Találatok a következő kifejezésre: 13 éves Normális, hogy (71 db)

13 évesen normális, hogy tiszta lilás-pirosas, striás a cicim és a fenekem? :/ El lehet valahogy tüntetni, halványítani?

156 cm, 38 kg vagyok. Nem híztam,fogytam hirtelen. Már több mint egy éve ilyen. Nagyon csúnya:/

Legjobb válasz: Szerintem gyorsan nottel meg a cicid is fejlodik:)es novekszik ezert reped meg a bor.Idovel halvanyulni fognak a csikok nem lesz lila es nem is fog latszani majd de eltunni teljesen sajnos nem fog.

Szerintem gyorsan nottel meg a cicid is fejlodik:) es novekszik ezert reped meg a bor.Idovel halvanyulni fognak a csikok nem lesz lila es nem is fog latszani majd de eltunni teljesen sajnos nem fog.
Én is ilyen vagyok.Rossz a bõröd, nem tehetsz róla. Nekem is már 11-12 évesen olyan volt.Nem hízok semmit, mégis egyre több jön elõ.Még a vállamon is van!Tényleg mindenhol! Sajnos nem lehet eltüntetni!Fogadd el!Más nem tehetsz! 20/L
Nekem is ilyen volt, idõvel elhalványult. :)
Ha ilyesmire hajlamos vagy akkor ápold jobban a bõröd, hogy legalább több ne keletkezzen, hidratálj, testápoló, stb. Rendszeresen. Ami meg már megvan az el fog halványulni idõvel. Eltüntetni nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Ne aggódj, csak attól van, hogy a bõröd nem tudott olyan mértékben nyúlni, ahogy nõttél, ezért a bõrödben kis kötõszöveti rostok elszakadtak. Én ennek a terhességem alatt néztem inkább utána, onnan tudm, de a növekedési csík is ezért van. :) Nyugodtan használj rugalmasító testápolót, pl a prevenstria ilyen. :)

13 évesen normális az, hogy mindig azt érzem h kell nekem egy barátnő?

Nem azért h azt mondhassam h van barátnőm.. kell valaki akivel kettesben lehetek, megbeszélhetek vele bármit, és úgy szerethetem ahogy más még soha!

Legjobb válasz: normális, de még korai, majd pár év múlva

normális, de még korai, majd pár év múlva
Endrus te vagy az?:o
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
Jaj:D jófejnek tûnsz ha mondjuk 5 évvel idõsebb lennél rádírnék:D Legyél kedves és izgalmas hidd el elcsavarod a lányok fejét. Viszont szerintem nem kell minden másodikat gerincre vágni nem akkora élvezet az. Belõled igazi férfi lesz már látom:D SOk sikert !
A kérdező hozzászólása: #3! Persze még szex nem lenne!:)
Szerezz barátokat, ffs.
Azt jól teszed.
A kérdező hozzászólása: szerintem is várnom kellene vele.. bár én a lányok társaságát jobban szeretem, és szünetekben nem a telefont nyomkodom.. meg órán is szívesebben ülök egy lány mellett, mint egy fiú mellett..
Normális, persze. Ez tipikusan jellemzõ erre a korra:)
Eszméletlenek ezek a modik, hogy minden kérdést törölnek, de a 100. nyávogós szart meg nem (nem ez a kérdés nyávogós, csak úgy általában). No mindegy! 13 évesen már tombolnak a hormonok, persze hogy kezdesz vágyni egy lányra akit szerethetsz, teljesen normális, csak szex még ne legyen :D
A mai gyerekek nagyon korán érnek. Szerintem normális. 44/F
nekem is pont ez van a fejemben mindennap, hogy kéne egy, aki mellett kiállok, szerethetem stb... :)

Ez normális? 13 évesen tudom, hogy a hormonok miatt tele lkeszek pattanással. De nekem még az orrom is megnőt. :DD ez normális?

Legjobb válasz: LOL.XDDDDDD miért ne nõhetne meg az orrod hormonoktól függetlenül?-.- az ember folyamatosan változik, így az orra is, egyedül a szeme marad ugyanolyan élete végéig..:P asszem. :DDDDDD

LOL.XDDDDDD miért ne nõhetne meg az orrod hormonoktól függetlenül?-.- az ember folyamatosan változik, így az orra is, egyedül a szeme marad ugyanolyan élete végéig..:P asszem. :DDDDDD
Igen, sajna normális.
hát persze, 13 évesen még nagy változásban vagy! :D

Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak hogy műkörme legyen? Persze nem hegyes hanem mintha normális köröm lenne.

http://www.google.hu/imgres?q=hajnailka.hu&start=120&num=10&..

