Találatok a következő kifejezésre: 13 éves Van egy barátom, aki (11 db)

Én egy 13 éves lány vagyok. Nekem van egy barátom akit szeretek, de nem divatból akarok vele csókolózni. Szerintetek nem korai?

Van egy legjobb barátn?m akivel elég sokat beszélünk a fiúkról. Rajtunk kívül már mindeki smárolt. Csak mi nem.Nekem van egy barátom akit szertek,de nem divatból akarok vele csókolózni. Szerintetek nem korai?

Legjobb válasz: 13 évesen szerintem még bõven ráérsz ilyenekkel foglalkozni, jól teszed, hogy ennél maradsz. Nem kell az ilyen dolgokat siettetni, jön majd minden magától!!! :)

jaj de aranyos vagy nem gondoltam volna hogy fogok ilyen kérdést olvasni, eddig csak olyat olvastam hogy 13 évesen nem szexeltem/csókolóztam, ez ciki? Csatlakozom az elõttem szólókhoz akkor csináld amikor te úgy érzed hogy akarod, ne hagyd hogy rávegyenek valami baromság matt
Nagyon aranyos kérdés! Örülök, hogy vannak még ilyen 13évesek is! Szerintem is csak akkor menj tovább, ha úgy érzed, hogy te is akarod azt a csókot! Azzal meg ne törõdj, hogy mások már smárolnak ilyen idõsen... Korai még szerintem is.
13 évesen szerintem még bõven ráérsz ilyenekkel foglalkozni, jól teszed, hogy ennél maradsz. Nem kell az ilyen dolgokat siettetni, jön majd minden magától!!! :)
Azt csak te tudhatod, hogy korai-e. Attól függ, hogy milyen a kapcsolatotok. De hidd el, ha el jön az ideje, érezni fogod. Sokan mondják, azt, hogy az a jobb, ha a fiú kezd. Amúgy még én sem smároltam, de mindenki ezt mondta nekem.
A csók szerintem nem korai, én is 13 évesen csókolóztam elõször, most 30 vagyok:-) A lényeg, hogy maradj ennél a lépcsõfoknál még jó pár évig, ne menj tovább.
Én is 13 voltam az elsõ "szájrapuszinál", most nemsokára 16 leszek és még nem smároltam. Sztem ebben a korban nagyon jól gondold, meg h kinek adod oda magad akár egy csókra...vagy másra, érted... nehogy késõbb megbánd, de sztem a fiúnak kéne kezdeményeznie... mert ha meg te, akkor esetleg késõbb szakításnál azt fogja terjeszteni h te másztál rá.
Amikor ugy érzed készen álsz:) Vagy beszéld meg ezt a srácal:) Õ segithet:) :P én 11 voltam:) L/14
A kérdező hozzászólása: oké köszi =) Semmi estre sem szertnék többet =)
Az én véleményem merõben eltér a többiekétõl! Szerintem még nagyon fiatal vagy! Korban nem, de felfogásban mindenképp! (ez nem sértés) Azt, hogy csókolózol a barátoddal, nem divatból teszed. Egy kapcsolatban ez tök alap. A szex nem, mert ahhoz fiatal vagy nagyon, de a csók szerintem alap! És mi az, hogy a fiúnak kell kezdeményezni. Hölgyeim és uraim ez a 21. század! Itt már nem számít, ki kezdeményez. A végeredmény a fontos nem?
Nem korai! Én 12 évesen csókolóztam elsõnek! Van egy ismerõsöm/haverom már 10 évesen csókolózott! szal..egyáltalán nem korai!

13 éves vagyok. Van egy barátom, aki 15 éves. Akar velem szexelni, viszont nagyon szeretem őt. Mit csináljak?

nemtudom szexejek-e vele tudom még nagyon fiatal vagyok nem?

Legjobb válasz: Teljes mértékben igazuk van az elõttem válaszoloknak. Ne tedd!! Ne feküdj vele le azért mert õ azt akarja.. Csak ha te is akarod. Ha meg ezért elhagy hidd el nekem nem szabad vele foglalkozni akármennyire is szereted had mennyen.

