Találatok a következő kifejezésre: 13 éves fitymaszűkületem (3 db)

13 eves koromba rajottem hogy vmi nemstimmel a farkammal majd utana neztem es rajottem hogy fitymaszukuletem van es addig halasztottam hogy 21 eves vagyok es depreszioba estem. Vki hasonlo helyezetbe?

Legjobb válasz: Nem depresszióba kell esni, hanem elmenni orvoshoz. Ha már a szülõk nem tették meg kiskorodba, már elég nagy vagy hogy egyedül is elintéztesd.

Nem depresszióba kell esni, hanem elmenni orvoshoz. Ha már a szülõk nem tették meg kiskorodba, már elég nagy vagy hogy egyedül is elintéztesd.
Hmmm...az elõzõ válaszadónak tutira nem volt felnõttkorában körülmetélése. 1. Orvosi vizsgálat, urológia - tényleg nem kell beutaló Ha megállapítják a fitymaszûkületet, kapsz idõpontot mûtétre. A várólista hosszától függõen bizony beletelhet egy kis idõbe, mire mûtétre kerülsz. 2. Ugyan helyi érzéstelenítéssel végzett kismûtétrõl van szó, de bizonyos laborvizsgálatokat el kell majd végeztetned. 3. A megadott idõpontban a laborleleteiddel bevonulsz a kórházba. Lezajlik a mûtét, ami nem egy legényálom (hiába csak egy darab bõrt távolítanak el) ugyanis nagy vágás, vérzik rendesen, varrni kell, stb... Plusz problémát okozhat, hogy a fitymaszûkületes férfiaknak a makkjuk még az érintésre is fájdalmasan érzékeny, mivel egész életük során nem volt "napvilágon". 4. A mûtét után egy éjszakát valószínûleg a kórházban kell töltened (ezt szerintem dokija/kórháza válogatja, és gondolom attól is függ, mennyire viseled jól a beavatkozást). 5. Kb. egyhetes, otthontartózkodós, fertõtlenítõs-pólyálgatós otthontartózkodás után már bejárhatsz suliba/melóhelyre, hacsak nem vmi komoly fizikai munkát végzel. A makkod fokozatosan veszíti majd el a fájdalmas érzékenységét, nekem kb. 3 hét volt, mire rendesen tudtam (pólyálás nélkül) alsógatyában hordani. 6. Cirka két hét után varratszedés. 7. Egy hónap múlva "be lehet vetni élesben"! :-) Mindenképpen csináltasd meg! Ne halogasd, ne tojózz, sokkal jobb lesz utána! Ha bármi kérdésed van még, szívesen segítek.
Azt magyarazd meg nekem, hogy egy ilyen piti dolog miatt hogy a halalba lehet "depreszioba" esni?! Elmesz urologushoz, ket nyissz es kesz!
Én is sokáig halasztgattam a fitymaszûkületem rendbetételét annak idején, aztán egyszer csak gondoltam egyet, elmentem dokihoz, és ennyi volt. Felöltözöl: 5 perc Elmész a dokihoz (urulógia, beutaló nem kell): 15 perc Vársz az orvosra: 30 perc Bent az orvosnál, vizsgálat, mûtét, varrás, kötözés: 30 perc Hazamész: 15 perc Levetkõzöl, leülsz a net elé: 5 perc Összesen, buszozással együtt sem igényel két órát, és örök életre meg van oldva az egész probléma. Emiatt talán nem érdemes depresszióba esni...
