Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes es faj (15 db)

13 hetes terhes vagyok és nagyon fáj a hüvelyem. Szexről le vagyunk tiltva középidős vetélés miatt. Hasonló tapasztalt? Mitől lehet? Gondot jelenthet?

Legjobb válasz: én 12 hetes vagyok és nekem is fáj, azaz inkább olyan nyilaldosás, lefelé húzó érzés, ami nagyon kellemetlen. Doki megvizsgált és azt mondta minden rendben, úgyhogy eme fájdalmat betudtuk a normális kategóriába... Miért van középidõ gyanus vetélés nálad? Nekem eddig volt egy vérömleny miatt.

én 12 hetes vagyok és nekem is fáj, azaz inkább olyan nyilaldosás, lefelé húzó érzés, ami nagyon kellemetlen. Doki megvizsgált és azt mondta minden rendben, úgyhogy eme fájdalmat betudtuk a normális kategóriába... Miért van középidõ gyanus vetélés nálad? Nekem eddig volt egy vérömleny miatt.
A kérdező hozzászólása: Tavaly volt egy 19 hetes vetélésem, így nekem nem az elsõ 12 hétben kell rettegni, hanem utána, hogy ne nyíljon meg a méhszáj vagy ne szakadjon le a lepény. még egyszer nem élném túl a veszteséget.

13 hetesen fáj a hasam, az oldalam, de csak jobb oldalt, és nem egyfolytában. Ez most a terhesség miatt lehet vagy más?

Már észrevettem egy pár napja fájdogál,nem vészes,de azért érzem.Az elsõ terhességem problémamentes volt.Nem fájt semmim.Még most kezd gömbölyödni a pocakom,és a derekam is majd leszakad :(

Legjobb válasz: Szia. Nekem is fájt a jobb oldalam és ki derült, hogy hugycsõ tágulatom van. A dokim el küldött urologushoz és ott derült ki. Nem biztos,hogy neked is ez van,de azért érdemes utána járni.

Szia. Nekem is fájt a jobb oldalam és ki derült, hogy hugycsõ tágulatom van. A dokim el küldött urologushoz és ott derült ki. Nem biztos, hogy neked is ez van, de azért érdemes utána járni.
Szia. Nekem is jobb oldalon faj lent, mire szivhangfigyelovel behallgatoztam, es kiderult, hogy ott a baba.
A kérdező hozzászólása: Megemlítem a védõnõnek, hozzá megyek legközelebb, aztán szólok a dokinak ha ha így marad a helyzet .

13 hetes vagyok és pár órája nagyon fáj a far- és szeméremcsontom. Mitől van ez?

Legjobb válasz: méhtágulás, szalagnyúlás, esetleg magnéziumhiány okozza, de akkor nem konkrétan a csont fáj hanem körülötte. Ha megnyomod a csontot és ténylegcsontfájdalom, akkor nemtudom, gondolom az is a növekedés miatt lehet.

méhtágulás, szalagnyúlás, esetleg magnéziumhiány okozza, de akkor nem konkrétan a csont fáj hanem körülötte. Ha megnyomod a csontot és ténylegcsontfájdalom, akkor nemtudom, gondolom az is a növekedés miatt lehet.
A szervezeted most kezdd alkalmazkodni a terhességhet, nincs semmi baj!
Nekem kb. már 3 hete fáj ugyanaz a csontom.Azt mondta az orvos hogy ez természetes.13 hetes kismama

13 hetesen fáj a köldököm, és mintha húzódna, feszülne a pocakom. Nektek is igy volt?

Legjobb válasz: Hát, én ma 12+2 vagyok, a köldököm nekem még eddig nem fájt, de a hasam igen. Hol itt, hol ott, itt szúr, ott nyom, kicsit görcsöl...... Mindenhol azt hallom, hogy normális, de pihenj annyit, amennyit csak tudsz. Szedsz magnéziumot?

