Találatok a következő kifejezésre: 13 évesen meg (658 db)

13 évesen szerelmesnek lenni is baj, mert azt ugye sokan mondjátok, hogy 13 évesen még nem kellene járniuk az embereknek, de ennyi?

Legjobb válasz: 13 évesen már járni is nyugodtan lehet! Meg csókolózni meg ilyenek. Csak szex ne legyen :) Ennyi idõsen már nekem is volt barátnõm

13 évesen már járni is nyugodtan lehet! Meg csókolózni meg ilyenek. Csak szex ne legyen :) Ennyi idõsen már nekem is volt barátnõm
nem hiszem, hogy Te szerelmes vagy, ez csak egy szimpla fellángolás, gondoldd meg jól mit teszel
13 évesen még nincs meg az a hormonháztatás ami egy erõs és tartós szerelemhez kell az vagy gyenge szerelem vagy rövid fellángolás!
Én 11 éves koromban is szerelmes voltam, nem fellángolás volt :) ÉS 13-14 éves korban ha rendes kapscolat van szexelni is lehet, szerintem a kor nem számit.
Még az együtt séta, esetleg megfogni egymás kezét és beszélgetni nem baj, legalábbis szerintem.
Én is 13 vagyok pl. én még nem voltam szerelmes de ha úgy érzed, hogy az vagy akkor mér ne járhatnátok. Csak gondold végig mert elsõ alkalom mindenbõl csak egyszer van az életbe és nem jó ha az ember elbaltázza!!! Szóval azt gondold végig, hogy tényleg szerelmes vagy vagy csak tetszik az illetõ mert nem mindegy!!! Sok szerencsét a döntéshez!!! :)
Gondold végig! Nem csak fellángolás? Bár mondani könnyû :) Mert nálam is volt ilyen, és nálam szerelem volt. Másfél évig bele voltam zúgva a fiúba, aztán jött egy másik, szintén reménytelenül. Most újra az elsõ fiúba vagyok szerelmes <3
szerintem mindegy, ki mit mond, hiszen nem befolyásolhat azt, hogy mikor ismereted meg azt az embert, akibe beleszeretsz. 12évesen beleszerettem egy srácba, de kikosarazott.Majdnem 2év kellett hozzá, hogy túl tegyem magam rajta! 15/L
A kérdező hozzászólása: Igazából csak kíváncsi voltam mit gondoltok, mert ezeknek amiket most írtatok általában az ellentétét lehet olvasni. Tökéletesen egyetértek a 22:08-assal. És nem vagyok se hülye, se "felelõtlen tizenéves". Egyáltalán nem volt szó szexrõl. És igazán én nem is vagyok testileg olyan fejlett , nem mondom, hogy nem, de nem túlságosan. És ebbõl se lesz semmi, de én szerelmes vagyok. Kb. 2 éve nem megy ki a fejembõl az illetõ. Mondjuk az lehet, hogy fellángolás, de az biztos, hogy az csak akkor derül majd ki igazán, ha összejövünk, azaz soha. 2 évet bírtam ki, úgy hogy csak ábrándozok. És Én már majdnem 14 vok, de ez a kérdés nem feltétlenül rám vonatkozott.
fél éves kapcsoltomra nem mondanám h fellángolás :) 13/l
persze hogy lehet, és komoly is lehet, legalábbis nem nevezném fellángolásnak hogy 2, 5 évembe telt mire kihevertem, hogy nemlett belõle semmi :S mit nem adtam volna érte ha összejön... pedig eszembe se jutott hogy szeretkezni akarjak vele, nem arról szólt volna :S
Ez jóó "egy vén 18L" LoL Mért ne lehetnél szerelmes 13 évesen? Egy a lényeg ahogy fentebb is említették már válaszoló társaim... a szex-el még várjatok:)
Nem baj szerelmesnek lenni. Vallom, hogy korfüggetlen a dolog, ugyanúgy lehet szerelmes egy tizenhárom, mint például egy nyolcvanhat éves ember. Együttjárni sem baj, kézenfogva sétálni, puszit vagy csókot váltani egyáltalán nem baj, nem elítélendõ. A baj abban rejtõzik, hogy tizenhárom évesen mégiscsak tizenhárom évet élt csak meg az illetõ, és ennyi idõ alatt még nem érte annyi, mindenféle érzelmeket kiváltó hatás, mint egy hmm... mondjuk, huszonhat évest. Nem azt mondom tehát, hogy nincsenek érzései, de az idõ pont arra való, hogy megtörténjenek benne dolgok. A fizikai fejlettség [mert ugyebár mostanság a lányok javarészének már megvan ennyi idõsen az elsõ menstruációja, kerekedik a csípõje, szõrösödik; a fiúk pedig mutálnak, megtörténik az elsõ magömlés] önmagában nem ér sokat: szellemi fejlettség, felelõsségteljes viselkedés, a döntések során következmények ismerete és vállalása, stb. szükséges, HOGY A SZERELEM VALÓBAN BOLDOGSÁGOT OKOZÓ, KÖLCSÖNÖS ÉLMÉNY LEGYEN. Hiszen szerintem pont ez a lényege. De eközben el kell ismerni, hogy az életkor mégsem minden: vannak gyermekien gondolkozó felnõttek is, mindenféle életkorban. Egy tanács, akárkinek [aki elfogadja és így gondolja]: nem érdemes, fölösleges, sõt, veszélyes dolog skatulyázni. Nagyon tud fájni, ha valaki folyton bemeséli magának, hogy szerinte konkrétan mit érez, hogyan gondolkodik. Lehet, hogy fél év múlva úgy fogja érezni, hogy áruló önmaga elõtt. Van is egy ilyen mondás: mindig úgy cselekedj a jelenben, hogy a jövõben ne bánd meg a múltad. És ez a szerelemre való érettségre is igaz. egy vén, 18/L
dehogy baj, sõt minden ellenkezõ híreszteléssel ellentétben járni is lehet valakivel :) gratulálok
Miért nem szabadna szerelmesnek lenni? Abban nincsen semmi, amíg megmaradtok a dolog ártatlan részénél. Inkább szerintem a felelõtlen tizenévesekkel van a baj. Sokan nem értik miért kell a dolgokat siettetni. Nem csak a kis szûzies dolgokról van szó, hanem a szexrõl. Gondolom olvastál errefelé egy csomó ilyen tartalmú kérdést. Amibõl csak tanulni lehet, hogy mit ne tegyél. Vannak, akik csak beleugranak szexbe, pedig ebben a korban nem ezzel kellene foglalkozni. Mindennek megvan a maga ideje és módja, csak ki kellene várni. A szerelemmel igazából nincsen semmi gond. A csók és az ölelés szerintem bõven belefér egy 13 lány és fiú kapcsolatába. Nekem ennyi idõsen annó nem volt barátom, max. plátói szerelmem :) Az elsõ barátom 16 évesen volt, bár az se volt igazi kapcsolat. Lényeg, hogy a saját tempódban és ütemedben fejlõdj. Nem kell mindjárt felnõni, ki kell élvezni az addig lévõ idõt.
A kérdező hozzászólása: Bocs 22:06. :) (Pont ez a szitu, annyi különbséggel, hogy én még nem hevertem ki, mondjuk, még nem tudom biztosra, hogy nem lesz semmi, de 99%)

