Találatok a következő kifejezésre: 13 éves szűz, és (13 db)

13 éves vagyok és a barátom már nem szűz (ő 14) és azt szeretné hogy feküdjek le vele? Szerinetetek korai?

Legjobb válasz: 13 évesen még babázzál ne pasizzál basszus...korai a kapcsolat is nem hogy a szex ráérsz 4-5 év múlva is vagy késõbb,ne légy hülye..

13 évesen még babázzál ne pasizzál basszus...korai a kapcsolat is nem hogy a szex ráérsz 4-5 év múlva is vagy késõbb, ne légy hülye..
Csak szülõi felügyelettel!
Mindenképp korai! Legfeljebb azt, amit az elõzõ tanácsolt!
jaja.korai.
a tojáshéj még a seggeden van! KORAI!!!
Nagyon korai.
az orális szex nem a petting része, te észlény, szép dolgokat ajánlasz egy kislánynak....se petting , se szex...
max ..opjad le , egyenlõre
Mindenképp korai. A szervezeted nem alkalmas még rá. Nagyon meg fogod bánni, ha belemész. Ezzel viszont nem azt mondtam, hogy nem pettingelhettek.(minden beletartozik, ami nem szex.. bár leginkább orális-szex.)
hát 13 évesen korai de azt csinálsz amit akarsz nehogy megbánd!ha nem akarod egyátalán akkor ne
nagyon
Korai... A barátod is elég érdekes, mert már 14 évesen nem szûz... vagy csak mondja.
13 évesen már nem barbizni kell, de nem is pasizni, hanem valahol a kettõ között. Mondjuk a barátnõiddel lenni, legózgatni, nem d*gni orrba szájba.
16 éves fiú vok és még nem volt részem lyukban szóval még télleg ráérsz fõleg ráérsz hiszen lány vagy!!!!!!
ááá ez most komoly kérdés?? :O Te jó ég. bakker nem, 13 évesen nem korai...szánalmas.csupán még gyerek vagy! várnod kéne 5 évet!
Még fiatal vagy hozzá... várj 4-5 évet még.
[email protected] meg magad, biztatod a 13 éves kis taknyost a szexre, persze erre van szükség, hogy sok idióta még biztatja is az idióta ötletüket, az én gyerekem tuti nem lesz terhes tiniként ellenben az ilyen majmoknak, mint te aki szerint szentfazék aki nem ajánlja egy csitrinek a szexet, annak minden bizonnyal igen, azt sem tudja mi a szex éretlen, mint egy zöld paradicsom, mi csak jót akarunk neki ellenben veled akinek csak mocskos a szája, aztán itt okoskodik!
nagyon adom az utolso valaszolot! :)
szerintem ilyeneken neistörd a fejed. menjél vissza barbizni :) ráérazmég.
max szopi elõször is szerintem
Már ott a probléma, hogy van barátod! :) De ha te is beakarsz álni a [email protected] sorába, akkor aranyutad lesz ha jól szétdugatod magad.

13 éves vok és szűz, le szeretnék feküdni a barátommal. ő 15 és szűz. Le szeretnék először feküdni mással hogyha vele megfog történni akkor ne bénázzak és jó legyen. Mit csináljak, mikor menjek nőgyógyászhoz?

Szóljak a szüleimnek?

Legjobb válasz: Szrintem kkor se mással légy együtt elõször. Orvoshoz pedig akivel jónk látod azzal menj, bár édesanyád, vagy testvéred erre talán a legalkalmasabb, de egy közeli barát sem lehet utolsó. Eyébként ha úgy látod, hogy még kicsi vagy hozzá, akkor annyit leglább ki tudsz várni hogy betöltsd zt a bizonyos cselekvõképes kort:P És ezt beszéld meg abarátoddal is, biztosan megérti. Ha meg nem , akkor már baj van. És ezt az aggodalmad beszéld meg esetlegesen vele is, hogy esetlegesen õ mit szólna hozzá.Ha már vagytok olyan viszonyban, akkor errõl is el tudnátok SZERINTEM beszélgetni. A harmadik válaszoló voltam:)