xDDDDDD behugyozok xDDDDDD már vagy 10perce ezen visítok xDDDDDD
Kérdezõ, különben te valszeg amiatt szorongsz, hogy meg kell mutatnod a farkadat, ami ráadásul nem normális farok, egy rakat idegen embernek. Hidd el, pont annyira érdekli õket, mint a torkod az orvost a fül-orr-gégészeten. Emlékszem, én külön azon izgultam, hogy csak fiatal nõvérkék ne legyenek, aztán a dokin kívül csupa fiatal nõvérke volt ott. Még olyan is volt, aki csak meresztette ott a szemét, és nem csinált semmit. De aztán láttam, hogy számukra csak egy vagyok a napi 10+ eset közül, és onnan már sikerült nem paráznom tovább. Különben is, mi a fontosabb, hogy használhasd végre rendesen, vagy az, hogy esetleg szégyenkezned kell idegenek elõtt egy félórát? Hidd el, másnapra elfelejtenek egytõl egyig, te meg helyrejössz.:)
Oké, így azért kerekebb a sztori...a laborlelet-dolgon azért csodálkozom, hiszen akár vérzékeny is lehettél volna + vércsoportodra is szükség lehetett. Mindenesetre így azért kerekebb a sztori. Végül is nem egy hajvágásról van szó! :D Mindenesetre a kérdezõnek tényleg meg kell csináltatnia a mûtétet. Nekem eléggé macerás volt, de ha kellene, tízszer is újra csinálnám. Teljesen más érzés, ha maradéktalanul funkcionál a péló! :D Az önbizalmadnak is jót tesz majd...
Fair, megnyugtatlak, hogy volt mûtétem. Nyilván orvosa és helyzete válogatja. Semmilyen laborvizsgálat és kórházban tartózkodás nem volt az én esetemben, és rögtön volt a mûtét - igaz mondjuk, hogy elõre megbeszélve, fizetõs helyre mentem, mivel nem bíztam az SZTK-s orvosokban. És fitymaszûkület és fitymaszûkület között is van különbség, az enyémet pl. pont a makk alá még hátra lehetett húzni, tehát makkérzékenység nem merült fel. Bepólyázott, összevarrott farokkal is nyugodtan mentem iskolába, fel se merült, hogy ne menjek. Az egészben az egyetlen igazi kellemetlenség a vágás volt, mert az érzéstelenítõvel is rendesen fájt. Na meg vagy egy hétig várni utána, hogy lelohadjon, mert úgy megdagadt.:)
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy en is pont igy latom de nemtudom valami miatt ravenni magam hogy elmenjek...inkabb szenvedek...beteg az agyam xDD ez van
LuL >_>, irány a doki, és õ majd segít rajtad.
Az egy dolog hogy beteg az agyad. De ki a f.sz kíváncsi rá?! Senki!!!!

Fitymaszűkület.13 éves vagyok és fitymaszűkületem van. Minden doki mást mond valamelyik teljes körülmetélést tanácsol valaki meg csak melegvizet és kenőcsöket. Ez súlyos? Ha igen és körülmetélés kell akkor azzal lehet élni? A műtét kockázatos?

Fürdéskor lejön a makkomrol könnyen a fityma de az alá már nem. Ez mennyire súlyos?

Legjobb válasz: Ahogy a logika is diktálja, elõbb próbálkozz a melegvízzel és a kenõccsel, majd ha ez nem hoz eredményt, akkor kell a mûtéten gondolkodni.

Ahogy a logika is diktálja, elõbb próbálkozz a melegvízzel és a kenõccsel, majd ha ez nem hoz eredményt, akkor kell a mûtéten gondolkodni.
Nézd ha a makk mögé tudod húzni akkor nem kell körülmetélni a fitymádat, haszálj meleg vízet, kenõcsõt, csak súlyos esetben kell metélni.Azért javasolja sok orvos a metélést mert azt a tb támogatja, így könnyebb nekik, viszont, nagyobb mûtét, több idõ a gyógyulás, a látvány sem tetszik mindenkinek és ott a makk száradásának kockázata is. Ez még nem súlyos, ha mûteni is kellene, határozottan meg kell mondani az orvosnak hogy fitymádat meg szeretnéd tartani, és fityma plasztikát választani, ekkor egy vágással lazítanak a fitymán, nem vágják azt le.De a meleg vízben óvatosan hátrahúzkodás és a kenõcs használathoz is több hét, folyamatos kenegetés, húzkodás kell hogy lássad és érezd az eredményt, azt lássad hogy mindig kicsit hátérbb tudod húzni és már nem érzel feszülõ érzést. Ahhoz a dokihoz menjél vissza aki a kenõcsõt javasolta és nem akart azonnal vagdosni.
