Találatok a következő kifejezésre: 13 éves és van egy (164 db)

A Hgom 13-éves és van egy 16 éves barátja! És már arra készülnek hogy lefeküdjene, k holott még csak 1 honapja vannk együtt! Mit tegyek? Hogyan beszéljem le erröl öket!

A multkor haza mentem a boltbol és felmentem az emeletre/ emeltes lakásunk van/ és hogy leindultam a lépcsön halotam ,hogy sexröl beszélgettek,hogy mikor kéne és hogyan!! És én az este leültem a hugommal beszélni ,hogy még nagyon korai és ö aszt mondta, hogy ehez seemi közöm és azota áll,velem szoba amiota megprobáltam beleszolni!!! A szüleinkre nem ,számithatunk,mert nem foglalkoznak velünk!! Mégis mit tegyek??? Nagyon féltem ,hisz még gyerek!!! Egy 17-éves lány

Legjobb válasz: Esetleg megpróbálhatnál beszélni a barátjával de õszintén szólva nem hinném hogy különösebben meghatná õt a problémád... najóóó, ha szereti a húgodat akkor lehet hogy elérhetsz vele valamit. Egyébként kérdezz rá nála hogy miért akar már ilyen fiatalon szexelni... hátha valami olyant mond amirõl be tudod neki bizonyítani hogy hülyén gondolja

