Találatok a következő kifejezésre: 13 éves az osztályomban (22 db)

13 éves állítólag szép csaj vagyok. Többen leszeretnének velem feküdni. Szeretném és Nem is.15-16 évesek ajánlkoznak. Szerintem valamelyik csak kihasználna. Az osztályomban én lennék az első. Mit tegyek normális lenne most elveszíteni avagy nem?

Legjobb válasz: Uh.. Azt ajánlom, hogy még rohadtul ne foglalkozz ilyesmivel. 13 évesen én játszottam a barátnõimmel, a kérdésed alapján meg amúgy sem vagy még valami fejlett a korodhoz képest sem. Ez ott kezdõdik, hogy te érzed ha kész vagy rá, nem kell, hogy mûs döntse el helyetted. Komolyan, még növögess egy kicsit.

Uh.. Azt ajánlom, hogy még rohadtul ne foglalkozz ilyesmivel. 13 évesen én játszottam a barátnõimmel, a kérdésed alapján meg amúgy sem vagy még valami fejlett a korodhoz képest sem. Ez ott kezdõdik, hogy te érzed ha kész vagy rá, nem kell, hogy mûs döntse el helyetted. Komolyan, még növögess egy kicsit.
Te még gyerek vagy, azaz kiskorú. Ha valaki megkummant, az bûncselekmény. Azzal feküdj le, akit szeretnél rács mögött látni. Hova fajul az a világ? Óvodáskorban kezdik már lassan az ipart.
14 alatt ne. Utána már legális leszel, de csak ha akarod akkor csináld, ha 20 éves korodig nem akarod akkor 20 éves korodig legyél szûz, nincs abba ciki. De ne azért feküdj le valakivel, mert akkor te leszel az elsõ az osztályodból és menõzthetsz vele.
más*
bakker ez tényleg mocskosul durva!!!! 13 évesen már a dugáson jár az eszük...behalok! menstruálsz már egyáltalán hugi??!! Várj csak ezzel még 4-5 évet mert piszkosul meg fogod bánni-nem most, majd évek múlva-, ha most csak úgy odaadod magad valakinek...
túl korai még ilyenkor a 15-16 éves fiúknak pedig ebbe a korba csak lyuk kell semmi más. az meg h menõ leszel-e vele az a közösségtõl függ ahova jársz mert az is elõfordulhat h k*vának titulálnak, sõt több mint valószínû...... egyébként biztos látod hogy vannak csajok akiket körülzsongnak a fiúk és "menõk" mert ilyet csináltak 13 évesen akkor ne tévesszen meg a látszat ezeket a lányokat mindenki utálja a hátuk mögött és hatalmas r*bancnak tartják õket a szemükbe meg jópofiznak a fiúk mert reménykednek hogy õk is meghúzhatják õket.
mindjjárt 13 éves srác vagyok nekem irhatsz és akármit csinálhatunk majd mutatok képet és web kamozhatunk is és találkozhatunk

13 éves fiú vagyok régen nem értettem hogy miért mondják azt a "nagy" fiúk hogy nem értik a nőket. Most kezdem érteni az osztályomban a lányok ugy néznek ki mint akik a sarokról jönnek. Én vagyok lemaradva vagy mindenki így van ezzel?

Legjobb válasz: A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)