Szrintem kkor se mással légy együtt elõször. Orvoshoz pedig akivel jónk látod azzal menj, bár édesanyád, vagy testvéred erre talán a legalkalmasabb, de egy közeli barát sem lehet utolsó. Eyébként ha úgy látod, hogy még kicsi vagy hozzá, akkor annyit leglább ki tudsz várni hogy betöltsd zt a bizonyos cselekvõképes kort:P És ezt beszéld meg abarátoddal is, biztosan megérti. Ha meg nem , akkor már baj van. És ezt az aggodalmad beszéld meg esetlegesen vele is, hogy esetlegesen õ mit szólna hozzá.Ha már vagytok olyan viszonyban, akkor errõl is el tudnátok SZERINTEM beszélgetni. A harmadik válaszoló voltam:)
Jaj, Babám! Elõször is. Azért fekszünk le valakivel, mert kapcsolatban vagyunk és szeretjük a másikat. Gondolom Te is szereted a barátodat. Na, ha szereted, akkor nem okozol Neki fájdalmat. Nem igaz? Mégpedig, ha mással lefexel, vagyis megcsalod, akkor az Neki nem fog jól esni, és ez enyhe kifejezés. Szerintem 13 évesen még nagyon korai lefeküdnöd Vele. Az elsõnek olyannak kell lennie, hogy mindig emlékezz rá és nagyon jó legyen, hogy örömmel emlékezhess vissza arra a srácra, hogy na igen, Vele vesztettem el, és mennyire szerettük egymást... Érted? Szerintem ha szeretitek egymást, akkor várjatok még pár évet. Nem kell sokat, csak kb 2évet. Szereted. Õ is szeret. Nem lesz ez sok. Viszont ez a 2év sokat jelentene a szüzességed elvesztése érdekében! Ugye értesz? Egyébként leülhetsz Édesanyáddal is beszélgetni, hogy mire készülsz és mit gondol errõl. Tudod: Õ hozott világra, Õ csak a javadat akarja és szivesen beszélgetne Veled errõl! De ne ijedj meg, ha azt mondja, amit Én mondok, hogy még korai. Hiszen 13 éves vagy! Nagyon fiatalok vagytok ehhez! És ezt ne negatívumnak vedd! Nem akarlak Én lenézni semmiben, hidd el! Remélem minden rendben lesz és még egy párszor átgondolod ezt az egészet! :)
Igen. Egyrészt beszéld meg leglább édesanyáddal a dolgot, másrészt leglább a 14. szóletésapodig várj, harmadrészt pedig csak annyit tudok felelni, hogy azon elgondolkodtál, hogy mi vn akkor, ha õ is ugyanígy gondolkodik? Hogy összefekszem mással elõtted, hogy neked jó legyen? Ha szeret elfogadja ami vele is ugyanaz, és te is tiszteletben tartod ezt. Orvoshoz mondjuk nyugodtan elmehetsz, abból baj nem lehet. És mindehez gyakorlás kell, nem lehet két pillanat alatt belejönni, ahogy mondani szokás.
De ha lefekszel mással akkor a kedves barátodat megcsalod:) Ha szeret a barátod akkor tud várni min.1évet
Akivel szeretnél! :) Akivel jobban érzed magad! Én édesanyádat javasolnám, de ha testvéreddel szeretnél vagy barátnõddel Vele mész! :) Biztos a védekezésrõl is beszélni fog majd a doki. Ha mindenképp le szeretnél barátoddal feküdni, akkor Vele tedd meg az elsõt! És nem lesz az bénázás... Felfedezitek egymás testét, nyali-fali, meg minden :) ) Vele tedd meg, ha szeretnéd, ne másik sráccal!
Hát sztem ha szereted a pasid ne feküdj össze mással. Meg a másik dolog, 13 éves vagy ezt még büntetik! szar érzés lesz ha a pasid 5 évig ülni fog egy korai szex miatt. ha a 14et betöltöd akkor utána már hajrá!
ne hragudj, a negyedik :$
Drágaság... egy idióta kis liba vagy. 13 évesen ne az legyen a legnagyobb gondod, hogy miként lehetsz a könyék legnagyobb kur..ja.
Te mit szólnál ahhoz, ha a párod, közölné veled, hogy: Figyu szivem, annyit bénáztunk már itt össze, úgyhogy tegnap lefeküdtem egy tapasztalt csajjal, hogy a szex jól menjen!" Ne legyél már hülye. Amíg ilyen baromság megfordul a fejedben, szerintem felejtsd el a szexet!!!
miért nincs még 6 külyköd????13 évesen nálatok már illõ... nah mind1 segíts magadon, az isten is megsegít javaslom:-magán nõgyógyász
folytatom:-anyutól vagytíz pofon, miután elmondtad neki a storyt, -NE DUGJÁL MÉG SENKIVEL!!!NAGYON GYEREK VAGY.... én 15 voltam, de már bánom, mint a szart.....
Kedves 13 éves! Szerintem nem kell lefeküdnöd senkivel! Még nem vagy érett a szexuális életre, várjál nyugodtan pár évet, semmirõl nem maradsz le! Ha pedig minden áron próbálkozni akarsz, akkor nem azzal kellene kezdeni, hogy megcsalod a barátodat! Beszélgess el anyukáddal a dologról, bár kötve hiszem, hogy örülne a gondolatodnak:) Magamból indultam ki, az én lányom 15 éves, de szerencsére még nincs ilyen problémánk, egyenlõre a fiúkat is hessegetem:) A testi érettség nem egyenlõ a szellemivel, ne feledd!
már eleve bajok vannak egy kapcsolatban, ha azt gondolod, hogy elõbb mással kell gyakorolnod azt amit a pároddal kellene csinálnod. a gyakorlás az az önkielégités. 13 évesen neked még a barbi baba való, nem a sex. basszus ezek a mostani kölkök egyéltalán nem értik milyen romantikus elmenni sétálni, fagyizni. milyen félénken odabujni egy sráchoz egy parkban a padon, vagy elmenni vele moziba, meccsre, netalán uszodába. ma már semmit nem érnek a lopott pillantások, a fantáziálás a másikról, és az, hogy a lány 14 évesen az elsõ csókjáról álmodozik????? Ha valaki úszni megy azonal beleugrik a vízbe vagy elõbb megnézi hideg, meleg netalán más mint amilyen neki kell... Miért kell az elsõ fickóval azonnal lefeküdni, anélkül, hogy tudnád milyen a várakozás édes érzése.
jézusom. 13 évesen szex???? az szép. gondolom te sem idén barnultál. egyébként ha már ennyi idõsen szexelni fogsz akkor jó hamar ki fogsz égni, és 25 éves korodra mikor épp a csúcson lehetnél senki le se fog szarni. de ha ez neked jó akkor hajrá.
Ezhülye... Fel nem fogom de komolyan... 16 vagyok nem vagyok valami idõs de 13 évesen eszemben nem volt tudatlanul lefeküdni bárkivel is (fiú)..... Én pl 16. évemet betöltve vesztettem el amikor eléggé érettnek tartottam magam pedig nem 1x 2x lett volna rá lehetõség gondolkodj pls...
A szerelemben a szex a szeretet testi kifejezése. Innentõl kezdve olyan nincs, hogy bénázunk. Orülök, hogy a másikat megérinthetem, élvezhetem a testét és erre vágyom a legjobban.... Ha elöször mással akarsz lefeküdni, hogy begyakorold a dolgot, az azt jelenti, hogy nem vagy szerelmes a barátodba. Egy szerelmes lánynak eszébe se jutna, hogy mással feküdjön le, mert az hütlenség, ahhoz, akit szeret, és szerintem, nem is birná megtenni... Ha el akarod veszteni a szüzességed, mert trendi dolog egy testi kapcsolatban élni, az más motivácio. Orvoshoz mindenképpen el kell menni, a megfelelõ védekezés miatt. Viszont egy ilyen kérdés után, azt tanácsolnám, gondolkodj el, te valójában mit érzel a barátod iránt? Mert szerelembõl kellene elkezdeni a szexulális életet! DE 13 éves korban még akkor is érdemes lenne egy kicsit várni!!!
Szerintem még az egész korai, hiszen ekkora baromságot csak az tud kérdezni, aki még egyáltalán nem áll készen a szexre
hát 13 évesen mondjuk az én fejecskémben is a pasik jártak már...és volt barátom is, akivel fogtuk egymás kezét pár hónapig...de a szexel mégis kibirtam valahogy 18 éves koromig...neked is ezt javaslom, nem fogod megbánni, ha vársz még pár évet (23/lány)
Szerintem ez még elég korai, az igaz h a mai fiatalok hamarabb érnek de akkor is.Talán még nem a "vágy hajt" csak a kíváncsiság.És attól h lefekszel elõtte mással még nem leszel tapasztalt, ahhoz idõ kell!És talán sokkal szorosabb is lenne a kapcsolatotok ha ezt azélmény együtt élnétek át elõször.Az pedig legalább értékelendõ h el akarsz menni orvoshoz, mások még akkor sem hajlandóak erre amikor vmi bajuk van.
Mi lett evvel a világgal..Még az a kisebb baj, hogy szexelni akarsz..De, hogy 13 évesen?:O Meg olyan..H mással lefeküdni..Hát gondolod akkor mással nem leszel béna?Gondolod, hogy egy olyan lánnyal majd pont mindenki leakar feküdni, aki miatt sittre vágják?Ráadásul az egész 1 alkalom aztán utána mintha nem is ismernétek egymást..Te nem gondolkodtál azon, hogy egy fiúnak(Mert 15évesen nem férfi..)mennyit jelent az, ha egy lány vele van elõször?Ha vele fexik le elõször?Ha nem ment rajta keresztül a fél világ?Az a baj, hogy nyilván nem maradtok sokáig együtt(Vagyis gondolom..De kitudja..)És amikor jön az igazi, neki már nemtudod odaadni magad ilyen értelemben..Na kicsit kitértem..Lényeg az, hogy mégis mit lehet elrontani?Meg..Te úgygondolod, hogy egyszeri alkalomtól profi leszel?Hát tévedsz!Szóval annyi eszetek legyen, hogy védekezzetek..De majd kíváncsi leszek, mit fogsz szólni ha majd a lányod a te pélád alapján hazaállít 10évesen terhesen.Na jóccakát.. /pici cutte/
Nem tudom, az elsõ válaszadük milyen szép nyugodtan tanácsokat osztottak ennek a kislánynak (Mert még az!), hogy mire figyeljen, mit csináljon.. (Tisztelet a kivételnek!) * Helloo... 13 éves vagy! Életed legnagyobb hibáját követnéd el, ha lefekszel egy másik sráccal, de akkor is ha a barátoddal! Az meg a pláne, hogy "Elõtte másik sráccal akarnád".. Te mit szólnál hozzá, ha azt mondaná a pasid "Boccs, de profi akartam lenni az ágyban, szexeltem elõtte egy másik lánnyal, nem baj ugye?" Hát peeersze hogy nem! Gondolkozz már! Én 15 éves vagyok, de 13 évesen még barbiztam, nem azért mert olyan éretlen hülye gyerek voltam, hanem mert nem a dugáson járt az eszem, ami ebben a korban normális, (hogy nem szexelsz..!!) Elhiszem hogy a pasid dugni akar, 15 éves, mindenre áll a dákó, de legyetek már ésszel! Várjál még ezzel pár évet, addig érd be hogy smaciztok meg társai... Áhhh.. >.< /Viki/
A kérdező hozzászólása: Szerintem is fiatal vagyok és ezt meg is értem csak már nagyon kívánom.egyébként azért szeretnék mással lefeküdni mert így is bénázunk még úgy mi lenne velünk!?
A kérdező hozzászólása: Ja igenn és anyukámmal kellene elmennme orvoshoz vagy mehetek egyik barátnõmel vagy estleg tesómmal?
A kérdező hozzászólása: És ugye nem fog olyan kérdéseket feltenni hogy miért akarom elveszteni vagy ilyesmit? és ha bemegyek õ elkezd beszélni vagy nekem kell kérdeznem vagy mi?
Kérdezgetni biztosan fog. ÉS el is fogtok szerintem beszélgetni. Ha egyáltalános vizsgálatot kérsz, csakhogy biztos legyél, hogy egészséges vagy, akkor alapvetõ kérdéseket fog feltenni, de ha valami olyasmire kérdez rá, hogy egyéb oka vane, hogy felkerested, akkor se hazudj neki, hanem csak az igazat, ez a te érdeked is. És egyébként is jobban fog tisztelni, hogy te legalább utánakérdezel, eémészhozzá, és õszinte vagy vele, mint akik erre tesznek magasról. megint a 4. voltam:)
A kérdező hozzászólása: harmadik válszolónak írom:hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: bocsi akkor a negyediknek
akárhány fiuval fekszel le elõtte akkor egy kis szerencsétlen béna leszel majd MERT mind testileg és mind szellemileg ALKALMATLAN vagy még a szexhez. a barátod pedig mindenképpen húzzon gumit, hogy ne szaporítsátok a hülyeséget.
A kérdező hozzászólása: Ez nem a bunóság honlapja én kibasszott véleményt és tanácsot várok nem leszólást kössszzz
jézusom végiggondoltad mirõl beszélsz?13évesen inkább koncentrálj a tanulásra, mint a szexre jesszus, másrészt, ekkora hülyeséget se hallottam még, h ne bénázz az elsõt letudod valakivel. te normális vagy?szerintem szólj anyádnak h adjon egy taslit de hamar, h észhez térj. és ne nõgyógyászhoz menj hanem olyan dokihoz aki gyógyszert ad a hülyeségedre. komolyan h ezek a mai fiatalok...
amugy mi a szart keresel itt, nem láttad a kiírást?18 év felett.mert a szexxel akkor is ráérnél, és az elsõ válaszadónak igaza van, küldd csak börtönbe a csákódat, meg azt is akivel elõtte összefekszel, örülni fognak.
ez nem bunkóság. ha szellemileg nem egy gyerek szintjén lennél máris megértenéd mirõl van szó. attól hogy 13 évesen már nõtt egy kis melled és megnéznek a 2-3 évvel idõssebb fiúk is, még mindig egy gyerek vagy. hajnal 1 órakor pedig, már nagyon az ágyban lenne a helyed. van te neked anyukád, merthogy õ is megérdemelne 2 pofont, rólad nem is beszélve.
öhmm.. 13évesen? egy csöppet korai nem gondolod? ezt most a te érdekedben mondom. én 15 vagyok és 6hónapja vagyok együtt a barátommal. lett volna már rá alkalmam hogy lefeküdjek vele de nem érzem magam késznek. (igaz sok embertõl hallottam hogy 15-16volt mikor elvesztette a szüzességét és ogy jó volt) de azért nem akarok hülyeséget csinálni. megvárom a megfelelõ alkalmat, amikor mind2en úgy érezzük, hogy készen állunk... de Te 13évesen szerintem még ne gondolkodj ilyesmin. kár lenne hülyeséget csinálni ráadásul tapasztalatlanul. ezt úgy értem, hogy szerintem még sokmindent nem tudsz a szex-rõl. (na nem mintha én ilyen hû de okos lennék de elég sok mindennek utánaolvastam)... szerintem neked se ártana. hidd el utána már nem is akarsz majd annyira lefeküdni vele... és szerintem ne csinálj hülyeséget... fogadd meg a tanácsokat amíg még nem késõ. Ja és gondolj csak arra hogy anyukád mit szólna? :/

