Találatok a következő kifejezésre: 13 éves most (195 db)

Hogyan zaklat?
Hát ez nem egy kis hiba.
konkrétabban, miben merül ki a zaklatás?
Miért kéne mesélnie? 13 évesen elhagyta, ezáltal semmi joga kérdezõsködni, zaklatni õt.
Ezek Bert Hellinger gondolatai. Bennem elfogadást, nyugalmat kelt. Az életünk ára Minden ember számára a szülei és a családja jelenti az élete szempontjából a legfontosabb köteléket. Mégis az a szó, hogy „a családom”, sokak számára jelent fájdalmat, haragot, hiányérzetet. Van, hogy a története nem engedi, hogy ideális környezetet biztosítsanak a gyereküknek, aki így csak sok hiány és fájdalom árán tud felnõni. Ha pedig az ember nem tudja érzelmeiben is átélni, hogy kapott egy életet, és úgy kapta, ahogy azt adni tudták, akkor gyökértelenné és boldogtalanná válik. Valami mindig hiányozni fog, mégpedig valami nagy és lényeges. Ám, ha látja, hogyan alakítja minden ember életét a Sors nevû nagyhatalom, az övét ugyanúgy, mint a szüleiét, hogyan mûködnek az élet, a szeretet és a rend törvényei mindannyiunk életében, akkor talán megérti, hogy mindent megkapott tõlük, amit csak adni tudtak. Amit pedig nem tudtak megadni, ami fájt, hiányzott, az az élete ára. Talán sikerül a szívével is megértenie, hogy a gyökereibõl kapja meg mindazt, ami az élethez kell, testének anyaga, lelkének energiái szülein, nagyszülein, dédszülein és azok szülein keresztül érkeztek el hozzá.
1. Caps Lock. 2. Helyesírás. 3. Próbálj meg vele értelmesen beszélgetni. Ha nem megy, koptasd le -azaz mondd meg neki, hogy hanyagoljon a továbbiakban is.
Csapd le
jó hogy zaklat ha nem mesélsz neki semmit, ha 1-2 szer találkoznátok elmesélnéd neki az életed gondolom megnyugodna
Szerintem próbálj vele beszélni és barátkozz meg a gondolattal hogy az anyád.
Hibázott! És te nem követtél még el olyan hibát amit megbántál? Szerintem nem jó ötlet bosszúból feljelenteni. Fõleg a saját anyádat. A megbocsájtással többre mennél. Nem kellene bíróságra járkálnod sem. Már ez is egy elõny. Ha úgy dönt a bíróság, elrendelhet távol tartási határozatot, de elõtte alapos kivizsgálás lesz, bizonyítékgyûjtés meg mittudoménmi. Sok macera.
A kérdező hozzászólása: ha találkozunk, mindenbe beleköt...nincs olyan amit szerinte én jól csinálnék..õõõ, aki elhagyott, nekem diktál?
az, hogy dirigálni akar neked, ha te önként találkozol vele, az nem meríti ki a zaklatás jogi fogalmát ne találkozz vele és kész
Ugasd le, és ne találkozz vele.

MI a menő egy 13 éves fiúnak? (Most lesz a születésnapja a fiamnak és arra gondoltam ruhát veszek neki ) De nem tudom miet? Sürgősen kellenének ötletek, boltok, linkek!

Legjobb válasz: Én egy 13 éves lány vagyok és az én korosztályomban a fiúk leginkább a márkás cuccokat hordják, illetve azt tartják menõnek. Converse, Adidas, Nike most nagyon menõ a DC és a VANS márka a fiúk körében. A szûk szárú, ülepes farmer, egy márkás cipõ meg hozzá egy bõbb márkás (pl.dc) felsõ. Nem olcsó, de ez a menõ náluk, és nem csak 13 évesen, hanem afelett is!Remélem tudtam segíteni.

