Találatok a következő kifejezésre: 13 éves vagyok és még (254 db)

13 éves vagyok és még nem jött meg. Elléggé vékony vagyok és azt hallootam h a vékony lányoknál késöbb jön meg . Ez igaz? Tartsak magamnál betétet? Anyumnak szoljak róla?

Legjobb válasz: Ez igaz végülis, h avékony lányoknak késõbb jön meg. Én is mindig is vékony voltam, vagyok is, nem tudok hízni, pedig sokat eszem. Azért most 43 kg vagyok (a 165 cm-hez), de néha volt, hogy lement kb. 40 kg-ra, akkor volt, hogy kimaradtak hónapok, nem jött meg, meg alapból késõbb jött meg nekem,mint az osztálytársaimnak. Aztán mikor megjött, fél évig semmi utána. 13 évesen még nem késõ, majd ha 15-16 évesen se jön meg, akkor már egy kicsit késõn érõ vagy

Ez igaz végülis, h avékony lányoknak késõbb jön meg. Én is mindig is vékony voltam, vagyok is, nem tudok hízni, pedig sokat eszem. Azért most 43 kg vagyok (a 165 cm-hez), de néha volt, hogy lement kb. 40 kg-ra, akkor volt, hogy kimaradtak hónapok, nem jött meg, meg alapból késõbb jött meg nekem, mint az osztálytársaimnak. Aztán mikor megjött, fél évig semmi utána. 13 évesen még nem késõ, majd ha 15-16 évesen se jön meg, akkor már egy kicsit késõn érõ vagy
Teljesen rendben van, hogy még nem jött meg. Ha 16 éves korod körül sem jön meg, érdemes felkeresni 1 gyermeknõgyógyászt. Szerintem nem kell aggódnod, persze nyugodtan beszélhetsz errõl anyukáddal is. 21/l
Még semmirõl nem maradtál le.
Hát a mentsruációhoz is kell valamennyi zsír, de 13 évesen nem kell aggódnod. Megjön az magától, még semmirõl sem maradtál le.
Abban van igazság, hogy számít a testalkat a menstruációnál, de lehet, hogy Neked még amúgy sem jönne meg, ha nem elég érett a hormonrendszered. A melled már nõ? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Van fehérfolyásod? Ha igen, mióta?
Badarság, ne hidd el. Nálunk az osztályban legelõször annak a lánynak jött meg, akin seemi nem érés nem látszott, de egyszer csak megjött. A saját méretéhez mérve is sovány volt, a legsoványabb és legkisebb az osztályban. 2.-nak jött meg nekem: én is nagyon vékony voltam, bár én már értem rendesen. Utoljára jött meg egy duci kislánynak nálunk, vagyis fordítva is lehet. Ezért nem kell ilyeneket elhinni, a többit már elmondták az elõttem lévõk.
én is 13 vagyok, vékony, nekem sem jött még meg, nyugi. De legalább jó érzés, hogy más is így van vele, és így én is megnyugodtam. :)
örülj neki.minnél késõbb annál jobb.nekem 12 évesen jött meg soszor okozott már gondot
Egy hónappal késõbb töltöttem be a 13-at, attól kezdve csak bajom volt vele. Meristin szedése, állandó felfúvódás, görcsök, nyári büdösség (olyan munkahelyen, ahol titokban tudtunk csak a sportolók öltözõjében zuhanyozni). Még nem volt tampon, csak vatta és betét, amely kidörzsölt. Amikor feltalálták a vas + C pezsgõtablettát, fellélegezhettem. Aztán az utolsó egy évben megint dõlt belõlem vagy két napig. Örültem, amikor 56 évesen végleg abbamaradt. Ne sûrgesd, lesz még vele elég bajod.
Nem mindig az alkat a meghatarozoja. Sajat tapasztalatbol mondom, mert en is nagyon sovany es magas vagyok, megis nekem hamarabb megjott mint a padtarsamnak, aki formasabb, koverebb, es fejlettebb is volt. Tehat nem mindig arra megy. :)
Én is 13 éve svagyok, nekem se jött meg. De nézzük a jó oldalát! Nyár van, és akármikr úszkálhatunk a strandon! :DD

13 éves vagyok és még nincs meg a menzesz a melleim is nagyok és lent is szoros meg folyásom is van, hány éves korba kéne meg jonnie ha már ezek a jelek utalnak folyás stb?