Teljes mértékben igazuk van az elõttem válaszoloknak. Ne tedd!! Ne feküdj vele le azért mert õ azt akarja.. Csak ha te is akarod. Ha meg ezért elhagy hidd el nekem nem szabad vele foglalkozni akármennyire is szereted had mennyen.
Szia! Mindaz amit írtak az elõttem lévõk teljes mértékben igaz! Nagyon fiatalok vagytok még ehhez. Hidd el a szex nem olyan dolog amit megfontolatlanul el lehet követni és utána ha megbántad visszacsinálni. ez örökre benned marad fõleg az elsõ alkalom. Várjatok még pár évet addig is jobban megismeritek egymást. És hidd el az életben van más öröm is mint a szex. Ha ezt õ nem érti meg talán jobb ha egy másik srác után nézel.
Csupa jo tanacsokkal lattak el az elottem szolok.Meg annyit fuznek hozza, hogy a fiu zsarolhat is azzal, hogy ha nem fekszel le vele elhagy. NE engedj a zsarolasnak, ha szeret akkor var, ha turelmetlen es elhagy, akkor nem is szeret csak le akar veled fekudni. A fiuk mindenre kepesek azert, hogy egy lanyt az agyba vigyenek, gyerek vagy meg a szexhez!!!!!!
Ne tedd meg addig amíg nem érzed készen rá magad. Csak azért nem éri meg lefeküdni vele, hogy megtartsd. Én sem tettem meg, ha szeret akkor megérti.
Ne tedd! Gyerek vagy még. A helyesírásodból is kiderül, hogy a testiség helyett inkább a tanulásra kellene összpontosítanod, a nemi életre még bõven ráérsz. Nagyon sok nem kívánt következménye lehet, ha tudatlanul "fejest ugrasz az ágyba" a barátoddal: például teherbe eshetsz, elkaphatsz nemi betegségeket, ha nem vigyázol, és arról már nem is beszélve, hogy egy korai (adott esetben kellemetlen élményekkel teli) együttlét kihatással lehet a késõbbi nemi életedre. A negatív élmények elraktározódnak az agyadban, és lehet, hogy képtelen leszel egy normális, harmónikus kapcsolatra a késõbbiekben. Bõven lesz még idõd a testiségre, ne kapkodd el! A nemi élet nem verseny, sok-sok tanulás és elméleti tapasztalatszerzés elõzi meg, mindennek eljön az ideje.
De igen, jól tudod, hogy fiatal vagy. Ha a srác is szeret téged, akkor megérti, hogy te ég várni szeretnél. Éh ha eleve megforgul a fejedben, hogy korai e vagy sem, akkor ott már gondok vannak, és lécci ne tedd tönkre az életedet egy pasi miatt. VÁRJATOK. de ha a srác nem érti akkor fel is út, le is út...
Szija! Nagyon sok szép dolog van a szex elõtt.. nem kell rögtön megadni egy fiúnak amit akar... Nem abban kell biztosnak lenned hogy te szereted-e õt.. hanem hogy õ szeret-e téged...
szerintem vár még, nagyon fiatal vagy te is meg a fiu is, persze ha ugy érzed hogy ö megérdemli akkor ted meg, de ezt csak egy szeretett "férfinak" lehet oda adni.lehet hogy régimodi vagyok de ez van
szia, én is 13 éves vagyok és ezért nem is jövök neked ezzel a "túl fiatal vagy" dumával....tedd azt, amit a szived diktál, ne hegyd magam befolyásolni, és ha még úgy érzed hogy nem vagy készen rá nem mondom h tedd meg....de szerintem egy párkapcsolat nem müködhet szex nélkül (ismétlem, nem akarlak rávenni) a te dolgod, a te döntésed.de ha mégis ODA juttok akkor védekezzetek, ne cseszd el az életed.sok sikert:)
nincs igaûzaû ûa elötem lévönek nekemis ûaszt aûkaûrjaû ûa baûrátom ugy ûanug y 1 éves vaûgy ok
NE TEDD. ilyen fiatalon lehet nem is õ az igazi... ha tényleg szeret akkor megért téged és várni fog.
én azt mondom várj 2 évet még, ha akkor is veled lesz akkor feküdj csak le vele! 14/F
Mi az a szöveg már hogy: "ha szeret megérti". Nem akarlak kiábrándítani, de egy 15 éves fiú nem szeret téged.. :D Hiába álmodozol arról hidd el nekem :) Keress pasit a te korosztájodban, õt pedig hagyd meg a nagylányoknak kérlek:) puszika:)
Nyugottan sexelj vele semi bajod nem lehet benne!

