Találatok a következő kifejezésre: 13 éves Van egy (294 db)

155cm vok, kb 42kg (13 éves), van egy kis felesleg a hasamon, de izmos, 10 hónap testépítői multam van XD, de még mindig edzek, mennyi gyakorlással tudhatom meg a szaltót?

Legjobb válasz: menny el különbözõ sportokra mondjuk versenytornára és ott majd egy év-fél év alatt megtanitsák a szaltót addig is edzõdni fogsz elöször inkább az ilyen flikkel vagy mivel probálkozz mintsem egyböl nekiugrasz a szaltónak

menny el különbözõ sportokra mondjuk versenytornára és ott majd egy év-fél év alatt megtanitsák a szaltót addig is edzõdni fogsz elöször inkább az ilyen flikkel vagy mivel probálkozz mintsem egyböl nekiugrasz a szaltónak
A kérdező hozzászólása: oké! kösz!
ne gyúrj 13 évesen, és ne nagyon dicsekedj 10 hónappal mert kiröhögnek, és fõleg ne nevezd maga d testépítõnek
A kérdező hozzászólása: jó persze ez alap :D de súyzó nélkül lehet gyúrni nem?
Persze, a saját súlyoddal : fekvõtámasz, gugolás, felülés stb.
Nem.
hát nagyon nem:DD
Hát én is 13 vok, de ez Nem normális! Tudják a szüleid?
Nem normális, de nekem szimpatikus!
Én is pont ennyi idõsen találtam ki barátokat magamnak. Én is féltem, hogy nem normális ez. Megkérdeztem errõl egy pszichót, neki az volt a véleménye, hogy ha valaki sokat van egyedül, vagy (gyerek esetében) csak felnõttekkel találkozik, akkor ezzel védi magát, hogy bekattanjon a magánytól, tehát éppen hogy egészséges "pótléknak" tartotta. Persze emberi kapcsolatok keresését nem helyettesíti.
14 vagyok és nekem több is van. Nem érdekel normális-e, a lényeg, hogy vele jobban kijövök, mint élõ emberekkel. Így nem érzem magam annyira elhagyatottnak.
Nagyon nem az :) )
Nem érdemel meg az a csaj téged, ha le se szar. Hagyd a fenébe, keress normálisat.
Háttte elég nagy satu vagy barátom. :D
kezdetnek talán írd nagy betûvel a nevét ;)
Ha annyira csúnya vagy, akkor reménykedj, h felnõttként szebb leszel, különben késõbb se lesznek nagy sikereid.
Változtass a külsõdön, ha tudsz, mert minden lánynak az a legfontosabb!
hevr haggyad..nem érdemel meg te sokkal okosabb lányt érdemelsz:)
nem vagy ronda.....a szépség/rondaság szubjektiv.....amúgy egy tanács: még ne csajozz...éld ki gyerekkorod, mert megfogod bánni, ha nem.....most még annyi minden jobb van egy lánynál....mondjuk kettõ :D nah jó ez csak vicc......tényleg hanyagold még......és tényleg jó lenne ha legközelebb nagy betûvel irod a csaj nevét, az a tisztelet jele :)
Szeva kis haver. Elárulok neked valamit, nem azon mulik hogy nézel ki! Ha megismer a csaj és látja hogy kedves aranyos jolelkü vagy és szeretet sugárzol felé akkor abbol kell látni hogy van valami benned. Nem a külsõbõl! ha meg csak azt látja meg annyit ér a csaj is. Nem vagy ronda csak fiatal. tudom ma ez a trendi hogy minnél hamarabb mindent... Figyu én sem vagyok egy királyfi, sõt... De most megtaláltam azt akit szeretni tudok ugy hogy nem is láttam képet elöszzör rola se õ rolam és úgy szerettünk egymásba hogy beszélgettünk sokat és remek lelke van neki. Én azt mondom hogy várj egy kisit még, és az igazi nõ nem a kinézettel foglalkozik majd... 23F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsaidat! Megfogadom õket.
Szia! Adhatok par tanacsot a kulsoddel kapcsolatosan??? Szerintem neked sokkal jobban allna egy rovid haj ami tudod ugy kicsit fel van zselezve vagy mi...Meg nem tudom h sportolsz-e?? Mert a sport is sokat valtoztathatna a kulsodon, plusz meg jobban is erezned magad tole!!!!!! Persze ez az en velemenyem..14L
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Nagyon kedves vagy:D
Én lány vagyok szintén 13. Eddig nem igazán voltak olyan srácok akik tetszettek, de egy volt nem rég. csak nem vett komolyan, mert idõsebb nálam. Én azt mondom, hogy a külsõdet el kell fogadnod, mert attól hogy letolod tüsire a hajad, kigyúrod magad, lehet hogy jobban fogsz kinézni, de ha bunkó vagy és senkinek se szimpi, akkor cs.eszheted a jó kinézeted. Persze a frizudon változtathatsz, meg sportolhatsz is de elsõsorban fogadd el magad olyannak amilyen vagy és ne mond magadra, hogy csúnya vagy mert h szokták mondani? minden fejben dõl el? igen ez az. szóval, prbálj meg mindenkivel kedves lenni, és némi önbizalmat önteni magadba, mert így senkinek se kellesz. Am egy tanács bagós csajjal ne kezdj. TÜDÕRÁK!!!
