Találatok a következő kifejezésre: 13 éves az (974 db)

13 éves vagyok és kb.176 cm. Sokat fogok még nőni? 13 évesen az normális ha 176 centi vagyok és 57 kg?

Bocsi ha rossz helyre írtam de még kezdő gyakorikérdéses vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)

Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem baj hogy ilyen magas vagyok de már nagyobb nem szeretnék lenni.. Egyébként a családomból sokan mondják h jó modell lenne belõlem és ezen már én is gondolkodtam hogy modell legyek de még korai.
lehet hogy most hülyének fogsz tekinteni, de én nagyon örülnék neki ha 176cm lennék. Sajnos 166cm vagyok és modell szeretnék lenni, de ez sajnos édes kevés hozzá:S És igen szerintem még nõhetsz, sõt biztos is.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem sokat fogom már...nem szeretnek olyan magas lenni :D
Ezt mi nem tudhatjuk.. menj el orvoshoz es az egy kez rontgen alapjan megmondja, ha nagyon erdekel:) de amugy ha mar megjott akkor nem valoszinu h sokat nosz még..:)
A kérdező hozzászólása: Sokat fogok még nõni?
Korán érõ vagy.. ennyi :) én 13 évesen 155-158 cm voltam :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy kicsit rossz hogy ilyen magas vagyok mert én vagyok a legmagasabb az osztályba és az utánam lévõ kb 5 centivel kisebb. :D És az osztály legkisebb lány az LB-m aki 2 fejjel kisebb nálam xÐ :DD
A kérdező hozzászólása: sokak szerint erõs a csontozatom és az is benne van a súlyban. :D
ugyan hogy nem korai. Inkább kezd el 13 évesen és amikor felnõtt leszel már profi vagy.:) Ilyenkor kell elkezdeni.
Elsõ vagyok. Távol álljon tõlem a taplóság, de ki vagy Te, hogy eldöntsd, hogy ki kit tud kielégíteni?
Savanyú a szõlõ vagy mi? Irigykedsz?
elmondom neked h már 13évesen 15, 5 cm volt a farkam és lazán kibírtam volna elégíteni egy nõt és amikor valakinek 30évesen van 12cm és nagy kúrégép mégis hogy elégíti ki szted a nõket ? -.-"
Miért kizárt?
Nem akarok dicsekedni de én nekem 14 éves koromban 18cm farkam volt ugyhogy szerintem simán ki bir elégiteni egy 13 éves fiú egy 16 éves lányt! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi véleményeket, igen egy fejlett fiúnak mehet a dolog.várom a további véleményeket LÁNYOKÉT is.
16:10 Az lehet hogy megvan a mérete, de nembiztos hogy tudja használni :D (btw, egyén függõ, lehet a srác sokkal érettebb mint hiszed)
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak:szerinted egy 13 éves fiú ki tud elégíteni egy 16 éves vagy egy akármilyen korú nõt? Lehet hogy volt már rá példa a történelemben de azért nehezen hihetõ.
fake
De akkor sem a méret a lényeg!!! :P

Ismerek egy 17 éves lányt, aki nagyon okos, jól tanul, csendes, kedves mindenkivel. De volt már minimum 10 pasija.13 évesen az első, imád flörtölni. Mit gondoltok róla?

elvileg szűz még. nem cigizik, nagyon ritkán iszik vagy bulizik, segítőkész és nem viselkedik/öltözik kihívóan

Legjobb válasz: szûz mint az anyja haha tág pinájú az már :D

szûz mint az anyja haha tág pinájú az már :D
Nekem kell ez a lány, mi a neve???
biztos valami szófosó álprûd angyal képet
Így nem lehet valakirõl véleményt mondani..csak akkor ha jobban ismerjük az illetõt.
Elvileg én lennék a lottó ötös nyertese tavalyról. Hm...pasikban éli ki magát.
Ha szûz még akkor hogy lehetett 10 pasija?? Azért onnantól számít valami kapcsolatnak hogy a felek komolyan is gondolják..
vedd el
ismerõs.. Nem szabad vele semmit csinálni. Hagyd úgy ahogy van ne foglalkozz vele higgy nekem


Ha egy 18 éves csókolózik egy 13 évessel, az is büntethető?