A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)
milyen jó ilyet olvasni h vannak még olyan fiúk akik megvetik ezeket a lányokat. mert manapság úgynézki h azilyen kiskurvákra mindenki bukik, de úgyláccik nem, és jó ezt olvasni. én nemvagyok ugyan 13-15 éves, kicsit idõsebb, de mikor énvoltam 13-15 akkormég nemezvolt. a lányok nemúgynéztek ki, mintha az útszélrõl jönnének, és nem feküdtek le minden 2. pasival akik az útjukba kerültek de szerencsére ma is vannak még kivételek, és azok a lányok, akik nemilyenek, lehet h most nem népszerûek, mert a kis pisis srácoknak ezkell h a nõjük úgynézzen ki mint egy ribanc 13 évesen, de ezek a lányok késõbb megfogják szívni, mert a francnak sem fog kelleni egy elhasználódott 20 éves fiatal lány. azok a lányok meg akik megõrizték tartásukat 13-15 évesen, majd nagyobb korban 3szorosan is jobban fognak járni. ti fiúk pedig keressétek az olyan lányokat, akikben még maradt egykis tartás, mert sokkal többet érnek, és õk is vágynak egy normális fiúra.
én 14 éves vagyok és csak igazat tudok adni , a mi osztályunkban is majdnem az összes csaj "kiskurva".csak azért mert cigiznek stb.azthiszik hogy menõk.le se kell szarni õket:)
Egyet értek ^^ én is mostanság szembesülök azzal, h kezdõ nõtársaim milyen.... furcsák:P én 13-14 évesen még közel sem votlam ilyen:D és örülök is ennek, így utólag... még sok hasonló érthetetlen dolog lesz az életedben, mint mki máséban, fõleg ebben a korban :) és fõleg a lányokkal kapcsolatban:P Keress normális lányokat, akikkel lehet beszélgetni! ^^ sok sikert
az olyan lányokkal te ne törõdj vagy azér beszélhetsz az eggyikel (megnézni valoban kurva e ) ha igen mehet az ágy :P ha nem lehet romantikázni vagy kereshetsz más csajokat is
A kérdező hozzászólása: hát azért még talán nem sülyedt olyan mélyre a társadalom hogy kurvák legyenek a 13 éves lányok:D.és egy kurvával elveszteni a szüzességemet háát enyhén szólva megalázó
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
amúgy a 13 éves plázacica rib*ncokat a többi lány is utálja és a legtöbb fiú is(csak nem vállalják mer nagy fiúnak akarnak tûnni h nekik a k*rvás csajok teccenek(a haverok elõtt))
Én meg egy 13 éves lány vagyok, és igen vannak, még az én közvetlen közelemben is olyan lányok, akik minha a sarokól jöttek volna, ezt szerintem csak azért teszik, hogy vonzóbbnak tünnyenek a fiúk szemében, vaqy mert õk már nagylánynak hiszik magukat, pedig még távol állnak ettõl. Ja, és én nem tartozom a plázacicák közé.
Régen nálunk, ha egy 16 évesnek kapcsolata volt, azt mondták, hová fajul a világ. Rá 20 évvel egészen más, ha egy 16 éves nem egy sarki lotyó, már az a gáz. Balcsin családdal nyaraltam idén is, és kint a parton ülve érdekes beszélgetés ütötte meg a fülemet néhány 12 éves lányka felõl: - Hát, azért elég gáz, hogy betöltöm a tizenhármat, de még nem csókolóztam... - Erre van a nyár, nem? Ma már egy nyolcadikos kis csitrinek meg az a gáz, ha még szûz. Most én vagyok túl öreg, vagy tényleg ez a mai trend? Ahogy te is írtad, osztálytársaid már most úgy néznek ki, mint a sarkidíszek.