13 és fél éves vagyok és van egy barátom akivel még az elején vagyunk. Miért nem veszi fel velem a kapcsolatot?

Az elején minden nap szeretett volna találkozni és mindig jött facebook-ra hogy beszéljen velem de most nem... vasárnap találkoztunk utoljára és azóta nem ír nem hív nem szervez találkozót és még facebookra sem jön fel 3 napja...szerintetek megunt vagy valami közbejött neki??? kedden írt este egy ütit h szeret és hiányzok neki.én erre azt válaszoltam h nekem is meg kérdeztem h mi volt vele 2 napig és azt mondta ( másnap) h beszart a gépe a telója meg elveszett.. a barátaim szerint hazudott mert kedden gépe is volt meg telója is gyanús h egyszerre.! és próbálok hinni neki... aranyos és hiszek neki de lehet h nem ismerem még eléggé h ezt el tudjam dönteni!

Legjobb válasz: Jajj, ne bántsátok szegényt, nem csinált semmi rosszat. :) Keresd te még egyszer, ha azután se jelentkezik, akkor ne foglalkozz vele... Majd keres, ha akar. Ha meg nem, akkor sajnos a dolog véget is ért. :/

Igen lehet hogy szegyell. En 14 evesen is csak azert tudtam jarni idosebb fiuval mert 16nak neztem ki. Ez van. Hanydikos is vagy cicam?
Jajj, ne bántsátok szegényt, nem csinált semmi rosszat. :) Keresd te még egyszer, ha azután se jelentkezik, akkor ne foglalkozz vele... Majd keres, ha akar. Ha meg nem, akkor sajnos a dolog véget is ért. :/
oh my fcking g... manapság nem lehet elég korán kezdeni hah? :D ha megmondod hány éves a barátod tudok neked értelmes választ adni
Szégyenli, hogy van barátnõje azaz te aki szép is.Szakitani akarveled, vagy kifogásol és télelg barátaidnak igaza lesz.sok sikert
oké, amíg odaírod a korod mögé hogy "és fél", addig túl fiatal vagy ahhoz hogy pasizz...
A kérdező hozzászólása: Lehet h szégyell?? :O amúgy meg nem találkoztatok még a mai "kicsikkel"? 11 évesen már nem elõször smárolnak..
A fiud egy 15 eves bigere vagyik akire verheti meg dicsekedhet a haverjainak. Te inkabb tanulj basszus..
A kérdező hozzászólása: Viszont facebook-on regényeket írt nekem arról h menyire szeret és élõben meg folyton ölelgetett szóval ha szakítani akar akkor az elég furcsaa!
A kérdező hozzászólása: a fiú 14 éves!
Vagy megcsal, vagy tényleg rossz a gépe, esetleg szakítani akar.
13 évesen még nem ezzel kéne foglalkoznod.
esküszöm mintha a saját gondolataimat olvastam volna...egy cipõben járunk és én sem tudom hogy most mivan vele de nagyon megváltozott..úgyhogy én tanácsot nem tudok neked adni, mivel még én magam sem tudom mit csináljak..csak tudd hogy nem vagy egyedül 13/l

13 éves vagyok van egy barátom akivel nagyon szeretjük egymást és azt mondta most már vagyunk elég régóta vagyunk együtt ahhoz hogy lefeküdjünk. Szerintetek ez jó ötlet vagy még korai?

Legjobb válasz: Ötletnek jó amíg az marad,szerintem ez nem igy kell eldönteni ,hogy õ megmondja.viszont korai ,azért 15-16éves korodig várj még.