Én egy 13 éves lány vagyok és az én korosztályomban a fiúk leginkább a márkás cuccokat hordják, illetve azt tartják menõnek. Converse, Adidas, Nike most nagyon menõ a DC és a VANS márka a fiúk körében. A szûk szárú, ülepes farmer, egy márkás cipõ meg hozzá egy bõbb márkás (pl.dc) felsõ. Nem olcsó, de ez a menõ náluk, és nem csak 13 évesen, hanem afelett is!Remélem tudtam segíteni.
Hát amit én tapasztalok hogy nagyon mennek ebben a korban, azok a DC, Monster Energy pólók/sapkák http://www.garagestore.hu/ http://www.offlineshop.hu/
Én is 13 éves lány vagyok és igaza van az elsõnek , inkább a márkás cuccokat hordják a fiúk. DC , Vans , Nike , Supra cipõket és ilyen márkájú egyéb dolgokat. http://www.garagestore.hu/ fõleg innen szoktak vásárolni de sok ismerõsöm van aki a http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/bershk.. -ból vásárol. Mondjuk az mind 14-17 év között van de a 13 is belefér.
miben gondolkodsz? milyen árkategória, milyen ruhadarab?
A kérdező hozzászólása: kb 15000 ft
Dc , Vans , Supra , nike :D 13/L

13 éves csaj vok és naon bejön az egyik fiatal tanárom! Most vok 8as ő 25 éves. Ha elballagok ráhajthatok?

Legjobb válasz: 13 évesen én is oda voltam minden fiatal tanárért, de ezeknek egy 13 éves lány még gyereknek számít. Ha nem pedofil akkor esélyed sincs. xD

13 évesen én is oda voltam minden fiatal tanárért, de ezeknek egy 13 éves lány még gyereknek számít. Ha nem pedofil akkor esélyed sincs. xD
esélyed sincs
:D igen, de semmi értelme , egy 25 éves srácot nem fog érdekelni egy 13 éves kiscsaj . bocs .
Persze megpróbálhatod, de a pofádba fog röhögni.
NEM!!! Majd ha a Gimnáziumból ballagtál el, na akkor majd IGEN!!!
vok naon ez milyen nyelven van?
pfff majd biztos a 13 éves kiscsajra bukik aki vajaskenyérnek számít a 25 éves csjokhoz akik már bélszínek:D
Esélyed: NADA
Én 10-es koromban jöttem össze az angol tanárommal :) Tanított is engem, de nem volt ebbõl semmi gáz, senki nem tudott senkit, órákon nem tettünk semmi félreérthetõt, ha tudtam az anyagot persze 5öst kaptam ha nem ugyanúgy beírta nekem az 1est mint bárki másnak :) Azóta szétmentünk tanított még kb 3 hónapig, de évvége lett, most meg új suli, na de elég ennyi off. Ha bejön, miért ne?Bár 14 évesen ráhajtani, nem tudom mennyi esélyed van.Nálam más volt.16 voltam és 23 a "tanárbácsi" :)
Megpróbálni meglehet. Van felesége vagy barátnõje? Ha nincs, akkor ballagás után miért ne. Semmit nem veszthetsz.
Nincs esélyed, gyerek vagy még, õ pedig felnõtt. Az én barátaim nagy része 25 éves, de még a 16-17 éves lányokat sem veszik komolyan, nemhogy egy 13 évest.
én 15 vagyok inkább velem próbálkozz... írj privit
jah és fiú
Ki tudja mit hoz az idõ. Fiatal tánárként én is tanítottam ma meg a volt nyolcadikosaim már érettségiznek.
13 éves 25 évessel xD
Viccelsz ha elballag akkor is kiskorú maradsz !!!!!! Söt ugy sem lenne esélyed és ha lenne is akkor törvénysértés lenne !
Akkor akaszd fel magad te is te kis k*rva!
Szerintem sincs esélyed. Mivel õ most a tanárod általános iskolában, nagy valószínûséggel csak a gyereket látja benned (attól, hogy elballagsz, ez hirtelen nem fog változni), gyerekbe meg a felnõttek nem szoktak beleszeretni.
Küldd a képet, és elmondom, van-e. ;) Egészalakost!!
Inkább 14-15 éves fiúkkal ismerkedj...
A kérdező hozzászólása: Köszi :( Szóval szerintetek nincs eséjem?
megpróbálhatod, de el fog hajtani...esetleg majd akkor, ha már olyan 16-17 éves kis nõci vagy :) akkor már szoktak foglalkozni az idõsebb pasik a lányokkal, mert a lányoknak ilyentájt kezd benõni a fejük lágya
13 éves csaj? Inkább az még kislány, nem? Majd 14-tõl fiatalkorú. Kinek nem tetszett, hogy megjegyeztem a vok és a naon szavak helytelenségét? Melyik az a gyökérbunkó, aki szerint igy kell írni? 10 évesen is le lehet írni helyesen, de ha 13 évesen már be tud jönni egy férfi, akkor használjuk a nagyon és a vagyok szavakat. Megjegyzem, 13 éves kislánnyal még talán pedofília, nem?
Szerintem egy 25 éves férfi nem a 13-14 éveseket nézegetik..inkább kacsingat a 17-18 évesek felé, vagyis ha végzõs leszel, akkor próbálkozz :-)
Küldj egy képet magadról, eldöntöm, mennyire vagy nõies. Az se baj, ha fürdõruhás. :P
Esélyed sincs.
hát ez NAON nem jó ötlet:) :( sajnos nem izgatják a 25 éveseket a 13 évesek, még a 15 évesek se:( Tudod ez náluk erkölcsi kérdés is. gondolj a helyzetébe: te leállnál 25 évesen egy 13 éves kisfiúval?

