Találatok a következő kifejezésre: 13 éves rajtakaptam (3 db)

13 éves lányomat rajtakaptam maszturbálás közben. Mit tegyek?

Van egy 13éves lányom. Van pasija is,(15éves) aki egy nagyon kedves,helyes,tisztelettudó srác kedvelem nagyon. De a minap rajtakaptam a lányom hogy ül a kádban, és a kezével izgatja magát majd halkan sikoltozik és mondja "Zoli még, még, jobban nyomd be a kemény faszod". Õ nem vette észre hogy rajtakaptam, mert akkor jöttem haza és nem tudta hogy már otthon vagyok. Szerintetek mit tegyek? Normális ez egy 13éves lánynál? Már a lányom viszonylag érett, borotválja a nemi szervét, de tipikusan kés?n ér? tipus még kicsik a mellei is (A80). Segítsetek ez normális egy 13éves lánynál? Köszönettel: Egy aggóda apuka :)

Legjobb válasz: jajistenem, mért kell minden kérdés mögött szórakozó kissrácokat látni? válaszolni kell rá aztán kész. :) maga a maszturbálás nem gáz, meg az sem, ha a pasijáról álmodozik (jobb, mintha egy kollégádról álmodozna, nem?). Ne hozd elõtte szóba, mert iszonyatosan zavarba fog jönni, és lehet, hogy bezárkózik elõtted. Viszont úgy néz ki, ideje a szexuális felvilágosításnak. Megfelelõ fogamzásgátlásról, tévhitekrõl, terhességrõl... :) Kitartást, kedves lányos apuka, lesz még rosszabb is. :) (18 éves lány)