Legjobb válasz: ha valami iszonyú ronda töredezõ rágott körme lenne, akkor igen, a legdiszkrétebbet. Rövidet és franciásat.

ha valami iszonyú ronda töredezõ rágott körme lenne, akkor igen, a legdiszkrétebbet. Rövidet és franciásat.
Csak abban az esetben, ha rágná a körmét, vagy ha magának finanszírozná a zsebpénzébõl. OFF: nekem még soha nem vékonyodott el a körmöm a mûkörömtõl, miután leszedettem, soha nem tört, repedezett. Sõt. Én sokszor azért rakatok mûkörmöt, hogy megnövesszem alatta a sajátomat, mert ha nem védi semmi, csak a lakk, akkor törik. A másik: igaz én mindig felmentett voltam tesibõl általános iskola óta, de nálunk soha nem voltak kemény munkák tesin, futottak, meg kiütõcskéztek, meg megcsinálták a felméréseket felülésbõl, meg az ilyesmikbõl. Kötelet szerintem sose mászott, csak az akinek kedve volt. Akkor is csak fiúk, lányok nem. Lehet, ez csak a mi sulinkba volt így mondjuk, ezt nem tudom.
Megengedném, ha magának fizetné. Illetve ha tisztában lenne azzal is, hogy miután ez lejön neki, nagyon vékonyak és törékenyek lesznek a körmei egy ideig. Szerintem bõven elég, ha megnöveszti olyanra mint a képen, lehet venni zselés hatású körömlakkot és azzal szépen kikenni. sõt, még 13 évesen ez is korai. Szerintem legalábbis.
én nem. nem kislányoknak való. inkább elvinném manikûröshöz 2hetente, és csinálja meg szépen a körmét. nem kell ide semmi mû dolog ahhoz, hogy valami szép legyen
Lesz rá kéthetente 5000 -ed?, hogy az szép is legyen? De egy 13 éves gyereknek nem kell ilyen.Elég ha szépen rendbe teszik, és szintelennel kilakkozza, kis díszítéssel.
Ja, meg azzal is tisztába kell lenni, hogy az a gyerek iskolába jár még. Mi lesz vele tesiórán? Gondolom nem csak ülnek a padon, hanem keményen dolgoznak, kötelet másznak, szekrényt ugranak, kosárlabdáznak stb. szóval megeshet hogy letörik neki, bereped. Szerintem addig felesleges a mûköröm amíg jár tesiórára. Nehogy hiszti legyen a vége, h jajj neki mûkörme van, nem tesizhet, a húgomnak pont most van egy ilyen osztálytársa, mondjuk õk 17 évesek. De akkor is hasonló a helyzet.
nem. halvany lakkal festheti a kormeit de a mukorom nem kislanyoknak valo. mellesleg jol tonkreteszi a kormoket. nekem akarhanyszor volt mindig kellett vagy 3-4 honap mire ugy ahogy megerosodtek. soha tobbet.
NEM!
ha ezt megengeded jovore jon a pothaj aztan majd 16 evesen a mumell. 13 eves kislanynak ne legyen mukorme, nem neki valo!
Kizárt, nem hiszem, hogy egy általános iskolásnak tényleg akkora szüksége lenne rá. Ha leveszik utána a körme rosszabb állapotban lesz, és nagyon jót mondott az a válaszoló, aki felhozta a tesiórát. A mi tanárunk még le is vágta a lányok körmét ha röpiztünk vagy kosaraztunk...
Igen, az is korai lenne. Teljesen egyet értek azzal a válaszolóval, aki kompromisszumnak azt adta meg, hogy majd akkor lehet mûkörme, ha gimibe megy a lány. Általános iskolás, túl fogja élni.
ha nem ribancos akkor igen. elvégre lehet lányos 13 évesen is
13 éves gyerekbõl nem kell nagylányt csinálni.
Van youtube, gyönyörûen meglehet csinálni a körmét minden szar nélkül, és ingyen, sõt sokkal jobb mint a mû.. 13 évesen? 15 évesen már a sarkon fog állni?
13 évesen???? dehogy engedném! A tanulással foglalkozzon ne a mûkörömmel! annak idején még színtelen körömlakkot is lemosta a kémia tanárom a körmömrõl a középiskolában?? Nem manikûr???
Istenem én úgy útálom az ilyeneket -.-'' de am leginkább az idegesít ha pl vki fel tesz itt egy olyan kérdést h 14 évesen aludhat-e a barátjánál, akkor azt legtöbben támogatják (amin am nagyon meg lepõdtem...) de persze a mûköröm már ribancos am szerintem nem lesz még ettõl nagylány és azt bírom h az ilyet mindenki szekálja, meg a szülõk ilyen kis apróságokat nem engednek meg, de persze minden más dolgot szabad..áhh nem értem!!! Én 15 éves vagyok, volt már mûkörmöm 14 évesen, olyasmi mint a képen, ettõl függetlenül nem állok a 'sarkon' meg semmi! Inkább erre költsem mint másra! (cigi, pia meg stb)
igen
ezt a képen láthatót simán megengedném hát ez nem kihívó hanem természetes fõleg ha az õ körme töredezik ezzel szépítheti de egy fokkal nem nagyobbat
Én megengedném.
Hát figyelj én is nagyon szerettem volna mûkörmöt persze csak szolídat, de a nagynéném mûkörmös és elmagyarázta , hogy milyen mellékhatásai lehetnek. Szerintem várj még vele egy-két évet, és majd csak akkor. Addig is lehet kapni a drogériákban úgynevezett Micro Cell 2000 körömerõsítõ lakkokat, én is ezt használom, nagyon szépek lesznek tõle a körmeid, arról nem beszélve, hogy nagyon erõsek lesznek.Persze ez csak egy tanács, te döntöd el. 13/L
