Találatok a következő kifejezésre: 13 éves Valami (150 db)

13 évesen valami munkát nyárra tudok szerezni?

Szeretnék nyáron csinálni valamit, de minden ilyen hivatalos helyen csak 14 éves vagy föbb fölött lehet. Valami ötlet, lehet?ség, konkrét példa? Megköszönném :)

Legjobb válasz: Hivatalos helyen sem 14, hanem 15 a korhatár, az is szülõi engedéllyel. Nem hivatalosan pedig senki sem fog alkalmazni egy 13 éves gyereket.

Hivatalos helyen sem 14, hanem 15 a korhatár, az is szülõi engedéllyel. Nem hivatalosan pedig senki sem fog alkalmazni egy 13 éves gyereket.
DE azért becsülendõ, hogy már dolgozni szeretnél. Biztos nem lesz belõled naplopó :)
Jó, hogy ezt hozzátetted, mert pontosan ez járt az eszemben miután megírtam a választ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, a szüleim megengednék ha találnánk, már beszéltem velük, majd jövõre elvileg a városban lehet segíteni egy kis pénzért padfestés, virágültetés stb...
Fekete munka elmész házhoz takarítani diót törni meg ilyen házi izéket.

Nem tudom mit kérjek a szülinapomra? Most leszek 13án 13 éves valami elektronikai cikket akarok pl: xbox a szüleim nem engedik hogy a árakkal az egekbe száljak

szerintetek mit kérjek?

Legjobb válasz: Mi nem tudjuk megmondani,hogy minek fogsz örülni. Nekem sosem kellett megkérdeznem másokat, hogy mit szeretnék, mindig ezernyi álmom volt olcsóbb kategóriákban is. Nem tudom, mi a pénzbeni limit, de mit szólnál egy olcsóbb fényképezõgéphez? Vagy valamilyen számítógépes játékhoz? Esetleg egy új telefon, vagy egy DVD-lejátszó?

Mi nem tudjuk megmondani, hogy minek fogsz örülni. Nekem sosem kellett megkérdeznem másokat, hogy mit szeretnék, mindig ezernyi álmom volt olcsóbb kategóriákban is. Nem tudom, mi a pénzbeni limit, de mit szólnál egy olcsóbb fényképezõgéphez? Vagy valamilyen számítógépes játékhoz? Esetleg egy új telefon, vagy egy DVD-lejátszó?
Kérj egy év gondolkodási idõt! :D
Ne elektronikait! Kérj egy acélbetétes bakancsot!


Nagyon szeretnék keresni pénzt (13 éves vagyok) mert ugye most jön a karácsony és vennék valamit a családomnak. Milyen lehetőségek vannak?

Szerintetek hogy keressek pénzt?

Legjobb válasz: december 10. van, most már kétlem, hogy tudnál pénzt keresni a karácsonyi ajándékokhoz. viszont legközelebb, ha kicsit elõbb gondolkodsz, lássuk csak: - körbekérdezõsködhetsz az ismerõsi körötökben, nincs(enek)-e valahol kisebb gyerek(ek), aki(k)re vigyázni lehet - nem megy-e valami ismerõse a családnak nyaralni, elutazik bárhová, és akkor vigyázni kell a kisállatokra, stb más lehetõséged nagyon nincs, tekintve, hogy 13 évesen diákmunkát törvény szerint még nem adhatnak neked.

december 10. van, most már kétlem, hogy tudnál pénzt keresni a karácsonyi ajándékokhoz. viszont legközelebb, ha kicsit elõbb gondolkodsz, lássuk csak: - körbekérdezõsködhetsz az ismerõsi körötökben, nincs(enek)-e valahol kisebb gyerek(ek), aki(k)re vigyázni lehet - nem megy-e valami ismerõse a családnak nyaralni, elutazik bárhová, és akkor vigyázni kell a kisállatokra, stb más lehetõséged nagyon nincs, tekintve, hogy 13 évesen diákmunkát törvény szerint még nem adhatnak neked.
Jókor jutott eszedbe, hogy jön a karácsony. 2 hét van még addig, nem gondolod, hogy kicsit elkéstél? Más egész évben gyûjtögeti a zseppénzét, mert 13 évesen nem sok munkát talál... te meg az utolsó pillanatban akarsz mindent elintézni? Remélem ezt felnõtt korodra kinövöd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :D És nem most jutot eszembe már rég törtem rajta a fejem és most irtam le mert már nem tudtam hogy hogy juthatnék pénzhez xD