Szerintetek ciki, ha valaki 13 évesen még nem csókolózott? 13/L

Legjobb válasz: Még az sem lenne ciki, ha 18 éves lennél! Gyerek vagy még a szexhez.

Még az sem lenne ciki, ha 18 éves lennél! Gyerek vagy még a szexhez.
Nagyon gáz. Szabd le a ruháidat és szórj homokot a fejedre, csak mert kölyökként még nem dugtak le valamelyik kortársad torkán a nyelved.
Ha nem csókolóztál még apáca vagy, ha nem vagy már szûz prostituált vagy, ha jól öltözködsz beképzelt vagy, ha rosszul öltözködsz csóró vagy, ha ezt csinálod ilyen vagy, ha azt olyan, bla bla bla stb. Ideje lenne rájönni, hogy mindig lesz valaki akinek nem tetszel, el kéne kezdeni a saját értékrended szerint gondolkodni.
Nagy komolyan érdeklödd meg tölük, hogy az miért baj, ha szerintük "apácák" vagytok? Talán a történelemböl néhány igazán tiszteletremélto apácát is meg tudsz emliteni.
Én 18 voltam...
A kérdező hozzászólása: Jó persze azért nálunk is vannak normális lányok, de a 8.-osok borzasztóak..minket meg azzal csesztetnek, hogy apácák vagyunk meg ilyenek..de én nem akarok olyan lenni mint õk!!!! Normális vagyok és kész..
Hát ha ilyen iskolába jársz, akkor csak sajnálni tudlak, de azt nagyon. Az a ciki, sõt, a BORZASZTÓAN CIKI, ha valaki 13 évesen már csókolózott. Kislányok vagytok még nagyon.
Szerintem az a természetes ha valaki tizenhárom évesen még nem csókolózott.
Én 15 évesen csókolóztam elõször.
Ha ez megnyugtat én 17 éves vagyok és nem csókolóztam, mert nem volt még kivel. De bizom benne, hogy eljön az az idõ is, és bepótolom, ahogy annak a rendje és módja :)
A kérdező hozzászólása: Jó , az osztályba már 2 lány is csókolózott....a mi sulinkban 14 évesen már nem szûzek -.-
Én 22 évesen csókolóztam elõször. Nekem már egy kicsit késõn volt, de hát nem volt kivel addig. De belõlem se lett apáca... :)

Lehetséges hogy egy gyereknek aki nincs kifejlődve 12-13 éves még nőhet akár 10 centit is a nemi szerve teljes kifejlettségig?

jó tudom vannak akiknek csak 5 öt n? de vajon vannak ilyenek is(lásd fenn)?