Ha nincs szex,se petting,csak csók.

Legjobb válasz: Az még nem büntethetõ.

Az még nem büntethetõ.
*bûntetendõ szóval ha nincs szex akkor nem lesz belõle gáz.
A kérdező hozzászólása: Az elmélet érdekel, nincs lyesmiben részem. De akkor ennyibõl egy 40es valaki akár egy 10 évessel is csókolózhat a törvény szerint?
Ja, de nem szabad erõszakosan, mert akkor az a baj
Ne is haragudj , hogy ezt mondom , de elégé gáz ha 18 éves létedre egy 13 évessel jársz.
A kérdező hozzászólása: Mondom, nincs ilyesmirõl szó, csak az elméletrõl.mer mindenhol van szó a szexrõl, a petingrõl, de a csókról soha semmi. Nekem senkim sincs most, de randizgatok egy nõvel(nemlánnyal)
ja, és a zsaruk az ilyet árgus szemmel figyelik, azonnal ott teremnek egy kommandós osztaggal, letartóztatnak, majd visznek a dutyiba
14 év alatt mindennemû szexuális közeledés tilos. Ha a csókolózásra a bíróságon rád bizonyítják hogy szexuális célú volt akkor lecsukhatnak. Ha tudod igazolni hogy csak egy baráti puszi, akkor megúsztad. De azt ölég nehéz. De szerintem egy csókból még nem csinálnak büntetõjogi balhét, legfeljebb apuka harapja le a pö..csö..det.
Nem, nem büntetendõ. Az utolsónak annyiban igaza van, hogy nem csak a közösülést büntetik, hanem a fajtalanságot is. "E Cím alkalmazásában fajtalanság: a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértõ cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál." Szóval a fajtalanságnak egyrészt súlyosan szeméremsértõnek kell lenni, másrészt meg nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére kell hogy szolgáljon. Egy kósza nyelves puszi meg nem súlyosan szeméremsértõ... Mellesleg erkölcsileg jóval magasabb szinten állna a társadalmunk, ha a legsúlyosabb dolog, amit sok 13 éves elkövet, az egy sima csók lenne...

Szerintetek egy 19 éves ha össze jön egy 13 évessel az baj?

?????

Legjobb válasz: A franc! Azt kellet volna mondani neki hogy nem büntetendõ.

