Találatok a következő kifejezésre: 13 éves szűz, (37 db)

Ciki 13 évesen szűznek lenni?

Legjobb válasz: Hülye vagy????!!!80 évesen az lenne..

Hülye vagy????!!!80 évesen az lenne..
istenem!
Nem ciki az a ciki hogy ilyenek jutnak eszedbe 13 évesen vagy az hogy ezt valaki beléd beszéli hogy ciki na õ az aki nagyon gáz
Persze, hogy ciki! Még 10 évesen talán nem, de 13 évesen már gáz..Ddd B.zd+ ekkora hülyeséget kérdezni...Még 20 évesen se ciki szûznek lenni. 21/L
B+!!! Hogy kérdezgetsz iylet?? Agyam eldobom! ha valaki 13 évesen nem szûz az egy mocskos ri***c!
Hát bizony rohadtul ciki. Mi már az óvódában is emiatt csúfoltuk egymást. Volt az egyik aki a mai napig is szûz, de már bánatában elkezdett inni, és szerencsejátékokon veri el az összes pénzét. Igazán sajnálom szegényt. Ja és 12 éves vagyok.
gyere át megmondom:)
igen.vágd le/dugj bele villanyborotvát.
Az...-, -
mi? honnan jut ilyen eszedbe? Házasságon belül lenne csak normális a szex amúgyis, de ha 13 évesen ezen kattogsz, nem tudom milyen sulid van...de ezen majd ráérsz késõbb örlõdni, foglalkozz mással! 13/L
Az a ciki, ha már nem vagy szûz!
Azt tartom cikinek, hogy ezt a kérdést feltetted... Te sem gondolhatod komolyan, hogy 13évesen az lenne a normális ha nem lennél szûz!
Ez hülyeség.. NEM AZ!! AZ A CIKI, HA 13 ÉVESEN NULLA ÉRETTSÉGGEL KEFÉLGETSZ :) Ui.: Én 21 évesen estem át rajta
de kis hülye vagy!!! az a ciki, ha nem vagy szûz 13 évesen, basszus!
Lehet, hogy cikinek érzed. Esetleg a haverok már azzal dicsekszenek, hogy õk már nem azok. Ne hidd el, csak szájhõsök. Ha túl korán kezded, késõbb bizony jól meg fogod bánni. Ha lesz majd valaki, aki tényleg fontos lesz és megkérdezi esetleg, hogy kik voltak elõtte. Na akkor mit fogsz mondani?
Hülye vagy? Nem ciki.Sõtt a lehetõ legjobb ha még az vagy.Beszüld már magad annyira hogy nem dobod el a bugyidat az elsõ pasinak. Aki meg ezzel csesztet mond neki hogy már elvesztetted és leszáll a témáról. Amikor majd azt érzed egy fiú iránt hogy na ez az! Õ az aki azeret.aki hogy ha a közeledben van libabõrös leszel és gyorsan ver a szíved.mikor alig várod hogy láthasd és ha elmegy már hiányzik, , na akkor kicsikém..akkor mondhatod azt hogy elõszzör vagy szerelmes...de ez sem kötelez rá hogy szétted a lábad..ne parázz ezen..érezni fogod te hogy mikor állsz készen.. ömm..kicsit nyálas lett, de igaz.
Nagyon is az!! Gyorsan ulj bele egy flakonba az megoldja!!!!
Na... húzzál vissza játszani a babáidhoz!
Szia Egyáltalán nem az. Az lenne a baj, ha már nem lennél az! Férfiként tanácsolom neked, hogy várd meg azt, aki elkötelezi magát melletted, aki igazán szeret, és hûséges hozzád, és csak neki add oda magad, senki másnak. De ezzel még bõven ráérsz! Ebben a korban inkább a tanulásra figyelj, szabad idõdben meg sportolj, vagy képezd magad ( zenetanulás stb.) Foglald le magad valami értelmes szabadidõs tevékenységgel, ne a szex körül forogj. Az elõttem szólók legtöbben elég jól "megmondták", egyet értek velük!
Mit pontoztatok megint IQ harcosok ?!
nagyon ciki
Egy cseppet sem! Hajrá!
...hát igen...az a baj hogy ilyen lett a világ.egyáltalán nem ciki miért lenne az?csak azzal szeretkezz akit igazán szeretsz, és megbecsül.
Egyáltalán nem..de ha annak érzed irj privit változtathatunk ezen ;)
ciki hogy ilyenek gondolkodsz, az a ciki ha 16-17 alatt már nem vagy szûz na az nagyon ciki, éretlen gyerekként szexelni na az nagyon szomorú
Szia! Nem, nem az. A szerelem elsõ lépése nem a szex. Addig egy csomó minden van. Sajnos ma sokan máshogy gondolják ezt, és hidd el, azok többsége, aki már 12-13 évesen szexel, kiég addigra, mire esetleg találkozna a nagy szerelemmel. 22-23 éves kortól (kb) sokkal komolyabb kapcsolatot vagy már képes kialakítani, mert pl több az élettapasztalatod (egyetem/munka mindegy is), legnyugszanak a kamaszkori hangulat-és hormanváltozások stb. én pl nem bánom, hogy 22 éves koromig szûz voltam, és nem is éreztem cikinek. Szerintem kamaszkorban még nincs helye a szexnek, mert ha nagyon sietsz, akkor nem tapasztalod meg a szerelemnek minden kezdeti szépségét izgalmát, azt amikor csak vágyakozol a másikra, persze testben is, de inkább még lélekben. Inkább örülj neki, hogy még szûz vagy, és azzal meg pláne ne akarj lefeküdni, aki azzal zsarol, hogy elhagy, ha nem fekszel le vele. Az ilyen utána is simán elhagy az elsõ balhénál. Azért meg összefeküdni valakivel, hogy már ne legyél szûz, megint baromság, csak sérül a kis lelked, esetleg hosszú idõre elmegy a kedves az egész szextõl. 27/L
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval! Még annyit, hogy én 19 éves koromig voltam, szûz akkor találkoztam egy fiúval és az a szerelem amit iránta éreztem már akkor sokkal másabb volt mélyebb, érettebb, mint kamaszkoromban, ez a fiú ma már a võlegényem, nálunk a szex sem úgy volt, hogy tervezgettük, meg jajaj elveszítem a szüzességem, hanem egyszer csak megtörtént, életem legjobb döntése volt, hogy vártam vele, nem siettem el.
Egyántalán nem! És eszedbe ne jusson lefeküdni az elsõ járókelõvel. Tartsd meg magad az igazinak, mert hidd el csak azzal a legjobb a szex akit igazán szeretsz!
... I don't want to live on this planet anymore ...
Hogy az jó büdös életbe lehet ekkora hülyeséget kérdezni?Ha megtalálod azt a fiút/lányt, akit tényleg szeretsz, hidd el nekem hogy egy darabig bõven elég lesz az is, hogy megfoghatod a kezét, esetleg megcsókolhatod...Nem jó 13 évesen beleülni az elsõ [email protected] egy ismerõsöm aki 12 évesen megkeféltette magát, azután õ lett a suli ribanca, 500ft-ért széttette a lábát, egyik farok haverom oda is rakta amit kellett...15/f

Előny, vagy gáz ha 13 évesen szűz vagyok?

Legjobb válasz: Hova süllyed ez a világ...

Hova süllyed ez a világ...
sose gáz.
Az a gáz, ha 13 évesen megfordul a szex a fejedben. Általános iskolás korban a tanulással kell foglalkoznod, nem mással. Ismerek olyat, aki 23 éves lány, gyönyörû és nem gondolja cikinek, hogy szûz. Miért lenne ciki, ha még nem találta meg azt, aki megérdemelné?
Remélem hogy ez egy kamukérdés. 13 évesnek eszébe sem kellene jusson ilyen!
Minek kell feltenni ezt a kérdést ezerszer?????? .. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . . / . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . . . / . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`.... . /” . . . ./. .. ./ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
de elegem van már ebbõl jönnek ide a kis hülye elkényeztettek hogy jaj 13 évesen szûz vagyok EZ TERMESZETES szerintem meg minden normális ember szerint én már 19 éves vagyok és még mindig szûz vagyok és akkor mi van összedõl a világ vagy mi?
tök egyértelmû hogy kamu erre itt sírsz:D
jaj de hülyék vagytok...
Istenem.. Édes ISTENEM! Kérlek, mondd, hogy ez a kérdés nem komoly, KÉRLEK, mondd, hogy ez csak poén, KÉRLEK, KÖNYÖRGÖM!
Evidens hogy kamu mert 13 éves ember nem írhat a szex és szerelem kategóriába. Mind tudjuk hogy ezeket a szabályokat mindenki betartja, ahogy a film nézésnél is például a 18 karika esetében. És ha már itt vagyunk hamarosan karácsony és a mikulás útnak indul hogy átszelje a Földet. JUHUUU!
13 évesen mi még katonásat játszottunk a barátaimmal. Akkor most kellene gondolkozni mindenkinek egy kicsit. ;)
Ez komoly? Elõny ha 13-évesen szûz vagy. 13-éves vagyok, és még bele se gondoltam hogy elveszítsem. Nem érsz erre rá?......mondjuk a betöltötted a 16-18-at akkor gondolj erre......Az iskola érdekeljen. Remélem hasznos lesz számodra amit írtam. 13/F
Gáz...
09-13 16:52 : miért szted ezek a kiscsajok hova tegyék fel a kérdést amikor a világ 60-70%- a már 16-17 évesen elveszti a szüzességét! akkor hol kérdezze ezt meg? meg hogy betartják a 18-as karikát? Pff. tudnád hány 13-15 éves néz pornót!
nemgáz de ha elakarod veszteni a szüzeséged akkor irj de csak ha lány vagy!
Dehogyis! Tök gáz az, hogy szûz vagy! A rák vagy a kos ezerszer menõbb csillagjegy! Gyorsan menj vissza az idõben és változtads meg a születési hónapodat!
NAGYON GÁZ!!!! NAGYON!!!
most jut eszembe, hogy én is 13éves koromban veszítettem el.. ne ess ebbe a hibába.
A barátnõid elég gázak ha már nem szüzek, és te is az vagy ha szerinted kilógsz a sorból.
Gáz, neked már legalább két gyereket kellett volna szülnöd. Megmondta a Varga István is, hogy azért vernek otthon, mert még nem szültél eleget.
13 évesen én még rajzfilmket néztem és a haverjaimmal labdaztam iskola után...nem pedig azon gondolkodtam h szûz vagyok és gáz -e
Én 15 éves vagyok és még csak véletlenül sem fordul meg ez a fejemben.. Mostanság már a legtöbb korombelinek volt vagy 5 fiúja , de minek?? Nekem eszembe sem jutna egy ilyen kérdés, hogy gáz-e vagy sem?? Sõt ha valaki gáznak mondja azt kiröhögöm.. Az sem gáz ha 20 évesen vagy szûz, az sem ha 25 évesen. Sõt azok lehetnek büszkék magukra, hogy nem adják oda magukat annak akik eléjük állnak.. Ilyen hülye kérdést -.-""" Nem értem a saját korosztályomat..
Inkab az gaz ha nem vagy szuz!
. . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Én hazamentem sírni, és a kismacimat ölelgetni.