Ötletnek jó amíg az marad, szerintem ez nem igy kell eldönteni , hogy õ megmondja.viszont korai , azért 15-16éves korodig várj még.
Ti meg 14-es és társai! Komolyan egy 13 éves gyereknek ajánlgattok mindenféle intim gyakorlatokat??? 13 évesen még koncentráljon a tanulásra, ne a szexre!
A kérdező hozzászólása: De a szexet is meg kell tanulni.Úgy érzem ennek az embernek mindenemet odaadnám és szoktam magamat ujjazni de mivan ha túl nagy a pénisze és túl mélyre bedugja?
A kérdező hozzászólása: De a szexet is meg kell tanulni.Úgy érzem ennek az embernek mindenemet odaadnám és szoktam magamat ujjazni de mivan ha túl nagy a pénisze és túl mélyre bedugja? ne ronts az egyébként sem pozitív véleményünkön ami az érettséged illeti
"De a szexet is meg kell tanulni." De nem 13 évesen kell elkezdeni! És attól, hogy valaki szexel, még nem jelenti azt, hogy érett is hozzá! Ezt fogd már fel! A szexrõl nem elég azt tudni, hogy én akarom, a másik akarja. Az édes kevés hozzá! Ahhoz mind testben, mind lélekben, mind pedig agyban készen kell lenni! Sok ismerettel kell rendelkezni sok mindenrõl, amirõl neked halvány lila gõzöd nincs. És ezek az információk, érettségi dolgok majd a következõ években fognak kialakulni, megszerzõdni. Nem 13 évesen!
Én azt vallom, ha akarja akkor tegye meg. Nem te fogod ismeretlenül megmondani neki mit csináljon, nem tudom mit képzelsz magadról, hogy te vagy itt az úristen és megmondod ki meddig mit ne csináljon. Én csak felvilágosítottam egy dologról, amit kérdezett, mivel a szutyok oktatási rendszerünk nemhogy ilyeneket, de még alapvetõ felvilágosítást sem ad a tiniknek. Ha megfelelõen tájékozódik és párjával fekszik le abban én nem látok semmi elítélnivalót. Az rohadtul nem idevágó, hogy mások mit csináltak 13évesen, ugyanis az emberek nem egyformák, nem egyformán érnek, nem egyformák az igényeik.
a "kellõ tájékozottság" megelõzi szted az ilyen kérdéseket h "befér e a barátja?" meg h "ügyes, mert jól szop" és megdicsérte érte a srác? szted az ilyen kijelentések arra utalnak, h agyilag megérett vki a szexuális életre?
Nem hinném, hogy az lenne lelkileg. De ha a fejébe vette úgyse fogod tudni lebeszélni róla. És ha fizikailag megérett rá és tájékozódott nem lesz tõle semmi baja, max annyi, hogy késõbb megbánja. Volt egy ismerõsöm, lány aki 14 évesen akarta elveszíteni, de az apja nem engedte, hogy a fiúja nála aludjon, hát inkább megszökött és egy buliba vesztette el.
"És ha fizikailag megérett rá és tájékozódott nem lesz tõle semmi baja, max annyi, hogy késõbb megbánja. " Nálam a tájékozottság ott kezdõdik, hogy valaki tisztában van az alapvetõ dolgokkal, mint nõi-férfi test mûködése, menstruáció, terhesség és természetesen a felelõsségteljesség! Szerinted ezekbõl mennyi teljesül a kérdezõnél? Mert azok alapján, amiket ír, nem sok. És igazad van, majd késõbb megbánja. Lehet hogy pont egy nem kívánt terhesség által. De végül is, az már nem a mi gondunk...
"Nem te fogod ismeretlenül megmondani neki mit csináljon, nem tudom mit képzelsz magadról, hogy te vagy itt az úristen és megmondod ki meddig mit ne csináljon. " Nem vagyok az úritsen és gondolkodj el, hogy te mi vagy, ha egy kiskorúnak tanácsolsz mindenféle szexuális dolgot! Egyébként feltett egy kérdést valaki, amire válaszoltam. Megkérdezte, hogy korai-e ennyi idõsen lefeküdnie a barátjával. És igen, az! Természetesen ettõl még meg fogja tenni, de én attól még válaszolhatok egy kérdésre, nem? Ha már errõl szól ez az oldal.
"Szerinted ezekbõl mennyi teljesül a kérdezõnél? " Pont ez a lényeg... Hogy ha már eldöntötte, mi legalább világosítsuk fel egy-két dologról. Azzal nem érsz el semmit, hogy szidod.
A kérdező hozzászólása: Mennyi az esélye annak hogy kiszakad a gumi? akkor jobb minõségût kell venni!!
Velem még sosem történt ilyen.
Szinte semmi. Én mindig a legvékonyabbat húzom és sokáig is tart a szex, mégse szakadt még ki egyszer se.
Nálatok mennyi az esélye? 13 évesen ennyi tapasztalat mellett? Legalább 2-3X nagyobb, mint az átlagembernél! Fiatal vagy még a szexhez, ne erõltessétek!
Lenne kedvem csak az a baj hogy szerintem elég szûk vagyok és mi van ha nem fér be ? meg a leszoptam, tehát ügyes vagyok kijelentések miatt nagyon korai még nagyon nagyon
