Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes es (213 db)

13 hetes es 4 napos vagyok. A tegnap voltam UH-n ahol megmertek a babam hosszat: 73 mm. A gep 14 hetes es 1 naposnak adta ki a meretek alapjan. Ez jo meret ebben a korban?

Legjobb válasz: Szia! Az, hogy "idõsebbnek" mérték, az nem baj. Én elvileg 12 hét+5 naposan voltam uh-on és a mért kora 13 hét+1 nap lett és 64 mm-es volt akkor. Ilyen pici babóknál ez még elõfordul, h nagyobbacska, vagy esetleg kisabb a számított koránál! A következõ uh-ra a számított szerint 19 hét+5 naposan mentünk és a mért kora napra pontosan ugyan ennyi lett! Teljesen normálisak a te babód értékei is! Gratulálok!:) Üdv.: 22 hetes kismama

Szia! Az, hogy "idõsebbnek" mérték, az nem baj. Én elvileg 12 hét+5 naposan voltam uh-on és a mért kora 13 hét+1 nap lett és 64 mm-es volt akkor. Ilyen pici babóknál ez még elõfordul, h nagyobbacska, vagy esetleg kisabb a számított koránál! A következõ uh-ra a számított szerint 19 hét+5 naposan mentünk és a mért kora napra pontosan ugyan ennyi lett! Teljesen normálisak a te babód értékei is! Gratulálok!:) Üdv.: 22 hetes kismama
Az én babám egy hét késésben van.13.héten 12 hetes volt, a 20.on 19.Akkor nincs baj, ha megõrzi a késést.Általában ciklikusan nõnek a babák, és nem lineárisan.Lehet legközelebb pont akkora lesz.Ha valami nincs rendben szólni fog a doki úgyis.
Szia! Nekem 12 hetesen 49mm volt.
Szia! Szerintem jó, nekem 12 hetesen és 4 naposan volt 54 mm. Gratula a babához!!
Szia! nekem 13 hét 6naposan volt 68mmm. a tiéd is jóóó!!!!
Szia! Itt megtalálod a kérdésedre a választ: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Üdv, egy 13 hetes kismama
Szia! Ma voltam genetikai UH-n.(A papírmunka és a bürokrácia miatt kicsit csúszva 13hetesen és 3naposan.)Babóca 6, 13cm.Ah elnézem a többiek eredményeit, szép nagy babánk van:)
Szia! Énis tegnap voltam, 13naposan.A mi bababánk 7, 49 cm.Ez hogy lehet akkor??Eddig örültem de most hogy a tietekét látom énis beparáztam. Gratula a babához.

Baj, hogy a babám 13 hetes, és még nem tudja kinyomni magát hason? Csak a fejét emelgeti rövid ideig.

Legjobb válasz: Istenem, ez komoly kérdés? Nézz már utána, hogy ilyenkor mit kell csinálnia, mert a következõ kérdésed az lesz, hogy baj- e ha 14 hetesen nem jár?

Istenem, ez komoly kérdés? Nézz már utána, hogy ilyenkor mit kell csinálnia, mert a következõ kérdésed az lesz, hogy baj- e ha 14 hetesen nem jár?
Szia! Az én kislányom 26.-án lesz 4 hónapos, de még nem igazán nyomja ki magát ha hasra fektetem. Sõt kifejezetten utál hason feküdni. A fejét emelgeti, de azon kívül semmi.
Elsõ vagyok ismét! Miért kell mindjárt ilyen hangnemben válaszolni? Ha nem tudsz segíteni, akkor inkább ne írj semmit. Lehet, hogy a környezetében már sok kisbaba kinyomja magát, az övé pedig nem, és tõlünk kér segítséget. Mi ezzel a bajod? Remélem csak rossz napod volt.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak nagyon köszönöm a segítséget, sokat jelentett nekem!!!!! Köszönöm, megnyudogtam! A 2. válaszolónak azt üzenem, hogy remélem a gyerekével nem így viselkedik!!!!!! Hisz a gyerekének is lesznek kérdései, amik talán hülyeségnek tûnnek, de számára fontosak!!!!!!

13 hetes es 3 napos terhes vagyok. Miert nehez aludnom akar az oldalamon akar a hatamon? Ejszakat nem alszok, majd reggel, mikor mas mar felvan en akkor alszok. Es a pocak mikor lesz mar egy kicsit lathato?

