Találatok a következő kifejezésre: 13 éves vagyok (1676 db)

Lehet EGYEDÜL repülőn utaznom (Bécs-New York) ha 13 éves vagyok? 13.

Nyáron kiutaznék rokonokhoz, és nem tudjuk, felengednek -e, ha 18 alatt vagyok (b?ven).. El?re is Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Utazhatsz egyedül 13 évesen s, de a szüleidnek elõbb el kell intéznie, hogy kísérõd legyen. Vagyis: 1. Megy veled egy felnõtt aki szintén Bécs-New-Yorkba megy. 2. Külön szólni kell az adott légitársaságnál hogy 13 éves gyerek mellé kísérõre van szükségük.. Ha nincs felnõtt vagy kísérõ, akkor nem mehetsz egyedül.

Utazhatsz egyedül 13 évesen s, de a szüleidnek elõbb el kell intéznie, hogy kísérõd legyen. Vagyis: 1. Megy veled egy felnõtt aki szintén Bécs-New-Yorkba megy. 2. Külön szólni kell az adott légitársaságnál hogy 13 éves gyerek mellé kísérõre van szükségük.. Ha nincs felnõtt vagy kísérõ, akkor nem mehetsz egyedül.
"Gyermekek 5 év felett általában csak közvetlen járaton utazhatnak felügyelet nélkül, vagy csatlakozó járaton abban az esetben, ha az utolsó járat nem a nap legutolsó járata. Az, hogy pontosan hány éves kortól lép életbe ez a szabály, légitársaságonként változik, pontos információért érdemes kapcsolatba lépni közvetlenül a légitársaság ügyfélszolgálatával. A legtöbb légitársaság biztosít kísérõt (általában egy stewardess személyében) az egyedül utazó kiskorúak mellé."
A kérdező hozzászólása: Azt meg hogy lehet??? Nem volt szükség papirokra meg ilyesmikre??, köszi az infót.
Nekem az evfolyamtarsam ment ki nyaron Floridaba. Akkor volt 13 vagy 14 mar nemtudom. Utazhat egyedul, de szukseg volt egy stewardessre. A stewardessnek annyi volt a dolga, h felkiserje a repulore es lekiserje a repulorol. Ez volt 70000 ft. Nem fizettek ki, hanem rokkant jegyet vettek neki, igy ingyen volt ez az osszeg. Hozzateszem a csaj full egeszseges.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.. 14 éves kortól lehet kísérõ nélkül utazni?? Vagy ez légitársaságonként változik?
5: Köszönöm!!
Itt van például a KLM szabályzata: http://www.klm.com/travel/gb_en/prepare_for_travel/travel_pl.. 150 EUR oda-vissza. http://www.britishairways.com/travel/childinfo/public/en_gb 150 dollár oda-vissza. http://www.austrian.com/Info/Flying/TravellingChildren.aspx?.. 160 EUR oda-vissza. És így tovább.
3: Én úgy tudtam, ingyenes, amikor a volt fõnököm gyerekének rendelték a repjegyet, nem emlékszem, hogy az árban ez jelentkezett volna, csak beleírták, hogy assistance szolgáltatást kérnek. Azért sokat nem csinálnak a légikísérõk, legutóbb egy 12 év körüli kislányt láttam hogy kísérnek, a reptéri személyzet vitte be a géphez, nem a légitársaságé (az egyenruháról gondolom), a repülõút alatt nem felügyelték folyamatosan, tették a dolgukat, csak egyszer-kétszer odamentek hozzá megkérdezni, hogy minden rendben van-e, majd leszálláskor a repülõgépnél átadták az ottani személyzetnek. De ha van valakinek pontos infója arról, hogy ez fizetõs szolgáltatás-e, és horror áron van vagy nem, az engem is érdekelne, mert nekem meg a gyerekeim utaznának.
utazhat, csak a legikisero k.rva draga lesz. erdemesebb lenne varni 1 evet, 14tol pedig felengednek egyedul kiseret nelkul.
ez egy kiskapu, amikor foglaljatok a jegyet akkor x eljetek be, hogy tolokocsit igenyeltek, es akkor attoljak az egyik gepbol a masikig. Ingyen van. Szomszedunk igy ment ki, mert nem tudott egy szot sem angolul. Amikor en voltam kint akkor is lattam olyanokat, hogy semmi bajuk, csak szerencsetlenek es inkabb vitetik magukat.

(Siasztok) 13 éves vagyok, egy tehetséges kosárlabda játékos.13 évesen már feljebb vittek a 15-16 évesekhez jázszani. A kérdésem az az lenne, hogy van esélyem bejutni az NBA-ba? (LENT IS)

Hogyan lenne esélyem bejutni, milyen utat kéne megtennem? Amerikába, hogyan tudnék kijutni? (stb) -A VÁLASOKAT ELÕRE IS KÖSZÖNÖM-

Legjobb válasz: "13 éves vagyok, egy tehetséges kosárlabda játékos." Egy kérdés hogy ezt te mibõl állapítottad meg? Gondolkozz el ezen..