ha csak smároltok akkor nincs gond, ha megfekteted akkor keményen büntetendõ és tudtommal 16éves korig, de ebben nem vok biztos
A franc! Azt kellet volna mondani neki hogy nem büntetendõ.
Szerintem nem baj ha hajlandó vagy leülni a büntetésed utána
DEGÁZZZZZZ XDDDDDD
HÁt elég érdekes, sztem sem a te, sem a lány szülei nem néznék jó szemmel. De gondolj bele, kell zez neked? 13 évesen elég más a gondolkodás és viselkedésmód mint 19 évesen.
Ja , 1 szóval sem írtam h dugni akarnak..!
Szerintem nem olyan nagy baj, de ha nem jelenti fel senki a pasit akkor nem lesz belõle baj, mert hogy derülne ki máshogy? ha még is összejöttök, figyelj oda arra, h ha mondjuk a lánynak 9re kell hazamennie akkor 8:50kor már otthon legyen, az ilyenekkel be tudsz vágódni a szülõknél, és ha azt látják, hogy vigyázol a lányra, könnyebben elfogadják a nagy korkülönbséget. 14, 5/L és 22/F a barátom
Szerintem nincs vele gond, annyi hogy neked kell, hogy annyi eszed legyen, hogy nem dugod meg.....már ha te vagy a fiú. Azt kell egyedül vállalni, hogy ha nem dugsz szar lesz nem fogsz több hónapot várni.....a lányt meg nem kéne tönkretenni 13éves gyerekként.
13 éves... még általános iskolás. Ha szeretsz babi-babázni, akkor semmi gond. Amúgy az ilyen korai párkapcsolatokkal az a baj, hogy aki a "gyerek" annak nincs ideje a váltásra. Van az életnek egy mente: csecsemõ - kisgyerek - gyerek - kamasz - fiatal - felnõtt Ha az egyik periódusnál éles a váltás és nincsenek átmenetek (esetedbe: a lány a babát [email protected] cseréli) az késõbb megsínyli a szociális magatartása. Szóval szerintem hagyd 1 évet legalább , amíg álmodozik, amíg kialakul egy kép arról, hogy milyen felnõtt akar lenni és , ha ez a periódusa lezárult , akkor már érdemesebb vele bármit is kezdeni.
PEDOFIL! a szülei kifognak nyirni :P én is majdnem összejöttem 1 19 évessel 13 éves koromban de szerencsére mégse keress idõsebbet! ez még kislány haggyad már had barbibabázzon
Kiváló partner az egzisztenciális filozófia közös elemzésére!!! Ja mondják 1-2 börtönnek jó könyvtára van...
Jujj a kis pedofil :D
JESSZUS!!!NEHOGY!!!
Minden, akár a legkisebb szexuális felhanggal járó tett bûntett. Akár egy csók is (hiszen lehet, és általában van szexuális felhangja). Ha meg a szülõk rájönnének (vagy éppen a 13 éves gyerek sértõdik meg valamiért, és elmondja) akkor tényleg kilátásba helyezhetõ a börtönbüntetés. Plusz összefoglalva az elõzõ válaszolók gunyoros válaszát: 19 évesen mit akarsz te kezdeni egy 13 évessel?
6:44 ez igen nagyvolt..xDDDDDD >.<"" Am kicsit gáááz mer büntetendõõ a dolog..szaal nehogy megkurd ;)
Lehet, hogy a fiú a 13 éves, és kinézte magának a nõvére szexi barátnõjét. :D
"Szerintem nem baj ha hajlandó vagy leülni a büntetésed utána" "Amúgy ja, büntetendõ. 14 a beleegyezési korhatár." Nem azt írta a kérdezõ, hogy dugni akarnak... Persze aki magából indul ki... Kérdezõ: érdekes eset. De ha összejöttök, pár év múlva senki sem fog megbotránkozni, hogy 22-23 évesen van egy 16 éves barátnõd. Sõt!
Igen baj...
Az IP címét lenyomoztuk, perceken belül ott vagyunk. Tisztelettel: Kovács András, rendõrfõkapitány.
Nem baj.
A kérdező hozzászólása: Ez büntetendõ?
Dehogy baj itt mindenki SZDSZ-es! Hazataláltál fiam!
Amúgy ja, büntetendõ. 14 a beleegyezési korhatár.
xD
A kérdező hozzászólása: Ja értem! ak nem kezdek bele!
Rosszul tudtoddal!
Hát ja, rosszul tudod.
nem.. ha nem csináltok olyat.. én 15 éves lány vagyok.. volt egy 20 éves barátom.. nem feküdtünk le..hülye nem vagyok.. megbeszéltem vele..és boldogabbak voltunk mint bármikor.. 4hónapig..;d
nem.. ha nem csináltok olyat.. én 15 évews lány vagyok.. volt egy 20 éves barátom.. nem feküdtünk le..hülye nem vagyok.. megbeszéltem vele..és boldogabbak voltunk mint bármikor.. 4hónapig..;d
nem.. ha nem csináltok olyat.. én 15 éves lány vagyok.. volt egy 20 éves barátom.. nem feküdtünk le..hülye nem vagyok.. megbeszéltem vele..és boldogabbak voltunk mint bármikor.. 4hónapig..;d
Utolsó (mind a három :D). Azért mérd fel azt is, hogy egy 13 éves gyakorlatilag még gyerek. Õszintén szólva, még 15 évesen is inkább gyerek, mint kamasz az ember (függetlenül az ebben, vagy akár fiatalabb korosztályokban már egy ideje tapasztalható nemi kapcsolatok számának megnövekedésétõl).
fúúúúúj! ez undoritó! mi a faszt akarsz egy 13 éves kislánytól? barbibabázni vele? úristen kezdheted a sirodat ásni haggyál neki békét! az ijen pedofilok rontják meg a tiniket -.-" és még csodálkozik mindenki h sok a r*banc k*rva az ijeneknek köszönhetõ! legszivesebben azonnal feljelenteném ezt a roha dék pedofilt! sörétessel lõném szét a t*ködet a faterja helyében mekkora egy fé reg vagy pedofil utálom az ijeneket

Szerintetek a kishugom milyen? 13 éves. Az iskolában jól tanul, évvégekor csak 4darab 4-ese lesz. Nem jár partyzni nem fogyaszt alkoholt se drogokat.