Ma már ciki 13 évesen szűznek lenni? :D

Legjobb válasz: Igen,menj el bulizni egyet es veszitsd el,akkor te is egy kozonseges krva leszel ;)

Igen, menj el bulizni egyet es veszitsd el, akkor te is egy kozonseges krva leszel ;)
Ugye ez most nem komoly kérdés? Épp az a normális, ha 13 évesen szûz valaki.Sõt, 17-18 elõtt nem is lenne szabad senkinek se elveszítenie, mert nem fogja fel agyilag, hogy ezzel mennyit árt magának.<-Ezt most nem részletezném ki.
Nem értem a felháborodásotokat. De fõleg azt nem értem, hogy nem értitek a sorokban a cinizmust. Hol írta a kérdezõ, hogy Õ 13 éves, és végképp hol írta, hogy róla van szó? Háborgó ostoba tömeg.
Miért lenne ciki? 43 évesen már ciki!
Biztos van aki szerint igen, de valójában sehány évesen sem az, de valójában tök mindegy hogy ki mit gondol, mert senkinek nincs az arcára írva hogy az, lehet akirõl azt gondolnád hogy még szûz (akármi miatt, lényegtelen) közben meg már lehet hogy számtalan nõvel/férfivel volt dolga, akirõl meg azt feltételeznéd hogy, már számtalan férfival/nõvel volt kapcsolata, az meg szûz.... meg amúgy akik cikinek tartják, gondolkozzanak el inkább azon, hogy inkább nem-e az a ciki, ha megyünk a "nép" után hogy õk azt mondják hogy az, mert már elvesztették 14 évesen.... vagy amikor egyes helyeken levágják a kislányok szeméremajkait, ott az a ciki aki nem vágatja le a kislányának, mert a buta többség/hiedelmek ráveszik az amúgy komplekt embereket hogy annak kell a természetesnek lennie.... szóval aki nem tud saját maga lenni, hanem hagyja hogy kötélen ráncigálják, az a ciki!!! Engem nem érdekel az ha valaki fûvel fával össze fekszik, tehát én nem azt mondom hogy fúj milyen erkölcstelen, mert mindenkinek meg vannak a maga döntései, de ha ez így kialakult hogy ciki szûznek lenni, ennyi erõvel pont az ellenkezõje is kialakulhatott volna, akkor meg a sok magát nagyra tartó ember, csak amiatt meg az ellenkezõjét mondaná.... mint amikor 100-200 éve ha kilátszott egy nõ bokája, már az is erkölcstelen k*rvának számított, csak azért mert hogy mit mond a "média" meg a "nagyobb" emberek befolyásolása, tehát ennyit....
Az!!!
Hát nem az.
9. válaszoló vagyok! Akinek valami problémája volt a válaszommal, az b*ssza a fejét a falba de ezerrel!
A kérdező hozzászólása: #23 de én már szexuális életet élek. ez meg még egy gyerek
Kérdezõ az utolsó hozzászólásodon röhögtem.Igaz valószinû hogy a #21-es válaszoló lány de akkor is.Én 14 éves fiú vagyok és 7.-es osztály kiránduláson 4 lány vesztette el a szüzességét és nem tudom hány fiú(de én még szûz vagyok).Szerintem nem baj, hogy egy 13 éves lány ezt az oldalt nézi mert legalább észhez tér és nem csinál hülyeséget.Ezen az oldalon én is sok mindent tudtam meg a szexrõl míg ezt az oldalt néztem.
Hát hogy nem kellesz senkinek ez hülyeség .. még 13évesen nem tudja az ember még felfogni mit is akar. erre annyi a válasz ha szûz még akkor az a ciki ha nem akkor meg az. nah szóval errõl ennyit.
Ömm. Kedves kérdezõ te meg 16 vagy állításod szerint... ÖNGÓL.
9. válaszolo mocskolodása: Az üzenet szövege: Ha rám gondoltál a 9. válaszra akkor, egy szánalmas kis semmit nem érõ ki baszott patkány vagy!!!
"szerintem az.. mert azt jelenti hogy senkinek sem kellessz.. :S 14/L" Tudod, te talán a 14éves agyaddal fel nem fogod h mit mondasz.Igen, igazad van már el kéne veszteni mindenkinek 11éves korában mi?Tudod, kinek kell, hogy kelljél 13évesen?Anyádnak, meg apádnak.Az nagy baj ha nekik nem kellesz, de 13 évesen inkább koncentrálj a tanulásra, és a barátaidra, azok örökök, viszont az akivel elveszted a szüzességed 13évesen az két hónapig se tart.Tudjátok az a ciki, ha valaki 40évesen szûz.Az meg még sokkalta cikibb ha 13 évesen nem vagy az.Ez jelenti azt, hogy ri*anc vagy.Amúgy, annak aki megdug ennyi idõsen, ne hogy azt hidd, hogy annak kellesz.Épp ellenkezõleg:)
"Tessék!! Látjátok!! Bizonyíték!!! Igaz nincs kint a piros szabály de ez a szex kategória és itt egy 13 éves. Nagyon gyorsan menj innen kicsikém. Ez az oldal nem neked való!!!!!!" Lehet, hogy te 16 éves vagy, viszont az is lehetséges hogy egy 12éves szellemi szintjén vagy.Nem attól látogathatod a GyakoriKÉRDÉSEK(!!!!) szexuális részlegét, ha megdugtak már.Vagy tévedéseben élek? Egy 13évesnek sok kérdése lehet itt, ez nem arra való, hogy az emberek megbeszéljék egymással a perverzségüket, hanem arra hogy kérdezzen és válaszoljanak.
Elnézést a tizes mocskolodott , de ugy látszik csak félre értés volt részérõl
javitás(utoljára):A kilences volt
Majd én elveszem ;) szétduglak 12/f
Te csak menj, és tanulj, ha ilyen kijelentésed van valószínüleg semmi kérdésed a témában.Tanulj a holnapi dolgozatra, különben megbuksz mégegyszer ;D
en 13/l vagyok es szuz....mer lenne ciki? -_-"
A kérdező hozzászólása: Tessék!! Látjátok!! Bizonyíték!!! Igaz nincs kint a piros szabály de ez a szex kategória és itt egy 13 éves. Nagyon gyorsan menj innen kicsikém. Ez az oldal nem neked való!!!!!!
10. --> te nem vagy normális!!! -.-" Én is 13 vagyok és nem tudom, hogyan juthattál el idáig! Egy átlagos nõ szerintem 17-20 éves korában veszíti el a szüzességét! 13 évesen jó hogy szûz még!
A kérdező hozzászólása: Én 16 vagyok
Nem, kevés az a 13éves normális kisfiú kislány, aki még szûz, több kéne!
Nem az. Sõt! Itt a GYIK-en 23 évesen sem az. Az, hogy mi van kint a valódi életben, az meg már más kérdés.
szerintem az.. mert azt jelenti hogy senkinek sem kellessz.. :S 14/L
utolsó elötti hát hadd gratuláljak.
most mi a bajotok ? -.-
nem ciki. csak a mai tizenéves korosztály szerint az.
Úristen! te nem tudom miféle miféle Anti-Punci mágnes vagy 13évesen szûznek lenni ??? 4 évesen már rég el kellett volna veszítened a segged szüzességét. Pedomaci
Ennyi beteg válaszolót.... Még egyszer megkérdezem: hol írta a kérdezõ, hogy Õ 13 éves és el akarja veszíteni?
A kérdező hozzászólása: 9#, 17# thx
Nem ciki, szomorú, hogy tizenhárom-négy éves lányok errõl beszélgetnek
úristen utolsó kommentelõ gratulálok!!!! elég szép jövõ elé nézhetsz! nevetséges vagy:D
bocsi, nem az az utolsó. hanem a 14 éves aki aztmondja hogy "mert akkor senkinek sem kellesz"
Hát kedves kérdezõ te is fogd visszább magad mert igaz hogy még kislány de te is az vagy. 18 éves korodig az vagy hiába képzeled magadat már nagynak. És hogy 16 évese szexuális életet élsz az azt jelenti hogy nem csak egyszer, hanem többször is csináltad. Büszke lehetsz magadra.

