Találatok a következő kifejezésre: 13 éves vagyok és még nem (118 db)

13 éves vagyok és még nem jött meg. Elléggé vékony vagyok és azt hallootam h a vékony lányoknál késöbb jön meg . Ez igaz? Tartsak magamnál betétet? Anyumnak szoljak róla?

Legjobb válasz: Ez igaz végülis, h avékony lányoknak késõbb jön meg. Én is mindig is vékony voltam, vagyok is, nem tudok hízni, pedig sokat eszem. Azért most 43 kg vagyok (a 165 cm-hez), de néha volt, hogy lement kb. 40 kg-ra, akkor volt, hogy kimaradtak hónapok, nem jött meg, meg alapból késõbb jött meg nekem,mint az osztálytársaimnak. Aztán mikor megjött, fél évig semmi utána. 13 évesen még nem késõ, majd ha 15-16 évesen se jön meg, akkor már egy kicsit késõn érõ vagy

Ez igaz végülis, h avékony lányoknak késõbb jön meg. Én is mindig is vékony voltam, vagyok is, nem tudok hízni, pedig sokat eszem. Azért most 43 kg vagyok (a 165 cm-hez), de néha volt, hogy lement kb. 40 kg-ra, akkor volt, hogy kimaradtak hónapok, nem jött meg, meg alapból késõbb jött meg nekem, mint az osztálytársaimnak. Aztán mikor megjött, fél évig semmi utána. 13 évesen még nem késõ, majd ha 15-16 évesen se jön meg, akkor már egy kicsit késõn érõ vagy
Teljesen rendben van, hogy még nem jött meg. Ha 16 éves korod körül sem jön meg, érdemes felkeresni 1 gyermeknõgyógyászt. Szerintem nem kell aggódnod, persze nyugodtan beszélhetsz errõl anyukáddal is. 21/l
Még semmirõl nem maradtál le.
Hát a mentsruációhoz is kell valamennyi zsír, de 13 évesen nem kell aggódnod. Megjön az magától, még semmirõl sem maradtál le.
Abban van igazság, hogy számít a testalkat a menstruációnál, de lehet, hogy Neked még amúgy sem jönne meg, ha nem elég érett a hormonrendszered. A melled már nõ? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Van fehérfolyásod? Ha igen, mióta?
Badarság, ne hidd el. Nálunk az osztályban legelõször annak a lánynak jött meg, akin seemi nem érés nem látszott, de egyszer csak megjött. A saját méretéhez mérve is sovány volt, a legsoványabb és legkisebb az osztályban. 2.-nak jött meg nekem: én is nagyon vékony voltam, bár én már értem rendesen. Utoljára jött meg egy duci kislánynak nálunk, vagyis fordítva is lehet. Ezért nem kell ilyeneket elhinni, a többit már elmondták az elõttem lévõk.
én is 13 vagyok, vékony, nekem sem jött még meg, nyugi. De legalább jó érzés, hogy más is így van vele, és így én is megnyugodtam. :)
örülj neki.minnél késõbb annál jobb.nekem 12 évesen jött meg soszor okozott már gondot
Egy hónappal késõbb töltöttem be a 13-at, attól kezdve csak bajom volt vele. Meristin szedése, állandó felfúvódás, görcsök, nyári büdösség (olyan munkahelyen, ahol titokban tudtunk csak a sportolók öltözõjében zuhanyozni). Még nem volt tampon, csak vatta és betét, amely kidörzsölt. Amikor feltalálták a vas + C pezsgõtablettát, fellélegezhettem. Aztán az utolsó egy évben megint dõlt belõlem vagy két napig. Örültem, amikor 56 évesen végleg abbamaradt. Ne sûrgesd, lesz még vele elég bajod.
Nem mindig az alkat a meghatarozoja. Sajat tapasztalatbol mondom, mert en is nagyon sovany es magas vagyok, megis nekem hamarabb megjott mint a padtarsamnak, aki formasabb, koverebb, es fejlettebb is volt. Tehat nem mindig arra megy. :)
Én is 13 éve svagyok, nekem se jött meg. De nézzük a jó oldalát! Nyár van, és akármikr úszkálhatunk a strandon! :DD

13 éves vagyok és még nem volt barátnőm, és még nem is csókolóztam az osztályban a lányok nem nagyon izgatnak. Ha egy fiú felhozakodik csak magával a témával is akkor fáj a szívem, és vágyódom a szerelemre most mit csináljak?