Néha átjönnek a barátn?i vagy ? megy át hozzájuk és dumcsiznak egy kicsit. Igaz, már volt 2 barátja (pasija) és most is van neki. De a barátja nagyon szereti ?t és a hugom is a pasiját. (: És azt említenem sem kell, hogy egyikükkel sem létesített szexuális kapcsolatot. Már 4 éve röplabdázik.

Legjobb válasz: Öhm normális? :D milyen kérdés ez? Nem tudtam hogy elvárt dolog a 12 éves korhatár fölötti alkoholizálás és drogozás.

Öhm normális? :D milyen kérdés ez? Nem tudtam hogy elvárt dolog a 12 éves korhatár fölötti alkoholizálás és drogozás.
egyenlõre azt mondom hogy szreintem átlag normál kislány. maradjon is így.
Lehet hogy õ is iszik amikor átmegy a barátnõihez csak nem tudsz róla mert pl náluk alszik. Amúgy ha jól tanul és nem szarja le a kötelezettségeit akkor rendes gyerek..
De többen vannak akik nem. Miért te drogozol? (hány éves vagy?)
Amúgy tényleg sokan piálnak és drogoznak 12 éves koruktól de általában a fiúk. Bár a drogozás is kimerül a fû kipróbálásában.
14/L vagyok és nem drogozom. De amikor átmegyek a barátnõimhez akkor megesik hogy iszunk.. meg pl sok barátnõm azt mondja hogy a barátnõénél alszik, miközben a pasijánál.. reggel meg elsétál a barátnõjéhez és a szülei oda mennek érte kocsival. És ebbõl õk mit sem sejtenek. Egyébként nekem csak tesibõl van 4-esem a többi mind 5-ös.. úgyhogy jegyek alapján nem lehet megítélni senkit. Ja és a mai 13 éves lányok általában még durvábban nyomják mint mi..
én is 13 évesen kezdtem el zülleni... :DD egyébként semmilyen, milyen lenne? mit vársz? istenítsem? nekem olymindegy...
Most erre mit mondjak? Én is 13 vagyok, én is jól tanulok (bár az utóbbi idõben egy kicsit rontottam, de ez inkább a tanárok miatt van - ezen véleményemet a többiek is osztják), én sem járok diszkóba/buliba és én sem drogozok vagy cigizek, sõt, még alkesz sem vagyok. A különbség csak annyi, hogy nekem nincs pasim és nem is volt (igazából még nem is érdeklõdöm utánuk (csak haveri szinten)). Szerintem ez a normális. Az én környezetemben pl. senki sem az a bulizós-füvezõs fajta. Nem tudom, miért írtad ki a kérdést, tök normális a húgod.
uncsi..amúgy meg ez ilyen átlag normális 13 éves. mostanában is sok ilyen akad.
mindenkinek vannak sötét titkai:) neki is:)
15 vok heti max 3 piálás cigizek úgy szerzek piát meg cigit hogy bemegyek a boltba és veszek gond nélkül a hugod szeretne tiszta maradni 14-15 éves koráig megváltozik ne aggódj
*15 évesen se
szerintem nem drogoznak meg piálnak sokan 13 évesen. max cigiznek. nem olyan könnyû annyi idõsen ilyeneket beszerezni. gondolj bele egy dealer se adna neki el semmit mert fiatal és befolyásolható és könnyen beköpné. alkoholt meg nem olyan könnyû szerezni még 5 évesen se mert nem adják ki. (persze akinek alkeszok a rokonai azok elõnyben vannak) Õszintén szólva cigihez se tudom hogy jutnak, elég undorító ember az aki kiadja nekik boltba. max lopnak szerintem anyjuktól.
A kérdező hozzászólása: Nem én 100%-ig megbízok benne hogy õ nem azt csinálja hogy átmegy a pasijához... És tényleg vannak olyanok akik már olyam idõs korukban isznak és drogoznak...sajnos....:/
A kérdező hozzászólása: Neeeeem. Õ nem olyan hogy 'dugiba' inna... És én se drogozok és 16 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Csak azért írtam, hogy sok 13-14 éves piál és drogozik...
Átlagos:P

Ha 19 évesen smárolok egy 13 évessel, az megrontás?