Szerintetek korai ha egy 13 éves szűz csaj elélvez?

Legjobb válasz: Kérdés az hogy hogyan...

Kérdés az hogy hogyan...
A szûzességedet egy férfi veheti el. De a szûzhártyát akár tampon fel helyezéssel is át lehet szakítani. De szerintem 13 évesen még hagynod kellene ezt a sex témát. meg az élvezést meg ilyeneket. Inkább még a játékot élvezd és a gyermekkort.
nem veszti el
Idióta, az ujjazástól is kiszakadhat a szûzhártyád, de a szüzesség elvesztése csak egy elvi kérdés, akkor veszted el, ha egy pasi belédnyomta a farkát. Mit akarsz még 13 évesen, van fogalmad róla, emberek hány évesen égnek ki azért, mert kiskoruk óta dugnak mindennel, ami f*szra hasonlít?? És ha ennyit sem tudsz a szexrõl, akkor meg talán elõbb át kéne állni a Teletabikról az Alkonyatra, és egybõl többet fogsz belõle érteni.
*Azzal nem Elõzõ voltam.
Azzal nemû!
A kérdező hozzászólása: na de most komolyan ha megujaza magát elveszti a szüzeségét..? létszi ne viccelõdjetek már én komolyan kérdeztem..://
ikszde
A kérdező hozzászólása: És ha megujaza magát akkor elveszti a szüzeségét?
Nem, 5-6 éves gyerekek már játszanak a párnával...
Nem.:)
én fiú létemre 12évesen csináltam elõször és naná, hogy elélveztem.... 23/F
nem
igen
Szia én 12 évesen ujjaztam me magam nagyon jó volt . Nem veszítheted el a szüzességed. Majd csak akkor hogy ha megtörténik a dolog. Ez természetes nincsen olyan ember aki ki nem próbálta volna már.

Egy 13 éves szűz lány használhat vibrátort?

Legjobb válasz: Persze,símán,sõõt!Ha lehet rögtön akkorát használj mint egy termosz.

Persze, símán, sõõt!Ha lehet rögtön akkorát használj mint egy termosz.
miért ne használhatna?? így is fogytán vagyunk a netribancokból.... 18 éves korodra max olyan leszel mint csicsolina... még a ló is kevés lesz. ;) még ha ésszel csinálod akkor talán. de maradj a kezednél...
Írj privit :DDDD 13/F
wuuu :D áchh h a barátnom miért nem volt ilyen ... :( :D 15/F
várjál még 4 évet.Addig ott az újjad minek már egybõl vibrátor ?
Légyszi írj privit (kérdés írója) 13/F
mennyi fiú szeretne ilyet mint te - én nem 14f
én 17 évesen nem hazsnálok semmi segédeszközt, akkor te 13 évesen minek akarsz??? fõleg ha szûzvagy.. :S nem megbántás képpen, de szerintem maradj a kezednél, bõven elég még az neked. ha egybõl vibrátort akarsz használni, késõbb milyen örömöt tud bárki is nyújtani neked????? senki nemlesz neked elég jó.. :S
OMG! 13 évesen tényleg várhatnál! Ha meg nem tudsz akkor egybõl kezdj egy vonattal.
Igen.
Nem, mert 14 éves korod elõtt, még nem érett meg a méhed a teherre, ezért a szeméremajkad felszakadhat, esetleg teljesen leeshet.
Könyörgöm ne legyél ilyen gyenge észjárású akkor már nem leszel szûz! ne haragudj meg de ezen röhögtem :P :)
Hova nyúlkálsz te 13 évesen a vibrátor után??? A te korodban én még dínó figurákkal játszottam!XDXDXD
megmondom hogy mi lesz belõled: ribi, qurva, stoppoló, ezek közül valamelyik, várj pár évet és akkor jól b*szasd meg magadat, szólj és én úgy megd*glak hogy a vibrátort is el felejted
Szija, szerintem is maradj az ujjadnál :) , am. írnálléci 1 privit?:D 15/F
Tipikus "az anyja cipoje meg nagy, de az apja f*sza mar kicsi"..13 evesen vibrator..gratulalok -.-"
OFF Honnan tudod hogy nem volt? xd ON Szerintem inkább ne. Korai még.
Ha már annyira maszturbálni akarsz, akkor inkább csak kívül simogasd a puncidat és a csiklód.
khm..Gormogonnál a pont.!:D
hááth...szerintem azt te érzed...de inkább maradj a kezednél...!
Akkor minek vannak az ujjaid?
OFF felajánlhatom a számat ? :D 13/F xd
dugj fel magadnak egybõl egy virágcserepet aszt kiabálhatod, hogy .- "tyegityég, beszorult a virágcserép."
Ha jólesik, sztem nem para :DD egyik volt bnõm 14évesen csinálta:) elmondott róla párdolgot, ha érdekel irjprivit 15/f
Undorító vagy nekem nem kellenél az tuti. 14/F

Gáz ha valaki 13 évesen szűz?

Legjobb válasz: a gáz az, hogy hülye vagy.