Én biztos hogy nem. A 13 éves lányok még csak kislányok. Max olyan 15-16 vagy 17 évesen engedném meg.
Nekem anyukám 12 évesen megengedte, de persze csak nyáron.
Nekem volt 12, 5 évesen mostmár betöltöttem a 13-at és megint szeretnék
Ha úgy néz ki, mintha az eredeti körme lenne, akkor felmerül a kérdés, hogy MINEK? Egyébként nevetséges, mikor 13-14 évesek mûkörömmel flangálnak, és roppant komolynak gondolják magukat. Esetleg ünnepségre megengedném, de csak amolyan "leszedhetõset", amit pl. Claire's -ben lehet kapni. Ha valami körömbetegsége lenne, ami nagyon látványos, akkor is megfontolnám.
nem is volt márt 13 évesen ráadásul suli idõ alat....de a müköröm helyet gél lakkot ajánlom inkáb most vagyok14 és nekem is az van a gél lakk csak rávan festve a rendes köröm re de teljesen ugy nézki mintha müköröm lenne :) )
*nekem is volt márt......az elõzõ hozzá szolást javitom ki:)
6. jajj, mi lesz vele tesi oran tipusu kerdeseket hagyjuk xd rohejesek
A kérdező hozzászólása: Nyárra szeretne egyik ismerõsöm...de csak kipróbálni, és nem folyamatosan mûköröm, csak nyáron 1-szer..az is korai lenne?:)
Nekem is feltûnt, hogy mindenki le lett pontozva (nem is kis arányban) aki nemet írt! Ha valóban a 13 éves lány tette fel a kérdést, akkor kedves, fogadd el, hogy még nagyon fiatal vagy és nem gondolnám, hogy a mûköröm ennek a korosztálynak lenne kitalálva! Én 16 éves kortól engedélyezném a lányomnak a mûkörmöt, ha valamilyen alkalomra mégis szép körmöket szeretne, akkor elvinném egy manikûröshöz, hogy fesse ki szépen a körmeit, vagy valamilyen mintát rajzoljon rá. Ilyen korban ez még bõven elég! Aki pedig azt írta (a 15 éves lány) hogy még jó, hogy nem mi vagyunk a szülei, az ne gondolja azt, hogy csak mert Neki megvan engedve a mûköröm, hogy az a helyes! Manapság a fiatalok nagyon korán szeretnének már felnõttek lenni, ami szerintem egyáltalán nem jó ... Késõbb nagyon megfogják ezt bánni!
Ez is csak Téged minõsít :)
Esetleg ha hisztizne, egy tanács, nálunk nagyon jól bevált. Egyik nap mutattam neki videókat stb-t, hogy mi mit csinálunk és egyik hétvégén a fõnököm megengedte, hogy bevigyem õt magammal dolgozni, csak egy órára. Megnézte mit csinálok, és mondtam neki, hogy én ezért az egy óra gürcölésért x összeget kapok. És szépen kiszámoltattam vele, hogy hány órát kell ilyen munkával végigszenvednem azért, hogy neki mûkörme legyen. Azóta csak arra kér pénzt, ami tényleg szükséges neki. Mûköröm szóba se jöhet.
Nem, dehogyis! Egy kislány nevetséges mûkörömmel szerintem. Ráér õ még ezzel bõven. Inkább csináld meg neki te, szépen lereszelve, átlátszó lakk rá, és kész. De ez csak az én véleményem. :)
nem..fölösleges.
Nem! Nem vagyok öreg, 28 vagyok, de minimum gimi elsõig nem engedném!
Hát akkor ezek szerint én leszek az egyetlen igennel válaszoló.Én megengedném, bár nem úgy hogy 2 hetente más körme van, hanem mondjuk 3-4 havonta..:)
A 3-4 havonta új körömmel is 2-3 hetente foglalkozni kell, mert ha lenõ, vagy tölteni kell, vagy leszedni, mert különben csúnya.
A válaszon NEM! 4 gyerkõc anyukája
Ha mindenki egyet ért abban, hogy nem, akkor mért is pontozzuk le egymást??
Nem! Nem vagyok betokosodott vén kisasszony(32 vagyok), de ha a most 2, 5 éves kislányom majdan szeretne csináltatni tuti biztos, hogy nem engedném. Inkább szépen leápolom, halvány színû körömlakkal kifestem, de mûkörömrõl szó sem lehet.
Még jó, hogy nem ti vagytok a szüleim ;D 15L
NEM
Nem. Fölösleges csak letörik. Egyik osztálytársam azért nem akar semmit csinálni tesin , mert neki a francos körmével bajlódik.
én 13 éves vagyok. és anyukám egyszer megengedte téliszunetben mert nagyon ki akartam próbálni de nagyon lájtos kormoket vett csak ilyen ragasztóval kellett ráragasztani, egy színu volt és nagyon gagyi volt. és sajnos nagyon hamar leestek. szóval anyukám sem engedi meg a komolyabbakat, viszont megengedi hogy hasonlókat kipróbáljak egyszer.
utolsó: a ragaszthatós mûköröm és az épített mûköröm olyanok mint ég és föld :D én a ragaszthatós mûkörömmel már 6-7 éves koromban kísérletezgettem, de tényleg sz.r, nekem is mindig leestek.
OFF: Fogadjunk, hogy a 13 éves kislány tette fel a kérdést, mert a szülei nem engedik meg neki, és mindenkit lepontoz, mert senki nem támogatja az ötletét csak egy másik 15 éves kis csitri :D On: Én sem engedném meg.
kis csitri XDD köszi ezen nagyot röhögtem:DDDDD
Nem. Amúgy meg volt olyan osztálytársam, aki még a kiütõnél is félreállt, mert letörik a körme... Amúgy is nevetségesen nézne ki, na meg keresete sincs rá, hogy elszórja hülyeségekre, az általam megkeresett pénzt meg becsülje meg annyira, hogy értelmesebb dolgokra fordítja. :D