A puncimban a kis szeméremajkaim megnőttek, és kissé "dudorod és göröngyös".13 éves vagyok és még szűz. Ez mindenkinél ilyen?

Legjobb válasz: A kilógó kisajkakat, csak plasztikai mûtéttel lehet eltüntetni. De azt csak felnõtt korban csinálják. Szerintem fogadd el a puncid olyannak, amilyen. Ha egy fiú majd csak a puncidért szeret, akkor meg sem érdemel!!! Minden jót kívánok Neked!!!

A kilógó kisajkakat, csak plasztikai mûtéttel lehet eltüntetni. De azt csak felnõtt korban csinálják. Szerintem fogadd el a puncid olyannak, amilyen. Ha egy fiú majd csak a puncidért szeret, akkor meg sem érdemel!!! Minden jót kívánok Neked!!!
Minden punci más. Van akinek húsosabb. A Te puncid is ilyen. Ne aggódj, semmi baj!!!
Ne haragudj, most láttam, hogy a kis szeméremajkad dudorodik ki. De ez is teljesen normális!!!
Az elõzõ 2 vagyok. Ne aggódj, semmi baj a punciddal!
xDDD hát az elsõn hanyattdõltem :D Am ez 120%-ban normális
ez érdekes, ugyan ez a problémám:O bár én 12 éves...srác vagyok:(
A kérdező hozzászólása: ez el fog múlni vagy örökre ilyen lesz??

