Találatok a következő kifejezésre: 13 évesen kell (133 db)

13 évesen kell foglalkoznom azzal, hogy mit és mennyit eszek?

Nem eszek túl sokat, de sokat híztam, és félek hogy nem fog lemenni. Növök még annyit, hogy lefogyjam azt a pár kilót, amit felszedtem?

Legjobb válasz: Igen oda kell figyelned. Nem kell fogyókúráznod, de azért egyél kevesebb tésztát ill. kenyeret, több gyümölcsöt és zöldséget. Fõleg most nyáron. Mozogj egy kicsit, menj el sétálni, úszni, biciklizni. Használd ki a nyarat.

Igen oda kell figyelned. Nem kell fogyókúráznod, de azért egyél kevesebb tésztát ill. kenyeret, több gyümölcsöt és zöldséget. Fõleg most nyáron. Mozogj egy kicsit, menj el sétálni, úszni, biciklizni. Használd ki a nyarat.
Az elsõ válaszoló mindent leírt!
Igen, arra kortól függetlenül mindenkinek oda kell figyelni. Étkezz egészségesen, ez a lényeg. Ne egyél sok édességet, gyorskajákat, olajban sült dolgokat, cukros üdítõt, stb. Zöldség, gyümölcs, rostos ételek, hús, fehérje mehet nagyobb mennyiségben, étkezz változatosan, 4-5-ször naponta. Igyál sok vizet és mellette mozogj! Ez nem fogyókúra, csak egészséges életmód. Hány centi és kiló vagy egyébként? Fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 155 cm voltam néhány hónapja, és most 45 kg :( lány vagyok egyébként
45 kg??? Nehogy fogyózz :D Teljesen normális a súlyod, ne akarj piszkafa lenni!
A kérdező hozzászólása: Nem fogyózni szeretnék, inkább tartani a súlyomat, mert egyre elégedetlenebb vagyok az alakommal. Maximum egy kicsit szeretnék fogyni:)

Hol lehet kisvárdán Black Veil Brides pólót szerezni? Ha lehet női fazonút és nagyon kicsi méretben, mivel egy 13 évesnek kell.

előre köszönök minden segítséget :) (már ha kapok)

Legjobb válasz: Szerintem csak a netrõl tudsz rendelni.

Szerintem csak a netrõl tudsz rendelni.
de mivel a lányod még gyerek, nõni fog, érdemes nagyobb mérettel venni neki! amúgy ajánlom ezeket az oldalakat: rockpince.hu usapolo.hu rockstore.hu de még van egy jó pár oldal, ha ezek nem jók nézz szét a google-n.. remélem tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: a másodiknak mondanám, hogy magamról beszéltem, mivel nekem kéne és bocsi, hogyha félreérthetõen írtam, de siettem :) azért köszönöm a válaszokat. és amúgy nyíregyházán a Hangzavarban szerintetek lehet venni??? mert most nagy õrületem a BVB és szeretnék magamnak pólót venni amugy a méret M-es vagy L-es asszem

Egy 13 éves lányak hogy kell kinéznie meg milyen ruhákat vehet fel?

Legjobb válasz: Hogy érted a kérdésed? Egyébként mint egy normális 13 éves. --> Nem kihívóan. Nem kivágott ruhákban. Eredeti hajszín. /nem festett!/ Smink nélkül. Úgy gondolom, hogy ezek nélkül is lehet lánynak lenni és lehet gyereknek lenni nélkülk is bár ezt sok 12-13 éves nem tudja. Hidd el ha befested a hajad pl. késõbb megbánnád.