13 éves lány vagyok, és van rajtam kb 5-6 kiló felesleg. Már néha tükörbe sincs kedvem nézni, de akármit csinálok nem fogyok. Pedig én táncra is járok meg rendszeresen mozgok. Mit csináljak hogy menjen le rólam valami?

A diétát már próbáltam de ha nem eszek akkor csak hányingerem van és fáj a fejem :S

Legjobb válasz: 13 évesen még ne állj neki fogyózni, akárhogyan nézel ki, mert a fejlõdésben lévõ szervezetnek nagyon káros, ha kevesebb tápanyaghoz jut a megszokottnál! Tornával próbálkozhatsz, de a koplalást verd ki a fejedbõl! Viszont egyet megpróbálhatsz, rendszeresen étkezz, ne akkor kapj be valamit, amikor épp eszedbe jut, ne nassolgass, hanem legyen reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora! Ha hozzászoktatod magadat a rendszeres táplálkozáshoz, az ezer diétánál is hatásosabb!

13 évesen még ne állj neki fogyózni, akárhogyan nézel ki, mert a fejlõdésben lévõ szervezetnek nagyon káros, ha kevesebb tápanyaghoz jut a megszokottnál! Tornával próbálkozhatsz, de a koplalást verd ki a fejedbõl! Viszont egyet megpróbálhatsz, rendszeresen étkezz, ne akkor kapj be valamit, amikor épp eszedbe jut, ne nassolgass, hanem legyen reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora! Ha hozzászoktatod magadat a rendszeres táplálkozáshoz, az ezer diétánál is hatásosabb!
Láthatnánk képet rólad? Egyébként: ne fogyózz, fõleg ne úgy hogy bizonyos napszakokban, vagy bizonyos ételeket nem eszel, mert azzal csak a szervezetedet fogod szétrombolni! Lehet, hogy egyszerûen ilyen alkat vagy. De pl. megteheted, hogy KICSIVEL kevesebbet eszel kalóriadús ételeket, - és mellette inkább megeszel pár szem almát vagy narancsot, ami amellett hogy nem hízlal, ebben a járványos idõben az immunrendszerednek is jó - és ahová csak lehet, gyalog vagy bringával menj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) egyépként ha nagyon kell tehetek fel magamról képet xD
A kérdező hozzászólása: De am hol lehet képet feltenni :| :/
Képet itt csak linkelni lehet. De szerintem ehhez a kérdéshez nem muszáj képet csatolni. (3. voltam)

Nincs ötletetek hogy milyen diákmunkát lehetne csinálni 13 éves lányoknak? Vagy nincs valakinek valami ajánlása? Az írjon!

Ha tud valaki nyári munkát vagy valami jó munkahelyet kett? 13 éves lánynak az írjon feltétlenül!Írhattok honlap címeket vagy email címeket amin lehet érdekl?dni.

Legjobb válasz: Szerintem 13 évesen nem mehetsz dolgozni.A diákmunka adócégek csak 16 éves kortól kötnek szerzõdést....

Szerintem 13 évesen nem mehetsz dolgozni.A diákmunka adócégek csak 16 éves kortól kötnek szerzõdést....
Beírhatjátok a keresõbe hogy diákmunka, deáltalában szokták magukat reklámozni cédulákon. Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét hozzá!
13 évesen nem dolgozhatsz.
13 évesen legálisan nem dolgozhatsz, azt 15 évesen szülõi hozzájárulással nyári szünetben vagy 16 éves kortól lehet. Természetesen a szomszéd néninek besegíthetsz egy kis mellékesért.
Kamionsofõr.
Én is 13 vagyok, és anyum könyvellõ, ezért tudom: 15 éve kor alatt csak olyan munkát vállalhat, ami modellkedés, mûvészeti, sport vagy hírdetés. Én a hírdetéseket választom, éppen most keresek ilyesmiket:)

Akarhat e valamit egy 13 éves (szeptemberben 14 éves) lány egy idősebb (22 éves) pasitól?

