Találatok a következő kifejezésre: 13 eves eloszor (35 db)

Mi látszik meg először egy dohányoson, kb.13 éves srác? Mondjuk szottyadt bőr, mert szaga az nincs és nem vagyok benne biztos, hogy cigizik?

Legjobb válasz: Ha valaki cigizik 13 évesen, mint ahogy én is cigiztem nem látszik semmi. 36 vagyok és nem szottyadt a bõröm. Akkor látszanak dolgok, ha a tisztálkodást hanyagolja... HA 60 éves körül lenne látszana, hogy cigizett 30-40 évig. De így semmi.

Ha valaki cigizik 13 évesen, mint ahogy én is cigiztem nem látszik semmi. 36 vagyok és nem szottyadt a bõröm. Akkor látszanak dolgok, ha a tisztálkodást hanyagolja... HA 60 éves körül lenne látszana, hogy cigizett 30-40 évig. De így semmi.
Anyám 66 éves, 40 éve cigizik, és 50-nél többnek senki nem mondja. Nem lehet általánosítani. Aki elhanyagolja magát, az cigi nélkül is, aki meg nem, az cigivel sem.
a hány éve cigizik anyád szöveg jelentéktelen, ha nem nyögöd ki, hogy napi 2 szálat vagy 2 dobozzal szív el. Meglátszik rajta, ha cigizik: iskolai szüneteken remegve rohan a budira, s mikor visszajön büdös, bagószagú a szája, a keze, a ruhája.
Szerintem lehetne érezni rajta. Nekem pl. a pulcsim ujja mindig beveszi a cigi szagot és a hajam is, de tuti, hogy a leheletemen is érezni lehet, mert én is érzem más dohányzókén. Ha a kérdést aggódó anyuka írta, érdemes sunyiban a gyerek ruháját megszagolni, vagy valami fabrikált indokból megölelni, adni neki egy puszit az arcára, és akkor le lehet buktatni.
gondolom egy aggódó anyukáról van szó :D egy tizenhárom éves kissrácon még semmi. beszélgessen el vele
Szerintem a legegyszerûbb rákérdezni váratlanul hogy bagózik-e, esetleg az is dob a dolgon ha van ott valaki akirõl tudja hogy büntetést kap ha igen a válasz...de persze nem a válaszra kell figyelni hanem a reakcióra, ha egy ön egy anyuka akkor kell annyira ismerje 13 évesen hogy olvas a reakcióiból
Persze én is 13 vagyok és hordok 12 éves korom óta
13 évesen már hordhatsz, ha szeretnél.:) Én is akkor kezdtem el, 8. elején, nem volt semmi különös, de pl. tesiórán sokkal kényelmesebb volt az ugrálás meg ilyesmik, mert jól tart, igaz nekem kicsi melleim vannak.:/
A kérdező hozzászólása: Koszi!
13 évesen hordtam elõször, nem volt semmi extra, mert nem merevítõs izé volt, csak egy sima háromszög. Na de nem lett a szívem csücske azóta sem, általában nem is hordok, csak ha olyan ruha van rajtam, ami átlátszó vagy ilyesmi. 21L
13 évesen volt, és sokkla jobb volt.
12 éves korom óta. Két hete... :D
Elõzõ vagyok. Mármint rendes, igazi melltartót. Mert elõtte is hordtam topot (sportmelltartó szerût) már 10 éves korom óta.
ez nem korfüggõ, ha nem mellfüggõ, vagyis, hogy mekkora a melled.

Akinek 13 évesen jött meg először a menstruációsa annak kb hány évesen fog véglegesen beállni?

Legjobb válasz: igazából ez nagyon egyénfüggõ... elméletileg 2-3 év. nekem pl 13 évesen jött meg, és azonnal beállt szabályosra.