Az gáz ha 13 évesen egy csaj már nem szűz? Nyugi én még az vagyok csak érdekel (és nem is tervezem hogy elveszítem . Legalábbis 17 alatt nem akarom)

Legjobb válasz: Szerintem igen,van is egy ''barátnõm'', aki 13 éves és nem s zûz, eléggé rossz szemmel néznek/nézünk rá. 15/L

Szerintem igen, van is egy ''barátnõm'',  aki 13 éves és nem szûz,  eléggé rossz szemmel néznek/nézünk rá. 15/L
A társadalmunk szánalmas, a becsület elértéktelenedett, ki alakult ez a kifacsart séma, elbutít a média ahol a kuválkodás a trend. A szülõk nem törõdnek a gyerekeikkel, nem nevelik õket, ez persze csak részben az õ hibájuk, dolgozniuk kell, hogy megadhassanak mindent a gyereknek, ezért néha azt sem tudják hol és kivel van a fiuk vagy a lányuk. Megváltoztak az értékrendek, az, hogy egy 13 éves lány már nemi életet él, az sajnálatra méltó, mert hiába mondják, fogalmuk sincs róla mi is az amit csinálnak, csak menõ és ennyi.
szerintem nagyon szánalmas, hogy éretlen 13-15 éves kislányok már kefélnek, és ez a legfontosabb nekik az életben, hogy minél hamarabb szét tegyék a lábukat
Meglepõen ocsmánynak tartom az ijet, értem h ha valaki kíváncsi, de akkor is. És mi a [email protected]ért van ébren egy 13 éves lány 03:22-kor?! Elkorcsult világban élünk....
Gáz.
1978. évi IV. törvény a BÜNTETÕ TÖRVÉNYKÖNYVRÕL: "201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ." Mielõtt bárki megkérdezné, azt is elárulom, hogy: "fajtalanság: a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértõ cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál." TEHÁT: Ha 16 éves srác lecicizi a 13 éves barátnõjét, az NEM bûncselekmény, DE ha ugyanezt 22éves srác teszi a 13éves csajjal, az már bûncselekmény.
Ocsmánynak tartod az IJET? :) én ugyanúgy nem értem hogy miért basztatnak valakit azért mert szûz, mint azt hogy miért basztatnak valakit azért mert szûz. Mindkettõ hozzáállás szánalomra méltó. De a tied fõleg.
általában még nem eléggé érettek és ezt nem testileg, hanem szellemileg értem. nagyon gyakran csak a buli kedvéért csinálják, kivagyiságból.... ha nem ilyen a lány, akkor elfogadom, mert mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mikor kezdni, és van korábban érõ is. de nem ez az általános :-(
Nagyon GÁZ!
hat igen szerintem az de nagyon de ez csak a szulok hibaja szerintem 15 16 alat ertelmetlen elvesziteni es az kiraly ha nem akarod 17 eves korodig elvesziteni ezel csak egy gond van lasan azok lesznek a furak akik 15 felet veszitik el hat ezeket a taknyosokat nem ertem hogy 12 13 evesen elveszitik mar jo ha tudjak mi az a szuzesseg na meg az ovszer
ugy latszik hogy nem csak 6. ban kene felvilagositani a gyerekeket hanem mar 5. be is de nem egyszer egy evben hanem minden honappan mert kicsik es meg nem is tudjak mi az a vedekezes tisztelet a kivetelnek de nem hiszem hogy egy 13 eves kene tudja hogy mi az a sex reszletesen mindn reszletet a nemi eletnek

Korai 13 évesen elveszteni ha szereted a srácot aki 18 és már nem szűz?

Legjobb válasz: Igen, korai. Õ meg egy nagy selejt ha 13 éveseket akar sunázni.

