Találatok a következő kifejezésre: 13 éves most megyek (8 db)

Normális, növésben vagy.
Ez tökéletes a magasságodhoz! Arra figyelj, hogy tartsd ez a súlyod. A súlyod és a centiméterben mért magasságod között 110 az ideális különbség. +- 1 kiló nem számít.
"Ez tökéletes a magasságodhoz! Arra figyelj, hogy tartsd ez a súlyod. A súlyod és a centiméterben mért magasságod között 110 az ideális különbség. +- 1 kiló nem számít." - Kérdezõ, ebbõl csak az elsõ mondatot vedd komolyan. Természetesen nem kell 34 kilónak maradnod egész életedben, és a 110-es csodaszámot szem szokás már komolyan venni. Nem ideális testsúly van. hanem legfeljebb ideális alkat.
2. vagyok. Én sem úgy gondoltam, hogy mindig 145 centi és 34 kiló lesz a Kérdezõ, hanem azt akartam mondani, hogy a centiben mért magasságból 110-et levonva ideális a testalkata. Bocsánat, ha félreérthetõ voltam!

13 éves Győr-Moson-Sopron megyei lány vagyok, nagyon érdeklődök a zene iránt. Szeretnék alapítani egy énekes bandát, lehetőleg a megye területéről várok tagokat. Jó?

Korhatár: lehet?leg 12-14 év!!! Megoldható?

Legjobb válasz: Úgyvan utolsó, mond meg neki! Nagyon látszik, hogy te mennyivel érettebb és "nagyobb" vagy!

Úgyvan utolsó, mond meg neki! Nagyon látszik, hogy te mennyivel érettebb és "nagyobb" vagy!
Sopronban a zenekarunk éppen most keres egy énekest. 14-15-16 évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: De én fiatalabbakat szeretnék.....
ugyanmár nehogy azt hidd, hogy lesz egy bandád. Ahhoz 'nagyobbak' kellenek. 16/L egy gyõri rockbanda énekese, és gitárosa :DD Azért sok szerencsét :D Pussz.
Erre most inkább nem írok semmit se :) Szánalmas vagy utolsó. Kérdezõ : attól függ, hogy milyen típusú bandát akarsz . Írj privibe segítek. Ismerek pár vállalkozó szellemû 13-14 éves gyereket

Afta/Csók!? Már kiskorom óta vannak aftáim. Nincs egy olyan nap hogy ne lenne a számban. Itt vagyok 13 éves és most megyek 8. -ba.1. csókom se volt még mert félek hogy a másik fél is elkapja.

Elkapja a másikfél ha csókolozok vele, bàr még nem is tudok... Vagy ezt az aftát valahogy örökre hogy lehetne kiirtani?? Mit tegyek? Mi lesz most? Soha nem csókolozhatok majd?

Legjobb válasz: Az afta nem fertõzõ.

Az afta nem fertõzõ.
Menj el az iskolafogászatra, vagy az sztk-s fogászatra, és mond el a panaszod a fogorvosnak. Valamelyik fogad széle túl éles lehet, és azzal sérted fel rendszeresen az ínyedet. Fél perc alatt megcsinálj neked. Picit lecsiszol a fogból, és kész.
menj el fogdokihoz, mert ez nagyon nem természetes, csomó mindent jelezhet pl szuvas rossz fogakat vagy vmi fertõzõ betegséget, amit kezelni kell
Egyrészt ez igenis fertõzhet, mert hasonló a vírusa mint a herpesznek: valakinél okoz tüneteket, valakinél egyáltalán nem. Másrészt meg ez baromira nem normális dolog. Én magam is hajlamos vagyok aftaképzõdésre különösen stresszes, vitaminhiányos, legyengült állapotban, de ezt ki kell vizsgáltatnod!
Az afta nem fertõzõ és pont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Na de még 1. csókom se volt. félek. de akkor most fertõz az afta vagy nem?
Nem!
Gyerek korom ota kuzdok aftakkal. Egyet megtanultam. Nem szabad ecsetelni. Kimarja, nagyobb lesz. Ha mar nagyon eldurvult, van a tantum verdenek egy lidocainos valtozata. En eves elott szoktam. De a megoldas kulcsa a makulatlanul tiszta szajban van. Napi ketszeri fogmosas elengedhetetlen. Lehet tobb is, ha nincs ra lehetoseged, ragozz. Es a listerine legteljesebb valtozata gatolja hogy megnoljon, eldurvuljon. Ugyanugy ki fog jonni, de megkonnyiti a gyogyulasi folyamatot. Ez a max amit tehetsz :(

13 éves vagyok és megjött, de pont most megyünk a fürdőbe, és nem tudom hogyan kell használni a tampont + félek is? Hogyan kell? És egyáltalán nekem lehet?