Van élet utána, nekem is körül van, de alaposan gondoljátok át a dolgot. A mûtét csak akkor kockázatos ha a doki elkúrja, és úgy fog kinézni.. Viszont utána is teljes életet élhetsz vele csak idõ míg megszokod, és fájdalmas is, ha nem muszáj, ne menj bele!
1 es azért nem kellene rábeszélni arra , ami nem feltétlen szûkséges.Még az orvosok sem foglaltak ebben egységes álláspontot.Õ az az eset, amin otthon is lehet még változtatni.Nem éppen a nagy problémások közé tartozik. Ne veszítse el azt, amit nem feltétlen szükséges, csak azért egyeseknek ez a bogaruk .
55%-ossal vigyázz õ már kijelentette és nõ, hogy erre beszél rá embereket. Igen is a fitymaszükületet fitymaplasztikával és kenõccsel is enyhe esetben megtudják szüntetni, és a visszaszükülés csak elvétve fordul elõ.Nekem is van a rokonságomba akinek kenõccsel oldották meg a szükületét.Ne hallgass rá, mert mindenkit erre buzdít.
Nehogy korulmeteld!!! Irok miert
Ha nem is lesz büszke rá, azért mindenképp jobban jár vele, mint egy szûkületes szerszámmal, amit maximum nézegetni tudna.
Van élet körülmetélés után is, az összes bibsi körül van metélve, és egész jól eléldegélnek.
A fitymaszûkületet sem a "melegvíz", sem a tornáztatás, sem a csodakenõcsök nem fogják megoldani. Sõt, a bevagdosás sem, mert lehet, hogy egy ideig jó lesz, de aztán újra be fog szûkülni. Az orvosi álláspont egységes: a fitymaszûkület megoldása a körülmetélés, ahol a fityma eltávolításra kerül. Nem súlyos, az emberiség kb 30 %-a ilyen nemiszervvel rendelkezik. A mûtét kismûtét, teljes érzéstelenítésben, ambulánsan végzik, kockázata minimális. Majd ha lesz barátnõd büszke lesz arra, hogy Neked ilyen! :-)
Engem péntek reggel mûtöttek, hétfõn dolgoztam.. Kicsit jövõ-menõs, olykor fél fenékkel kis idõre bárszéken.. Senkinek se tünt fel, persze óvatosan mozogtam..
És nem altattak, kaptam kb 3 pici szúrást, aztán annyi. Ami persze nem kellemes, de fontos, hogy lelkileg készül az ember a fájdalomra, semmi probléma, simán kibírható. Persze tart az ember minden késes, inekciós orvostól, de simán belefér a fájdalomtûrésbe. A varrat felszívódo volt, idõvel kipotyogott, elõtte picit szúr ami kiáll, de semmi gond. Én így éltem meg...
A kérdező hozzászólása: Osztálytársaknak mint mindjak ha 4 napig hiányzok? :/
Vagy megmondod az igazat, vagy lódítasz valamit. Pl. külföldön élõ nagybátyád/vagy tetszõleges rokon/ meglátogatása családilag vagy hasonló.
Én azt gondolom megmondhatod az igazat, még vigyázni is fognak rád, nem szégyen ez, persze ökrök mindig akadnak...
Lebetegedtél azt csá. Nem nagy szenzáció, hogy valaki négy napot hiányzik.
Na mi van, elmentél dokihoz, döntöttél? Amúgy simán bármilyen beavatozásod is lett, (remélem nem metéltek körül, )kapsz orvosi igazolást és szépen kitalálod hogy begyulladadt torkod, fáj a hasad és kész is.