szerintem még inkább Counter Strike-ozzál kedves kérdezõ:D most jelent meg a Call of Duty7(black ops) játszál! ne törõdj a riban× lányokkal.március15-én meg ünnep lesz!(jön a Crysis új része)xD
13 ÉVESEN??? 13 évesen festik magukat és magassarkút hordanak? Uramisten... =/ Én 13 évesen még a közelében nem voltam ezeknek, pedig nem vagyok öreg... de egy jó tanács: szerintem épp elég, ha 15-16 évsen akarsz tetszeni a fiúknak.... 18/L
Szerintem meg elég szar osztályba jársz. Bár mindkettõ sablon, semmi egyediség nincs a mostani tinikben...
ne félj ez a mai világ f*szsága hidd el õk azt hiszik ez szép és jó és hogy ettõl jobban bejönnek a fiúknak. közbe idétlen az aki többnek akar kinézni mint ami majd nyilván eljön a szemfesték és a t*köm se tudja miknek az ideje de majd 16-17 évesen magas sarkú ugyan már normálisan se tudnak járni sok x lábú
Majd jól tropára megy a bõrük a sok kencétõl. Egyébként meg minden zsáknak meg van a maga foltja vannak fiúk, akik pont a te stílusodra buknak. Az agyonfestett csajok taszítják a srácokat, ki akar fülig festékes lenni egy smárolás után? Az ilyen csajok hamar akarnak felnõni, azt hiszik így milyen felnõttesek pedig a nagyobb csajok simán kiröhögik õket. Sajnos nem soknak van önálló egyénisége te ragaszkodj a sajátodéhoz és ne add fel magad pláne ilyen libák miatt meg olyan pasik miatt se, akik a külsõségekre buknak.
Pár hete a húgom nyolcadikos ballagásán jártam. Döbbenten vettem észre, hogy sok osztálytársnõjének, aki festi magát, durvább szarkalábai vannak a szeme körül, mint nekem, pedig 26 éves vagyok! :o Vastagon állt rajtuk a smink, és látszott, hogy rendszeresen szoliznak is, valószínûleg már évek óta (azaz kb. 13 éves korukban kezdhették, ahogy a kérdezõ írja), sõt dohányoznak! A pasik miatt ennyi idõsen ne aggódj, viszont arra mindig gondolj, hogy amit teszel a bõröddel, azt megjegyzi, mindennek van következménye. A tiéd még hosszú ideig szép lesz és friss, a "nagylányoké" pedig akár már pár év múlva leharcolt és ráncos...
Maradj olyan amilyen vagy. Ha valakinek tetszenél akkor magadért szeressen. Egyébként is én is 13 éves vagyok , mondjuk én sminkelem magam de csak szempillaspirállal ennyi elég lenne neked is. Úgy öltözködök én is ahogy mondtad , mondjuk az a póló lányos. Szóval a ruhád mintája és színe legyen lányos és akkor nem lesz szükséged a magassarkúra. :)
Talán még jobban is fogsz tetszeni nekik. :)
Ne félj. Tetszeni fogsz nekik.
5év múlva keress meg. :D
Hát youtube-on is láttam, hogy ilyen 12-13 évesen bloggerkerdek. (SMINK blog). És több kencét használnak magukon, mint én, így a 17 felé közelítve. Eszméletlen. Nekem sem tiszta az arcom, de nem használok alapozót. Elég a korrektor. Bõrradírt, tonicot használok. De 13 évesen, könyörgöm, minek? Megtalálod életed párját, de ne 13 évesen akard ezt. Hanem mondjuk 15-16.
Egy cipõben járunk ! Én is 13 éves lány vagyok és az osztályom nagyrésze sminkeli magát , de én is inkább a sportosabb cuccokat szeretem és sportcipöben farmerben és pólóban jobban érzem magam , de szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni a lényeg hogy jól érezd magad a bõrödbe és mindig önmagadat add !! :)