És mi köze van az ügyességnek a szexuális érettséghez??? Kicsi lány, elárulom, hogy semmi!!! Mellesleg 13 évesen, ha orálisan kényeztettem volna bárkit, úgy szájba vágtak volna a szüleim, hogy kiköptem volna a fogaimat, nem mellesleg teljesen jogosan! A másik, mit csinálsz, ha szexeltek, elmegy a barátod és kiszakad a gumi??? Elmész a nõgyógyászhoz és kiíratsz esemény utánit. Ja, hoppá, még csak 13 éves vagy, el se mehetsz egyedül orvoshoz, csak valamelyik szülõddel! És azt hogy magyarázod el anyucinak, hogy szexeltünk és lehet terhes leszek? Gondolkodj már! Gyerek vagy még, nem szexre érett felelõsségtudatos nõ!
Szeritnem még ne tegyétek meg.
Nagyon korai!
Nem jó ötlet. TE mit érzel? Akarod? Várod hogy megtörténjen? Nem izgulsz tõle, nem félsz? Nincsenek kérdéseid? Ha csak együtt vagytok és beszél hozzád, vagy kicsit megsimogat pl a karodon, elázik a puncid? Mert akkor lehet, hogy készen vagy már rá. De ha bármelyik kérdésre bizonytalanul tudsz választ adni, akkor ez még messze nem jó ötlet. Legyen elég a petting. Azzal is lehet elég változatosan. Van két kéz, egy száj... ötleteljetek. :)
A barátod mennyi idõs, mióta vagytok együtt?
Nagyon korai! Attól, hogy szeretsz valakit és együtt vagy vele egy ideje, attól nem biztos, hogy mind testileg, mind pedig lelkileg készen állsz a szexhez. A felelõsségrõl, illetve alapvetõ dolgokról nem is beszélve. Mint teherbeesés, védekezés, esetleges terhesség, stb. Nem hiszem, hogy mindennel tisztában lennél ahhoz, hogy felelõsségteljesen 13 évesen szexelj!
mióta vagytok együtt? õ hány éves? mondjuk mindettõl függetlenül is: de. Korai
Kislány vagy még. Bõven várhatsz még a szexel.
A kérdező hozzászólása: Lenne kedvem csak az a baj hogy szerintem elég szûk vagyok és mi van ha nem fér be ? a pettinget már próbáltuk és elég sokszor benedvesedem ha éppen egymás közelében vagyunk!
Errõl van szó! Ha már ilyennel nem vagy tisztában, hogy jaj istenem, szûk vagyok, mi van, ha nem megy be, akkor ezzel elmondtál mindent! Tudatlan vagy még te a szexhez! A nõi hüvely izgalom hatására kitágul, így képes a kicsi mérettõl kezdve, a közepes méreten át, egészen a nagy méretig befogadni. Nincs olyan, hogy nem fér be! A hüvely képes kitágulni akkorára, hogy beférjen. Majd pedig vissza is megy az eredeti állapotára.
kérdezõ Nagyobb probléma, hogy valszeg õ sem tudja ezeket, és inkább lesz karóba húzás mint szex. Ezt most még jegeljétek. És amig az ujjával a csiklódat nem tudja addig izgatni hogy elélvezz, és a nyelvével ugyanezt addig majdnem biztos, hogy nem lesz jó neked, sõt fájni fog
Van olyan, hogy nem fér be. A hüvely mérete a genetikától, a korábbi használatától és a felizgultságtól függ. Tévhit, hogy csak utóbbi számít. A hüvely izmai sem képesek a végtelenségig fenntartani az adott méretüket, egy nagyobb partnerrel jobban kitágulnak és késõbb kevésbé húzódnak vissza. A szülésnél ez fokozottan igaz, ott szinte minden nõ kitágul. De ma már több gyakorlat van, ami segíti szûkebbé tenni a hüvelyt.
A kérdező hozzászólása: Milyenek ezek a gyakorlatok mert kipróbálnám! A barátom 17 éves és szerintem nem vagyok éretlen mert már egyszer leszoptam és azt mondta hogy ügyes vagyok!!
Kérdezõ Olvass utána a kegel gyakorlatoknak, kezdésnek megteszi. És amig kézzel nyelvvel nem tud elélveztetni addig tényleg keresnivalója a hüvelyedben
röviden: [link] hosszan: [link]
nem szidom. elsõre sem tettem igazából az történik, mint oly sok más kérdezõ esetében: feltesz egy kérdést, amivel kb senki nem ért egyet, õ meg bizonygatja h de de de azért csak úgy van az... És hát mint az összes többi esetben; õ is egyre hülyébb érveket hoz fel pro. Ami egy troll hülye gyerek esetében nem gond, legyen megkeseredett magányos senki, pont nem érdekel. de itt, jelen esetben egy kislány kérdezi h érett e a szexre. És hát minden mondatából süt, h agyilag még nagyon nem. Persze meg fog történni, ez a kérdés már régen nem az igen/nem-rõl szól. De a véleményemhez nekem is ugyanúgy jogom van, mint neki a kérdéséhez. És ahhoz is h ne értsek egyet és ennek hangot is adjak.
várj a megfelelõ pillanatra
elsõ csóktól nem kell félned, nemigazán tud fájni, legfeljebb kicsit szerencsétlenre, esetlenre sikerül, de ez nem feltétlen csak a tapasztalatlanság miatt lesz, majd összeszoktok ezen a téren, de vhol el kell kezdeni, hajrá
neked kell érezni...ha nem akarod ne tedd meg...én 16 évesen vártam több napot mire a barátommal csókolóztam elõször, mert tudom, hogy fontos az elsõ csók
Hagyd már ezt a járást, mit akarsz te még 13 évesen? Én nem értem mi van ezekkel a mai 13-15 éves "nagy" lányokkal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de negativ választ nm kértem ;) nem vagyok nagy kislány tudom jól de nem is akarok az lenni :)

