Találatok a következő kifejezésre: 13 évesen, centi (43 db)

13 éves vagyok és kb.176 cm. Sokat fogok még nőni? 13 évesen az normális ha 176 centi vagyok és 57 kg?

Bocsi ha rossz helyre írtam de még kezdő gyakorikérdéses vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)

Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem baj hogy ilyen magas vagyok de már nagyobb nem szeretnék lenni.. Egyébként a családomból sokan mondják h jó modell lenne belõlem és ezen már én is gondolkodtam hogy modell legyek de még korai.
lehet hogy most hülyének fogsz tekinteni, de én nagyon örülnék neki ha 176cm lennék. Sajnos 166cm vagyok és modell szeretnék lenni, de ez sajnos édes kevés hozzá:S És igen szerintem még nõhetsz, sõt biztos is.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem sokat fogom már...nem szeretnek olyan magas lenni :D
Ezt mi nem tudhatjuk.. menj el orvoshoz es az egy kez rontgen alapjan megmondja, ha nagyon erdekel:) de amugy ha mar megjott akkor nem valoszinu h sokat nosz még..:)
A kérdező hozzászólása: Sokat fogok még nõni?
Korán érõ vagy.. ennyi :) én 13 évesen 155-158 cm voltam :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy kicsit rossz hogy ilyen magas vagyok mert én vagyok a legmagasabb az osztályba és az utánam lévõ kb 5 centivel kisebb. :D És az osztály legkisebb lány az LB-m aki 2 fejjel kisebb nálam xÐ :DD
A kérdező hozzászólása: sokak szerint erõs a csontozatom és az is benne van a súlyban. :D
ugyan hogy nem korai. Inkább kezd el 13 évesen és amikor felnõtt leszel már profi vagy.:) Ilyenkor kell elkezdeni.

Milyen magas leszek? 13 éves vagyok és kb.175 centi magas és 75 kiló. Anyum 165-170 között, Apum 178-180 magas.

Legjobb válasz: azt nem tudjuk,valószínûleg magasabb apudnál(gondolom fiú vagy) de13 évesen 175 centivel nagyon magas vagy

azt nem tudjuk, valószínûleg magasabb apudnál(gondolom fiú vagy) de13 évesen 175 centivel nagyon magas vagy
A kérdező hozzászólása: Igen, fiú vagyok

13 éves fiú vagyok, 170 centi barna hajú szemüveges kicsit vékony, 12-13 éves barátnõt keresek. Borsod megyében lakok, Karcsán. Ha lehet közelbe lakjon maximum Pesten?

Légyszíves ne trollkodgytok meg ne irjatok olyat hogy az iskolámban keressek lányt mert aki normális volt azzal próbálkoztam de nem sikerült meg itt nincsen olyan sok KEDVES lány :( .Én kedves vagyok amúgy,lehetõleg olyan jelentkezzen aki nálam nem nagyobb,és csak olyan írjon ide aki akar jelentkezni.

Legjobb válasz: Most nem trollkodni akarok ez egy szimpla jó tanács: Várj még 2-3 évet és akkor kezdj csajozni. Fiatal vagy még élvezd ki az egésze.Higgy nekem.

Most nem trollkodni akarok ez egy szimpla jó tanács: Várj még 2-3 évet és akkor kezdj csajozni. Fiatal vagy még élvezd ki az egésze.Higgy nekem.
Mert ha nagyobb egy lány akkor lefejeled? :O Én magas vagyok, inkább nem megyek a közeledbe :$ 14/L
Ja bocsi , most esett le, hogy a nagyobbat bizonyára a korra érted. Mindegy akkor se megyek a közeledbe mert ígyis fáj a fejem, hát még ha lefejelnek :D
2-es, te nem csak magasabb vagy hanem túl idõs is az õ igényeinek (ugye érzed az iróniát). Úgy hogy pláne kiestél a piszisbõl. :D Kedves kérdezõ. Ez a Gyakori Kérdések pont hu nem pedig egy párkeresõ oldal. Lesz szives ott próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: Megkértelek titeket hogy ne trollkodgyatok, szóval légyszives tartsátok magatokat ahoz.
OFF: Kis segítség: trollkodJatok* ahHoz*

13 éves fiú vagyok, 154 centi. Fogok még nőni ugye?

Legjobb válasz: Nem. 13 évesen mindenki megáll a növekedésben...