Az osztályomba csak nekem nincs meg. Nem hogy várom orulok hogy nincs hogy nem fáj a hasam meg stb de akkor is nagyon rossz a barátnoimnek is hazudok.

Legjobb válasz: 13-14 évesen kell de biztonság kedvéért meny nõ gyógyászhoz !

13-14 évesen kell de biztonság kedvéért meny nõ gyógyászhoz !
dehogy menj nõgyógyászhoz! van egy ismerõsöm, akinek szintén ilyen gondja van. nem is gond, mert ez természetes. pedig õ nagyon érett és kicsit vastag testû is, mégis csak 14 éves korában jött meg elõször. 16 éves korig kell megjönnie, addig ne parázz rajta, semmi gond sem lesz :)
Semmi értelme nõgyógyászhoz menni, ez teljesen normális. Nálunk az osztályban 13 éves kor elõtt meg se jött senkinek, de még most is van olyan, akinek nem jött meg. Nyugi, ez teljesen normális :)
Ugyanígy voltam én is, utolsóként jött meg pedig nagy mellem volt, nem is hitték.13évesen kezdtem menstruálni, hidd el semmi jelentõsége nem lesz 1év múlva h kinek mikor.Majd megjön!Nem kell nõdoki!

En 13 eves vagyok es meg a fejem fog nyuli esetleg ovalisodni? Es hany eves korig fog ha fog?

a hajamat akarom rovidre vagni,csak az a baj hogy kerek a fejem

Legjobb válasz: Ha összehasonlítom a 13 éves önmagamat a mostani 18 évessel, sok minden változott! Kicsit még fog alakulni az arcocskád, fejecskéd:)

Ha összehasonlítom a 13 éves önmagamat a mostani 18 évessel, sok minden változott! Kicsit még fog alakulni az arcocskád, fejecskéd:)

Mit tegyek ha 13 éves vagyok és még nemjott meg a menzeszem? 13/L

Legjobb válasz: Szerintem várj még, mert lehet hogy csak késõn erõ típus vagy, és ha 1-2 év múlva még mindig nem jött meg, vagy ha most nagyon aggódsz akkor menj el nõgyógyászhoz

Szerintem várj még, mert lehet hogy csak késõn erõ típus vagy, és ha 1-2 év múlva még mindig nem jött meg, vagy ha most nagyon aggódsz akkor menj el nõgyógyászhoz
Ez egyáltalán nem baj, mert ezek szerint még nem elég fejlett a tested. Várj 16 éves korodig és ha addig nem jön meg, akkor menj el nõgyógyászhoz, hogy megnézze minden rendben van-e a testeddel. Szóval, nyugi, nincs veled semmi baj! 18/L
Szia! ne aggódj! Nekem is 14 és fél évesen jött meg:)
Semmit, az én lányom is 13 éves, de nem aggódik emiatt.Csak 16 éves kortól fogadnak a nõgyógyászok ilyen problémában.
Még 3 évig legyél türelmes. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor érdemes orvoshoz menni.
Semmit. Várjál türelemmel.
17 éves korodig kellene megjönnie.
Teljesen normális ez még, majd 17 éves korodra kellene megjönnie/beállnia. Ha addig nem jönne, akkor érdemes dokihoz menned.
13 evesen meg nem kell aggodnod! A noverem 14 volt mikor megjott. Ha 16 evesen sem fogsz menstrualni, akkor majd elmesz nogyogyaszhoz.:) 18/L
én 14 múltam, mikor jelentkezett. nem vagy sovány? nekem amiatt lassult le a fejlõdésem anno. a doki 12-re saccolta az elsõ havim, de gondolom azért nem jelentkezett mert lefogytam és vékony maradtam. majd "érdekes" módon, ahogy sikerült felhíznom magam a normális kategóriába, meg is jött. ha átlagos vagy, akkor nincs kecmec. még nem vagy rá érett. nem vagy lekésve!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a vélaszokat :)