szegény srác, tényleg érdekes külsõvel lettél megáldva. 1. nagyon fontos szabály: ha a lányt nem érdekled, hagyd a fenébe. persze 13 vagy, majd kinövöd, most ugy is hiába mondom. szóval 1000+1000 lány van aki szóbajöhet, ne az kelljen aki le se szar 2. nagyon fontos szabály: ez elfelejtettem hogy mit akartam mert haver közben rámirt msn n, szóval majd leirom ha eszembejut. a lényeg asszem hogy jaaaa megvan, na szóval, én ugy tudtam növelni magamban a hitet hogy igenis lehet egy szép barátnõm nekem is, hogy olyan fiukat kerestem akiket kevesebbre tartok magamnál, és mégis van barátnõjük, nem is akármilyen, akkor nekem miért ne lehetne? hiszen jobb vagyok náluk... ego! ez kell a csajozáshoz... és amugy tényleg... :) na sok sikert :)
ilyen külsövel nem nagyon leszel menõ a csajoknál olyan vagy mint egy BUSHMAN mint egy jólakot BUSHMAN na és lehtnél COLOSABB is ja és igen GÖMBI is vagy de télleg nem guny de olyan szerintem ha hajad nyírd meg menöre meg fogy le és ha egy kicsit nösz akor brobálkozz nála tuti biztos tipp a lányról nincs képed
Szevasz Zsoltikám! ;)
Hát barátom, ha magadnak nem tetszel akkor másnak sem fogsz, szóval csak hajrá, de szerintem te még túl fiatal vagy az egész dologhoz.
Így 1.5 évvel késõbb : Most már vagy 14-15 éves és már tuti megváltoztál.. :) de azért... Én 12-15 évesen elég bénán néztem ki, mert a lányok inkább jókat röhögtek rajtam az utcán(Nem mintha most nem de az mind1:D) minthogy beszélgettek volna velem... Én is csak most kezdek átalakulni normális emberré xd De én azért még most is kicsinek tartom magam egy kapcsolathoz, ilyen korban a legtöbb lány még nagyon akaratos, és hisztis, meg tökéletes kemény pasit akarnak maguknak, nem pedig normális szeretetre vágyó rendes fiút, aki viszonozza is a szerelmet, és nem csak b*szni akar -_-" 16/F
Fuss! Focizz! Vágd le a hajad! 2 év múlva ki is nézel valahogy.
görcsölök a képeden már bocsi xDDDD
Szerintem meg nagyon ari vagy. :) )
Hülyék...x D ez kamu de nagyon bírlak kérdezõx DD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok kicsit változtatni a külsõmön és megfogadom a tanácsaitokat:D
próbálj meg kedves lenni vele, csináld úgy hogy észrevegye, érdekled! de a legegyszerûbb hogyha elmondod mit érzel :) 15/F
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat szeretnék kérni! nagyon nehéz most nekem!
A kérdező hozzászólása: köszi! megprobálom!
A kérdező hozzászólása: én próbálkozom de szarból nem lehet várat építeni:(
A kérdező hozzászólása: itt egy kép rólam http://3.bp.blogspot.com/_lOu2NtYUYDI/TOydvxVt6KI/AAAAAAAABh.. tényleg olyan ronda vagyok hogy ne is próbálkozzak szebb lányoknál?
Sztem nem vagy ronda, de jó ha 10-nek kinézel, lehet h ezért nem kellesz neki. Várj pár évet, aztán próbálkozz fiatalabb lányoknál!
xDDD zsákos frodó..xDD
azaz zsáákos frodó :D:D:D:D:D:D:D:D
még fiatal vagy, biztos nagyon helyes leszel pár év múlva. kezdetben szerintem menj el fodrászhoz. az nagyon sokat változtat az arcon:)
hát te elég rusnya egy jószág vagy! én ha nemtudnám h létezel aszinném h valami dög vagy mittudomén mi vagy majdnem behánytam
Utolsó ezen sírok. :D Ettõl függetlenül én a te helyedben meghúznám magam, mert ennyi IQ-val elmehetnél egy zsák krumplinak is akár...
Sztem túl fiatalnak nézel ki. Kb. olyan fejed van mint egy jóllakott napközisnek az ovodában. Dúrd le a hajad rövidre és kezdj el más csajokat hajtani, ahelyett hogy erre az egy csajra koncentrálnál.
Szerintem aranyos vagy..:) Mondjuk tényleg olyan 10-11 évesnek nézel ki. Szerintem is próbálkozz más lányoknál, alsóbb osztályokban, biztos vannak ott is lányok! És tényleg ne akarj ilyen lánnyal ismerkedni!!
az elõzõ vagyok...:D figyelj próbálkozz nála csinálj valami trendi frizurát legyél laza de ne nagyképû!!ha vicces vagy akkor már nem a 0 ról indulsz! hajráá;)
Kíváncsi vagyok most hogy nézel ki.. :) 15L