De fogsz :) És így magadnak adod ki magadat, tehát ha beléd szeretnek lehetsz önmagad, ami szerintem fontos.
Figyelj ezek lesznek azok a nõk amelyik ki vannak élve korán kezdik buli pasik szemceruza stb. késõig sorolhatnám de figyelj ha valaki beléd fog szeretni azért lesz mert nem egy vagy a sok közül és olyannak fog szeretni amilyen vagy és nem a külsõ számít hanem a belbecs ami benned van és nem az amit mutatni tudsz lehetsz plasztik szõke szolárium barna méteres körmökkel egy izmos pasit átkarolva késõbb ha úgy érzed jól magad és ne próbálj meg senkinek sem meg felelni vagy ne enged magad megváltoztatni egyetértek a helyzeteddel meg szerintem is egyszerûbb felkapni reggel egy farmert egy pólót és az elnyûtt nikedat nem a tükör elõtt szenvedni hogy meleg van elfolyik a sminked stb. nem értek ehhez de hiddel megtalálod egyszer az igazit és egy szó, mint 100 úgy fog szeretni mint senki és AMILYEN VAGY !!!!
ÉN pontosan ugyan ilyen vagyok mint te csak 14 éves, de már nálam is az osztályból szinte mindenkin 2 tonna festék van, és azt hiszik hogy nagyon szépek meg minden, de láttátok volna õket mikor strandoltunk osztálykiránduláson 7. ben !A fiúk lefröcskölték öket és volt akirõl csak úgy folyt a smink. Cink... Ja és kajánál smink mélkül nem õk voltak a leg vonzobb emberek, higy már 2 éve csak kisminkelve láttuk õket és úgy szoktuk meg. Mindent egybevéve tök felesleges még szal maradj az aki vagy... :)
Te csinálod jól, ne is kövesd õket. Õk 20 évesen kiégett ribik lesznek, neked meg csak akkor kezdõdik az igazi habzsi-dörzsi;)
én is ugyan így öltözködöm mint te :) és a suliból sok fiúnak tetszem így, a kifestett majom lányoktól hánynak.. !
13 évesen ez a normális.:) ) és pont ezért fogsz nekik tetszeni.mert így nem állhatsz be a sorba a barbibabák mellé.:)
Úristen, végre egy normális lány, aki nem azt kérdezi, hogy 13 évesen milyen magassarkút vegyen fel!!! Ennyi idõsen szerintem tök normális a tornacipõ+csõfarmer+póló összeállítás. Nem veled van baj, az osztálytársaid öltözködnek k*rvásan. Majd ha az osztálytársaidat leszólítják az utcán, vagy neadjisten valami rosszabb történik velük a kinézetük miatt... Maradj ilyen!!! Ne változz meg más kedvéért! Különben is: ha egy fiú nem szeret úgy, ahogy vagy, akkor sehogy! Nem érdemes miattuk görcsölni. Majd jön egyszer egy srác, akinek pont te vagy az ideális! U.i: Én még most se veszek fel magassarkút, max. alkalmakra. Szerintem 13 évesen gáz. Ha beszólnak, amiért te nem ilyen cuccokban jársz, állj ki határozottan a véleményed mellett és figyeld meg: fel fognak rád figyelni a fiúk is! Hajrá, remélem segítettem :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Tegyél rájuk magasról. Ha jobban megfigyeled õket, láthatod, hogy az intelligenciaszintjük nagyjából egy plüssállatéval vetekszik, ne állj be a sorba! Festeni festheted magad - ésszel. Ezalatt azt értem, hogy ha pattanásos vagy, esetleg van néhány heg az arcodon, azt elfedheted korrektorral, esetleg szempillaspirált is használhatsz, de ennyi. Magassarkút ennyi idõsen maximum ünnepségekre vegyél fel!