igazából ez nagyon egyénfüggõ... elméletileg 2-3 év. nekem pl 13 évesen jött meg, és azonnal beállt szabályosra.
nekem is 13 évesen jött meg, sse maradt ki és mindig megjött 28 és 35 nap között. amióta fog.gátlót szedek mindig pontos. 17/L
nekem is 13 évesen jött meg. egy sem maradt ki, viszonylag szabályosra beállt. Ált 30-34 nap között jön meg. de nyugi, ha neked nem áll be akkor sincs gáz. van rá pár éved:)
Nekem is 13 évesen jött meg elõsször, azaz pont két éve, és még mindig nem állt be. Ez szerintem egyénenként változik.
A helyesírását.
én max a hajat nézem meg meg az arcot a külsejébõl, belül meg az a lényeg h ne legyél az a bunkó fajta 13/L
külsõt
Én pl a fiúkon a magaságukat a hajukat és a szemüket nézem 13/L
Már ne is haragudj kérdezõ, de szerintem neked szemüveget kéne venned, mert én is adtam értelmes választ.
A kérdező hozzászólása: ez legalább értelmes
Itt értelmes választ nemigen fogsz kapni, fõleg nem ilyenkor. am h. necsak baromságok legyenek : legyél:Szép, kedves, vicces 'férfias'már amennyire 13 évesen lehetsz, aranyos, odafigyelõ, jófej megértõ, tudd meghalgatni, te is tudj beszélni, legyen téma.Ne legyél unalmas, rinyálós, kis p*cs remélem legalább én tudtam segíteni. am lassan húzzál aludni ;)
primitív = egyszerû Ismerd meg a szavakat, mielõtt használnád õket..
A kérdező hozzászólása: ha lehet normális válaszokat irjatok és ne primitíveket aki nem a kérdéshez kapcsolót ír ne is irjon
kár volt feltenned ezt a kérdést .. elég fiatal vagy azért szívatnak és kár hogy ezen gondolkodsz tudom hogy nehéz aludni de inkább olvasd el újra az Egri csillagokat .. az értelmesebb lenne mint egy olyan dolgon dolgon gondolkodni amihez nyilván valóan éretlen vagy
azt h milyen gyorsan épít LEGO-ból.
Talán nem éjjel kettõkor tenném fel ezt a kérdést.
Legalábbis a normális lányok.
Disney Channel, Minimax, Cartoon Network...
A kérdező hozzászólása: na de komolyan
Hogy kedves, megértõ, humoros, és romantikus.
Én azt, hogy mennyire dudorodik a nadrág.

13 éves vagyok.3/4 éve jött meg először, és mostanáig rendszeres volt a mensim. Most 20-án kellett volna megjönnie, ma 29. van. Mi lehet a baj? Persze nem létesítettem nemi kapcsolatot. Nem idegeskedtem. Semmi. Mit tegyek?

anyának nem akarom elmondani,soha nem beszélünk ilyenr?l.azt se tudja hogy megvan.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem még nem kell aggódnod, mert bárkivel elõfordulhat, hogy egyszer kimarad, vagy késik, vagy hamarabb jön meg... Én 23 éves vagyok, az elején nekem elõfordult olyan is, hogy 2 hétig megvolt folyamatosan! Meg olyan is, hogy 2 hetet késett. De közben nekem is rendszeresnek volt mondható a menstruációm. Ha nagyon nyugtalan vagy emiatt, vagy ha most kimarad és következõ hónapban is, akkor menj el egy barátnõddel nõgyógyászhoz! Viszont azt nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyod, hogy még azt sem tudja, hogy menstruálsz!

Szia. Szerintem még nem kell aggódnod, mert bárkivel elõfordulhat, hogy egyszer kimarad, vagy késik, vagy hamarabb jön meg... Én 23 éves vagyok, az elején nekem elõfordult olyan is, hogy 2 hétig megvolt folyamatosan! Meg olyan is, hogy 2 hetet késett. De közben nekem is rendszeresnek volt mondható a menstruációm. Ha nagyon nyugtalan vagy emiatt, vagy ha most kimarad és következõ hónapban is, akkor menj el egy barátnõddel nõgyógyászhoz! Viszont azt nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyod, hogy még azt sem tudja, hogy menstruálsz!
Még fiatal vagy, kell pár év, míg beáll a mensid. Ne izgulj, ne idegeskedj! Rakj be betétet, mert bármikor megjöhet. Persze lehet, hogy akár 1 hónapot is késni fog. De semmi gond! Még nem állt be a menzeszed.:)
Nyugodtan elmondhatod anyukádnak, hogy más menstruálsz, nem fogja leharapni a fejed:) Meg így, ha baj van tud segíteni, de ha azt sem tudja, hogy már meg van... Egyébként ne aggódj, 2éven belül kell beállnia rendszeresre.Nekem idén 3. éve, hogy menstruálok és márciusban 13napot késett! Szóval ne aggódj, ez még normális! 14, 5/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek:) anyával pedig azért nem jó a kapcsolatom, mert én 1 bátyám 3 éves volt amikor elhagyott minket, most fél éve keresett fel újra és költöztem hozzáá..még nincs bizalmam vele szemben.
Nyugodtan mond el anyukádnak , ha menstruálsz meg egyáltalán mindenrõl tudjon az anyukád, ne titkolozz elötte, egy anya nagyon sok mindenben tud segíteni hidd el.Én 25éves vagyok anyukám 18éves koromban halt meg mi mindent megbeszéltünk, a legjobb barátnõm volt és hiányoznak a beszélgetések.Hidd el egy anyát mindig érdekli a gyereke.A mensesed miatt ne aggodj, ilyenkor még elég rendszertelen pár év mig rendszeres lesz, bár nekem a mai napig nem rendszeres hiába probálta doki is beállitani.:(