jajistenem, mért kell minden kérdés mögött szórakozó kissrácokat látni? válaszolni kell rá aztán kész. :) maga a maszturbálás nem gáz, meg az sem, ha a pasijáról álmodozik (jobb, mintha egy kollégádról álmodozna, nem?). Ne hozd elõtte szóba, mert iszonyatosan zavarba fog jönni, és lehet, hogy bezárkózik elõtted. Viszont úgy néz ki, ideje a szexuális felvilágosításnak. Megfelelõ fogamzásgátlásról, tévhitekrõl, terhességrõl... :) Kitartást, kedves lányos apuka, lesz még rosszabb is. :) (18 éves lány)
Mostanába sûrûn fordul elõ az ilyesfajta kérdés. Rajtakaptam a 8éves lányomat ujjazás közbe stb stb stb.... Ha tényleg egy aggódó apuka, akkor én azt mondom hogy nem kell aggódnia. Ez természetes, és a lánya meg próbálkozik. Így ismeri meg önmagát. Ha meg egy hülye pisis vagy aki csak szórakozik, akkor üzenem hogy kicsit unalmasak már ezek a kérdések.
Hm...engem 9 évesen kapott rajta anyum bár én nem mondtam ilyeneket.Most 15 vagyok.Hát most érik, ezt meg kell értened(ha szabad tegeznelek).A mellméret ettõl független.Hormonok...sztem normális, amit mondott az sem biztos hogy sok idegességet igényel.... Szerintem minden rendben, lehet, hogy így tudja csak felizgatni magát.De hogy láttad meg?Csakúgy bementél, és kilested?Fura...
Hogyne lenne normális?!Vagy neked nem voltak "érési" metódusok a gyerekkorodban?!Én nagycsoportos voltam, mikor édesanyámat behívták, hogy hozzádörgölõzök mindenhez, s az ovónéniket is piszkálom...:)
Kicsit fura szerintem is. Nem értem minek kell nézni a lányod ahogy fürdik? Engem sose nézett apukám. És honnan tudod, hogy borotválja magát? Tán kilesed mikor csinálja? Attól még , hogy az apja vagy szerintem ehhez semmi közöd!Már bocs. A nyolcvanas mell meg annyira nem kicsi...
normális bár kicsit fiatalos kezdi.. fõleg így? tényleg szó szeritn ezt mondta?? és honnan tudod h borotválja magát?? khm.. azt elhiszem h nem vett észre már biztos túl jó állapotban volt :D
szerintem is sántít a kérdés. Egy apuka tudhatná, hogy nem kell agódnia. Induljon ki fiatalkori önmagából :D
Szerintem már megint csak szórakozik az a kissrác... 1. nem tudod õt úgy meglesni a fürdõben, hogy õ nem lát téged, 2. A80-as mellméret nincs, esetleg 80A-s, de az szerintem nem túl kicsi. És különben is egy apuka nem nézegeti a kádban a lányát és nem ellenõrzi a melltartója méretét.
A melltartóméret legfeljebb 80A lehet (olyan nincs, hogy A80...) :S :D
Nem normális, meg kell ölnöd, minnél hamarabb mielõtt meghalna. by: ex
Én a helyedben bementem volna, és folytattam volna amit a csaj elkezdett, de nem az ujjammal...
Azért dir kommentálók, ne felejtsük, hogy már a 10 évvel ezelõtti-hez képet is más a szexuális életünk... végülis már 12 évesen basznak a tinik mint a nyulak... sajnos ez tény (vagy nem sajnos, döntsétek el)
attól még hogy 80-as a mellbõsége, nem biztos, hogy a melle nagy, lehet hogy csak szimplán széles a háta.. okoskák.
Apa, te tényleg képes voltál meglesni??? Mekkora tapló vagy, ezt még megbeszéljük.
Teljesen normális dolog! Én 6.osztályos vok és az osztályba rajtam kívül van még 3 lány plusz 8 fiú és a fiúk mindig olyan dolgokkal szekálnak minket am az iskolánkba már a 2.osztályosok is a szexrõl beszélnek! Már a mai világban a fiatalok egyre többet tudnak!! L/12
Tejesen normális! 19 vagyok, én 11 évesen csináltam, de ebben a korban ez normális. Had élje ki vágyait!
Tudom, hogy régi kérdés, de azért ez durvább volt a kérdésednél is: "...tudnillik mindkét szülõ intelligens, diplomás egyén...az bekaphatja..."
Remélem nekem sosem lesz ilyen lányom aki így beszél, hogy "Zoli nyomd belém a kemény faszod" vagy hogy hangzott el, lány létére itt merül ki a szex nála, elõbb legyen szerelmes aztán szerintem...bocs ha megsértettem az apát.
vegyél neki vibrátort...
Értem igen a nyolcvanas mell nem kicsi!!!!! És nekem az anyukám sose mondta el apunak, hogy hanyas a melltartó méretem, vagy borotválom e, vagy sose hallgatott ki az édesapám. mindig távolt voltak a fürdõszobátol mikor fürödtem, és csak anyával bezéltem mmeg a dolgokat!
de amugy ezt tényleg egy kis srác irta 11 éves haverom õ mutatta
Húúúúúú hát szerintem ez teljesen normális, és nem tuom hogy mit kell itt azt gondolni hogy tizenéves gyerek, meg hogy pedofil...1.egy gyerek máshogy beszélne, mást csinálna...am meg az hogy csúnyán beszél azt gondolom a suliban "tanulta" én is ott tanultam meg ezeket a szavakat...ne aggódj(on) mindenesetre ne fedj fel elötte, hagy csinálja, majd egyszer amikor már idõsebb lesz majd akkor fedje fel vagy még akkor se... sok szerencsét apuka ;)