Bõrbetegség miatt körülmetélni, ez biztos, nem csak így akarta a doki a kettõt egyszerre megszüntetni?-Mert sajnos erre is van példa.Sajnálak ha metélnek. A gyógyulási idõ 4-6 hét metélésnél, amíg a varratok is kiesnek, addig nem lehet tornázni.Bármiféle betegéset kitalálhatsz amúgy, senkinek semmi köze hozzá. De mesélj mi volt?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megvan a mûtét! Le is zajlott minden redben. A doki azt mondta hogy minden ok királyság kenegessem meg ilyesmi DE -A gél amit rárakok mindig véresen jön le. -Az nemiszervem hogy ugymondjam egy nagy bumpszli. -A rész ahol eddig ugye a zûkület miatt nem tudtam mosni most tiszta redva de azt mondták hogy nem érheti víz egy ideig. mit tegyek?
Szia! Akkor tartsd be az orvos utasítását, de azért valami nedves törlõkendõt, ami nem illatosított azt használhatsz? Kérdezz rá, ha igen akkor azzal tudod törölgetni.Sajna egy ideig még ilyen lesz, kell idõ a teljes gyógyuláshoz, és azért bumszli a péniszed , mert még be van gyulladva. Amúgy altattak? Nem fáj? És vigyázz ne legyen lehetõleg merevedésed, tehát sexuális dolgokra ne goldolj:-), (kamasz vagy így néha akaratlanul is elõfordul hogy egy jó csaj jut eszedbe, ami meg merevedést idézhet elõ.)nert azt írták hogy az kicsit fájhat. Gyógyulgassá csak! Ügyes voltál!
A kérdező hozzászólása: Valamilyen lichtenberg. Gondolom hogy nem rontják el :) de mikor sportolhatok, mikor mehetek suliba? Most mûtenek a héten vasárnap. Mit mondjak az osztálytársaimnak ha nem megyek 1 hétig suliba persze csak ha nem megyek? Torokmandula mûtét vagy mi?
Semmilyen mûtét elõtt nem szabad azon gondolkodni, hogy mi van ha elrontják. Nem fogják, fõleg hogy ez egy rutin dolog. Persze mindig van kockázat, de azért mégsem egy szívmûtétrõl van szó.
Mi az a bõrbetegség? Mikor mûttenének?
64%-os megnéztem a belinkelt videokat, te nem vagy teljesen egészséges ha ilyenket nézel, semmi érzéstelenítés, és üvöltöttek a gyerekek, több video is van fennt, ha szereinted az normális, hogy egy szülõ az egészséges gyerekét, akinek nincs szükület érzéstelenítõ nélkül kiteszi ilyen mûtétnek normális, akkor veled baj van, kíváncsi lennék mit szólnál hozzá te, ha érzéstelenítés nélkül neked esnének egy ollóval, szerintem mindjárt más vélemnyen lennél.Durva. De a kérdezõ mivel kiskorú nem tudja megnézni, úgyan is az életkort igazolni kell, tehát valami új email címet kellene létrehoznia neki, hogy megnézhesse. 13 éves kissrácnak ha meg mint írtad le tudod húzni a fitymád a makkról akkor nyugi nem kell körülmetélni.
Nyugi a kenõcs és a fitymaplasztika is segíthet ilyen enyhe szükületnél mit amin neked van.17 éves volt az ismerõsõm amikor el kezdte tornáztatni a fitymáját mert kicsit feszült és tejesen helyre jött neki.CSak súlyos szükületnél kell metélni.A metélés gyógyulási ideje is sok és fájdalmas is.Szépen kenegesd kitartóan és tornáztasd fitymád.
Nem csak súlyos, hanem relatív fitymaszûkületnél is javasolt a körülmetélés. A relatív fitymaszûkület azt jelenti, hogy a fitya alapálapotban könnyen hátrahúzható, de merev állapotban megszorul, nehezebben jön le a makkról. Sõt, nagyon sokan levégeztetik akörülmetélés mindenféle orvosi indok nélkül is, akár csecsemõkorban, akár kisgyerekeknél, de felnõtt korban is, mert számos elõnye van, nem csak a férfiak, hanem a partnerük számára is!