Egy autóban közös baráti társaságban utaztunk hátul egy kiscsajjal aki 14 lesz és nem tudom miért, de elkezdte simizni a picit mélyen kivágott fels?jéb?l (mellkasát és a mellei domborulatait nem takarta,tehát szokványos) kilogó mellkasát és a mellei fels? részét, egy pár percig. Elszégyeltem magam, de amikor direkt néztem akkor is csinálta). Úgye csak az agyamat húzta vagy ennyire megfeledkezett magáról?

Legjobb válasz: Mindkét verzió lehetséges! A legjobb, ha nem találkozol egy ideig a kislánnyal, mert gondolom azt érzed, hogy azért durva lenne lefeküdni vele. Ebben a korban a legtöbb lány elkezd nõiesedni, és szabályosan megõrülnek, fõleg ha észreveszik, hogy a kortársaik is istenitik õket. Általában idõsebb pasit akarnak, mert õket nagyobb kihivás meghóditani. Ezt úgy irom neked, hogy 14 évesen én is megpróbáltam rámászni egy 21 évesre. Úgyhogy a kérdésedre a válasz, hogy mindenképp akarhat valamit.

Mindkét verzió lehetséges! A legjobb, ha nem találkozol egy ideig a kislánnyal, mert gondolom azt érzed, hogy azért durva lenne lefeküdni vele. Ebben a korban a legtöbb lány elkezd nõiesedni, és szabályosan megõrülnek, fõleg ha észreveszik, hogy a kortársaik is istenitik õket. Általában idõsebb pasit akarnak, mert õket nagyobb kihivás meghóditani. Ezt úgy irom neked, hogy 14 évesen én is megpróbáltam rámászni egy 21 évesre. Úgyhogy a kérdésedre a válasz, hogy mindenképp akarhat valamit.
Persze. Ugyanúgy izgatja õt a "lehetõség" ahogy téged. :) ))
hát jobb is ha hanyagolod a témát...mert ha véletlenül (ne tedd ) mégis lefekszel vele le nem rázod magadról..az tuti!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Azt hittem már hogy én vagyok hülye de kiderült tényleg a tükör görbe...amúgy nem akarok tõle semmit.

Jelent az valamit, hogy 13 éves lettem? Azon kiül, hogy múlik az idõ?

Legjobb válasz: Mindenki 13 éves lesz, ha meg nem hal elõbb.

Mindenki 13 éves lesz, ha meg nem hal elõbb.
azt, hogy jovore 14 leszel, jo esetben.
Azt, hogy vénülsz bammeg. Helyedben én már keresnék helyet az aggok otthonában, amíg nem késõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a semmit sem érõ válaszát !!!
fuck logick!! :DD
azt jelenti h tudsz recskátni xD
igen kis fiam jelent valamit hogy hülye kérdéseket teszel fel
azt hogy nem kéne még netezned és a gép elõtt ülnöd.
Kevesebb idõd lesz, az életben. Én 21 vagyok, de még mindig élek xD
Pont egyel vagy idõsebb, mint tavaly:D:D:D
Nem.Mindenki átesik rajta azt kész.
# 6/7 vagyok.. Gondolom :DDD
Az hagyján, de hogy milyen szépeket tud írni privátban a kis pötsch! :D
Igen. Azt, hogy csak testileg vagy 13 éves.. agyilag csak 4-5 vagy ha ilyeneket kérdezel :D
:D
Ahhoz képest nem sok eszed van, hogy ilyet kérdezel.
Hülye kérdésre, hülye válasz.

13. éves vagyok és dagi. Szeretnék valamit kipróbálni! Többi lent? !

próbáltam diétával és mozgással,de 2hónap alatt kb.fél kg.ment le,hát ez semmi.. Ezért szerintetek ihatnák herbalife shake-et vagy hoodia kapszulát szedhetnék,pl.csak 2 naponta Lenne valami bajom?

