Találatok a következő kifejezésre: 13 éves magömlésem (7 db)

13 éves vok, magömlésem még nem volt, aggódjak? és a pénisz méretem 13 cm, azért aggódjak?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod.Ez normális.A lányok már 13 éves korukban érnek míg a fiúk 14-15 éves korukban.Tehát az elsõ magömléset 14-15 éves korod között lesz.És még a méreted is nõlni fog.

Nem kell aggódnod.Ez normális.A lányok már 13 éves korukban érnek míg a fiúk 14-15 éves korukban.Tehát az elsõ magömléset 14-15 éves korod között lesz.És még a méreted is nõlni fog.
Nekem 12 éves koróm óta van most 13 és fél vok és 16 cm
állva 13 cm?
Erre ez a kis szövegrészlet ugrott be nyugtatás képpen : "A léggömböm koton, a' apucitól kaptam, Próbáltam felhúzni, de hiába vakartam a kukimat, mert kicsi Még szõrtelen a zacsi, A kocsim is csak meccsbox, de majd minden megnõ, bocsi" by Belga-Ovi XD
Tudtommal a pénisz álltában 21 éves korig nõ. ne izgulj
13 évesen ne bogarazz légyszives :) Amúgy meg ha most vagy itt elõször, akkor meg egyszerûen csak lusta vagy akár még csak azt az oldalt is megnézni, ami a szemed elõtt van.
Nem kell aggódnod. A fiúk 14-15 évesen lesznek ilyen téren "érettek", ahogy ezt az elsõ hozzászóló is írta. És a méreted miatt sem kell addógni, mert még az is nõni fog, ahogy te magad is.
És milyen kár, hogy nem tudsz visszaolvasni pár kérdést :) Vagy még az is érdekelne, h vajon ugyanaz az ember teszi föl naponta 3X ezt a kérdést? :D Na most le lehet pontozni.
HAHAHAHAHAHA CSAK 13cm?! degázz XD 23/L
Aggódhatsz, különösen ha babonás vagy.
Én is 13 éves vagyok és már 11 éves koromban volt magölmlésem!(Közel a 12höz!) És most 16-17cm közt van kb. Akkor aggódj ha pornószínész akarsz lenni mert nem találsz munkát:D és ne verd sokat!!
Nem kell aggódnod, nem maradtál le semmirõl, hamarosan megtörténik az is. A mérete pedig teljesen megfelel az életkorodnak, 18 éves korodig még nõni fog biztosan.
én 12 vok és már van magömlésem na de mind1
A kérdező hozzászólása: köszi ( am ilyenkor olyan jó h vannak még iylen emberek akik tényleg segíteni akarnak nem epdig hülyeségeket irogatnak XD )
A kérdező hozzászólása: benézted bogaram, most vok itt elõszõr, szval ennyih ^^ és am sem szoktam pontozni, na csáó
azért lkéne aggódnod mert apádnak ennyire hülye kölyke van

Szeretném kérdezné töletek hogy. Az menyire káros hogy (egyszervolt magömlésem ) és már n em vagyok szűz 13 évesen? Ez ugy volt hogy volt egy magömlésem 2honapra rá össze jöttem a barátnőmmel aki 14 éves

és egyszer itt aludt nálam és be következet. Gumit nem használtunk 45 percig tartot. Menyi az esélye hogy teherbe esik? mán volt a csajnak menszesze !

Legjobb válasz: Elélveztél benne? Akkor bizony lehet belõle gyerek. Szeretnél 14 évesen apa lenni? Ha nem, akkor MIÉRT NEM TESZEL ELLENE??? Válasz a kérdésedre: ha biológiailag neked nem is káros, de egyáltalán nem elõnyös.