Ijesztõ, hogy egyesek évekig képesek itt lenni és figyelnia kérdéseket és közben egyértelmûen hamis információkkal ellátni azokat, akik bajban vannak és segítségre várnak, fõleg ilyen - szó szerint - húsba vágó témában :( Itt van pl egy nõ, aki boldog-boldogtalannak ajánlgatja azt, hogy vágassa le az egész fitymáját. Tudva, hogy minden mûtét vágással kezdõdik és heggel végzõdik, kicsit hátborzongató, hogy õ ezt simán bevállalja.... de hát nem róla van szó, hanem idegenekrõl, akik elé õ soha nem fog odaállni és vállalni a felelõsséget, ha valami balul üt ki. És közben összevissza hazudik, a neten azért ezt nem lehet csak úgy, hiszen itt utána lehet menni a dolgoknak: "A fitymaszûkületet sem a "melegvíz", sem a tornáztatás, sem a csodakenõcsök nem fogják megoldani." Itt van egy csomó kérdés, ahol rengetegen leírták, hogy sok esetben, enyhe szûkületeknél igenis mûködik ez. Az orvosok nem véletlenül ajánlják az anyukáknak, enyhe esetekben. "Sõt, a bevagdosás sem, mert lehet, hogy egy ideig jó lesz, de aztán újra be fog szûkülni." Ez se igaz. Aki cukorbeteg, annak durván tönkremehet a fitymája. Minden más esetben, ha jól csinálják a bemetszést, részleges metélést, akkor az utána teljesen jól mûködik. "Az orvosi álláspont egységes: a fitymaszûkület megoldása a körülmetélés, ahol a fityma eltávolításra kerül." Hazugság: ha így lenne, nem olvasnánk egy csomó jól sikerült mûtétet, ahol bemetszéssel, plasztikával, részleges metéléssel élethossziglan tartó jó eredményt értek el. "Nem súlyos, az emberiség kb 30 %-a ilyen nemiszervvel rendelkezik." Nem igaz. A férfiak a világon több, mint 85%-ban nem körülmetéltek. Azokon a helyeken, ahol egészségügyi okokból csinálják, egyre csökken az érdeklõdés iránta (pl USA) a sok baleset miatt, ami sokszor csak felnõtt korban jön elõ. Dr Spock se ajánlja, ez azért jelenthet valamit... "A mûtét kismûtét, teljes érzéstelenítésben, ambulánsan végzik, kockázata minimális." Nem igaz. A kockázat már az altatás miatt is nagy, nem érdemes vállalni, ha nem muszáj. Nekem is nagyon ronda lett és nem lehet utólag korrigálni. Tudom, hogy mirõl beszélek. Igenis kockázatos. "Majd ha lesz barátnõd büszke lesz arra, hogy Neked ilyen! :-)" Nekem eddig senki nem volt büszke rá, sõt....
Szevasz! Sokan, sokfélét, ijesztõt írnak, persze minden férfi nemû fél és tart a mûtéttõl a dolog természetétõl és a legkényesebb testrésztõl lévén szó.. A szükület olyan fokú volt, hogy már csak tühegynyi volt a nyílás az elején. Engem is utolért jócskán meglett férfiként de sok hónap után vettem egy nagy levegõt (többször) és urológushoz mentem. Mûtétet javasolt (nem kellett meggyõzni, hogy más megoldás nincs), elfogadtam. Maga a mûtét: csupán helyi érzéstelenítés volt, az két tûszúrás, nem bagatellizálom a dolgot, de simán kibírható, persze erre lelkileg készül az ember, semmi vész. Ennyi volt a fájdalom. Érzed persze, hogy "matatnak", de összesen annyi. A körülmetélés részleges volt, ami annyit jelent, nyugalomban teljesen fedi, izgalmi állapotban persze már nem, de akkor már nem is fontos. Reggel bementem, este kontroll (nem vérez-e rendellenesen) aztán haza, volt még egy átkötés, összesen ennyi. Utasítás szerint én kötöttem át, fertõtlenítõvel kenegettem. Makkom sok hónap után láttam, túlélte a "sötétséget", gyulladás nem volt, olyan lett, mint "ujkorában".. Persze érzékeny volt mûtét után, fájdalom nem volt. Pénteken csinálták, hétfõn már dolgoztam, kollégáim nem is tudtak róla. Ha mûteni kell, ha lehet, ragaszkodj a részlegeshez.