Legjobb válasz: én is csak reggel tudok aludni,amikor már a párom elment dolgozni.próbálj meg egy puha párnát a pocid alá rakni,és valamennyire húzd fel a térded.nekem nem mindig,de általában beválik és egy pohár meleg tej.a poci mérete,meg mindenkinél változik.15hetes vagyok,de a hasam már hatalmas,pedig még nem is híztam.nekem azt mondta a védõnõ,hogy alkati kérdés és hogy mennyire erõs a hasadban a kötõszövet.jó babavárást.

én is csak reggel tudok aludni, amikor már a párom elment dolgozni.próbálj meg egy puha párnát a pocid alá rakni, és valamennyire húzd fel a térded.nekem nem mindig, de általában beválik és egy pohár meleg tej.a poci mérete, meg mindenkinél változik.15hetes vagyok, de a hasam már hatalmas, pedig még nem is híztam.nekem azt mondta a védõnõ, hogy alkati kérdés és hogy mennyire erõs a hasadban a kötõszövet.jó babavárást.
Én is párnát javaslok de a két combod közé.Nekem bevált.Nem tudtam mi bajom forgolódtam összevissza éjszaka aztán megpróbáltam és egy pillanat alatt visszaaludtam.Pocakom nekem nemrég kezdett el látványosan nõni.18 heteske
Szerintem már fog, ha a kisemberke is úgy akarja! majd írj hogy mi lett!
hello, szuper, hogy minden oké veletek! Én majd jövö héten megyek dokihoz legközelebb. Iszonyat aktív nálunk is a baba, éjjel nappal még mindig nagyon sokat mozog. ÉS sokszor úgy és olyat, hogy nagyon is fáj..... De nálunk ez volt a két nagyobbik fiammal is, ugyhogy õ miért is lenne más. :) EZt a pár hetet már csak kibírjuk, nem? Dokid súlyt nem saccolt? Nálunk biztos mond valamit a dokim jövö héten, kiváncsi vagyok mekkorát nõtt ez a baba az utóbbi 3hétben. Valaki azt mondja, hogy úúúú mekkora a hasad, más meg azt, hogy óóóó de pici. :) Jövö héten majd írok mi volt. Addig is BUÉK és kitartást!!! :)
A kérdező hozzászólása: szia! Igaz amit irtál miért is lenne más ha a fiaid is ilyenek voltak:) örülök h minden rendben veletek is:) nekem is nagyon virgonc a kislányom:) én 12én megyek ujra dokihoz:) a súlya 1600grammosra mondta:) bizony ez a pár hét hamar elfog telni:) vagyis remélem mert már nagyon kiváncsi vagyok a kislányomra:$ oké kiváncsian várom h mit mond az orvosod:) Boldog Újévet:) s Neked is kitartás:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Mizus Veletek?:) Mit mondott a dokid?:) Ma voltam az orvosnál nálunk minden rendben van:) nagyon sokat mozog még mindig a kicsi:) meg volt olyan érzésem 2-án h majdnem megszülök de hála istennek elmult a fájdalmam hamar:) csak akkor nem éreztem mlég olyan fájdalmat mint akkor..de mikor jönni fog a baba akkor jobban fog fájni mondta a dokim:) ma csináltak nst-t is:) eleinte lusta volt mozogni a kisasszony de utána szépeket mozgott:) már várom, hogy a kezembe foghassam a kislányomat:) nem sok idõ már:)
Szia, pénteken voltam a dokimnál végülis, és minden rendben van- hálisennek. Befordult a drágám, és készülhetek a sima szülésre, aminek nagyon örülök. A baba méreteiben teljesen átlagos- vagy 1-2nappal kisebb, de ez még bõven normálisnak mondható. 35hetesen most 2, 5kg-ra mondják. Kiváncsi vagyok a végén mekkora lesz! Nálatok is minden rendben? Te mikorra vagy kiírva pontosan? Én február 15. Csak egy-két nap van köztünk, ugye? Voltál már CTG-n? Én már pénteken voltam egyszer, és mostmár fogok járni hetente. :) Ha majd meglesz a bébi írd meg, mi hogy volt!!! Üdv neked!
A kérdező hozzászólása: Szia, Na ennek nagyon örülök, hogy így minden rendben veletek:) minden rendben van velünk is hála istennek:) nálam is sima szülés lesz, nekem 35hetesen 2, 3kg. Én is kíváncsi vagyok, hogy a végén mekkora lesz a baba:) mi, Feb. 19-re vagyunk kíirva:) én csak NST-re járok már voltam 2szer és folyamatosan járok már:) mondta dokim h elég NST-re járnom mert ugyan azt csinálják végülis CTG-n is mint NST-n. Feltétlenül megírom, hogyan zajlott a szülés:) te is írd már meg, hogy ment a szülésed:) Könnyû szülést Kívánok:) Üdv.
A kérdező hozzászólása: Szia! Na miújság van Veletek?:) Mesélj!
Szia, 10-én megszületett kisfiam sima úton 2óra altt 3050gramm és 51cm lett!! :) Szóval nem lett óriás, és azért olyan nagyon picike sem! Ma 11napos kis cukiság! :) ) És te? Még 2in1? :) Jaj de szerettem ezeket a kérdéseket!! :D Remélem minden oké veletek!!