Szerintetek normális, hogy 12-13 éves (viszonylag) kis fúk már rendszeresen önkielégítenek, ejakulálnak, pornófilmet néznek?

Legjobb válasz: Tehát ha jól értem 5 évesen normális, 13 évesen nem az? Barátom, bármit mondanék erre, azt azonnal kimoderálnák...

Tehát ha jól értem 5 évesen normális, 13 évesen nem az? Barátom, bármit mondanék erre, azt azonnal kimoderálnák...
értem, tehát a tudás rossz nem szabad elmondani neki, hogy hogy mûködik a teste mert akkor kóros gondolatai támadnak egyébként meg csak otthon legózna de ha elmondjuk neki hogy mi mire való, egybõl nekiáll kiverni
Lassan harminc leszek és a saját korosztályomtól hallom egyre gyakrabban ezt az "eltorzult a világ" klisét. Fiúk, ha vagytok itt ilyesmi korúak, légyszi nézzetek magatokba és mondjátok meg õszintén, hogy hetedikben(12-13) nálatok is körbejárt-e a fatertól lopott ÖKM a pad alatt. Mert nálunk bizony igen. Ha van itt valaki a 90+ korosztályból nézzen magába és mondja meg õszintén hány évesen volt szokás férjhez adni a lányokat a régi szép "erkölcsös" idõkben. És amúgy mirõl is szól a népdalok 90 százaléka? Mindenki más pedig nézzen magába és mondja meg õszintén: Nem vagytok ti egy kicsit kur­vára képmutatóak? Jelzem, hogy a kérdés nem a szexrõl hanem az önkielégítésrõl szólt. Ja, ha van itt pedagógus az is érdekelne miért pont hetedikes anyag az ember szaporodása. Hmm?
Az önkielégítés normális, a pornónézés nem. Tini koromban én is kutakodtam a szexlapok után a szekrényben, de , hogy nyakló nélkül töltik le a kicsik a pornót, na annak késõbb a barátnõjük látja kárát.
Az ejakulációról meg nem õk tehetnek...
"Tini koromban én is kutakodtam a szexlapok után" Ha lett volna internet nyakló nélkül töltötted volna le a pornót te is. Nem volt. A különbség csupán ennyi. Más kérdés hogy EZ mennyire jó vagy rossz. Az internetet meg kell tanulni használni. Sajnos ez a tanulási idõszak azzal jár, hogy amíg a gyerekek a paypalt ddosolják poénból, addig a szülõk azt sem tudják hogy kéne megnézni a kisp­öcs böngészési elõzményeit (persze ha van esze már rég törölte) Meg persze olyanokkal hogy idejön valaki megkérdezni hogy miért nem hagyják már békén az online stalkerek, és teszi mindezt az igazi nevén amire rákeresve egybõl kidobja a gúgli az illetõ iwiw, facebook, és még egy tetszõlegesen választott profiloldalát ami(k) még csak nincs(enek) is privátra állítva. (tudom hogy teljesen off de pont ma láttam itt egy ilyet) Szóval az internetet kell tanulni nem a matyizást. Én is nézhettem volna pornót a kábeltévén (volt rajta olyan csatorna, igaz csak tíz után) Csakhogy a szüleim, és így én is, teljesen természetesnek vették hogy olyan késõn már nincs tévé. Ha a mai szülõk ugyanilyen természetesnek vennék hogy pl. blokkolják a redtube url-jét, akkor nektek sem lenne fele ennyire sem félelmetes a dolog. Ugyanis önmagában az, hogy a 13 évesek önkielégítenek (amirõl a kérdés eredetileg szólt) az bizony teljesen normális. Ezt, ha jól értem más sem nagyon cáfolja.
Nem valószínû, mert nõ vagyok... Nõk számára meg nem készítenek pornót.
Sztem ezzel nincs baj... Inkább a lányok vigyázzanak magukra.. Ott már nagyobb a probléma
"Nõk számára meg nem készítenek pornót." Csak szexlapokat? De komolyan mi a különbség azon kívül hogy az egyik állókép a másik film? Egyébként pornót mindenki számára készítenek. http://www.hotpornforwomen.com/ (nem nézegettem, lehet fizetõs, vagy szar, csak sokatmondó volt a címe, gondoltam belinkelem)