rappeld el neki a beerseewalktól a pics*t :D
A kiscsajnál szerintem MOST már mindegy mert a kérdés mert 2éve fel van téve. Vagyis ha akkor aggódtál hogy 13évesen masztizott a lányod akkor most már nem kell D
OFF Emberek!(Vagyis NÕK) Mikor tanuljátok már meg végre, hogy a betû (A, B, C, D, DD, stb.) a mellméret, és a szám (80, stb) pedig a mellkas-hát kerület.Szóval 80DD = [email protected] vékony nõ [email protected] nagy (valószínüleg plasztik) mellekkel. ON Amikor 13 voltam apám azt sem tudta, hogy hordok melltartót, hogy menstruálok vagy hogy van-e pasim.FAKE!
én nagyon kényes vagyok olyan téren h szülõkkel megbeszélni, nem lennék képes rá, és nem is mondok el ilyenek se anyámnak se apámnak, mondjuk, lehet h azért is mert nem a legjobb a kapcsolatunk de azért szeretem õket, na mind1...a lényeg h ez teljesen normális ebben a korban és nem kell miatta aggódni, ilyenkor gondolj vissza arra h ti mienek voltatok 13 éves korotokba...:D 13/L
A kérdező hozzászólása: A80 vagy 80A teljesen mindegy. Van feleségem, aki megbízik bennem és elmeséli nekem a lányunkkal kapcsolatos dolgokat. Miután az anyja a lányom viszonylag sok mindenbe beavatja, és nekem pedig elmondja a nejem. Nem kilestem, hanem hazamentem és nem tudta hogy már otthon vagyok. Mellesleg 2részes a fürdõszobánk ahonnan nyílik ott van a mosógép stb. és egy fal válaszja el a fürdõkádas/zuhanykabinos részt. Értelmes kommentekre voltam kiváncsi, nem fikázókra. Tudtommal ez az oladl azért van "amit nem mertél máshol, itt megkérdezheted"...
Szerintem ez normális.Dolgoznak benne a hormonok :)
Delvilágosítást kezdjétek el beszéljetek a védekezés fontosságáról, mi van ha baba lesz mennyire árt vele nem tudná felnevelni bla bla!! Amúgy tényleg normális dolog az önkielégítés!! De ha van barátjam indenre felkell készülni a mai fiatalok nagyon hamar kezdik a szexuális életet!! Tiltani nem szabad annál jobban csinálja!! 6 éves lány voltam
utolsó hozzászóló vagyok nem 6 hanem 16 éves lány
Egy pedofil apuka 1000X rosszabb, mint egy maszturbáló tizenéves lány...ugyanis ilyen korban ez természetes!(legalábbis nekem az volt...)
Ja, és még annyit, hogy én nem azon lennék kiakadva, hogy maszturbál a gyerekem, hanem azon, hogy basszus: 13 évesen így beszél: Jenõ, nyomd be a kemény faszod....Na ez a ciki. Vagy ez abban a családban természetes???
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kommentelõ állat! Abszolult nem szokás nálunk, tudnillik mindkét szülõ intelligens, diplomás egyén. Az értelmes kommentelõknek köszönöm szépen :) A lányunkat már 5.dik osztályosm korában teljesen felvilágosítottuk ugyhogy ebbõl nem lesz baj. Aki meg azon kötekszik hogy 80A vagy A80 az bekaphatja! :) Amúgy 34éves vagyok.
utolsó kommentelõ vagyok: ez valóban nagy intelligenciára vall: "Aki azon kötekedik...bla-bla-bla...bekaphatja"!!! Csak gratulálni tudok!
Ez normális!De szerintem még korai.Én 12-12 éves koromban csak iylen fiúkrol álmodoztam hogy smárolunk!de azért elég durva szavakat használt a lányod!
Én még csak 33 vagyok, gyerekem sincs, diplomám sincs, mégis úgy érzem, sokkal többet tudok a gyerekekrõl -NEM FÉLRE ÉRTENI!!!!- mint a kedves apuka a saját lánya lelki világáról, ami mellesleg teljesen rendben van -mármint a lelki világ -APUKA!...Tessék sürgõsen felzárkózni!!!!!!
Teljesen normális 13 éves kamaszlány ilyeneket csinál megtapasztalja saját testét.
Kedves Apuka! Nekem is van egy lányom (szintúgy 13 éves), egyszer én is rajtakaptak hogy ujjazza magát csak sajnos észrevett és meg kellet beszélni a dolgot elmondtam neki hogy én is csináltam ennyi idös koromban és hogy ez természetes nem kell miatta szégyenkeznie. Szeirntem ti is beszéljétek meg a dolgot mert születhetnek kellemetlen szituációk. Laura (36)
Én is 13 éves vagyok, igaz nincs pasim, de szoktam masztizni. Ha rajtakapnának a szüleim az nagyon gáz lenne... És amugy a mai világban 13 évesen én már teljesen világos vagyok szexuális téren.. és az összes barátnõm, haverom is. Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy beletörõdsz, hogy a lányod már idösödik. De semmiképp se vesd fel elötte!
Mért nem ilyen lányok járnak az osztályomba :@@ ? nyomi13/F

