Találatok a következő kifejezésre: 13 éves A nemiszervemet (4 db)

Sokszor ez a téma még kis korban is szerintetek 13 cm nemiszerv 13 éves korban az kicsi?

Legjobb válasz: 13 évesen már minimum 18 centinek kéne legyen a nemiszerved mérete.

13 évesen már minimum 18 centinek kéne legyen a nemiszerved mérete.
Szerintem ezen az oldalon senkit sem érdekel egy 13 éves kisfiú farkának a mérete. Bocs, de ez van.
Hát elégé én 15 vagyok és nekem 22cm-es!!!
Ti leméritek? :D

13 éves vagyok. A nemiszervemet borotválhatom vagy még tul korai?

Legjobb válasz: Szerintem meg te döntöd el. Ha borotválni akarod, akkor borotváld. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy neked hogy jobb.

OK. :) Fátylat rá. Ha csak simán a borotválásról beszélünk: nekem a kozmetikusom mondta, hogy nem igazán jó ötlet a "kényesebb" részeken borotválni, mert a penge által ejtett apró sebek könnyen elfertõzõdhetnek, netán, ha hüvelygombás fertõzése van (ami azért nem olyan nagy csoda egy nõnél), akkor a gombás fertõzés ott is kifejtheti "áldásos" hatását. Tanácsos inkább nagyon rövidre vágni és csak a környékét szõrteleníteni ("fazonigazítás" :) ). De az ötödik válaszomban éppen azért kérdezgettem, mert én a saját gyerekembõl indultam ki, aki most kezd serdülni. Épp, hogy látszik rajta, még nem menstruál - és nincs elmaradva a korosztályától testi-szellemi fejlõdésben. Igaz, hogy ebben a korban egy év korkülönbség is sokat számít. :) Tehát ha kicsit bõvebben kifejtette volna a kérdezõ, hogy miért akarja (mestruáció valóban ok; zavarja, mert a tornatermi öltözõben cikizik miatta ... stb.), akkor értelmes válaszokat is kaphatott volna, így viszont csak találgatunk a levegõbe. Olykor jó nagyokat mellé. :P
Szerintem meg te döntöd el. Ha borotválni akarod, akkor borotváld. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy neked hogy jobb.
jó, bocsánat, ha megbántottalak, nem akartam:$:) csak szerintem higénikusabb, ha nincs ott szõr, meg mamár "divat" persze ez ne befolyásoljon snekit, én se vagyok egy trendymenõmanó, szóval akinek mi tetszik, , ízlések és pofonok.:)
Mi az hogy miért akarja???Ha akarja hát akarja...nem kell ebbõl rögtön arra következtetni, hogy le akar feküdni valakivel. Lehet hogy egyszerûen csak zavarja, és kényelmesebb lenne neki, ha leborotválná. Amúgy nem fog tõle megerõsödni a szõr, csak mivel hamarabb elkezd nõni, mintha epilálná/gyantázná, úgy tûnik, mintha erõsebb lenne. Szóval ha te így érzed jónak nyugodtan borotváld.De ne azért 'mert az osztályban már mindenki borotválja', csak magad miatt.
Azt gondolom, hogy 13 évesen még minden korai.A borotválás is és amit a leborotvált nemiszerveddel akarsz elérni , az is! Nem tudom hova sietnek a mai tinik!
"Oké, hogy nem borotválod a lányod hónalját, majd ha szellemileg eljut(tok) arra a szintre, és zavarni, fog, majd eltüntetitek, de nem hinném , hogy a lányod a honalján menstruálna." Te figyelj ide! Ne kóstolgass! :) A lányom 12 éves. Nem mindenki yeti már ebben a korban és nem mindegyik mennstruál. :P Majd ha a testi érettségben (nem a szellemiben, mert nem ismersz bennünket, tehát fogalmad sincs sem arról, hogy néz ki a lányom, mennyire kislány még, sem arról, mennyiben állunk fölötted vagy alattad szellemileg) eljut oda, akkor majd megteszem azt, amit ÉN, mint az anyja, jónak látok. Köszönöm az észrevételeidet :P, de itt nem rólam volt szó, még akkor sem, ha odavetettem magunkról egy kósza példát. Viszont VÉLEMÉNYT NEM ÉN KÉRTEM.