Elélveztél benne? Akkor bizony lehet belõle gyerek. Szeretnél 14 évesen apa lenni? Ha nem, akkor MIÉRT NEM TESZEL ELLENE??? Válasz a kérdésedre: ha biológiailag neked nem is káros, de egyáltalán nem elõnyös.
sajnos nem csak azzal volt a gond, mindenesetre ha a lány peteérési ciklusában volt, akkor legalább megtanultok felelõsségteljesebben élni.bár nem biztos hogy ez rajtatok már segít:/
Az utolsó hozzászólásoddal az utolsó csepp együttérzést is sikerült kiirtanod a leendõ hozzászólóidból, gratulálok.
3-as, a kérdezõ is labdázott, csak valszeg õ gólt is lõtt :D
Lehetetlen hogy valaki az elsõ alkalommal bírja 45 percig.
14 évesen még labdáztam basszus .... :O L
erre nem lennék büszke. ajánlanám hogy csak azok feküdjenek le mással akik már tudnak helyesen írni, LEGALÁBB!
cigányok vagytok? mert ez eléggé cigós viselkedés... lehet gyerek!
A ciganyozos kommentelo azert bunkó, semmi köze a kérdéshez, de elohozza a témát, méghozzá érezhetõen lekezelo formában. A gyerek 13 évesen sajnos kissé felelõtlen, valóban gondosabban fogalmazhatna és gepelhetne (de ez egy internetes fórum, nem egy könykiadó) és lehet cigány is, kit érdekel, de legalább fontosnak érzi a problémát, segítséget kért és meg is köszönte. Nnamindegy, a szexel sztem nincs baj, de védekezni KELL. Baratnod vehetne terhességi tesztet, vagy nem? csak ra kell pisilni a palcikara, és kész. jah, le kell olvasni. 72 orasbol gondolom kinnt vagytok, amúgy ebben a korban meg egezsegtelenebb mint felnõtteknek.
Ja, és a csajnak az UTÁN jött meg? Akkor lehet, szerencsetek volt.
Ez nagy kamu haver ezt kurv*ra nem hiszem el!
Helyesen: "Tudok (nagybetû) helyesen írni, (vesszõ) csak már felidegesíttet (egybe kell írni) a cigányos hozzászólással (szintén egybe), és (nem kell új mondat, de ha már újat írtál, akkor nagybetûvel kellett volna) gyorsan gépeltem -.-" Mennyi is..? 5 hiba 1 sorban! Nem tudsz helyesen írni! :) Ez cigányos viselkedés SZERINTEM! Ha bajod van vele, akkor káromkodj priviben és ne égesd magad a világ elõtt! (jótanács) :) Ha nem lesz belõle az csak szerencse! Mindenhonnan folyik, hogy védekezni kell! Vegyetek akkor gumit, ha már nagyonmuszáj dugnotok! :)
13 évesen már [email protected] a lányokat de írni azt nem tudsz. Hova jut ez a világ?
A kérdező hozzászólása: hát igen hirtelen jött az egész de meg történt szerintem nem lesz eböl apaság
A kérdező hozzászólása: tudok helyesen írni csak már fel idegesíttet a cigányos hozzá szólással. és gyorsan gépeltem -.-
A kérdező hozzászólása: értem köszi a segítséget
45 percig tartot a magomlesed?baski öcsem!:)

13 éves vagyok és megvolt a magömlésem. Ez a dolog nem korai még 1 kicsit?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem korai még! Valakinek korábban is van.