Esetleg megpróbálhatnál beszélni a barátjával de õszintén szólva nem hinném hogy különösebben meghatná õt a problémád... najóóó, ha szereti a húgodat akkor lehet hogy elérhetsz vele valamit. Egyébként kérdezz rá nála hogy miért akar már ilyen fiatalon szexelni... hátha valami olyant mond amirõl be tudod neki bizonyítani hogy hülyén gondolja
Én is a fenyegetést választanám, persze nem durván, csak úgy adnám elõ, hogy érezze a súlyát a dolognak. A fiúnak is el kellene mesélni, hogy bûncselekményt készül elkövetni, még akkor is, ha a kislány önszántából vállalkozna rá. Jól teszed, hogy nem hagyod folyni az eseményeket. Ha a szüleitekkel nem lehet ezt megbeszélni, akkor fõleg ne hagyd magadra a hugodat. Ha hallagat rád, késõbb hálás lesz neked, mikor érettebb éssze fel tudja fogni. Remélem sikerrel jársz, a kislány érdekében fõleg!
gondolkozz, mielött ilyet írsz. 14 év alatt nincs pardon. Ha valami baj van, akkor az orvos hivatalból tesz feljelentést, a fiut bezárják, és ha kiderül, hogy a tesója tudott róla elõre, akkor még akár õt is lazán... Ezzel nem lehet szórakozni. Meg próbáljon utána a szülõk szemébe nézni...
Tényleg azt hiszitek hogy ezzel visszatarthatjátok a lányt?:( ebbõl az lesz hogy a hogod nem osztja meg veled ha megtörtént és valami baj van.. szerinted akkor kitõl fog segitséget kérni? Szerintem beszélgess vele a párkapcsolatokról és sajnos ha nem tudod lebeszélni akkor mond meg neki hogy rád mindenben számithat. Én 14 voltam és a 26 éves nõvérkém segitett mindenben. Most 21 vagyok és azóta is hálás vagyok neki azért amiket akkor tett értem.
mondd meg nekik, hogy tökmindegy, hogy õk mit éreznek és gondolnak, amíg a hugod nem múlik el 14, addig konkrétan bûncselekmény és te ennek megfelelõen fogsz eljárni, ha nem bírnak várni... te leszel a szemét, de hatni fog.
Tudom h most ez miatt lefogtok pontozni de kegyetlenül de én azt tanácsolom, h hagyd rá az egészet. Rengeteg ilyen kérdést olvastam már ezen az oldalon, és majdnem mindrõl ez a véleményem. Akár szépen fogsz vele beszélni ezekrõl a dolgokról akár megtiltod neki ígyis úgyis megcsinálja szal minél jobban tiltod annál jobban megfogja tenni. Azt javaslom h vond bele ebbe a szüleidet. Ha eddig nem foglalkoztak veled ezután a történet után biztos fog. Szerintem azért akarja a hugod ennyi idõsen elveszteni mert gondolom a suliban is ezt látja/hallja h már mindenki milyen "felnõtt" mert lefeküdt ezzel, azzal. Hidd el... Ha bekövetkezik a baj (terhes lesz, betegsége lesz) akkor ráfog jönni h hinnie kellett volna benned. Tudom eléggé "visszataszítóan" hangzik amit írok de gondolj csak bele... Ha rájön mit csinált akkor többet nem fogja. És ha õ ennyire akaratos és ez a gondolat van a fejében: "márpedig akkor is megfogom csinálni akár mit mond ez a hülye nõvérem" (bocsi) akkor úgyis megfogja tenni!!! Ne foglalkozz vele... (bocsánat ha szemetül fogalmaztam) cukorfalat
Csatlakozom a legutóbbi válaszolóhoz......
Mondd el a hugodnak és a barátjának is hogy ezért lazán lecsukhatják a srácot. Persze nem tudom mennyire érdekli ez õket, ha nem tudsz mit tenni legalább segíts neki, védekezés, akármi. Esetleg elmondhatod hogy mennyire fáj az elsõ hátha megijed...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , a válaszokat de emiatt ne veszen ösze senki!!! Én megprobálok mindent amit lehet tenni és ha mi a szüleinkre nem számithatunk makd beszélek a pasi szülievel öket tuti hogy érdekelni fogja!! Ténleg köszönöm a válaszokat!!! Mindenkinek
Szia! Mondd meg neki hogy 1 hónap nagyon kevés, hogy várjon még 1 évet(sztem ne mondj ennél többet mert nagyon távolinak fog nekitûnni) hogy tényleg tudja nem csak szexet akar és tényleg mûködik-e a kapcsolatuk, mert ha nem nagyon erõsen meg fogja bánni.
Ez nagyon komoly dolog. Az biztos, hogy beszélgetéssel nem valószínû, hogy meg fogod tudni gyõzni, de ha fogod és beszélsz a fiúval, meg persze a szüleivel és megmondod, hogy fel is fogod jelenteni a rendõrségen, biztos, hogy meg fogja majd gondolni. Nem a hugoddat kell lebeszélni, hanem a srácot, ugyanis biztos vagyok benne, hogy érdekli, ha nem jönne össze, akkor ténylegesen menj el a rendõrségre és tegyél a srác ellen feljelentést, ezzel megakadályozod az esemény megtörténtét, mert a rendõrség biztos, hogy nyomozni kezd, de persze te leszel a szemét, de hidd el, hogy jót teszel vele, mind a hugodnak, mind a srácnak. A rendõrségi nyomozás, ugyan megfogja erõsíteni, hogy az esemény nem történt meg és ezért a feljelentõt terheli a nyomozás költsége, viszont tiltó határozat is születik a srác és a hugod kapcsolatával kapcsolatban ami természetesen 3 évig is lehet hatályos és nem tehet se a srác se a hugod ellene semmit. Az összeg nem olyan hatalmas, mivel csak egy orvosi vizsgálat és helyszini kiszállás költségét tartalmazza. Velem megtették 12 éve és azóta is hatalmasan fáj a leányzó után a szívem, de velem senki nem akart beszélni, csak simán feljelentettek, mondjuk nem is tudtam, hogy a leányzó kiskorú volt és csak sétálgattunk, nem történt semmi, de nem azóta se volt egyetlen kapcsolatom se, ami azért elég szánalmas, de hát félelem bennem van. Na a lényeg, hogy tegyél egy kísérletet a srácnál majd a szüleinél és biztos, hogy megfogja érteni a dolgot.
Adj neki idõt gondolkodni türelem :) Majd mondani fogja, hogy mi a szitu.
én kipróbálnám ezt a csajt :D
A kérdező hozzászólása: :DD köszönöm a válaszokat!
Én már vártam 1 évet. Azt mondta , hogy legyünk csak barátok. -És már más fiúba szerelmes régóta! Mit csináljak? (És már vártam egy évet) Meg azt is mondtam , hogy ha kell 3 évet várok csak szeress. Na mit javasoltok? Na mindegy , ha valaki más még kérdezne akkor én szívesen válaszolok rá! (Ha szereted õt, és már elmondtad neki , hogy szereted , akkor küldj neki szerelmes levelet , de ne tudja meg , hogy te küldted. Ha akarsz virágág csokrot is küldhetsz) Remélem tudtam segíteni) :)

13 éves vagyok, van egy kis felesleg a pockomon és szeretném leadni. Hogy kezdjem el?

Rendszeresen heti 5-ször 1.5 órát úszok minden nap biciklizek mégis van egy kis felesleg a pockon , hogy tudnám ezt leadni?

Legjobb válasz: Sehogy.fogadd el magad!