a gáz az, hogy hülye vagy.
Az a gáz ha már nem szûz!
az gáz, h ilyet kérdezel...
TE NORMÁLIS VAGY?!?!?!
hát te hülye vagy:\
Az még nagyobb gáz, hogy szûzen születsz.:|
Kamu kérdés ...
Az. Gáz.
101
102
103
104
105
106
Hehe látom jól elszórakoztok.. :D 107
menjünk fel 200-ig!
109
110
111
119
118
BAZZ!EKKORA IDIÓTA GYÖKÉR EMBEREKET!a GÁZ AZ SZÍVEM, HA MÉG NEM BASZOTT MEG SENKI ANYÁDBA!xD ÚRISTEN!!!ÖKÖR!
huh ez nagyon gáz ásd el magad sztem xD lol ... HOGY LENNE MÁR GÁZ?-.-"
115
114
113
Ez rohadt gáz. Én a helyedbe felvágnám az ereimet!! -_-
100 na végre kereken 100
99.
98.
Szerintetek az gáz, ha egy alig 30 karakteres kérdésbe tíz oldal erejéig beleszédül a jónép?
Gáz maxigáz!!!
17:17 - hány éves vagy, kicsim? ;)
18:36-nak: CSAK?! Vén trotty vagy már, ne a 13 évesekkel foglalkozz te állat!!:@
Kamu kérdés...És tutira élvezi, hogy most ennyien bedõlnek neki...
Fiiiinom gyerekszex.
nem gáz, szerintem minél tovább tudod megtartani annál értékesebb vagy. ha lány vagy és 13 évesen el akarod veszteni a késõbbi pasiaid k.rvának fognak nézni. viszont ha 16-18 körül, akkor meg fognak becsülni, hogy nem adod oda magad minden jött mentnek. én is 16 után vesztettem el és nem voltam jelentéktelen , értéktelen ember. hidd el sokat ér. ha meg fiú vagy akkor igaz a mondás hogy irtózatosan éretlen vagy. amúgy kicsit butuska kérdés, ha valaki a környezetembe azzal menõzne hogy 13 évesen elvesztette én csak rosszat gondolnék róla. kerülném.
Ha kis csaj vagy inkább még Barbi babával foglalkozz, ha kis srác vagy akkor pedig még Maechbotxh autókkal jásztál.
gáz
oan normálatlan vagy 13 évesen miért lenne gáz?
97.
96.
95.
Hát, normális ember ilyenkor már legalább a második purgyéját lövi. Hova töketlenkedtek már? XD
13 éves vagyok de sztem tanulnodd kéne meg a barátnõiddel foglalkozni-.-" és miért lenne gáz? az lenne a gáz a nagyon nagy gáz ha már nem lene az-.-"
Az a gáz ha 16 éves vagy és MÁR nem vagy szûz na ez a gáz!!!!!! 13évesen... pfff... Ciki az ilyen hülye kérdés és szerintem ezt te nem is gondoltad komolyan csak akartál kérdezni valamit!!! Nah ennyi Am 13 éves vagyok!!!!!!
Az a gáz ha 16 éves vagy és más nem vagy szûz na ez a gáz!!!!!! 13évesen... pfff... Ciki az ilyen fülye kérdés és szerintem ezt te nem is gondoltad komolyan csak akartál kérdezni valamit!!! Nah ennyi
Hú erre aztán sok válasz jött! Biztos ezért tette fel a kérdést. ÉS... DEHOGY IS! Én 13 vok, és nem érzem annak.
gáz. Propán-bután..... bután halsz meg.
fake pff
Ez csodás, hallod! Szerintem az osztálytársaid hazudnak!
Ez teljesen igaz.A szüleim nehezen, de befogadták mert elmondtuk nekik hogy nincs hová mennie.A gyereket pedig mivel abortusz ellenes volt az örökbefogadást meg nem akarta ezért megszülte.klb mikor 6 hónapos volt a baba akkor kiment kanadába a nagyszüleihez és ott él egy ideje.
Ez tényleg igaz, és nem kamu? A szüleid befogadták a barátnõdet? Mi lett a gyerekével?
Na figyelj rám!Ez egy igaz történet, csak a nevek kitaláltak.kb egy éve történt az egyik velem egy idõs barátnõmmel(12 évesek voltunk!!) az egyik reggel hallottam hogy valaki kiabál utánam.megfordultam.a barátnõm volt az.szárnyalt a boldogságtól.nem tudtam hogy mi lehet az öröme tárgya, de nekem is jobb lett a napom mikor megláttam hogy boldog.eklindultunk suliba.útközben szóba jött, hogy a hét végén a tesójával bulizni voltak ahol felszedett egy"irtó helyes hapsit".kérdeztem tõle:"és beszélgettetek?".erre a barátnõm azt felelte nem több is volt.én rögtön megijedtem mert kezdtem selyteni valamit."nem-gondoltam magamban-erre anna nem lehetett képes.hiszen még csak 12 éves.én nagyon érzékeny vagyok ahogy ez a gondolat eszembe jutott szinte majdnem a sírógörcs tört rám.a brátnõm meg is kérdezet hogy minden rendben van e én erre csak azt feleltem persze folytassa csak.és elkezdte mesélni hogy a fiúval leültek egy asztalhoz, beszélgettek aztán a fiú egyre közelebb húzodótt hozzá, míg egyszer csak lesmárolta a srác.anna teljes extázisban volt a lila ködben lebegett, nagyon tetszett neki a srác.a srác tovább ment.mivel anna miniszoknyában volt ezért könnyen "be lehetett menni"hát a srác nem tétovázott sokáig egy kissé felemelte annát és levette a bugyiját.anna még mindig ködös volt a "szerelemtõl" és nem vette zokon.a fiú egyszer csak felnyúlt neki.ennél a résznél már kicsordultak a könnyeim.annáék tovább mentek.elmesélte hogy le****ta a csávót , lés hogy ott a diszkó sarokban neki adta magát.amikor ezt elmondta már tudtam, éreztem, hogy nagyon meg fogja bánni.az iskolában elmentem a vécébe, bezárkóztam és percekig zokogtam.tudtam hogy nagyon rossz lesz neki..két nap múlva anna felhívott, hgy rosszul érzi magát.mivel a szülei nem voltak otthon, ezért elmentem hozzá.õ az ágyon feküdt sápadtan.elmentem vele az orvoshoz, lhete valami nyavaját kapott el gondoltam.az orvos megvizsgálta, és adott egy beutalót a nõgyógyászatra, hátha valami nemi fertõzés miatt van.a buszon valami õrületes dolog jutott az eszembe, amitõl azt hittem, ott menten lehidalok.halkan megkérdeztem a barátnõmtõl:"-anna ugye legalább védekeztetek?"a választ azonnal leolvastam anna arcáról.tetõtöl talpig remegett, teljesen elsápadt.innentõl szinte biztosak voltunk benne:anna terhes volt.elmentünk a nõgyógyászhoz, aki megerõsitette a sejtelmünket.annával egymás vállán sírtunk, de bebiztosítottam, hogy akármi is történik, mellette leszek.a szülei amint megtudták, kitagadták annát.õ hozzánk költözött.ahogy megígértem mellette voltam.a srác persze nem jelentkezett a mai napig sem.azóta anna megszülte a kislányát, de nem tudta folytatni az iskolát.csõdbement az élete.azóta minden este sír, hogy nem védekezett, de az még mindig jobban fáj neki, hogy az ártatlanságát csupán egy fellángolásból adta oda egy olyan embernek akinek a nevét sem tudta. tanulságok: 1.egy csapásra minden megváltpzhat, csõdbe mehet az életed, összeroppansz 2.elveszítheted a családod 3.ha a barátaid nem igaz barátok õket is elveszítheted 4.minden ember k**vának, vagy r***ncnak fog tartani 5.az ujdonság varázsa itt is teljesül.eleinte röpködsz, aztán minden az ellenkezõjévé válik 6.nem leszel se bölcsebb, se nagyobb se menõbb ettõl, csak egy összetört lelkû lány mielõtt ez megtörtént velem, azelõtt sem érteztem azt hogy az ilyen emberek r***ncok vagy k**vák, csupán csak az merült fel bennem hogy Úristen miért csinálják ezt?a válasz egyszerû:minden ember befolyásolható. szerintem várj még ezzel.látod mi történhet.és bocsánat mindenkinem a hosszú írásért, és az esetleges hibákért.sajna begörcsöltek az ujjaim annyit írtam:D
Ez egyáltalán NEM gáz.Inkább az a gáz hogy azoknak az embereknek a többsége aki ide írt inkább csak lek.urvázott, nemhogy segített volna:@Emberek hol a tisztelet a társaitok iránt???Még ha az illetõ 13 éves is.Süllyedjetek el. Na szóval kedves kérdezõ.Ez egyáltalán nem gáz!Sõt még büszke is lehetsz rá.Ha pedig az osztálytársaid beszólnak akkor emeld fel a fejed és kiabálj vissza hogy:" Legalább én nem vagyok k.urva!!".És mondtad hogy lassan el szeretnéd veszíteni.Hát szerintem az ráér 17-18 éves korodban is=)ne siess el semmit.elõtted az élet.élvezd=)az osztálytársaiddal pedig ne törõdj!!!!!!=)
gáz. tényleg. az.
hû, jól felzaklatta a kérdés a népet :D akik szerint gáz, azok ritka nagy ribancok, és mikor felnõnek, akkor sem fognak semmit se érni.
akkor téeg is k*rvára megdicsérlek....xD
fake kérdés haggyátok már
Gáz vagy!! Nekem már 5 évesen megvolt a smár, és 6 évesen volt az elõ szex... -.-' komolyan gondolod ezt a kérdést??-.-
Azért van az oldal, hogy kérdezhessenek... Igen... És, hogy mi válaszolhassunk... Hol itt a gond?
Úristen!! Mi emberek vannak itt, áááhh miért kell ilyen bunkónak lenni, ezért van ez az oldal hogy kérezhessenek!!!
bitofára veled sátán fattya! ezért tetedért halállal lakolsz! awhahila hawi lé awhahila hawi lé! most megátkoztalak hogy repüljün 57 sárgarépa a seggedbe és rugjon szájba a mikulás
Az a gáz ha már nem
Nem olvastam el, amit elõttem írtak. xD De ez most... komoly? :O Hát, kedves kérdezõ... xD Nagyon unom már ezt a témát! Nem gáz és kész! Ez akkora egy baromság, basszus 13 évesen menjél legózni!
lol.:Dnemhiszem:D(utolsó)
Az ér, hogy négyévesen rohadtul megba52ott az áram?
Nem az a gáz, ha valaki 13 évesen szûz, hanem az, ha már NEM. Valamint az, hogy sokan versenyt csinálnak a szüzesség elvesztésébõl. 18, 5 éves szûz lány
De gáz vagy te gyerek... Én már 2 éve javában oráloztam, és kb. akkor vesztettem el. Azok voltak ám a szép idõk :( 12 és háromnegyed/l
Akk okés minden ^^
Na, így már oké =D Am gondoltam..
az a gáz ha valaki ilyen idõsen már nem szûz.... az egy rohadt ribizli!