Akkor úgy értem, hogy a hagyományos szexfilmekben olyan dolgok vannak amik a férfiak számára ideálisak. Engem nem érdekel fél óra szopás, aztán ugyanennyi anál, és semmi nyalás nincs benne. Leginkább a nõ megalázásáról szól, javíts ki ha tévedek. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet, hogy már vannak nõknek készült filmek, de sajnos fizetõs.
lolfail. Én 12 évesen kezdtem maszturbálni, úgy, hogy nem láttam elõtte pornót. Ez teljesen ösztönös dolog, mindenki rájön magától. Attól, hogy a posztolónak kicsit tovább tartott, mint a többségnek, még nem õ a májer, sõt. Egyébként tényleg nem tudom, mi az a "pszichoszexikai fejettség", de azt hiszem, ezzel vagyunk így egy páran (kb. a posztolón kívül mindenki a világon), úgyhogy hadd ne érezzem már rosszul magam emiatt :)
"Leginkább a nõ megalázásáról szól, javíts ki ha tévedek." Rendben, de csak mert ilyen szépen kérted :) Igen, mostanában tényleg ez a mainstream a pornóvonalon, DE pornót minden elképzelhetõ fétisre készítenek. (Némelyiket még H.P.Lowecraft képzelte el anno, gondolhatod) A férfi megalázásáról szólóakat pl. megtalálhatod a 'femdom' keresõkifejezés használatával (esetleg CFNM, az jóval visszafogottabb, de ott is egyértelmû a nõi dominancia) A leszbipornót már meg sem említem, értelemszerûen ott több a nyalás, de nem biztos hogy ez érdekel egy heteró nõt. Általánosságban egyébként tipikusan a softcore erotika készül nõi célközönségnek, míg a hardcore pornó férfiaknak. A kérdés szempontjából a lényeg, hogy magad vagy rá élõ példa, hogy még te is kutakodtál szexlapok után, PEDIG lány vagy, PEDIG nõknek nem (tudtad hogy) készítenek pornót, PEDIG elsõsorban fiúkról szólt a kérdés... Továbbra is tartom hogy a 12-13 év egy teljesen normális kor a legtöbb fiúnak, még ha a kérdezõnél kicsit késõbb is történt a dolog.
Figyelj, nem vagyunk egyformák. Mégcsak nem is egyszerre érik el azt a fejlõdési szintet. Amúgy inkább veled értek egyet, de furcsának se tartom.
szerintem teljessen normális!!!12-13 évesnek sem viz folyik az ereiben!!!
ja!! nemnormális! inkább drogozniuk meg a monitor elõtt kéne függeniük.
egyébként meg honnét tutod, hogy a 12 évesek durva pornót néznek? együtt nézitek?
tetszik, hogy másoknál jobban tudod, hogy nekik mikor szabad maszturbálni mi közöd hozzá? most õszintén szerinted megkérte bárki az engedélyedet? az, hogy te 12 évesen nem maszturbáltál, az nem jelenti azt, hogy másnak sem szabad? vagy van aki hetente csak 1x veri ki más meg naponta 1x most akkor egymásról gondolják, hogy kóros? mai gyerkek egyébként is korábban érnek
Szerintem nem normális. Lehet, hogy tudat alatt ez mindig megtörtént régebben is, de nem így. Szerintem azért ehhez kell egy bizonyos életkor és érettség, és hiába jön valaki azzal, hogy 12 évesen már érett, mert nem. Kb. 17 évesen lehet mondani róla, hogy kezd egyénisége lenni és tudja mit akar. Csak most már ilyen eltorzult a világ...
A kérdező hozzászólása: Én 12 éves koromban még azt se tudtam mi az a blowjob.
Ha így mondod akkor énse xD
de miért zavar hogy önkielégítenek? miért érint téged?