Nem. 13 évesen mindenki megáll a növekedésben...
Nem kell megijednek, rengeteg mûtét létezik amivel lehet növelni a magasságot még pár centivel! Van olyan, hogy negroplasztika, amitõl magas néger leszel, szóval, igazán nem kell félned, még van esély rá, hogy magasabb légy! Plusz növekedés hormont termelõ heréket ültetnek be, pár órás mûtét csak!
nem, nen leszel már magasabb. talán ha szerencséd van 1-2 cm-tert nõhetsz... csak szívatnak :D:D:D
Most kíváncsi vagyok, hogy te az osztályomba jársz-e... :o
Nem fogsz nõni többet! Will Smith is 13 evesen ekkora volt és én is pont 13 éves korom óta nem nõttem semmit. Most 186 vagyok, akkor is ekkora voltam. De ez a magasság borzalmas. Szánalom. Most biztos nagyon szar lehet..:)

A haveromnak 13 évesen 13 centi? Ez szerintetek jó?

Legjobb válasz: Ne félj. 18 éves korában 18 cm lesz! ^^ amúgy tudjuk hogy rólad van szó!

Ne félj. 18 éves korában 18 cm lesz! ^^ amúgy tudjuk hogy rólad van szó!
Pisilésre tökéletes, mi másra kéne neki 13 évesen :-) Nekem is jó volt 13 évesen a 20 centi ;-)
Ha tényleg a , , haverod''-é, akkor téged hol érdekel az õ farok mérete?:D
És gondolj bele, hogy vszeg még lesz 60 éves is a srác...
Szerintem 13 évesen pont jó. Mire eljön az ideje, hogy a lányoknak meg kell mutatnod, addigra úgyis nõ még bõven. ;)
Miért ne lenne jó?
együtt mértétek? õszinte leszek veled; abszolút [email protected], hogy mekkora neked és a haverednek
Pont a haverod farokmérete izgat, mi? Szegényre vonalzóval támadtál a wc-ben? :D Nem értem ezt, ez egy anonim oldal, nem ok nélkül :D
De sajnos 30 éves korodra nem lesz 30 centi :D
Tudjuk hogy neked de mind1
A seggedben nagyobbnak fog tûnni.
Szép hajméret, kissé lányos a 13 centis haj, de ízlés dolga. :-) Vagy nem arról van szó, hanem a lábméretérõl? :-o Netán az araszmérete? Orra? Füle...Spock-os? :-DDD

Lehetséges hogy egy gyereknek aki nincs kifejlődve 12-13 éves még nőhet akár 10 centit is a nemi szerve teljes kifejlettségig?

jó tudom vannak akiknek csak 5 öt n? de vajon vannak ilyenek is(lásd fenn)?

Legjobb válasz: Az hogy 17cm az átlag péniszméret szerintem nagy hülyeség de mind egy. Mellesleg 13 évesen pont nem ezzel kéne foglalkoznod. Ugyan úgy lehet teljes életed ha mondjuk neked csak 16,99cm-re nõ meg de akkor is ha csak 13cm-re. Szóval nincs mitõl félned, még szinte gyerek vagy. :D

Az hogy 17cm az átlag péniszméret szerintem nagy hülyeség de mind egy. Mellesleg 13 évesen pont nem ezzel kéne foglalkoznod. Ugyan úgy lehet teljes életed ha mondjuk neked csak 16, 99cm-re nõ meg de akkor is ha csak 13cm-re. Szóval nincs mitõl félned, még szinte gyerek vagy. :D
Miért mekkora most?
A kérdező hozzászólása: nem is érdekel mert úgyse lehet ezen változtatni de azért érdekelhetnek a kereteim vagy nem?
A kérdező hozzászólása: tudom a vert meg a húst nekem ver van 150 centi vagyok és késónerõ típus.
Sok 12-13 éves meg nemileg még nagyon fejlettlen, nem beszélve hogy vannak akik évekkel késõbb fejlõdnek csak, vagy itt van még a vérpénisz mint fogalom ami nyugalmi állapotban kicsi állva viszont nagy.
Simán nõhet, sõt nõni is fog, ahogy a tested is változni fog, tök sok olyan 14-16 éves kamasz van aki tök alacsony, fejlettlen még, alíg kezdett el szõrõsõdni(míg az átlag 12-13 éves kor)és simán akár 1 év alatt elkezdenek férfiasodni, a testük minden területen megnyúlik.A 10 cm-t nem tudni de simán az is lehet, de több haverom is volt akik elég késõnérõek voltak középsulira viszont utolérték a többieket.Alacsony is vagy?
A kérdező hozzászólása: tudom, álva 7
Mennyi "alap állapotban" és mennyi "állva" ?
Az nem "alap állapotra " vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Amugy Európában a magyaroké a legnagyobb átlag 17, 66 cm
A kérdező hozzászólása: AUG 10 LESZEK 13 ÉVES JELENLEG 7 CENTI (DE HELYESEN MÉRVE OLVASTAM A TEKNIKÁT)
Figyelj felesleges ezen tiprodnod ugyanis nem tudsz vele mit kezdeni. Az hogy mekkora lesz csak genetika.