Nagyon gáz, mert ennyi idõsen megkell fektetnie téged vagy 1000000 srácnak :D Na komolyra fordítva: Miért lenne gáz? 13 évesen csak a kis csiribiri ribik nem szûzek már. Oké ha pl 3 éve odavan egy srácért és 2 éve "járnak" de ha csak úgy dirrel-durral belevágják az már hányingert keltõ dolog....
126 :D egyébként én se hiszem, hogy ez komoly kérdés
125
+1
tudom de a 96-ot már én írtam :)
De én inditottam még el a 95. el...
121 én voltam aki elõször folytatta
hû, nagyon:O
ez hülye xD
Nem írtam érthetõen...Bocsi. Úgy értettem, h én se vok érett. :S
19:53 Ezt jólmegmondtad neki -.-" "én se vagyok már az" Nemvagy szûz?? És akkor aztmondod h aki 13 évesen már nem az az egy ribi..Oo 12/L Remélem valamit félreírtál..mertezígy durva.
Te úr isten... Te se lehetsz vmi érett, ha csak azért hiszed azt, h "ciki" a szüzesség, mert pár vki már nem az. Jó-jó, én se vagyok az, de annyit tudok legalább, h aki 13 évesen már enm szûz, az egy nagy ribi. Van egy oszttársam, akinek már 2 gyereke is lett volna, de elvetette. 12/L
135
Szerintem nem gáz.mondjuk ha 13 évesen nem lennél szûz az se lenne gáz, mert ez mindenkinek a magánügye, de szerintem egy 13-14 éves nem elég érett a szex-hez.nemhiszem hogy anyukád örülne ha mondjuk megtudná h a 13 éves gyereke már nem szûz.
Most ti komolyan beakarjátok etetni szegényt? Azért van ez az oldal, hogy kérdezze meg ha nincs tisztába valamivel. Gáznak egyáltalán nem gáz, sõt.. az a gáz hamár nemvagyaz. Az azt jelenti hogy egy kis k* lennél.. Mondjuk..hamár 13 évesen ezen gondolkozol. Am meg nemkell itt elsietni semmit.. Gonolom eztmost azért kérdezted mert valamelyik kis barátnõd már nem az. De hogy te még szûzvan nemfog összeomlani a világ. Tudod hányan bánták már meg hogy fiatalon elvesztették? Majd akkor nemleszel szûz, ha készenállsz rá. De míg ilyeneket kérdezgetsz nemhiszem h érett vagy rá. 17/L
Chuck Norris elõbb vesztette el a szüzességét, mint az apja.
131
120 :P Lol elinditottam ezt a folyamatot és most midnenki ezt csinálja xD
drágám..kicsit el vagy tévedve kiváncsi vagyok h mi lesz belõled 5-10 év múlva egy jó nagy K.rva? a bnõid meg lehet h csak kamuznak.
kicsi vagy te még a szexhez! amúgy legutóbb láttam olyan kérdést hogy "ciki-e ha 13 évesen legozok?" mondom valamit! te is lobban tennéd ha még legoznál nem pedig a szexen járna az eszed! amúgy meg ha piszkálnak a többiek vágj vissza azzal hogy "én ismerem a szerelem fogalmát. de gondolom ez még az agyadig sem ért el ha már lefeküdtél fûvel-fával" vagy ilyesmi. oszt kész! ha meg végképp nem hagynak akkor pofozd õket fel! és kész!
mond meg az elsõ utadba kerülõ fiunak h el akarod veszteni mert az osztálytársaid cikiznek h szûz vagy... egybõl lesz barátod
Küldj egy képet privát emailben, légyszi. ;) Aztán meglátjuk. ;)
A kérdező hozzászólása: de csak (jólenne) de mivel nincs barátom igy nem
oh, hát akor rajta! legylé te is olyan ribanc mint az oszt.társaid többsége! hajrá!
Szerintem az a gáz, hogy egyáltalán ilyen kérdés FÖLMERÜLT benned...
A kérdező hozzászólása: utólsának csak annyit hogy városban élek!
szerintem kelet maon valami eldugott noname faluban lakhatsz ahol az iskola 99, 3*3, 14%a cigány, ebben az esetben igen is gáz mint tudjuk a cigányok 10 éves koruktól élnek nemi életet ami a fehér emberik korba számítva olyan 28 év, vagyis igen gáz, csoda hogy ki nem rekeszt a fajtád
Amennyiben ez a kérdés nem kamu, akkor komolyan szégyenlem a mostani 13 éves korosztály. Rettenetes milyen felfogásban és tudatlanságban élnek. Arról már nem is beszélek, hogy ez a kezdetleges "nemi élet" milyen hatással lehet rájuk. Mert elég kevés 13 éves folytat úgy szexuális életet, hogy az élvezhetõ legyen és valóban legyen köze a szexhez. Nem értem minek sietni és szánalmasak az ilyen kislányok. Eddig úgy gondoltam normális férfit nehéz találni, de a mostani 13-14 éves korosztály lányai, ha itt tartanak..hát sajnálom a férfiakat. 10 év múlva nem sok valamire is érdemes lesz köztük. Csak olyat találnak majd akin 18 éves korára minimum 6-7 férfi átment. 18 évesen vesztetettem el, de csak azért mert akkor lettem szerelmes a páromba. És nem haltam bele, semmit nem vesztettem vele csak nyertem.
az osztálytársaid is nagyrész szüzek valoszinü, csak mivel te felveszed a piszkálást, ezért csinálják. ha meg vmeik nemaz, és ráakar venni téged is hogy veszitsd el, annak az is lehet az oka hogy õ már most kegyetlenül megbánta és neked is rosszat akar, vannak ilyen emberek!
van egy ötletem! Ezt az édesanyádtól kérdezd meg h 13 évesen szerinte ciki e szüznek lenni
ojj. utolsónál a pont. de nem csak a VIVA miatt... túl sok filmben van már erotikus jelenet, és a fiatalokat elkezdi érdekelni... és ilyen kérdések lesznek a végére...
És 3 év múlva a 10 évesek fogják megkérdezni ugyanezt? OMG Köszönjétek ezt a VIVA TV-nek és társainak.
Ilyen kérdés már volt 1x, arról is üvöltött, hogy kamu. Valami idiótának nincs jobb dolga, mint provokálni a jónépet, azok meg nem veszik a lapot.
szerintem a barátnõid csak kitalálták hogy már nem szüzek és ha mindig piszkálnak akkor mond azt hogy te se vagy már szûz ennyi
várhatnál még 1kicsit... még a 15-16 évesen is korai, de ha 1 évnél régebben vannak együtt, még megértem, hogy elkezdték. de így, hogy nincsen barátod, csak úgy "el akarod veszíteni". nézz magadba, aztán képzeld el, az milyen gáz lenne, ha anyádnak/apádnak tennéd föl ezt a kérdést. elõzõeknek: egyes 13 éves lányok felfogása szerint ez tényleg gáz, nem biztos, hogy kamukérdés
Jézus...senki nem veszi észre, hogy ezt egy hü*ly pasas írja????? Ezt nem lány tette fel és csak szórakozásból. Amúgy amai 13-14 éves pasik is jó nagy ótvaros riban**k....
Igen, nagyon gáz! Veszítsd el minél hamarabb, mert senki nem fog emberszámba venni! Én már hat évesen a bátyámmal elveszítettem! Akkor õ 16 volt!
Szánalmas kérdés, szánalmasan hülye embertõl...
Azt hittem, h lefordulok a székrõl mikor ezt a kérdést olvastam :| Én 15 vagyok és 2 éve van párom. Közel se vagyunk ahoz, hogy éljünk MÉG nemi életet. Megvárjuk azt a pillanatot amikor úgy érezzük, hogy mi egymásnak vagyunk az igaziak... nah ez nem lett vmi értelmes, de a lényeg benne van. Ez a kérdés maga a GÁZ. És bocsesz az offolásért :D
A kérdező hozzászólása: de már én is elakarom veszteni(lassan)...
szerintem az, már 5 éve el kellett volna veszteni, most jó sok mindenrõl lemaradtál
A kérdező hozzászólása: csak az a baj h mindig piszkálnak(amelyik már nem az)
Te kislány, te nagyon kapod... jó nagy ribancok járnak a Te osztályodba, am örülj neki, h te még szûz vagy, és vigyázz is, h az is maradj sokáig!
ha már majdnem minden oszt.társad elvesztette, akkor nagyon nagy ribancok lehetnek(bocsánat). inkább legyél büszke rá, hogy nem adod oda magad fûnek-fának...
A kérdező hozzászólása: és én még az vagyok
Hû de unalmasak már ezek a kérdések. -, -'
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert már majdnem mindeggyik osztálytársam elvesztette!!
Kisanyám, az a ciki, ha 13 évesen már nem vagy szûz. szerinted amúgy miért lenne ciki? ne mondd azt, hogy nem tudod!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok hülye egyáltalán!!!
Nem értem miért kell ilyen tapló módon írni valakinek ... miért nem lehet normálisan válaszolni? ... Egyáltalán nem gáz, elég ha 17-18 évesen elveszted a szüzességedet.Senki nem fog nagyobb "arcnak" tûnni, hogy ha már lefeküdt mással... :)
pff micsoda k_rvák lehetnek:\ inkább ne foglalkozz velük és kímélj meg minket a hülye kérdéseidtõl!
kis csitri vagy te is..
A kérdező hozzászólása: 17:12 nek meg kell gondolni
A kérdező hozzászólása: megkell ezt gondolni
hisz még gyerek vagy, dehogy lenne gáz
Figy, ha nekemadod a szüzességed, elviszlek Nápolyba (k*rvának! :D)!
az a gáz ha valaki 13 évesen nem szûz.
antifaces... lol :D
...ciki, hogy 13 éves vagy... de hogy még szûz is, az pofátlanság!
A kérdező hozzászólása: igen normális
Csak 29 éves vagyok. Olyan nagy baj, hogy 12 éves lánynak szeretem látni az arcán az élvezetet? ;D
Igazavaaan, satisfaction, igazavaaaan
Mondd meg az osztálytársaidnak, hogy ûbergáz az, hogy 13 éves korukig vártak ezzel. Más 10 évesen, ahogy elkezd odalent szõrösödni, meg nõ a mellbimbója - már gondoskodik 1-2 szeretõrõl. 13 éves korukra a jobbak már minden módját ismerik a rúdtáncnak, és legalább 50 rúdon táncoltak már szerte a világban.
ja
Istenem!! hogy te milyen idióta vagy meg az osztálytársaid de sztem egy cigány lehetsz ha már ilyenkor ilyeneket kérdezel.Az én szememben egy K*va-vagy.LOSER.nyomorék
Nem gáz sztem.Am õk se biztos hogy elveszetették!!Be tudják bizonytaní??Sztem nem.Örülj neki hogy még az vagy.
Kb ez az 500. ilyen kérdés.. Öregem.. 13 évesen ne a sexen járjon az eszed, hanem a tanuláson. Úristen.
Nem gaz inkabb az lenne gaz ha mar nem volnal az.....en 16 vok es meg szuz.....es nem is tervezem hogy elveszitem....majd ha igazan szerelmes leszek vlkbe akor....ezt elvezni kell nem elhulyeskedni.....erre gondolj