(Siasztok) 13 éves vagyok, egy tehetséges kosárlabda játékos.13 évesen már feljebb vittek a 15-16 évesekhez jázszani. A kérdésem az az lenne, hogy van esélyem bejutni az NBA-ba? (LENT IS)

Hogyan lenne esélyem bejutni, milyen utat kéne megtennem? Amerikába, hogyan tudnék kijutni? (stb) -A VÁLASOKAT ELÕRE IS KÖSZÖNÖM-

Legjobb válasz: "13 éves vagyok, egy tehetséges kosárlabda játékos." Egy kérdés hogy ezt te mibõl állapítottad meg? Gondolkozz el ezen..

"13 éves vagyok, egy tehetséges kosárlabda játékos." Egy kérdés hogy ezt te mibõl állapítottad meg? Gondolkozz el ezen..
Tud már zsákolni?
A kérdező hozzászólása: Ja bocs, aki ezt a kerdést feltette odaadta a profilját. Amúgy igen, nagyot ugrik
A kérdező hozzászólása: Minek a súlypontemelkedés? Nem kosarazom
*.
Ha nagyobb a súlypontemelkedésed, mint 1 m?
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi mindenkinek a választ és a bíztatást! :)
Mo ból nagyon nehéz bekerülni ha nem azt csinálod amit elöttem írtak akko próbálj majd meg külföldre menni játszani spanyol/franciaország onnan szoktak még embereket szednu pl Gasol testvérek vagy Tony Parker. Am szerintem irányítóként kevesebb esélyed van az nba csapatok általában centereket szoktak draftolni de azért sok sikert.
Hát az NBA-be nem a legegyszerûbb bekerülni. A játékosok nagy része az egyetemrõl kerül be(Amerikai egyetemek stb.), vagy nyári táborokban fel figyelnek rájuk a csapatok. Persze ehhez hatalmas szerencse kell és pénz innen Magyarországról oda bejutni. Nem lehetetlen meg csinálni mert Dávid Kornél is meg csinálta anoo, illetve úgy tudom, hogy most is van jelenleg talán a San Antoniónál egy magyar újonc. Minden esetre vagy elmész Amerikába felsõoktatásba és leszel a legjobbak közt a kosárcsapatban vagy parádézol és legjobb leszel az országban és akkor talán kapsz meghívót egy nyári táborra ahol téged majd megnéznek alaposan, hogy mit tudsz.
A kérdező hozzászólása: Az edzõ mondta, és a többiek. Több csapat akar már leigazolni, de nem megyek, maradok a saját csapatomnál. Amúgy Irányító vagyok. De légyszíves olyan válaszokat írjatok, amiben benne van minden. -Köszönöm-
A kérdező hozzászólása: Még nem, 6 cm kell, megmértük.