Legjobb válasz: Én a véleményem errõl millió meg egyszer leírtam. Úgy gondolom, hogy 13 évesen nagyon nem kéne az alakoddal foglalkozni. Tudod miért? A szervezeted még jócskán fejlõdésben van. Mozogj sokat. Majd alakul majd az alkatod!

Én a véleményem errõl millió meg egyszer leírtam. Úgy gondolom, hogy 13 évesen nagyon nem kéne az alakoddal foglalkozni. Tudod miért? A szervezeted még jócskán fejlõdésben van. Mozogj sokat. Majd alakul majd az alkatod!
Sportolj!! Ennyi idõsen fogyókúra eszedbe se jusson! Se "fogyasztó gyógyszerek" szedése! Sportolni viszont rendszeresen! Ne csak hobbiszerûen, magadtól, hanem járj valamire. Heti 3 edzés, és többet fogsz érni vele, mint a bogyókkal és koplalással!
megsúgok valamit...a bogyók és hasonló csodaszerek kemény mozgás nélkül nem hatnak...ezt a gyártók is pontosan tudják, valamint azt is, hogy az emberek nem szeretnek mozogni és könnyebb úgy eladni, hogy nem írják rá h mozogni kell mellette.. a hoodia egyébként étvágycsökkentõ, lefogyni nem fogsz tõle, max egy minimális mennyiséggel kevesebbet enni, a herbalife shake-ben pedig szintén nincs semmi olyan, amitõl fogyni lehetne... ha 2 hónapig próbáltad eredmény nélkül, akkor valamit rosszul csináltál...írd le, hogy mit csináltál konkrétan..mikor mennyit és mit ettél és mikor mennyit és mit mozogtál
A kérdező hozzászólása: Oké hát pontosan nem tudom, de napi4szer ettem pl.tükörtojás barnakenyér föt étel sok gyümi és zöldség és napi300felülés és kb, 20perc uszás:) köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: rendben ezentul sulyzózni fogok, amugy sulikor van tánc edzzés heti 2 vagy 2, 5 vagy 1, 5 órás edzés az is elég jóó nem? ÉS köszii a válaszokat.
Minden mozgás jó, minél több, annál jobb. A tánc célzottan zsírégetésre nem az igazi, de, mint mozgás, tökéletes. Én azt tanácsolom, hogy minél többet tölts ki a szabadidõdbõl mozgással.
A kérdező hozzászólása: hát igenám, de anyukámnak is ezt mondták, gyerekkorába, de õ is duci volt , és csak felnõt korára fogyott le koplalással diétával! És én nembirom, hogy ne foglalkozzak, vele mert egyszerüen elegem van hogy nem mennek rám vagy nem álnak jól a legjobb ruhák és én nem ilyen dagi életre (gyerekkora vágyom:/)
13 évesen ne menj sehová!
Csak a 18 életévét betöltötte de 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Várj még öt évet, tanulj sokat (angol nyelvet is!), aztán akkor tedd fel ugyanezt a kérdést megint.
Az lehet, hogy szeretnél, de úgysem kapnál munkát ennyi idõsen. Sõt ki sem mehetnél egyedül.
A szüleidet vedd rá, hogy dolgozzanak kinn. Velük kimehetsz, és akár iskolába is járhatsz, ha a feltételek egyébként adottak.
Menjél nyaralni Angliába :D Amúgy elmész drogdílernek, tele leszel zsével.
PO69 !!!te aztan nagyon ertelmesen hozzaszoltal!magasan kvalifikaltakat varnak??nem szeretik a kulfoldieket?es milyen ehberrol beszelesz?ehber otthon van, angliaban meg a minimalber is nagyon jo, kint elek felesegemmel, "ehberert "dolgozunk es nem mondom meg mennyit takaritunk meg hetente.akkor szolj hozza ha tudsz is valamit.mi kint elunk majdnem 3 eve, "ehberert" dolgozunk es nem akarunk hazamenni.A KERDEZONEK PEDIG:tanulj, es mindenkepp gyere ki ha elered a 18 at.es dicseretes hogy igy gondolkodsz, otthon semmi jovo nincs.