TLDR, kérdezd meg egy szeptemberi születésûtõl.
TE HÜLYE VAGY bár ezt elõttem már sokan mondták! ne veszítsd el csak akit igazán szeretsz azzal! egyébként aki azt hiszi hogy a 13éveseknek még a barbe való meg a tanulás az is téved igenis akadnak értelmes tinilányok akiknek nem a barben vagy a legon jár az eszük hanem a pasikon és nem a szexen! nem kell ennyire lealacsonyítani a korosztályt bár a ti idõtökben még biztos ez volt! de változnak az idõk !
Nos, szerintem ezt nem kéne megkérdezni itt. Talán tudod hogy mi lett volna rá a válasz. Mégis hogy gondolhattál ilyenre?egyébként ne tõlünk kérdezd, ha akarod veszítsd el, utána majd meglátod a következményeket. Ennyi...
pedo:@ (2 vel elõbbinek)
NEM GÁZ! AZ GÁZ, HA MÁR NEM AZ!
Fincsike. Mmm.
lehet kamukérdés, attól még ez az igazság sajnos a mai világban. 13 évesen állítólag már tényleg ciki szûznek lenni..... hallatlan
kamu kérdés, az 100%
hát.. az elöttem lévök többsége elmondta h mit gondolok de leirom azért én is 1: egy csöppet kicsi vagy még ehez szerintem 2:én 2 hónap múlva leszek 16 és még szüz vok és senki nem piszkál azért mert nem vagyok az. Nem attól leszel nagyobb és menõbb hogy hány évesen veszíted el meg ha azért piszkálnak téged az akkor öszintén ezek milyen barátok?ha nevezhetö azoknak öket 3:többsége tuti kitalálta hogy nem az 4:mondok neked egy történett ami már megtörtént: volt egy csaj aki még szüz volt és a barátnöi meg "nem". De abbõl csak kb negyed vot az és csak azért veszitette el és olyanal akit nem szerett meg nem is akrta és jó mély nyomot hagyott benne egész életében és utána kiderült hogy bartnöi kamúztak arröl h nem szüzek. lehet hogy te eseted is ilyen lesz.... sok sikrt a döntésedhez
Kérdezd anya cipõjétõl :)
pffff.... én 23 leszek. ha felmerül véletenül vmely intim témákat érintõ beszélgetés során ESETLEG a téma, a 15, 5-es válaszommal kellemetlenül érzem magam. és kihangsúlyozom a 15 után, hogy "ééés féééél"!!!!! 13 ??!!!!!! basszus, sok cikket olvastam már a mai kis szépen fogalmazva "koránkezdõkrõl", mégis újra-és újra ledöbbent. én mindigis nagylány típus voltam, mehettem csavarogni, de soha fel nem merült, h kellessem magam. És a többi osztálytársam?!! KI SEM ENGEDTÉK a legtöbbjüket a játszótérre sem, nemhogy még répázni.... WÁÁÁÁÁÁ
hülye kérdés. olyan gáz, ásd el magad... nem, nem gáz! örülj neki, ha 16 éves korig az is maradsz, mert az már rekord
Ilyen nincs, mnthogy azon járna az eszed, hogy tanulj, mert még az lakóhelyed nevét sem tudod leírni...Nem Debrecemben, hanem Debrecenben!Komolyan mondom, mi lesz belõletek...A kérdésre meg inkább nem is válaszolok.
Úristen!! Hogy tudsz ezzel a tudattal élni?????? Szégyen!! Meg az is, hogy ilyen kis k* vagy.
Persze, hogy gáz. Normálisan már nyolc évesen kefélned kéne mint a nyúlnak. Te szerencsétlen.
A kérdező hozzászólása: vénkerti
Debrecen? :D Melyik suli? ;)
"Aki 14 évesnél fiatalabb gyerekkel szexel, az bûncselekményt követ el, még akkor is, ha a kiskorú beleegyezésével történik. " Idéztem egy másik kérdésben egy másik válaszolótól. De igaza van.
Ha ez a kérdés nem kamu: Én 13 évesen épp arra gondoltam hogy melyik középiskolába fogok menni!Érdekelt engem hogy az osztálytársaim mit gondolnak rólam? Kinevettem õket, kik õk nekem? Fulladjon meg a sok hülye kiscsaj, akiknek valamiért nagyon viszket odalenn.Hajjaj, de megfogják õk is bánni, ha van egy cseppnyi eszük. Rajta, veszísd el azért, hogy végre ne csúfoljanak, majd megbánod pár év mulva, mikor jön egy pasi aki igazán szeret, és a tenyerén hordoz téged. És tudod mit fogsz mondani? AMit elõtted sok ezer csalódott lány. Ó várhattam volna még hogy annak adjam oda magam elõször akit igazán szeretek. Mesélte barátom, hogy mikor koncert után odamentek hozzá a tini csajok, hogy tegyék magukat, pont az ilyen kiscsajokat használta ki mint te, vagy az osztálytársaid, volt egy menet velük, aztán szevasz.Tudod, a kiscsajoknak tetszett, hogy hosszu haja van, szép szeme, meg gitározik, bizony sok mindenkit megkapott ezzel. Én nem vetem meg ezért, mert mostanra egy hûséges, kedves, udvarias 23 éves férfi lett, és a helyébe én is ezt tettem volna, mert aki hülye az megérdemli hogy így vessze el a szüzességét.Az esetek 80 százalékában ezeknek a lányoknak vannak orgazmusproblémái vagy szexuális gátlásai. Mellesleg bármit is mondunk itt neked ugyis a saját kis csitri fejed után mész, meg az osztálytársaidé után. Ja, én is megkérdezném anyukától, szerintem jól kiosztana. Én 15 évesen nem hallgattam édesanyámra, elvesztettem, mai napig bánom hogy nem annak adtam akit szeretek!Te mért nem leszel kicsit okosabb és egyszer talán halgass azokra akik tapasztaltabbak, mint a korodbeliek! Az hogy igy mondtad: "Hamarosan én is el akarom vesziteni..." Arra következtet, hogy annyira befolyásolható kis hülye vagy, mint általában a 13 évesek. Istenem...Azért sajnállak, hogy te is ebbe a "sulis csapdába" estél. Mi lenne srácok, ha ezekre a kérdésekre nem is válaszolnánk? Ugyse ér semmit a tanácsunk, mert az osztálytársai véleménye többet számít még ilyenkor neki, mint pár idõsebb emberé, buta ember a saját kárán tanul. Egyszóval szerintem még várj pár évet, addig maszturbálj többet hogy te is lehüsd a kedélyeid. Az a baj, hogyha valaki gunyosan válaszol, még képes vagy és azt is komolyan veszed. Kis hülye. Kár hogy nem vagy a tesóm lehet bemennék a sulidba és kiosztanám a kis ribancokat, hogy le lehet koccolni mert külömben olyan botrányt csinálok a szüleiknél hogy megemlegetik.
A kérdező hozzászólása: 11:23-nak Debrecemben
Fú anyám.. ásd el magad. xD
Mért lenne gáz?? '-, -' 13 évesen még barbizni kéne, meg a középsuliba készülni, minnél jobban tanulni, nem azzal, hogy kiér be elsõnek a lyukba...
Vénkert??? :D Akkor minden meg van magyarázva.. Az gengsztersuli.. Meg ribancsuli.. :D
A kérdező hozzászólása: igen de eléggé
Ezt de hülye kérdés...Én 17 vok és még szûz.
nem vagy normális....akár vicc, akár nem....de...van itt a falunkba egy kis ribi, aki ugyen idõsebb tõled...14 éves....és már 4 hónapos terhes...ha az akarsz lenni...kefélj nyugodtan...áldásom rá...
Nem gáz...13 évesen szerintem valaki igen is legyen az
Eskü nem tom milesz amikor én gyereket akarok vagy mikor hugom nagyonbb lesz 7 évesen is ez lesz már lassan a legnagyobb probléma hogy hé te milyen idióta vagy hogy még szûz vagy hát komolyan mondom nem tudom nincs az életben nagyobb baj mint ez! Szánalmas az az ember aki úgy veszti el a szüzességét hogy hú de nagy lettem tõlle! engem megerõszakoltak és hát nem lettem nagyobb hogym ár nem voltam szüz! egyre figyelj ha te is belépsz a "nem szüzk" klubbjába akkkor legalább védekezz nehogy aztán 13 évesen anyuka is legyél és ne csak nem szûz
Aki már 13 évesen nem az az vagy ribanc vagy hazudik!! És te is hazudsz amikor azt mondod, hogy az osztályodban az összes lány elveszette már !!
Szerintem az gáz, h ezt kérdezed!!!
11:23 vagyok, köszi hogy megírtad, hova jársz. Én Debrecen mellett élek, nem is gondoltam volna, hogy ahol 6 évig elbuszoztam, miféle dolgok mennek. Ébredj fel, a suli falán kívül más a világ. Én is Debrecenbe jártam középsuliba, a 11 lány közül legalább 8-an szûzen érettségiztünk. A srácok kinézték azt az 1 osztálytársunkat, aki 14 évesen eldicsekedett, hogy lefektette a barátnõjét. Azt mondták, hogy korai volt ilyen idõsen, meg hogy bunkó a srác, mert milyen dolog már egy ilyet világgá kürtölni, ez csak rájuk tartozik, meg milyen helyzetbe hozta már a lányt, hogy mindenki tudja most már róla, hogy nem szûz. Pár hónap múlva szakítottak, ahogy az lenni szokott, hát nem vált a srác dicsõségére. Na, ilyen sulik meg osztályok is vannak Debrecenben. A tied egy szubkultúra, nem vagy köteles hozzájuk igazodni. Nemrég volt 15 éves osztálytalálkozónk, az egész osztályból két elvált volt, pont egymással szakítottak, megjegyzem 16 éves koruk óta jártak, szexuális kapcsolatot is beleértve. Pont õk váltak el! Mi harmincasok már látjuk, kibõl mi lesz. Nem sok jót jósolok az osztálytársaknak. Nem lesz normális családjuk. Neked még van esélyed, ne menj utánuk! Le akarnak majd húzni maguk közé, ne hagyd magad! Elõre sajnálom az osztálytársaid leendõ gyerekeit, szegények.
nah én bolyais vok nem meszze töled mi a neved ha szabad megkérdezni eldumálgathatnánk :D én is 13 vok
Hol élsz, és miféle iskolában, ahol ez a nyájszellem, és aki nem akarja hogy cikizzék az elveszti vagy hazudja, hogy már nem szûz? Tudod, a legtöbb ember irigy, és szereti lehúzni azt, akit egy kicsit is maga fölött lát, a saját szintjére. Nem sok a kisebbségi az osztályodban? Õk a korai szüzesség-elvesztésben meg a lehúzásban is elsõk. Tényleg érdekel: hol élsz?