"13 éves vagyok, egy tehetséges kosárlabda játékos." Egy kérdés hogy ezt te mibõl állapítottad meg? Gondolkozz el ezen..
Tud már zsákolni?
A kérdező hozzászólása: Ja bocs, aki ezt a kerdést feltette odaadta a profilját. Amúgy igen, nagyot ugrik
A kérdező hozzászólása: Minek a súlypontemelkedés? Nem kosarazom
*.
Ha nagyobb a súlypontemelkedésed, mint 1 m?
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi mindenkinek a választ és a bíztatást! :)
Mo ból nagyon nehéz bekerülni ha nem azt csinálod amit elöttem írtak akko próbálj majd meg külföldre menni játszani spanyol/franciaország onnan szoktak még embereket szednu pl Gasol testvérek vagy Tony Parker. Am szerintem irányítóként kevesebb esélyed van az nba csapatok általában centereket szoktak draftolni de azért sok sikert.
Hát az NBA-be nem a legegyszerûbb bekerülni. A játékosok nagy része az egyetemrõl kerül be(Amerikai egyetemek stb.), vagy nyári táborokban fel figyelnek rájuk a csapatok. Persze ehhez hatalmas szerencse kell és pénz innen Magyarországról oda bejutni. Nem lehetetlen meg csinálni mert Dávid Kornél is meg csinálta anoo, illetve úgy tudom, hogy most is van jelenleg talán a San Antoniónál egy magyar újonc. Minden esetre vagy elmész Amerikába felsõoktatásba és leszel a legjobbak közt a kosárcsapatban vagy parádézol és legjobb leszel az országban és akkor talán kapsz meghívót egy nyári táborra ahol téged majd megnéznek alaposan, hogy mit tudsz.
A kérdező hozzászólása: Az edzõ mondta, és a többiek. Több csapat akar már leigazolni, de nem megyek, maradok a saját csapatomnál. Amúgy Irányító vagyok. De légyszíves olyan válaszokat írjatok, amiben benne van minden. -Köszönöm-
A kérdező hozzászólása: Még nem, 6 cm kell, megmértük.

13 éves vagyok és kb.176 cm. Sokat fogok még nőni? 13 évesen az normális ha 176 centi vagyok és 57 kg?

Bocsi ha rossz helyre írtam de még kezdő gyakorikérdéses vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)

Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem baj hogy ilyen magas vagyok de már nagyobb nem szeretnék lenni.. Egyébként a családomból sokan mondják h jó modell lenne belõlem és ezen már én is gondolkodtam hogy modell legyek de még korai.
lehet hogy most hülyének fogsz tekinteni, de én nagyon örülnék neki ha 176cm lennék. Sajnos 166cm vagyok és modell szeretnék lenni, de ez sajnos édes kevés hozzá:S És igen szerintem még nõhetsz, sõt biztos is.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem sokat fogom már...nem szeretnek olyan magas lenni :D
Ezt mi nem tudhatjuk.. menj el orvoshoz es az egy kez rontgen alapjan megmondja, ha nagyon erdekel:) de amugy ha mar megjott akkor nem valoszinu h sokat nosz még..:)
A kérdező hozzászólása: Sokat fogok még nõni?
Korán érõ vagy.. ennyi :) én 13 évesen 155-158 cm voltam :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy kicsit rossz hogy ilyen magas vagyok mert én vagyok a legmagasabb az osztályba és az utánam lévõ kb 5 centivel kisebb. :D És az osztály legkisebb lány az LB-m aki 2 fejjel kisebb nálam xÐ :DD
A kérdező hozzászólása: sokak szerint erõs a csontozatom és az is benne van a súlyban. :D
ugyan hogy nem korai. Inkább kezd el 13 évesen és amikor felnõtt leszel már profi vagy.:) Ilyenkor kell elkezdeni.

Lehetek terhes, ha 13 éves vagyok és az a fiu is 13 éves és 5ször volt de ritkán, 3 hete 1 aztán megint 3 hete ujra. és a menstruáciom rendes épp ma fog megjöni vagy a héten. Akkor nem lehet ugye terhes?

Legjobb válasz: Reméljük, hogy nem vagy az! 13 évesen miért kell szexelni? Egyszerûen nem értem. Még gyerek vagy, nem ezzel kéne foglalkoznod!!