Nektek milyen volt ha volt vagy van egy 12-13 éves kapcsolatotok? És írjátok le most hány évesek vagytok? 12 éves fiú vagyok

Nem szeretnék olyat olvasni pl felnõttektõl hogy a 12-13 éves ne csajozzon/psizzon hanem tanuljon!

Legjobb válasz: Nekem nem volt 12-13 évesen kapcsolatom. Én tanultam. Meg is lett az eredménye. :)

Nekem nem volt 12-13 évesen kapcsolatom. Én tanultam. Meg is lett az eredménye. :)
12 évesen egy 14 éves fiú, egy hónapig bírtuk, 13 évesen volt egy 16 éves srác, 4 hónapig tartott, most van egy 9 hónapos kapcsolatom, a szerelmem 18 éves, de 17 volt, amikor egymásra találtunk. 14/L
Pontozz le, de sztem szánalmas amikor a 10-12 évesek nyalják egymás fejét, mert azt hiszik, hogy már õk nagyon menõk, mert barátjuk/ barátnõjük van. Nem azt mondom, hogy ilyenkor még ne baratkozz más nemûekkel, csak az a ciki, amikor a 12 éves kislány havonta valtogatja a barátját, és ezt facebookon megossza, aztán meg posztolja, hogy milyen szar az élete mert szakított a "pasijával".
Mit akarsz még pelenkában?:D
A kérdező hozzászólása: Már megbocsáss utolsó elötti de elég jó tanuló vagyok és szerintem te egy nagy s***fej vagy
nem volt kapcsolatom, és ebben a korban még nem is nagyon létezik ilyen mondhatsz bármit
Ohh. Akkor én mint 15 éves mondhatom hogy továbbtanulásnál reszketõ térddel fogsz pukedlizni a felvételin. Persze csak ha tudatlan leszel. Amúgy akkor pont nem ezen voltam rajta. A divatot bújtam és a képzõmûvészetben próbáltam jobb lenni. Sikerrel. Mindig tudom mi az ami egyedi és jól áll valakinek és komolyan tudok rajzolni, alkotni. Szóval szetintem amíg tudod, képezd magad.
Akkor hülyén tetted fel a kérdést... arra vagy kíváncsi hogy volt e 12 vagy 13 évesen kapcsolata valakinek... vagy hogy volt e 12-13 év hosszúságú kapcsolata... SZEVASZ!
Nekem most több mint 7 éves kapcsolatom van, pedig elmúltam már 30...
Szidj meg nyugodtan. Csak tessék. Évek óta ezt teszik. Mert az igazat mondom. És néha nehéz elfogadni azt. Szerintem ha ennyi idõsen így kommunikálsz az nem annak a jele hogy mennyire intelligens vagy és érett. Szóval a kapcsolat sem neked való. Élj amíg élhetsz. Gyerekként. Az alkotó voltam.

Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

13 évesen csókolózna velem egy olyan csaj, akivel 9 éve nagyon jóban vagyok, de sosem volt belém szerelmes, és most sem az? (De jókepunek tart)?

Csak ertelmesek irjanak :-)

Legjobb válasz: Igen, 13 évesen csókolózna veled egy olyan csaj, aki 9 éve nagyon jóban van veled, de sosem volt beléd szerelmes, és most sem az.

Igen, 13 évesen csókolózna veled egy olyan csaj, aki 9 éve nagyon jóban van veled, de sosem volt beléd szerelmes, és most sem az.
1-es, de jóképûnek tartja.
Szerintem te még rajzfilmeket nézel ilyenkor...
4 éves korotok óta jóban vagytok? Az igen. És mi volt az elsõ benyomásod róla, amikor megismerkedtetek?
A kérdező hozzászólása: Hat ovodaban ismertem meg ugye. Aranyos volt, kedves es jofej. Szoval akkor hogyan tudnam megcsinalni ? Vagy tenyleg eselyes a dolog?legyek vele kedves, masszak ra, vagy hogy:-) amugy holnap talizok vele.

Egy idosek vagyunk mind2 most leszunk 13 evesek a fiu alandoan csikiz csipked es jarni akar velem konyorgot de en nemet mondtam es most szomoru es nem akarom elveszteni mint havert?

de igy most lehet tonkre ment a baratsagunk es nekem is tetszik de en nem akarok vale jarni mar csak 1 ev van a sulibol aztan mas suliba negyunk mar szoval most mit tegyek? . Nunkok kimeljenek a hulye vslaszaikal (telefonrol irok )?

Legjobb válasz: Szerintem 13 évesen még nem ezen kell gondolkoznod, hanem pl h hová menj továbbtanulni... Nem kell még elkezdened pasizni...

Szerintem 13 évesen még nem ezen kell gondolkoznod, hanem pl h hová menj továbbtanulni... Nem kell még elkezdened pasizni...

Nagyon szeretnék keresni pénzt (13 éves vagyok) mert ugye most jön a karácsony és vennék valamit a családomnak. Milyen lehetőségek vannak?

Szerintetek hogy keressek pénzt?

Legjobb válasz: december 10. van, most már kétlem, hogy tudnál pénzt keresni a karácsonyi ajándékokhoz. viszont legközelebb, ha kicsit elõbb gondolkodsz, lássuk csak: - körbekérdezõsködhetsz az ismerõsi körötökben, nincs(enek)-e valahol kisebb gyerek(ek), aki(k)re vigyázni lehet - nem megy-e valami ismerõse a családnak nyaralni, elutazik bárhová, és akkor vigyázni kell a kisállatokra, stb más lehetõséged nagyon nincs, tekintve, hogy 13 évesen diákmunkát törvény szerint még nem adhatnak neked.

december 10. van, most már kétlem, hogy tudnál pénzt keresni a karácsonyi ajándékokhoz. viszont legközelebb, ha kicsit elõbb gondolkodsz, lássuk csak: - körbekérdezõsködhetsz az ismerõsi körötökben, nincs(enek)-e valahol kisebb gyerek(ek), aki(k)re vigyázni lehet - nem megy-e valami ismerõse a családnak nyaralni, elutazik bárhová, és akkor vigyázni kell a kisállatokra, stb más lehetõséged nagyon nincs, tekintve, hogy 13 évesen diákmunkát törvény szerint még nem adhatnak neked.
Jókor jutott eszedbe, hogy jön a karácsony. 2 hét van még addig, nem gondolod, hogy kicsit elkéstél? Más egész évben gyûjtögeti a zseppénzét, mert 13 évesen nem sok munkát talál... te meg az utolsó pillanatban akarsz mindent elintézni? Remélem ezt felnõtt korodra kinövöd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :D És nem most jutot eszembe már rég törtem rajta a fejem és most irtam le mert már nem tudtam hogy hogy juthatnék pénzhez xD