Normális válaszokat!!!!!!

Legjobb válasz: Anyukáddal beszélj errõl! Ennél normálisabb választ nem tudok adni, különösen így távolról.

Anyukáddal beszélj errõl! Ennél normálisabb választ nem tudok adni, különösen így távolról.
A kérdező hozzászólása: köszi! mindenkinek ! most már nagyjából értem :)
Van valaki idõsebb nõ ismerõsöd, akihez bizalommal odamennél megbeszélni (nagynéni, idõsebb nõvér isten tudja még mi)? Egyébként orvos és védõnõ is szívesen ad felvilágosítást róla.
Amúgy ha jól tudom, akkor minden dobozban van egy papír, használati utasítással meg minden, az is segíthet.
A kérdező hozzászólása: de nekem nem olyan az anyám hogy ilyenrõl beszéljen velem nem is szeret + le se szar -.-""" (ha normális lenne higyétek el hogy nem itt kérdezném)
Anyukáddal nyugodtan megbeszélheted a nõi gondokat :) Amúgy meg a tampon használati utasításában benne van hogy hogyan kell felhelyezni. És mini-t vegyél!
Az elõzõnek igaza van, ezt anyáddal beszéld meg, õ majd mindenrõl kiokosít.
oké és anyádnak mondtad v nem értem, otthon nem szoktak ilyenrõl beszélni az emberek N
Amúgy nem lehetne kihagyni a fürdõt? könnyen összeszedhetsz valami fertõzést.
Mire suliba mész addigra már ki is bújik az új fogad .
Aki kinevet, az saját magát minõsíti. Te is röhögj rajtuk magadban, amiért ilyen gyerekesek, hogy másokat kinevetnek :)
másodiknak: egyetértek veled, csak ha nem veszik a lapot, akkor hülyének néznek, h azon röhögsz, h õk viccesnek tartanak "egy jó poént" am meg a fogak érdeklik az osztálytársakat a legkevésbé, minket se érdekelt se 5ikbe, se 9ikbe, és közötte sem, szal ne parázz emiatt
sok embernek felnõtt korában esik ki az utolsó. Itt is volt már szó róla. Ezt csak azért írom, hogy ha az aggasztana, hogy "még csak" most esett ki. A fogtalan idõszakon mindeniki átesik a fogválltáskor. Ki elõbb, ki késõbb. Egyszerûen légy magabiztos. Szépen olvass utána, hogy is megy ez a fogváltás és, ha valaki cukkolna már legyen kész egy természettudományos válaszod. Vagy megmondod, hogy egy titokzatos fertõzõ betegség támadott meg, elõbb a fogad fog kihullani, aztán a fejed leesik a helyérõl.... Ugyan már, fel a fejjel. Ez a természet rendje.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: de akkor is félek...és õket érdekelni fogja a tesóm is folyton cikiz emiatt pedig õ már 14 :(

13 éves vagyok, és jól focizok. Győr-Moson-Sopron megyében hova tudnék jelentkezni egy fociklubba?

Legjobb válasz: Gigi Buffon nemrég nyilatkozta azt, hogy a magyarok nemsokára újra ott lesznek a nemzetközi porondon, sok jó fiatal focistánk van külföldi klubban. Bari, Sampdoria, Fullham, PSV

Gigi Buffon nemrég nyilatkozta azt, hogy a magyarok nemsokára újra ott lesznek a nemzetközi porondon, sok jó fiatal focistánk van külföldi klubban. Bari, Sampdoria, Fullham, PSV
sehova
gyõri eto ificsapata?ha van
Minden városnak/falunak van egy csapata (vagy több), mellette egy ificsapata, úgyhogy a kiválasztott város után nézz el a csarnokba/stadionba, és jelentkezz, beszélj az edzõvel, és talán felvesz.