Sokkal higénikusabb, ha levágod.Most gondold el, folyik ott valami, és milyen undorító már, hogy összeragad...?pfujj ------ Oké, hogy nem borotválod a lányod hónalját, majd ha szellemileg eljut(tok) arra a szintre, és zavarni, fog, majd eltüntetitek, de nem hinném , hogy a lányod a honalján menstruálna.
Szia.12 eves lany vagyok.En is borotvalom.Engem zavart amikor a folyastol osszeragadt meg minden.Igy sokkal jobb.Ha zavar szedd le!!
"Az elõttem szólónak írom, hogy szerintem a hónaljat akkor le kell szedni, amikor el kezd nõni a szõr. Mert mind1, hogy 12 éves vagy 20, az mindenkinél undorító, ha felemeli az ujjatlan pólóját, és kilóg a szõr..." Hát persze. :P 5 szál pihét majd leborotváltatok szegény kislánnyal (mert neki már az is nagy dolog). :P Kockáztatva az apróbb hámsérüléseket, az ezzel járó fertõzést ... stb. Olvasni tudni kell: "majd ha INDOKOLT lesz, elviszem kozmetikushoz" ------ Továbbra is fenáll a kérdés: MIÉRT akarja egy 13 éves gyerek borotválni a nemi szervét? Merthogy azt nem írta ...
Én az utolsó válaszadó vagyok, és az 5. válaszadóra gondoltam.
Az elõttem szólónak írom, hogy szerintem a hónaljat akkor le kell szedni, amikor el kezd nõni a szõr. Mert mind1, hogy 12 éves vagy 20, az mindenkinél undorító, ha felemeli az ujjatlan pólóját, és kilóg a szõr... A kérdezõnek pedig azt üzenem, hogy szerintem ebben nincs korai, ha téged zavar, nyugodtan borotváld le, mert például én a menzeszt el sem tudom szõrösen képzelni, az szerintem nagyon undorító lenne... Szerintem sokkal higiénikusabb, ha borotválod.
Negyedik válaszadónak ha látja: Azért gondolja mert a kérdés a Nõk egészsége kategóriában van. De lehet csak a fiú tévesztette el ha fiú :D
Borotválni borotválhatod, de minek? :) ) Egy 23 éves és egy 18 éves fiúgyerek + egy 12 éves lánygyerek boldog anyukájaként azt tanácsom: ráérsz még ezzel. :) ------ 13 évesen még nem hiszem, hogy gondot okoz a szõrnövekedés. Ha esetleg túlzott mértékû, és ezért szeretnéd borotválni, az - ebben a korban - orvosi probléma. Ha pusztán esztétikai ok lenne az indok, akkor megkérdezném: Ki látja? Miért zavar? Megszoktad a gyerekkori "szõrtelen" állapotot? Vagy más oka van? Nem kíváncsiságból teszem fel a kérdéseket, csak hogy magadban tisztázd. 12 éves lányom - így a nemi érés kezdetén - boldogan mutatta nekem, hogy "anya nézd, szõrösödik a hónaljam!" :) ) Természetesen - ha majd indokolt lesz - elviszem kozmetikushoz, hogy a felesleget kíméletesen eltávolítsák, de 12-13 éves korban ezt még korainak tartom. :)
Honnan tudja a második válaszadó, hogy a kérdezõ lány? Vagy ilyen kérdést csak Õk tehetnek fel? Esetleg szerinte a fiukhoz is a fiuk kerülnek elõször testközelbe???? És akkor arról még nem is esett szó, hogy a testrész környékét, nem magát a szervet szokták borotválni. Át kéne gondolni a kérdés megfogalmazását és a válaszadást is....