Legjobb válasz: xD én 14 éves vagyok és nekem se volt soha nem tom legyél figyelmesebb a lányokra válaszd ki hogy ki tetszik és keress 1 témát amit mindketten szerettek aztán majd elindul a love ^^ jo ember mondja ^^ majd lesz valami

xD én 14 éves vagyok és nekem se volt soha nem tom legyél figyelmesebb a lányokra válaszd ki hogy ki tetszik és keress 1 témát amit mindketten szerettek aztán majd elindul a love ^^ jo ember mondja ^^ majd lesz valami
figyelj én is így voltam vele aztán egyik napról a másikra jött egy csaj.ennyi.ezért nem kell idegeskedni:)
ez télleg ígyvan. az elején fáj a szived, mert már teis nagyonszeretnél szerelmes lenni, és h téged is szeressenek, aztán eccercsak megjelenik a lány. nemkell aggóndod, légy türelmes, de neakard görcsösen, mertúgy nemleszjó
Nehéz a 13 évesek élete, elindulnak a hormonok, a vágyódás, ez bizony nehéz és 20 éves korodig el is tart :)
majd jon a szerelem.. ráérsz még.. amikor nem szamitasz ra, akkor fog beutni :) van sok mas izgalmas dolog, és ezekkel kapcsolatban is ismerkedhetsz új lanykakkal, stb. :D eröltetni nem szabad, es csak azert se legyen baratnod, hogy legyen valakid :) fel a fejjel
Figyelj csak!Én egy 13 éves lány vagyok és nagyából ugyanaz a véleményem, mint az elõzõ emberkéknek.Egy lány szereti, ha törõdnek vele.Válasz ki egy lányt aki tetszik, kezdj el vele foglalkozni(beszélgess vele), aztán a többi megy magától.Járj sokat társaságba, ez a nyitja a dolognak.
Ennyi idõsen még minek? úgysem õ lesz az igazi, inkáb bélvezd ki a gyerekkort
Én 14 vagyok, és ismerõs ez az érzés. Egy könyvben találtam megnyugtató szavakat, (Adrian Mole titkos naplója;): 2 Dolog van, ami után nem érdemes futni: a villamos és a nõk. Mindig jön a következõ :D Ne izgulj, fel a fejjel, ha lekötöd magad, nem rágódsz ezen!

13 éves vagyok és még nem jött meg. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Nem. Majd akkor kezdj aggódni, ha 17 évesen sem jön meg. Addig meg örülj neki, ne hiányold:)

Nem. Majd akkor kezdj aggódni, ha 17 évesen sem jön meg. Addig meg örülj neki, ne hiányold:)
Még 3 évig nem kell aggódnod.
Nekem 13 évesen és 7 hónaposan jött meg, de akkor is olyan hirtelen ért , hogy mikor megláttam a vért csak a hideg futkosott a hátamon és csak bámultam. Amúgy bírom a vért. Most szinte 15 éves vagyok. Azóta 5-ször volt meg, mert egyszer 8, 5 hónapra is kimaradt. Most is késik 2 hónapja... Tehát ne aggódj. Szerintem addig örülj ameddig nincs. Még ráérsz. :)
Nem . : ) Az egyik rokonomnak nemvolt semmi baja többször is kivizsgálták és akkor is 20 évesen jött meg. Én 11 voltam. Mit mondjak nem hiányolnám ha nem lenne .. :P
nem kell aggódni, ismerek olyan nõt, akinek 18 évesen(!)jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nemsokára 16 leszek és még nincs meg, szóval ne aggódj

Már 10-11 éves koromban elkezdõdött a fejlõdésem. Most 13 éves vagyok, és még nem jött meg. A folyás eddig mindig fehér volt, de tegnap este láttam elõször barnás folyást is. Aggódjak? :O

Legjobb válasz: Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.

Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Elsõ vagyok. 16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz!
17, 18 éves korodig kell megjönnie az elsõ menszesznek, addig nincs baj.
Adig orulj meg nics , nekem 11eves korom ota van es mar nagyon idegesit 13/L

13 éves vagyok és még nem jött meg. Lehet hogy ezért kicsik (70 A:|-s) a "melleim"?

13 éves vagyok és sajnos nem túl nagyok a melleim és még nem jött meg. Lehetséges hogy azért?ha nem mit csináljak hogy valamennyivel nagyobb legyen? kérlek segítsetek(?)

Legjobb válasz: Ha lány vagy magától is meg fog nõni, és jönni.