A kérdező hozzászólása: Jaaj de örülök ennek! Gratulálok! Biztos nagyon aranyos lehet a kisfiad:) de mindenképpen az a lényeg h szép egészséges baba:) nekem a kislányom még nagyon lusta:$ nem akar ki jönni:( még tegnap a vizsgálaton zárt voltam ma megyek vissza vizsgálatra..és mondta a dokim hogyha nem lesz változás befektett egy napra..és ha még mindig semmi meginditja a szülést! Vannak fájdalmaim de nem sürõdik be még 10percesre sem:( remélem a mai vizsgálaton már azt fogják mondani hogy megyünk a szülõszobára! Már nagyon várom a kicsit:$ Majd meg írom, ha megszületett:) ! Hogy hívják a kisfiad ha szabad tudnom??:) Minden jót nektek:)
Szia, drukkolok nektek, remélem te is hamarosan a karjaidban tarthatod a kislányodat! Kisfiamat Bottyánnak hívják. Tejfehér szõke hajjal született! :) EGy igazi kis angyalka! :) Drukkolok, és várom a híreket rólatok!! :)
? azóta megszületett már az a picilány? Minden ok? :)
A kérdező hozzászólása: szia! Igen meg született csak azért nem tudtam neked irni mert sajnos beteg a kicsi:( február 27-én született simán 3060grammal és 58 cm-es lett:) és a második napon a kórházba belázasodott, és át küldték a megyeibe a koraszülött osztályra h meg gyógyitsák! Minden nap vele vagyok szoptatni mehetek csak be hozzá de az meg annyira kevés:( nagyon nehéz ez igy:( remélem hamarosan meg gyógyul!
Gratulálok a babához!!! És persze sajnálom, ami veletek történik...még mindig a kórházban van a kislány? Nem derült ki mi a baja? Valami fertõzés? Nagyon sajnálom! Remélem minél elõbb rendbejöttök! Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) még sajnos igen a kórházba van..elvileg pénteken haza jöhetünk ha a vérképe olyan lesz.. holnap vesznek le tõle vért.. hát konkrétan nem mondták csak azt h magzat belüli fertõzése van.. és ezért alakult ki a tüdõgyulladása is:( és ti legalább jól vagytok?:) Üdv.
A kérdező hozzászólása: pénteken haza jöhetünk végre..minden jól megy :) minden jót nektek:)
Örülök neki, remélem azóta is minden rendben veletek! Egy barátnõmnek egyébként pont ugyanez volt, mint nálatok, az õ kisfia is méhen belüli fertõzést kapott, neki is pár napig lélegeztetõgépre volt szükséges és tüdõgyulladása lett, de azóta egy makk egészséges csodaszép kisfiucska lett belõle, kutya baja, hálistennek! Remélem nálatok is így lesz! És hogy telnek a napok a babával? ESzik-alszik sokat, minden oké? Nálunk szerencsére igen, szombaton már egy hónapos volt a kis csöppem, 3050grammal született, egy hónaposan már 3700volt a súlya... Ügyes, aranyos és rendkívül jó kisbaba. Sokat alszik, keveset nyûgösködik!!:) Nagyon imádjuk! Minden jót nektek!!
A kérdező hozzászólása: Na örülök neki, hogy minden rendben veletek, na az szép jól eszik a kisfiad:) csak így tovább! Minden rendben van velünk is, nagyon nyugodt baba eszik alszik alig van hangja, hála istennek mi is nagyon szépen felépültünk mintha nem is lett volna semmi baj! Mi hétfõn leszünk 3hetesek és 3600grammal született és most 3800gramm szépen fel hiztunk mióta itthon vagyunk:) Na az a lényeg, hogy az õ kisfia is rendbe jött! Ne legyen semmi gond veletek s a barátnõd kisfiával sem! Minden jót:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnap voltam uh-n és minden rendben van a kicsivel:) a méreteivel is:) meg biztos h kislány lesz:) már befeküdt szépen:) neked nem szokott néha fájni valamelyik rúgása vagy mozdulata? ti h vagytok?:) remélem minden rendben veletek:) Kellemes Babavárást:)
A kérdező hozzászólása: Igen csak 29-én kel mennem.. nekem azt mondta h menjek akkor elég mennem! Igen akkor leszünk 33hét körül a babákkal:) nekem könnyebb mert én kb a kórháztól 15percre lakunk közel is van, ha meg indulna a szülés:) igen addig jó még minden rendbe van velünk s veletek:) hát reméljük h be fogsz érni a kórházba mikor elkezdõdne a vajódás! Melyik kórházba akarsz szülni?:)
Nekem a 12. heti UH-n már mondta a doki, hogy õ fiúnak látja. Persze nem éljük bele magunkat, és a 18. heti UH-t sem venném tutira, inkább egy 4D-t vagy késõbbi UH-t. Szerintem fog már látszódni, de az majd a dokin múlik, hogy valóban látja e, és jól látja e!