13 éves vagyok, most megyek hetedikbe. Használhatok szemceruzát?

Legjobb válasz: szia! használhatsz, ha stílusosan használod. ne legyen feltûnõ színû, barna vagy fekete a jó.és egy pici spirál. csak akkor használd ha tiszta az arcbõröd amúgy nem lesz szép egy zsíros, pattanásos bõr kisminkelt szemmel. szerintem egyenlõre csak néha smikeld magad, vigyázz a bõrödre.

szia! használhatsz, ha stílusosan használod. ne legyen feltûnõ színû, barna vagy fekete a jó.és egy pici spirál. csak akkor használd ha tiszta az arcbõröd amúgy nem lesz szép egy zsíros, pattanásos bõr kisminkelt szemmel. szerintem egyenlõre csak néha smikeld magad, vigyázz a bõrödre.
Szerintem 13 évesen nem ezen kéne hogy járjon az eszed, de ha anyád megengedi...
Ez a "nem ezen kéne járjon az eszed" egy annyira hülye "felnõtt" duma. Miért, min járjon? Oké, most jön az, hogy a tanuláson. És aki meg felnõtt, annak meg a munkán, nem? És akkor senki se foglalkozzon mással, csak ami a kõ kemény kötelessége, nem? Ez olyan, mint amikor én ma megkértem a férjem, hogy vigyázzon a gyerekre amíg fodrászhoz megyek, és azt vágta a fejemhez, hogy egy egy éves gyerek anyjának ne a fodrászon járjon az esze. Azért is elmentem a fodrászhoz, és megkértem a gyerek keresztanyját, hogy addig tologassa amíg én ülök a székben, nem hiszem, hogy ettõl én rossz lennék. Minden korosztály gondoljon csak nyugodtan arra is, hogy csinos legyen.
De b*meg 13 évesen fesse magát??? Ez normális??? Ilyenkor elkezdi magát festeni, a köv. lépés az lesz, hogy 15 évesen már nem szûz, 18 évesen meg meg lesz az 1. abortusza.... De nyugodtan támogasd!
szerintem inkább várj még.ilyen korban még a suliban se biztos h díijazzák.én 8. félévtõl kedtem el használni egykis szemceruzát
Én középsuli 11ben kezdtem el használni egy kis szempillaspirált. Hajam se volt festve, körömlakkot is csak néha használtam valami gyöngyházszínût vagy olyat ami azért szép. Nem olyan rég volt, most vagyok 19. Most legtöbbször magamra borítom az egész sminkasztalt :) ) iskolába annyira nem érdekelt, hogy megyek... egész nap a padon feküdtem és néztem az órámat. Smink nélkül is kinéztem valahogy... most meg 5 kiló smink van rajtam legtöbbször :) de imádom, sminkesnek készülök.
És mi van akkor, ha 15 évesen valaki már nem szûz??? Tök átlagos életkor lenne, de amúgy nem hiszem, hogy ez abból következik, hogy mikor kezdi el magát sminkelni. Ha az iskolában nem szólnak érte, miért ne sminkelhetné magát?
sztem hülyeség h ha nem olyan tökéletes a bõre, akkor ne fesse ki a szemét.Spec nekem sem 100% tökéletes és mindenki azt mondja, hogy így jobban nézek ki. SZtem nyugodtan sminkeld ki magad fekate szemceruza+fekete spirál.ja meg ha nem túl sötét a bõröd akk egy kevés alapozó sem árt+ atlátszó szájfény!!:D Saját tapasztalatból mondom!
Szia!én most megyek 8.ba és nem festem magam csak ha olyan alkalom van.én azt ajánlom még ne fesd magad max kis szempillaspirál és szájfény mert ha mindenki folyton így lát ezt megszokják és smink nélkül látnak már szokatlan lesz és te magadnak is.de ha nagyon akarod magad festeni akkor inkább sötétbarna szemceruzátt természetesebb és ne belül húzd ki a szemed mert az kicsinyíti inkább kívûl és akkor nagyon szép természetes szemeid lesznek.sok sikert! <3
Én is 13 éves vagyok, és már 2 éve festem (persze izlésesen).Szerintem nyugodtan festheted, igaz ne brutálul...ha esetleg egy élénkebb szemhéjport, vagy egy kis csinálomot is hazsnálsz, attól még szolidabb lesz. Arra figyelj, hogy feketét ne nagyon használj(kivéve ha zöld a szemed), mert az nagyon öregít.Akkor már inkább a szürkét.De a barna is nagyon szépen kitudja emelni, fõleg ha barna szemû vagy.
Hát már ötödikben is de 6. ban már biztos 7. ben meg nyilván