Legjobb válasz: Az hogy 17cm az átlag péniszméret szerintem nagy hülyeség de mind egy. Mellesleg 13 évesen pont nem ezzel kéne foglalkoznod. Ugyan úgy lehet teljes életed ha mondjuk neked csak 16,99cm-re nõ meg de akkor is ha csak 13cm-re. Szóval nincs mitõl félned, még szinte gyerek vagy. :D

Az hogy 17cm az átlag péniszméret szerintem nagy hülyeség de mind egy. Mellesleg 13 évesen pont nem ezzel kéne foglalkoznod. Ugyan úgy lehet teljes életed ha mondjuk neked csak 16, 99cm-re nõ meg de akkor is ha csak 13cm-re. Szóval nincs mitõl félned, még szinte gyerek vagy. :D
Miért mekkora most?
A kérdező hozzászólása: nem is érdekel mert úgyse lehet ezen változtatni de azért érdekelhetnek a kereteim vagy nem?
A kérdező hozzászólása: tudom a vert meg a húst nekem ver van 150 centi vagyok és késónerõ típus.
Sok 12-13 éves meg nemileg még nagyon fejlettlen, nem beszélve hogy vannak akik évekkel késõbb fejlõdnek csak, vagy itt van még a vérpénisz mint fogalom ami nyugalmi állapotban kicsi állva viszont nagy.
Simán nõhet, sõt nõni is fog, ahogy a tested is változni fog, tök sok olyan 14-16 éves kamasz van aki tök alacsony, fejlettlen még, alíg kezdett el szõrõsõdni(míg az átlag 12-13 éves kor)és simán akár 1 év alatt elkezdenek férfiasodni, a testük minden területen megnyúlik.A 10 cm-t nem tudni de simán az is lehet, de több haverom is volt akik elég késõnérõek voltak középsulira viszont utolérték a többieket.Alacsony is vagy?
A kérdező hozzászólása: tudom, álva 7
Mennyi "alap állapotban" és mennyi "állva" ?
Az nem "alap állapotra " vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Amugy Európában a magyaroké a legnagyobb átlag 17, 66 cm
A kérdező hozzászólása: AUG 10 LESZEK 13 ÉVES JELENLEG 7 CENTI (DE HELYESEN MÉRVE OLVASTAM A TEKNIKÁT)
Figyelj felesleges ezen tiprodnod ugyanis nem tudsz vele mit kezdeni. Az hogy mekkora lesz csak genetika.

Hogy nevelhetem úgy a lányom, hogy 12-13 évesen még ne akarjon pasizni?

Valami végtelen kiábrándító mindennap olvasni itt a kérdéseket, ahol 13 évesek ecsetelik, hogy az a gonosz szül? nem akarja elengedni ?ket pár napra a barátjukkal, nem merik bevallani otthon, ne adja az ég, még meg is tiltják, hogy pasizzanak, holott a barátn?ik már a ki tudja hanyadik párkapcsolatukat élik. Tudom, fiatalság és hormonok, lázadás és kíváncsiság - ez természetes, de nem hiszem, hogy egy ekkora gyereket ne lehetne megtanítani a mértéktartásra. Õszintén, én nem akarom, hogy a gyerekem 13 évesen azzal jöjjön haza, hogy barátja van. Szerintetek hogyan lehet úgy felnevelni a gyerekeket, hogy ennyi id?sen még maguk is korainak tartsák a dolgot?

Legjobb válasz: Ez nagyon jó kérdés. Engem szigorúan neveltek ezért kellet néha hazudnom a szüleimnek. Így felnõtt fejjel belátom, hogy igazuk volt apuméknak de akkor másképp gondoltam. Mondjuk azért én nem 13 évesen kezdtem, hiszen 18 évesen veszítettem el a szüzességem. Az a nagy baj, hogy minden idejét úgysem lehet senkinek sem ellenõrizni, és ha valamit akar és te nem engeded, majd hazudni fog, de úgy is eléri. Általános dolog a kis kamaszoknál a hazudozás, sajnos.