Én augusztus 10-én voltam 13hetes! :) elõtte két nappal voltam a 12heti UH-n, a baba mérete jó volt- bár nyilván kicsi volt még ahhoz, hogy kiderüljön a neme. VOltam 14hét2naposan is UH-n, profi gentikusnál- és nem ment bele tippelgetésbe, hgoy fiu vagy lány van a pocakban, mert mondta, hogy ilyenkor még nem lehet megállapítani, annyira egyforma a nemi szervük. én szeptember 23-án megyek a következõ UH-ra, akkor már betöltött 19hetes és 2napos leszek- tutira látni fogják a baba nemét! Az elõzõ két gyerekmmel is így voltam +/-pár nap, és mindkettõnél 100%ra látszódott, hogy kisfiuk! :) Nemsokára megtudod Te is!! :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: De jó, remélem akkor már látszódni fog, mert nagyon kiváncsi lennék rá:) Húú, te 23-ikán mész vissza, akkor majdnem egy cipõben járunk :) Nekedis nagyonsok boldog babavárást és sok sikert hozzá:) Majd az UH után megirom, hogy mi lett az eredmény :) És légyszíves Te is írd majd meg, hogy neked fiad vagy lányod fog-e születni:)
A kérdező hozzászólása: Nekem még nem mutata meg magát.. még túl szégyenlõs:$ de egészséges a kicsi jól fejlõdik és ez a lényeg szerintem:) neked h van a babád?
Szia, én vagyok a majdnem egyidõs veled, ma elmaradt ah UH- mert a dokimnak valami konferencia közbejött- ugyhogy hétfõn megtudom mi van velünk! :) Majd jelentkezek!! Addig is minden jót nektek! Még csak saccolni sem lehetett, hogy kisfiad vagy kislányod lesz? :)
A kérdező hozzászólása: jah értem, akkor majd irj hogy mi van veletek:) nem sajnos nem tudott az orvos sacolni mert fal fekvéses és a lábától nem lehet láttni...de majd kiderül:) lehet hogy meg lepetés lesz hogy milyen:) Köszi, Nektek is minden jót addig:)
Szia, utolsó vagyok, kiderült hogy kifiunk lesz, harmadszorra is!!! Minden rendben vele, a méretei teljesen napra pontosak, ugyhogy igazán helyes kispasi lesz õ is! :) 309grammos. :) Majd írd meg késõbb, ha megtudod a babád nemét! boldog babavárást!! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Jaaj de jó:) ennek nagyon örülök:) rendben meg irom:) Köszönöm, Neked is viszont jó babavárást kivánok:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Mondtam h meg irom h kiderült e h milyen és Kislányom lesz:) annyira örülök neki:) minden rendben van velünk:$ remélem veletek is! Vigyázzatok magatokra:) Szia:)
Szia, szívbõl gratulálok!! Jó egészséget nektek, és további jó pocakosodást! Velünk is minden oké- szerencsére, eddig jól fejlõdik a picuri. Majd ha megszületett a babátok jelentkezz be, kiváncsi leszek! Majd én is megirom mi volt-van-lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlenül meg írom:) én is kíváncsi vagyok rátok h mi volt-van-lesz veletek:) további szép pocakodást:)
hello, mi voltunk UH-n a héten, 26hetesen, és kb 900grammra saccolták a kispasit. :) Veletek minden oké? Mekkora a lányod a pocakodban? Voltál UH-n mostanában? Én majd 3hét mulva megyek legközelebb! :)
A kérdező hozzászólása: szia! Ennek nagyon örülök, kis édes lehet a kisfiad:) mi 24hetesen voltunk uh-n és akkor mondták h kislány lesz, 219mm-es a kisasszony:$ velünk minden rendben van:) a legközelebbi uh-csak 6hét múlva lesz! majd ird meg h mi volt a kövi uh-n én is meg irom h mi volt velünk:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Hogy vagytok?:) minden rendben veletek? mi volt az uh-n? mesélj:)
Hello, tegnap voltam, és kb 1550grammra saccolták a bébit. Még mindig pasi- nagyon is! :) Minden adata a korának megfelel- kb 2-3nappal nagyobb. Jól vagyunk, szerencsére, még nem fordult be, most éppen harántban fekszik, eddig faros volt. Nagyon sokat mozog... kikészülök tõle. Éjjel nappal mindig mozgásban van. És te? Neked is sokat mocorog a kislányod? Õ már mekkora, mikor mész dokihoz legközelebb? Kellemes babavárást!! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Jaaaj de édes lehet a kisfiad:) ennek nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek:) azt elhiszem, nekem is rengeteget mozog éjjel-nappal:$ nagyon ritkán pihen mindig mozgásban van:$ 29én kel mennem dokihoz és majd akkor tudom neked le irni h mekkora meg h milyen fekvésben van:$ am nagyon jól meg vagyunk:) sokat eszünk:$ Kellemes Babavárást:)
Hello, jó régi kérdés, de azért megkérdezem, hogy vagytok?? Kislányoddal minden rendben? Nem is írad meg hogy hívják!!! :) )) Már betöltötték az 1évet a kicsik - sõt... Nálunk kisfiam 1évesen 8870gramm/76cm volt- most 1405hós, és olyan 9800gramm körül mozog a súlya. Még nem jár, csak totyog a bútorok mellett, de egy nagyon jókedvû, jóalvó, jóevõ bébi, még mindig tejfelfehér a haja. :) Ti jól vagytok?