nem feltétel a hányás, meg a hízás, ha ott van a baba, van aki csak 5kg-ot szed fel egész terhesség alatt...szóval irány a doki.Hogy lehet ennyi eszed, hogy ilyen korban szexelsz, 13éves vagy, neked még a tanulással kéne foglalkoznod, és most alapozod meg a jövödet, hogy hova is akarsz tovább menni, az anyaságot választanád, vagy az hogy inkább legyen egy biztos állásod...
Reméljük, hogy nem vagy az! 13 évesen miért kell szexelni? Egyszerûen nem értem. Még gyerek vagy, nem ezzel kéne foglalkoznod!!
te úristen. 13 éves :O hová süllyednek manapság az emberek?! "volt de ritkán" ezt h érted?! rendesen szexeltetek? gumi nélkül? beléd élvezett? ( ha megjön a menzeszed akkor nem vagy terhes..) te tudsz egyáltalán vmit a fogamzásgátlásról?! felvilágosított téged bárki is?! úristen. így nem csodálom h egyre több a fiatal abortuszos... -_-"
13 évesen szexelni....pfff
végülis nem számít ha megjön a mensid, ha a baba már a pocakban van...tudok egy két példát mondani, hogy megjött neki, és már 3hetes terhes volt...szóval kezdjél parázni....jobban jársz ha dokihoz mész...
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem a kérdést. Légyszi nyugodj meg, és próbáld meg megfogalmazni úgy, hogy legalább azt értsük, hogy mi volt 3 hete, meg 5-ször, meg fiú vagy lány vagy.
Elõször is egy kis hülye vagy, mert ilyen korban szexelsz. Másodszor azért is egy kis hülye vagy, mert ennyi idõsen nem tudsz helyesen írni. Harmadszor pedig ha megjön, és nem hánysz, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. Ha meg igen, akkor megérdemled!
Nagyon el akarod hitetni magaddal, hogy nem vagy terhes. Pedig lehetsz.
Lehetsz terhes és hülye - az biztos vagy. Meg liba.
A kérdező hozzászólása: akkor nem vagyok az huuuuuu
Szerintem is kamu :) )))))
Apám, én 13 évesen azt sem nem tudtam, hogy mit reklámoz a libresse. Ráérsz még a szexszel, a fiúk önzõek, most akarnak mindent, nekik nem fontos, hogy mi lehet veled, nem õk mennének abortuszra (ami egy mûtét!) ne hagyd magad!
Sokszor kell d.gni, hogy gyerek legyen??? Ez hülyeség!egyszer is elég! Ennél már csak az a jobb, amikor azzal hülyítik a fiúk a lányokat, hogy aki szûz, az nyugodtan szexelhet, mert még nem eshet teherbe :D És hányan elhiszik! KOmolyan, itt az internet az orrod elõtt, használd! Olvass utána a dolgoknak, de ne akkor, amikor lehet hogy baj van már, hanem már elõtte!
Szerintem ez egy kamu topik..
Kicsi lány! Ha jól értettem, az ESEMÉNY 4-5 hónapja volt, és azóta 17-20 naponta menstruálsz. Ha így van, akkor valószínûleg nem vagy terhes. És nem, nem lehet konkrétan érezni azt, ha beléd élveznek, de utána elég feltûnõ, ami kifolyik, mert KIFOLYIK, sok, krémes és fehér. Szóval, ha nem tapasztaltál ilyet, akkor nem élvezett beléd, viszont ettõl még sajnos lehetsz terhes, mert az ELÕVÁLADÉK IS TARTALMAZHAT SPERMÁT, az elõváladék meg csak 1-2 csepp, azt nem veszed észre. Attól, hogy 13 évesek vagytok, még csinálhattok gyereket, szóval húzzon gumit a srác, ha már ennyire felnõttnek érzitek magatokat, viselkedjetek is úgy!
Te jó ég!!!!Ilyen hülye hogy lehet valaki!!Elmondanám nem kell hogy beléd élvezzen ahhoz, hogy terhes legyél, az elõváladék is tartalmaz spermát, de inkább olvass a sex-rõl mielõtt mûveled.
A kérdező hozzászólása: de nem vagyok az orvos is megmondta meg a barátaim
Mi van? Fél háromkor még levelet küldtél, amiben leírtad, hogy mi a helyzet, majd 4 perc múlva írtál, hogy írják vissza. Azóta voltál orvosnál? Nekem nagyon zavaros ez az egész. Egy jó tanács: NE SZEXELJ!!!!!! Fiatal vagy és szörnyen felelõtlen. 13 évesen még eszembe sem jutott, hogy lefeküdjek valakivel, és ezt nem egy 70 éves begyöpösödött nagymama mondja, hanem egy 19 éves fiatal, aki megérti, hogy a mai fiatalok korábban érnek, de nem ennyivel. Könyörgök ne feküdjél le többet a barátoddal legalább 2 évig, vagy amíg nem tanulsz meg legalább védekezni. Óvszer!!!!!
attól, hogy még menstruûlsz, lehetsz terhes.a sulinkban volt egy csaj, aki akkor tudta meg, hogy terhes, mikor elindultak a szülési fájdalmai!még a terhesség alatt is megjött neki, és, mivel nem annyira vékony, még a hasán se látott semmi különöset!nem rémisztésbõl mondom, de vegyél tesztet...
Pff. Ennyi vagy(Y)! Már bocsi. Énis 13 éves vagyok, de meg se fordult a fejemben h valakivel lefekszem. Sztem a "pasiddal" való hempergés helyett elemehettél volna a magyar tanárodhoz , aki egy kicsit gatyába rázott volna a helyesírással kapcsolatban. Amúgymeg ha terhes is vagy számíthatsz rá valószínûleg hogy a te 13 éves nagy barátod nem fogja veled nevelni a "közös alkotmányotokat" Nem értem hogy miért nem tudják felfogni a mai tinédzserek hogy a sex nem a gyereket játéka. Ennek következménye lehet. 13/L
oupps...ezt sokszor elküldte:S
én is 13 éves vagyok/lány/.....és ilyen meg se fordul az eszembe, hogy szeretkezzek valakivel!!!!szerintem tanulnod kellene , mert látom nem vagy valami észlény/már bocsi/ mindketten nagyon hülyék vagytok, hogy ilyenkor csináljátok...nekem is van barátom, de mi csak a csókig jutottunk és a kézfogás--->és nem is fogunk tovább jutni , mert attól nem vagy te nagylány, hogy hülye fejjel lefeküdtél egy sráccal!!!!szégyent hozol a korodbeliekre....és anyukád legalább tud róla?!?! De ha netán terhes vagy akkor majd mehettek ketten szégyenkezve abortuszra!!ha terhes vagy úgy kellet ....ha nem akkor szerintem gondold át azt amit írtam...és ne tégy több rossz fát a tûzre!!és tanulj tanulj tanulj mert a mai világban sose lehet tudni h mi vár rád!!!és ha még eszed sincs nem fogod megállni a helyed a világon!!!---->ja és ezt a leghülyébb is tudja ha megjön a menstruációd...akkor nem lehetsz terhes!!!!!! By:Debóra
