Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes és eddig (14 db)

13 hetesen és nem veszélyesztetett terhesen árthat a gyengéd szex a babának? Nem véreztem eddig, nem voltam eltiltva, nem keményedtem

Az orgazmus tudom hogy nem árt, picit megkeményedett a pocim pár percre, de éppen csak annyira hogy éreztem a méhemet, aztán elmult.de még konkrétan a szexet nem probáltuk, félunk

Legjobb válasz: Nem árt neki, csak nyugodtan.

Nem árt neki, csak nyugodtan.
Nem árt!
Nyugodtan csináljátok. A terhesség végéig lehet, illetve amíg zárt a méhszáj.
a mi nemi életünk semmit nem változott terhesség alatt. elötte sem voltunk azok a nagyon durva szexelõk, de semmivel nem finomkodtunk jobban terhesen. 2nappal szülés elött még együtt voltunk. most 14hetes vagyok s ugyanez a helyzet. csak nyugodtan, nem kell aggodni:)
3 terhességet szexeltem végig :) ha a doki nem tiltja, akkor szabad.
Ha nem vagy veszélyeztetett, és az orvos nem tiltott el a szextõl, akkor nyugodtan. Optimális esetben, ha semmi gond nem adódik a terhesség során, akkor a 36.hétig lehet szexelni, persze csak ami és ameddig jólesik neked, és nem okoz fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: akkor felesleges túlaggodni?ezidáig gondtalan terhessegem van, semmi gond nem volt, még csak egy potty vér sem, eros gorcsok, stb.
A kérdező hozzászólása: koszonjuk a megnyugtato válaszokat!
Ha nem vagy eltiltva, akkor szabad. Sõt ajánlják is, mert ellazítja az izmokat. Persze nem durván. 23hkm

Mitől viszket a mellem? De annyira, hogy mindjárt megbolondulok. Még csak 13 hetes vagyok, eddig nem volt ilyen, csak feszült, és most is csak az egyik viszket.

Legjobb válasz: Nekem is volt idõszak, mikor viszketett, és láthatóan ki is száradt. Kend be testápolóval.

Nekem is volt idõszak, mikor viszketett, és láthatóan ki is száradt. Kend be testápolóval.
Én is voltam így. A megoldás: jó testápoló, babaolaj.:) Boldog babavárást!
Nekem is viszketett, kb. a 15 hétig. Addigra a 80 C-s méretem 95C-s lett. Azt mondta a doki, hogy normális a viszketés ilyenkor mert nõ a mell. Hát én már nem bánnám, ha nem nõne tovább! Bár apának tetszik! :-)
nekem nagyon hamar elkezdett viszketni, de a mellbimbóm. még csak 9 hetes leszek és ez olyan 5-6 hetesen volt. Persze én annyira nem örültem hogy nõtt a cicim, mert így is 90B vagy C melltartó kellett...most 95ös :-) persze szép kemény lett, papának méginkább tetszik, de félek hogy nagyon meg fog ereszkedni. én is testápolóval kentem, bár nekem sokat nem használt!

13 hetes terhes vagyok és 2 napja fájdogál, feszt a pocakom! Eddig is csinált ilyet, de nem ilyen intenzítással:-) létezik, hogy egyre nagyobb a babu is a méhem is egyre jobban terjeszkedik és ez okozza?

Ja és még valami, nagyon hamar kifáradok egy könnyű sétától is ez normális?

Legjobb válasz: Szia. Én 14 hetes vagyok és pár hete ez megy. A feszítés néha elmúlik, néha elõjön, de a séta...már egy kisebb bolti úttól is annyira elfáradok, hogy el tudnék ájulni :( Pihenni kell, állítólag jobb lesz. Boldog babavárást :)

Szia. Én 14 hetes vagyok és pár hete ez megy. A feszítés néha elmúlik, néha elõjön, de a séta...már egy kisebb bolti úttól is annyira elfáradok, hogy el tudnék ájulni :( Pihenni kell, állítólag jobb lesz. Boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megerõsítést miszerint ez normális! Ahogy mondod ájulás határig tudok elfáradni, bár ez az idõ is biztos rátesz! Boldog babavárást neked is :-)
Magnéziumot szedsz? :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos laktóz érzékeny vagyok így csak elvétve tudom szedni ha nagyon feszül, mert ugye minden ilyen tabletta tele van laktózzal:-(
Elsõ vagyok, feküdj amennyit csak tudsz, ha teheted, az nagyon sokat segít.


