Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes 6 napos (4 db)

13 hetes 4 napos terhes voltam mikor 2.6 nyaki redőt mértek a babámnak. Szerintetek z menyire elfogadható? Az orvos kombinált tesztet rendelt el.

Legjobb válasz: Biometria alapján hány hetesnek írtak? A 2,6-es érték egyes laborokban határértéken belül van. Van, ahol 3 mm-ig, van ahol 2,5-ig van a normál tartomány. Valószínûleg a kombinált tesztet elõvigyázatosságból kérte a doki. Ha annak megnyugtató eredménye lesz, akkor nincs szükség amniocentezis-re ill. egyéb vizsgálatra. Próbálj megnyugodni! Reméljük, minden a legnagyobb rendben lesz! :o)

Biometria alapján hány hetesnek írtak? A 2, 6-es érték egyes laborokban határértéken belül van. Van, ahol 3 mm-ig, van ahol 2, 5-ig van a normál tartomány. Valószínûleg a kombinált tesztet elõvigyázatosságból kérte a doki. Ha annak megnyugtató eredménye lesz, akkor nincs szükség amniocentezis-re ill. egyéb vizsgálatra. Próbálj megnyugodni! Reméljük, minden a legnagyobb rendben lesz! :o)

13 hetesen 10+6 naposnak felel meg 3, 5 centi. Menni kell genetikai tanacsadasra. Jart meg valaki igy? Rendben volt minden rugdosodott tarkoredo tokeletes. Csak rovidebb a torzs.

Legjobb válasz: Biztos hogy 13 hetes? Amúgy a bpd fod femur stb. 13 hetesnek felelt meg? Nem lehet hogy el van számolva valahogy mégiscsak? Én most voltam 13 hetes uh-n (13+2) és 69mm volt a baba hossza, bpd 23, femur 9mm. tarkóredõ 1.2mm. Nem mondta esetleg a doki hogy egy két héttel el lehet számolva?

Biztos hogy 13 hetes? Amúgy a bpd fod femur stb. 13 hetesnek felelt meg? Nem lehet hogy el van számolva valahogy mégiscsak? Én most voltam 13 hetes uh-n (13+2) és 69mm volt a baba hossza, bpd 23, femur 9mm. tarkóredõ 1.2mm. Nem mondta esetleg a doki hogy egy két héttel el lehet számolva?
1 vagyok aha értem.:( és más értékek megfelelnek a 13 hétnek? Nem hallottam még ilyesmit egyébként hogy minden oké csak a hossza nem:( Pedig találkoztam sajnos már jó néhány negatív esettel...többször is lemérte a doki?
Utolsó vagyok! Amúgy ezek az értékek csak átlagosak! Remélem minden oké lesz! Nekem az afp nem jó, de a kombinált meg igen. A tarkóredõ ha jó, az már jó jel! Orrcsont látható volt??
Elég kicsi érték! De, ha a doki nem mondott semmit... Nekem 69mm volt 12+3. 18+2hkm
A kérdező hozzászólása: De... Azt mondta hogy genetikai szures...
A kérdező hozzászólása: Masodik baba lenne...
A kérdező hozzászólása: Biztosan nem. Januar 29.en jott meg utoljara, februar 12.en voltam dokinal es akkor szolt hogy ma este tetszik teherbeejtodni (clostis vagyok). Utana 2 hetig nem voltunk egyutt mert cisztam volt es rohadtul fajt. Mostmar elvileg felszivodott
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. igen orrcsont lathato volt. Mindene megfelel 12 hetnek ( 9 het ota 1 het lemaradasunk van ott csak 8 hetnek felelt meg.) csak a torzse kissebb. Tobbszor is mert a doki... Holnap kerek idopontot genetikara bizom benne hogy mar csutortokon mehetek majd...
A kérdező hozzászólása: Haaat en nem tudom. Bizom benne hogy igazad van es nekunk is valahogy ugy sikerult. Bar nem tudom mett olyan szinten hatrahajlo a mehem hogy miota egyutt vagyunk 1 percet se vedekeztunk es nem maradtam babas. Csak closti, homero es gyertya allas szeretkezes utan... Nem tudok en mar semmit. Lehet nekem is az orvoscsere hozna megoldast, de azert se haragudhatok mert alapos (7 hetesen nem latott szivhangot se bekuldott a korhazba azonnali kontrollt kert) most meg ez... Lehet csak a doki benazik az uh-val...
A kérdező hozzászólása: fejlõdési rendellenesség. nem fejlõdött nyak. Hétfõn megszakítják.
:(
:(((((
Szia! Nekem 12 hetesen 49mm volt.
Szia! Szerintem jó, nekem 12 hetesen és 4 naposan volt 54 mm. Gratula a babához!!
Szia! nekem 13 hét 6naposan volt 68mmm. a tiéd is jóóó!!!!
Szia! Itt megtalálod a kérdésedre a választ: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Üdv, egy 13 hetes kismama
Szia! Ma voltam genetikai UH-n.(A papírmunka és a bürokrácia miatt kicsit csúszva 13hetesen és 3naposan.)Babóca 6, 13cm.Ah elnézem a többiek eredményeit, szép nagy babánk van:)
Szia! Énis tegnap voltam, 13naposan.A mi bababánk 7, 49 cm.Ez hogy lehet akkor??Eddig örültem de most hogy a tietekét látom énis beparáztam. Gratula a babához.


13 hetes és 6 napos vagyok. Az baj, ha nagyon lent van a baba?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nagyon lent van? Ha baj lenne, mondták volna a dokik:-) Ne félj, ahogy nõl a méh, õ is feljebbkúszik:-)

Honnan tudod, hogy nagyon lent van? Ha baj lenne, mondták volna a dokik:-) Ne félj, ahogy nõl a méh, õ is feljebbkúszik:-)
A kérdező hozzászólása: A doki mondta, hogy eléggé lent van, és nem volt valami biztató a hangja... De végül is tényleg nem mondta, hogy baj van:)
Nem tudom, hogy hogyan gondolta a lentet, mert a kicsi ebben a korban még sokat úszkál.Én is van hogy a lengõbordáimban vagy a gyomroban érzem, van higy egész lent a szeméremdomb fölött egy picivel...és én 28 hetes vagyok. Nem lehet hogy a placenta tapadására gondolt a lenttel?No az télleg nem jó, de nem kell megijedni, a babának semmi baja nem lesz, maximum császár lesz belõle.A következõ UHn majd többet tud mondani.
Ott a helye. Ha zárt a méhszájadm, akkor enm gond, hogy lent van. Majd feljebb megy, ha itt lesz az ideje. Boldog babvárást! 22 hetes kismami
Nekem is nagyon lent van, mert ott tapad meg. Nekem azt javasolta 12 hetesen, hogy ne dolgozzam, azóta itthon vagyok. Ahogy nõ fenntebb fog emelkedni. Már a 18 hetes uh-n nekem is fenntebb volt de nem sokkal. Én is úgy hallottam, hogy esetleg majd nem az tud természetes úton szülni és meg kell császározni. De ez változó. Egyik ismerõsömnek is végig lent volt és simán megszült. Sokat kell pihenni! Boldog babavárást!
Ha nagyon mélyen tapad a méhlepény, akkor rálóghat a méhszájra. Ebben az esetben sajnos császárral tud csak születni. De ahogy nõl a baba, feljebb emelkedhet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!