Szerintem ez az iskoládtól függ. Mennyire konzervatív suli? Mások is smineklik magukat? Én 21 vagyok, szóval igazán nem öreg, még nagyon is emlékszem a általános iskolás éveimre, de nálunk akkor még nem volt szabad sminkelni, hajat festeni, sõt, utána még gimiben sem (na jó, az egyházi suli volt), onnan átmentem szakközépbe, ami lazább volt, ott már lehetett. De van olyan barátnõm, aki idén ment második gimibe és emlékszem, hogy amikor még csak nyolcadikos volt, akkor is festette magát meg a haja is be volt festve, hol szõke, hol sötét, szóval nem csak árnyalatokat változtatott, és nem szóltak érte neki. Nekünk még a körömlakkért is szóltak. Változik a világ, méghozzá igen gyorsan. Szerintem manapság nincs abban semmi rossz, ha egy 13 éves lány szemceruzát használ.
nem akarok nagyon bizdító lenni, de én már 12 évesen is sminkeltem magam, ha neked tetszik akkor csináld csak, ne érdekeljen ki mit mond, nehgyad , hogy a kialakuló stílusodat bármilyen módon eltiporják.Persze ezzel nem azt akatam mondani, hogy úgy fesd ki magad, mint egy díva..csak épphogy kiemelje a szemedet.Ne vidd túlzásba.
szia, én csak 10.be kezdtem el magam festeni, ha már ilyen korán akarod, vigyázz, hogy ne tedd tönkre a szemed, csak diszkréten sminkelj, a fekete szemceruzát én nem ajánlom a késõbbiekben sem, mert nagyon vadít, sztem használj lilás rózsaszínû szemhéjpúdert plusz egy kis fekete spirál és kész
Használhatsz, bár a tanerõk nem biztos, hogy értékelik majd! Inkább hagy suli utánra. Vagy ha mindenáron így akarsz bemenni, akkor légy diszkrét, és ízléses. Ne használj rikító színeket, mert azokat elég nehéz jól alkalmazni, és inkább estére jók. Meg így nem is lessz annyira feltûnõ, és a tanarak is jobban fogják vielsni a dolgot.
persze h használhatsz, én is ennyi idõs koroban kezdtem el használni, és nem támadtak érte a szülõk és a tanárok. viszont elsõnek csak halvány legyen és ha akarod, utána sötétítsd, így nem feltünõ a változás. , mindenképp jó dolog a szemceruza, mert kiemeli a szemed, és mégsem olyan feltünõ mint a rúzs, csak a szemhéjpúder. A lényeg hogy ne vidd tulzásba.valamikor el kell kezdeni... :)
A baratnommel allandoan kentuk magunkat suli utan....allandoan arpa nott a szememre. Most, hogy megtehetnem, mar nem kockaztatok. Egyet ertek a felettem szolokkal es emlekeztetek a lehetseges negativ oldalara a dolognak.
Persze hogy használhatsz, csak ne a szemedet húzd ki vele. Mondjuk rajzórán használd zsírkréta helyett. Mert neked még nem kell úgy kinézned, mint a néniknek, akik az út szélén állnak.
Használd nyugodtan, de idõbe telik, mire tényleg szépen tudod majd használi (ehhez is kell a rutin). Esetleg kérd anyukád segítségét. Fontos, hogy betartsd a következõket: Elõször arctisztítás! - zsírtalanítani kell a bõrt arctonikkal Másodszor alapozó/púder! - ez segít, hogy ne kenõdjön el a szemceruza Harmadszor a ceruza A fekete a legtöbbször jó választás, szinte mindenhez passzol. Szerintem egyenlõre ne húzd ki túl vastagon a szemed, éppen csak. A barna is jó választás, vagy ha kékszemû vagy, akkor a szemed külsõ sarkát (csak ott) húzd ki kékkel (de csak picit).
ilyen korba szerintem felesleges többet érsz egy természetes vizes hatású szájfénnyel én ez ajánlom meg max egy kis spirál ilyen klorba . de semmit se túlozz el a divat a természetes külsõ
Festheted magad nyugodtan és diszkréten.Egy szép természetes smink minden korosztálynak jól áll. (Nem attól lesz valakibõl kurva mert ad magára.Ezt egy elõzõ"kedves"hozzászólónak irtam!)
Én is festettem magam 7. es koromba. ajánlom hogy tényleg csak ritkán használd megrt ha valaki állandóan festi magát és 1x nem festi ki olyan mintha nem is lenne szeme:P(barátnõmön tapasztaltam, õ már smink nélkül rondának érzi magát és még otthonra is festi magát:O pedgi 15 . ugye ezt nem akarod?:D) és mindig mosd le estére!
Szerintem kifejezetten ronda egy gyerek kifestve...
Szerintem meg nem.. nyugodtan kihúzhatod a szemed de ne vastagon mert az csúnya nagyon. Nálunk a tanárok frászt kapnak ha sminkel meglátnak. Szóval mértékkel
persze:D...13 evesen mar en is hasznaltam.