Mit tegyek ha rajtakaptam a 13 éves lányomat ahogy sexel?

A minap úgy volt hogy sokáig dolgozom, de végül már 6kor el tudtam jönni. Beléptem a házba, hallottam hogy a lányom szobájában üvölt a zene. Odamentem, bekopogtam, de nem szólt semmit, így benyitottam résnyire, és láttam ahogy az egyetlen lányom egy kb 15 éves fiúval meztelenül hempereg az ágyán. Õ nem vett észre, de nem tudom hogyan reagáljak erre, mit mondjak neki? Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Hidd el, az nem csak ettõl függ. A suliba nem vagy ott, nem fogod a kiskezét, nem tudhatod hogyan flörtöl a fiúkkal. Vagy épp ki kíséri haza...

Hidd el, az nem csak ettõl függ. A suliba nem vagy ott, nem fogod a kiskezét, nem tudhatod hogyan flörtöl a fiúkkal. Vagy épp ki kíséri haza...
Hogy milyen okos meberek vannak... Figyelj, ha eltiltod, ugyis csinalni fogja;inkabb a vedekezesrol beszelgess el vele, esszerubbnek tunik. 30F
Csapnám agyon.....
A szülõknek a gyerek mindig más oldalát mutatja (Te talán nem így tettél?)...
Mondd el neki nyíltan hogy láttad..szerintem, és próbálj higgadtan beszélgetni vele a dologról, és szard le a modern kori szokást, hogy nem beszélgetsz a gyerekkel, majd felnõ magától. De én kiverném a balhét, hogy 13 évesen ilyen esze van....de én nem is lennék jó szülõ
Te a mostoha anyja vagy?
A lányod egy tipikus partiribanc, reménytelen a helyzet, bármit is teszel. Ha megszidod, akkor dacból még jobban belekeveredik ebbe az életformába (diszkó, piálás, cigizés, fûvel-fával szex), de ha nem teszel semmit, akkor is menthetetlen. Ha már 13 évesen ezt csinálja valaki, onnan nincs vissza út.
Nem is tudom, miért vagy így kiakadva...egy abortusz nem belefér ilyen korban? :D Te nevelted ilyenné vagy hanyagoltad el és tessék mi lett belõle!!!!Csak te és a párod a felelõs érte!
te úr isten... én is 13 éves vagyok(a normális falyta ) ha apám látta volna hogy azt csinálom szerintem fuu nem is tudom én nekem nem jár az agyam a fiukon
Hát szerintem próbálj meg vele errõl õszintén beszélni, és valahogy érd el, hogy õ is megnyíljon. Valahogy köss vele egy kompromisszumot, mert ha tiltod, akkor eldurvulhatnak a dolgok. Jobbat nem tudok.
Már felvetették az "egy lány a családban, aki tudna vele beszélgetni" dolgot. Szerintem is ez lenne a legegyszerûbb. Szülõkkel soha nem könnyû ennyire kényes témáról beszélgetni, pláne akkor nem, ha a gyerek még ennyire fiatal. Szerintem várj azzal, hogy te beszéled ezt meg vele, mindkettõtöknek kínos lenne, inkább valakin keresztül tudasd vele, hogy a szex komoly dolog, és nagyon megbánná késõbb, ha tovább folytatná ezt.
Hat ez nagyon korai akkor is :( Mindenkepp beszelj vele, azt ne mondd el, hogy lattad, nagyon kellemetlen lenne neki. En a fiuval is beszelnek talan. Mondjuk ha mar elkezdte csinalni nem valoszinu, h le fog allni Vele. Nagyon nem irigyellek :( De a beszelgetest ne keruld ki vele!!!!!
Kedves Édesapa! Igaz én még csak 14 éves fiú vagyok tehát úgy fogadja meg azt amit mondok. Igaz én még szûz vagyok és egy hosszabb kapcsolatig biztosan nemis akarom elveszteni, pedig én se vagyok az a "jó kisfiú" fajta. A lányt nem hinném, hogy meg kell szidni azért amit csinált vagy legalábbis nem kell durván beszélni vele. Amúgyis mikor az úgynevezett "õsember" élt akkor se várták meg míg 18 éves lesz. Ez csak egy eszme amit majd' mindenki követ. Bár igaz mi már "civilzáltabbnak" hisszük magunkat. Miért is? Mert olyan szabályokat alkottunk amik ellentétesek az igényeinkkel. Persze ahoz hogy én 15 évesen "osztom" az észt 14 éves élettapasztalattal az más dolog. Én a jelenlegi bnõmet is 1 hét után bemutattam. Szerintem ami fontos leget az a védekezés és, hogy megismerje a fiút. Ha ez csak egy futókaland volt akkor sajnálom de ez tényleg menthetetlen...