Elõzömhöz: a varrat felszívódo volt, nem kellett kiszedni, ami picit fáj, más , apró mütétek kapcsán tudom.
Ki beszél itt altatási kockázatról? Valamit nagyon nem értesz. A körülmetélésnél nem altatnak, mert felesleges. A statisztikák kapcsán szintén nagyot tévedsz sõt amerikában ismét kimondták, hogy a körülmetélés elõnyei meghaladják a kockázatot, azaz érdemes megcsináltatni!
Kedves kérdezõ, legtöbb esetben megkérdezik, hogy altatásban akarja-e az ember azt, hogy lecsonkolják a fitymáját. A legtöbben erre igent mondanak. 13 évesen még valószínûbb, hogy altatni fognak. Bár én nem az altatást tartom durvának, hanem magát a csonkítást, amit én is elszenvedtem, így tudom, hogy mirõl beszélek. Az USA-ban egyre kevésbé hajlandóak fizetni a biztosítók a körülmetélést, csecsemõkori körülmetélések egyre kevesebbszer fordulnak elõ, egyre kisebb az igény rá. Ha valaki szakemberekre kíváncsi, érdemes megnézni az AAP (amerikai orvosok egyesülete) állásfoglalását, ahol egyértelmûen kimondták, hogy nem éri meg a kockázatot, nem ajánlják, valamint valódi nõknek, igazi anyukáknak nyilván sokat mond DR SPOCK neve, aki nagyon értett ahhoz, amit csinált, sokáig támogatta a körülmetélést, azonban késõbb, amikor már sok hozzám hasonló elfuserált esetet látott, rájött, hogy nem éri meg a kockázat. Nem tudom, hogy kinek a véleménye fontosabb, Dr Spock gyermekorvos véleménye, vagy az ismeretlen körülmetélésfétisben szenvedõ, hajnalban fiatal srácokat csonkolásról gyõzködõ betegek véleménye.... én nem az utóbbira szavazok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Sajnos közben kiderült hogy van egy bõrbetegségem is ezért muszály körülmetélni. Arra tudtok példát mondani hogy elrontották? Ha igen akkor mi van? :/ A mûtét után mikor tudok újra sportolni/iskolba menni?
Remélem már gyógyulgatsz és már a duzzanat is kezd eltûnni.Suliba simán azt hazudhatod mert senkinek semmi koze hozzá, hogy vakbél mûtéted volt, mert az is alhasi mûtét, ha esetleg még furcsán járnál és akkor simán mondhatod hogy az fáj még.

13 éves vagyok, fitymaszűkületem van de szülőknek nem merek szólni, minden nap önkielégítést végzek, jön ondó is, ez ugye nem háráltat a fejlődésben? Meg ugye nem lesz semmi bajom h fitymaszűkülettel önkielégítek?

Amikor barátn?mmel vagyok és fogdosom akkor általában jön el?váladék. Mit tegyek h ne jöjjön, mert elég zavaró tud lenni.? Vagy ezellen nem tod semmit tenni? És hogy mondjam el szül?knek? 15-16 cm mereven a hímvessz?m, ez normális méret ilyen korban?

Legjobb válasz: Normális a méreted és az is hogy váladék jön belõled ez mindig is így lesz, hiszen felizgat a barátnõd és ilyenkor nedvet termel a szervezet. A fitymaszûkületet pedig mindenképpen el kéne mondanod, legalább az egyiküknek, akivel jobban tudsz ilyesmirõl beszélni. Mondjuk apukád, vagy nagybátyád iylesmi, olyan fiús beszélgetés alkalmával. Kell hogy orvoss lássa.