Hát ez szerintem nincs korhoz kötve. Bár ha én a helyedben lennék nem tenném mert fiatal vagy.Ha most borotválni kezded nagyon erõs lesz a szõröd, és késõbb még több bajod lesz vele.Szerintem várj addig mig lesz egy pasi aki ott jár, majd akkor borotváld le.
hm, enis 13 vagyok csak egy kis kulonbseggel, fiu vagyok szoval jobb ha en adom a tanacsokat mivel nekem van ezekhez izlesem (na persze meg a lezbiknek) szoval, nekem az arcszorzetem borotvalva van mar lassan 1 eve, 1 ev alatt olyan eros lett hogy olyan mintha mar a rozsdas keritesen vegighuzod a kezed! Mintha egyik helyen eros a tobbin meg eros de nem annyira, szoval arra celzok hogy a fiuk szeretik a borotvalt noi nemiszerv kinezetet (szerintem a legtobb jobban kedveli azt), de vigyazz mert lehet hogy az arcszorzet es a testszorzet nem hasonlit annyira egymasra de az alkalmazkodasuk viszont elegge, tehat ez toled fugg ha a kozeljovoben akarsz parkapcsolatot (szexel) akkor csinald de ha a tavolabbi jovoben akarsz akkor hagyd ugy.

Az normalis ha a nemiszervem 8 cm es 7 cm atmeroju 13 evesen?

Legjobb válasz: egy korong van a farkad helyén?

Nesze mégegy bögre :)
egy korong van a farkad helyén?
matek egyes.
Az majdnem négyzet alakúxDD
Pisilni nem mindegy mekkora?
A kérdező hozzászólása: bocs 1
Te tudod, mi az az átmérõ?? Nem úgy látszik.
XD akorong fas, zu gyilkos 8centi
Az elég érdekes. :DDD
Na akkor fussunk neki mégegyszer.. Mik a paraméterek?
lehet h neki akkora marad. vannak kicsi péniszû férfiak is
Hello.Én 12 éves vagyok.Nekem állva 6-7 cm a méretem.Szerintem ebben a korban neke jo.Elonedvem is van mar.Szorosodik is. Gabi, a fiad ak van mar elonedve vagy valami?
A kérdező hozzászólása: Hát 5 éves korában mûtötték lágyéksérvre. Talán ez befojásolhat valamit?
Hát én arra tudok gondolni, hogy azzal csak tisztában vagy, hogy az apué mekkora. És mivel eléggé meghatározó szerintem, hogy apu mivel van megáldva, azért lehet következtetni kb a gyerek méretére is. Na már most ha apu sem rendelkezik túl nagy mérettel, akkor a gyerektõl se kell várni, hogy legyen alatta egy 25 cm-s szerszám. Ha pedig apunak nagy van, szerintem még akkor sincs gond, hisz még csak 13 éves a csemete. De persze ez csak magánvélemény, elnézést ha hülyeséget írtam! Na meg lehet apu is emlékszik, hogy õ mikor kezdett nõni... Saját tapasztalat: nekem kb 16 éves koromra lett olyan hosszú, amilyen, és elég hirtelen történt a változás. A vastagsága pedig most kezd beállni, az elején elég kis cingár volt, most meg már azért elég vastag lett. 20f
Elõzõ hozzászóló! Már ne haragudj, de a levélbõl úgy tûnik, hogy egy szülõvel beszélsz! Nem illik ilyen szavakat használni! Kedves kérdezõ! A kicsin mit kell érteni? Mióta szõrösödik a kukija? A nemi érés minden gyermeknél máskor és máshogy jelentkezik. Vannak olyan gyermekek, akiknél a konkrét nemi érés csak 13-14 évesen kezd el beindulni. 14 évesen még csupasz is lehet a fütykös. A kóros az, ha 16 éves koráig nem indul be a nemi érés. Ekkor már orvosi kivizsgálás is szükséges lehet, hogy nincs e hormonbetegség a háttérben. 13 évesen még nincs baj! Még gyerekrõl beszélünk bármennyire is nagyfiúnak tûnik a csemete. Pláne úgy nins baj, hogy pelyhedzik a kukija felett. Közel 24 éves koráig nõ az ember. Még van 11 éve, hogy nõjön aminek nõnie kell. :)
Ha engedi, h más nézze a fütyijét akkor még nem kamaszodik/érik...lesz egy idõszak amikor hírtelen megnõ, de azt nem engedi, h nézegesd...ha normális.