Én is 13 éves vok/lány/ de ilyen még az eszembe se jut, hogy szexszeljek!!!! nem értem, hogy hogy lehetsz ilyen hülye/már megbocsáss/ ilyenkor kellene tanulnod mert ha felnõlsz akk már nem tudsz tanulni és a mai világban még jó ésszel se nagyon tud majd az ember elhelyezkedni!!tiszta szégyen elmész a nõgyógyászhoz aztán látja, hogy 13 évessen nincs szûzhártyád...nekem is van barátom és csak annyit csinálunk h egy puszi a szájra és kézfogás/ez bõven elég/ és ezt anyukád tudja? nem is tom .....ha meg terhes vagy akk úgy kellet mert neked ilyenkor játszani kell az eszed, h lefekszel egy ugyan olyan hülye gyerekkel!!!szégyent hoztok a korotokbeliekre!és szerintem kicsit jó lenne megtanulni helyessen írni ...és nem kufircolni!!!!!sztem ezen gondolkodj el!!ráértél volna bõven 16 évessen !!!!!!és ezt a leghülyébb is tudja, hogy ha megjött a menstruációd akkor nem lehetsz terhes!!!!és szerintem lehetsz terhes ha nem jött meg!és akk majd menj anyukáddal szégyenkezni abortuszra!!!!!!
Drága Istenem!Csak olvasom a sorokat és nem hiszem el, hogy ilyen tényleg van:( 13 évesen a Barbie reklámot néztem a tv.-ben és abban bíztam, hogy Karácsonyra megkapom. Remélem, csak úgy gondolod, jó poén ilyen sztorit kitalálni és nem vagy ennyire butus valójában! Inkább a tanulással foglalkozz és talán biológia órán is részt vehetnél néha-néha!Pár válaszolóval egyetértve a nyelvtan gyakorlása sem fog ártani!
Most csak nekem furcsa, vagy a kiscsaj tényleg (bocsánat a kifejezésért) lesz*rja amit mondanak neki????? Nem látod h mennyien írták, h eléggé nevetséges vagy stb... és mégsem veszed észre magad???? Persze a válaszaidból látom, h nem sok eszed van, szal ezen már meg sem lepõdök...
ha volt annyi eszetek, hogy szexeljetek, akkor azt is felérhettétek volna ésszel, hogy VÉDEKEZZETEK!!! az eszem megáll, más az életét adná egy babáért, Ti pedig felelõtlen KISGYEREKEK abortuszra jártok! vannak szüleid?? azonnal menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
Ne bántsd, okítsd! Bajban van, és segítségre számít tõlünk. Nagyban más felelõs ezért!
Elég egyszer "megdungi" egy nõt és lehet terhes te hülye. Legalább írni tanulnál meg.
A kérdező hozzászólása: de nem élvezte belém meg nem jött a sperma!!
Szia igen akkor is ott lehet , 50%az esélye, hogy ott a baba benned, ha megjön ha nem, ha normális ha nem a ciklusod, fõleg ha nem védekeztek, mert látom nem írtad, hogy védekeztetek volna...
A kérdező hozzászólása: február 27 és nekem 17 naponta jönmeg vagy 20 nem tudom pontosan február 27 volt az utolso nap..akkor mult el.
Akkor izgulj, ha nem jön meg jó pár napig! Addig nem tudunk biztosat! Mikor volt meg utoljára?
A kérdező hozzászólása: hm????
A kérdező hozzászólása: hm?
A kérdező hozzászólása: de a mensztruáciom normális rendes akkor is?
A kérdező hozzászólása: valaki visza irna máég kérlek..:S
A kérdező hozzászólása: am azt lehet érezni hogy belém jöna sperma?
Kislány.Az hogy terhes vagy-e azt nem lehet így eldönteni.Vannak akik addig menstruálnak amíg meg nem mozdul a baba.Ami 1 18-22 hét között szokott lenni.Az tudod mit jelent? Azt hogy annyi idõsen, már nem lehet elvetetni a babát!A hányinger meg hányás se jelentkezik feltétlenül.Én amikor terhes voltam nem voltak reggeli rosszulétek, se hányás, és a hasam is csak a 20 hét körül kezdett el nõni.Ja és én amikor szültem a kisfiam már felnõtt voltam, volt férjem, saját lakásunk, biztos egzisztenciánk!Végig gondoltad te azt hogy 13 évesen anya lehetsz?Hisz még te is gyerek vagy.Lehet hogy nem úgy érzed, de ha ennyire nem tudsz semmit a sex-rõl, védekezésrõ, teherbeesésrõl, akkor minek csinálod?Az elsõ az hogy ma keress 1 orvost az interneten, és holnap irány hozzá!Vagy kérd meg az édesanyádat, hogy holnap vigyen el orvoshoz.Ha nincs is baj, legalább felvilágosítanak, és felírnak fogamzásgátlót. Azt ajánlom, még várj 2-3 évet a szexel.
A kérdező hozzászólása: segitsetek remélem nem vagyopk az sött mondták egy csomoan hogy tuti hogy nem vagyok az 13 évesen nem lehet az ...
Én úgy gondolom, hogy a saját megnyugvásodért vegyél egy terhestesztet (400ft a patikába). És olvass felvilágosító honlapokat
A kérdező hozzászólása: nem lehet mert ahhoz sokszor kell az embert megdungi vagy micsoda:Dnem vagyok az és engemet ugycsinálták...hogy nem jött belém sperma szval nem élvezte belém...
biztos az a "tapasztalt "barátnõd is már átessett egy két abortuszon, istenem hogy lehetettek ilyen hülyék, persze hogy lehetsz terhes te nagyon marha.
megérdemelnéd tényleg, hogy ilyen felelõtlen vagy, de a babát nagyon sajnálnám, téged meg jó intézetbe kéne rakni ....
Persze, hogy lehetsz terhes. És véleményem szerint meg is érdemelnéd, hogy tanulj, csak tudod, a baba inná meg a levét hogy ilyen kis hülye tyúk anyja van. Én 13 évesen még babáztam, nem szexeltem. Viszont már akkor tudtam helyesen írni...
milyen anya aki engedi a lányát, hogy ott aldujon a pasijánál, és még csak 13évesek mind a ketten...bocsi fiúnál nem pasi, inkább ugy mondom még mind a ketten gyerekek vagytok, és felelõtlenek.
Pfff... melyik "tapasztalt" barátnõd etetett meg azzal, hogy 13 évesen nem lehetsz terhes? Attól a perctõl kezdve, hogy van menstruációd, igenis LEHETSZ terhes!!! Nem attól függ, hogy hány éves vagy! Viszont ha saját bevallásod szerint az együttlét óta több hónap is eltelt, mindig idõben megjött, és semmilyen terhestüneted nincs, akkor meg mitõl félsz? Nyomás tanulni, holnap iskola! Inkább azzal foglalkoznál... :-/
A kérdező hozzászólása: de szerintem nem vagyok az mert már azota 4 5 honap is eltel és semmi nem történt nem nö a hasam semmi renddees menstruácio de NEM ÉLVEZTE BELÉM ÉS LEHET ÉREZNI HA A SPERMA BELÉM JÖN?
A kérdező hozzászólása: nem hánytam és remélem msot megjöna menszesem de nem is hizok..reméljük bármikor megjöhet most a menszeszem