13 éves vagyok, és még mindig nem jött meg.172 cm vagyok, ehez 70 kg, vagyis túlsúlyos. Nagyon zavar, mert sokat hallok olyanról hogy már 11 évesen megjön valakinek, és nagyon türlemetlenül várom. Mit tegyek?

Nincs rá valami hogy hamarabb megjöjjön? vagy élvezzem ki mert nagyon [email protected]?

Legjobb válasz: Élvezd ki, mert tényleg nagyon sz.r. Amúgy nekem 14,5 éves koromban jött meg elõször, egy osztálytársnõmnek meg 16(!) évesen. Szóval türelem...

Élvezd ki, mert tényleg nagyon sz.r. Amúgy nekem 14, 5 éves koromban jött meg elõször, egy osztálytársnõmnek meg 16(!) évesen. Szóval türelem...
A kérdező hozzászólása: van fehérfolyás már rég óta. köszi a válaszokat :)
A menstruáció meg jöhet 9, de akár 16 éves korban is. Ismertem egy olyan lányt, akiknek már 6 évesen elég nagy volt a melle, 8 évesen szõrös volt a puncija és 9 évesen már menstruált.
ja, és 14/L
nekem 13 évesen jött meg, élvezd ki, mert szär!
elõzõ vagyok 15 éves vagyok
szinte magamra ismerek a kérdésben... nekem 2009 auguszusában jött meg elöször és elötte már piszokul vártam és már szinte irigyeltem azt akinek már megvolt.:D hiába mondom, hogy rossz és ne várd mert nem nyugtat meg. de hidd el nemsokára megjön. fehérfolyásod van?
12 éves vaok, és pár hónapja jött meg, hát utálom
nekem 11(!) évesen jött meg elõször... és nem vagyok túlzottan oda érte, mostanra már kezdtem megszokni, de 11-12 évesen mit nem adtam volna azért, ha nincs ilyen problémám:( 15/L
16 éves korodig ne aggódj ilyenen. Ha utána sem jön meg, akkor doki. Bár ha a túlsúlyodon kívül van egyéb problémád is (túlzott szõrösödés, nagyon zsíros arcbõr, pattanások), az utalhat hormonproblémára is. Ha ilyen gondod nincs, akkor nyugalom:)
Hát szerintem igen addig élvezd amíg nem jön meg mert nagyon fáj rossz az . Hát ja vaakinek 11-12 évesen már megjön. Csak várjál türelmesen.Én már hallotam olyatis kinek 14 -15 évesen se jött meg neki :S
Addig örülj, amíg nem jön meg, én majdnem 15 voltam már mikor elõször megjött. Ha 16 éves korodig nem jön meg akkor menj dokihoz, de addig ne idegeskedj. Egyáltalán nem jó dolog. De kérdezd meg anyukádat, hogy õ hány éves volt, amikor neki megjött, mert általában öröklõdik.
Ha tudnád milyen rossz énis vártam, de velem sem tuttákmegértetni h rossz. görcsölsz, én elõször óránként mentem cserélni 7napig volt meg fujjj utáálom! most is megvan :S nevárd!!!