Sürgös! Mi a teendő, ha pulykát tartok és már kb.12-13 hetes és gyengeség mutatkozik rajta, mintha lázas lenne? Mi az a méreghányás? Hogyan zajlik, hogyan néz ki maga a betegség?

Legjobb válasz: elõszrö is, ha több állatot tartasz, akkor különítsd el a többitõl sürgõsen, mert lehet, hogy fertõzõ. És shívd ki a legközelebbi állatorvost. Lehet, hogy napszúrást kapott de sokminden más is lehet, orvos tudja biztosra megmondani, hogy mi baja van...

elõszrö is, ha több állatot tartasz, akkor különítsd el a többitõl sürgõsen, mert lehet, hogy fertõzõ. És shívd ki a legközelebbi állatorvost. Lehet, hogy napszúrást kapott de sokminden más is lehet, orvos tudja biztosra megmondani, hogy mi baja van...
Állatoknál is úgy van, mint az embereknél. Ha beteg, akkor hívni kell az orvost.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a "segítséget" 2.válaszoló.Nyilvánvaló az orvost hívni, meg is tettem, 4-et legalább hívtam, de hétvége lévén az én 10 pulykámra magasról tesz egy 40kmre levõ ügyeletes állatorvos, mert a környékbeliek mind ki vannak kapcsolva.

13 hetesen és nem veszélyesztetett terhesen árthat a gyengéd szex a babának? Nem véreztem eddig, nem voltam eltiltva, nem keményedtem

Az orgazmus tudom hogy nem árt, picit megkeményedett a pocim pár percre, de éppen csak annyira hogy éreztem a méhemet, aztán elmult.de még konkrétan a szexet nem probáltuk, félunk

Legjobb válasz: Nem árt neki, csak nyugodtan.

Nem árt neki, csak nyugodtan.
Nem árt!
Nyugodtan csináljátok. A terhesség végéig lehet, illetve amíg zárt a méhszáj.
a mi nemi életünk semmit nem változott terhesség alatt. elötte sem voltunk azok a nagyon durva szexelõk, de semmivel nem finomkodtunk jobban terhesen. 2nappal szülés elött még együtt voltunk. most 14hetes vagyok s ugyanez a helyzet. csak nyugodtan, nem kell aggodni:)
3 terhességet szexeltem végig :) ha a doki nem tiltja, akkor szabad.
Ha nem vagy veszélyeztetett, és az orvos nem tiltott el a szextõl, akkor nyugodtan. Optimális esetben, ha semmi gond nem adódik a terhesség során, akkor a 36.hétig lehet szexelni, persze csak ami és ameddig jólesik neked, és nem okoz fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: akkor felesleges túlaggodni?ezidáig gondtalan terhessegem van, semmi gond nem volt, még csak egy potty vér sem, eros gorcsok, stb.
A kérdező hozzászólása: koszonjuk a megnyugtato válaszokat!
Ha nem vagy eltiltva, akkor szabad. Sõt ajánlják is, mert ellazítja az izmokat. Persze nem durván. 23hkm

13 hetes es 4napos terhesen minden rendben?