Remélem a gyermeknevelést nem most hogy kamaszodik kezdted el. Mert akkor minden bizonnyal kialakult már köztetek egy bizalomra, megértésre, elfogadásra épülõ gyümölcsözõ kapcsolat. A kamaszkor valóban egy kicsit megváltoztatja a fiatalok személyiségét ( úgy érzik már nem gyermekek, de a másik pillanatban megváltozhat ez a megítélésük) De ez nem feltétlen az erkölcsi normák fel lazulását jelenti. Úgy gondolom egy gyermek és szülõje között soha nem lehet mellérendelõ (baráti) viszony. A túlzott engedékenység, a nemtörõdömség vagy éppen tiltás sem célravezetõ. Szerintem éppen itt az ideje, hogy õszintén elbeszélgess lányoddal, hallgasd meg hogy õ hogy vélekedik ezekrõl a dolgokról és ha kérdései vannak akkor próbáld meg higgadtan megválaszolni azokat. És bízz abban, hogy ha te is az eddigiekben normális erkölcsi, etikai útmutatást nyújtottál akkor nem lesz vele sem probléma.
Ez nagyon jó kérdés. Engem szigorúan neveltek ezért kellet néha hazudnom a szüleimnek. Így felnõtt fejjel belátom, hogy igazuk volt apuméknak de akkor másképp gondoltam. Mondjuk azért én nem 13 évesen kezdtem, hiszen 18 évesen veszítettem el a szüzességem. Az a nagy baj, hogy minden idejét úgysem lehet senkinek sem ellenõrizni, és ha valamit akar és te nem engeded, majd hazudni fog, de úgy is eléri. Általános dolog a kis kamaszoknál a hazudozás, sajnos.
"még hogy pénz kérdés az, hogy a gyerekemnek fontos legyen a véleményem" Nem, nem egészen erre értettem, totálisan félreérted!! Az a pénz kérdése, hogy sportolni tudjon, maga a sportolási lehetõség biztosítása, mert egy úszodabérlet vagy egy lovaglóbérlet sem két forint.... 08:50 es voltam ismét..
Nagyon sok múlik az iskolai környezeten. Sajnos hiába neveled szépre-jóra /erkölcsös viselkedésre/ ha az iskola és a baráti környezete más példát mutat.Erre kell nagyon odafigyelni.
"Attól függ, milyen közösségben van, mert a közösség formál" Amúgy erre akartam utalni a válaszomban! 08:50 es voltam..
ma 08:56 Fiú vagy vagy láény? mert nem mindegy! Továbbá a szerelem, és a pasizás sem egy és ugyanaz a kategória. A Kérdezõ nyilván azt nem akarja, hogy negyedévente mással szexeljen a lánya, és nem azt nem akarja, hogy ne lehessen fiúja akivel néha találkoznak, vagy elmennek valahova.
na haragudj utolsó, de ez egy hülyeség. én versenyszerûen sportoltam 16 éves koromig, mégis jutott idõm arra, hogy túlessek az elsõ gyerekszerelmeimen. a kettõnek a világon semmi köze nincs egymáshoz. még hogy pénz kérdés az, hogy a gyerekemnek fontos legyen a véleményem és el is fogadja azt.... hát, kösz, én nem szeretném megvásárolni.
sehogy. magad mondtad: hormonok, fiatalság, kíváncsiság. nem tudod úgy nevelni, hogy ne érdekeljék a pasik, de nem is kell, ez az elsõ szerelmek, sírások, csalódások korszaka. szerintem inkább úgy kell "nevelni" (bár ez szerintem inkább terelgetés, útmutatás), hogy ezek a kapcsolatok ne a szexben teljesedjenek ki, ne az legyen az etalon, a fokmérõ, tudja, hogy mi az, amit megengedhetett és ne is vágyjon többre.
Nagyon fontos, hogy sokat foglalkozz vele mindig, és segíts neki. Ezen kívül nem szabad azt sem hagyni, hogy iskola után hazaesik, beül a gép elé és ennyi volt a nap. Kell találni neki hobbit, külön órákat, sportot, bármi ami érdekli és szereti csinálni. Mindig ismerd a barátnõit, az sem hátrány, ha a családjukat is ismered, tudd kikkel barátkozik. Akkor ugye a tévé, meg az internet, igyekezz úgy nevelni, hogy bármilyen kérdéssel hozzád forduljon, és ne az internetrõl, vagy újságokból szerezzen téves információt. Pont egyik nap döbbentem meg, amikor egy tiniknek szóló szexualitással foglalkozó oldalon gyakorlatilag az orális, anális szexet mindent úgy állítottak be, mint ha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.... :S A másik meg, attól hogy vannak ideírogató tinik, akik unatkoznak, és csak a pasizás közi le õket, nem minden gyerek ilyen, sõt szerintem a legtöbb azért nem ilyen.
Szerintem egy tinibõl egyszerûen NEM lehet kinevelni, hogy 12-13 évesen ne érdekelje a másik nem. Ha magától olyan, hogy nem érdekli, akkor jó. Viszont nem lehet és nem is szabad az ellenkezõjére nevelni, mert akkor titokban fogja csinálni, a csakazéris el szerint. A szerelmet, érdeklõdést úgy sem lehet kinevelni belõle. Az a lényeg, hogy olyan értékrendet kell átadni neki, ami arról szól, hogy 12-13 évesen még csak kézenfogva beszélgetve sétáljanak, és a csók is hatalmas dolog legyen. Úgy is lehet nevelni valakit, hogy annak ellenére, hogy szerelmes, és barátja van, ne akarjon mindenáron szexelni. Persze ezt nem tini korban kell elkezdeni, és a környezet is sokat számít.
Halál liberálisan voltam nevelve, szinte minden meg volt engedve, nem volt sok tiltás, anya logikusan, következetesen nevelt fel, de nem volt számottevõ a szülõi szigor, abszolút szabadelvû légkör vett körül otthon, igazi "meleg engedékeny" attitûd. És lám, normális maradtam, 12-13 éves koromban még javában játszottam a barátnõimmel, nem érdekeltek a pasik. Most 18 vagyok, és 2 1-2 hetes kis kapcsolaton kívül csak egy komoly, 1, 5 éves kapcsolatom van. Így kell nevelni:D