Hány éves kortol jön sperma mert 13 éves vagyok és még nincs?

kérlek segitsetek pedig az orvos aszt mondta hogy korán ér? vok

Legjobb válasz: én is már 12 vagyok deh már 11 éves kromban volt spermám...sztem mindenkinél máskor jelenik meg

Hát nekem is épp ekkora én sem tudom hogy ez a normális méret vagy nem .....
hu de bénák vagytok nekem már 10 évesen simán volt.
én is már 12 vagyok deh már 11 éves kromban volt spermám...sztem mindenkinél máskor jelenik meg
Ez kb. olyan mint a nõknél a mensi, kinek mikor "jelenik meg elõször". Szóval vannak akiknek elõbb (11-12 évesen) vannak akiknek késõbb ( 16-17 évesen). Az orvossal ellentétben , valószínûleg mégiscsak késõbben érsz. (De ha nem így lenne, újra fordulj orvoshoz, hogy tudjanak valamilyen hormon tablettával kezelni.)
nekem 12 evesen jot ki
Sziasztok én 13 éves vok és az a bajom mi után elélveztem akkor még egyszer el akartam élvezni és akkor amikor kezdem verni akk nagyon sok sperma jött és nem tuttam mit csináljak mert mindenem olyan lett!!!Szerintetek ez valami beteges dolog ja meg hát nekem is a péniszem erekció elõtt 5 centi és amikor feláll akk meg 8 de nyugodjatok meg mert útolsókból lesznek az elsõk.
amikor kiverem es nem feher hanem at latszo...... de mar rendesen elelvezem...lehet hogy azert mert csak 12 eves vagyok
nekem 15 évesen volt elõször egy kicsi...szal nyugi:D
nekem 13és már akkor borotválni is kellett prémet...
nekem 11 évesen
hova akartok 14évseen 20cms farkat, hát még felkell nõni sokat enni, sportolni meg nõt is szerezni addigra hozzámegy pár centi nyugi
14 éves kortól
Idõpont 2011-08-09 21:48 Mindenkinek máskor érkezik meg.:) Én még csak 11 vagyok és nem jött semmi :D.És attól h neked 10 éves korodban jött, az attól is lehet, hogy például hadd ne írjam már le cigányoknak hamarabb termelõdik a sperma.Szóval :D
Azóta már 18 vagy jött már?
nekem 10 évesen már volt spermám
Sziasztok! Egy valamennyire nem ide illõ kérdésem lenne! 12 éve vagyok és a péniszem mérete ha nincs erekcióm akkor 5 cm ha van akkor 7 és fél ez nagy baj vagy nem? Kérlekszépen titeket hogy válaszoljatok mert ez nekem fontos!
üdv.... én 13 éves vagyok és már van spermám úgy hogy nyugi bármikkor lehet..
változó...olyan mint a péniszméret...lehet hogy 13 évesnek 16cm, egy 15 évesnek csak 12cm
14éves leszek 1hónap múlva és még nincs spermám és a farkam is ha feláll csak 12, 5 cm ez baj? :(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat nagyon szépen köszönöm mindenkinek
HELLÓ NEKEM IS 9-10-ÉVESEN VOLT MÁR SPERMÁM :) :)

13 éves vagyok és még nem volt barátnőm, és még nem is csókolóztam az osztályban a lányok nem nagyon izgatnak. Ha egy fiú felhozakodik csak magával a témával is akkor fáj a szívem, és vágyódom a szerelemre most mit csináljak?

Legjobb válasz: xD én 14 éves vagyok és nekem se volt soha nem tom legyél figyelmesebb a lányokra válaszd ki hogy ki tetszik és keress 1 témát amit mindketten szerettek aztán majd elindul a love ^^ jo ember mondja ^^ majd lesz valami