Ha lány vagy magától is meg fog nõni, és jönni.
A kérdező hozzászólása: de ha sportolok akkor elõbb jön meg vagy nagyobb lesz?:) és ha igen mit sportoljak?
Táplálkozz változatosan és egészségesen, sportolj rendszeresen (amennyire még jól esik, nem kell túlzásba vinni), így sokkal jobb lesz az alakod és a közérzeted is, mint ha csak ennél és híznál.
A kérdező hozzászólása: de most a fiúk igazából nem is érdekelnek csak rosszul esik és alapból zavar ez a dolog és valamit nem tudnék enni hogy ilyen vékony se nagyon legyek meg hogy kicsit elõbb megjöjjön?
Türelem :) Ennyi idõsen még nem kell pasizni, néhány éven belül pedig már neked is lesznek megfelelõ domborulataid. Esetleg beszélj anyukáddal, hogy neki hogy volt, lehet, hogy egyszerûen olyan géneket örököltél, hogy késõn érõ vagy.
A kérdező hozzászólása: ez végülis jó hír:) ) de legkésõbb mikor lenne?és ez azért zavar mert sajnos így a legtöbb fiú pl.osztályból nekik csak mellbõl meg fenékbõl áll egy lány és már az összes barátnõmnek meg jött meg van mellük és csak én vagyok ilyen kis vékony kicsi mellekkel meg már megkaptam egyiktõl hogy jó csaj meg minden de nem nagyon van-nincs mellem és ezt nehezen fogadom el addig:/
Ne akarj direkt hízni, annak semmi értelme és az egészségedet is elcseszed vele. Ráadásul ahogy fogyni sem lehet célzott helyrõl, olyan sincs, hogy a melleidre hízol. Egyszerûen még nem indultak be bizonyos hormonális folyamatok a testedben, de ugyanúgy, ahogy elõbb-utóbb meg fog jönni, a melleid is elkezdenek nõni. Még fiatal vagy, akár huszonéves korodig is nõhetnek, nem fogsz így maradni :)
A húgom most 19. Egyél sok húst.
A kérdező hozzászólása: és még "csík" sincs középen
A kérdező hozzászólása: és mit egyek és hogy? a hugod hány éves?hogy próbáljak a mellemre hízni?
Próbálj meg hízni egy kicsit. A kishúgomnak sem nõt semmit 13 koráig a melle, és menszesze sem volt, de most már van mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: sajons nincs túl erõs testalkatom elég vékony vagyok, 45 kg 163 cm magas, de ha híznék egy kicsit lehet hogy megnõne?ha igen mit egyek?
Nem. Csak szebb lesz az alakod (az izom formásabb, mint a zsír). Bármit, ami szimpatikus, én leginkább valami küzdõsportot ajánlanék, mert az hasznos (nõknek pl. wing tsunt érdemes), de lehet úszás vagy bármi egyéb, ami nagyjából az egész testedet átmozgatja.
A kérdező hozzászólása: Létszi normális válaszokat! Köszi!
Orvosi ellátásra biztos nem szorul méret miatt. Fiúk lassabban és késõbb érnek, ne aggódj. Figyeld meg, egyszer csak hirtelen fog nõni és nem egyszer úszkálhasz is majd....
Milyen orvosi ellátásra gondolsz? Ha nincs szervi bajod, vagy fitymaszûkületed akkor nem tudnak mit kezdeni a méretével. Hogy baj e? Egyrészt szerintem még nõni fog, másrészt a nõi hüvely sem "feneketlen lyuk" az is a méreted béli mélység nagyjából, és ha megtanulod használni akkor sok örömet tudsz okozni.
Emiatt nem kell orvoshoz menned, mert senkié sem egyforma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! letudom teljesen húzni a bõrt nem gondolnám hogy az lenne, meg a szerveimnek se! viszont volt egyszer hogy teljesen összenyomtam a p****szem ( véletlenül) és azt gondolom hogy amiatt olyan kicsi :( és szerintetetek?
Vágd le és edd meg. Az segít.
A kérdező hozzászólása: kösz...... ilyen szar komentek nem kellenek!
Hát igazából ne higgyél annyira az elõzõ kommenteknek. 8-9cmel semmit sem tudsz kezdeni, de ezzel a mérettel még apáca is lehetsz! Imádkozz hogy nagyobb legyen, vagy nagyon nagyon meg kell tanulnod használni...

13 éves vagyok. És még nem menstruálok. Bővebb lent. Miért van ez?