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy évvel az első ejakuláció utáni pénisz mérete van felnőttként is? És ha nem normális miért van ez így?

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy (on:Nem öt!) évvel az els? ejakuláció utáni pénisz mérete van feln?ttként is? Te tudod az okát mik az egészségügyi okai, és ez lehet normális is? Ha tudod kérlek mond el! (Off:Nem a mérete zavar!) (Mindig "kívántam" a dolgot, és a korai magömlést is meg tudom már fogni.) Lehet az hogy három germán (két magyar((országi)) sváb és egy idejött német nagyszül?m van, és egy egy kevert magyar. Lehet ez örökletes? Most is akkor is egészséges méret? volt/van (Off:13,5cm/4,5cm) Pasi/F

Legjobb válasz: Ez normális,semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról,hogy a nemiszervek méretét,és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük,az örökítés a magasságra,külsõ adottságokra(szem,haj,test alak felépítése stb)vonatkozik,de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük,rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét,ez is normális,nincs benne,semmi,de ritka,valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ,nem tõlük örököljük. A 13,5 cm meg simán normálsi méretnek számít,átlag méret. De elég fiatal vagyok,de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka,valakinek kisebb mérete van,másnak meg nagyobb.

Ez normális, semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról, hogy a nemiszervek méretét, és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük, az örökítés a magasságra, külsõ adottságokra(szem, haj, test alak felépítése stb)vonatkozik, de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük, rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ, nem tõlük örököljük. A 13, 5 cm meg simán normálsi méretnek számít, átlag méret. De elég fiatal vagyok, de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka, valakinek kisebb mérete van, másnak meg nagyobb.
az egész kérdés nagyon zavaros számomra mi van? mi a kérdés? 13 évesen honnét tudod mekkora lesz a péniszed 20 évesen?
Olyan irritáló vagy kérdezõ xD
A kérdező hozzászólása: Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
nekem is 13 cm 20 évesen. tök átlag méret, panasz nincs rá. fogadd el, hogy átlagos farkad van, ennyi :)
Én pl. nem ettem sokat gyerekkoromban, azért nem nõtt meg nagyra?
A kérdező hozzászólása: Azért ennyire jó memóriám. ;) Amúgy az összes felsõs matek, fizika és kémia jegyemre is emlékszem és hogy mikor hogy kaptam. Ez valami csoda lenne? Nem hiszem. Ráadásul ez egy meghatározó szám pár. Az lenne a furcsa ha elfelejtem volna. És az is benne van hogy több szám párost a témában nem kellet megjegyeznem. Errõl szól a kérdés is.
honnét tudod, hogy 13 évesen mennyi volt? felírtad vhová?
No, miután elolvastam a kérdést, és sikerült is megfejtenem ( központozás legközelebb, légyszi ), azt mondanám, hogy ha orvosnak is felvetetted, és nincs kóros elváltozás a péniszeden, akkor ne spílázd túl. Átlagos méret, oszt kalap.
A kérdező hozzászólása: Én is 13, 5 évesen voltam olyan magas mint apám felnõttként 176cm, ma 179cm vagyok az utolsó egy centit 24 éves koromban nõttem. 13, 5-24 közt 176-179 volt változás.
Szerintem az is normális hogy nem nõtt, tök másképp fejlõdünk.Nekem van rokonom aki 13 évesen, bocs 14 évesen már 180 cm volt és végleges méretû volt neki a pénisze és csak pár cm-t nõt magasságra is.Meg van sok, ebbõl több rokon, ismerõs akik meg tök késõn érõk voltak és igen kicsi volt nekik akár 14-15 évesen is, és alacsonyak is voltak, igen féltek hogy ez normális, aztán hirtelen meg fél év alatta is volt aki 20-30 cm-t is nõtt, csak a testtartásán látszott meg, de azt meg úszással helyrehozták.
A kérdező hozzászólása: Onnét hogy az már több mint egy évtízede volt. Az a kérdés: Hogy miért nem nõt? És az baj hogy nem nõt? Az a baj hogy nem tudom! Hogy ez lehet-e normális hogy nem nõt utána.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén urológusom az mondta passz. (Jó nem az õ szakterülete.) andrológus és genetikus együtt talán rájönne. Addig persze hogy mi lehet, hogy ne ijesszenek meg elhallgatnák. De én is olvasok tudományos könyveket, sõt ajánlottam már ennek a dokimnak is kérésre (antropológiai könyv érdekelte pl.). És hátha itt valaki meg ezt olvasta. Elsõ köszi! Volt benne infó és megnyugtató is! "Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. " merre lehetett ez? Igen függ, és nem örököljük, max ha csak nem egy hibás domináns gén az.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy azért van öröklés, csak nem egy az egyben. Mert mindenrõl az alapot az anyai és apai kromoszóma dönti el, bár van recesszív és domináns én is. És a külsõ és belsõ körülmények hatásra tér csak el az ember. Ha nem eszik eleget nem nõ. (Ez egyszerre külsõ és belsõ.) És a hazai (és szláv) turáni és uráli rassz férfiainak és az ázsiaiaknak ha Xcm az átlagméret Nyugati fehéreknek 2, 5+Xcm átlagméret Fekete afrikaiaknak 5+Xcm átlagméret De egy nagyszülõ domináns öröklött hibás génje felülírhatja az egészet.
Ilyen hülye szórenddel, meg csapnovaló helyesírással nem fogsz a kérdésedre választ kapni... Nem is értem a kérdést.