Hát 13 évessen ha nagyon kicsi akkor orvos nagyon kicsit azon értek h pl 9 éves kora óta nem nõtt ...
Te stírölöd vagy mi? (...) Tényleg lényeges lenne mennyi az a kicsi. Eddig csak az volt sláger hogy magának a gyereknek nem volt ezzel a problémája. Most már a szülõnek is?!
Mekkora? Mert ha nagyon kicsi, akkor orvos. Ha nem, akkor csak simán kisfaszú lesz, valaki azt szereti.
Gabi! Az jó jel, hogy szõrõsõdik, akkor már elkezdett érni, szóval nem késõnérõ. De nem mindegy milyen magas a fiad? Tudod van akik kisebb nõvésûek azoknál néha késõbb nõ csak meg a fütykös. Nem volt korábban here mûtétje, vagy valami kiskorában a fütyijével?-Mert az is néha befolyásolja a fejlõdést és néha késõbb nõ meg miattuk a fütykös. De ennyi idõsen még nem baj, ha nem nagy, van akinek eleve nem lesz nagy kukija, a lényeg ha áll, akkor legyen nagy, mármint késõbb a sexuális életnél.De 15 éves kor körül szokott nagyot nõni a nemiszerv, meg akkor nõ magasságra is a srác.
HELLO! én is 13 éves vagyok és nekem felálva 13 cm. de abban nem tudok segiteni hogy miért nem nõ neki.
Kedves Apuka/Gabi! Szerintem 13-14 évesen még nincs semmirõl lemaradva a fiad. :) Ha már szõrösödik, akkor hamarosan a többi dolog is beindul nála. Semmiképpen ne aggódj emiatt. Egyébként azok a férfiak, akiknek petyhüdt állapotban nagyon kicsi a pénisze, álló helyzetben tekintélyes méretekkel büszkélkedhetnek, gondolom Te nem merevedéskor láttad neki. Nemsokára elkezd nõni magasságban, ezzel nagyjából egy idõben szokott fejlõdésnek indulni a pénisz és a herék is. Ahogy EE is írta, 16-17 éves koráig nem kell foglalkozni ezzel a kérdéssel. :) Ha pedig akkor is ne adj' Isten problémái lesznek, úgyis megkeres Téged, hogy mit tehettek, legalábbis ahogy olvasom, közöttetek megvan a bizalom, ami nagyon jó, mert legalább Tõled fog kérdezni és nem a haveroktól, akik esetleg félreinformálják. 25/L
Akkor eleve nem túl magas a sárc se, de szerintem is fog még nõni, mert nekem is mint írtam van pár unokaöcsém akik kis mérettel indultak és hát megnõtt nekik azért, oké utána sem lett nagy, de elfogadható és a magasságukhoz jó, meg nem is ez fog késõbb számítani.Meg az igaz, hogy 16 éves kor az ameddig minden fizikális dolognak meg kell jelenie, sperma, szõr ilyesmik, meg ekkora nõ meg a pénisz, szóval a normális határban bõven bennt van a gyerek.De nem szabad feltûánõen nézegetni, mert akkor állandóan aggódni fog, mint az én egyik rokonom is, aztán csak meg nõtt.Ha õ maga hozná fel a témát, akkor meg mond el neki, hogy vannak akiknek késõbb nõ meg, türelmesnek kell lenni és megvárni, és majd az idõvel megnõ.Szóval tudnia kell nincs vele baj, meg azt is elmondhatod hogy nem kell elhinni, (ha késõbb ez a téma felmerülne, mert gyakran felmerül ennyi idõseknél, )hogy sokan az õ korában hazudoznak azzal mekkora is van nekik, nem kell mindent elhinni, azt sem amit lát tévébe, vagy hall másoktól.Meg az õ korában soknak még kicsi és csak 2-3 év múlva nõ meg.De ezeket csak akkor beszéld meg vele, ha õ hozná fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