13 éves vagyok ha áll akkor 8-9 centi jön már sperma és én 156 centi magas vagyok ebben van valami ami nem normális?

segítsetek csak normális válaszokat

Legjobb válasz: nincs nem normális ebben,viszont elég alacsonyka vagy,jó 8-10 cm-vel,de ez a genetikai adottságtól függ ,a szülõk magasságától is és akkor még elmondanám szerencsés vagy,mert sok korodbeli akik alacsonyak azok sokszor évekkel késõbb kezdenek csak szõrõsõdni,vagy a szervezetük spermát termelni. Normális,csak kisnövésû vagy.

nincs nem normális ebben, viszont elég alacsonyka vagy, jó 8-10 cm-vel, de ez a genetikai adottságtól függ , a szülõk magasságától is és akkor még elmondanám szerencsés vagy, mert sok korodbeli akik alacsonyak azok sokszor évekkel késõbb kezdenek csak szõrõsõdni, vagy a szervezetük spermát termelni. Normális, csak kisnövésû vagy.
elõzõ vagyok és lemarad az eleje, pár szó az írásomból, így furcsak az elsõ pár mondatom, azt akartam írni, nincs semmi probléma, nincs semmi ami ne lenne normális, teljesen normálisan fejlõdsz csak kicsit alacsony vagy,
Pontosan ezek voltak az én méreteim is .Aztán 176 lettem.A Másik méret meg pont az átlag .
Csak az, hogy ezzel foglalkozol, itt kérdezgeted!!!!!
13 éves vagyok 160 cm 42 kg mereven 11-12cm
13/F 172 cm 15 cm ;)

Mit csináljak? Lány vagyok 13 éves és 175 centi. Az osztályban mindenki kisebb nálam (legalább 5-7 centivel) és nagyon sokan cikiznek a magasságom miatt.

Próbálok visszavágni de ez megy legalább 6 éve mert mindig magasabb voltam mindenkinél. Mit tudnék még nekik mondani?

Legjobb válasz: Semmit. Kb 3-4 év múlva utol fognak érni a fiúk.

Semmit. Kb 3-4 év múlva utol fognak érni a fiúk.
én 173 cm vagyok 14 éves. Engem is folyton csesztetnek hogy "hány cm vagy " "de magas vagy " ...rohadtul idegesit, de az emberek mindenkit cukkolnak aki egy kicsit is más mint a tömeg....engem ez még nem is zavarna ha az a fiú aki tetszik nem lenne alacsonyabb nálam fél fejjel. de õ is biztos megnõ mert a bátyja is 16 évesen 187 cm :) szóval csak várj egy helyes magas fiút már nem fog zavarni a csesztetés, mert õ úgy fog szeretni ahogy vagy :)
#12 2 lábon járó csontváz vagyok :D (52kg) de a lényeg, hogy húzd ki magad, soha ne szégyelld, mert az még rosszabb ha magas vagy+görbe is! :)
175 cm mióta számít magasnak? Lemaradtam valamirõl?:D Amúgy szerintem nem baj ha egy lány kicsit magasabb az átlagnál, legalább nem kell érte nagyon lehajolnom.:D 16/f/193cm
Kedves Eszter, ha karcsú vagy, akkor Te is igen szemet gyönyörködtetõ lehetsz. ;)
Elõzõ vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ha ezek az idióták nem cikiznének, eszedbe sem jutna, hogy ez "gáz".
Annyit tudok, mondani, hogy mindig büszkén húzd ki magad! Nem az a gáz, ha valaki magas, hanem ha közben görnyedt is. Anya is körülbelül ennyi volt 7.-es korában és azóta nem nõtt, szóval fel a fejjel. Mindenkit cikiznek ebben a korban, ne érdekeljen. Mást nem tudok tanácsolni. Azt viszont tudom, hogy ha elõre elterveztem egy visszavágást, sose sült ki jól. (190cm magas voltam nyolcadikban, igaz most is kb annyi vagyok. 19F )
Úúú, helló, elõttem író srác :D :3 Nem vagy egyedül, én 177 cm vagyok, egyszerûen utálom(viszont te is simán elmehetsz modellnek, már csak a vékonyság kell), mindig arra gondolok, hogy van egy lány osztálytársam, õ nem olyan magas, de az anyukája 190 cm. Azt mondta, õt soha életében nem zavarta a magassága, sz*rt a többiekre, imádta, hogy különleges. :) Esetleg mondhatod nekik, hogy õk pedig s*ggdugaszok :D általában segít :) Remélem tudtam segíteni! 14/L (177cm) :) )
Szerintem sem kell velük foglalkozni, ha emellett karcsú is vagy, egyszerûen féltékenyek, legyél nyugodtan büszke a magasságodra. Én , , meg se nézek, , a Te magasságodnál alacsonyabb csajokat. ;) 14 f/183 cm
ugyanez volt velem is a suliban, egész érettségiig piszkáltak, hogy mekkora létra vagyok. nem nagyon tudsz mit csinálni, engedd el a füled mellett, irigyek mert belõled szép magas nõ lesz, õk meg kis porbafingók maradnak egész életükre. :D 27/N, 190 centi
5-ös: Nem feltétlenül lesz magasabb. Én 12 éves koromra elértem a 168 centit, azóta (9 éve) annyi vagyok.:)
nekem bejönnél ha 2 évvel idõsebb lennél xd Amúgy az a baj hogy leszel még magasabb is :D F 183cm
ilyen adottságokkal modell is lehetsz. örülj neki, hogy szép magas vagy, hosszú a lábad. a magas nõk a legszebbek. a legtöbb nõ irigy a magas nõkre, hidd el :D én is :DDD
Próbálj majd olyan suliba menni ahova nem megy osztálytársad aki ezt csinálta veled. Sportolj valamit, ami megerõsít, hogy ez elõny.
Mondd meg, hogy neked mindig ott lesznek a magas srácok, de törpecirkáló srácra a kutya se néz rá.:) Ne hagyd magad.:)
Én 14 éves korom óta nem nagyon nõttem. A 175 cm pedig nem olyan magas, modelleknél szinte minimum követelmény. Semmit ne mondj, 1-2 év, és irigyek lesznek rád :Én is szívesebben lennék 175 a 167 helyett.