Hát, én ma 12+2 vagyok, a köldököm nekem még eddig nem fájt, de a hasam igen. Hol itt, hol ott, itt szúr, ott nyom, kicsit görcsöl...... Mindenhol azt hallom, hogy normális, de pihenj annyit, amennyit csak tudsz. Szedsz magnéziumot?
A kérdező hozzászólása: Elevitet szedek, dokim szerint az nekem bõven elég. Nekem is itt nyom, ott nyom, de ez más, nem fáj, nem kellemetlen, csak furi:)
Nekem is volt ilyen, de késõbb, talán 20 hetes körül. Volt, hogy az utcán sem tudtam egyenes háttal menni, délutánra még jobban éreztem. Kenem pocak krémmel naponta, ennyit tudok tenni. Gondolom Te is inkább vékonyabb testalkatú vagy.
A kérdező hozzászólása: Igen, 55kg al kezdtem, most vagyok 58 kg.

Nagyon fáj a fejem, már hányingerem van tőle.13 hetes vagyok. Bevehetek valamit? És mit?

Legjobb válasz: Szia!!!Algopyrint nyugodt szivvel. Az orvoom mondta és én is azt vettem be amior már szükséges volt. Múljon el mielöbb,nem érdemes kinlódni! Szép estét kivánok:12 hetes kismama

Szia!!!Algopyrint nyugodt szivvel. Az orvoom mondta és én is azt vettem be amior már szükséges volt. Múljon el mielöbb, nem érdemes kinlódni! Szép estét kivánok:12 hetes kismama
szia! fú, ez nagyon rossz, így voltam én is! próbálj meg sztem pihenni, aludni ha tudsz! nekem is ki kellett vhogy bírnom, nem szedek semmit! még 2 arcüreggyulladást is muszáj voltam eltûrni. 18+4 hetes kismama
Kismamák!! Oké h nem kell gyógyszert szedni a terhesség alatt hacsak lehet, de azért ha nagyon nagyon rossz, nem kell szenvedni! egy egy panadoltól senkinek se lesz baja! Az sokkal rosszabb ha annyira xarul van hogy hány, vagy esetleg lázas ilyesmi...
Én úgy tudom csak paracetamolt lehet. Szóval rubophent, vagy panadolt vagy ilyesmit.
Nekem az alvás segített. Én még hánytam is a fejfájástól anno... Nem vettem be semmit. Sötét szobában feküdtem, rajtam hidegvizes zsepi, a szemeimre, és aztán úgy aludtam el...
az egyik barátnõm ugyanigy volt a terhessége elején, hányt is a fejfájástól a homeos bogyók segitettek neki, kérdezz rá a patikában, nevét sajnos nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a többi választ is. Hát most ébredtem de egész éjjel fájt a fejem. Most is fáj, bár már talán jobb. Elolvastam a linket, köszönöm. Van itthon Algopyrin, lehet egyet beveszek mielõtt megint rosszabb lesz.
4. vagyok. Ne szenvedj, próbáld ki valamelyiket, én a Panadolt próbáltam, és mintha mise történt volna... Ezután az algopirint már nem akartam..., így jött az alvás...
Paramax!!!Fogfájásra , fejfájásra vagy bármilyen fájdalomra.Nekem a gyógyszertárban azt mondták, hogy ez az egy fájdalomcsillapító van ami lehet szedni terhesség és szoptatás alatt.És 10 perc alatt hat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok aludni, csak ismerem magam, ilyenkor ha nem veszek be semmit, reggel ugyan így fáj. Sajna érzékeny vagyok a frontra, nagyon. Ha nem múlik el az alvástól akkor veszek be valamit. Van Algopyrin is és Panadol is. Melyiket? Mindegy?
A kérdező hozzászólása: Tegnap azokkal próbálkoztam de semmit nem segítettek. :( Még mindíg fáj, most vettem be egy Algopyrint, remélem segít, mert nagyon rossz.