xD én 14 éves vagyok és nekem se volt soha nem tom legyél figyelmesebb a lányokra válaszd ki hogy ki tetszik és keress 1 témát amit mindketten szerettek aztán majd elindul a love ^^ jo ember mondja ^^ majd lesz valami
figyelj én is így voltam vele aztán egyik napról a másikra jött egy csaj.ennyi.ezért nem kell idegeskedni:)
ez télleg ígyvan. az elején fáj a szived, mert már teis nagyonszeretnél szerelmes lenni, és h téged is szeressenek, aztán eccercsak megjelenik a lány. nemkell aggóndod, légy türelmes, de neakard görcsösen, mertúgy nemleszjó
Nehéz a 13 évesek élete, elindulnak a hormonok, a vágyódás, ez bizony nehéz és 20 éves korodig el is tart :)
majd jon a szerelem.. ráérsz még.. amikor nem szamitasz ra, akkor fog beutni :) van sok mas izgalmas dolog, és ezekkel kapcsolatban is ismerkedhetsz új lanykakkal, stb. :D eröltetni nem szabad, es csak azert se legyen baratnod, hogy legyen valakid :) fel a fejjel
Figyelj csak!Én egy 13 éves lány vagyok és nagyából ugyanaz a véleményem, mint az elõzõ emberkéknek.Egy lány szereti, ha törõdnek vele.Válasz ki egy lányt aki tetszik, kezdj el vele foglalkozni(beszélgess vele), aztán a többi megy magától.Járj sokat társaságba, ez a nyitja a dolognak.
Ennyi idõsen még minek? úgysem õ lesz az igazi, inkáb bélvezd ki a gyerekkort
Én 14 vagyok, és ismerõs ez az érzés. Egy könyvben találtam megnyugtató szavakat, (Adrian Mole titkos naplója;): 2 Dolog van, ami után nem érdemes futni: a villamos és a nõk. Mindig jön a következõ :D Ne izgulj, fel a fejjel, ha lekötöd magad, nem rágódsz ezen!

13 éves vagyok és még nem jött meg. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Nem. Majd akkor kezdj aggódni, ha 17 évesen sem jön meg. Addig meg örülj neki, ne hiányold:)

Nem. Majd akkor kezdj aggódni, ha 17 évesen sem jön meg. Addig meg örülj neki, ne hiányold:)
Még 3 évig nem kell aggódnod.
Nekem 13 évesen és 7 hónaposan jött meg, de akkor is olyan hirtelen ért , hogy mikor megláttam a vért csak a hideg futkosott a hátamon és csak bámultam. Amúgy bírom a vért. Most szinte 15 éves vagyok. Azóta 5-ször volt meg, mert egyszer 8, 5 hónapra is kimaradt. Most is késik 2 hónapja... Tehát ne aggódj. Szerintem addig örülj ameddig nincs. Még ráérsz. :)
Nem . : ) Az egyik rokonomnak nemvolt semmi baja többször is kivizsgálták és akkor is 20 évesen jött meg. Én 11 voltam. Mit mondjak nem hiányolnám ha nem lenne .. :P
nem kell aggódni, ismerek olyan nõt, akinek 18 évesen(!)jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nemsokára 16 leszek és még nincs meg, szóval ne aggódj

Már 10-11 éves koromban elkezdõdött a fejlõdésem. Most 13 éves vagyok, és még nem jött meg. A folyás eddig mindig fehér volt, de tegnap este láttam elõször barnás folyást is. Aggódjak? :O

Legjobb válasz: Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.

Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Elsõ vagyok. 16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz!
17, 18 éves korodig kell megjönnie az elsõ menszesznek, addig nincs baj.
Adig orulj meg nics , nekem 11eves korom ota van es mar nagyon idegesit 13/L

Nagyon gáz ha 13 éves vagyok és még sohasem csókolóztam? Nagyon sokan hívtak már randira de félek elmenni mert félek h elrontom.