13 hetes vagyok és annyi "elment" babáról hallani. Ha eddig nem történt semmi probléma akkor már kevesebb az esélye a 12. hét után hogy baj legyen?

Legjobb válasz: Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)

Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)
Szia Igaza van ez elõttem szólónak, tényleg ne arra koncentrálj, bár ezt nagyon egyszerû javasolnunk! Én nekem is elment az elsõ babám, most 7 hetes vagyok, és én is rettegek, de próbálok pozitívan hozzáállni, és "ebbõl az oldalból, és belõletek erõt meríteni" Te is tedd ezt, beszélj hozzá sokat, simogasd, és akkor tudja, hogy meg kell születnie! Egyébként pont most olvastam kb 25-bõl 1 baba megy el az utolsó trimeszterben. Nyugi, és jó babavárást, bárcsak már itt tartanék! :)
Minden kismama (vagy legalabb 99 %-a gondol arra hogy o is elveszitheti a babajat es szerintem nem nyugszik meg amig a kezeben nem tartja( aztan meg elkezd mas miatt aggodni). en mindig azt mondogatom magamnak ha ilyen jut az eszembe hogy az en picimmel biztos nem tortenik meg. Valoban a kritikusabb idoszak az elso 3 honap. Meg van egy keves es majd mindennap erzed a mozgasat es akkor te is nyugodtabb leszel. Egy 31 hetes kismama

13 hetes terhes vagyok, a párom elhagyott amint megtudta a babát. Próbáltam sokszor beszélni vele, elmondtam neki, hogy szeretem, sajnos eddig nem érdekelte. Mit csináljak? Szeretem és nagyon hiányzik, van rá esély, hogy visszajön hozzám? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Ne haragudj hogy ezt írom,de szerintem aki ilyen az nem érdemli meg hogy még te könyörögj neki.Az élet legszebb dolga fog veled történni,õ pedig nem érdemli meg sírjál utána.Majd akkor fog jelentkezni mikor végigfut a kis agyán hogy mit tett és hogy mit veszített.Sajnálom hogy ezt kellett írnom.Fel a fejjel,és összpontosíts a babára,õ nem hagy cserben és nagy szüksége van rád. Sok sikert:)