13 éves vagyok, meleg. Van egy szintén 13 éves fiúm, szerintetek csókolózhatunk?

Legjobb válasz: Valami undorito, ami abban a nyomorult orszagotokban folyik.. Latom tolerancia szinten meg mindig a beka segge alatt vagytok, draga testvereim :D Emiatt lesztek egy lemaradott, nyomorult, szegeny, csoro nepseg, 15 ev mulva is..:) Azzal semmivel se lesztek kulonbek, hogy mindnekiben / mindenben csak a rosszat latjatok..Kulfoldon megtanultam milyen az, mikor nem csak neten latunk melegeket, itt nyiltan vallaljak massagukat az emberek. Nagyon sok meleg ismerosom van, es az egvilagon semmi bajom nincs veluk! Normalisak , rendesek, ugyan ugy emberek, mint Ti! Sot.. talan 1 fokkal ertelmesebbek is.. Mondjuk a nagyon lanyos, nyavogos, iszonyatos b*zis fiuktol neha kitudok borulni en is.. De ez egy megint total mas tema, nem megyek bele. Alapbol nem szeretem nezni, ahogy a velem egyidosek osszevissza nyaljak egymast az utcan, legyen az meleg, vagy hetero.. Egyaltalan nem gaz, ha valaki 13 evesen meleg, sot.. Mi kozotok van hozza? Nem gaz, ha csokolozol vele, ahogy erzed. 18 Nemetorszagban elo HETERO fiu, meg mielott valaki ebbe kotne bele.. Tovabbi szep napot (estet), es tanuljatok a nyelveket, mert nagyon szar helyzetben vagytok :D Berlinben meg a kaja is olcsobb....