Hogy érted a kérdésed? Egyébként mint egy normális 13 éves. --> Nem kihívóan. Nem kivágott ruhákban. Eredeti hajszín. /nem festett!/ Smink nélkül. Úgy gondolom, hogy ezek nélkül is lehet lánynak lenni és lehet gyereknek lenni nélkülk is bár ezt sok 12-13 éves nem tudja. Hidd el ha befested a hajad pl. késõbb megbánnád.
Nem kihívó ruhák, mély dekoltázs meg ilyenek. Magassarkú ünnepnapokra, smink egy nagyon minimális bár szerintem idõsebbekre is bõven elég a szemceruza-szempillaspirál-szájfény hármas :) Ne akarj nagyon nõciskedni, a legtöbb esetben az rosszul sül el és vicces képet mutat. Végzõs vagyok gimiben, jót szórakoztunk év elején az elsõsökön, mert iszonyat ribizlisen néztek ki. Az a vicces, hogy most már azok is másképp néznek az ilyen lányokra akik maguk is hasonlóan öltözködtek, viselkedtek és belátják, hogy ez halálosan ciki. A mérték a lényeg, a rövidnadrágból ne csak kiskamaszoknak, de szerintem senkinek ne legyen ki a s*gge ugyanígy gondolom a szoknyákkal kapcsolatban is. Szóval egy angolosan jailbait ne mászkáljon már úgy/ne akarjon úgy kinézni mint egy felnõtt nõ. Mert a végén nagyot koppanhat a saját butasága miatt.
mivel egy 13 éves még nem serdül és nem fejlett nõ átlagosan természteesen semmi extra hiper szuper plusz
Szerintem most vagy abban az idõszakban amikor elkezdheted kialakítani a saját stílusodat, persze bizonyos korlátok között... Nincs olyan hogy 'kell' :)
A kérdező hozzászólása: szerinted tényleg fölvehetek olyan rövid szoknyát mint az utolsó ????? nekem tetszik :DDD

Mit kell tudni egy 11 és egy 13 éves lányról?

Mi jellemz? ezekre a korokra? A 13 évesre még csak-csak emlékszem, én akkor már nagyon kamasz voltam, de minden információ/tanács jól jönne. Köszönöm.

Legjobb válasz: Én 11 évesen kezdtem kamaszodni. Szörnyû volt. A mai napig emlékszem az akkori hangulatomra, érzéseimre. Hirtelen észre vettem, hogy a szüleim nem tökéletesek. Nagyon vágytam anyukám szeretetére, és arra, hogy csak velem foglalkozzon, de õ nem nagyon volt erre alkalmas, ráadásul nem is voltam éppen kellemes társaság. Sértõdött voltam és undok. Korán értem, már menstruáltam, amikor a barátnõim többsége még mindig deszka volt, ezt is utáltam, mindig bõ pólókat hordtam, és görnyedten jártam. Álomvilágba menekültem, rajongtam egy tanárnõmért, akit ez eléggé idegesített, és amikor ezt észrevettem, összezuhantam. Regényt írtam, persze dugdostam. A szüleim sopánkodtak, hogy hova tûnt az õ aranyos kislányuk, aki tavaly még csupa mosoly volt. Én is tudtam, hogy megváltoztam, próbáltam visszahozni a régi énemet, de nem ment. Ettõl csak még jobban csökkent az amúgy is alacsony önbizalmam. Csak egy-két barátnõmmel értettük meg egymást. 13 évesen már egy fokkal jobb volt, addigra már elfogadtam, hogy "körülöttem minden és mindenki [email protected]", és kellõ iróniával tudtam szemlélni a felnõtteket. Ha ennyi idõsek a lányaid, azt javaslom, hogy próbáld õket megérteni, legyél készen mindig a beszélgetésre, akkor is, ha hullafáradt vagy, szervezz velük kettesben és hármasban közös programokat az apjuk (és néha a másik) nélkül, akár a barátnõid rovására is. De ha épp nincsenek beszédes kedvükben, ne faggasd õket. Hidd el, meg fog térülni a befektetett energia, és ha most kiépül a bizalom, nagyobb eséllyel marad 15-16 éves korukra is jó a kapcsolatotok.