Szia! Ne haragudj hogy ezt írom, de szerintem aki ilyen az nem érdemli meg hogy még te könyörögj neki.Az élet legszebb dolga fog veled történni, õ pedig nem érdemli meg sírjál utána.Majd akkor fog jelentkezni mikor végigfut a kis agyán hogy mit tett és hogy mit veszített.Sajnálom hogy ezt kellett írnom.Fel a fejjel, és összpontosíts a babára, õ nem hagy cserben és nagy szüksége van rád. Sok sikert:)
Szia! Az elõttem szólóknak igazuk van! A babával törõdj inkább, én is egyedül voltam terhesen, meg még mindig egyedül vagyok a 2 hónapos kis kópéval, de hidd el, egy felelõtlen apánál ez is jobb. És meg van az az elõnye, hogy nem vitatkozik veled nevelési kérdésekben. Szorítok neked!!!
Mekem úgy tûnik, hogy a kapcsolatod megítélése nem áll reális alapokon. Nem kényszerítheted rá az akaratodat egy másik emberre. Gondolom a baba véletlen volt. Hiszen ha az a férfi akit párodnak mondasz akarta volna a gyereket, valószínûleg nem hagyott volna el. Nagy felelõtlenség amit tettél. De ez már mindegy. Férfit találsz különbet, nem ilyet, aki nem vállalja a következményeket. Mostantól felnõttként kell viselkedned mert felelõs vagy egy gyermekért. Hagyd azt a pasit a francba. Koncentrálj arra, hogy hogyan fogsz egyedül boldogulni a kicsivel. Mibõl fogtok élni, kitõl kaphatsz segítséget? Ha azzal foglakozol, hogy elhagytak azzal a gyerekedet is boldogtalanná teszed. Mellesleg... pasit visszaszerezni könyörgéssel... lehetetlenség. Légy ragyogó, mint a kismamák, vidám és bizakodó. Az a vonzó. Hozd rendbe a lelked és koncentrálj a babára! :) ))
ezt az én párom is igy fogadta.elhagyott, és azt mondta neveljem fel egyedül nélküle, néha egy hónapba 1x megnézi hogy hogy néz ki a gyerek, de nevére nem veszi.és most tartok a 36ik hétnél és együtt vagyunk és azt mondta, hogy mellettem marad, és nem hagy el késöbb majd elvesz, de a nevére változatlan nem veszi, azt mondta házasság után fog a nevére kerülni.szerintem ne aggodj.adj neki idõt. nehéz egy férfinak felfognia hogy apa lesz, azt hogy terhes vagy s már elvetetni sem lehet, azt hogy "elkell" vennie(ne értsd félre igy gondolja), azt hogy felelõsséggel tartozik nemcsak a saját életére kell vigyáznia de már másik életért is felelnie kell.ha ezt felfogta akkor vissza megy ha van benne egy kis jo érzés és tényleg szeret téged.hagyd most békén. ne irj neki, ne hivd, hagyd hogy hiányozz neki(nagyon nehéz), de ha érzi hogy hiányzol neki akkor könnyebben visszakapod, mintha visszasirnád magad.légy erõs.türelem meghozza a gyümölcsét.
Hát ugye inkább védekezni kellett volna. Az hogy a fiú nem igazán akar apa lenni, szerintem a korából is fakad. Meg eleve vannak felelõtlen pasik. Mondjuk azt, hogy nem vetetted el a babát, teljesen megértem. Aki az elsõ babáját elveteti, sokszor nem kap második esélyt. HA jó szüleid vannak, õk segíthetnek a babád felnevelésében. Te tudod milyenek a körülményeid, pl. van e végzettséged amivel a GYES után el tudsz helyezkedni? A babára jár majd neked családi pótlék. És igen a fiúnak vállalni kell a tetteiért a felelõsséget, vagyis jár neked a gyerektartás tõle. Bár ha úgy van ahogy gondolom, és a srác is az iskolapadot koptatja még, nem számíthatsz nagy pénzre. Ha a fiú végképp nem vállalja a babát és neked sincs semmi segítséged, akkor talán az örökbeadás lehet az utolsó megoldás neked. Sajnálom hogy fiatalon kerültél ebbe a helyzetbe.
13 hetesen mondtad el neki?
mindenesetre nagy felelõtlenség amit tettél, de itt most nem a letoláson van a hangsúly... akkor kell gondolkodni mikor 2 ember összebújik, hogy abból esetleg egy baba születik, ha nem védekeznek.. de vannak sajnos olyan férfiak is akik együtt tervezik a gyermeket, és amikor még meg sem születik lelép.. ne rágódj rajta, mert ez a babádnak is ártalmas és esetleg a sok stressztõl még elvetélhetsz... mit tegyél? mit ne tegyél inkább amit irtam.... legyél türelmes, majd az idõ megoldja, az erõszak úgy sem segit és ha vissza is menne, csak kötelességbõl, az meg kinek jó?

13 hetes vagyok és eddig 5 kilót híztam. Az a baj, hogy előtte candida diétáztam, ahogy kiderült hogy babát várok abbahagytam. Rakódnak rám a kilók. Mit tegyek? Mit egyek?

Legjobb válasz: Zsirosat,cukrosat semmiképp. Kenyeret teljes kiõrlésût egyél az nem hizlal annyira és könnyebben megemészted. Sok gyümölcs,zöldség.Tésztákból is válaszd a durumtésztát vagy a tojásnélküli teljes kiõrlésût. Sok apró változtatással meglátod nem fogsz elhizni és mégsem vonsz meg semmit magadtól meg a babától! Azért néha megengedhetsz olyat is ami nem annyira egészséges viszont finom és kivánod,mondjuk csoki v. süti.Ettól még nem leszel 200 kilós.