Normális a méreted és az is hogy váladék jön belõled ez mindig is így lesz, hiszen felizgat a barátnõd és ilyenkor nedvet termel a szervezet. A fitymaszûkületet pedig mindenképpen el kéne mondanod, legalább az egyiküknek, akivel jobban tudsz ilyesmirõl beszélni. Mondjuk apukád, vagy nagybátyád iylesmi, olyan fiús beszélgetés alkalmával. Kell hogy orvoss lássa.
Ha azér aggódnál, hogy mûtétre van szükség, akkor itt egy kis információ: http://antemed.invivo.hu/intim.php. Ha valami miatt szüleiddel tényleg nem tudod megbeszélni, szerintem jó ötlet valaki rokont bevonni, mint azt az elõttem szóló is ajánlotta.
Szia.A figymaszûkületet dokinak látnia kell.A váldék normális teljesen, és az is hogy önkielégítesz.Nem hátráltat az semmiben.Sõtt jobban megismereted magad.
Na, mi lett a kukival? Írd már meg!
Az én barátomnak is iene volt, és kért egy egyedi idõpontot a dokinál és kapott egy ien bõrlazítõ krémet, meg befujta ien érzéstelenítõvel, meg rkaott rá sikositó anyagot, és már kész is volt, egy kicsit kellemetlen, de nem fáj!!!!!
Szóljál a szüleidnek!Vagy csak apukádnak!Unokatesónak!Akiben megbízol!De orvoshoz mindenképpen menny el!
Ha nem mered elmondani a szüleidnek, akkor menj el az orvoshoz, õt köti a titoktartási kötelezettsége. Bár szerintem anyukáddal ezt simán megbeszélheted négyszemközt. Ez nem ciki. Nekem is van fiam, higgy nekem. Mi nõk is elmegyünk a nõgyógyászhoz ha valami nem stimmel a vaginánk körül. Az is ugyanolyan testrészed, mint a kezed, a fejed, a fogad. Szóval beszélj róla nyugodtan, ez igen gyakori dolog. Nem kell szégyellned. Sok sikert!
áhh én barátomnak is ilyene volt / van :( neki tovább kell mennie egy metélésre..:( mikor vt a mûtéte egy nagyon jó orvost fogott ki de elõtte kell vérvétel, orrváladék minta, vizeletminta, ekg meg minden hülyeség.. 20 perc alatt vége vt és nemfájt neki egyátalán 2-3 hétig vt varratos kamillázni kelett és csodaszép lett:)
Sajnos nem derul ki, erre nincs valasz. Hat nem is vartam...
Es most tulajdonkeppen, ha nem muszaj (mert ugyabar, szukuletnel van tobb megoldas, bemetszes, plasztika, reszleges meteles stb) akkor miert is kockaztasson valaki? Elmondod? Erdekelne, miert kell gyerekeknek (!) teljes csonkolast reklamozni, mint kizarolagos megoldast!
2 vel elöttem-nek!! S a kérdezõnek is!!Nem hobbibol kell megcsinálni, vagy hogy milyen orvosi garancia van rá hogx sikerül, hanem azéert mert beteg vagy! És ha nem csinálltatod meg, nem leszel képes a szexre sem, mert nem müködik!
Nekem is megcsinálták, és semmi gond nem történ, igy 20 évvel utánna sem! Kedves elöttemszoló, pancser volt a dokid!