Tényleg csak smárolás lenne, max egy kicsi tapogatás, de semmi több. És jogi értelemben vagyok rá kíváncsi, nem privát véleményekre.

Legjobb válasz: Jogilag nem tudom, de nekem eleg beteges. Baaaaar, ahogy ezek a mai kiscsajok ki tudnak nezni....

Jogilag nem tudom, de nekem eleg beteges. Baaaaar, ahogy ezek a mai kiscsajok ki tudnak nezni....
Én úgy tudom hogy csak a szex büntetendõ, de azért még nézz utána...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de azért bírom hogy mindenki automatikusan arra gondolt hogy a 19 éves személy fiú, a 13 pedig csaj xD
ha a szülei nem egyeznek bele akkor igen
Jogilag bûn, ha egy 18éven felüli kapcsolatot létesít egy 14éven alulival. Mondjuk... az én pasim 18 volt, amikor én 14 :D
Akkor most a 19 éves a lány a 13 meg a fiú? Na ez már dúrva :D
A kérdező hozzászólása: még mindig nem talált xD
fiú-fiú lány-lány???? :D
az, liliom tiprás
fiú 19 másik fiú 13? vagy csaj 19 másik csaj 13? meleg vagy ember?O.o
várd meg amíg 14 lesz, s utána lehet amiben õ is benne van :)
ha a csaj is akarja akkor ki a here látna meg titeket egy bezárt szobába...de ha megtudnám h egy 19 éves srác 13éves hugommal csokolozik egy darabig nem tudna rendesen enni törött álkapcsa okán. szoval csak ügyesen mert szerintem nem én vagoyk az egyedül aki igy gondolkodik
Ha csak csók van az nem bûntethetõ... kivéve ha a csaj feljelent zaklatásért mivel tapogattad.
dugd meg remélem lecsuknak
Én azt mondom hogy keress veled egy idõs vagy idõsebb partnert, de ha õ is beleegyezik természetesen csinálhatjátok, de NAGYON FIGYELJ mert könyen továbbfajulhat a dolog.Ha nem erõszakrol van szó nem büntetik csak a szexet 14 év alatt.
mikor ? hol történne meg ? attol függ mitakarsz tõle
A kérdező hozzászólása: tényleg csak smárolásról lenne szó, és akarja, és nem akarok börtönbe kerülni, nem fogom meg...ni xD
nyilvános helyrõl van szó vagy valami jo kis sétálgatos vidéi környezetrõl?
Ha feleennyit csinálnak egy gyerekkel, az is molesztálásnak számít.
megvan a színvonala ennek a kategóriának xD
csak hogyha egy 13 eves kutyaval
Szerintem az az õ dolga, hogy kihez vonzódik. Nálunk is van meleg a családban... igaz kicsit furcsa de ilyen is van, el kell fogadni.

Anyukák kinek van idősebb fia segítségre lenne szükségem, 13 éves az unokaöcsém, mit adjunk neki ajándékba?

Tudom már annyi ilyen kérdés van, de nem tudom olyan 2 ezer ft körül tudunk neki szánni, ? mindenek örül elég szegényes körülmények között élnek, ruhát nem tudok neki mert a mérete nem átlagos gyereké elég jó husban van, játéknak már elég id?s, olvasni nem szeret tehát könyv ki l?ve, mit adjunk aminek azért örülne is, mindig mondja, hogy milyen jó a mi fiúnknak ? 11 hónapos látszik rajta, hogy szeretet hiánya van.

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom a kisfiút! Nekem 9 éves a fiam és digitális karórát vettünk neki, igaz kicsit több volt mint 2000 forint, de 3500 forintért elég jókat láttam. Esetleg kártyát elég nagy választék van a hipermarketekbe. Szép sapka. Más nem jut eszembe sajna.