Zsirosat, cukrosat semmiképp. Kenyeret teljes kiõrlésût egyél az nem hizlal annyira és könnyebben megemészted. Sok gyümölcs, zöldség.Tésztákból is válaszd a durumtésztát vagy a tojásnélküli teljes kiõrlésût. Sok apró változtatással meglátod nem fogsz elhizni és mégsem vonsz meg semmit magadtól meg a babától! Azért néha megengedhetsz olyat is ami nem annyira egészséges viszont finom és kivánod, mondjuk csoki v. süti.Ettól még nem leszel 200 kilós.
Én is csináltam már candida diétát, szerintem folytathatod terhesség alatt is, talán annyival kiegészítve, hogy én ettem joghurtot meg tejet. -tudom, ezt sem lehetne- de nehogy a gomba jöjjön vissza a diéta abbahagyása miatt. A candida diétában rengeteg vitamin, zöldség, gyümi és hús van, szerintem bajt nem csinálsz vele. Jó lenne, ha találnál egy nõgyógyászt, aki ért a candidadiétához is rendesen, vagy egy természetgyógyászt, aki ért a terhességhez.

13 hetes terhes vagyok és tegnap ota mindent kihányok. Eddig is hánytam reggelente, de tegnap ota tényleg minden kijon belolem. Mit tegyek vagy mit egyek ill. igyak?

Legjobb válasz: ezt neked kell kitapasztalni, mindenkinek más válik be, nekem pl semmi, én 7 hónapon keresztül mindent kihánytam, még a vizet is, amit már kiskanállal "ettem". Kórház, infúzió, napi 9-12 hányás, aztán egészséges, idõre született baba, aki már nem is olyan baba, ellenben rettentõ válogatós...

ezt neked kell kitapasztalni, mindenkinek más válik be, nekem pl semmi, én 7 hónapon keresztül mindent kihánytam, még a vizet is, amit már kiskanállal "ettem". Kórház, infúzió, napi 9-12 hányás, aztán egészséges, idõre született baba, aki már nem is olyan baba, ellenben rettentõ válogatós...
A helyedben hétfõn elmennék orvoshoz, ha addig nem múlna el. De addig is próbálj diétázni: a legfontosabb a folyadék-pótlás, rengeteg vizet igyál vagy teát. Egyél sós vízben fõtt krumplit, sárgarépát, almakompótot, pirítóst, kekszeket. Kerüld a tejtermékeket, a nyers gyümölcsöt, zöldséget, lekvárt, stb. Igyál fekete teát egy csipet sóval! Ezt a praktikát ma hallottam a hasmenésemre, és reggel óta tünetmentes vagyok. Hétvégére próbálj ki pár homeopátiás szert. A patikában biztosan segítenek. Én ezt ismerem: IPECA 9CH, ebbõl napi 3*5 golyót kell szedni. Szorítok, hogy meggyógyulj!

13 hetes vagyok, és ma hirtelen leesett a hőm 37-ről 36-ra. Ez bajt jelent? Azért mértem, mert meg vagyok fázva, eddig akármikor mértem, mindig 37 volt.

Legjobb válasz: Méregesd még, egyszer nekem is mutatott 36-ot, de aztán visszaugrott 37-re. Lehet, hogy félrecsúszott.. Ha marad a 36, mindenképp mozgósítsd az orvosodat. Jobb félni, mint megijedni.

Méregesd még, egyszer nekem is mutatott 36-ot, de aztán visszaugrott 37-re. Lehet, hogy félrecsúszott.. Ha marad a 36, mindenképp mozgósítsd az orvosodat. Jobb félni, mint megijedni.
bajt jelentett a leesett hõmérséklet? velem is ez a helyzet sajnos. 11 hetes
Rendben vagy azóta, 2-es válaszoló?
rendben vagyunk, tegnap voltunk 12 hetes uh-on. :)
Örülök! :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem láttam a késõbbi kérdést, de ha vki még idetéved, nálam se volt baj, a doki a problémámat se értette, hogy ezen mit izgulok :) És megtudtam, hogy nem alapvetõen a terhesség emeli a testhõt, hanem csak a progeszteron addig, amíg a méhlepény át nem veszi a szerepet, tehát a 10-14. heti hõleesés természetes dolog.

Ki akadtam.13 hetes terhes vagyok, ma mentem dolgozni. Tehát eddig is dolgoztam, de mikor megtudtam hogy babát várok, eljöttem, nehogy felfázzak stb. Ma is csal lightos munkát végeztem, de hajnal 5-kor keltem és elfáradtam. Írnátok?