13 évesem ciki ha valaki nem szűz?

13 évesen elvesztettem a szüzességem , most 19 vagyok a pasimmal még azóta eggyütt vagyunk.

Legjobb válasz: Sajnos az tapasztalható, hogy a fiatalok egyre korábban veszítik el a szüzességüket. Van, aki 12 évesen alig menstruál még (vagy egyáltalán még nem is), és már nem szûz. Ez a túlfõtt koraiság jelentkezik az alkoholfogyasztásban is: egyre több a 14 éves, vagy fiatalabb a szórakozóhelyen / kocsmában, és sajnos ki is szolgálják õket, vagy 18 éves "barátjukat", aki késõbb átadja az italt nekik! 13 évesen még nincs meg a kellõ felvilágosítás a biztonságos szexhez, így erõsen ajánlom a "türelmet" és a várakozást a megfelelõ idõre / alkalomra. Általában a lánynak erõs nyomot hagy az "elsõ", míg a fiúk nem is emlékeznek rá: ezért is tartom fontosnak a megfelelõ alkalom kivárását!

17 évesen szûz vagyok. Bár lehet, hogy ómodinak tûnök meg minden, de szerintem egy 13 éves nagyon ráért volna. De tulajdonképpen szerintem az a lényeg, hogy az elsõ olyannal legyen akit szeretsz. Nekem még nem jött el az illetõ, és csak azért, hogy ne legyek szûz nem éri meg. Szerintem. Bár nem tudom mit éreztél 13 évesen. De tényleg most mit számit? Legalább még vele vagy, s fõleg ha szereted...
Sajnos az tapasztalható, hogy a fiatalok egyre korábban veszítik el a szüzességüket. Van, aki 12 évesen alig menstruál még (vagy egyáltalán még nem is), és már nem szûz. Ez a túlfõtt koraiság jelentkezik az alkoholfogyasztásban is: egyre több a 14 éves, vagy fiatalabb a szórakozóhelyen / kocsmában, és sajnos ki is szolgálják õket, vagy 18 éves "barátjukat", aki késõbb átadja az italt nekik! 13 évesen még nincs meg a kellõ felvilágosítás a biztonságos szexhez, így erõsen ajánlom a "türelmet" és a várakozást a megfelelõ idõre / alkalomra. Általában a lánynak erõs nyomot hagy az "elsõ", míg a fiúk nem is emlékeznek rá: ezért is tartom fontosnak a megfelelõ alkalom kivárását!
de mért kell megkérdezni, h az-e? szerintem ez provokatív kérdés, mert te is tisztában vagy vele, h nem ciki, de fel akarsz minket húzni ezzel. baromi idegesítõ. amúgy meg az elég szánalmas, h 19 évesen ilyen ciki, meg pasimmal szavakat használsz.
A kérdező hozzászólása: hát sajna neked nem néznek ribancnak :D képzeld el hogy még fel is néznek rám ennyit errõl
te jó ég még fel is néznek-.- szánalmas vagy már bocsi...én a helyedbe nem rajolnák föleg egy 19 évessel pff..mostanába már ez a divat minél öregebbel mi?:D háth grat.... csak szolok semmibe fognak nézni... fogadok a hátad mögött ugy kibeszélnek... de te tudod ha neked ez jó.. a 19 évesnek sincs több esze...szánalmas vagy bocsi
jah bocs vissza szivom amit mondtam figy akkor se ez lett volna a legjobb de hoyg régota eggyüt vagytok.....gratulálok tényleg azt hittem te is egy ilyen 13 éves kis izé avgy akinek 19 éves pasija van de ezek szerint nem:) gratulálok(tényleg) bocs amit mondtam viszza szivom én voltam idióta:(várhattál volna még egy kicsit az tény:D
14F
Õh ha úgy vesszük, hogy még mindig együtt vagy a pasival akkor igazából nem gáz, de ha csak úgy mond olyan "egyszeri" nem túl sokáig tartó gyerek szerelem lett volna akkor igen.
Alapjáraton igen, de ebben az esetben más.
de ki a f*szt érdekel mi volt 6 éve? és kit érdekel hogy azóta jársz a pasassal? legszívesebben fejbe lõném az ilyet..
SZia, Zoli vagyok 13 évesen vesztettem el a szüzességemet és most 19 vagyok de azóta is együtt vagyok a barátommal. <--Ha így mutatkozol be akkor krvára ciki, de ha nem akkor senki nem fog emiatt elitélni. Proság 1 ilyen kérdést kiemelni.
Aki 13 évesen már nem szûz, az enyhén szólva korán kezdte!Én 14 éves vagyok, még szûz vagyok, és 17-18 éves koromig nem is nagyon szeretném elveszíteni!Mostanság sajnos már az a menõ, hogy 12-13 évesen már elveszíted a szüzességed, amikor még nem is szerelembõl csinálod, hanem mert attól nagynak érzed magad, pedig nem vagy nagy, és érett sem ahhoz, hogy lefeküdj valakivel!Szóval 13 évesen nem ciki, csak nagyon korai még!
15 éve nem vagyok szûz. Nem bántam meg, hogy korán elvesztettem. A a kapcsolat 2 évig tartott általános iskola 7.-8. osztályban. Ami nagyon rossz volt benne, hogy késõbb gimiben 2.-ig nem volt semmi, szóval rengeteg idõ kimaradt. Mivel tudtam, hogy mit hagyok ki, ezért még rosszabb volt, hogy nincs semmi szex. 28f
"19 vagyok a pasimmal még azóta eggyütt vagyunk." Zoli???
ha 13 évesen valakinek elmondtad akkor igen L/13 :D
szerintem Gáz ha valaki 13 évesen vesziti el a szüzeségét mert ugye azt hiszik h, "MENÕ" miközben szégyen..(mint egy k_rva )
Nem ciki, csak korai
miért kérdezed??mostmár úgyis mind1 nem?? de am ebben az esetben nem gáz és ritka az ilyen h egy ilyen fiatalkori szerelem eddig tart és ez olyan jó :)
A kérdező hozzászólása: hát igen igy van és még jobban szeretjük egymást mint valaha
Jah nagyon ciki.... nem értem, hogy ebben a témában miért olyan fontos a társadalom véleménye, ez már aztán teljesen magánügy, hogy ki mikor veszti el. Már megtörtént akkor nem tökmindegy? Ha most azt mondom, hogy "igen, ciki!" akkor mit teszel, az miben változtat meg téged, mint embert?? Együtt vagy vele, már hét éve, gondolom szerelem a köbön van még mindig, örülj neki.
Alapjáraton azt mondanám, hogy eléggé gáz, de e miatt nem az: "a pasimmal még azóta eggyütt vagyunk."
Ciki , és még korai is. 13 éves még gyerek. Plusz pont azért, mert legalább nem váltogattad a partnereidet, hanem eggyel maradtál.
Hát igen, elismerésem a tiétek, és sok boldogságot :D
Szerintem terhes vagy! :)
Ez nem ciki. Az a ciki ha 30 évesen szûz vagy xd
Nem, csak ribancnak néznek.
A kérdező hozzászólása: de szerelembõl csináltam am

Melyik elítélendőbb, ha egy 13-15 éves szűz lány egy nap után lefekszik valakivel, vagy ha egy szűz fiú hosszas próbálkozások után, végső elkeseredésében 25 éves kor felett elmegy egy prostihoz?