13 éves kor környékén a kb. 3 cm teljesen normális méret. Nagyon sok hasonló korú gyermeknek van ilyen méretû fütyköse. Ahogy EE írta: Ha nincs fitymaszûkûlete, letapadása, rövid fitymaféke teljesen normális a kis kukac. Azt, hogy errõl tudtok e az egy másik kérdés. Ilyen korú gyermek már nem biztos, hogy engedi apának, anyának hátrahúzni a fitymát. Az, hogy oviban minden rendben volt nem jelenti azt, hogy még most is...
Kedves Apuka! 1.) Nincs jelentõsége az apa fütyiméretének, nem feltétlenül befolyásoló tényezõ a méret szempontjából. :-) 2.) 12-13 éves gyereknél ez még normálisnak számít, legyen az a kukac akármilyen kicsi. Nem egy gyereket láttam már ebben a korban én sem, erre a korra még esetleg az le7 jellemzõ, hogy a fitymájuk feltûnõen elõhosszabbodik, olyannyira, hogy legalább 2x-3x kell húzni rajta, mire elõbukkan a makk. Tudom, hogy nyugtalanít a kérdés, de ne feledd el, ha a gyereket nem zavarja, akkor téged se zavarjon! Mert ha tégedet ez zavar, a fiad meg ezt látja rajtad, akkor el fog gondolkodni azon, mi bajod le7, és a te dilemmádat õ is elsajátítja rólad (szülõi rosszpélda). És ha õt is zavarni kezdi ez a dilemma, csak mert ugyan akaratlanul, de beléneveled azt, hogy nem ez nem normális, közben meg nincs se fitymaszûkülete, se merevedési zavara, késõbb emiatt lesz majd gátlásos. nem egy ilyen gyerek mondta, hogy nincs megelégedve, mert vagy a fülébe ültették a kétségeket, vagy TV-t, rosszabb esetben korosztályon alul pornót nézett, és azt hitte, hogy az õ mérete rendellenes!!! :-O 16 éves koráig BÕÕÕSÉGGEL ráértek még aggódni a fütyiméreten, azonban egyik egykori kollégámnak tudod mennyi volt a fütyköse petyhüdten? (1 cm!!!) És mit gondolsz, õt ez érdekelte?? NEM! A bnõjét sem, mert azóta is boldog a házasságuk. Szal nem értem miért aggódsz!? Ha hátrajön neki a fityma, nincs letapadása, szûkülete vagy rövid fékje, esetleg van úgy, hogy ágaskodik neki, pl. fürdésnél... akkor NINCS GOND, te meg ne beszéld bele! :-o Tudom, hogy aggódó apuka vagy, aki imádja a fiát és a szíved szakad, hogy reménytelennek látod a fiad péniszméretét, és elképzeled a helyzetet, hogy mit fog átélni akkor, ha az elsõ csajával elõször bújik majd ágyba, és a csaj meglátja, hogy neki "milyen kicsi", de hidd el, ... MOST MÉG KORAI EZEN AGGÓDNOD! Majd 16 ÉVES KORA UTÁN RÁÉRTEK ezzel foglalkozni, de ELÕBB SEMMIKÉPP SEM! (Errõl lenne néhány tanulságos, és érdekes sztorim...) :-o 3.) A testmagasság SEM mérvadó. Láttam már alacsony gyermeket nagy farokkal, de magasat is "törpicúrral". Az sem lényeg, milyen súlyos testileg, max a pocakosság egy picit "csökkent7i" a méretét "látszatra". :-o 4.) A lágyéksérv az egy rendellenes állapot, a pénisz genetikailag alapprogramozott méretét -- amely ennyivel bármelyik õsötöktõl függ7 -- NEM BEFOLYÁSOLJA! :-) ====== Szóval ne aggódj, ... a méreten pedig még korai agyalni! Csak türelem, ez még változni fog, pláne úgy, hogy már szõrösödik, eddig pedig jó! ;-) Üdv: EE
Az nagyon kicsi :O:O
A kérdező hozzászólása: Magassága kb. 150 és 160cm között. Én (apuka) 175 cm vagyok. A fütyköse kb. 3cm lehet. Köszönöm az eddigi válaszokat!