Snakebite? Mennyire fáj? KB mennyiért csinálnák meg? Meg úgy vélemény róla? Mit szóltok ahhoz, ha egy 13 évesnek van?

13 vagyok (azaz október 1-jén 14 :]]) és nagggyon szeretnék valamilyen pc-t :3 Legjobban a Snakebite tetszik... :o

Legjobb válasz: Semennyire nem fáj, kb 10ezer körül csinálják felénk. Majd a fogad fog fájni ha szétcseszi a piercing. Mert szét fogja, ezért is veszi ki mindenki egy idõ után. Inkább ne csináltass ilyen helyre. 13 évesen meg amúgy sem kéne.

Semennyire nem fáj, kb 10ezer körül csinálják felénk. Majd a fogad fog fájni ha szétcseszi a piercing. Mert szét fogja, ezért is veszi ki mindenki egy idõ után. Inkább ne csináltass ilyen helyre. 13 évesen meg amúgy sem kéne.
Am mi az a snakebite??
A kérdező hozzászólása: EZ egy Snakebite: http://www.justpiercings.com/wp-content/uploads/2010/06/chin..
Nekem is volt és nem a fogaim miatt vettem ki:D 12-14ezer forint általában. Mit szólok hozzá? Az lenne a véleményem hogy egy 13 éves kislány nagynak akar látszani. Semmi több. A legtöbb ember is ezen a véleményen lesz, kivétel a 13 éves osztálytársaid, barátaid.. Túl fiatal vagy hozzá.
9 ezer volt, nem fájt különösebben. Nekem ballagás után (14 évesen) lett, de pont egy év múlva ki is vettem, mert az emberek állandóan beszólogattak, meg jöttek a szokásos "vicces" poénjaikkal, hogy "ha kiveszed, kifolyik rajta a leves?" és hasonlók. Rohadt idegesítõek. Kicsit megbántam, mert még most is meglátszódik a helye.

Szerintetek gáz ha egy 13 éves lánynak egy kis melle sincs de viszont az osztálytársaimnak mindenkinek van melle?

Legjobb válasz: 13 éves vagy. Miért lenen az? Fõleg azért, mert ki foglalkozik - rajtad kívül - a melleddel iylen idõs korban? Senki. Egyébként sem "gáz", vagy "szégyen", ha valakinek más a melle, mint a többieknek. Mivel mindenki más. fogadd ezt el és örülj annak, hogy te per pillanat ilyen vagy, az évek alatt úgyis változol - és lehet akkor meg pont hogy ez az állapot tetszene, ki tudja? Szóval ne aggódj az ilyen dolgok miatt, mert egyszerûen felesleges és nicsn is okod rá.