13 éves lány vagyok, lassan 14. Még mindig nem menstruálok. Az osztályban a lányok közül én vagyok a legnagyobb.Nekik már mindenkinek megjött.Én egy kicsit lemaradottabbnak érzem magam, mintha kimaradnék a sorból. Lehet valamilyen bajom?

Legjobb válasz: Az egyik osztálytársamnak 16 évesen jött meg az elsõ. Akkor már éppen nõgyógyászhoz akart menni, mert valami hormonális bajra gondolt, amikor magától megjött neki. Tény, hogy késõn érõ vagy, de egyenlõre nem kell foglalkoznod ezzel, mivel itt van az ideje, és gyakorlatilag akármikor jelentkezhet az elsõ vérzésed. Szerintem, ha 16 éves korodik nem jön meg, menj nõgyógyászhoz, de egyenlõre nincs okod az aggodalomra.

Az egyik osztálytársamnak 16 évesen jött meg az elsõ. Akkor már éppen nõgyógyászhoz akart menni, mert valami hormonális bajra gondolt, amikor magától megjött neki. Tény, hogy késõn érõ vagy, de egyenlõre nem kell foglalkoznod ezzel, mivel itt van az ideje, és gyakorlatilag akármikor jelentkezhet az elsõ vérzésed. Szerintem, ha 16 éves korodik nem jön meg, menj nõgyógyászhoz, de egyenlõre nincs okod az aggodalomra.
nekem az uncsimnak 19 evesen jott meg
Szia, elõször is ne keseredj el!A Te korosztályod már elég korán érõ, de igazából még nem csúsztál le semmirõl. Én a 14. szülinapom elõtt pár hónappal kezdtem el menstruálni, szintén az utolsók egyikeként. Te még idõben vagy, ha nagyon zavar a dolog, kérd meg anyukádat, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz, és anyukáddal is beszél errõl.
Ne szomorkodj e miatt, nincs semmi bajod. 16 éves korig nem szoktak vizsgálatot kérni. Nem vagy semmivel sem kevesebb azért, mert még nem menstruálsz, a többiek meg igen. És tapasztalatból mondom, az sem biztos, hogy mindenki másnak megjött már, mert sokan csak mondják pont azért, hogy ne érezzék magukat lemaradottnak. Hamarosan megkezdõdik neked is, lehet hamarabb mint gondolod. Ne gondolj sokat erre szerintem, rendben vagy, élvezd a tini éveket. :o)
nyugi, de ha 16éves korodig nem jön meg , akkor el kell menni a dokihoz és ír fel neked olyan gyógyszert amitõl megjön! Addig is örülj hogy nem kell szenvedned.
Én 14 voltam amikor elõször megjött szoval nem kell aggódni megfog jönni elõbb vagy utóbb
Szia!Én 14 vagyok szintén az utolsónak jött megmég novemberben...ne aggódj mondjuk engem se hatott meg de te ne aggódj de tényleg nekedis megfog jönni!
én is 14 vagyok és még nem jött meg.
lassan én is 14 leszek, és még nekem sem

13 éves vagyok, hátvéd az osztály csapatában. Nincs kivel gyakoroljak, de szeretnék jobb lenni mint amilyen most vagyok. Hogy gyakorolhatnék egyedül, és mit kell tudnom, hogy jó hátvéd legyek?

Legjobb válasz: Én magam is védõ vagyok. Mások azt mondják, hogy k.va jó védõ vagyok(20 éves vagyok)... Nos én azt tudom mondani, hogy egy jó védõ legyen határozott. Tudja, hogy mit csinál. Merjen határozottan odalépni az ellenfélnek. Sose cselezzen hátul. Nagyon pontosan tudjon passzolni. Ilyenek... Tudnék mit írni, de akkor inkább már az a tökéletes védõ lenne, nem pedig a "jó". :) Szerintem ha ezeket betartod, akkor jó védõ lehetsz. Röviden így ennyi. :)

Én magam is védõ vagyok. Mások azt mondják, hogy k.va jó védõ vagyok(20 éves vagyok)... Nos én azt tudom mondani, hogy egy jó védõ legyen határozott. Tudja, hogy mit csinál. Merjen határozottan odalépni az ellenfélnek. Sose cselezzen hátul. Nagyon pontosan tudjon passzolni. Ilyenek... Tudnék mit írni, de akkor inkább már az a tökéletes védõ lenne, nem pedig a "jó". :) Szerintem ha ezeket betartod, akkor jó védõ lehetsz. Röviden így ennyi. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ
A kérdező hozzászólása: Különben leírod még, amit még tudnál sorolni? Szeretnék tanulni még, hogy mi kell egy jó védõnek Elõre is köszönöm a válszt :)
Igazán nincs mit. Nem tudom mennyire segítettem ezzel a válasszal. Sok sikert a további "karrieredhez"! ;-)
Nem tudom milyen védõ szeretsz lenni, (Szélsõ vagy középsõ) de legyen jó kondid. Középpályások után szerintem a védõknek kell a legtöbbet futni, pláne a szélsõknek(Bár ez csak nagy pályán él.)
A kérdező hozzászólása: Középhátvéd vagyok, a kondim nem annyira jó sajnos, de általában nem is futok sokat, mert mindig hátul maradok. De néha szoktam naponta futni, hogy annyira nagyon azért ne legyen rossz a kondim

13 éves vagyok 160 cm szerintetek kicsi vagyok koromhoz képest? Mert mindenki magasabb az osztályba nálam én nem fogok megnõni vagy mi, ?