Legjobb válasz: Az elsõ mert õ ezek után nem számit soknak és max lábtörlönek fogja használni a pasi õ meg bánni fogja élete végéig... a 25 éves srác meg már elég idõs és ha nem akar tovább várni akkor tegye prostival bár én ezt az ötletet is baromságnak találom

Az elsõ mert õ ezek után nem számit soknak és max lábtörlönek fogja használni a pasi õ meg bánni fogja élete végéig... a 25 éves srác meg már elég idõs és ha nem akar tovább várni akkor tegye prostival bár én ezt az ötletet is baromságnak találom
mégjó hogy az elsõ!!! a második inkább sajnálatra méltó... 16/L
az elsõ, a második pedig nem elítélendõ
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyre több lesz aki rájön, hogy valami nincsen rendjén! :) A kérdés direkt arra irányul, hogy az emberek figyelmét ráirányítsa arra, hogy amíg a legtöbben a prostinál elvesztõ fiúkat ítélik el, addig valószínüleg rengeteg olyan lány van, aki ennél sokkal elítélendõbb módon veszti el a szüzességét, nem is tesz érte semmit, mégis õket senki nem tartja lúzernek. Pedig, ha egy ilyen lány majd visszagondol késõbb az egészre valószínûleg ugyanúgy bánni fogja. De neki ezt nem kell szégyelnie, nem tartják bénának, nem kell majd titkolnia a leendõ párja elõtt ( sõt még sajnáltathatja is magát, hogy jaj de szemét volt az aki elvette). Közben meg az a fiú, aki folyamatosan küzdött érte, hogy elveszítse a szüzességét rengeteg megalázást kapott, még a társadalom elítélésével is szembe kell néznie. Nekem az volt a célom ezzel a kérdéssel, hogy erre rávilágítsak, mert én is így veszítettem el, és zavar ez az igazságtalanság. De egyrészt örülök, ha neked nem kell, (nem kellett) ilyen dolgokkal szembenézned, másrészt annak is, hogy itt mindenki inkább az ilyen lányokat ítéli el. Ja és hidd el én sem szerettem volna ilyen "beteg" lenni, hidd el! Örülj neki, ha Te nem vagy az! Irigyellek!
És hány ilyen beteg lehet, aki ilyeneken agyal?!
A kérdező hozzászólása: Azt már tudjuk, hogy rengeteg ilyen fiú van manapság aki így veszíti el, de mennyi ilyen lány lehet, aki ilyen fiatalon egy nap után odaadja magát?
Az elsõ. És az elsõ fogja a legjobban bánni szerintem!
Mindkettõ gáz!
A kérdező hozzászólása: Még az is érdekes kérdés lehet, hogy ki fogja jobban megbánni? A lány vagy fiú?
A kérdezõnek részben igazat adok! Valóban a mai lányok(tisztelet a kevéske kivételnek) ezen versenyeznek például a barátnõjükkel, hogy kit mikor, hányan, mennyi idõ után birizgálnak meg! És érdekes mód ezt az átlag nem ítéli el, sõt egyenesen vagánynak tartják! Hogy egész életében bánni fogja-e az ilyen hogy például egy nap alatt megadta magát? Kétlem! Ezek annyira e

Gáz ha egy lány 13 évesen nem szüz? Ti elitelnetek?

Legjobb válasz: A többiek cikizik. Cikizik, ha még 17 évesen szûz, cikizik, ha 13 évesen már nem az. Cikizik egymást minden miatt. Gáznak gáz, de ezen nincs mit tenni. Legközelebb majd nem hozza nyilvánosságra. Pár év múlva már nem lesz téma..

A többiek cikizik. Cikizik, ha még 17 évesen szûz, cikizik, ha 13 évesen már nem az. Cikizik egymást minden miatt. Gáznak gáz, de ezen nincs mit tenni. Legközelebb majd nem hozza nyilvánosságra. Pár év múlva már nem lesz téma..
Magát a lányt nem, mert nem ítélkezem senki felett, de a helyzetet igenis, meg a szülõket.
nem ítélek el senkit, mindenkinek a saját dolga. nem mondom, hogy így kell csinálni, de ha kapcsolatban van, nem kefél össze vissza, és nem egy hat hónapos hû de komoly és hosszú együttlét után adta be a derekát akkor én megértem, én is voltam annyi. egyébként korainak tartom, egy 13 éves még gyerek.
Szerintem elítélendõ, de inkább a szülõket ítélem el akiknek a gyerekük 13-15 évesen már szexel, mert ez az Õ hibájuk is, még a 16 évesek többsége is éretlen hozzá lelkileg és agyilag, nem hogy egy 13 éves kislány.Volt nekem is "barátom már ovitól 10 éves koromig érdekes nem gondoltam arra lefekszem vele, mert régóta "járunk".
El. 10 év letöltendõ fegyházbüntetésre.Komolyra fordítva a szó!:) Figyelj szerintem ez a te dolgod. Ha szerelmes voltál a fiúba, akkor nem elítélendõ. Bár lehet, hogy várhattál volna 1-2 évet. De ha késznek érezted magad rá, akkor nem gáz. Ha viszont csak azért tetted hogy ne legyél az, hogy társaságodnak igyekeztél megfelelni, akkor szerintem rosszul tetted. Bár ez csak az én véleményem.
Csodálkozol rajta, hogy cikizik? Ez elég nagy szégyen!
Szerintem, GÁZ!Jó hogy nem már pólyás korában vesztette el.
nem kellett volna mindenkinek az orrára kötni.
A kérdező hozzászólása: Igazábol nem rolam lenne szó. Az egyik barátnõm 1 és fél éves kapcsolat után döntött igy. Én nem itélem el de mindenki más cikizi.
A bíró a tárgyaláson pedig azt ítéli el, aki elvette a szüzességét.
Elítélném, és el is ítélem. Még írni, olvasni és számolni is alig tanult meg de már szexuális életet él? Ez mi ha nem normális?

Az gáz ha 13 évesen egy csaj már nem szűz? Nyugi én még az vagyok csak érdekel (és nem is tervezem hogy elveszítem . Legalábbis 17 alatt nem akarom)

Legjobb válasz: Szerintem igen,van is egy ''barátnõm'', aki 13 éves és nem s zûz, eléggé rossz szemmel néznek/nézünk rá. 15/L

Szerintem igen, van is egy ''barátnõm'',  aki 13 éves és nem szûz,  eléggé rossz szemmel néznek/nézünk rá. 15/L
A társadalmunk szánalmas, a becsület elértéktelenedett, ki alakult ez a kifacsart séma, elbutít a média ahol a kuválkodás a trend. A szülõk nem törõdnek a gyerekeikkel, nem nevelik õket, ez persze csak részben az õ hibájuk, dolgozniuk kell, hogy megadhassanak mindent a gyereknek, ezért néha azt sem tudják hol és kivel van a fiuk vagy a lányuk. Megváltoztak az értékrendek, az, hogy egy 13 éves lány már nemi életet él, az sajnálatra méltó, mert hiába mondják, fogalmuk sincs róla mi is az amit csinálnak, csak menõ és ennyi.
szerintem nagyon szánalmas, hogy éretlen 13-15 éves kislányok már kefélnek, és ez a legfontosabb nekik az életben, hogy minél hamarabb szét tegyék a lábukat
Meglepõen ocsmánynak tartom az ijet, értem h ha valaki kíváncsi, de akkor is. És mi a [email protected]ért van ébren egy 13 éves lány 03:22-kor?! Elkorcsult világban élünk....
Gáz.
1978. évi IV. törvény a BÜNTETÕ TÖRVÉNYKÖNYVRÕL: "201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ." Mielõtt bárki megkérdezné, azt is elárulom, hogy: "fajtalanság: a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértõ cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál." TEHÁT: Ha 16 éves srác lecicizi a 13 éves barátnõjét, az NEM bûncselekmény, DE ha ugyanezt 22éves srác teszi a 13éves csajjal, az már bûncselekmény.
Ocsmánynak tartod az IJET? :) én ugyanúgy nem értem hogy miért basztatnak valakit azért mert szûz, mint azt hogy miért basztatnak valakit azért mert szûz. Mindkettõ hozzáállás szánalomra méltó. De a tied fõleg.
általában még nem eléggé érettek és ezt nem testileg, hanem szellemileg értem. nagyon gyakran csak a buli kedvéért csinálják, kivagyiságból.... ha nem ilyen a lány, akkor elfogadom, mert mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mikor kezdni, és van korábban érõ is. de nem ez az általános :-(
Nagyon GÁZ!
hat igen szerintem az de nagyon de ez csak a szulok hibaja szerintem 15 16 alat ertelmetlen elvesziteni es az kiraly ha nem akarod 17 eves korodig elvesziteni ezel csak egy gond van lasan azok lesznek a furak akik 15 felet veszitik el hat ezeket a taknyosokat nem ertem hogy 12 13 evesen elveszitik mar jo ha tudjak mi az a szuzesseg na meg az ovszer
ugy latszik hogy nem csak 6. ban kene felvilagositani a gyerekeket hanem mar 5. be is de nem egyszer egy evben hanem minden honappan mert kicsik es meg nem is tudjak mi az a vedekezes tisztelet a kivetelnek de nem hiszem hogy egy 13 eves kene tudja hogy mi az a sex reszletesen mindn reszletet a nemi eletnek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!