Találatok a következő kifejezésre: 13 éves 168 (11 db)

13 évesen 168 cm 55 kiló sok?

Legjobb válasz: egyáltalán nem sok, még kevés is!

egyáltalán nem sok, még kevés is!
65 kiló az ideális :D =D
15 évesen 160 cm és 40 kg kisfiú voltam :D 18 éves vagyok 182 cm és 62 kg :D még ne aggódj sehová
ne haragudj, de szerintem sok.. 50kg lenne ideális.
Nagyon sovány. 168 cm-hez legalább 50-55 kg kellene.
Sovány
elég soványka lehetsz, mert én 163cm és 45 kg vok és elég vékonynak tartom magam:S 15/L
nagyon sovány min 55kg
43?Jéézusom..ez tényleg sovány!
Eszel te rendesen?? Az a 43 kiló nagyon kevés... Én 155 centisek vagyok 43 kiló, és így is vékony vagyok:S
Hát az iszonyú sovány, én amikor lefogytam 42 kg-ra (158 cm vagyok), akkor azt hitték, hogy a csontváz lépett elõ a szertárból. Hozzá kell tenni, nekem gyomorproblémáim voltak, 2 hetet feküdtem kórházban és ezalatt szinte alig ettem. Rögtön kezdjél el hízókúrázni, mert komoly szervi bajaid lehetnek -tapasztalatból mondom. Most vagyok 46 kg, xs-es ruhát hordok, szóval ugyanúgy vékony vagyok, de ha rámnéznek akkor nem egy egészségtelen nõt látnak. A szomszéd lány 170 cm és 50 kg, de õt is elfújja a szél. Szóval minimum 10 kg-t fel kéne szedned.
Nekem van egy 170 cm magas és 44 kilós osztálytársam.Az igaz, hogy sovány de azért annyira nem vészes a helyzet szerintem...
sztem okés vagy
sztem nincs semmi bajod :D én 15évesen 162 cm és 44-45 kg vok XD...rengeteget eszek de hiába..nem hizok..:S
A kérdező hozzászólása: már hízok sokat eszek és mozgok és már 45 kg vok! :D:D:D ;)
A kérdező hozzászólása: hát.. most táncolni fogok aztán esetlegmodellkedni :D =)
Szeritnem menj el modellkedni !! Igy kihasznalhatod a magassagod es a vekonysagod is :P
Hát tényleg kevésnek tûnik, de mivel még fejlõdsz, ezért nem mondanám kóros soványságnak... én is 13 éves vok, 165 centi és 50 kiló
Akkor valszeg alkatilag ilyen vagy, szóval nincs túl sok esély a változásra, mert egyik barátnõm is nagyon vékony, és hiába akar hízni, nem megy neki. Azért sportolj rengeteget, mert izmosodni fogsz, és az jó, mert nem csontos leszel, hanem kicsit formásabb.
A kérdező hozzászólása: ja és valószínû azért vagyok ilyen vékonyka mert anya is ilyen volt és valószínû h tõle örököltem
A kérdező hozzászólása: ja és hízni meg nem tom h h kéne mert nem írják sehol sem h hogy kell hízni csak azt h h kell fogyni :?S hát ez a gond
A kérdező hozzászólása: nem mondja senki h gebe és kórósan sovány lennék. azt szokták mondani h manöken alkat és h szép vékonyka. : gyomorproblémám nincs. naponta eszek legalább 4-5 kenyeret és nayponta kétszer pörköplt levesek rántott hús sült meg ilyenek...
A kérdező hozzászólása: mostmár 168 cm vok és 48 kg :D:DDDD

Apukám 168, anyukám pedig 160 cm magas, tesóm 13 éves és még 150 cm sincs. én 16 éves vagyok, 181 cm. Mi az oka hogy ennyivel magasabb vagyok tőlük?

Legjobb válasz: Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.

Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.
Lehet hogy a nagyszülõk vagy valamelyik más rokonod magas volt és tõle örökölted.Az én anyám 165 centi apám is 3 centivel alacsonyabb nálam én meg 174 centi lány vagyok. Azt mondják a nagyszüleim voltak nagynövésûek és tõlük örököltem a magasságot.Az unokatesóim is eléggé magasak.Mndaketten fiúk 17 és 19 évesek majdnem két méter magasak.
Valószínûleg öröklés, 6 generációra visszamenõleg örökölhetünk. Azonban lehet nõvekedési hormon túltermelése is, azt hiszem az agyalapi mirigy állítja elõ, ott is lehet bibi. De ennek baromi kevés esélye van, sokkal valószínûbb egy magas felmenõ a családban.


168 cm-es, 13 éves lánynak kb. mi az ideális súly?

Normális kérdéseket várok, nemolyat, hogy: 13 éves = 13 kg. Tudom, hogy nem létezik az ideális súly, csak úgy körülbelül. :) Elõre is kösszke.

Legjobb válasz: Fontos lenne. :)