Legjobb válasz: Osztálytársam 15 éves és kemény 153 cm :DD Nem csoda, ha még kicsi vagy, mert még csak most kezdesz majd nyúlni.

Osztálytársam 15 éves és kemény 153 cm :DD Nem csoda, ha még kicsi vagy, mert még csak most kezdesz majd nyúlni.
Hát ha fiú vagy akkor talán egy picit, de nem nagyon, majd nõsz még sokat nyugi! Ilyen korban még simán nõhetsz 4-8 centit évenként
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok 8. os és 4 hónap mulva 14 akkor kicsi vagyok igaz? és melyik idõben nõ egy ember igazán?
szerintem normális, valaki késõbb kezd el nõni, de akkor hirtelen.
Én 16 évesen vagyok ekkora, akkor én mit mondjak? :D 16/L
Szerinem nem vagy alacsony ennyi idõsen :) Én 20 évesen vagyok 160cm :) 20l
Egyátalán nem vagy kicsi, énis 13 éves vagyok és 162 cm és 45 kg. Teljesen normális vagy. Semmi okod a pánikra. Valaki 13-14 valaki 15 éves korában kezd el érni. Ehhez hozzájárul a hang elváltozása az izomzat növekedése a megnyúlás. Tehát semmi okod izgulni. Még nõni fogsz ahogy minden kamasz.

13 éves lány vagyok februárban töltöm a 14-et és 143 cm vagyok az osztályban én vagyok a legkiseb mit tegyek lehet gyorsabban nőni hogyan? Köszi

Legjobb válasz: Szerintem csak "késõn érõ" típus vagy.:-) Általános suliba én is nagyon kicsi voltam, aztán úgy 15-17 éves koromig középsuliba rengeteget nõttem, utolértem sõt le is hagytam néhány oszt társam..:D Szóval ne aggódj, szerintem be fogod még hozni a lemaradásod:D

Szerintem csak "késõn érõ" típus vagy.:-) Általános suliba én is nagyon kicsi voltam, aztán úgy 15-17 éves koromig középsuliba rengeteget nõttem, utolértem sõt le is hagytam néhány oszt társam..:D Szóval ne aggódj, szerintem be fogod még hozni a lemaradásod:D
Apa- Anya milyen magas? Kb akkora leszel. Ha mégse akkor szedhetsz növekedési hormont. Esetleg lehet orvoshoz fordulni, addig amig fiatal vagy. Mert idõvel bezáródnak a növekedési zónák a csontokban és akkor a növekedési hormon sem fog hatni. Növit használhatnak testépítõk is, mivel ott a csontokban a növekedési zónák lezáródtak ott izomzatban jelentkezik. Nálad magasság növésben jelentkezne persze :)

Hogy van az, hogy elvileg a lányok többségének 13 évesen már van pasija, de a mi osztályunkban (kilencedikesek, 14-15 évesek vagyunk) még a 20 lányból lb.16-nak nem volt fiúja?

Pedig teljesen átlagos gimibe járunk (6 évfolyamosba), tök szép lányok járnak oda, a többség "nem is kislány" már. Vagyis úgy értem ezt, hogy tudjátok, így kinézetre, mint a mai 15 évesek.