13 éves vagy. Miért lenen az? Fõleg azért, mert ki foglalkozik - rajtad kívül - a melleddel iylen idõs korban? Senki. Egyébként sem "gáz", vagy "szégyen", ha valakinek más a melle, mint a többieknek. Mivel mindenki más. fogadd ezt el és örülj annak, hogy te per pillanat ilyen vagy, az évek alatt úgyis változol - és lehet akkor meg pont hogy ez az állapot tetszene, ki tudja? Szóval ne aggódj az ilyen dolgok miatt, mert egyszerûen felesleges és nicsn is okod rá.
Nem. Az lesz gáz, hogy neked 40 évesen 3 gyerek után is szép melled lesz, az övék meg a földet fogja verdesni, ha már most megnõtt nekik :)
ennyi idõs korban nem gáz, a többieké majd jobban fog lógni mint a tied
Az a gáz, hogy versenyeztek abban, hogy kinek mekkora melle van. Mintha errõl bárki is tehetne.
A kérdező hozzászólása: En nem versenyezni akarok hanem csak tudod rosszul esik neha hogy azzal piszkalnak hogy nincs mellem..meg hogy kerdez vki vmit a tobbi lanytol hogy milyen melltartot hol szoktak a tobbiek venni es akkor nekem elkezdik hogy en meg kicsi vagyok meg ehhez pedig nem vok kicsi csak nincs mellem...:((
Nem gáz, majd megnõ a tiéd is :)

Ha egy 13 évesnek van véleménye az miért baj?

Ha valamir?l van véleményem 2 dolog szokott el?fordulni: 1/ egyetértenek velem 2/ mindenki leszol amiért elmondom a véleményem. Egy 13 évesnek miért nem lehet véleménye?????

Legjobb válasz: Hogyne lehetne? Bármilyen életkorban ha van véleménye az embernek, és ezt ki is nyilvánítja, ugyanez a két dolog jellemzõ. Egyesek egyetértenek vele, míg mások leszólják a véleményét, és az embert magát is a véleménye miatt. Azok vannak a legkevesebben, akik rá se bagóznak. Egyébként az, hogy van véleményed, egy jó dolog, ha ki is állsz mellette, az még jobb, de ha olyan helyzet adódik, hogy helytelennek bizonyul a vélemény (és mindenkivel megesik az ilyesmi), akkor tudni kell elfogadni mást is, mint amit eredetileg gondoltunk.

Hogyne lehetne? Bármilyen életkorban ha van véleménye az embernek, és ezt ki is nyilvánítja, ugyanez a két dolog jellemzõ. Egyesek egyetértenek vele, míg mások leszólják a véleményét, és az embert magát is a véleménye miatt. Azok vannak a legkevesebben, akik rá se bagóznak. Egyébként az, hogy van véleményed, egy jó dolog, ha ki is állsz mellette, az még jobb, de ha olyan helyzet adódik, hogy helytelennek bizonyul a vélemény (és mindenkivel megesik az ilyesmi), akkor tudni kell elfogadni mást is, mint amit eredetileg gondoltunk.

Teljesen egyedül vagyok itthon! 13 évesen van valami könnyen elkészíthető ebéd?

Anyukám iskolába ment, apukám lent van vidékes tesóm pedig suliban van. Mit csináljak magamnak ebédre? Csak palacsintát ne mondjatok, mert a múlt héten is azt sütött a tesóm mikor itthon voltunk ketten.

Legjobb válasz: Paradicsomleves fõtt krumpli pipifasírt. de mi van otthon?A hûtõben? v valami zöldség? Bundáskenyér, melegszendvics. Paprikás krumpli. Túrógombóc(nem kell felverni a fehérjét mehet egyben a tojás) Spenót tükörtojás. Spagetti üveges szósz. Gyümölcsleves. Sajtos tészta. Írd meg, mit ennél, vagy mi van otthon és küldök receptet. http://www.tutireceptek.hu/borsofozelek-maskepp