Igen, korai. Õ meg egy nagy selejt ha 13 éveseket akar sunázni.
Úgyis lefexel vele ha akarsz, nem tom minek kell itt ilyen hülye kérdéseket feltenni, amiket már elõtted sokan megkérdeztek, ugyanennyi idõsek. Nem fog változtatni az hogy itt ki mit mond, ha szereted és akarod úgyis lefexel vele, nem fog érdekelni hogy itt mindenki le akar róla beszélni. Az eszed/szíved kövesd, és max hibázol, ha 13 évesen veszíted el nem nagy ügy.
Én 14 évesen veszítettem el egy 18 éves sráccal!És még azóta is boldogan élünk!:) én már 17 vagyok õ meg 21 :) Én nem bántam meg mivel õ is szûz volt! De szerintem várj még vele 2-3 évet ha kitart melletted és megérti akkor szeret ha nem tart ki melletted akkor csak megakart huzni.. rám is várt a barátom 1 évet! És õ felfogta!:)
Ne feküdj le vele mert ha lefekszel vele és utána szakit akkor nagyon megfogod bánni. Ja és ugye nem kell emlitenem hogy még nem vagy 14 éves a pasi pedig betöltötte a 18-at szóval ha kiederül és ha apukádnak van egy kis esze akkor feljelenti és kiskorú megrontásáért mehet csücsülni
13 évesen le ne feküdj senkivel, mert nagyon meg fogod bánni késõbb. Ilyen korban még nem tudod átérezni ennek a jelentõségét. Ráérsz, várj, és késõbb sokkal nagyobb élmény lesz az elsõ.
igen, mert csak hiszed, hogy szereted. majd rájössz. örülnék, ha feleennyire lettem volna bölcs annyi idõsen mint most:)
13 évesen TANULJ a rohadt életbe. tényleg bocs de legalább te ne tartozz azok közé, akik ilyenkor kezdik, elég elszomorító, hogy a többség ezt csinálja. és biztos sokan mondták, de aki ilyenkorban kezdi az kilesz égve 18éves korára hiddel. ne legyél buta, várj még minimum 2 évet
+ sztem hazudik is :D tuti szûz a gyerek, ha nem lenne az akkor nem 13 éveseknél próbálkozna.
IGEN, korai és nem is értem hogy egy 18 éves mit akar tõled?:O
Te engem ne szóljál le b*zdd meg! Am meg nem voltam sz*ros és szerinted majd biztos elmondom a szüleimnek, h kúrtam nem?Akkora egy gyökér vagy! Jhah és nem égettem le magam, sõt, büszke vagyok rá! és am ha nagy leszek prostituált szeretnék lenni.De téll.
13 évesen még bûncselekmény és le is csukhatják a csávot
egyáltalán nem bûn, ha úgy van kedved nyugodtan... én is így voltam vele...
felesleges volt feltenni ezt a kérdést!:) Már rég megb*szhatta.:) És mindenki más más véleményen van. Ha annyira akarod hát tedd meg...De egy 18 éves gyereknek a nemi szerve neked még NAGYON NAGY LESZ! :) Sikíts r*banc, sikíts!
A kérdező hozzászólása: hoonan jött meketk hogy 11 vagyok dik xD AgUSZTUSBAN TÖLTÖM BE A 14 -ET
Bûnteti a törvény... De most, hogy 14 vagy, már nem.
10:24 te akkora egy r*banc lehetsz!:D kis sz*ros voltál ba*zd meg azt k*rattad magad nem is menstruáltál.. az egy dolog h nem függ össze de ezt te kis p*csa fejjel sose fogod felfogni!:D anyád helyébe felakasztottalak volna!:D Annyira szánalmas vagy XD itt röhögök már 1 órája h 11 évesen XDDDDDD ezzz gecíííí nagy beégetted magad ország világ elõtt :D
13 évesen :O Igen túl korai VÁRJ MÉG VELE Tom/!/
Ui.: Ég majd a pofád rendesen!=D
Valamilyen szinten igazuk van..mit akarhat egy 18 éves egy 13 évestõl? Kicsit durva..na meg ha nem szûz??? Olyannal veszítsd el aki szûz és szereted....Csak egy éjszakás kalandra vágyakozik...jól meg szopod ha lefekszetek. ;) Sok sikert!:)
14:24 jó nagy kamu...már nem azért de 11 évesen hogy menstruálnál? mikor a mentsruáció bazz 12-13 kortól megy! XD gyökér...
Nem szokásom hazudni!
Nem korai. Liliomtiprás. 14 éves korodig nem vagy elég érett a törvény szerint ahoz, hogy szexelj! Remélem lecsukják a srácot!
igen korai és törvényelenes 14 é alat kiskorú vagy a barátod meg nagykorú ha valk imegneszeli a barátodnak nem lesz melega a hüvösben opta ztán lesznek elegan akikel elvesztehti a szüzeségét....
13 szerintem korai. Min 14! 1 év is sokat számít...
dehogy korai baz*+ jól aztán legyél alkesz cigizz mint állat vezess részegen kábítószerezz viselj illegálisan fegyvert. és 15 évesen hajts bele egy csapatnyi 30 éves pedofillal a dunába egy 50 tonnás kövel a csomagtartóban és bezárt ajtókkal.
A kérdező hozzászólása: b*aszki én nem használtaam én még szûz vook
te is 13 vagy?
Rajság van! Am meg csak húsvér fasszal lehet szüzességet veszteni, azzal h most neki sikerült átszakítani, hát...
Ezek szerint azóta nem szûz.
honnan tudtad?xD am ja.:D de anyucitol csorta a vibrit? mert az kicsit gáz ha anyja után használta...:S
na ezt meg végig nézted?
hát elvesztette a szüzességét..:D de am 13 évesen honnan talált vibrátort?:o
persze uncsidnak :D
hát, akkor az már nem szûz..
mi a franc? miért ne használhatna a 13 éves vibrit? mért lenne attól rib*nc? talán nem kellett volna vibrit de egy gyerek már 9 évesen is maszturbál...mit vártatok?
A kérdező hozzászólása: ahha...érteem
Õ is szûz attól függetlenül, hogy bedugta a vibrátort. :) Akkortól nem számít szûznek, ha egy fiú "himbilimbije" benne járt. Direkt így neveztem, 13-14 éveseknek így kéne még érteni..
Sürgõsen kellene valami hobbi nektek...akár több is...
Lucfalva*
ly
Úúrissteeen lefogadom, mindketten akkora ribancok vagytok/leszteek.. mint idee luvfalcaa :D 13 évesen vibrátort hazsnálnii ?? hát mi van veletek ?? ez már röhejes:D
A kérdező hozzászólása: hát...jah...eléggé durva
hát õõ oks..de am az a piros izé "ott" az vér és átszakította a szûzhártyáját. amugy sztem tök durva h 13 éveseknek is kiadnak vibrátort..:D
A kérdező hozzászólása: nem annyától csórta hanem vette...
A kérdező hozzászólása: nem, én 14
A kérdező hozzászólása: nem nem néztem végig hanem õ monta
technikailag nem, de amúgy igen, ki az az idiota aki nem világositja fel a gyerekeit az elsõ mentruáció után

Szeretném kérdezné töletek hogy. Az menyire káros hogy (egyszervolt magömlésem ) és már n em vagyok szűz 13 évesen? Ez ugy volt hogy volt egy magömlésem 2honapra rá össze jöttem a barátnőmmel aki 14 éves

és egyszer itt aludt nálam és be következet. Gumit nem használtunk 45 percig tartot. Menyi az esélye hogy teherbe esik? mán volt a csajnak menszesze !

Legjobb válasz: Elélveztél benne? Akkor bizony lehet belõle gyerek. Szeretnél 14 évesen apa lenni? Ha nem, akkor MIÉRT NEM TESZEL ELLENE??? Válasz a kérdésedre: ha biológiailag neked nem is káros, de egyáltalán nem elõnyös.

Elélveztél benne? Akkor bizony lehet belõle gyerek. Szeretnél 14 évesen apa lenni? Ha nem, akkor MIÉRT NEM TESZEL ELLENE??? Válasz a kérdésedre: ha biológiailag neked nem is káros, de egyáltalán nem elõnyös.
sajnos nem csak azzal volt a gond, mindenesetre ha a lány peteérési ciklusában volt, akkor legalább megtanultok felelõsségteljesebben élni.bár nem biztos hogy ez rajtatok már segít:/
Az utolsó hozzászólásoddal az utolsó csepp együttérzést is sikerült kiirtanod a leendõ hozzászólóidból, gratulálok.
3-as, a kérdezõ is labdázott, csak valszeg õ gólt is lõtt :D
Lehetetlen hogy valaki az elsõ alkalommal bírja 45 percig.
14 évesen még labdáztam basszus .... :O L
erre nem lennék büszke. ajánlanám hogy csak azok feküdjenek le mással akik már tudnak helyesen írni, LEGALÁBB!
cigányok vagytok? mert ez eléggé cigós viselkedés... lehet gyerek!
A ciganyozos kommentelo azert bunkó, semmi köze a kérdéshez, de elohozza a témát, méghozzá érezhetõen lekezelo formában. A gyerek 13 évesen sajnos kissé felelõtlen, valóban gondosabban fogalmazhatna és gepelhetne (de ez egy internetes fórum, nem egy könykiadó) és lehet cigány is, kit érdekel, de legalább fontosnak érzi a problémát, segítséget kért és meg is köszönte. Nnamindegy, a szexel sztem nincs baj, de védekezni KELL. Baratnod vehetne terhességi tesztet, vagy nem? csak ra kell pisilni a palcikara, és kész. jah, le kell olvasni. 72 orasbol gondolom kinnt vagytok, amúgy ebben a korban meg egezsegtelenebb mint felnõtteknek.
Ja, és a csajnak az UTÁN jött meg? Akkor lehet, szerencsetek volt.
Ez nagy kamu haver ezt kurv*ra nem hiszem el!
Helyesen: "Tudok (nagybetû) helyesen írni, (vesszõ) csak már felidegesíttet (egybe kell írni) a cigányos hozzászólással (szintén egybe), és (nem kell új mondat, de ha már újat írtál, akkor nagybetûvel kellett volna) gyorsan gépeltem -.-" Mennyi is..? 5 hiba 1 sorban! Nem tudsz helyesen írni! :) Ez cigányos viselkedés SZERINTEM! Ha bajod van vele, akkor káromkodj priviben és ne égesd magad a világ elõtt! (jótanács) :) Ha nem lesz belõle az csak szerencse! Mindenhonnan folyik, hogy védekezni kell! Vegyetek akkor gumit, ha már nagyonmuszáj dugnotok! :)
13 évesen már [email protected] a lányokat de írni azt nem tudsz. Hova jut ez a világ?
A kérdező hozzászólása: hát igen hirtelen jött az egész de meg történt szerintem nem lesz eböl apaság
A kérdező hozzászólása: tudok helyesen írni csak már fel idegesíttet a cigányos hozzá szólással. és gyorsan gépeltem -.-
A kérdező hozzászólása: értem köszi a segítséget
45 percig tartot a magomlesed?baski öcsem!:)