A problémám lényegében az,hogy párommal tegnap kezdtük el kifesteni a babaszobát,de mára már kész lett.A sz?nyegeket ki takarítógépezem,de mondtam hogy segítsen mert nekem nehéz lesz emelgetni ha vizet kell bele önteni.De ? mondta hogy nem mert megy focizni.....És hogy ne csináljam.De tudja nagyon jól hogy csak ma érek rá,jobban.Szó szót követett és a mai dolgozásomra terel?dött a szó,mire ? azt mondta hogy " nagy dolog hogy ma dolgoztál"....És hogy ez még semmi,mert régebben az ? n?vére földbe járt dolgozni mikor terhes volt stb...Most mondjátok meg,nem bunkóság?Persze elment focizni,és mondtam h akkor haza se jöjjön.Mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Van igazság az elõttem írt hozzászólásokban. DE! Azért az, hogy valaki 9. hónapban is dolgozik... Anya is dolgozott velem végig (pék volt, ott is a nehéz tálcákat kellett emelgetni, stb...), és egy hónappal korábban jöttem. Igaz, hogy ilyenkor még dolgozhatsz, de szerintem ne vidd túlzásba... :S

Van igazság az elõttem írt hozzászólásokban. DE! Azért az, hogy valaki 9. hónapban is dolgozik... Anya is dolgozott velem végig (pék volt, ott is a nehéz tálcákat kellett emelgetni, stb...), és egy hónappal korábban jöttem. Igaz, hogy ilyenkor még dolgozhatsz, de szerintem ne vidd túlzásba... :S
Hát, 13 hetes vagy, szóval miért ne dolgozhatnál? Tényleg nem nagy dlog, hogy dolgozni voltál, már meg ne haragudj a szavaimért... A párod mondta, hogy hagyjad, úgyhogy nem kell hõsködni és mártírkodni. Figyelj magadra, ha szólt, hogy ne csináld, akkor ne csináld és kész. Azért egy focira csak elmehet szegény pára...
Hááát, ha most ilyen a párod hozzáállása, akkor - nem akarlak elkeserítni- de késõbb, ha meglesz a baba, csak rosszabb lesz.Legyél határozott, de azért ne veszekedj!És a fõ, hogy ne legyél ideges!Ha nem segít megemelni a vizet, akkor Te se tedd!Hagyd ott!Azért emelgetned mégsem kéne.Teljesen igazad van.Igy a kismamaság elején vigyázz magadra! Focizni megy?Akkor Te is menj valahova, vagy pihenj egy kicsit. Felébredt a babám.Sajnos nem tudom befejezni.Bocsi!
Igaza van az elsõnek teljes mértékben. Nézd, õ is hibás, de te is. Nem bántásnak szánom esküszöm, de hidd el, hogy attól, hogy terhes vagy, nem körülötted forog a világ, egészséges terhesség alatt lehet dolgozni, nyugodtan, mert egy egészséges terhességet nem szakít meg. 13 hetes terhesség még nem az a kor, hogy ne tudj mozogni a nagy hasadtól stb. A terhesség okozhat hangulatingadozásokat is, te is ezért lehetsz ennyire dühös. A párod valószínû megsértõdött, ha férfi lennék én is megsértõdnék, mivel õ nem tudja milyen ez, sosem lesz nõ. Béküljetek ki és legyél kicsit higgadtabb, elhiszem, hogy fáradt vagy, pihenj le, majd kifestetek, ha jobb lesz a hangulat, de béküljetek ki, ilyenen nem éri meg vitatkozni.
Es ha 2 het mulva derult volna ki hogy terhes vagy akkor mi lenne most??? Az en anyukamnak mindig volt otthon egy pici gyerek mert jottunk sorba egymas utan. a 10 kilos 14 honapos gyereknek nem mondhatja 7 honaposan hogy nah, most nem veszlek fol 25.-jere a mai napon, mert terhes vagyok. Nem akarlak megbantani, de szerintem van egy nagyon nagy adag nyavogas, es hiszti benned. Mi lesz majd ha megszuletik es nyavalyogni sem lesz idod?
Remélem értebbek vagytok annál amit ide leirtál ha már jön a kicsi. Nöjetek fel, terhesen ne emelges de ne használd a terheséged kifogásnak, van aki a 9-ik hónapban is dolgozik.
Kedves utolsó, ezért kár volt táppénzre menni. A munkáltatód köteles olyan munkát adni, ami a terhesség mellett végezhetõ, tehát az állapotodnak megfelelõ. Értelemszerûen a 30 kilós gyerek emelgetése nem az... Ha nem tud megfelelõ munkát biztosítani, akkor állásidõt kell fizetnie és otthon maradhatsz (nem táppénz!), ami az alapfizetésed, tehát a táppénznél sokkal több.
Azért szerintem azt meg lehet érteni, hogy azért maradt otthon, nehogy felfázzon.Vannak munkahelyek, amik nem elõnyösek kismamáknak.Én is itthon voltam az elejétõl, , mert munkámból adódóan 30-40 kilós gyerekeket kellett emelgetnem.Nem azért voltam táppénzen, mert lustálkodni akartam.Elõtte én sem vállaltam be a táppénzt.El is halt a baba:(
Szerintem is kicsit túl reagálod.Én 15 hetes vagyok, de még dolgozom.Igaz, csak rész munkaidõ, és nem megerõltetõ.Mondjuk, én nem emelnék semmit meg, ami nagyon nehéz.A babaszobával is ráértek még, van még egy bõ fél évetek..Én azt csináltam volna, hogy ha így reagál, akkor én is abbahagyom a munkát otthon.Azzal nincs semmi gáz, hogy elmegy focizni.Azt viszont ne várja tõled, hogy te addig is dolgozol.Az én gyerekemnek még semmije nincs, de nem érzem, hogy el lennék késve, mert szept. végéig van még egy pár napom.
Nem lesz baja ne félj, de ne vidd túlzásba, mert akkor az idegességet fogja normálisnak tekinteni és akkor lesz nyugtalan a babád, ha te magad nyugodt vagy. Kérj bocsánatot a párodtól és szeressétek egymást! Ez a legjobb, amit tehetsz :) :) Ne félj ennyi még nem árt a babának és ne mindig a babára gondolj, a férjednek és neked ez a cirkusz ezerszer többet árt, mint a babának. A baba is fontos, de amikor õ megszületik, akkor nem csak egy baba születik, hanem egy család is, abban apa is és anya is benne van, szóval egymásra is kell idõt szánnotok, és szeretnetek is kell egymást, szóval nyomás békülni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat...valószínûnek tartom hogy igazatok van.De úgy félek, hogy az ilyen kirohanásoktól baja lesz a picinek....
Ne csinálj ma már semmit. Pihenj le! A pároddal meg üljetek le és beszéljétek meg. Ha ezt így folytatja nem lesz egyszerû a terhességed, hát még a szülés utáni idõ.
Örülök, hogy van állásom, és a munkatársaimmal sem óhajtottam kiszúrni.Ezért mentem táppénzre.Igy legalább visszavárnak, és nem a fenébe kívánnak.Mi nagyon jól kijövünk egymással a munkahelyen, pedig nehéz körülmények vannak kevés pénzért.Egymás helyett is szoktunk ingyen dolgozni.Pl ha valakinek orvoshoz kell menni, vagy a gyereket viszi valahova, stb.A táppénzre pedig nem volt panaszom.És a baba is egészségesen megszületett.Nekem ez a fontos.