Jó eséllyel olyan lesz a lányod amilyen közösségben éltek (illetve amilyen az iskola közössége). Ezért is fontos a jó iskolaválasztás.
sziasztok! bocsáss meg, ha anyagi kérdésben félreértettelek. viszont a másik dologban továbbra is az a véleményem, hogy a gyerek szabadidejének értelmes eltöltése, a szülõi törõdés nem ugyan az a kalap, mint a gyerekszerelem. Arra is szükség van, az elsõ összenézésekre, a randikra a suliudvaron, a kibeszélésre a barátnõkkel, a csalódásra.... csak éppen ez ne szexuális tartalmú legyen, ne az legyen a cél, hogy lefeküdjön vele. És ezt megtanítani a fontos és nagy dolog, nem az, hogy hogyan zárjuk el a fiúktól, és kismillió programot szervezünk, hogy ne legyen rájuk ideje.
Engem anyám nagyon szigoruan nevelt ilyen téren, szinte abnormális elképzelései vannak az életrõl, a tinikrõl. Ettõl függetlenül én is ugyanugy pasizni akartam 12-13 évesen, persze akkor ezek plátói szerelmek voltak inkább, de lehet hogy csak azért mert nem volt lehetõség hogy ne az legyen.2 évvel késõbb kezdtem el ugy "igazán paizni" és 22 éves koromig elég viharos életet éltem. Szerintem ez olyan dolog amit ha nagyon tiltasz csak rosszabbat teszel, mert az a gyerek megcsinálja attól még a rosszaságot hogy nincs kiengedve este 17 éves koráig, csak épp nem este, hanem nappal fog berugni és lefeküdni a barátjával...néha a nagy tiltás épp az ellenkezõ hatást éri el. Szerintem akkor van a legnagyobb esélyed arra hogy "normális" lányt nevelj, ha látja a jó példát, tudja hogy meghallgatod, megbizhat benned, és neked elmondhat BÁRMIT!!!!!
Nekem még pici lányaim vannak ( 1 és 3 évesek), de szerinte sok múlik azon is, hogy otthon mit lát. Pl.Elköltöztünk 1 kisvárosba. Itt mindenki szinte a gyesbõl él sosem melóztak még és nem is tervezik. Szomszéd csaj szintén zenész ebben. A legnagyobbik lánya, aki 12 éves és jár mittom'én hány szakkörre. Azt mondta, hogy az õ felnõttként otthon lesz gyesen, mert milyen jó hogy semmit nem kell csinálni. Ez akkor került szóba, mikor éppen szidta az iskolát, de egyébként jó tanuló. Én meg mondtam neki, hogy most azért kell tanulni, mert késõbb jól fizetõ állásod lesz amibõl könnyedén megélsz...stb. (Magamból indultam ki, mert én is itthon vagyok gyeden, de közben csinálom a másod diplomám és ezelõtt is jól fizetõ állásom volt.) Szóval sok múlik a szülõ törõdésén is. Hétvégén pl. egy jó kis kirándulás. Nem kell nagy dologra gondolni, csak egy kis séta a közeli erdõbe, ahol persze ez kivitelezhetõ. De a lényeg a törõdés!
8:50 es úgy értette és én is osztom véleményét, hogy a szabadidõ hasznos eltöltése is a nevelés egyik meghatározója. Elvégre nemcsak a sminkelés a divat és a plázába járás technikájával kéne megismerkedniük a mai lányoknak, fiúknak hanem azzal is hogyan lehet ku.vulás nélkül hasznosan eltölteni a szabadidejüket.
Tízévesen is lehet barátja, csak az nem mindegy, mit csinálnak.
Az a te bajod, hogy 13 éves vagy. Nyugi van:D
majd ha 23 évesen leszel így akkor kezdhetsz aggódni, addig felesleges:D
13 évesen még épp, hogy csak kamaszodni kezdesz:D Ha ennyi idõsen ilyenen aggódsz, mi lesz veled késõbb...:D Teljesen normális, ami veled van és bõven ráérsz még az ilyennel, nincs semmi baj:D Majd pár év múlva jót nevetsz azon, hogy egyszer emiatt izgultál:D
Utolsó te annyira hülye vagy mint a seggem.
Írtam hogy a második 19:15ös.
na, azért :D
19:23 azért nincs pasija mert fiú :D am én is 13 vagyok nekem ugyan van barátnõm de az osztályomból nagyonkevés embernek van:)
19:43! Szia képzeld el, hogy énlányvagyok, már 13 éve! Hihetetlen?
jó értem bocsi nem szekálni akartalak csak kijavítottalak :D
Szia! Szerintem, ne halgass a barátnõkre, akik állandöan ezzel ugratnak, vagy a felnõttekre, akik ósdi eszmefuttatásokkal kínoznak, merrt már elfelejtették, milyenek voltak õk a te korodban! Ha még nem érdekelnek a fiúk, abban nincsen semmi különös: még korai! A fiúbarátok, majd jönnek amikor annak eljön az ideje!:D
hát te hihetetlen fosvagy én elmennék randizni sürgõsen mert még impotens leszel amit ha elkapsz akkor sohatöbbet nemlesz csajod az 1x biztos
3-an is írtunk 19:15-kor, most kinek szólt, hogy hülye? :D
Szia! ÉNis 13 éves vagyok, és, még nekem se volt pasim, de nemis bánom, ennyi idõsen még, nem, van aki 16 éves, és még nem volt pasija, úgyhogy nemkell ám félni, majd eljön az az alkalom, amikor majd lesz, lehet, hogy nem a semmiért nincsen pasid, lehet, hogy még nem állsz készen rá!:D
te azt honnan veszed hogy 17évesen érnek szellemileg a fiúk?
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat!Most kicsit megnyugodtam!Mert ilyen korban nagyban csókolóznak a lányok, meg járnak az álom pasiukkal(nem az én osztályomban, de az utcán szoktam látni)!Meg van aki ilyen idõsen már nem is szûz!
"Utolsó te annyira hülye vagy mint a seggem." miért is?
16:16 Miért is?
Fúúú, nyugi ne aggódj már. Gondolom 20 pasiból 1-nek volt talán csaja ilyen korban. Szerintem még nagyon korai.
bocs 2. 19:15ös
Még korai :)
Igen. A fiúk késõbb érnek. Szellemileg eléggé késõn, annyira hogy kb 17-tõl kezdõdik az 'ember'. Nem minden esetben, de amúgy nagyátlagban igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!(az utolsónak mondom, hogy örülök neki h soha nem lessz csajom!) :)