Most lettem 17 éves és a péniszem 14, 3cm és 4, 5 cm vastag. A vastagságával megvagyok elégedve. (még szűz vagyok) Õszinten qvára nehezen bírom elképzelni amiket olvastam, hogy 13 éves gyereknek 18-as pénisz:D Nos szerintetek ez jó ilyen idősen?

Mérteket is kérnék ,ha komolyan veszitek velem egykorúaktól!

Legjobb válasz: nyugi már. a szerelmedet nem fogja érdekelni, h mekkora. ne legyetek már igy elkeveredve a péniszetek méretével :D nem vmi jó érzés, ha vmi méteres f.sz van bennünk. :))

nyugi már. a szerelmedet nem fogja érdekelni, h mekkora. ne legyetek már igy elkeveredve a péniszetek méretével :D nem vmi jó érzés, ha vmi méteres f.sz van bennünk. :) )
13-16 cm az átlag, abban simán benne vagy.
21/F Elõttem szólókkal egyetértek! Gooombaaa
Hm, az elõzõ barátom is folyton a kukiméretével foglalkozott. Na, ez a gáz! Engem érdekel megkora. Nekem számít. De fogalmam sincs, mekkorának kell lennie, és nem tudom õket összehasonlítani. A mostani barátommal nagyon jó, és azt mondom, hogy az övé hatalmas.
Na most nem fogtok akkor hinni nekem! 13 éves vok és 14, 5 cm.
02:12-es vok. A hosszuság 14, 5 és az átmérõ, nem a vastagság 12cm.
Gooombaaa? 14-15 átlag
Gomba tapasztalat?!:D
meg még annyi, h ha hosszú télleg tud fájni a méhemet bökdösi...tud kellemetlen lenni, néha óvatoskodni kell...
az utcsó vagyok..az én pasim 19 éves, és ennyi idösen 17-18centi...szal a 13 az 100% h kamu, ha csak nem nigger vmi pornóból:D
Amúgy ha szeret a lány észre se fogja venni, hogy mekkora mert nem fogja érdekelni...egy idõ után meg már az se fogja tudni, hogy az elõzõek mekkorák voltak. Másfelõl a vastagság a fontosabb nem a hossz...a vastagságot sokkal jobban érzi a csaj mint a hosszát(ami mellesleg szerintem is tök átlag)...gondolj bele most egy 20centi hossz kuki és nagyon vékony...mit ér?tehát vmien szinten szerencsés vagy. tehát ez így frankó;) 19/L
A 76%-os, 22/L szerintem is meg van kavarodva itt pár dologgal, fõleg a számokkal! A 15-16os-t érezted, de a 14-est már egyáltalán nem, az elég érdekes. Arról nem beszélve, hogy itt a vastagság játszik szerepet és nem az a plusz 1-2 centi hosszban. De van egy olyan érzésem, hogy a méreteket sem ítéled meg jól, kissé zavarosak a leírásaid.:) 23/F
Szerintem tökéletes ez a kuksi méret :) legalább nem a méhszájamat döngeted (ami tud azért fájni) és amúgy is.. ha a g-pontomat eltudom érni a kemény 5-6 centis ujjammal, akkor mi itt a gond? :D a vastagság pedig teljesen jó, azzal aztán lehet ingerelni a puncit belülrõl, meg szét is feszíteni :P az, hogy hogyan használod, az pedig gyakorlás kérdése :) az én barátom egy hónap alatt olyan szexisten lett, hogy minden pillanatban kívánom vele :P (velem vesztette el :) ) plusz ne foglalkozz a 13 éves dákókirályokkal.. nem tudják használni a vonalzót :P herealjtól mérik :D remélem meggyõzõ voltam, hogy jó ez a kuksi méret :) 17/l
Nekem 17 cm és 4cm vastagság a hosszával meg vagyok elégedve de vastagságra még dagadhatna!14/F
Drágám, ez übergázos.. én le nem vetkõznék a helyedben nõ elõtt..
Ami azt illeti, a magyarországi átlag 12-15cm, az európai átlag 13-17cm, a feketéknek 18cm :) A himbilimbi hosszúsága (egy bizonyos hossz fölött) kevésbé fontos, mint a vastagsága. Sok lány pl. nem szereti, ha a méhében túrkálsz, ami az átlag feletti hosszúságú farokkal érhetõ el. De annál is fontosabb, hogy a lány akivel vagy milyen befogadóképességgel rendelkezik. Az esetek többségében ez összefüggésben van a magassággal. (Pici lányhoz nem jó a 20 centis fallosz mert elszalad ijedtében) Mindenesetre a 4, 5-es vastagság az jó, átlag feletti, és azzal nem lehet gondod, még ha tág lánnyal vagy is.
Szerintem sincs gond se a hosszúsággal se a vastagsággal. A barátomé is 15, 5 cm 22 évesen de elég vastag (ezt nem tudom számosítani) És nagyon élvezem Nem valami kellemes lenne ha a méhszájam bökdösné és utána meg finomkodni kellene h véletlen se tegye olyan mélyre. Így inkább mondom neki h tövig :D, sokkal jobb így. Szóval nincs semmi gond! Hajrá a csajoknál!!!!
14, 3 ezt hogy mérted le ilyen pontosan? Am. egy lánynak milyen lehet a középsõ úja max 8 cm, és nem is biztos, hogy tövig tolja mégis élvezi. Természetes, hogy farokkal jobban. Persze lehet 13 éves gyereknek átlagon felüli farka, de nagyobb a valószinüsége, hogy nem tudja lemérni. Sokan alulról mérik, jó mélyre herék mögé tolva a vonalzót. szakszerü mérés, felülrõl a szeméremcsonthoz nyomva. Ne stresszelj, arra koncentrálj, hogy a csajnak legyen jó ha elõször lesztek együtt, csigázd fel nagyon . 21 évesen nekem 16-17 cm.
Hááát...láttam már nagyobbat is! De ne aggódj, az átlagban simán benne vagy!:)
Szerintem nem láttál.
Nekem 14 évesen 18 cm
akik ilyet írnak h 14 évesen 18.. haggyuk már :D menj az óvodába menõzni kisfiam, vagy mérd meg rendesen. fogj egy kibszott vonalzót és a heréidet ne mérd bele lol
Nekem 18 évesen 13cm hosszú, és 4cm vastag.... Úgyhogy ne aggódj!!!! Neked már 17 évesen 14.... nekem épp hogy 13.... na ennyit erõl....
A kérdező hozzászólása: Hát õszintén szólva én is meglepõdtem , amikor azt mondtad , hogy meg sem érezted , de te tudod...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Rosszabbra számítottam...:D Ne haragudj , de a válaszokat nálam egyidõsöktõl , vagy idõsebbektõl kérdem , mert õk a tapasztaltabbak , kedves 13 éves kommentelõ...
A kérdező hozzászólása: És még szûz vagy 02:12-es?
majd ha akkora lesz mint 1 lóé akkor lesz jó
utolsó: te voltál 25 cm mikor anyád megszült.
illetve már nem az utolsónak szólt, hanem a 25cmes majomnak. 10 cm vastag, akkor tudod h a fszod egy FARÖNK?
02:12 te valamit nagyon elszámoltál ha neked 12 cm a átmérõje
A kérdező hozzászólása: Errõl beszéltem a kérdésnél is , hogy nehezen tudom elképzelni , hogy 13 évesen ekkora meg ekkora , valahogy ugyanígy vagyok ezzel a 10 cm vastaggal is!
Lehet ezt ragozni, de a 14, 3 cm nagyon kicsi. A vastagsága az megfelelõ. De semmit sem tudsz vele csinálni, amitõl hosszabb lenne. Egy lány véleménye számítson majd, a barátnõdé, akinél majd eldõl, hogy ki tudod-e vele elégíteni. 22/L
A kérdező hozzászólása: Te sokkal nagyobbakkal találkoztál ezelõtt?
Nekem a max. 20 centi volt, de akikkel voltam, a többségének 15-16-17 centis volt. Volt talán 1 ember, akinek 14 centis volt, sajnos akkor én nem éreztem semmit. Bár lehet azért, mert vastag sem volt. És persze az is nagyon fontos, hgy tudja-e az illetõ használni.
02:12-es válaszoló vok. Már nagyon este volt:D, nem átmérõ, hanem kerültet. Ezer bocs...
A kérdező hozzászólása: Nem érezted? Remélem , hogy csak rosszul csinálta...
Nyugi már..elõtte lovakkal volt...vagy átment rajta a falu..basszu 14cm-t nem érezni...vagy olyan kövér h a punc*n is van 10kg zsír....és besejutott a szerszámm...ilyenekkel ne foglalkozz...ha nem kúrvákkal jösz össze akkor azok nincsenek kitágítva mint a kúrva élet...és azoknak egy 10cm-es is elég h élvezzék...
14.45-ös vagyok. biztos igazad van utolsó válaszoló, ezek szerint én 130 kg vagyok, eddig csak lovakkal szexeltem, azok közül is vagy 100-zal...
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónál a pont , kösz haver!:)