Valami undorito, ami abban a nyomorult orszagotokban folyik.. Latom tolerancia szinten meg mindig a beka segge alatt vagytok, draga testvereim :D Emiatt lesztek egy lemaradott, nyomorult, szegeny, csoro nepseg, 15 ev mulva is..:) Azzal semmivel se lesztek kulonbek, hogy mindnekiben / mindenben csak a rosszat latjatok..Kulfoldon megtanultam milyen az, mikor nem csak neten latunk melegeket, itt nyiltan vallaljak massagukat az emberek. Nagyon sok meleg ismerosom van, es az egvilagon semmi bajom nincs veluk! Normalisak , rendesek, ugyan ugy emberek, mint Ti! Sot.. talan 1 fokkal ertelmesebbek is.. Mondjuk a nagyon lanyos, nyavogos, iszonyatos b*zis fiuktol neha kitudok borulni en is.. De ez egy megint total mas tema, nem megyek bele. Alapbol nem szeretem nezni, ahogy a velem egyidosek osszevissza nyaljak egymast az utcan, legyen az meleg, vagy hetero.. Egyaltalan nem gaz, ha valaki 13 evesen meleg, sot.. Mi kozotok van hozza? Nem gaz, ha csokolozol vele, ahogy erzed. 18 Nemetorszagban elo HETERO fiu, meg mielott valaki ebbe kotne bele.. Tovabbi szep napot (estet), es tanuljatok a nyelveket, mert nagyon szar helyzetben vagytok :D Berlinben meg a kaja is olcsobb....
13 évesen szerintem még nem nagyon tudod eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódsz...
tegyétek azt.am mit kell most a homuszexuálisok ellen lenni.ha össze hasonlitasz egy iylen meg egy oylan szivet/agyat vagy bármit ugyanolyan mint a tied!
13 évesen még nem igazán dõlhetett el a dolog, tekintve, hogy mind testileg, mind lelkileg fejlõdésben vagy és a hormonjaid tombolnak. A nemi identitásod sem valószínû, hogy végleg kialakult. Egyébként szerintem nem a válasz a kérdésre!
Lassan mär a bölcsödébe is lesznek melegek
Szerintem csókólózzatok csak egész nyugodtan, én igazából csak ilyen férfiakat szeretnék látni a környezetemben. Szép volna a világ. A nõk meg mind az én nyakamon, faszomon lovagolnának. A versenytársak meg húzogatnák egymás farkát. Sajnos utópia. De azért öröm, hogy egyre több a homokos, ezektõl se kell potenciális ellenfélként tartani! nõzés terén.
szép vagy világ.Hová fajul?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amugy még nem a fiúm, csak jelölt, mert tudom róla, hogy meleg, de akkor még várok és hagyom a sorsra!
"I don't want to live on this planet anymore"
Jól írja az elõttem lévõ, nem tudom honnan veszitek azt a h*lyeséget, hogy 13 évesen az ember nem tudja mihez/kihez vonzódik. 13 évesen nagyon is tudhatja. Van akinél korábban, van akinél késõbb jön elõ. Ha egy heterót megkérdezünk, hogy anno 13 évesen tudta-e, hogy a lányokhoz vonzódik, egyértelmû igen lesz a válasza, és nem az, hogy hát még nem tudta eldönteni, csak késõbb alakult ki... Kérdezõ: nyugodtan csókolózhattok, bár ne a nyilvánosság elõtt, mert abból nem jönnétek ki jól...
Ja, ne heterók mondjátok meg mit érzünk. Már én is tudtam 13 évesen, és egyáltalán nem értem miért mondják folyton ezt "jaj még ennyi idõsen kicsi vagy, hülye vagy, nem tudod felfogni / eldönteni" Kedves kérdezõ, rengeteg a homofób akik sosem fognak minket megérteni, de ne foglalkozz velük! Valóban eléggé szánalmas, primitív a magyar életfelfogás (bocs az általánosításért). Igaz melegként nehezebb az élet , de attól még lehet szép ;) Én azt mondom, hogy majd ti érzitek mikor eljön a csókolózás ideje, de ne siessétek el. Most nekem is alakul valami, remélem összejön neked is (: 14/F
19:33 Nem kell utánaolvasnom, mert átéltem. Nehogy már egy vadidegen hetero mondja meg, hogy mit is érzek. Honnan tudná?
Kedves 10/12 kérdezõ: Ez pszichológiai tény, nem pedig Magyarország egyéni problémája. 13 évesen még nem tudhatod, hogy meleg vagy-e, vagy sem, ha nem hiszed, olvass utána!
Én mindig is tudtam, hogy meleg vagyok. Egy percig se vonzódtam lányokhoz, de a fiúkhoz mindig. Így születtem. Nyugodtan csókolózz!!
Szerintem csókolózzatok nyugodtan, ha szeretitek egymást. A kamaszok ált. 12-14 éves korban kezdenek psizni, csajozni, nálunk annak idejé az osztéályban ilyenkor alakultak ki párocskák, persze ez még csak olyan gyerekes, kezdõdõ kapcsolatok voltak... Hozzá tartozik a kamasz korhoz, lehet hogy 5-10 év múlva már máshogy gondolod, de az is lehet, hogy már most rájöttél, hogy a fiúk vonzanak, nincs ezzel semmi baj. A lényeg, hogy boldog életet élj :)
én azért rászólnék két azonos nemû gyerekre, ha ilyet látnék ... ha valóban az vagy nem tehetsz róla, ez igaz, viszont azért várj pár évet míg valóban akár csak ennyi testi kapcsolatba kerülnél a saját nemeddel (szívem szerint azt írnám, hogy akár az ellenkezõ nemûvel is)
Inkább tanulj! Majd 14 éves kortól kezdj el ezen agyalni
Én megértelek... Sok értetlen hülye... 13 voltam én is amikor az elsõ csókom volt fiúval :P Szerintem ha szeretitek tényleg egymást akkor miért ne lehetne? 15/F

Többet akar? 13 éves vagyok és van egy bátyám (16).