Legjobb válasz: Bocs, elírtam: kb. 16-nak

A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam: kb. 16-nak
azta ki néz 16 nak wááááááh XD pisis XD mert kötelezõ h 13 évesen legyen pasija a kis ribinek ?:D legalább nem qrvulnak el :D 19F
A kérdező hozzászólása: Dehogyis, én nem ezt mondtam. Szerintem ez így normális, csak máshol meg azt olvasom, hogy ez mennyire gáz, nálunk viszont nem az.
Szivesen megismernélek titeket, végre egy normális lányokból álló osztály.
Azta.. :O Leesett az állam.. A mi sulink állítólag egy tip-top iskola, jó, szuperagyak meg minden, de a mi osztályunk nagyon lehúzza az átlagot.. A lányok több mint fele már cigizik, ezeknek is kb a fele már szexelt is, egy tanuló meg akkora [email protected], hogy nincs rá jó szó.. Ja, és hozzátenném: nyolcadik osztály. Azért jó látni hogy vannak még normális osztályok, és benne normális csajok... 14/L
Elõzõ voltam, azt kihagytam: Az illetõ plázacica-csapat magasról tesz a tanulásra, órán sminkelgetik magukat, Facebookoznak, ésatöbbi.. -.-" Idióták..
A kérdező hozzászólása: Hát nálunk a lányok körül nem nagyon cigiznek, az az igazság, hogy hárman vannak, akik már nem szüzek, de õk se viselkednek [email protected], meg szerintem nem is azok, nem mentek végig a fél sulin, meg hasonlók. De mégis kb. õk az egyetlenek, akiknek (jó óvodáson, meg kisgyerekkoron kívül) van (volt) pasija. Mondjuk vannak néhányan ilyen menõbbek, akik bulik alkalmával jól berúgnak, de ez sem jellemzõ. Na akkor még inkább szerintem tök normális osztályba járok, ahhoz képest amit máshol látok... :)

13 éves vagyok és még nem volt barátnőm, és még nem is csókolóztam az osztályban a lányok nem nagyon izgatnak. Ha egy fiú felhozakodik csak magával a témával is akkor fáj a szívem, és vágyódom a szerelemre most mit csináljak?

Legjobb válasz: xD én 14 éves vagyok és nekem se volt soha nem tom legyél figyelmesebb a lányokra válaszd ki hogy ki tetszik és keress 1 témát amit mindketten szerettek aztán majd elindul a love ^^ jo ember mondja ^^ majd lesz valami