Én 11 évesen kezdtem kamaszodni. Szörnyû volt. A mai napig emlékszem az akkori hangulatomra, érzéseimre. Hirtelen észre vettem, hogy a szüleim nem tökéletesek. Nagyon vágytam anyukám szeretetére, és arra, hogy csak velem foglalkozzon, de õ nem nagyon volt erre alkalmas, ráadásul nem is voltam éppen kellemes társaság. Sértõdött voltam és undok. Korán értem, már menstruáltam, amikor a barátnõim többsége még mindig deszka volt, ezt is utáltam, mindig bõ pólókat hordtam, és görnyedten jártam. Álomvilágba menekültem, rajongtam egy tanárnõmért, akit ez eléggé idegesített, és amikor ezt észrevettem, összezuhantam. Regényt írtam, persze dugdostam. A szüleim sopánkodtak, hogy hova tûnt az õ aranyos kislányuk, aki tavaly még csupa mosoly volt. Én is tudtam, hogy megváltoztam, próbáltam visszahozni a régi énemet, de nem ment. Ettõl csak még jobban csökkent az amúgy is alacsony önbizalmam. Csak egy-két barátnõmmel értettük meg egymást. 13 évesen már egy fokkal jobb volt, addigra már elfogadtam, hogy "körülöttem minden és mindenki [email protected]", és kellõ iróniával tudtam szemlélni a felnõtteket. Ha ennyi idõsek a lányaid, azt javaslom, hogy próbáld õket megérteni, legyél készen mindig a beszélgetésre, akkor is, ha hullafáradt vagy, szervezz velük kettesben és hármasban közös programokat az apjuk (és néha a másik) nélkül, akár a barátnõid rovására is. De ha épp nincsenek beszédes kedvükben, ne faggasd õket. Hidd el, meg fog térülni a befektetett energia, és ha most kiépül a bizalom, nagyobb eséllyel marad 15-16 éves korukra is jó a kapcsolatotok.
Áh! nem igaz! (én 11, 5 éves vagyok) És talán 7 éves korig barbie-ztam.ez ciki, hogy így lenézik a korosztályunk. :(
A 11 évesek még általában játszanak(Barbie, smink, utánozzák a nagyobbakat), szeretnek komolynak tûnni, de olykor mindenbõl viccet is csinálnak. A 13 évesek már komolyabbak valamilyen szinten, de gondolkodásilag még nagyon gyerekek.Szerintem az én 13 éves korosztályomban még nem volt pasizás, bezzeg a mai 13 éves korosztályban/generációban már van pasizás.Úgyhogy ilyen dolgokkal is számolni kell.Õk elvannak a nagyokkal, a kisebbeket nem túlzottan szeretik, mondván, hogy "õk már nagyok", holott ritkán tudják igazán elmondani, hogy mi az élet.Még nem érettek. 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Párom gyermekei ennyi idõsek, most fogok velük megismerkedni. Jó lenne tudni, mire figyeljek, de a megértés persze mindenek felett, tudom. Pláne nehéz lehet nekik, bár nagyon kiváncsiak rám.
Második vagyok. Szerintem próbálj meg "pozitívan semlegesen" állni hozzájuk. Az alap, hogy ne akarj az "anyjuk" lenni, ezt, gondolom, nem is akartad, de az se legyen a célod, hogy a barátnõjük legyél. Legyél kedves, de nem kell bizalmaskodni, ha nem akarják. Lehet, hogy egy idõ után igényük lesz rá. És ha undokok, akár hónapok múlva is, látszólag ok nélkül, ne vedd magadra. Ne akard õket békíteni, de ne is vedd fel a kesztyût. Elmúlik. :)
Áh! nem igaz! (én 11, 5 éves vagyok) És talán 7 éves korig barbie-ztam.ez ciki, hogy így lenézik a korosztályunk. :( Szerinted ez a válasz nem hasznos. Ez lenézés??Istenem-.-SZÁNALOM! 15/L
Jobb ha imádkozol, hogy a 13éves ne keveregjen rossz irányba, mert itt a környékünkben 13-14 évesen úgy el Qvultak, hogy mi fiúk csak néztünk mint Rozi a moziba, hogy mi bajuk O.O

13 éves vagyok rendőrnek szeretnék menni. Milyen tantárgyakat kell ehhez profin űznöm?