Kb 13 hetes vagyok, most csütörtökön megyek ultrahangra. 21 éves vagyok mennyi az esély az ilyesmire meg a down kora?

Attol félek mi van, ha talál valami rendeleneséget!

Legjobb válasz: Szia. Mitõl lenne neked nagyobb esélyed erre a betegségre mint másnak.? Nyugi nem lessz semmi baj.Azért mert 21 éves vagy nem jelent nagyobb kockázatot, ha csak nem éltél valami olyan életet amit nem kellett volna.Hányan szülnek 13 évesen. Nyugodj meg a babának nem tesz jót ha stresszeled magad. Jó baba várást 37 hetes kismama

Szia. Mitõl lenne neked nagyobb esélyed erre a betegségre mint másnak.? Nyugi nem lessz semmi baj.Azért mert 21 éves vagy nem jelent nagyobb kockázatot, ha csak nem éltél valami olyan életet amit nem kellett volna.Hányan szülnek 13 évesen. Nyugodj meg a babának nem tesz jót ha stresszeled magad. Jó baba várást 37 hetes kismama
Ha így állsz hozzá, akkor kínszevedés lesz a terhesség, és még nagyobb baj is lehet. A gondolatok nagy úr, azt teszi a tested, amit az eszed diktál neki. Nem szabad ilyenre gondolni, fiatal vagy, miért lenne baj? Legy egy egészséges szép babád, és boldogok lesztek. Nem szabad annyit gondolkodni! Az esélyeid a korod miatt igen nagyon alacsonyak, nem kell félned semmitõl!
Ilyen fiatalon kicsi az esély a down kórra, én 30 múltam és totál nyugodt voltam a teszt elõtt is, meg utána is, mivel negatív lett. Mindenkinél lehet ilyen betegség, de minél fiatalabb az ember annál kisebb az esélye rá: az irodalom szerint 20 évesen minden 1600-ik szülésre juthat egy ilyen betegség, szóval átlátod, hogy ugyan elõfordulhat, de milyen ritkán. 40 év felett 100 szülésre jut egy, tehát az anya életkorával nõ a betegség lehetséges elõfordulása, de hát ezért csinálják a genetikai vizsgálatokat. hogy ki tudják szûrni. Szóval neked a legkisebb az esélyed a betegségre az életkor szerinti megoszlás szerint!!! Jó babavárást és csak a babáddal foglalkozz, de a betegségekkel!
Bocs, az elõzõ író vagyok......NE A BETEGSÉGEKKEL!!!!!!
Nyugodjj meg, ha baj lesz, akkor is szólni fog! Gratulálok! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!