13 hetes kismama vagyok ma volt egy kis barnás folyásom, ez természetes vagy menjek orvoshoz? Eddig nem volt semmilyen panaszom és most nagyon megijedtem! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem hívd fel a dokidat,vagy az ügyeletet.A barnás folyás attól barnás,hogy vér van benne...nekem ilyen folyásom a 6-9 hét között volt,engem kórházba fektettek,rutascorbint meg duphastont kellett szednem,meg no-spat.Azóta már 10 hós a lányom:)Minden jót!

Szia!Szerintem hívd fel a dokidat, vagy az ügyeletet.A barnás folyás attól barnás, hogy vér van benne...nekem ilyen folyásom a 6-9 hét között volt, engem kórházba fektettek, rutascorbint meg duphastont kellett szednem, meg no-spat.Azóta már 10 hós a lányom:) Minden jót!
Mindenképp beszélj dokival, jobb ha tud róla. Nekem 8 hetesen volt barnázás, 1 hetet feküdtem kórházban és utrogestant kellett szednem a 12.hétig.
Nekem is volt a mostani terehsségem elején és semmi gondom nem lett belõle. Azóta megszületett a kifiam. Azért szerintem a biztonság kedvéért kérdezd meg a dokidat, de szerintem seemi okod az aggodalomra! Én már 2 babát szültem és mind a kettõt így végigaggódtam. Boldog babavárást! Dia
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!