13-hetes kismama vagyok, tegnap véletlen belerúgtam a szekrény sarkába, és a nagy lábújjam bedagadt, és lila. Eltört? Nagyon fáj? Ebböl mit érez a babám?

Legjobb válasz: A baba max a fájdalomból annyit érez szerintem, hogy "anyának fáj valamilye, szegény..."Eltörni éppenséggel eltörhetett, borogasd, ha nem múlik orvossal nézesd meg!De ha eltört se tudnak mit kezdeni vele, pihentesd, boldog babavárást!

A baba max a fájdalomból annyit érez szerintem, hogy "anyának fáj valamilye, szegény..."Eltörni éppenséggel eltörhetett, borogasd, ha nem múlik orvossal nézesd meg!De ha eltört se tudnak mit kezdeni vele, pihentesd, boldog babavárást!
Nem hiszem hogy érez belõle valamit. Én tegnap elõtt rúgtam bele a kanapé ágynemûtartójába, nem láttam a hasamtól hogy nincs rendesen vissza tolva. A körmöm azonnal belilult, de már nem fáj, most várhatom hogy leesik, vagy sem. De ugyan úgy rugdos a baba, semmi extrát nem produkált mikor megtörtént. 29 hetes

13 hetes terhes vagyok és terhességem kezdete óta fáj a hasam, bélgörcseim vannak, néha hasmenésem. Szerintetek ez normális? Elmúlhat ez később a terhesség folyamán? Volt olyan köztetek, akinek hasonló tünetei voltak a terhessége alatt?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is sokat volt haspuffadásom, szélgörcsöm, és néha hasmenésem kb. a 18. hétig....utána elmúlt. Mostanában megint éreztem párszor, nem tudom mi hozza elõ. Nekem rendellenes epehólyag mûködésem van, és terhesség nélkül is voltak ilyen problémáim, de bevallom néha nagyon íjjesztõ és kellemetlen.Azt vettem észre h a terhességgel, minden alapproblémánk csak rosszabb lesz, de sztem ha megszülünk vissza álla rend....én anaflatot vettem be ez, erõsebb mint az espumisan az néha segített.

Szia! Nekem is sokat volt haspuffadásom, szélgörcsöm, és néha hasmenésem kb. a 18. hétig....utána elmúlt. Mostanában megint éreztem párszor, nem tudom mi hozza elõ. Nekem rendellenes epehólyag mûködésem van, és terhesség nélkül is voltak ilyen problémáim, de bevallom néha nagyon íjjesztõ és kellemetlen.Azt vettem észre h a terhességgel, minden alapproblémánk csak rosszabb lesz, de sztem ha megszülünk vissza álla rend....én anaflatot vettem be ez, erõsebb mint az espumisan az néha segített.
Nekem ugyan hasmenésem nincs, de nekem is nagyon fel vannak fújódva a beleim és rengeteget pukizok :( remélem mihamarabb megszûnik. 11h
Nekem a magnéziumtól és néha szimplán a magzatmozgástól is volt hasmenésem. Puffadást egyébként sokszor a tej vagy a magas keményítõ tartalmú ételek okoznak, próbáld magad megfigyelni, tapasztalsz-e ilyesmi összefüggést.
Nekem is folyamatos hasmenésem volt, puffadás stb. A 17. héten annyira fájtak a beleim, hogy 4 napig meg sem tudtam mozdulni. Iszonyú pánik tört rám, azt hittem, hogy a babákkal van valami gond, az egész jobboldalam fájt...az orvos elmagyarázta, hogy a beleimet kicsit megviseli a terhesség, ráadásul az ikrek miatt gyorsabban nõ a méhem stb. Pár napja egész jól vagyok (19 hetes vagyok), már hasmenésem sincs... Most Lefax-ot szedek, napi egyet vagy kettõt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, remélem, pár héten belül jobb lesz az állapotom, mert enni is keveset tudok az állandó hasfájás miatt.
Szia! Én s csodálkoztam, mikor ilyen tüneteket produkáltam, annak ellenére, hogy az aranyérrel meg a székrekedéssel ijesztgettek. Nekem a terhesvitamin (Gravida) volt a bûnös, puffasztott nagyon, meg állandóan égett a gyomrom az elsõ pillanattól kezdve. Váltottam Hipp kismama vitaminra, az ivólés és nagyon finom is. Nekem bevált, rendezte a panaszaimat. Egyébként a puffadásra nagyon sokan panaszkodnak, meg sokan szednek rá Espumizan gyöngyöt. Kolléganõm 36 héttõl kezdve orvosi utasításra 6-8 szemet is szedett. Én hébe hóba kapdostam, de különösebb hatást nem tapasztaltam.
Szia! Normális, az inak és az izmok húzódását érzed :)