Legjobb válasz: Tesi, jogi törvények ( hobbiként ), pszihológia ( azt bírni kell, a legtöbben a pszihológiai teszten buknak el ), növeld a állóképességed, tanulj harcmûvészetet. Kb. 13 évesen a tesi meg az állóképesség növelése és valami harcmûvészet tanulása elég, a többi ráér még. ( nem olyan könnyûek mint amilyennek látszanak )

Tesi, jogi törvények ( hobbiként ), pszihológia ( azt bírni kell, a legtöbben a pszihológiai teszten buknak el ), növeld a állóképességed, tanulj harcmûvészetet. Kb. 13 évesen a tesi meg az állóképesség növelése és valami harcmûvészet tanulása elég, a többi ráér még. ( nem olyan könnyûek mint amilyennek látszanak )
A kérdező hozzászólása: Más valami ? Azt hittem matek meg anyanyelv.
Nem :) . Hallottál már rendõrös vicceket? Pont arról szólnak, hogy nem kell sok tudás a rendõröknek, emiatt viccelõdnek rajtuk. Egyébkén a nyelvtudás nem kell, de elõnyt jelent. Pl: lehetsz fõnök, nem csak utcai járõr.

Hány éves kortol lehet gyurni (13 éves vok) És szeretnék gyurni! Mennyit kell várni még?

Nem 2-5 kilos sulyzokra értem hanem nagyobb....pl 15-20.....

Legjobb válasz: én nem kezdenék el..13 évesen még növésben vagy, inkább kezdd el szoktatni magad a terheléshez, menj el futni, ússzál, ilyesmi..

én nem kezdenék el..13 évesen még növésben vagy, inkább kezdd el szoktatni magad a terheléshez, menj el futni, ússzál, ilyesmi..
Simán mehetsz.Itt ne hallgass senkire.Ne hagyd magad befolyásolni.Legyél tökös.Csak nagyon kezdõ edzéstervvel készülj.Legjobb az ha az edzõteremben megkérdezel egy edzõt hogy mit tud ajánlani.Adj neki pár ezret és szuper programod lesz.NE FÉLJ.16évesen 2x akkora leszel mint ezek a kötekedõ barmok.Hajrá
mehetsz gyurni, ha szeretnél gyurni, de akkor inkább kezdd rögtön 150-200 kilóval ha ennyi eszed van
utolsó: A szervezeted hálás lesz érte majd a késõbbiekbe....fõleg az izületeid
Figyelj szerintem tök hülyeség amit irnak...Ha rám hallgatsz akkor nyugottan gyúrsz.Figy 14 éves vagyok 1 éve kezdtem én is.20kg t nyomtam 13 évesen most pedig kimegy a 70-80 kg megy ki.Én naponta 2-3 órát gyúrok de nem vettem volna észre h visszamaradok a növésben...Szerintem jobb ha most elkezded.Am még egy tanács..Szerintem Arnold Schwarzenegger se 40 évesen kezdte.Úgyhogy csináld, -csináld...
A kérdező hozzászólása: Mármint 2 kézzel 20 kg-t pl:)
A kérdező hozzászólása: amugy meg nem csak 1 kézre értettem hanem két kézre is:) ..u
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Ha már megközelítõleg elérted a maximális magasságodat. A fiúk általában kb. olyan magasra nõnek mint az apjuk, tehát ha már vagy olyan magas mint apukád, akkor nyugodtan gyúrhatsz akár nagy súlyokkal is.
Én csak egy kis energiát akartam adni a kölyökbe hogy elérje azt amit akar.Az a 15-20kg azt egykézre értette.Ilyen idõsen 30-40kg menne fekve jobb esetben.
Elõttem szóló te valami látnok vagy? :D Én pl. nem kötekedtem, de a kérdés hülye. 15-20 kiló, de mirõl beszélünk? Milyen gyakorlatról? Fekvenyomni más most is tud ennyivel... Azt, meg, hogy ki hogy néz ki, inkább hagyjuk ;)
"Mielõtt valaki írna, hogy sok! Ez nem sok mert az osztálytársam is 25-30 kilóval szokott! Amúgy szerintem most vagy fél, 1 év" Szokott? Mit szokott te zseni? Mi fél egy év? Van 1000 féle súlyzós gyarkolat... Koncentrált bicepszezni ekkora súllyal, pl 50-es karokkal lehet. Fekvenyomni meg egy 13 éves lány is tud már az elsõ nap ennyivel.
Legalább a 16évet várd meg. Nemmuszáj ránk halgatnod, de majd 10-15 év mulva te fogod meginni a levét:)
Mielõtt valaki írna, hogy sok! Ez nem sok mert az osztálytársam is 25-30 kilóval szokott! Amúgy szerintem most vagy fél, 1 év
miért kell gyurnod?