Gabi! Nekem 2 kismérettel rendelkezõ ismerõsõm volt, na az egyiknek is sérve volt és csak 13 éves korában nõtt meg neki odáig folyton mérte és normál állapotban alig 3 cm volt neki, tudod folyton parázott meg õ alacsony is volt és 13 évesen nõtt meg olyan 165 cm re szóval addig törpicsek volt magasságra ilyen 150 cm es volt és hiretlen nyúlt meg és cerkára is, legalább 7 cm lett neki nyugiba.De amint megnyúlt és belépett a kamaszkorban(szõrõsõdött) megnõtt a fütyije, na nem nagyra de azért pont megfelelõ lett a magasságához. Szóval szeritem a sérve is befolyásolja, ha nyúl a gyereked akkor nõnie kell a kukijának is, ha csak nem eleve kisméretû lesz, de ez nem betegség, a lényeg, hogy állva legyen majd normál méretû legalább 10-12 cm, de még ehhez nagyon fiatal, van még ideje. A másik rokonomnál nem volt elõtte semmi baja a nemiszervével, de õ is igen alacsony volt és õ csak 15 évesen szõrõsõdött meg nõtt meg ilyen 167 cm körülire, most se magas eleve alacsonyak és csak akkor nõtt meg neki a kukija igen kicsi volt neki addig és hát 15 évesen is csak 13 évesnek nézett ki, meg hát akkor is volt neki a kukija mint egy kiskamaszé, de idõvel azért 17 éves korára utolérte a kortársait. De nem lehet ám genetikailag örökölni a nemiszerv méretét, errõl láttam egy mûsort, meg van hogy valakinek eleve nem lesz nagy a kukija.Hány férfi van, ahol nagy az apáé kicsi a felnõtt fiáé, vagy fordítva.Vagy nagy mellû a lány és kicsi az anyáé és fordítva.A magasság az ami genetikailag öröklödik a többi az más tényezõtõl is függ. Válaszolj létszíves, hogy tudjunk választ adni! Milyen magas a fiad?Milyen magas az apukája? TE mekkorának sacolod nyugalmi állapotban a kukacát a fiadnak? De szerintem nem kell még félni semmitõl sem, mert valakinek csak késõbb nõ meg, 15-17 éves kora körül.
Hány cm ka. Állva?
A kérdező hozzászólása: És õ ettõl még élhet teljes életet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek!
22.33-as vagyok. Engem szóltál le, drága másik válaszoló? Megfogalmaztam visszafogottság nélkül, mi a helyzet. Egyébként meg miután az anyuka úgy írja ki a kérdést, hogy a húgom szebben megfogalmazná, a befolyásolja szót pedig leírja pontos jével, nem hiszem, hogy nekem olyan hú de szépen kellene beszélnem. Ennyit errõl. Azonban a kérdezõ még mindig nem árulta el, mekkora az a kicsi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!