Szerintetek gáz ha már nem vagyok szűz? 15 éves vagyok és 13 éves koromban veszítettem el.

Véleményt!

Legjobb válasz: Kellemetlen, de most már ne ezzel foglalkozz. Próbálj normális életet élni.

Kellemetlen, de most már ne ezzel foglalkozz. Próbálj normális életet élni.
nem önszántadból tetted -mostmár mindegy önszántadból tetted - mostmár mindegy elég gáz hogy manapság már 10 évesek így csinálják de mit lehet tenni
Nem gáz!! ismerek pár ember, akik ugyanúgy 13 évesen vesztették el a szüzességüket ;)
ha bedrogoztak vagy megerõszakoltak akkor természetesen nem gáz, de ha magadtól mentél bele akkor szánalmas.
Én 14 vagyok, de még full szûz.és még egy ideig ez is szeretnék maradni. Elég gáz, ha olyan korán megkóstoltad már ezt a fajta "életformát", tudod ennyi idõsen még javában tanulnod kellene... Nem dugdosnod. x

Lehet, hogy terhes vagyok? Vagy felfázás is okozhatja ezt? 13 éves vagyok, egy ideje nem vagyok szűz, de kb 1 hónapja nem voltam együtt senkivel. Volt már, hogy kimaradt 1 hónap és nem jött meg. Anyámnak megjött pedig én is akkortájt szoktam lenni.

*Most áprilisban is kimaradt, legalábbis 28. -a van és még mindig nem jött meg.

Legjobb válasz: Amit ide leirtal, mondd el anyukadnak, hiszen csak o, mi nem tudunk neked segiteni! Mondd el neki, hogy mikor szoktal mensizni, es most nem jott meg, nem tudod mi lehet a gond. De mondd el neki azt is, hogy mar voltal fiuval, nehogy legyintsen, es azt mondja, hogy ugyis megjon a mensid, es kozben pedig nojon a hasad a babatol!!!! Szoval legy bator, ne dugd homokba a fejedet. A sracnak miert ne lehetne gyereke, ezt ki mondta neked? Biztos hogy lehet neki, csak ezt mondta neked, vagy masok. Ha egyutt vagy valakivel, akkor minden egyes alkalommal vedekezni KELL!!! Most pedig menjel, es beszelj anyukaddal.