Egyáltalán nem korai még! Valakinek korábban is van.
Nekem is ennyi idõsen volt ez meg szóval egyáltalán nem korai és azért nem mai gyerek vagyok már 25 éves vagyok. Tesóm 28 éves neki 11 évesen volt meg ez.
6. igazad lehet, hiszen benne a nevében: MAGömlés (a férfi magja pedig a hímivarsejt). Ellenben, már 13 évesen is termelõdhetnek a spermiumok.
a mai lányok meg 9 évesen menstruálni kezdenek. szerinted nem korai? nem tudsz vele mit csinálni ez van. ilyen a korai nemi érés.
Nem korai nyugi. Én már 10 éves korom óta mensrtuálok.
A kérdező hozzászólása: kössz a kommikat megnyugodtam :-)
A fiunak akkor lesz magömlése ha már spermumokat is termel. Addig csak a prosztata által termelt folyadékot üriti ki Majd 16 évesen biztos az lesz neki is
Persze.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok nem csináltuk csak kérdeztem mert õ nem meri megkérdezni senkitõl
Ebbõl látszik világosan, hogy neked barátom baromira nem kellene szexelni 13 évesen ... várj még 5 évet! Komolyan mondom!
Igen, meg amúgy se kéne.
Hát ez elég egyértelmû. Tehát igen
gondolom
A kérdező hozzászólása: vagyis lehet?
A kérdező hozzászólása: és hogyha sexel valakivel az azt jelentheti hogy terhes lessz a csaj ?
Persze, simán. 19/F
Nekem azt hiszem 12 évesen:D
én még nem vagyok 18, de ne mondjátok meg anyukámnak h ilyen oldalakon vagyok:D amugy nekem 11 évesen jött meg
Nekem 12, 5 évesen jött meg. De ez mindenkinél változó mikor "jön meg".
A kérdező hozzászólása: okés kössz:D
Ja nekem is akkörül volt (12 és fél évesen) Azóta meg még mindig. Hahaha!
Persze, már 11 - 12 éves korban szerintem mindenkinek van.
A kérdező hozzászólása: jah és köszike
Igen, néhány esetben a növekedést mesterségesen meg kell indítani, de ezt csak orvos tudja elvégezni.
késõn érõ vagy, ez normális, valószínûleg kisebb növésû is mint az átlag, most olyan 165-170 cm nek kellene lenned.Nincs veled semmi baj, valakinek csak 15-16 évesen lesz spermája és szõre.A kisebb növésûek késõbb is érnek.Egyébként ne aggódj, sok veled egy cipõben járó van, csak a srácok szeretnek kamuzni a cerkájukról is.
ha a farkad 9-10 centis, akkor az már nõtt kiskorodhoz képest. nem igaz, hogy csak most fogsz belépni a serdülõkorba, már benne vagy, hiszen nagyobb a péniszed mint volt, gondolom a heréid sem borsószem méretüek már az, hogy még nincs fanszörzeted (egy-két szál sem?) az még nem jelent semmit nem volt még magömlésed? maszturbálj ha magömlésed akkor sem lesz, az sem baj, orgazmust el lehet érni anélkül is ha 1 év mulva sem jön semmi, illetve a heréid, mégiscsak borsószem nagyságúak, akkor azért menj el dokihoz suliorvos is jó
HA maszturbálsz és csak úm. vizelet távozik, akkor még nem termel a heréd ondót, aminek a termelése a serdülõ korban kezdõdik meg! Te most kezdesz majd lassacskán serdülni és átlépsz a pubertás korba, szal nemsokára valószínûleg azt veszed észre, h egyre sûrûbb és fehéres anyag távozik! Ez mindenkinél máskor alakul ki, de 12-15 éves kor között szokott általában!
A kérdező hozzászólása: És a magömlés?
Ez normális! Nem vagy késõn érõ! Még csak most kezdesz érni, most kezdesz nõni, minden tekintetben! min. 20 éves korodig tuti nõni fogsz és ha kiszámolod, addig még sokat nõhet! A szemérem szõrzeted az most fog megjelenni 1-2 éven belül! De ha zavar, akkor nézesd meg, bár nem hiszem, h az orvos mondana vmit, max. annyit h ez normális dolog! De te tudod...!
A kérdező hozzászólása: kosz a kommenteket mondjuk kicsit kétségbe vagyok esve:S :'(
Még csak 13 éves vagy, nem tudom mit vársz. A fiúk egyébként is késõbb érnek. Amúgy egyelõre nem mindegy hogy mekkora? Úgyse használnád még olyanra...(legalábbis remélem)
Ha 15 éves korodig nem kezd el nõni a fanszõrzeted, akkor kell fel keresni egy orvost. Tesztoszteront fogsz mesterségesen kapni, ami egy olyan férfi nemi hormon mely stimulálja többek közt a spermiumok érését, és a másodlagos nemi jellegek megjelenését (pl: arcszõrzet, és megindul majd a fanszõrzeted is növekedni, persze ez nem kifejezetten férfi másodlagos nemi jelleg).
Nyugodj meg, ha még még nem nõ a bré az nem baj, majd fog. Mindenkinek máskor kezd és majd ha öt múlva is ekkora, akkor már nagyobb a gáz, de szerintem lesz ez még a duplája is!
Tudom szar érzés hogy kisebb a hímvesszõd mint másoknak de ezzel nem lehet mit csinálni.