Paradicsomleves fõtt krumpli pipifasírt. de mi van otthon?A hûtõben? v valami zöldség? Bundáskenyér, melegszendvics. Paprikás krumpli. Túrógombóc(nem kell felverni a fehérjét mehet egyben a tojás) Spenót tükörtojás. Spagetti üveges szósz. Gyümölcsleves. Sajtos tészta. Írd meg, mit ennél, vagy mi van otthon és küldök receptet. http://www.tutireceptek.hu/borsofozelek-maskepp
Ha lenne chilis bab maggi fix darált hús és babkonzerv akkor ezeket szinte csak össze kell önteni, a zacskón leírt módon, és 10 perc alatt kész. De fogj bátran bele ami tetszik, ha vigyázol, hogy ne égess le semmit és ne öntsd ki a forró vizet/olajat, akkor mindenképp sikerül, max sósabb lesz, vag y puhább, mint szokott, de ehetõ. De lehet hogy remekbe szabod a mai ebédet.
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=601 és csinálj magadnak sajtos tésztát (fõtt tészta reszelt sajt tejföl) A maradékot meg tedd így a sütõbe, s anyuék is ehetnek majdhttp://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=15777
Levághatsz két tenyérnyi kis húst, 1-2 cm vékonyat és kivered klopfolóval. Megsózod, megborsozod, 2-3kanálnyi olajon serpenyõben megsütöd mindkét oldalát. Vason, vagy mérsékeld a tüzet a közepén. Fõzz meg pár krumplit, akár héjában vagy sós vízben, megtöröd és forró tejjel habosra kevered. Tegyél bele kis vajat is vagy margarint.+ saláta, s ehet az egész család, ha többet csinálsz. Nemere Ilona: Kétbalkezes szakácskönyv most kapható, s annak szól aki még nem járt a konyhában. Ha máskor is fõznél. Senki sem ügyetlen.
Vágj a húsból kisujjnyi csíkokat, és pirítsd meg! Szórd meg majorannával tegyél bele pár fokhagymát, borsot! Párold fedõ alatt egy pici (3 kanál) vizet mindig aláöntve.Süss eg y másik edényben hasábburgonyát, olajban. Szedd ki. Tedd a húsra. Ha nagyon olajos, szedj le az olajból. Önts még pár kanál vizet és fedõ alatt párold össze! Készíts eleget a családnak! http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=7662 a receptben van paprika, de kihagyhatod, mert könnyen megég. Ez 30-40 perc is lehet. Ha sürgõsebb, akkor keress valami kész maggiszószt, s tésztával, vagy salátát (a paprika paradicsom uborka hagyma só joghurt, netán fetasajt, kapor) és fõtt tojást vagy sajtos szendvicset eszel hozzá s teát.
Fõzz tésztát sós vízben+egy kanál olaj, túróval megszórod, és kis kockákra vágott szalonnát pici edényben megsütsz és rászórod. Mit fõztél már életedben? Tudsz rántást?
Ha van tejfölöd is, akkor túrós tészta pl. De ha tele a kamra meg a hûtõ, akkor bármit készíthetsz...
A kérdező hozzászólása: hát... tegnap voltak vásárolni és tulajdonképpen minden van itthon. Fagyasztott zöldség, egy csomó hús, szalonna, kenyér, brokkoli, paradicsom, paprika, krumpli, túró, tészta, minden... Ha most felsorolnám, akkor eltelne a nap.
A kérdező hozzászólása: Hát rántást még nem próbáltam, de már csináltam palacsintát, tésztát meg rizst, tojást, krumplit is fõztem, csak az a baj, hogy egyedül még nem vágtam bele anyukám mindig kisegített tanácsokkal, mert olyan ügyetlen vagyok... Na mind1. Erõt veszek magamon, és kiválasztok valamit. Ha mást nem, eszek egy szendvicset :D Köszi a tanácsokat!
Egyél egy szendvicset, az õsöknek meg csinálj rakott krumplit, s addig megéhezel te is. A krumplit fõzzük addig, míg épphogy megpuhul. Pucoljuk meg ha langyos vágjuk karikára.Ha kicsit A tojást ugyancsak forró vízben kb. 7-8 perc alatt fõzzük keményre. Miután megfõtt, engedjünk rá jéghideg vizet, hogy könnyebben tudjuk meghámozni. Kenjünk ki vajjal egy sütõben való sütésre alkalmas tálat. A kissé lehûlt krumplit vágjuk szeletekre, s rakjuk ki a tál alsó rétegét a burgonyaszeletekkel. Sózzuk.A következõ réteget rakjuk ki tojás-, majd a rákövetkezõt kolbászszelettel. Végül a maradék krumpliszeletekkel fedjük be.locsoljuk meg a tejföllel Elõmelegített sütõben kb. 200°C-on süssük kb. 30 percig, míg a tetején a krumpli meg nem barnul. Akkor igazán jó, ha a kolbászból már kisült a zsiradék.
A kérdező hozzászólása: Hát tésztát már feltettem fõzni, nemsokára kész lesz. A sajtos tészta lesz a nyerõ szerintem, azt hiszem régen csinált ilyet anyukám is. Majd a többit meghagyom nekik. Tesóm úgyis hisztizni fog ha nem hagyok neki! Köszi a válaszokat!!
Jól van, jót választottál, hamar kész és finom. A maradék tésztát keverd össze egy kanál olajjal úgy tedd el, akkor nem ragad össze mire jönnek. Jó étvágyat!
A kérdező hozzászólása: :) Finom volt!