Amit ide leirtal, mondd el anyukadnak, hiszen csak o, mi nem tudunk neked segiteni! Mondd el neki, hogy mikor szoktal mensizni, es most nem jott meg, nem tudod mi lehet a gond. De mondd el neki azt is, hogy mar voltal fiuval, nehogy legyintsen, es azt mondja, hogy ugyis megjon a mensid, es kozben pedig nojon a hasad a babatol!!!! Szoval legy bator, ne dugd homokba a fejedet. A sracnak miert ne lehetne gyereke, ezt ki mondta neked? Biztos hogy lehet neki, csak ezt mondta neked, vagy masok. Ha egyutt vagy valakivel, akkor minden egyes alkalommal vedekezni KELL!!! Most pedig menjel, es beszelj anyukaddal.
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek, de megoldódott a dolog. Csak késet jó pár hetet a menzeszem... 05. hó, 07.-én jött meg. És így 4.hó-ban nem. Kösz mindenkinek!
Nem tudom milyen a kapcsolatod az édesanyáddal, de valamit baromira elronthatott a nevelésedben.
Gratulálok! Nem gondolod hogy gyerek léttedre mást kéne játszanod?
hát menj el dokihoz, amúgy meg csak gratulálni tok
Te jó ég! Ez komoly? Tanulnál inkább szex helyett: helyesírást, biológiát! És igen, lehetsz terhes...honnan veszed, hogy a srácnak nem lehet gyereke? Szerintem csak jól bevetted a meséjét!
Ezért ítélik el az emberek azokat akik 13-14 évesen vesztik el a szûzességüket.Pedig sok lány tényleg érett testileg és lelkileg 14 évesen, de túl sok az ellenpélda.Mint pl Te is.Ez mese, hogy nem lehet gyereke.Gondolom nem szereti az óvszert.Na de!!Ha még se lehet gyereke..attól még nemibetegsége lehet!!Miért nem gondolkodtok?:(..Én is fiatalon vesztettem el a szerelmemmel akivel még 2 évig együtt voltunk de volt annyi eszem, hogy beszéltem Anyukámmal és Nõvéremmel elötte és védekeztünk mindig!Ha most terhes leszel..szegény baba..mind1...Nem tudok ezek után mit mondani..Máskor védekezz.Olvass sokat a védekezési módszerekrõl és a nemibetegségekrõl..
Egyébként nem hirdetném ezt a dolgot ennyire, mert a barátodat (amennyiben elmúlt 14 éves) le is csukhatják kiskorú megrontásáért...
Na az ilyen kerdesektol tudok agybajt kapni, mindegy eloveszem a nyugodt, megerto viselkedesemet. Szoval.13 eves vagy es "egy ideje nem szuz".Nem gondolod h egy kicsit korai meg szexualis eletet elned?Meg nagyon fiatal vagy, GYEREK VAGY, kiskorunak szamitasz. Az h tenyleg gyerek vagy abbol is latszik h nem vedekeztetek.Meg vedekezes mellett is sokan estek mar teherbe, de anelkul aztan nagyon nagy az eselye. "de a sracnak elvileg nem lehet gyereke".Ezt honnan veszed???Valoszinu a srac lusta volt gumit venni-huzni es ezert megetetett teged ezzel a szoveggel ami megint igazolja h meg kislany vagy.Ebbol a felmondatbol arra is kovetkeztetek h a srac sokkal idosebb nalad, valoszinu 18 ev feletti.Igy a ti hancurozasotok kiskoruak megrontasaval egyenlo.Ugyanis te meg kiskoru vagy es 14 ev felett leszel majd csak fiatalkoru. A terhesseg nem latszik egybol a hasadon.En kismama vagyok es 14 hetesen kezdett el latszodni. A babat 12 hetes korig lehet elvetetni.A felelotlenseged miatt egy kisbabanak kell meghalnia.Gratulalok! Amit tenned kell: Vegyel egy terhessegi tesztet, drogeriaba, Rossman, gyogyszertarba tudod beszerezni.Reggeli elso vizeletbol csinald meg. Ha negativ akkor valoszinu tenyleg felfaztal, akkor irany a doki, mert a felfazasnak komoly szovodmenyei lehetne.Nem jatek a a felfazas. Ha a teszt pozitiv akkor elkell dontened h elveteted vagy megtartod.Barmelyiket is valasztod nem lesz egyszeru. Nagyon remelem h nem vagy terhes. Mondanam h beszeld meg edesanyaddal de ne is haragudj akinek a lanya 13 evesen ilyeneket csinal az valamit nagyon eltolhatott..... Vegezetul neked Kerdezo azt mondom: Ennyi idosen a tanulason es nem a szexen kene h jarjon az eszed. Jovore kell sulit valasztanod, bele kell huznod a tanulasba stb... Nem lesz igy beloled semmi... Hidd el nem leszel attol menobb, vaganyabb h te mar nemi eletet elsz. Udv:egy 31 hetes kismama
Az egy dolog, milyen jó letorkolni egy 13 éves gyereket, de ennek a kislánynak van anyja, akinek észre kellett volna már vennie, hogy a kis drágasága, már nem is olyan kicsi, és felvilágosítani. Vagy ti is 18 éves korra fogjátok elhalasztani az ilyen értékes infókat tartalmazó beszélgetéseket? Kedves kérdezõ, tényleg el kellene beszélgetned a szüleiddel!
Remélem, édesanyád egy atyai pofonnal kezd! Azután kérd meg, hogy vigyen el egy olyan nõgyógyászhoz, aki tiniket is vizsgál. És én is csak javasolni tudom, hogy olvass utána a fogamzásgátló módszereknek, ha már ilyen nagylánynak érzed magad. Abortuszra menni sokkal cikibb és fájdalmasabb, mint óvszert venni. A barátodnak meg csak annyit, aki nem elég érett a gumi viseléséhez, az még ne éljen nemi életet. Szerinted hány lánynak adta már be a "nem lehet gyerekem" dumát?! Egyébként is honnan tudja? Kötve hiszem, hogy orvosi vizsgálatok sora elõzte volna meg ezt az állítását. Szóval, csak ésszel!
jééé én ennyi idõsen még tanultam és játszottam!de csatlakozom elöttem szólókhoz!vicces vagy!
Én nem a kislányt fogom szidni ebben a hozzászólásban, hanem gratulálni szeretnék minden egyes hozzászólónak, aki a bajban levõ gyerekbe belerúg egyet. Szégyellhetitek magatokat! A kislánynak pedig azt tanácsolom, vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg, de elõtte olvasd el a papírt, hogy mit is kell vele csinálni pontosan, általában a két csík jelenti, hogy terhes vagy! Ha két csíkod vagy akkor anyukádnak mindenképpen meg kell mondani, biztosan le fog szidni, de ez talán az õ hibája is. Ha egy csíkos, akkor vegyél egy szexuális felvilágosításról szóló könyvet, és csak akkor szexelj újra, ha szó szerint megtanultad már az egészet, lehetõleg jó vastag legyen, mire végzel vele megtanulod élvezni is a szexet és nem csak csinálni. Hidd el 13 évesen még nem azt érzed szex közben amit kellene érezni, és amit a felnõttek éreznek, és ez kihathat a késõbbi szexuális életedre is.
nagyon hülyék vagytok. már bocs. istenem.. ha a fiunak nem lehet gyereke .. akkor is kitudja? védekezni kellett volna.. ha 13 éves a srác nem olyan biztos h nem lehet gyereke..
Sziasztok.Hát elösször is is azzal kezdeném, hogy bocs h kicsit késõn rok.Folytatok most már KB:16 éves vagy.És 13 évesen elveszted a szüzességedet.Én olyankor még barbiztam meg homokoztam de inkáébb tanultam...na mind1 az a lényeg, hogy megoldódott!!! :P
büdös [email protected] vagy, ugye tudod??? háhh, komolyan, inkább márnem is monmdok semmit, legyen elég annyi, hogy ha így folytatod, 15!! évesen már egy kiélt lotyoó leszel, akin már átment az egész város.reméllem terhes leszel és kapsz egy kva naggy kijózanitó pofont a szüleidtõl :P 13L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!