Ezt nem te döntöd el h normális-e vagy nem hanem a természet :D Ha pedig sztem nem lenen normális akk nem csinálnák :D Egyébként biztos késõn érõ típus voltál (én is egyébként) de 13 év az átlag fiúknál... 17/F
Óvodások is szoktak.
A kérdező hozzászólása: Mert korainak tartom. Ilyenkor még nem kifejlettek nemileg. Kis hímvesszõ, kevés sperma. Így nem igazi az érzés. Türelmetlenek várni. és egymástól kérdezik, hogy hogy kell maszturbálni. Meg az egyik fiú elmondja a másiknak h hogy kell maszturbálni amikor neki csak erekciói vannak még. Emlékszem nálam ez teljesen természetesen alakult ki és így jó. Elõször csak merevedéseim voltak gyengék aztán nagyon erõsek. Aztán észrevettem, hogy kellemes érzés ha valamihez dörzsölöm (párna, ágy) a péniszemet. Aztán észrevettem h megjelentek az erekciós cseppeim (persze nem tudtam mik azok) Aztán megtörtént az elsõ magömlésem. Aztán egyre nagyobb magömlések több spermával. Aztán rendszeresen kezdtem önkielégíteni. aztán már a technikára is figyeltem Ez így természetes ha az ember fokozatosan jön rá erre a csodálatos nemi érésre. Nem úgy hogy merevedésem van és holnap már úgy önkielégítek, mint egy gimnazista nagyfiú.Mindenkienek annyira van szüksége mint amennyit a testi és lelki fejlettsége megkíván Kis koromban még pornófilmet sem néztem elõször csak meztelen nõk képeit. Õk meg mindjárt durva pornóval kezdik 12 évesen Ez így nem helyes.
A kérdező hozzászólása: Az ovodások maszturbációja az teljesen más. Az egy tudatalatti dolog.
A kérdező hozzászólása: Ki mondta h 5 évesen normális maszturbálni? Ha valamelyik gyerek 5 évesen a nemi szerveit izgatja. Az véletlen vagy tudatalatti dolog? ha nem érted h mi az a tudatalatti pszichoszexikai fejettség akkor no comment
Vagy normális valami vagy nem. Függetlenül attól hogy tudatos vagy tudatalatti. Elõször döntsd el hogy normális-e vagy sem amikor óvódások csinálják, addig nemigen tudunk érdemben vitázni amíg válaszonként változtatod a véleményed.
azért mert nálad így történt ez a dolog, az nem írja alá azt a tényt h ezt így kötelezõ mindenkinek. és különben sem azért kezdik ilyen korán mert képtelenek várni, hanem mert kíváncsiak. és azt hiszem ez természetes. am meg ez mindenkinek a magán ügye. foglalkozzon vele mindenki maga.
A kérdező hozzászólása: Ne azért kíváncsiak mert kíváncsivá teszik õket. én is kíváncsi voltam anno, de arra amire éppen szükségem volt. Én azt akarom mondani, hogy többet tudnak és csinálnak mint amire szükségük van a lelki és fizikai fejlettségük mellett.(Pl egy 6 éves gyereknek is meg kell elõbb tanulni számolnia matekból az iskolában mielõtt világhírû matematikus lenne belõle. Senki sem az egyetemi anyaggal kezdi mert nem azt tanítják meg neki , mert így természetes.) Reméem értetted a példám.
Maszturbálni kortól függetlenül lehet. A lányok is izgatják a puncijukat már kiskortól kezdve.
Egyre viccesebbek a logikai bakugrásaid. Most komolyan összehasonlítottál egy tanult készséget egy ösztönössel? A diákok jelentõs részének a matematika az egyik legnehezebb tantárgy. Az önkielégítésre viszont egy pávián is rájön teljesen egyedül. Tudjátok mi lenne jó ötlet? Tegyünk közéjük egyenlõségjelet! Amúgy még mindig nem derült ki hogy normálisnak tartod-e vagy sem, ha egy 5 éves (nem feltétlenül tudatosan) magához nyúl. http://kepfeltoltes.hu/100914/troll112_www.kepfeltoltes.hu_...
Szerintem teljesen okés... 14/F