A sulinkban van egy 13 éves lány, aki most szült. Neki kell fölnevelnie a gyereket vagy az anyjának? Egyáltalán, hogy tudja földolgozni hogy anya lett?

Legjobb válasz: Nem tudom egyáltalán felfogja-e hogy mi történik,nemcsak a saját szervezetével,életével,hanem a kis lény jelenlétével is,s ha majd megszületik a baba ,a gyermek el tudja -e látni a gyermekét.Sosem fogom megérteni,fõleg ha magamból indulok ki,hogy 13 évesen hol tartottam,mi érdekelt,mennyire voltam képes felelõsséget vállalni,és mennyire voltam felelõsségre vonható. Az biztos hogy a szüleinek nagyon sokat kell majd bevállalni,mind anyagiakban,mind a mindennapos tennivalókban.És hogy mi lesz nekik a jövõ?Ha szerencséje van és olyanok a szülei,akkor megoldják helyette a gondokat,problémákat,ha nem ,akkor igen hamar kellene ennek a lánynak felnõni a feladathoz.

Nem tudom egyáltalán felfogja-e hogy mi történik, nemcsak a saját szervezetével, életével, hanem a kis lény jelenlétével is, s ha majd megszületik a baba , a gyermek el tudja -e látni a gyermekét.Sosem fogom megérteni, fõleg ha magamból indulok ki, hogy 13 évesen hol tartottam, mi érdekelt, mennyire voltam képes felelõsséget vállalni, és mennyire voltam felelõsségre vonható. Az biztos hogy a szüleinek nagyon sokat kell majd bevállalni, mind anyagiakban, mind a mindennapos tennivalókban.És hogy mi lesz nekik a jövõ?Ha szerencséje van és olyanok a szülei, akkor megoldják helyette a gondokat, problémákat, ha nem , akkor igen hamar kellene ennek a lánynak felnõni a feladathoz.
Szia!Én 14 évesen (majdnem 15) szültem a kisfiamat. Csak a 7. hónapban tudta meg mindenki (az apukáján és rajtam kívül), így elvetetni nem tudtuk már (nem is akartuk). Mindenki gyõzködött, hogy adjuk örökbe, de mi akartuk ezt a babát. Párom (aki azóta a férjem) pont 10 évvel idõsebb, tehát õ most 26. Danit (a gyermekünk) teljesen mi neveljük, külön költöztünk és csak néha találkozunk a nagyikkal. Én itthon vagyok Danival, miközben a gimit magántanulóként folytattam, az apukája pedig egyetemre jár és dolgozik. Egy kicsit sem bántuk meg a döntésünket. Persze ez a ritkább, hisz a legtöbb fiatal elveteti /örökbe adja/ vagy megöli a babáját.. Egyébként csak a lány nem nevelheti, valakinek kell vállalni a pici törvényes képviselését (nálunk ez a férjem). Ha kíváncsi vagy még valamire, írj bátran! Zsófi
Nekem is sok volt évfolyamtársam van, akinek 9. osztály alatt született babája és sajnos az anyai ösztönök nem alakultak ki náluk...pl. végig cigiztek és drogozták a terhességük idõszakát...szóval no comment...
Nagyon jó kérdések. Itt a nevelés azt hiszem kettõs õt neveli az anyja amit a gyereke szükségleteit illeti ( szoptatás) azt a gyerek és a többi valahogy közösen. Hogyan dolgozza fel, hogy anya ? Nehezen szerintem lehet sehogy.
Majd az állam felneveli a mi pénzünkön. Gratulálok!

Egy 13 éves fiúnak mennyit kell súlyzóznia naponta, hogy erősebb legyen a karja?

Otthon 1kg-os súlyzóm van. Naponta mennyi id?t súlyzózzak, hogy legyen is hatása?

Legjobb válasz: 13 évesen még semennyit nemkéne súlyzózni, esetleg saját testsúllyal erõsíts, járj úszni, karatéra stb. Ha súlyzózol az hátráltat a növekedésben és késõbb több bajod is lehet belõle.