Anyukámmal voltunk orvosnál,mert korábban hüvelygombám volt.Az elmúlt,aztán megint előjött,majd elmúlt és most megint.Miért van ez?Az orvos írt fel gyógyszer,amit szedek is.De ha úgy érzem elmúlt,akkor kb 2-3 hét múlva újra.Ez késlelteti a menstruációt?

Legjobb válasz: Nem.És nincs elkésve.Örülj,hogy még nem jött meg.De ami késik,az nem múlik.

Nem.És nincs elkésve.Örülj, hogy még nem jött meg.De ami késik, az nem múlik.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy most megint elõjött ez a valami.:(
Ha az a valami megint elõjött, akkor újra el kéne menned orvoshoz.
Még kicsik vagytok ehez! ne basszátok el ien korán! lesz még majd rá lehetõség!!
Ne is pettingeljetek, és akkor nem lesz ilyen gondotok.Menjetek el moziba helyette, vagy tanuljatok együtt, de a szexel még ráértek, hidd el, sokkal jobban fogod majd élvezni ha eljön az ideje, és megérsz rá, és nem kapkodod el.Inkább tanulj, és élvezd a gyermekkorod.Hamar elszáll.
13 évesen?? Istenem, jóformán még azt sem tudtam, mi az a szex... Mit fogtok csinálni 30-40 évesen??
13 voltam az elsõ szexuális élményemkor énis, (nem feküdtünk le!) azzal a sráccal akibe fülig szerelmes voltam(vagyok) másnap írt egy sms-t hogy nem akar már tõlem semmit..azóta nem hevertem ki.:) várjatok még a szexszel.
mit csináljatok? üljetek le barbiezni vagy ha nem akar akkor hozza át a kiskocsiait :) jó móka lex, jobb mint a petting hidd el nekem :DD csõssz
13 évesen?:S jézusom, azt hittem máe rég nem vagy tok szüzek:S Nem kéne még 1 kicsit , , érni"? Ne a divatot kövessétek! Igaza van az egyik hozzászólónak :mit csináltok majd 30-40 évesen?
Hogy érted, h 13évesek vagytok??????(13 éve h együtt vagytok???......vagy esetleg 13 éves vagy te is és a pasid is)...ne haragudj, h ezt megkérdeztem;)
Itt mindenki úgy gondolja ismer titeket és ismeri a kapcsolatotokat. Ez abból adódik hogy mindenknek tele van a töke ezekkel a sok kamu és sajnos sokszor nem kamu hírekkel h milyen korán pazarolják el magukat a gyerekek. Mert van korai érdeklõdés, az oviban is egymásét néztük. De ha ti lefekszetek, az nem normális. És ez tény. Máskülönben, ha olyan a kapcsolat, olyan érettnek gondolod magad, akkor viszont az érettségbõl kéne belátni h még nem kéne.
Szia! Na asszem, hogy én leszek az elso aki nem kuld el babázni:) )) Szóval szerintem nyugodtan pettingeljetek, de szerintem a szexszel még várjatok pár hónapot. Maximálisan meg tudlak érteni, hogy ilyen korban már vannak ilyen vágyaid, és ez normális dolog, de most még azért nem kéne megtenni, eloszor kezdjétek el felfedezni egymás testét és majd rájossz, hogy tényleg szukséged van-e rá. Lehet lepontozni.
Kicsik vagytok meg..Raer kesobb is:) Ez a kor az ismerkedese, a flortolgetese, a szorakozase:)
13 évesen nem szexelni kéne ! Egy -egy smárolás belefér de több nem ! 13/F
Inkább mennyetek el a játszótérre :D
Jó nagy k*rva vagy, ha már 13 évesen k*rogatnak! xDxD
13 évesen bulizni SEM kéne. Tudod, hogy egy 13 éves az körülbelül egy hetedikes gyerek? 16-15 év környékén már serdül, tényleg ajánlatosabb addig várni. De 13, nagyon korai... Ezen nincs mit ragozni. Nem vagyok apáca, 19 éves lány vagyok, bulizok, élek, de azt mondom ennyire ne legyünk liberálisak, ne legyen már minden megengedve! Ez nagyon elkeserítõ!
vegyetek gumit
15 vok és lány, és szûz. Szerintem 13 évesen nem kell még szexelni, és tudom hogy nehéz önuralmat gyakorolni, fõleg ha szeretitek egymást, mert én is így vagyok a barátommal(õ 14 éves).De még várunk, sokkal jobb lesz, ha nem ugrotok rögtön egymásnak, 13 évesen még korai, fõleg egy lánynak(szerintem)