A 13 éves leányomnak eléggé szőrös a lába, a combja is és zavarja . Mit lehet tenni? Normális, hogy 13 évesen epilálót használjon? Nem lesz erősebb a szőrzete? Nem lesz olyan mint egy gorilla?

Legjobb válasz: dehogy lesz, nekem 13 évesen epilálta anya a lábam,meg gyantázta,mg én szõrtelenítõkrémeztem...20 éve vagyok,semmi bajom,3 nap kell,h kijöjjön egy kis borosta...

dehogy lesz, nekem 13 évesen epilálta anya a lábam, meg gyantázta, mg én szõrtelenítõkrémeztem...20 éve vagyok, semmi bajom, 3 nap kell, h kijöjjön egy kis borosta...
Erõsebb semmitõl nem lesz, viszont az epilátor szõrbenövéseket okoz és nem is túl kíméletes. Gyantával jobban járnátok.
hát engem is zavarna....igen, epilálja, erõsebb nem lesz
Nem lesz erõsebb a szõr. Én is inkább a gyantát javaslom, utána hosszabb ideig szép marad a lába, mint az epilálás után.
Nem, ez csak egy tévhit, hogy erõsebb lesz a szõrzet. Nyugodtan szõrtelenítsetek, én a krémet javasolnám. Elõször mondd el, esetleg mutasd meg neki, hogyan csinálja, és õ szõrteleníti magát. Ennek szerintem örülni is fog, mert úgy látja, hogy elismered azt, hogy nagylány. Én 12 éves voltam, amikor elõször szõrtelenítettem. AZ Opilca krémet ajánlanám.
Nekem az elsõ szõrtelenítésem gyantával történt, még anyukám csinálta nekem :) én is szerintem 13 éves lehettem. eléggé szenvedtem, de megérte :) az epilátor nem a legjobb, legalábbis nekem, mert szõrbenövésem lesz tõle, amit aztán csak akkor tudok helyre hozni, ha egy darabig csak borotvát használok. Szerintem mindenképp érdemes az 1.-t gyantával kezdeni.
Krémet ne, az elég durva anyag, és nem is tartós a hatása. Legjobb lenne gyantázni, tartós. Ha van benne rutinod, akár te is megcsinálhatod, vagy bízzátok kozmetikusra. Epilátorral nekem sincsenek túl jó tapasztalataim. :S Nem lesz olyan, mint egy gorilla, ha mégis, akkor az hormonzavarra utal. :D Te nem szõrtelenítesz egyébként? Ha igen, olyan lettél, mint egy gorilla? Ugye, hogy nem. :D
A kérdező hozzászólása: Én 37 vagyok , és alig szõrös ...sajnos az apjáék voltak ilyenek és azt örökölte ...
már úgyse szûz

13 éves vagyok és tetszik egy 15 éves lany. Suliba meg suli utan szoktunk ökörködni de ennyi. Szerintetek mit kelllene csinalni hogy jarjon velem? (normalis kommenteket pls)

Legjobb válasz: VICCEN KÍVÜL: 13 évesen legozz, ne csajozz. Fõleg ne 15 éves után... még gyerek vagy, õ meg már kivirágzott.

VICCEN KÍVÜL: 13 évesen legozz, ne csajozz. Fõleg ne 15 éves után... még gyerek vagy, õ meg már kivirágzott.
randizz vele hivd meg valahova moziba , sétálni és utana mond meg hogy mit is érzel
Elõzõnek: csak kezd kivirágozni. Különbség.
Szerintem nyugodtan elhívhatod moziba, beülni valahova stb. ;)
mindketten gyerekek vagytok sztem hagyd ez a járás dolgot, te meg még abszolút kisfiúnak számítasz, egyikõtöknek sem való a járás

Normális hogy 13 évesen ilyen az életem? Mit tegyek? Hogy javulhatna?