13 hetes kismama vagyok és napok óta fáj a homlokom, arcom. Be lehet venni ilyenkor valami gyógyszert? Egyébként ez lehet terhességi tünet is vagy csak betegség? Ti is voltatok igy?

Legjobb válasz: ha egy mód van rá akkor ne gyógyszert vegyél be hanem menjél el a háziorvoshoz ,hátha arcüreg gyulladásod van.ha voltál náthás az utóbbi idõben akkor elõfordulhat és akkor inkább infra lámpa mint gyógyszer. Én még nem hallottam arról hogy ez terhességi tünet lenne,de persze nem vagyunk egyformák!:)

ha egy mód van rá akkor ne gyógyszert vegyél be hanem menjél el a háziorvoshoz , hátha arcüreg gyulladásod van.ha voltál náthás az utóbbi idõben akkor elõfordulhat és akkor inkább infra lámpa mint gyógyszer. Én még nem hallottam arról hogy ez terhességi tünet lenne, de persze nem vagyunk egyformák!:)
HA fájdalomcsillapítóra gondolsz, a Paracetamol alapúakat babavárás alatt is lehet szedni. Pl. Saridon - én azt szedtem. Nem hinném, hogy terhességi tünet lenne, én ilyenrõl még nem hallottam. Mielõbbi jobbulást!
ha nem szeretnél gyógyszert bevenni használj a homlokodra forró sót. melegitsd meg a sót és tedd bele ronygyzsepibe. nekem bevált. nekem az arcüreg gyulladásomat mulasztotta el.
Nekem a dokim azt mondta hogy a rubophen-t nyugodtan szedhetem terhesség alatt is.de inkább menj el dokihoz nehogy valami komolyabb legyen. 25 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Az orvosom a Panadolt javasolta, azt szedtem be. Tegnap este kipróbáltam a sót is és kicsit jobb lett.

Iszonyúan fáj a fejem, és hőemelkedésem van! Ez tart már pár napja! Mitől van ez? 13 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! A fejfájást okozhatja az idõjárás is. A kismamáknak általában magasabb a hõmérsékletük. Igyál sok folyadékot lehetõleg ásványvizet és pihenj sokat. Jobbulást kivánok!!!

Szia! A fejfájást okozhatja az idõjárás is. A kismamáknak általában magasabb a hõmérsékletük. Igyál sok folyadékot lehetõleg ásványvizet és pihenj sokat. Jobbulást kivánok!!!
Mennyi az a hõemelkedés? Nem mindegy, hogy tényleg hõemelkedés vagy csak terhesség miatti magasabb hõmérséklet. Bár nekem mióta ilyen meleg van 36, 4 fok a testhõm. Ha igazi hõemelkedés, azzal nagyon kell vigyázni, mert káros lehet a bára.
A kérdező hozzászólása: 37, de 37, 2 fölé nem megy !!!
szia! Nekem a terhességem elején kórházba kellett feküdnöm és ott mindig mérték a hõmérsékletet. Általában 37-37, 2 között mozgott. Azt mondták a növérek, hogy ez normális nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Nagyon megnyugtattál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!