13 eves vagyok, meg nem nott meg a peniszem es amikor kiverem, akkor csak vizelet jon ki mas semmi. Meg magomlesem sem volt este. Minden rendben van velem?

1-2 naponta elegitem magam=S. . .es attol felek h ha ezt folytatom akkor nem fog megnoni a peniszem v nem fog megjonni az ondo

Legjobb válasz: Vállon felül is fejlõdsz még, remélem, idõvel...

Vállon felül is fejlõdsz még, remélem, idõvel...
ettõl nem lehet bajod
Várj türelemmel, és ne verdd, mert nem rosszalkodik. Ha majd éjjel álmodban magától elsül, akkor lesz OK. Amíg nem töltõdik fel egy akku, addig nem lehet kisütni sem.
dehogyis
Az emberi szervezet fura dolgokra képes. Lehet egy picivel késõbb érsz, ezzel nincs probléma. Amikor önkielégítesz és még nincs Ondó, ott pisi nem jöhet ki, ugyan is a prosztata ilyenkor kisüléskor összenyomja a húgycsövet, hogy a kispriccelõ ondóval ne keveredjen véletlenül sem vizelet. Tehát ott és akkor nem pisi jön. Az ondód lehet túl híg, és lehet, hogy ez egyfajta elõváladék, nincs benne a kellõ "összetevõ". Légy türelemmel, minden rendben lesz. A másik. 13 évesen kicsit sokallom a napi 1-2 masztit. Mással kellene foglalkoznod, mondjuk tanulással. A péniszed méretét nem írtad, de egy 13 éves "gyerek" még ne várjon csodát, nem leszel egybõl Rocco. Türelem, rózsát terem.
mi az h vizelet jön ki?:S
Én 13 éves koromban én is kivertem hetente legalább kétszer és lám most 17 évesen 18 centi tehát szerintem nem sok az összefüggés.
A kérdező hozzászólása: kosz a kommenteket...mondjuk baj biztos h nem fog tortenni.kesobb ero tipus vagyok.lehet.de mondjuk a hereim mar nagyobbak joval mint pl7-8 eves koromban tehat azzal nics gond meg mar a szor is ilen 4 centis rajta.csak varni kell azt majd megno^_^
13 évesen nyugodtan maszturbálj és annyit, amennyire igényed van a maszturbálás nem káros, nem fog semmid tönkremenni, nincs olyan, hogy túl sokszor csinálod, érezni fogod, mikor elég orgazmus alkalmával ha pedig még nem jön ki semmi, akkor sincs semmi baj, ha valami mégis kijön, akkor az nem vizelet
nem tudom egyesek mit álszenteskednek, vagy ennyire kicsi volt a libidótok? 13-14 évesen simán kivered akár napjában 5x a hét minden napján, nem hetente 2x :o szal kérdezõ, nyugodtan recskázz, azért van, hogy használd a tanulás fontos, de létezik azon kivül más is a világon
A kérdező hozzászólása: ezzel en s egyet ertek^^...de amuyg tegnap kivertem a gyikom(bocs a beszamoloert)es nem vizelet jott hanem vmi mas de nem is sperma volt
milyen szine volt?
Szóval, semmi baj nincs veled, csak a tested még fejlõdik, és a "szerszámod" nem készült fel az ilyen mértékû használatra:D Ha a fogadalmadat 12 nappal meghosszabítod talán elérhetsz valamilyen eredményt!!! U.i.: 10-12 éves koromban mikor az elsõt csináltam én is csak pisiltem, tehát ezzel semmi baj nincs...csak fejlõdsz! 15/f
A kérdező hozzászólása: haaat...mikor hogy.vmikor szinteen vmikor narancssarga>.<
figyuzz én 10 éves korom óta csinom, nekem se jött ondo mivel a ondo megjelenése 12-12, 5-13 éves korban jelenik meg és nem igaz h nem nõ nekem is nõtt azóta sokat izéé sztem szüneteld egy kicsit s max havonta 1x h mi történik sztem ha 14 éves korodig nem jön meg akkor van vmi baj F/13
A lényeg az, hogy akkor tudd megkülönböztetni, hogy 1-2 X naponta, vagy hetente volt, és bárhogy is volt gyérítsed, mert az mindenképpen elõnyös lesz a további fejlõdésed szempontjából, hiszen gondolj például a sportolókra, a komoly versenyek elõtt edzõ táborban vannak, és a feleségektõl, barátnõktõl elzárva készülnek, a nagyobb erdményhez, nagyobb kondi kell.
Az elõváladék, színtelenebb, mint a sperma, de már az is tartalmaz hímivar sejteket. Ne nagy mennyiséget képzelj el, ennek némileg csak síkosító szerepe van, de már ebbõl is lehet baba. Talán helyesen teszed, hogy szünetet tartasz, akkor talán meglátod, hogy mit produkál a szervezetet a legközelebbi masztinál. Nincs két egyforma ember, kinek elõbb, kinek utóbb. Ne aggód!
nekem 13 évesen volt elõször...
én 10 évesen szoktam rá és én is 13 vaok viszont nekem 11 évesen volt éjjeli magömlés és 12 éves koromra már normális ondó is jön
A kérdező hozzászólása: es rettenetesen felek, hogy ha igy folytatodik akkor nem fogok tudni csaladot alapitani v mi. . .csak szuleimnek nem merek szolni es jobb helyet nem talaltam ahol megkerdezhetnem
A kérdező hozzászólása: najo 1-2 nappal elegge tuloztam..heti ketszer korulbelul.es amugy ez h tanuljak az furi mert kb napi 1 ora tanulas eleg.es amugy nem tudom milyen az elovaladek de szerintem akkor es amikor megvan akkor pisilek gyan olyan. . .most megfogadtam h 2 honapig nem fogom csinalni hatha lesz valami belole.nagyon remelem
A kérdező hozzászólása: az, hogy csak pisilek utana
A kérdező hozzászólása: huh pedig az a baj h mar reg ota csinalom ezt..akkor tenyleg van valami bajom?
Énekem még álmomba nem volt de amikor kiverem akk van egy kevés ez jó vagy nem?