Sokat jönnek hozzánk a haverjai és van egy fiú aki nagyon jófej meg aranyos és egyik nap bejött a szobámba éjszaka és megcsókolt. Nagyon meglep?dtem aztán megfogta a cicim. Nem mertem szólni anyunak. De még nincs vége beledugta az egyik ujját a. hát oda. Csak tudnám ez mit jelent.

Legjobb válasz: Kedves elsõ mi a természetes?Az hogy egy 16 éves egy 13 évessel?Fõleg így? Igen drága meg akar dugni,szerintem beszélj anyuddal!13 évesen még nem kell pasizni,arra rá érsz késõbb is!

Hát azért szerintem nem ez a normális módja annak ha akar vmit.Szóval ha hozzám csak így bejött volna és elkezdte volna csinálni a dolgait biztos, h pofán vágom.Azért akár h is nézzük te még csak egy 13 éves kis lány vagy és nem ez a normális! 21/L
Utasítsd el, ha tudod beszéld meg szüleiddel. Nem attól lesztek "jóban", ha mindent megengedsz! Add meg az adatait a fiúnak, majd a Btk. elintézi! Az IP. címeddel elõbb csak Téged találnak meg..., becsengetnek, ha egyedül vagy otthon, ha nem!
tudod, ennek nem így kéne mûködnie, hogy bemegy, lekap, meg letapiz, meg megujjaz... ezek nagyon nem normális körülmények. valszeg fogadott a haverjaival, hogy meg meri e tenni ezt, ezért tette meg. nem kell szólni senkinek szerintem most még, de ha még egyszer elõfordulna, akkor nem árt. és de, még szûz vagy. majd akkor nem leszel szûz, ha a péniszét dugja be oda. na azt ne engedd.
Kedves elsõ mi a természetes?Az hogy egy 16 éves egy 13 évessel?Fõleg így? Igen drága meg akar dugni, szerintem beszélj anyuddal!13 évesen még nem kell pasizni, arra rá érsz késõbb is!
Ha legközelebb is akar vmit, akkor mond neki, hogy csak akkor lehet róla szó ha megkérdezi anyukádat, mert te MINDENT el kell mondjál neki és ezt is.
Teljesen normális dolog..
Semmi extra, ez teljesen természetes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális segítséget:) de szerinted meg fog utálni a srác mert nekem õ tetszik
A kérdező hozzászólása: de ugye nem vicceltek?
A kérdező hozzászólása: igen? mert én most nem tudom hogy beszélgessek majd vele.. ebédnél vagy ha tvzünk.. de most én már nem vagyok szûz?
A TEK majd levadássza!!! XD
Szex az normális meg hogy megakarbaszni. DE NEM IGY a ha tetszik a srác meny bele de ha nem akarod akor határozotan utasitsad ell mond neki ha mégegyszer be megy a szobádbe szolsz a szüleidnek meg mindenki nek ha nem akarsz baszni vele.
FAKE! Ébren vagy, ne álmodj.
Mondd meg a bátyádnak, hogy mit csinált a kedves haverja. Ez nem normális dolog, a ti korotokban 3 év iszonyú nagy különbség, fõleg úgy, hogy te azt se tudod, hogy a szexet eszik-e vagy isszák. Tudod ezt hívják molesztálásnak, fõleg még kiskorú is vagy. Amúgy is az a srác csak meg akar dugni, nem te kellesz neki, hanem a puncid, hiába tetszik neked õ ezzel csak visszaélne. Sõt én még a szüleimnek is szólnék a helyedben.
Hát ha ez az én húgommal történne meg, akkorát lekevernék a gyereknek, hogy utána 1 kezén számolhatná a fogait. Én szerintem mondd el a bátyádnak, mert ez rohadtul nem normális, ez szexuális zaklatás. És ha eddig bejött neked az a p*cs, akkor szerintem felejtsd el, mert nem szeret, csak dugni akar.

Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

13 éves vagyok és 178 cm, nemnőttem én meg egy kicsit hamar 13 éves létemre?

ez természetes vagy valami baj van velem? h ijen hamar megnőttem?

Legjobb válasz: Miért lenne baj? Már 13 éves is van ekkora. Különben ha baj lenne mit csinálnál?

Miért lenne baj? Már 13 éves is van ekkora. Különben ha baj lenne mit csinálnál?
A kérdező hozzászólása: hat semmit... cs azer kerdeztem mert az osztalytarsaim mellett orias vagyok:) ) es gondoltam h ez vlmi tulnoves..
Fiú vagy lány vagy? Ha fiú akkor normális.
A kérdező hozzászólása: ja igen azt elfelejtettem odairini Fiu
én is 174 vagyok fiu az összes oszt társamnál magasabb szerintem attol függ hogy ki milyen hamar érik... :D jha és 13 éves
én 13 évesen 188 voltam, most 198 17/f

13 éves vagyok és még nem jött meg. Elléggé vékony vagyok és azt hallootam h a vékony lányoknál késöbb jön meg . Ez igaz? Tartsak magamnál betétet? Anyumnak szoljak róla?