Miért mondja azt az anyukám, hogy 13 évesen még korai ha van barátom?

Mindig azzal jönnek el? a feln?ttek ,hogy ha a régi világban éltünk volna akkor.... Na de akkor miért "izélnek" azon ,hogy ha 13 évesen barátom van?? Régen már 16 évesen férje volt az embernek.... nem birom ezt felfogni... lehet ,hogy csak hülye vagyok...de ezt komolyan nem értem...:D

Legjobb válasz: Szerintem 13 évesen csak attól féltenek, hogy nehogy túlságosan közel kerülj valakihez testileg, mert ennyi idõsen az korai lenne, de tudod a szülõk sokszor így gondolkodnak, hogy ha van pasi, akkor biztos más is... A másik oka meg az lehet, hogy ha van pasid, az azt jelenti a szülõknek, hogy a kislányuk kezd felnõni, és az ilyet nehezen látják be, mert õk mindig azt akarnak, hogy örökre az õ picike lányuk maradj. :D

Szerintem 13 évesen csak attól féltenek, hogy nehogy túlságosan közel kerülj valakihez testileg, mert ennyi idõsen az korai lenne, de tudod a szülõk sokszor így gondolkodnak, hogy ha van pasi, akkor biztos más is... A másik oka meg az lehet, hogy ha van pasid, az azt jelenti a szülõknek, hogy a kislányuk kezd felnõni, és az ilyet nehezen látják be, mert õk mindig azt akarnak, hogy örökre az õ picike lányuk maradj. :D
*akarják
Miért mondtad el a szüleidnek?! A titkolózás sokkal izgalmasabb, és anyu meg apu örül, h milyen rendes lányuk van. Ha nagyon zavar, h izélgetnek miatta, akk mondd, h már vége miközben nincs, vagy törõdj bele, h nem szállnak le rólad.
A kérdező hozzászólása: igazad van.:) kezdem felgoni.:D azt meg , hogy kezdek felnõni megkell szokniuk...:DD amúgy nem mondtam el nekik, hanem az egyik barátnõm anyukájával beszélgettek, hogy ez még milyen korai és akkor...a bnõm anyukája elmondtani neki...dehát..ezvan.:D köszönöm a válaszokat!:)
a titkolozás jóó :D 16 éves barátom van 13 vagyok hihi :D anyum nem tud rola. de semmit olyant nem teszünk xD

Gáz ha 13 évesen még nem jártam senkivel?

Legjobb válasz: Én is 13 vagyok és ez nem gáz.Én sem jártam még senkivel.

Én is 13 vagyok és ez nem gáz.Én sem jártam még senkivel.
Gondolom még szûz is vagy haha lol nagyon ciki vagy ennyi idõs koromban már vé[email protected] fél Budát hallod...
jaj, ne már :\ tiszta ciki, sztem kamu a kérdés, nincs olyan 13 éves, aki még senkivel sem járt!!!
17 vagyok és kb én még nem érzem gáznak csak hát elég szar az önbizalmam így
A kérdező hozzászólása: Nem kell, csak érdekelt hogy ki mit gondol errõl bár nem volna rossz ha lenne pasim
baromira gáz, épphogy megszülettél de már pasi-csaj kéne mi? :)
*mármint aludni :D
hát erre halad a világ... tanulj, játsszál, feküdj le idõben!
Ez hülyeség.. Miért lenne gáz? Ne másokból indulj ki.. Jó, nekem is volt(van, mert még mindig járunk), de ettõl függetlenül nem hinném hogy gáz lenne.. Az, hogy a kérdést feltetted, na az a gáz.. Majd egyszer úgyis találsz valakit te is. :) Csak várj.. ;)
Szerintem 13 évesen kicsit korai :)
az a gáz, hogy nem barbizol még, gyerek létedre...
figyelj, en is 13 vagyok, es nem jartam meg senkivel, de nem is kell. en nem varom, az osszes osztaltarsamnak volt mar kapcsolta, de mindet kihasznaltak, szoval nem eri meg :D hulye az akinek ilyenkor van. azoknak nem tudok mit mondani

Az gáz ha 13 évesen még nem menstruálok?

Most leszek 8.dikos és még nem menstruálok az osztálytársaim közül már csak nekem nem jött meg 7.dikbe voltunk ilyen felvilágosításon és mindenkit?l megkérdezték hogy megjött e már és csak nekem nem olyan ciki volt szerintetek?

Legjobb válasz: dehogy ciki. több barátnõmnek 14 évesen jött meg, egynek 15 évesen és semmi bajuk