13 évesen már meg kellet volna történnie a magömlésnek?

Félek, hogy nem fog megjönni. 13 éves vagyok. Mikor kell megjönnie?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy lekésve semmirõl sem, mindenki máshogy érik. Majd meg fog az is jönni, ne féljél. :D

Szia! Nem vagy lekésve semmirõl sem, mindenki máshogy érik. Majd meg fog az is jönni, ne féljél. :D
Figyi, ne parázz rá. Ha álmodban még sosem ragadt össze a nadrágod, amire felébredtél, akkor majd fog;) És rájössz, hogy affene, hát ez kellett nekem?:D Csak nyugi...
Szia. Minenki máskor érik:) Nem vagy lekéssel semmirõl!
A kérdező hozzászólása: Köszike! És akkor ami jön, egy kevés az mi ? :S ondó?
ha önkielégítés közben vmi átlátszó foladék jön ki az elõváladék nem ondó
az a lényeg hogy sokszor verd ki. egyszer majd kijön rendesen.
én korán erõ vagyok 11.5 évesen jött meg és most vagyok 12 júliusba 13 és mostanra már nekem be is sûrûsödött úgymond(egyszóval már vannak benne ondósejtek)
én 12 vok és nekem is csak átlátszó jön ki
Nekem 12 éves korom óta van most 13 és fel vagyok és akkor meg megtörténnia amikor elélvezel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!