13 hetes es 4napos vagyok a babam feje 2 cm az orvos szerint...ojan kis izgaga allandoan mozog(: tapasztalatokat legyszi

Legjobb válasz: A Bpd jó... nem elsõ baba, hogy már érzed?

A Bpd jó... nem elsõ baba, hogy már érzed?
Gratulálok a babához4 Tényleg fiatal vagy, de nem minden esetben számít a kor :) ) Van, aki fiatalon már éretten gondolkodik, a másik meg még a 30-on túl se... Gondolom, vékony vagy, ezért érzed már most.
A kérdező hozzászólása: igen...vekonyka 162 centi magas 52 kg anyira jo erzes hogy itt van bennem:) else tudom hinni lehet h korai meg de en allandoan beszelek vele=) alig varom hogy lassam mar
A kérdező hozzászólása: de igen elso babam:s lattam Uh'n ahogy mozog es egy hete erzem foleg ejjel ha a pocakomon van a kezem ahogy megbokdos(: amugy nagyon fiatal vagyok de abortusz nem kell semi keppen sem 18\l
:) )) Nem korai :) Bár még nem hallja, de minden rezdülésedet érzi. Érzi, hogy mennyire örülsz neki! Nagyon-nagyon boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: koszonom(:
Jaj, de ritka az ilyen hozzáállású fiatal lány manapság..... Minden elismerésem a tiéd! Boldog és egészséges babavárást!
A kérdező hozzászólása: hat ez egy szerelmbaba es tok venetlenul futott be (: vedekztunk ovszerrel es megis...ha anyira elni akar en mindent megteszek hogy elhessen es szeretni fogom nagyon nagyon=)
De aranyos vagy.....Legyél büszke magadra!!!!!

Most mit adjak rá? Tudom annyi ilyen kérdés volt már, de még mindig nem tudom. Kisfiam 13 hetes és nem akar felöltözni, annyira izzad.

Kint pihen az erkélyen van rajta egy harisnya, rövid ujjú bady, és egy vékonyabb pulcsi. Ide süt a nap, jó meleg van

Legjobb válasz: viheted a plédet is csak épphogy tedd rá a napon nagyon meleg van most jöttünk fel a sétából.

viheted a plédet is csak épphogy tedd rá a napon nagyon meleg van most jöttünk fel a sétából.
12 hetes a kisfiam, elképesztõen utálja a meleget. Éjjel is nyitott ablak mellett alszik. Én rövidujjú bodyt, kordnadrágot, zoknit, kapucnis pamut pulcsit, pamut sapkát adtam ma rá. A takarónál visítani kezdett, ezért levettem róla. A kocsin már lábzsák sincs. Amikor feljöttünk semmilye sem volt hideg, sõt a fejecskéje a sapka alatt melegebb is volt. Itthon rövidujjú body-ban és pamut nadrágban van.
Havonta fél kiló bõven elég.
nagyobb babaák nem híznak annyira intenzíven sztem, s ha jól van orvos nem mondja nem kicsi...
Én úgy tudom h heti minimum 150 g-mot kell hízniuk a babáknak-az havi 600-háát ez majdnem megvan, de persze a hízás is egyén függõ.Az orvost kérdezd meg, õ tud majd többet mondani.De sztem elég keveset is eszik...
Elso honapban kell legalabb 800 grammot hizniuk, az elso 3 honapban hiznak tobbet. Szerintem az 1647 gr eleg keves. Doki mit mondott?
Az elso 3 honapban tobbet hiznak, nem heti 150 grammot, hanem akar 300-at is. A minimum 800 grammot az elso honapban pedig dokik mondjak. Altalaban az elso 3, 3 es fel honapban megduplazzak a szuletesi sulyukat.
a fiam most 10 hetes és 6350 g.... 3300 al született, anyatejes... de általánosságban nektek nem kevés, mi vagyunk kicsit nagyok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!