dehogy ciki. több barátnõmnek 14 évesen jött meg, egynek 15 évesen és semmi bajuk
Nekem 16 évesen jött meg, azért késõbb lett 3 gyerekem.
Én a lányt nem lecseszni akartam de bocs.Én csak elmondtam hogy nem kéne a vérzésével menõznie.Mert a mai taknyosok azt csinálják.Mikor semmi nagy cucc nincs benne.Akkor menjen ki az utcára és mindenkinek mondja el hogy stukázik.
Nem ciki ne aggódj, majd megjön ha meg kell jönnie:9 Inkább örülj, addig sem fáj a méhed és a nunid havonta:) Bárcsak nekem is késõn jött volna meg...hüpp hüpp
én 25 vagyok és nekem csak 16 évesen jött meg! semmi baj nincs ezzel
ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor kell orvoshoz menni :]
Én 12 éves korom óta várom, hogy megjöjjön, és tegnap végre valahára megjött. De ha tudom, hogy mivel jár inkább ne jött volna meg csak 16 évesen. Fáj a hasam, feszül a mellem, szédülök. Szóval nagyon szar. 14/L Aki meg kiakarja szedetni a méhét, annak azt kívánom hogy üsse el egy vonat a [email protected] fejét! Ne a méhedet vetesd ki hanem egy agyat operáltass be!!!!!!
Egyáltalán nem ciki. 15 leszek decemberben, és még nekem sincs meg. Azt hiszem én jobban izgulhatnék, mint Te. :) Anyukád késõn érõ típus volt? Lehet, hogy Nálad a genetika is közrejátszik. Nálunk is már csak nekem nincs meg. De, mindennek eljön az ideje, csak türelem! :) )
"miért szerintetek menõ vérezni? hát nem, a világ legocsmányabb dolga.Ezért is szedetem ki a méhemet!" Erre inkább nem is írok semmit...no comm:/Eszetlen tyúk...Itt nem arról van szó, hogy menõ e vagy sem, lehet neked nem kell a máhed, hát akkor hajrá szedesd ki, ilyen nõnek gyereke ne legyen...imádkozom, hogy véletlenül se ess addig teherbe amíg megvan a méhed...
Ha ennyire buta vagy akkor ásd el magad.Nem menõ az ha valaki vérzik egyáltalán, tök természetes.Ha valaki ezzel dicsekszik az ássa el magát! inkább azzal kéne menõzni ha jól tanul, vagy stb...nem egy ilyen kis dologgal.
Miért lenne gáz? Van, akinek késõbb jön meg, van, akinek hamarabb. Lehet, hogy kásõn érõ típus vagy.
Am az eredeti kérdésre válaszolva: sztem egyáltalán nem gáz...az egyik osztálytársam is ebben a cipõben jár...neki is hiába mondjuk h nyugi, meg h a menzeszben nincs éppen vmi sok jó...sõt...
Az elõzõ vagyok: késõn
16:19 vok. Ne haragudj...Másnak is vannak problémái...A nagyimnak is volt rákja képzeld és mégse sajnáltatta magát....sõt a méhét is ki kellett szedni...Apumat 3szor mûtötték meg a gerincével egy éven belül...a Dédi nagyon komoly beteg...A nagyapám szívbeteg...Nekem komplikált migrénem van, és ez megkeseríti az életemet...mégsem sajnáltatom magam úton-útfélén...
A keserves és siralmas életedrõl nem mi tehetünk és nem is ez a szerencsétlen 13 éves lány.Máshol sajnáltasd magad plíz... Másnak is van elég baja, másnak is van daganata..(jah csak h tudd a daganat jó indulatú, akkor neked rákod van inkább nem-e?)anyumnak is van mégsem sajnáltatja magát úton útfélen...úgyhogy remélem becsitulsz és nem vered magad tovább itt...:/
Amúgy tudod miért szedetem ki? mert daganatom van képzeld el, és az életembe kerülhet ha nem szedik ki.Ezért gyülõltem meg az egészet, mert velem történik nem mással!
"Ezért is szedetem ki a méhemet!" Csak nyugodtan. Pár év múlva meg majd ha gyereket akarsz, majd azért sírsz, hogy hogy lehettem ekkora marha, hogy kiszedettem a méhemet Csak gratulálni tudok
Képzeld szûz vagyok, és undorodom a gyerekektõl, és a nõktõl is.
Nem maradtál le semmirõl...majd megjön neked is...sõt, örülhetsz amíg nincs meg...Hogy is mondjam nem a legjobb dolog, amikor folyik a vér belõlem és azt hiszem el sem múlik vagy amikor úgy görcsölök, hogy semmilyen gyógyszernek nem érzem a hatását!!! Hát, nem a legjobb élmény... 14/L
Köszi a lepontozást! miért szerintetek menõ vérezni? hát nem, a világ legocsmányabb dolga.Ezért is szedetem ki a méhemet!
Én is 13 vagyok, nekem 1 éve jött meg...Nekem is ciki volt, mert én voltam az utolsó:) De nem maradsz le semmirõl, mert nem túl jó mikor megvan:D

Nem furcsa vagy alaptalan szerinted hogy a 14 éveseket már szinte felnőttként kezelik, a 13 éveseket meg kisgyerekként?

Legjobb válasz: érdekes, de tényleg így van, és alaptalan is. 15 vagyok. amúgy engem néha gyerekként, sokszor felnõttként kezelnek. de hát ez az a kor amikor a kettõ között vagyok. :DD