Legjobb válasz: Van aki 18-20 éves koráig nem csókolózik. Sõt, a legtöbben nem is kezdik el addig. Amúgy a randi nem kislányoknak való, a csókot nem lehet elrontani akárki akármit is mond, és a csók a szex elõszobája tehát ha belemész dolgokba nem biztos h oda jutsz ahová még el mernél menni. 30F

Van aki 18-20 éves koráig nem csókolózik. Sõt, a legtöbben nem is kezdik el addig. Amúgy a randi nem kislányoknak való, a csókot nem lehet elrontani akárki akármit is mond, és a csók a szex elõszobája tehát ha belemész dolgokba nem biztos h oda jutsz ahová még el mernél menni. 30F
nem gáz, am fiu vagy vagy lány mert nem mind1 és azse mind1 hogy hanyadikos vagy mert ha 6 akkor nem gáz, ha 7 akkor se annyira még, ha 8 az már talán kicsit fõleg ha fiu vagy de sztem lányvagy annak tünsz
nem, nyugodtan várhatsz még vele
Az idõsebb nemzedékhez tartozom, de azért nagyon érdekelnek a fiatalok problémái. Ahogy telnek az évek mindjobban megnyilvánul egy sietség, hogy minél hamarább a korunknak és életkori sajátosságainak nem megfelelõ dolgokat mûveljenek. Hova siettek drága fiaim, leányaim. Hiába vagytok fizikailag képesek valamire , nem azt jelenti , hogy pszichikailag is fel vagytok készülve , ezért vagytok idõ elõtt kiégve, a csalódások tömegétõl megcsömörödve 20..22 éves korotokra, azért nem tud a fiatalság 50..70% majd késõbb bele illeszkedni a normális családalapitásba.Az ember a fizetését nem költi egy nap alatt mert akkor fekete napok jönnek a következõ fizetésig.Olyan dolgokat csináltok amire éretlenek vagytok, amire nem vagytok felkészülve és utána hiába a sirás..rivás. A virágot sem szedik le virágzás elõtt. Mindnnek az életben megvan a maga ideje és azt jó bevárni.Ha 14 éves korokra mindent megakartok élni, mi marad azutánra, Ne gondoljátok , hogy a korai virágzás örök.Jön az unalom , a kiégettség, a képtelenség egy normális kapcsolatra. Én azt mondom ne siessetek az élet úgy van elrendezve hogy van idõ mindenre, az éretlenül leszedett gyümölcs savanyú.A lelkes , energiával teli gondtalan ifjúság csak néhány év, de gondoljatok az érett korszakra , az öregségre, amit senki nem kerülhet el , ha fiatalon meg nem hal. Tehát mindent az idejében sietség nélkül. Semmirõl sem maradtok le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöööm a komoly válaszokat, amúgy igen lány vagyok!!
Én is 14 évesen csókolóztam elõször. Szóval nem vagy lemaradva semmirõl és nem, ezt nem lehet elrontani. Csináld úgy, ahogy épp érzed.
egyáltalán nem gáz, még bõven ráérsz
Na és ha elrontod akkor mi van? Azt írtad, nagyon sokan hívtak randira. Amit az egyiknél elrontasz, azt majd a következõnél kijavítod.
Én meg 16, 5 évesen csókolóztam elõször, na bumm! Mégsem maradtam le semmirõl.
Az nem gáz, hogy ennyi idõsen még nem csókolóztál. Még ráérsz. Inkább az, hogy csak azért nem mész el, mert ennyire bizonytalan vagy. Kicsit legyen több önbizalmad!:)
2. válaszolónál meg el se olvasd mit írt, mert úgy látom õ is nagyon gyerek szinten van, 14 évesnél nem lehet több. Van még idõd, egyáltalán nem gáz.
Egyáltalán nem az, az a gáz hogy így gondolod. Gyerek vagy még, van még bõven rá idõd!
Én elsõs gimis (14 éves) voltam, amikor elõször csókolóztam. 16 éves pedig akkor, amikor elõször csókolóztam úgy, hogy szerelmes voltam és kívántam a csókot. Most akkor a 2. szerint biztos jó gáz vagyok :DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!