xD én 14 éves vagyok és nekem se volt soha nem tom legyél figyelmesebb a lányokra válaszd ki hogy ki tetszik és keress 1 témát amit mindketten szerettek aztán majd elindul a love ^^ jo ember mondja ^^ majd lesz valami
figyelj én is így voltam vele aztán egyik napról a másikra jött egy csaj.ennyi.ezért nem kell idegeskedni:)
ez télleg ígyvan. az elején fáj a szived, mert már teis nagyonszeretnél szerelmes lenni, és h téged is szeressenek, aztán eccercsak megjelenik a lány. nemkell aggóndod, légy türelmes, de neakard görcsösen, mertúgy nemleszjó
Nehéz a 13 évesek élete, elindulnak a hormonok, a vágyódás, ez bizony nehéz és 20 éves korodig el is tart :)
majd jon a szerelem.. ráérsz még.. amikor nem szamitasz ra, akkor fog beutni :) van sok mas izgalmas dolog, és ezekkel kapcsolatban is ismerkedhetsz új lanykakkal, stb. :D eröltetni nem szabad, es csak azert se legyen baratnod, hogy legyen valakid :) fel a fejjel
Figyelj csak!Én egy 13 éves lány vagyok és nagyából ugyanaz a véleményem, mint az elõzõ emberkéknek.Egy lány szereti, ha törõdnek vele.Válasz ki egy lányt aki tetszik, kezdj el vele foglalkozni(beszélgess vele), aztán a többi megy magától.Járj sokat társaságba, ez a nyitja a dolognak.
Ennyi idõsen még minek? úgysem õ lesz az igazi, inkáb bélvezd ki a gyerekkort
Én 14 vagyok, és ismerõs ez az érzés. Egy könyvben találtam megnyugtató szavakat, (Adrian Mole titkos naplója;): 2 Dolog van, ami után nem érdemes futni: a villamos és a nõk. Mindig jön a következõ :D Ne izgulj, fel a fejjel, ha lekötöd magad, nem rágódsz ezen!
Addig orulj neki ameddig nincs jonaljszorzeted😃. majd fog noni, nyugi...
A magasságnak csak azért van némi köze a szõrösséghez mert néha 11-16 évesek között is vannak igen alacsony termetûek és igen kis fiúsak is, tehát van olyan 14-16 éves aki alíg 155-160 cm és bizony ott elég gyakori hogy sehol sincs még szõrzete. Akik igen alacsony magasságot írtak eddig akár 14-16 évesen azoknál elég gyakran kiderült hogy vagy még egyáltalán nem szõrõsek , vagy alíg néhány pihéjük van csak és bizony elég kis fiúsak alul is.Ezért fontos hogy milyen magas is egy kis kamasz. Azért fejlettségben egy 150 és egy 170 cm magas 13-14 évestõl is mást várunk, az igen alacsony termetûnél sokszor elõfordul hogy még el sem kezdett kamaszodni.
Én 15 vagyok és nekem sincs, úgyhogy neked nincs miért aggódnod. Ez nem azt jelenti hogy le vagy maradva, mert nekem is van már mindenhol ahol kell, csak a hónaljamon nem. A farkam is már 3 éve szõrös, a hasam is elkezdett már szõrösödni, a lábamon már nagyon dús a szõr, ott hátul is, meg az arcomat is borotválnom kell már. Csak a hónaljamon nincs szõr.
Nekem most kezdett el nõni az elmúlt 1 hónapban, pedig 15 éves múltam már. Szerintem sem kell aggódnod, eljön majd ennek is az ideje. Ha érdekel 175cm vagyok, de ennek mint mások is mondták, nincs köze hozzá.
Ne borotváld, megvághatod magad, a szõrtüszök is begyulladhatnak, a kisfiúk csupaszok, a nagyfiúk és férfiak már nem:-) Ha sok a szõr és zavarna akkor csak vágd rövidre ollóval, valami fazonra. Külföldön meg még (anglia, amerika, más európai ország)meg még a hónajszõrük sem szedik le.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem aggódok :D :D De már volt borotválva :33
Nem baj ha még nincs hónajszõrõd, viszont tök jó hogy viszonylag magas vagy, ha van már fanszõrõd akkor nincs miért aggódod és ha lehet késõbb se borotváld le a fanszõrt mert elég férfiatalan, ha túl sok lenne belõle, akkor majd vágd ollóval sokall késõbb rövidre.
Hát igen. Korodhoz képest a magasságodra nem lehet panasz! :)
Ez nem a magasság függvénye, majd lesz, ha eljön az ideje .
A kérdező hozzászólása: De magasságba viszont a 18 fiúból negyedik vagyok:P.
Ne törõdj vele! Ebben semmi ciki nincs, még akkor sem, ha a többieknek esetleg ott is szõrösödnek már! (gondolom ezért a kérdés) Még nem vagy elkésve vagy lemaradva semmirõl, hidd el! Ha meg amúgy is Te vagy a legfiatalabb, akkor fõleg nem gáz.
A kérdező hozzászólása: fanszõrzetem van és minden rendben. Csak hónaljszõröm nincs :/
Ragassz oda a hajadból! Fanszõrzet lenne az igazi, de gondolom az sincs...
Semmit sem tudsz tenni. A hónaljszõr is a hormonok hatására kezd el növekedni. Ezt befolyásolni nem lehet.
tesom 14 eves, alacsonyabb, mint te es neki sincs
A kérdező hozzászólása: En mar biztos elkezdtem xd hiaba nyomkodom es hiaba kenegetem a pattanasokat tisztara az az arcom :((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!