8-as, igen ilyenek vannak de nem egy magyar 13 éves gyereknek Angliában! Ezért nem ezt válaszoltuk neki!
13 évesen nem vállalhat diákmunkát, még itthon sem nemhogy külföldön! Egy 13 éves gyerek még tanuljon!
Ne írjatok már hülyeséget.Vállalhatsz diákmelót nyárra(de ehhez tanácsos már jóval nyár elõtt bejelentkezni és érdeklõdni a közvetítõkhöz). Tovább kijuthatsz úgy is, hogy megfelelõ tanulmányi átlaggal(ésatöbbi) jelentkezel cserediáknak. ...és ez csak kettõ a sok közül
13 évesen még kétlem, hogy kiengednének, de pár éven belül megoldható a dolog. Egyrészt a középiskolákon keresztül részt vehetsz rengeteg különbözõ nemzetközi programban, amikkel kikerülhetsz, esetleg nem árt, ha direkt ilyet is kezdesz keresni. Ráadásul Angliába gyakran szoktak keresni jó nyelvtudású babysittereket, vagy egyéb alkalmi dolgozókat néhány hónapos munkákra, akiknek különbözõ ügynökségek fizetik a kiutat, automatikusan kapnak a szállást és még fizut is a munkáért amit végeznek. (Mondjuk változó, hogy mi a korhatár, és fontos, hogy jó ügynökséget keress) Mivel 13 éves vagy, annyit tudok tanácsolni, hogy ha komolyan gondolod, haladj céltudatosan abba az irányba, nagyon keményen feküdj neki az angol nyelvnek (legalább középszintû nyelvvizsgát össze kell hozni, hogy kiengedjenek és kezdhess magaddal valamit), de ha tényleg komolyan gondolod, megoldható pár éven belül legálisan.
A kérdező hozzászólása: ok akk megyek a stricikhez!!
13 éves Magyar?! fiú Nem tudja mi az Anglia de még azt sem, Haza otthon! Nem tudhat még semmit a világról. Nem tudja, hogy a kenyeret még Angliában sem adják ingyen. Többet, jobban kell dolgozni érte. Nem rajonganak a külföldiekért. Csak a valamilyen magasan kvalifikált, külföldiek kapnak munkát. Vagy segéd munka, mosogatás, gyorsbüfében nyelvtudással éh bérért. Lakhatás az alsóbb rendûek között. 13 éves fiút Angliában várják a stricik!
16 éves kor alatt tilos a gyerekmunka. 16 fölött is szülõi engedély kell hozzá. Legalábbis itthon. Felügyelet nélkül meg tilos elmennie egy gyereknek ugyanúgy, ahogy dolgozni is.
De legalább válaszolnátok neki, értitek... Újságkihordás, kutyasétáltatás, hólapátolás satöbbi...
Iskolában lehet, hogy vannak tanulmányutak. Érdeklõdj. Esetleg a leendõ középiskoládat is megnézheted, hátha majd onnan.
A kérdező hozzászólása: De szeretnék!!!!
Szia' 3 eve elek kint, dolgozom, a kislanyom 1 eves mult, elegge kepben vagyok a lehetosegekkel... A valasz NINCS munka 13 evesnek. Ilyen idosen ki sem johetsz, max.cserediakkent... 16 evesen lehet leghamarabb vallalni, nyari tanitasi szunet alatt, csak reszmunkaidoben, ES KEVESEBB BER JAR TORVENY SZERINT is, mint egy felnottnek. Ha komolyan ezt szeretned, tanulj angolul, es 18 evesen megprobalhatod, de keszulj fel anyagiakkal is, mert min. az elso honapban az otthonrol hozott tartalekaidbol kell fedezned a szallasodat(kauciot is), az etkezest, szukseg eseten hazautat. Ahhoz, hogy biztonsagban atveszeld kell kb. 600 fontnyi. Itt sincs kolbaszbol a kerites, arra keszulj, hogy az elso 3 honap arra megy el, hogy visszagyere nullara az addigi koltsegeidbol. Gondold at. A Te helyzetedben a leggyorsabb es legegyszerubb megoldas tanulni es kozepiskolaba vagy cserediakkent jonni, ahogy elottem is irtak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!