Biszex lennék? Kb.7v.8 évesen smároltam először az egyik barátnőmmel, majd 12-13 évesen, majd rá 1-2 évre szintén 1-1 barátnőmmel történt a dolog, de a mai napig néha megnézem a nők mellét, ami semmilyen hatással nincs rám, csak szégyenlem magam.

Azóta volt már barátom, így nem lehetek csak leszbikus, max. biszex, de ezért se nagyon rajonganék. Nagyon elítélem magam ezekért a dolgokért, de tudni szeretném, hogy ezzel csak én vagyok így, vagy esetleg mással is vannak ilyenek. Várom a válaszotokat, de nagyon szeretném 1-2 szakember válaszát is olvasni, megnyugtatna. 17/L

Legjobb válasz: én pl azért nézem meg a nõk mellét, mert irigykedek, hogy 'neki is nagybobb van mint nekem.' (Sajnos elég kicsik a melleim..) Szerintem nem vagy feltétlenül biszex. Szoktál lányokról fantáziálni?

én pl azért nézem meg a nõk mellét, mert irigykedek, hogy 'neki is nagybobb van mint nekem.' (Sajnos elég kicsik a melleim..) Szerintem nem vagy feltétlenül biszex. Szoktál lányokról fantáziálni?
Meg kell, hogy nyugtassalak;) Hetero vagy:D
Szia! Ha egészségügyis válaszát elfogadod szakvéleményként, akkor parancsolj :) Nos heteroszexuális vagy. Biszexuálisnak azokat az embereket nevezzük, akik képesek beleszeretni a saját nemükbe, akár életre szólóan is. Majdnem minden nõ megnézi a többi nõt, csak nem úgy, mint ahogyan egy férfi tekint egy nõre, és itt a különbség. Az, hogy te eddig a barátnõiddel csókolóztál, azt jelenti kíváncsi vagy. Semmi gond, nincs miért szégyellned magad, teljesen hetero vagy :)
Én is smároltam barátnõimmel de nem vagyok bisex szerintem.A gondolattal már eljátszottam hogy miylen lehet, de hetero vagyok.
A kérdező hozzászólása: soha
A kérdező hozzászólása: húúúúú nagyon köszönöm, megnyugodtam... KÖSZI!!!!! :)

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kis

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kiskorában mindig piszkálta, huzgalta, eddig én meg nem láttam, de nagyon csúnya. Vigyem orvoshoz vagy mit lehet csinálni vele Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben gyermeknőgyógyászhoz vigye el lányát. Egyébként szűrővizsgálat még nem indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben gyermeknőgyógyászhoz vigye el lányát. Egyébként szűrővizsgálat még nem indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 13 éves vagyok, a nyáron jött meg először és azóta, amikor nincs meg, furcsa fehér váladékom van minden nap. Ezzel mit csináljak?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez valószínűleg normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez valószínűleg normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kis

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kiskorában mindig piszkálta, huzgalta, eddig én meg nem láttam, de nagyon csúnya. Vigyem orvoshoz vagy mit lehet csinálni vele Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben gyermeknőgyógyászhoz vigye el lányát. Egyébként szűrővizsgálat még nem indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben gyermeknőgyógyászhoz vigye el lányát. Egyébként szűrővizsgálat még nem indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 13 éves vagyok, a nyáron jött meg először és azóta, amikor nincs meg, furcsa fehér váladékom van minden nap. Ezzel mit csináljak?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez valószínűleg normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez valószínűleg normális jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!