Van egy 13 éves fiam 165 cm 59 kg és súlyozik egy kilós súlyokkal és 30 centi a bicepsze átmérője szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Mi normális? Hogy 165 cm, hpgy 59 kg, hogy egy kilós súlyzókkal súlyzózik vagy hogy 30 centi a bicepsze?

Mi normális? Hogy 165 cm, hpgy 59 kg, hogy egy kilós súlyzókkal súlyzózik vagy hogy 30 centi a bicepsze?
13 évesen talán nem kéne hagyni hogy súlyzózzon, mert van egy ismerõsöm aki 16éves, évek óta súlyzózott de most tönkre van menve... Ha szembõl nézzük a testalkata kb olyan S alakot formáz.
A kérdező hozzászólása: Hogy egy kilós súlytól 30 centis bicepsze lett egy 2 hónap úgy hogy egy héten kétszer edzett rá
Én lány vagyok és sose súlyzózok, kíváncsiságból megmértem, 24cm 13/l
bocsi ez off.szerinted kövér?
ha 13 évesen és 165 centisen 59 kg akkor valószínûleg kövér, de ha nem is kövér akkor is "nagydarab" (bocs ha nem így van de 90% hogy igazam van ebben) és attól hogy a bicepsze 30 cm az még messze nem biztos hogy izom.van azon zsír is bõven szerintem
Két hónap alatt heti két edzéstõl?! Az inkább háj mint izom szerintem...
hát 1 kilós súlyoktól nem lesz bicepsze :DDD

Lányok, az normális ha 13 évesen 40-41 kiló vagyok és 147, 5 centi, ez normalis, ? Csak en erzem úgy h túl alcsony és kövér vagyok?

Legjobb válasz: Én is 13 vagyok... És 150 cm.. A súly már nem ettõl függ.. Sztem normális :D

Én is 13 vagyok... És 150 cm.. A súly már nem ettõl függ.. Sztem normális :D
13 évesen én is 150 cm körül voltam, és kb. 40-41 kg, és nem voltam kövér, szval nem gáz, szerintem te sem vagy az:) az alacsonyság pedig...most 15 éves vagyok és 155 cm, és eléggé zavar, de ez van:D
A kérdező hozzászólása: kösz, de tévedés ne essen , 13 vagyok és fiú. Csak azert kerdezlek titeket mert ti jobban ertetek az ehez, legalábbis ezt gondolom.
Akkor sem vagy sztem kover. Es ha fiu vagy akkor meg nagyon sokat fogsz nõni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!