Kedves 21# Örülök hogy van még értelmes fiatal Bocs az offért
14 év alatt bûncselekmény és büntetendõ. Szóval ebbõl még akár tárgyalás is lehet. Azt nem tudom, hogy téged felelõsségre vonhatnak-e. Viszont mindenképp beszélni kellene vele. Pont ez a gond, hogy nincs akivel ezt megbeszélje. És itt nem az általános felvilágosításról van szó, mert az kb [email protected] sem ér, hanem jóval többrõl. Ha eddig nem beszélgettél vele akkor nehéz lesz. Lehet, hogy nem akar majd errõl beszélni és kiakad. Ez elég valószínû, viszont türelem kell hozzá. Meg gondold át azt is amit az elején írtam.
úh, látom az apa vagy...hm, és van épp barátnõd, vagy nõ az életedben? pl egy lánytestvér, aki tudna a lánnyal dumálni...mert tényleg nem akarunk még egy ribanc vagyok?, lehetek terhes? kérdést, és tudnánk hogy nem szegény lány hibája teljesen..bár lehetne esze, ez tény, és nem sértésbõl mondom, vagy a te szülõi minõsítésedre
Úgy beszéltek a szexrõl mint ha az valami betegség lenne és csak valami trauma miatt csinálná az ember közbe pedig azért csinálja mert kanos és kívánja a másik nemet
Ha te az apa vagy, akkor a gyereknek letörtem volna a faszát és kib*sztam volna az ablakon..persze kicsit eltúloztam..
Azért nem hiszem hogy ilyen egyszerû, hogy paff meghalt az anyja(sajnos) és ez a baja. Honnan tudjátok hogy nem 2 éves korában lett-e szegény félárva, vagy 2 éve. És hogy a kérdezõ mióta van mellette, és az apa milyen Figyelj, azt mondom próbálj elbeszélgetni vele, higgadtan, hogy tudod milyen ez, te is voltál fiatal, de jobban tenné ha kicsit várna, vagyis mára már csak felhagyna ezzel..vagy ha már idáig fajult, akkor legalább vigye haza, mutassa be a barátját, és csak komoly kapcsolat esetén tegye meg.
A kérdező hozzászólása: édesapja vagyok. abban biztos vagyok hogy védekeztek, de nem tudom, hogy mért csinálja ezt, és hogy hányszor csinálta már. nem hanyagoltam el. mindennap tanultam vele, lefektettem, elmentem vele vásárolni, elvittem kocsival az iskolába..
Ha az anyja meghalt, akkor szeretethiánya van. Legyél vele többet.
Hoppá, ne haragudj, ez nem tudtam!Bunkó voltam az elõbb, bocsi!!!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon nehéz errõl beszélnem vele.. édesanyja már nincs közöttünk, fél éve már, nagyon megviselte ez..
A kérdező hozzászólása: Eddig pedig semmi ilyet nem csinált..reggel elment iskolába, órák után hazajött, leckét írt, számítógépezett. Normális ruhákat hord, farmer, pulcsi, felsõ..nem viselkedett 'ribancul'..
kérdezd meg tõle hogy volt neki már komolyabb kapcsolata esetleg szex volt e?ha nem-et mond akkor kérdezd meg tõle hogy mit csináltál avval a fiúval?akkor be fogja vallani megbánja és megbeszélheted vele hogy ne csináljon ilyesmiket ilyen fiatalon és megmagyarázod neki hogyan kell védekezni (szerintem már tudja)

A hugom 13 éves és rajtakaptam hogy ujjaza magát, nem fiatal még hozzá?

Legjobb válasz: Nem.Hagyd had csinálja addig jó még maga csinálja nem más ...

Nem.Hagyd had csinálja addig jó még maga csinálja nem más ...
Szegeny hugod, ez a lebukas eleg maradando emleknek igerkezik. Szerintem nem korai, en is ekkor tajt kezdtem el felfedezni a testemet.
Bizony, inkább ezt csinálja, mint az etyepetyét. A mai világban nemhogy korai, talán még kései is.
Legalább megmutattad neki hogy kell rendesen csinálni? JAAAA a hugod akkor bocsi... :D
az utolsó 6 válaszoló egy beteg perverz f.szjancsi.
"JAAAA a hugod akkor bocsi... " Reggel húgom, este dugom. Sorry, nem lehetett kihagyni.
Megdugnánk a hugod!
õszintén szólva....lehet, hogy már nyomják a kis ribancot.
Képet linkelsz?
én is kérek képet. természetesen nem élek vissza vele és nem is használom fel sehol.
A kérdező hozzászólása: hát bocs, de nem mutatok képet, az utolso íronak igaza van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!