Szia! Sajnálom a kisfiút! Nekem 9 éves a fiam és digitális karórát vettünk neki, igaz kicsit több volt mint 2000 forint, de 3500 forintért elég jókat láttam. Esetleg kártyát elég nagy választék van a hipermarketekbe. Szép sapka. Más nem jut eszembe sajna.

13 évesen az jó ha 80/B-s a mellem?

Legjobb válasz: qva jó! képet melltartóban :D

qva jó! képet melltartóban :D
Mi ez a sok mellel kapcsolatos kérdés ma?
Nekem 26 évesen van ekkora, szóval tuti még nõni fog, nekem 75B volt ekkor szerintem felnõtt korodra 1-2 számmal még nagyobb lesz.
Igen jó! Egyébként mindenki másképp fejlõdik, úgyhogy minden mellméret normális!
Nem értem hogy miért mondják minden 75-80-as hátú tininek hogy kövér... Nekem ilyen az alakom, szerintem nem vagyok kövér, csak kiálló bordám van és az széles, ezért hordok 75/A-s melltartót. [link]
Kedves elõzõ Válaszoló! Az elõtted válaszoló vagyok és szerintem egyáltalán nem vagy kövér, sõt nagyon szép vagy! :) Sajnos sok tinit fertõzött meg az a hülyeség, hogy csak a csontsovány, vagy izompacsirta lányok szépek. De szerintem ez nagy marhaság!
Engem is a gebék "leduciznak"... És sajnos tényleg sok anorexiás kinézetû lányt látok mostanában...
A B az teljesen átlagos kosárméret, a 80 meg azt jelenit, hogy kissé széles a hátad.
Nekem cés van 70 és én is 14 éves leszek nyáron. ÖRûlj neki ez még jó plussz nem kényelmetlen!!! ÉS azért van ennyi melles kérdés mert sok lányt nagyon megbántanak ezzekkel!!
miért lenne szilikon? a 80 az a hátának a kerületét jelenti... szóval a melled az normális (B-s kosár)
jó nagy hátad lehet
Talán fogyhatnál, de hát amúgy teljesen ok....
Hiszem ha látom. Képet kérünk. :D
szilikon?
Barátnõmnek 80/C aki 14 éves.
ismerek 21 évest akinek SX -es kell...
Most minek kell ide írni, hogy barátnõdnek mekkora? Kit érdekel? Miért ne lennének normálisak ezek? Teljesen normális... Mindenkinek másmilyen melle van :D
A kérdező hozzászólása: 13 évesen szilikon?? :D
ennyi idõsen inkább aludj ilyenkor
Dehogy széles a háta!
Egy kicsit részletesebben, elváltatok és az anyánál helyezték el vagy hogy van?
te az apa vagy az anya vagy? kicsit tényleg lehetne részletesebben... apa tartja a kapcsolatot a fiával? mert ha évekig rá se nézett.. hát nem tudom milyen hatással lenne a fiúra ha egyszer csak egy "vadidegenhez" kéne költöznie...
A kérdező hozzászólása: én egy kívülálló vagyok és rettentõ rossz látni ahogy szenved az anya. Az apa elhagyta egy évesen a családot. lett rendõrségi ügye is és intézetben is volt. iszik, drogozik és dohányzik. 13 éves és úgy kell keresni, mert nem fogad szót az anyának. A kedves apukát milyen módon lehetne belevonni?
hát ez nehéz kérdés... ha eddig nem foglalkozott a gyerekkel ezután szerintem pláne nem fog... meg lehet keresni (ha tud az anya bármiféle elérhetõséget) és beszélni vele hogy segítsen de sajnos kétlem hogy bármit tenne is.. :/ törvényileg nem kötelezhetik hogy foglalkozzon vele most õ... akár le is mondhat róla... sajnálom nagyon az anyát én is... nagyon nehéz lehet neki... gyámügy, családsegítõ.. õk akik érdemben esetleg tudnak valamit tenni... senki más... (szerintem) "2"
Sehogy. Ha az apa nem akarja nevelni a gyereket, semmivel nem lehet ra kötelezni.m
Szerintem az apa nem is lenne jó hatással a fiúra.
Sehogy és ezért nem is hiszem, hogy okolható. Az Anya rontott valamit nagyon el a neveléssel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!