Szerintetek az normális, ha egy 13 éves lány egy farmernadrágban, tornacsukában, és egy egyszerű lányos pólóban van?

Folyton cukkolnak, hogy milyen tróger vagyok...

Legjobb válasz: Nem, nem normális! Remélem elcsap egy busz, mert jobb lenne a világnak nélküled! *sarcasm off*

Nem, nem normális! Remélem elcsap egy busz, mert jobb lenne a világnak nélküled! *sarcasm off*
a többiek az osztályodban állandóan szoknyában járnak? ezt nem csak kitaláltad? sántikál ez az egész történet. nem reális számomra
Attól függ hogy milyen állapotban vannak a ruháid. Ha szakadt cipõ, koszos farmer (vagy minden nap ugyan abban vagy) akkor lehet hogy szólnak. Ha a pólódon virít hogy tiszta kínai, mert tele van csicsás dolgokkal, azért is lehet hogy szólnak. Nem magamból indulok ki, hanem másokból. Vannak olyanok, akiknek ez a legfontosabb dolguk, hogy a ruháddal legyenek elfoglalva.
A kérdező hozzászólása: Nem szakadt, és nem is koszos, sõt, általában márkás, de szar érzés, hogy a suliban a többi lány mindig fiúsnak hív, csak mert nem szeretem a szoknyákat.
Nem tudom, milyenek az osztálytársaid....Nálunk az összes csaj így öltözködik, nyáron meg rövidgatya, néha szoknya, atléta vagy vékony póló, tornacsuka vagy szandi.Nem vagy tróger, nálunk még az évfolyamtársnõim is így öltözködnek.Teljesen átlagos vagy.:D 13/L
érdekes. minden veled egykorú kislány így jár. nem értem miért cukkolnának. semmi különös nincs benne. sõt! az átlagosnál is átlagosabban öltözködsz. még hogy tróger...
Nálunk is mindig a farmer+poló+pulcsi volt a nyerõ, mindegy hogy tél-tavasz-nyár vagy tél. Szóval igen: normális
13 évesen hova csípd ki magad? Ha lehetne, én melegítõben mennék iskolában, kinek van hangulata magassarkút felvenni, amikor normál esetben még aludna? :D Szerintem teljesen normális, nem értem minek cikiznek vele, nálunk a menõbb csajok se hordanak mást... 13 évesen én is ilyenekt hordtam, mostanában szerettem meg a ruhákat, mert bakancssal jól néznek ki, de attól nem hordok azt minden nap, általában deszkás cipõ+farmer+póló... 15/L
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem mondtam, hogy a többi csaj minden nap szoknyában van, és még csak nemis kitaláció, egyszerüen, csak úgy öltözködnek, mint a 20 évesek...és most döbbentem rá, higy teljesen normális vagyok, és a többiek plázap_csák xd
Én is így öltözködöm. Csõfarmer, tornacipõ, póló, pulcsi. És a menõbb osztálytársaim is így öltözködnek, csak õk mindig mindenbõl a legmárkásabbat veszik meg és mutogatják egymásnak, hogy H&M, meg hasonló helyekrõl vannak a ruháik. Egyszer például elismerõen néztek, amikor meglátták a pulcsim címkéjét, hogy H&M-es. De ha neked úgy tetszik és kényelmes, akkor öltözködj úgy, teljesen normális. 15/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!