13 evesen meg eretlenek vagytok.. nem vagyto krendesen kifejlodve se nem hogy erzelmeitek meg ilyen.. 13 evesen meg nem kell petting es nem hogy nem tudtok leallni .. maradjatok ilyenkor meg a cskolozasnal es kezen fogva setalasnal!!
13 évesen????? Élvezni kéne az életet bulizni. nem ilyen komoly dologba belekezdeni inkább csak menjetek el együtt sétálni és beszélgessetek!! Korai még ez nektek!!!
13 évesen?????? tudod mit csináljatok????? Írjátok meg szépen a leckét holnapra és utána menjetek kia játszótérre!
03:10-sel nem értek egyet! Miért drágámozod és kisgyerekezed le szegény lányt? Csak egy kérdést tett fel, te meg így kiosztod és lenézed! Pff, amúgy te sem lehetsz sokkal okosabb! 13 éves korban már azért érdeklodnek az emberek, ö meg csak tanácsot kért!!!
Drágám! Épp tegnap este volt a tévében két korodbeli kiskamasz, akiknek gyereke született egy ilyen "szerelembõl"! Felgogtad, hogy a szexbõl még akkoris lehet gyerek, ha védekeznek a nagy és okos felnõttek is, ugye??! Tudod, ha szeretsz valakit, rengeteg más módja van, hogy kifejezd, fõleg ilyen kisgyerekként! Megértem a kíváncsiságodat, de mély nyomokat hagy majd benned a túlkorai kamaszkori szex, és lehet hogy idõsebb, érettebb fejjel szexuális és lelki zavaraid lesznek tõle! És ha véletlenül becsúszik a baba, mehetsz sírva a szüleidhez, akik vagy visznek nõgyógyászhoz kikapartatni, vagy gyerekként szülnöd kell egy gyereket, hátralévõ életed meg el is lesz cseszve! Mindezek tudatában jó szexelést, csak az ovónéni meg ne lássa....:/ Éretlenebb vagy mint azt valaha is gondolnád!!
Próbáljatok némi önuralmat gyakorolni. Arra az esetre ha a petting elvenné az összeset, legyen azért kéznél óvszer, de lehetõleg ne kelljen használni. Tényleg egy kicsit fiatalok vagytok, és nem árt ha még néhány hónapig ismerkedtek egymás testével.
hát figyelj nem is tudom szerintem várj 14-15 éveskorodig mert akkortól lehet élvezni, és a lompos is nõ egy kicsit addigra, hiába mondják azt, hogy nem fontos, de mégsem utolso szempont;) én már csak tudom mert 13, 5 éves koromba volt meg az elsõ hidd el azzal a lánnyal nem élveztem annyira mint most a mostanival!
LoL 13 évesen én is csak annyit tudtam hogy felmegyek oszitársamhoz és jól megpakolom... de most már tudom hogy ez nem igy megy :) hanem szeretetbõl ;)
Szerintem is pettingeljetek még sokat, ismerjétek meg egymás testét, hidd el ez még sokkal izgalmasabb és érdekesebb dolog, mint a sex, mert ebben nem tudsz csalódni, ez biztosan jó lesz mindkettõtöknek, valószínûleg nem is esel teherbe, így ezzel sem lesz gondod, viszont örömet tudtok szerezni egymásnak :) A kérdésedbõl úgy látom, hogy még nem igazán vagy felkészülve a szexre, mond el neki ha tényleg így van, és ha szeret akkor meg fogja érteni.
Akkor igazat adok neked.Én is 13 évesen pettingeltem elõször.Nagyon jó volt , a barátom 17 volt.Nyugodtan lehet petting , csak vigyázzatok , legyen nálatok óvszer , ha "nem bírtok magatokkal".Sok sikert :)

A napokban egyre surubben jott a feher folyasom. Ma reggel mar valami rozsaszin folyas is eloallt. Mit jelent ez? 13 eves vagyok es meg nem jott a menstruaciom!

Legjobb válasz: Ez azt jelenti drága, hogy nemsokára menstruálni fogsz és érett nõvé cseperedsz :)

Ez azt jelenti drága, hogy nemsokára menstruálni fogsz és érett nõvé cseperedsz :)
Hamarosan menstruálni fogsz.
hamarosan megfog jönni, de nekem nem volt ilyen hanem egyik reggel véres voltam és elmentem a boltba vettem betétet és ennyi...szóval te is szerezz be...
miért kéne? nem mindenkinek húzódik vissza
A kérdező hozzászólása: és mért nem húzódik vissza?
Valószínû már nem fog visszahúzódni de ezt nem kell mûteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!