13 éves vagyok és az lenne a kérdés hogy kb hány hónapba telne elérni hogy izmos legyen a karom és a vállam? Most jelenleg 4 kilót tudok kinyomni jobb bal kézzel napi kb 150-szer szóval mennyi idő lenne? (úgy hogy most eggyáltalán nem vagyok izmos).

ja és ha valaki ismer vagy csak látott olyan videót ahol könny? és hatékony gyakorlatok vannak akkor azt kérem limkelje ki nekem(ha teljesen felpakolom a sújzót akkor van 10 kiló)

Legjobb válasz: 13 évesen még saját testsúlyos edzés kellene, ráérsz pár év múlva súlyzózni, de akkor sem így kell, hogy írtad, hanem akkora súllyal amivel éppen megy a 8-12 ismétlés szabályosan. Tehát nem pici súlyt kell 150-szer nyomkodni, mert abból nem lesz izom. És kellene tömegnövelõ étrend majd. Ezt meg olvasd el:http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 alul van tovább gomb.:)

13 évesen még saját testsúlyos edzés kellene, ráérsz pár év múlva súlyzózni, de akkor sem így kell, hogy írtad, hanem akkora súllyal amivel éppen megy a 8-12 ismétlés szabályosan. Tehát nem pici súlyt kell 150-szer nyomkodni, mert abból nem lesz izom. És kellene tömegnövelõ étrend majd. Ezt meg olvasd el:http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 alul van tovább gomb.:)
Fegyencedzés..:) Amúgy milyen gyakorlatot végzel 150szer?
fekvõtámasz, húzódzkodás(alsó és felsõ fogással is), tolódzkodás, felülés, guggolás, lábemelés, stb saját testsúlyos gyakorlatok, a súlyzós edzésre meg Montez válaszolt
intenzív heti 3-4 edzéssel 4-5 hónap

13 eves vagyok es edig rendszeresen menstrualtam es most ket honapban nem jott meg mit tegyek?

segitsetek erosen felek anyueknak meg nem mondtam meg

Legjobb válasz: 13 évesen még nem menstruálhatsz olyan hosszú ideje. Mióta van meg? Mert lehet, hogy csak nem állt be rendesen. nekem is elõfordul, hogy néha kimarad, vagy pl egyszer volt hogy 3-4 hónapig nem volt, aztán jött csak meg. Orvosnál is voltam és nem talált semmit. Ha nyugtalanít szólj anyukádnak, és kérd meg hogy vigyen el orvoshoz. Egyébként ha most elkezdesz azon görcsölni, hogy miért nem jött meg, akkor akár a z idegeskedéstõl is késhet még többet.

13 évesen még nem menstruálhatsz olyan hosszú ideje. Mióta van meg? Mert lehet, hogy csak nem állt be rendesen. nekem is elõfordul, hogy néha kimarad, vagy pl egyszer volt hogy 3-4 hónapig nem volt, aztán jött csak meg. Orvosnál is voltam és nem talált semmit. Ha nyugtalanít szólj anyukádnak, és kérd meg hogy vigyen el orvoshoz. Egyébként ha most elkezdesz azon görcsölni, hogy miért nem jött meg, akkor akár a z idegeskedéstõl is késhet még többet.
Anyukádnak mindig mondd el, bármi bajod van!!!
Jobb, ha elmondod!
Figyelj, elsõ és legfontosabb kérdés: Fiúval voltál-e együtt , és ha igen, védekeztetek-e?
Ha nem voltál fiúval, akkor ennek lehet stressz, egészségügyi okai. Ilyen a ciszta, vagy egyszerûen némi hormonzavar...de ajánlatos elmondani anyudnak, õ biztos segít és elvisz egy gyerekorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: nm voltam fiuval..egyaltalan

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!