Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes és annyi (6 db)

Most mit adjak rá? Tudom annyi ilyen kérdés volt már, de még mindig nem tudom. Kisfiam 13 hetes és nem akar felöltözni, annyira izzad.

Kint pihen az erkélyen van rajta egy harisnya, rövid ujjú bady, és egy vékonyabb pulcsi. Ide süt a nap, jó meleg van

Legjobb válasz: viheted a plédet is csak épphogy tedd rá a napon nagyon meleg van most jöttünk fel a sétából.

viheted a plédet is csak épphogy tedd rá a napon nagyon meleg van most jöttünk fel a sétából.
12 hetes a kisfiam, elképesztõen utálja a meleget. Éjjel is nyitott ablak mellett alszik. Én rövidujjú bodyt, kordnadrágot, zoknit, kapucnis pamut pulcsit, pamut sapkát adtam ma rá. A takarónál visítani kezdett, ezért levettem róla. A kocsin már lábzsák sincs. Amikor feljöttünk semmilye sem volt hideg, sõt a fejecskéje a sapka alatt melegebb is volt. Itthon rövidujjú body-ban és pamut nadrágban van.

Most vagyok 13 hetes terhes. Úgy érzem, hogy már nem feszül annyira a mellem, és nem kelek fel annyit pisilni. A második trimeszter ennyire eseménytelen, vagy valami baj lehet?

Legjobb válasz: Igen, a 2. trimeszter ennyire eseménytelen. Az egyetlen dolog, hogy néhány hét múlva érzed, hogy mozog :-) Nemhiába ez a terhesség legszebb idõszaka! 34 hetes

Igen, a 2. trimeszter ennyire eseménytelen. Az egyetlen dolog, hogy néhány hét múlva érzed, hogy mozog :-) Nemhiába ez a terhesség legszebb idõszaka! 34 hetes
semmi baj, hormonok beálltak...minden rendben van ne aggódj...ez a legnyugisabb idõszak, élvezd:)
Én 18 hetes vagyok.A mellem nekem sem feszül már.Nekem ugy is tünik hogy nem is nö.Viszont a bimbom nagyon érzékeny!Kellemetlen viselni melltartot...Én még mindig sürün járok pisilni de szerintem többet is iszok mint terhesség elött.Akkor 1.5 litert max ha megittam most pedig minimum 3 litert ha nem többet. De ha nincs semmi gondod az nem azt jelenti hogy baj lenne.Ezeket leszámitva én is jol érzem magam.Sokan kérdezik hogy nem hánysz, nem szédülsz......?A válasz nem!jol érzem magam!Nö a babám, a pocim, érzem mocorogni!!!!!Ez minden kellemetlenséget elfeledtet!!!! minden jot! 18 hetes kismama
Én most vagyok 14 hetes és nekem is elmúlt minden kellemetlenségem.Bár én is sokat izgulok mivel elsõ baba lesz, de nyugi ez így normális :) ))

13 hetes vagyok és annyi "elment" babáról hallani. Ha eddig nem történt semmi probléma akkor már kevesebb az esélye a 12. hét után hogy baj legyen?

Legjobb válasz: Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)

Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)
Szia Igaza van ez elõttem szólónak, tényleg ne arra koncentrálj, bár ezt nagyon egyszerû javasolnunk! Én nekem is elment az elsõ babám, most 7 hetes vagyok, és én is rettegek, de próbálok pozitívan hozzáállni, és "ebbõl az oldalból, és belõletek erõt meríteni" Te is tedd ezt, beszélj hozzá sokat, simogasd, és akkor tudja, hogy meg kell születnie! Egyébként pont most olvastam kb 25-bõl 1 baba megy el az utolsó trimeszterben. Nyugi, és jó babavárást, bárcsak már itt tartanék! :)
Minden kismama (vagy legalabb 99 %-a gondol arra hogy o is elveszitheti a babajat es szerintem nem nyugszik meg amig a kezeben nem tartja( aztan meg elkezd mas miatt aggodni). en mindig azt mondogatom magamnak ha ilyen jut az eszembe hogy az en picimmel biztos nem tortenik meg. Valoban a kritikusabb idoszak az elso 3 honap. Meg van egy keves es majd mindennap erzed a mozgasat es akkor te is nyugodtabb leszel. Egy 31 hetes kismama


Mitől viszket a mellem? De annyira, hogy mindjárt megbolondulok. Még csak 13 hetes vagyok, eddig nem volt ilyen, csak feszült, és most is csak az egyik viszket.

Legjobb válasz: Nekem is volt idõszak, mikor viszketett, és láthatóan ki is száradt. Kend be testápolóval.

Nekem is volt idõszak, mikor viszketett, és láthatóan ki is száradt. Kend be testápolóval.
Én is voltam így. A megoldás: jó testápoló, babaolaj.:) Boldog babavárást!
Nekem is viszketett, kb. a 15 hétig. Addigra a 80 C-s méretem 95C-s lett. Azt mondta a doki, hogy normális a viszketés ilyenkor mert nõ a mell. Hát én már nem bánnám, ha nem nõne tovább! Bár apának tetszik! :-)
nekem nagyon hamar elkezdett viszketni, de a mellbimbóm. még csak 9 hetes leszek és ez olyan 5-6 hetesen volt. Persze én annyira nem örültem hogy nõtt a cicim, mert így is 90B vagy C melltartó kellett...most 95ös :-) persze szép kemény lett, papának méginkább tetszik, de félek hogy nagyon meg fog ereszkedni. én is testápolóval kentem, bár nekem sokat nem használt!
Örülj neki :) Kétszer voltam terhes, összesen talán ha 20 keményedésem volt, lehet sokat mondok, de akkor is túlhajtottam magamat.
13 hetesen ne is akarj keményedni, az nem normális. Majd 30+ héten már te is fogod érezni.
Úgy, ahogy a második mondja. Egészséges terhességben 30. hét alatt nem jó a keményedés.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az elsõnél sem keményedtem. Miért jó dolog keményedni?
Az elsõ terhességemnél egyáltalán nem keményedtem, még jóslóm sem volt. Most a másodiknál (40. hétben vagyok) már elég régóta keményedek, emlékeim szerint a második trimeszterben kezdõdött, most már kifejezetten kellemetlen. Jónak miért jó? szerintem nem az:) de állítólag ezek ilyen kisebb méhösszehúzódások, vagyis a méh 'gyakorol' a szülésre.

Hol helyezkedik el 13 hetesen a méhem? Sajnos zsírréteges a hasam és nem tudom kitapintani. Ott alul fájogat, de szerintem az uh-on fentebb nézte az orvos. Annyira le voltunk nyűgözve, hogy nem figyeltem hol uh-oz.

Legjobb válasz: köldököd alatt, illetve lehet már a köldöködig is felér :) föntebb még biztos nincs, majd 2 hónap múlva már fogod érezni :)

köldököd alatt, illetve lehet már a köldöködig is felér :) föntebb még biztos nincs, majd 2 hónap múlva már fogod érezni :)
Nekem 20 hetesen érte el a méhem a köldököm, mondta is a doki, hogy most kezd el majd nõni a poci :) Persze már nekem eddig is nõtt, mert van étvágyam is:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Amikor furcsa kaparászást, levegõkipukkanást érzek, akkor az a köldök alatt van, de afölött, ahol régen görcsöltem, amikor megjött. Értitek, ugye? :) Tehát nem annyira lent, mint ahol véltem annak idején a méhemet. Ezek szerint onnan már fentebb került bõven.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!