13 évesen még semennyit nemkéne súlyzózni, esetleg saját testsúllyal erõsíts, járj úszni, karatéra stb. Ha súlyzózol az hátráltat a növekedésben és késõbb több bajod is lehet belõle.
1 kilós súlyzóval nem lehet erõsíteni.
inkább fekvõtámaszozz. Az erõsíti a karodat, a válladat, a melledet meg valamennyire az egész törzset. Ha már könnyen megy mondjuk 20, akkor csinálhatsz különbözõ nehezített fekvõtámaszokat. Mellesleg 1 gyakorlat nem gyakorlat. Érdemes többféle gyakorlattal az összes izomcsoportodat megmozgatni.
ja amúgy fekvõtámasszal is úgy kell, hogy megcsinálsz elõször annyit, amennyi biztosan megy, mondjuk 10-et, aztán pihensz, megcsinálod még egyszer, aztán megint pihi és még egyszer. És szép lassan emeled az adagot.
hallgass az elsore. 13 evesen csinalj valami sportot. es ha 20on evesen is még akarsz valamit sportolni, 16éves korodig ne nagyon csinalj sajat sulyos edzesen kivul mast. és ussz vagy fuss mellette

Szerintetek 13 éves lányt kell hogy fogdossanak a fiúk? Felnőttek válaszát várom.

Volt egy kérdés, leírtam, h nem kellene engednie ennyi id?sen, erre mindenki lepontozott, meg olyanokat írtak, hogy biztos irigyek a többiek, azért ellenzik a dolgot. Normális világ ez???

Legjobb válasz: NEM! 13 évesen senki se fogdossa. Ennyi idõsen a barát fogalmának is annyi kéne takarnia, h szépen néznek egymásra, és kézenfogva sétálnak. És nem vagyok sem öreg, sem konzervatív. 20/L