A kérdező hozzászólása: Fontos lenne. :)
50-60kg
Amíg fejlõdésben vagy, addig pont nincs ilyen, hiszen sokszor úgy megy, hogy zsírfelhalmozás és hosszanti növekedés váltják egymást, emiatt egy szer "hosszú nyurgának", máskor "teltnek" tûnhet egy tinilány. 18 éves kor után a BMI adhat támpontot, az életkor és a testmagasság segítségével megadja, hogy mi az ideális testsúly (ez nem egy adott kilószám, hanem tól-ig) és hogy mi az ami alatta vagy felette van ennek. Nem tudom hogy túlsúly miatt aggódsz-e (fiatal lányok ezt szokták), menj el a házi orvosodhoz, ha túlsúlyos lennél, akkor biztosan figyelmeztet erre.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok túlsúlyos, ellenkezõleg.
Akkor most a megnyúló idõszakban vagy. Ne izgulj, nem marad így. Persze fontos az is, hogy milyen testalkatot örököltél, valószínû, hogy hasonlítasz majd valamelyik felmenõdre. (Lehet apai nagyanya is, vagy bárki más).Ha õk vékonyak voltak, akkor lehet hogy az is maradsz, de azért fel fogsz még halmozni egy kis zsírt, combokra, popsira, mellekre. Táplálkozz kiegyensúlyozottan.
54 kg - 56 kg szerintem.....
Ilyenkor még kár ezen gondolkozni. Amúgy meg kb 58-60 kg.
Hát itt mindenki hülyeségeket mond. Az én barátnõm 158cm, és 49 kiló. Teljesen jó az alkata, egyáltalán nem vékony, hanem olyan tökéletes (nekem, mivel a barátnõm :) ). szerintem olyan 50 körül. Ja, és õ 14 éves.
figyi én 13 éves vagyok igaz kisebb de nem sokkal de 50kg vagyok am nem mások vélemény számit valaki azt mondja dagadt vagyok mások hogy pont jó de nem érdekel senki csak az hogy a saját testem és nekem tökéletes :)
NEM!
egyáltalán nem kellene fogynod, ez a súly ideális a korodhoz és a magasságodhoz
1385, 6
Pedig elég nagy hülyeséget kérdeztél :)
Hogy hallaná?
A kérdező hozzászólása: hallod nemvagyok hülye..:D
:)

13 éves lány 168 cm 48 kg?

koromhoz képest jók?

Legjobb válasz: vékony vagy, ha 10 cm-mel alacsonyabb lennél akkor lenne ideális az a súly

vékony vagy, ha 10 cm-mel alacsonyabb lennél akkor lenne ideális az a súly
10 kilót simán hízhatnál! Ez nagyon kevés!!!
naagyon vézna vagy én egy évvel vagyok idõsebb és 60 kiló pedig nem vagyok dagadt (de fiú)
nem jó, sovány vagy, remélem nem azért kérdezted, mert kövérnek tartod magad ebben az esetben nem ártana szakemberrel beszélne

168 cm vagyok és 57 kiló, 13 éves. A felesleg miatt le szeretnék fogyni. Mit tegyek?

A tavaly óta felszedtem magamra egy kis felesleget, ami nagyon zavar, hiszen eddig sokkal csinosabb alkatom volt. Most a csíp?mre és a hasamra rakódott le egy kis felesleg, ami miatt nem érzem jól magam a b?römben...Mit tehetek? Arra gondoltam, hogy kevesebbet eszek délig,f?ként gyümölcsöket és zöldségeket, délután pedig egyáltalán. Ezzel bevállhat? Legalább 5O kg-ig le akarok fogyni.

Legjobb válasz: Edzés kérdése, hogy milyen lesz az alakod. A gyümölcsök egészségesebbek, de van amelyik elég kalóriadús, úgyhogy olyan drasztikus súlycsökkenést nem lehet így elérni.

Edzés kérdése, hogy milyen lesz az alakod. A gyümölcsök egészségesebbek, de van amelyik elég kalóriadús, úgyhogy olyan drasztikus súlycsökkenést nem lehet így elérni.
Elárulom, h semmi felesleg nincs rajtad, ezt hívják úgy, h nõiesedés. Sportolj, és akkor lemegy az a kicsi, is, de 50 kilóval csúnyán gebe lennél. Ja, és eszed ágában ne legyen ilyen hülye délig csak gyümölcs aztán semmi, mert kórházban kötsz ki - ha normálisak a szüleid.
Neked nem a kilóiddal van problémád, testkép zavarod van. Arról nem is beszélve, hogy egy 13 évesnek, aki ugye javában fejlõdésben van, kifejezetten káros a fogyókúra. Kivéve szélsõséges esetben, (ha kóros elhízásról van szó), szigorú orvosi felügyelet mellett jöhet szóba. Anyud ezt nem tudja? Rámehet az egészséged.
átlagos
lányoknál normális suly lenne , de fiunal azért hizhatnál 60-ig :) , de majd magától megy.
Nem tudom az mivel jobb ha az embernek kilátszik a bordája meg a karja kb. 10 centi kerületû... Jó az ha kicsit húsosabb, emberesebb testû :D
magyarul ha 65 kg lennél most olyan dagadt lennél hogy anyádék félreraknának télire
hát kicsit talán sovány
az ilyenek mindig felnõtthöz hasonlítják a gyereket... nyilván egy 170cm-s felnõtt van vagy 70kg de 16. év után kezdessz el kicsontosodni(ezért lehet csak addig javítani a gerinced egyenességét) és akkor kapsz egy halom plusz kilót meg még izmosodsz is nem is kicsit tehát tökátlagos
168cm és 51kg? Hát ez nem átlagos.... 170cm-es ismerõsöm, 65kg, és átlagos testalkatú. (Nem jár gyúrni...) De ez attól is függ, hogy milyen a csontozatod... stb. De szerintem sovány.
amit az elõzõm írt krva nagy baromság, ez átlagos
Vagyis bocs, elsõ vagyok, az soványnak számít. Olyan 63-64 kg-nak kéne lenned....
hát hízhatnál 2-3 kilót :D
Teljesen korrekt.
A kérdező hozzászólása: jaa...es legyszi irjatok majd kort is...
szerintem kicsit sok
Hát testmagasság -110.Szóval pont jó:)
sportolás nem fog megártani
szerintem pont jó, egészséges, ne akarj úgy kinézni mint a mostani "sztárok" 40 kilós, anorexiás testtel. persze ha mozogsz, az tényleg jó, mert formálja az alakod. 20L
pont jó:) :) 13/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!