Mindig is ilyen gyenge voltam. Szerintem leszek is:) Gy?l?löm,hogy mindenki er?snek,boldoganak "ismer"..közben nagyon nem így van .gy?lölöm, hogy sosem hiszik, hogy sírtam,mindenki az 'er?s' énemet ismeri, azt a nagypofájú suttyót ami mellesleg..csak azért van hogy tegyem a fejem,én nagyon is beismerem,hogy nagypofájú vagyok, sokszor egy hivatásos csicska:) Egész januárban kezd?dött, amikor elég durván összevesztem a szüleimmel,azóta nem bíznak meg bennem,amit teljes mértékben megértek.szörnyen sokat sírtam, 1 srác miatt,aki átvert 8(!) hónapon keresztül, akkor tényleg nem számíthattam senkire.senkim sem volt, ahogy most sem. Rontottam le a jegyeimet(iskola), úgy ahogy most. semmi nem érdekelt.Anyámék fenyegettek, hogy intézetbe rakatnak..nem tudtam mit csinálni.Májusig mindennap csak sírtam szinte,utáltam élni,egy ilyen kis 'apróság' miatt.megfordult bennem az öngyilkosság is , kemény 12 évesen.(lehet nevetségesnek tartani) 4 hónapon keresztül a szüleim szinte SEMMIT nem szóltak hozzám...s?t. Megismertem Pfeifer Biát,? volt az, aki segített MINDENBEN.!!!!megint haverkodtam, jött a nyár, az életkedvel együtt.:) persze, egész nyaraat biával töltöttem, legjobb nyaram volt.:)Andrissal összejöttem...nemrég nagyon szeretem, még most is(!) Õ nincs velem,mert ? sem szerett,csak a testem miatt volt velem. Biát eldobtam 1baromdágom miatt. Jegyeimet magyon lerondottam.életemnek nem lesz semmi. eredménye.:) Mindigis féltem a 'vakbél't?l..vakbelem van senkim sincs:) mindenkit eldobtam, mert csak magammal bírok tör?dni:) Körülbelül ott vagyok mint anno' Januárban.:) Célom, peodg hogy most elrontsak mindent,megpróbálom megoldani, hogy apámék berakjanak intézetbe, hogy ne legyenek érzéseim. t?njek el:)így senki nem fogad el,mert senkinek sem.kell egy idegbeteg.másik..egyre jobban hajlok inkább Lányokhoz "úgy".nemtudok mit kezdeni.. remélem jót röhögtetek.:) mert én full. komolyan írtam ezt az egészet:)

Legjobb válasz: fiu vagy lány vagy?? szerintem szomorú hogy 13 évesen ilyeneket kell megélned .. probálj a jóra gondolni ..ne akarj magadnak és másoknak se rosszat ..csinálj ugy mintha ujra kezdenéd az életed.. elsõ legyen az hogy tedd hejre a lelki álapotodat.. aztán sorba minden..... ha ilyen fiatalon tönkre teszed az életed hidd el nagyon rossz lessz pár év mulva.. kitartást és sok sikert

fiu vagy lány vagy?? szerintem szomorú hogy 13 évesen ilyeneket kell megélned .. probálj a jóra gondolni ..ne akarj magadnak és másoknak se rosszat ..csinálj ugy mintha ujra kezdenéd az életed.. elsõ legyen az hogy tedd hejre a lelki álapotodat.. aztán sorba minden..... ha ilyen fiatalon tönkre teszed az életed hidd el nagyon rossz lessz pár év mulva.. kitartást és sok sikert
A kérdező hozzászólása: lany vagyok:) nagyonszepen koszonom:) megy a zold pacsi:)
ha szeretnéd hogy segitsek vagy ilyesmi nyugottan irj (: /lány vagyok/ és tényleg Ne akarj magadnak rosszat!! inkább a jóra törekedj
Normális, növésben vagy.
Ez tökéletes a magasságodhoz! Arra figyelj, hogy tartsd ez a súlyod. A súlyod és a centiméterben mért magasságod között 110 az ideális különbség. +- 1 kiló nem számít.
"Ez tökéletes a magasságodhoz! Arra figyelj, hogy tartsd ez a súlyod. A súlyod és a centiméterben mért magasságod között 110 az ideális különbség. +- 1 kiló nem számít." - Kérdezõ, ebbõl csak az elsõ mondatot vedd komolyan. Természetesen nem kell 34 kilónak maradnod egész életedben, és a 110-es csodaszámot szem szokás már komolyan venni. Nem ideális testsúly van. hanem legfeljebb ideális alkat.
2. vagyok. Én sem úgy gondoltam, hogy mindig 145 centi és 34 kiló lesz a Kérdezõ, hanem azt akartam mondani, hogy a centiben mért magasságból 110-et levonva ideális a testalkata. Bocsánat, ha félreérthetõ voltam!

13 éves korban (amikor a mell nő) normális hogy fáj a mell amikor megnyomják?

Legjobb válasz: Ki nyomja egy 13 éves kislány mellét?

Ki nyomja egy 13 éves kislány mellét?
igen
Ki nyomkodja a melleid?
A kérdező hozzászólása: xD úgy értem ha hozzáérek.. vagy mikor veszem fel a melltartót és igazgatom.. ne értsétek félre! :D
Attól is fájhat a melled, hogy nõ. Elõzõ voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!