érdekes, de tényleg így van, és alaptalan is. 15 vagyok. amúgy engem néha gyerekként, sokszor felnõttként kezelnek. de hát ez az a kor amikor a kettõ között vagyok. :DD
Érdekes, én ugyanúgy gyerekként kezelek egy 13 és egy 14 éves egyedet is.
Számomra az a furcsa hogy a 12 évesek már felnõttnek hiszik magukat.
Náááh a 12 évesen még senki sem... Mondjuk láttam egy 13 éves "kislányt" és úgy beszélt mint egy kibaxott laza felnõtt, de nem csak úgy tett, eh Õ volt... kiakasztó volt... egy csövessel utazott, drogos bátyónak tûnt, mindenesetre drogosnak drogos volt ;p ( szét volt esve, és vagy 200 sörös dobozt cipelt ) Szegény kislánynak tönkre fogjál verni az életét a "haverok"...:'(
A kérdező hozzászólása: 00:53as kicsit jobban értettem volna amit mondasz ha helyesen gépelsz:D de azért így is értem többnyire, és egyetértek. a 12 évesek hogy jönnek ide? szerintem (azaz az én véleményem szerint) 12 éves kor után lesz úgy értelmesebb az ember vagyis 13 éves kortól de ez nem azt jelenti hogy felnõtt. csak hogy valamivel értelmesebb. jöhetnek még vélemények
én 13 vagyok, és néha így- néha úgy kezelnek, de ezt én sem tudom, hogy a legtöbben miért viselkednek úgy, mint a 18évesek ... még 16évesen se tartozik valaki felnõtt kategóriába nemhogy 14

13 évesen még kislány, 14 évesen már dögös csaj? .

Annyi kérdést olvastam már, ahol egy 13 éves lány írt szerelmi ügyben, vagy épp a szépség és divat kategóriába. Persze egyb?l jöttek a nagyokosok oltani, hogy nem lehetsz még szerelmes, nem kell neked pasi, menj inkább babázni. (Egyet értek azzal, hogy nem kell neki még pasi. De minek menjen babázni?) És rengeteg oylan kérdést olvastam, ahol 14 éves lányok írkálnak olyanokat, hogy nem védekezett a pasijával, meg hogy hogy néz ki ez a magassarkú cip?... És nem csak itt van ez így, hanem a világban is. Nekem van egy 13 éves húgom. Õt is ilyenekkel oltják a sulijában, hogy kicsi még bla bla bla. De a felette egyel járó diákok sem olyan nagyok. Hisz az az egy év nem számít oylan h? de sokat. De persze azoknak már van pasijuk, miniszoknya, magassarkú, szex észnélkül. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az apai pofon, az hibádzik.

Az apai pofon, az hibádzik.
Egyre rosszabb. 16 éves vagyok, nem vagyok régies, de 14 évesen sok a magassarkú.. Aztán a durvábbakról inkább nem is szólok. Azonban odakerülünk, hogy az elsõs fog 10 cm magassarkút húzni. Szerintem még én sem, 16 éves létemre sem muszáj magassarkút vegyek, mert még nem jött el annak az ideje.. 18 évesen oké, de elõtte...Hmm. Ki hogy látja, de szerintem nem kell már 13 évesen nõnek lenni. Van még idõ arra. Aztán meg az ilyen kis 14 éves mitugrálszokat , akiken 1 kg smink, 10 cm magassarkú, alig takaró ruhák vannak föl sem kell venni. Igaz, hogy sok lány kívánja, hogy magassarkút húzzon (mikor anya magassarkújában botladoztunk...:D ), de mindenek eljön az ideje és akkor sokkal varázsosabb lesz:) .
Szerintem csak véletlenül pont olyan kérdéseket olvastál, ahol a 13 éveseket leoltották.Egyik kutya másik eb. Én is azt mondom 16-17 éves kor után nevezhetjük az embert "lánynak" és nem kislánynak.
Sztem meg 17 éves korunkig gyerekek vagyunk, és nem értem miért akarnak a kislányok ilyen korán felnõni, mintsem kiélveznék a gyermekkorukat.
jahj mind2 korosztály még pisis szinte majd 1-2 év múlva....;)
énis ezen a kérdésen gondolkoztam
14-18-ig, szép kislány, 18-35-ig jó nõ, 35-40 kifejezetten sexy, 40-55ig kifejezetten dögös...persze ha tesz is érte! Úgy hogy 14 évesen nem lehet dögös senki...csak 1 buta liba!
Persze nem kell félreérteni, nem vagyok semmiféle erõszak, pláne a családon belüli erõszak híve, de egy-egy nevelõ hatású pofon a hozzá tartozó leteremtés mellett hatásos lehet.
mindenki maga dönti el hogy mit csinál;)
A kérdező hozzászólása: Hát mégis már a szexen meg a nõies dolgokon jár az eszük. (Legalábbis én ezt szürtem le, mikor meglátogattam a sulijában a hugomat)
én 14 vagyok és soha nem akarok felnõni *sír* ja és nem vagyok "dögös csaj"...babázni akarok^^
14 éves lány vagyok nekem is volt már barátom, de nem feküdtem le velük. és énis szoktam magassarkút hordani (néha merészet is) de ritkán mikor az öltözetemhez illik. és nem érzem magam k*rvának. de nem rétem mire jó ha a 13-14 csajok sírnak hogy "jaaaj kiszakadt a gumi mit csináljak??" ilyeneknek tényleg kijárna egy apai pofon :)
Szerintem az, hogy valaki kislány-e vagy sem, a szellemi érettségtõl is függ az életkor mellett. Tegyük most félre a testi fejlettséget, és nézzük új szempontból a dolgot: ismerek olyan 13 éves lányt, aki választékosan fejezi ki magát, nem kétszínû és tehetséges, viszont olyan 21 éves ismerõsöm is van, aki szellemileg tényleg egy éretlen kislány szintjén áll.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!