Legjobb válasz: Ez igaz végülis, h avékony lányoknak késõbb jön meg. Én is mindig is vékony voltam, vagyok is, nem tudok hízni, pedig sokat eszem. Azért most 43 kg vagyok (a 165 cm-hez), de néha volt, hogy lement kb. 40 kg-ra, akkor volt, hogy kimaradtak hónapok, nem jött meg, meg alapból késõbb jött meg nekem,mint az osztálytársaimnak. Aztán mikor megjött, fél évig semmi utána. 13 évesen még nem késõ, majd ha 15-16 évesen se jön meg, akkor már egy kicsit késõn érõ vagy

Ez igaz végülis, h avékony lányoknak késõbb jön meg. Én is mindig is vékony voltam, vagyok is, nem tudok hízni, pedig sokat eszem. Azért most 43 kg vagyok (a 165 cm-hez), de néha volt, hogy lement kb. 40 kg-ra, akkor volt, hogy kimaradtak hónapok, nem jött meg, meg alapból késõbb jött meg nekem, mint az osztálytársaimnak. Aztán mikor megjött, fél évig semmi utána. 13 évesen még nem késõ, majd ha 15-16 évesen se jön meg, akkor már egy kicsit késõn érõ vagy
Teljesen rendben van, hogy még nem jött meg. Ha 16 éves korod körül sem jön meg, érdemes felkeresni 1 gyermeknõgyógyászt. Szerintem nem kell aggódnod, persze nyugodtan beszélhetsz errõl anyukáddal is. 21/l
Még semmirõl nem maradtál le.
Hát a mentsruációhoz is kell valamennyi zsír, de 13 évesen nem kell aggódnod. Megjön az magától, még semmirõl sem maradtál le.
Abban van igazság, hogy számít a testalkat a menstruációnál, de lehet, hogy Neked még amúgy sem jönne meg, ha nem elég érett a hormonrendszered. A melled már nõ? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Van fehérfolyásod? Ha igen, mióta?
Badarság, ne hidd el. Nálunk az osztályban legelõször annak a lánynak jött meg, akin seemi nem érés nem látszott, de egyszer csak megjött. A saját méretéhez mérve is sovány volt, a legsoványabb és legkisebb az osztályban. 2.-nak jött meg nekem: én is nagyon vékony voltam, bár én már értem rendesen. Utoljára jött meg egy duci kislánynak nálunk, vagyis fordítva is lehet. Ezért nem kell ilyeneket elhinni, a többit már elmondták az elõttem lévõk.
én is 13 vagyok, vékony, nekem sem jött még meg, nyugi. De legalább jó érzés, hogy más is így van vele, és így én is megnyugodtam. :)
örülj neki.minnél késõbb annál jobb.nekem 12 évesen jött meg soszor okozott már gondot
Egy hónappal késõbb töltöttem be a 13-at, attól kezdve csak bajom volt vele. Meristin szedése, állandó felfúvódás, görcsök, nyári büdösség (olyan munkahelyen, ahol titokban tudtunk csak a sportolók öltözõjében zuhanyozni). Még nem volt tampon, csak vatta és betét, amely kidörzsölt. Amikor feltalálták a vas + C pezsgõtablettát, fellélegezhettem. Aztán az utolsó egy évben megint dõlt belõlem vagy két napig. Örültem, amikor 56 évesen végleg abbamaradt. Ne sûrgesd, lesz még vele elég bajod.
Nem mindig az alkat a meghatarozoja. Sajat tapasztalatbol mondom, mert en is nagyon sovany es magas vagyok, megis nekem hamarabb megjott mint a padtarsamnak, aki formasabb, koverebb, es fejlettebb is volt. Tehat nem mindig arra megy. :)
Én is 13 éve svagyok, nekem se jött meg. De nézzük a jó oldalát! Nyár van, és akármikr úszkálhatunk a strandon! :DD

13 éves vagyok és tetszik egy 15 éves lany. Suliba meg suli utan szoktunk ökörködni de ennyi. Szerintetek mit kelllene csinalni hogy jarjon velem? (normalis kommenteket pls)

Legjobb válasz: VICCEN KÍVÜL: 13 évesen legozz, ne csajozz. Fõleg ne 15 éves után... még gyerek vagy, õ meg már kivirágzott.

VICCEN KÍVÜL: 13 évesen legozz, ne csajozz. Fõleg ne 15 éves után... még gyerek vagy, õ meg már kivirágzott.
randizz vele hivd meg valahova moziba , sétálni és utana mond meg hogy mit is érzel
Elõzõnek: csak kezd kivirágozni. Különbség.
Szerintem nyugodtan elhívhatod moziba, beülni valahova stb. ;)
mindketten gyerekek vagytok sztem hagyd ez a járás dolgot, te meg még abszolút kisfiúnak számítasz, egyikõtöknek sem való a járás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!