13 éves vagyok, és van egy barátnõm akitõl megkérdezték fb-n hogy járna-e vele. Persze én ugy mond elég csúnyácskán nézek ki és most nagyon féltékeny lettem a barátnõmre, többi lent. Mit csináljak?

de nem akarom megsérteni és egyszerûen nem akarom végig nézni hogy õk összejönnek. Stb.

Legjobb válasz: Pedig még mindig az lenne a legjobb, ha világosan megmondanád neki, mintsem titkolózni, amikor meg felhúz, akkor meg kikotyogni... Rémület ez a világ.

Pedig még mindig az lenne a legjobb, ha világosan megmondanád neki, mintsem titkolózni, amikor meg felhúz, akkor meg kikotyogni... Rémület ez a világ.
xDD
A kérdező hozzászólása: Igazad van...de akkor sem oldódna meg a helyzet. Most mit csináljon? Nem mondhatja azt hogy "oké most akkor szakítok vele." Így tönkre tenném a boldogságát.És megint ugyan itt vagyunk..

13 éves fiú vagyok van egy baratnõm aki egy évvel idõsebb és a szülei nem engedik hogy eljöjjönéknhogy eljöjjön velem randira mellesleg a szülei nem is engedik el õt sehova. (többi lent) Mit tegyek?

Azért van mert nem rég járt egy srácval aki csak arra ment hogy elkapja (meghúzza) ezért nagyon fél töle és a szülei ezértcazt hiszik hogy mindenbtizenéves fiú dugni akar. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Mondd azt a szüleinek hogy most tessék átengedni a Julit mert együtt kell lapoznotok a hetedikes (nyolcadikos) nyelvtankönyvet, és akkor biztosvam eljöjjönéknhogy.