En nem tudom, kinek miert jo, ha levagat magabol, de nekem megcsinaltak es rengeteget szenvedek vele. A makk ki van szaradva, neha egeszen elfeheredik. Nem lehet vele mit csinalni, mert van, aki ilyen tipus. Ez csak a mutet utan derul ki :( Foltosodik, igazabol olyan, mintha nemibeteg lennek :( Nagyon gaz, nem is nagyon mutogatom. A varras is eleg ocsmany, van egy olyan varrat, ami 20 ev utan esett ki! A hely, ahonnan kiesett, most is latszik, pont elol van, jol lathato helyen, most egy lyuk, amit ha nem akarok, hogy betomodjon oda a szmotyi, akkor rendszeresen tisztogatnom kell, mert undorito szag lesz alatta. Ezt vajon kinek garantalja barmelyik orvos, hogy nem lesz? Foleg a kiszaradt makk? Urologusok szerint vannak meg csunyabbak is. Nem veletlen, hogy lelkiismeretes orvos nem csonkol. Lehet azt bemetszeni, ami beszukult, plasztikazni, kicsit tagitani esetleg, ha nem durva, vagy ha minden kotel szakad, akkor lehet reszlegesen metelni. Az, hogy az egeszet levagjak, az nem segitseg, hanem barbarizmus. Megjeloles, torzsi tarsadalmaknal szokas es csak a hulyek veszik at, meg azok a sebeszek, akik gyorsan tul akarnak lenni a betegen, de nem segiteni akarnak neki. Barki megnezi, hogy hogy nez ki az enyem, nem hiszem, hogy kedvet kap. Es nem vagyok vele egyedul. Szoval, nem kellene itt reklamozni, hogy milyen "csodaszep". Mi a szep? Egy csonkitott resz? Hat erdekes izlese van egyeseknek
Ja, attol jo a korulmeteles, mert te tudtal ugy gyereket csinalni? Nagyon meggyoztel most PFFFFFF anyam borogass
Te degenerált bar.om!A gyerekekkel nem volt semmi csinálva, nincsenek megcsonkitva! A lényeg az hogy tudtam három szép gyermeket csinállni a fitymaszükület mütétem után is! Igy értsd a fenti írásomat!
Es a gyerekeiddel is szexelsz? Vagy oket miert kellett megcsonkitani? Hogy majd felnott korukban ugyanugy megkerdezzek toled, hogy "ezt minek kellett?" ha addigra olyan csunya, kerges es foltos lesz a makkjuk mint pl az enyem? Pfujj de undorito emberek vannak, sajat gyerekuket csonkittatjak.... undorito perverz allat
Es te ki vagy, hogy ketsebe vond a szavaimat? Szerinted poenbol irogatok ide, hogy szoljak, hogy EZT NE? Eloben is ilyen kemeny lennel, meg bator, kedves apuka? He?
Ne beszéj butaságot! Milyen problémákat okoz 20 év után? Mi vag yte orvos vazzeg??? HAd döntse már el a pénisz gazdája hogy müttet e vagy nem! Nameg persze a szakember, azaz az orvos! Éa semmi gond nincs az enyémmel 20 évvel késöbb sem! Példa rá a 3 gyerek, és tanu a feleségem! Ja és higénikussab és jobb a szex is:-)
Vigyázz, ne engedd, hogy teljes körülmetélést végezzenek, ha nem muszáj (általában nem muszáj, csak a többit az orvosok körülményesnek tartják és könnyen rábeszélnek az "egycsapásra"-mûtétre) mert nekem is elvégezték és azóta szenvedek vele sokat :( 20 év után is okoz problémákat :(
Nekem is fitymaszükületem van, és önkielégittést is végzek! Vannak jo tippjeim a házilag megoldásra! Msn en megtudom mutatni(ha érdekel)!
Te 13 évessen inkább a tanulással foglalkozz, mint a csajokkal öcsi
Mivan nincs már iskolaorvos????? Nekünk anno mindig az iskolaorvos megnézte! Meg is fogta és megvizsgálta! nekem kb10 évessen volt fitymamûtétem! Meg is mûtöttek!!!Olvastam hogy higénikusabb, és jobb a szex is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. majd még átgondolom.
Én is szégyelem elmondani!!! de elkel mert és élvezetesen akarom csinálni!! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!