NEM! 13 évesen senki se fogdossa. Ennyi idõsen a barát fogalmának is annyi kéne takarnia, h szépen néznek egymásra, és kézenfogva sétálnak. És nem vagyok sem öreg, sem konzervatív. 20/L
A fogdosás szóról nekem olyasmik ugranak be, amit semmilyen korú nõnek nem kellene hagynia.
Mindenki másként fogja fel a dolgokat. Attól függ, hogy hol fogdosni. De azért lehet, hogy nem kéne...
Ilyenekbõl lesznek a prostik azoknak meg nem szabad kifogyniuk :) Elküldöd a kérdést?
Hát ha majdnem összejöttek akkor miért ne? Mondjuk én a fogdosás alatt a simogatást értettem. 1. válaszoló voltam.
Tök jó lenne ha ebben az országban mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva....
Hát szerintem ha a barátja fogdossa az okés, de hogy más fiúk.A csaj helyében nem hagynám.
Annyi idõsen (meg késõbb is) csak a barátomnak engedném. Nekem pl életemben elõször akkor fogta meg a barátom a fenekem, és igenis nekem különleges volt... De az, ha minden pasi a seggét fogdossa a csajnak... Könnyûvérûnek fogják tartani, és csak rövidtávra terveznének a pasik vele SZERINTEM.
Bocsánat, ez nem ide akart menni, hanem a "Minden nõ ilyen hülye?" kérdéshez. :((
13 éves koromban elég vékonyka voltam. 1-2 fiú bizony fogdosott, mégpedig játékos kíváncsiságból... Hogy vajon nõl-e a cicim. :) Nagy pulcsi alatt nemigen látszott. Menekültem elõlük, de harag nem volt. A testileg "fejlett" lányokat nem fogdosták, azokon látták amúgy is... :) Szóval ez ilyen kíváncsiság volt. Mi csajok is próbáltuk idõnként lehúzni a fiúk gatyáját, hehhe! :D
Ha elolvasod az eddigi válaszokat, akkor ki tudod szûrni, hogy vajon melyikük teljesítette azt a kérésedet, hogy "Felnõttek válaszát várom."
Nem!! Egy 13 éves gyereket(mert szerintem az még gyerek), senki ne fogdosson, se barát, se majdnem barát! Mégis milyen világot élünk? Hova fajulhat ez még? 13 évesen még a szerelmeslevél olvasása közbeni elpirulásnál kéne tartani, nem a tapizásnál!
2o:58 szivembol szoltal
Amennyiben a fogdosás alatt a gusztustalan tapizást érted, tehát amikor nyúlkál, mint a polip, akkor bizony nem kéne, és nemcsak tizenhárom évesen, hanem semmilyen korban. Amennyiben a simit, mondjuk a párod, hát azt se nyilvános helyen. És ez minden életkorra érvényes, minden nõ életében.
Nagyon szomorú, hogy vannak 13 évesek, akik elkurwulnak, de ez nem általános, legalábbis nem azokban a körökben, ahol én mozgok. A primitív panellakó proli pulyák között dívik a 10 évesen fogdosás, 14 évesen szex metódus, a normális szülõk által nevelt fiatalok körében nem. Nem hibáztatom a gyereket, mert nem rajta múlik. Ha maximum annyit foglalkoznak vele, hogy apuka részegen lekever neki néhányat, vagy látja, hogy anyuka saját hányásában és a szomszéd pasas farkával a szájában fetreng a földön, esetleg a "szeretlek"-et már kiváltotta egy ötezres, nem túl sok jövõje van a kölöknek. A nevelését átveszik az iskola húzóemberei, akik rendszerint hasonlóan megnyomorodott családból származnak. Szerencsére a legtöbb ilyen korú lány azért megijed az elsõ fütyitõl, amit lát, és meghozza a helyes döntést. A többiek meg.. kellenek az iparba.
A panelprolit kikérem magamnak minden panelban lakó nevében! A többi teljesen jogos felvetés.
Nem. Ennyi idõsen a tanulással kéne foglalkoznia, meg a ruhákkal esetleg mosolyogni a fiú osztálytársaira, meg elbújva szájrapuszit adni..stb..Ezzel az egymást fogdossukkal még igazán lehet várni 1-2 évet...Csak sajnos ezt a legnehezebb megmagyarázni egy 13 éves lánynak.. Sajnos a mai 13 évesek között már az sem ritka ha rég túl vannak a tapogatózáson és szexuális életet élnek...
"Azért érdekes , hogy mind kötelességeteknek éreztétek válaszolni....:) , mert ugye ez egy teljesen komoly kérdés? Édes Istenem!Mondom, hogy hihetetlenek vagytok...:) Ez így elfogadható volt tanárnéni?:) " Nem, nem volt elfogadható, kisfiam. Tanulmányozd még egy kicsit A magyar helyesírás szabályait (Akadémiai Kiadó, Budapest, 1984).
Ha 14 évesen már szülni fog az jó. Végül is a magyar csak fogy, így iparilag kell kitermelni az utánpótlást.
Épp az elõbb törölte egy mod a "mit tegyek 13 évesen, hogy ne veszítsem el, de le akarok vele feküdni f/13" kérdést... Valamint az is benne volt, hogy a kérdést feltevõ barátnõje szintén 13 éves, és már nem szûz... A rengeteg helyesírási hibából következtettem, hogy valóban 13 éves írhatta... Ennyit változott a világ 20 év alatt?!
A kérdező hozzászólása: A "majdnem barátja" fogdossa a fenekét.
A kérdező hozzászólása: Azzal vagyunk elfoglalva, amit itt feltesznek kérdésnek.
A kérdező hozzászólása: Pontosan: megfogja a fenekét. Én se vagyok öreg, na de..
:( Olvastam a kérdést, de nem kommentáltam. Még csak 13, de már hagyja, hogy egy fiú arra használja, amire akarja, cserébe annyi kap, hogy leribancozzák, de járni nem akar vele. Adok neki még egy fél évet, és már másképp is "kedveskedni" fog a fiúnak, mert ma az a divat. Közben esz a fene, mert van egy lányom is. :((( 30/L
21.00 Az elõttem szólók kifejtették, amit én elfelejtettem hozzátenni az elõzõ kommentemhez, h a fogdosás semmilyen korban sem kéne, hogy elfogadott legyen.
a pasim fogdoshat ahol akar, a tobbi nem !
*Tök jó lenne ha ebben az országban mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva.... Mutass jó példát!
Egy 13 éves az még gyerek. Agyilag, testileg és törvényileg is. Lehet ettõl õ már nõnek érzi magát, de majd rájön, hogy mekkora liba. Mert ugyan ki fog késõbb valóban nõként nézni rá? Csak szabad préda és a nõi tisztesség megszégyenítõje. Én fejlettebb voltam a koromnál testileg 13-15 évesen, de csak bámultak :) azt szabad jókat röhögtem magamban mekkora hülyék a férfiak, de fogdosni? Ráadásul nyilvánosan akárkinek? (megjegyzem én nem pakoltam ki az árut mint ahogy a mai fiatalok teszik a nem létezõ bájaikkal) 34N
Na pont ez a lényeg. A "fogdos" szó számomra egy elég negatív töltetû kifejezés. Az embert a párja sem "fogdossa", hanem mondjuk simogatja. Rohadtul mást jelent! A konkrét fenékfogdosásra (!) azt tudom mondani, hogy talán ez is kicsit korai sztem 13 évesen. De hát nincs ilyen bevett szabály, hogy pölö: 13 évesen még nem szabad engedni, hogy megfogják a feneked, 16 évesen már szabad. Ilyen nyilván nincs. De nálam ez mondjuk már kicsit sok lenne. De mindenki maga dönti el.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is: 1 hónap múlva bugyiba nyúlás, nemsokára szex 14 elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár néhány gyerek is válaszolt a kérés ellenére (18 alatti). Nem is csak az a durva, h a kiscsaj ilyet kérdez, hanem hogy a többi hasonló korú idióta még bíztatja is. Wááá!!!