Mondd azt a szüleinek hogy most tessék átengedni a Julit mert együtt kell lapoznotok a hetedikes (nyolcadikos) nyelvtankönyvet, és akkor biztosvam eljöjjönéknhogy.
tanuljatok meg írni!!
Mutatkoz br s szüleinél, nyerd el a bizalmukat.
A kérdező hozzászólása: 1 csak az a baj hogy kb 20km re lakik
jó hogy féltik...mert majd bedugod a punciba a kukid-azt nagyszülõk lesznek izibe:D
Szerintem nem sok, de azért még ne add fel.
Ha eddig nem lett szerelmes, akkor ezután már nincs rá nagy esély.
O dehogynincs.. az toletek fugg h szerelmes lesz v nem. Ha nem azert jott ossze veled, h felejtse el a masikat, akkor a kapcsolatnak minden eselye megvan. Ha viszont egesz nap az exerol beszel, meg latod h talizgatnak v valami, beszeld meg vele, s ha letagadja hagyd a francba, mert azt h kihasznaljon nem erdemled meg! En egy fel ev utan se voltam szerelmes a baratomba.csak jartam vele, mert biztonsagot adott, es olyan dolgokat amit mas sractol nem kaptam meg(erzelmi dolgokrol beszelek). Es feltem is elengedni magam valakivel mert nekem is neki is hosszu kapcsolata volt ez a kapcsi elott, s az enyem nem epp szepen vegzodott, csalodtam benne, s akkor az ujjal sem engedtem el magam. Fel ev utan pedig elmentem egy 1 hetes taborba, es konnyeztem elotte mielott elmentem, mert rajottem h annyira szeretem, h nem tudok elszakadni tole. Ugyh szerintem ha talaltok es jol vagytok egyutt miert ne menne a dolog? Csak az elejen legyel megerto, s adj neki eselyt atesni a kapcsolatan, mert nem lehet konnyu...sot uj eletet kell kezdjen s az nem semmi.
nem
Dehogy is. :)
Hát ha ezt most kérdésnek szántad, akkor nem vagy elég érett a nemi kapcsolathoz.Amugy embere válogatja, szerintem korai 18 év alatt ágyba bujni bárkivel is. Mondjuk az is igaz h amig 18 alatti voltam, én is máshogy gondoltam.
Nem
A kérdező hozzászólása: Én nem érezném magam kur*ának, mert 9 hónapja együtt vagyunk, régebb óta ismerem, megbízunk egymásban és jó a kapcsolatunk. (Jó, persze nem minden tökéletes..) És nem 13 évesen kezdeném el, hanem kicsit több, mint 17.
Nem igazán bár az aktus után jobban eldõl a kapcsolat maradandósága. A kérdés valódi lényegére térve: Nem nem mi vagyunk a lelkiismereted , úgyhogy ezt a harcot neked kell önmagadban megvívnod.
Nem. Az a benyomásom, hogy mi a fenére vártak ennyit? Hogy bírták ki eddig???
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket :)
Egyértelmûen nem.
A kérdező hozzászólása: Megkönnyebbültem :D
Vágjuk:D
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést csupán azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok, hogyan vélekednek az emberek. Nyilván nem ez alapján fogom eldönteni, mi legyen, de kíváncsi vagyok, ki hogy gondolja.
nem
Nyilván nem.. de én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és csak 1 hónapja jártunk, de biztos voltam magamban, kellõen tájékozott, úgyhogy nem halasztgattuk, minek? Ettõl még nem vagyok tini k.., ez 4 éve történt, és azóta is együtt vagyok vele (L)

14 éves fiú vagyok és van egy lány barátom aki nemsokára 13 lesz. Sokan mondták azt hogy járjunk. Mit csináljak?

Nem tudom hogy a lány többet érez-e irántam, mint barát. És azt se tudom hogy mit szólnának a többiek (pl a lány anyja) ha összejönnénk.

Legjobb válasz: szerintem is kèrdezd meg alænyt ha igent mond akkor jærjatok. ha pedig a læny sz'lei olyan ,,modernek" akkor tæmogatni fognak ( szal nem modernek hane, nemtom a helyes kifejezèst ) :D sok sikert

szerintem is kèrdezd meg alænyt ha igent mond akkor jærjatok. ha pedig a læny sz'lei olyan , , modernek" akkor tæmogatni fognak ( szal nem modernek hane, nemtom a helyes kifejezèst ) :D sok sikert
valahogy mutasd ki az érzelmeidet iránta és ha a lány is ugy érez irántad mint te õ iránta akkor minden jo lesz
Kérdezd meg és járjatok.
Szerintem is próbáld meg, mert veszítenivalód nincs, csak egy barátnõt nyerhetsz:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!