13 évesen napi hány kalóriát kell enni (picit testesebb vagyok és fogyni akarok 50kg)?

Legjobb válasz: aha..jó...azt hiszem a legjobb lesz ha nem eszel semmit és elkezdesz ráállni a fényevésre... El ne kezdj már fogyózni 13 évesen kérlek!

aha..jó...azt hiszem a legjobb lesz ha nem eszel semmit és elkezdesz ráállni a fényevésre... El ne kezdj már fogyózni 13 évesen kérlek!
egyél amennyi jólesik de fõleg zöldséget és gyümölcsöt az nem hizlal a lényeg hogy ne koplalj , inkáb többször egyél , és mozogj eleget ( pl. a tánc egy naon jo testmozgás)
13 évesen ne fogyókúrázz, sportolj....itt a nyár: futás, úszás, bringa
A kérdező hozzászólása: Jó akkor nem akarok fogyni.. De mégis hány kalóriát kell enni ?
Az a baj, hogy épp növésben vagy, ha koplalsz, az hat a hormonjaidra meg a méhed fejlõdésére. Felnõtt korodban egy rossz mostani fogyókúrától lehet, hogy nem lehet gyereked. Kérj tanácsod a háziorvosodtól, ha tényleg kell fogynod, köteles segíteni, legalábbis elküldeni a megfelelõ szakemberhez (dietetikus). Ne feledd, azt, amit hülye felnõttek megtesznek magukkal (fogyókúra, koplalás), az is veszélyes, de gyerekkorban még sokkal inkább az.
13 évesen én 60 kiló voltam.. és nem voltam dagiszal gondolom csaj vagy. ebbõl most egyszerü dolgot fogok kihúzni.. tehát naponta sokszor egyél keveset és ha nem akarsz hizni ne legyél kalóriabuz i hanem sportolj.. annak kell számolgatni aki már sportol mellette valamit meg az h ennyi kalória kell ez igy nem oks.. pl cukorvan mennyi lkalória van? és attól is hizhatsz mint az atom.. szal egyél sok zöldséget gyümölcsöt meg a tipikus olyan kajákat amire anyukádnak azt mondod h "óhh párolt brokkoli én ezt nem kérem" tehát zsirszegény étrend és a legofontosabb h vitaminokat egyél ha már mindenáron ilyen fógyómániás vagy.. mert nem viselném a lelkemen ha valami hülye véleménye miatt fogyatákosságod alakulna ki.. remélem segitettem..
Sportolj, ne fogyózz! 13 éves vagy, még rengeteget fogsz nõni. Én is hirtelen nyúltam meg anno, és akkor már a magasságodhoz eloszlanak kilók, mert valamibõl ugye nõni kell. Nem hiszem el, hogy ez az idióta fogyó mánia már begyõrözött 13 évesekhez is, nekem esze, be se jutott volna ilyen... Az én gyerekem az óvodában fog már fogyózni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!