Sehogy.fogadd el magad!
Figyelj, én 13 évesen nem javaslom neked azt, hogy megvonj dolgokat a szervezetedtõl. Szerintem az is elég, ha nem eszel chipset, csokit(kivéve étcsoki)és üdítõitalokat, mert ezek amúgy se egészségesek.Minden másra a szervezetednek még szüksége van ahhoz, hogy fejlõdni tudjon. Esetleg még azt tudod csinálni, hogy lefekvés elõtt 2 órával már nem eszel semmit vagy vacsorára már csak mandarint eszel(de abból bármennyit) De amúgy meg legyen meg minden étkezés és sokszor egyél keveset. Meg ahogy elõttem is írták hasizmozzz egy kicsit. Szerintem ennyi is bõven elég lesz ahhoz, hogy lemenjen a hasad, mert kövér biztos nem vagy ennyi mozgással:)
A kérdező hozzászólása: Amit az eggyik helyen tiltanak a másik helyen alapvetõnek tartják : - gyümölcsök és zöldségek - tej és tejtermékek - hús, dió, és egyéb fehérjében gazdag élelmiszerek - teljes kiõrlésû élelmiszerek, mint például a teljes kiõrlésû kenyér és gabonafélék. szerintetek ezeket szabad?
nem igaz
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam mindegy mit eszel csak az nem mindegy , hogy ikor eszel...igaz ez?
Az étrend határozza meg a fogyást.
Csinálj felüléseket meg hasizom gyakorlatokat vmint figyelj az étrendedre.
Legjobb, ha csak száraz magokkal eteted a pockodat, kenyeret nem adsz neki, gyümölcsöt, zöldséget is csak ritkán.
Utolsó: talán hadd döntse el õ, mit csinál a saját testével...
szerintem ha a hasadra akarsz koncentrálni, akkor csinálj minden nap 50-50 felülést és pár hét után már látod a változást.én is 13 éves koromban a hasamra kezdtem hízni és mindennap csináltam 2 szer 50 felülést és így ment le. ha elérted a célodat, utána mindennap 50 felülést csinálj. megerõsíti a hasfaladat és lapos lesz a hasad.

13 éves vagyok van egy barátom akivel nagyon szeretjük egymást és azt mondta most már vagyunk elég régóta vagyunk együtt ahhoz hogy lefeküdjünk. Szerintetek ez jó ötlet vagy még korai?

Legjobb válasz: Ötletnek jó amíg az marad,szerintem ez nem igy kell eldönteni ,hogy õ megmondja.viszont korai ,azért 15-16éves korodig várj még.

Ötletnek jó amíg az marad, szerintem ez nem igy kell eldönteni , hogy õ megmondja.viszont korai , azért 15-16éves korodig várj még.
Ti meg 14-es és társai! Komolyan egy 13 éves gyereknek ajánlgattok mindenféle intim gyakorlatokat??? 13 évesen még koncentráljon a tanulásra, ne a szexre!
A kérdező hozzászólása: De a szexet is meg kell tanulni.Úgy érzem ennek az embernek mindenemet odaadnám és szoktam magamat ujjazni de mivan ha túl nagy a pénisze és túl mélyre bedugja?
A kérdező hozzászólása: De a szexet is meg kell tanulni.Úgy érzem ennek az embernek mindenemet odaadnám és szoktam magamat ujjazni de mivan ha túl nagy a pénisze és túl mélyre bedugja? ne ronts az egyébként sem pozitív véleményünkön ami az érettséged illeti
"De a szexet is meg kell tanulni." De nem 13 évesen kell elkezdeni! És attól, hogy valaki szexel, még nem jelenti azt, hogy érett is hozzá! Ezt fogd már fel! A szexrõl nem elég azt tudni, hogy én akarom, a másik akarja. Az édes kevés hozzá! Ahhoz mind testben, mind lélekben, mind pedig agyban készen kell lenni! Sok ismerettel kell rendelkezni sok mindenrõl, amirõl neked halvány lila gõzöd nincs. És ezek az információk, érettségi dolgok majd a következõ években fognak kialakulni, megszerzõdni. Nem 13 évesen!
Én azt vallom, ha akarja akkor tegye meg. Nem te fogod ismeretlenül megmondani neki mit csináljon, nem tudom mit képzelsz magadról, hogy te vagy itt az úristen és megmondod ki meddig mit ne csináljon. Én csak felvilágosítottam egy dologról, amit kérdezett, mivel a szutyok oktatási rendszerünk nemhogy ilyeneket, de még alapvetõ felvilágosítást sem ad a tiniknek. Ha megfelelõen tájékozódik és párjával fekszik le abban én nem látok semmi elítélnivalót. Az rohadtul nem idevágó, hogy mások mit csináltak 13évesen, ugyanis az emberek nem egyformák, nem egyformán érnek, nem egyformák az igényeik.
a "kellõ tájékozottság" megelõzi szted az ilyen kérdéseket h "befér e a barátja?" meg h "ügyes, mert jól szop" és megdicsérte érte a srác? szted az ilyen kijelentések arra utalnak, h agyilag megérett vki a szexuális életre?
Nem hinném, hogy az lenne lelkileg. De ha a fejébe vette úgyse fogod tudni lebeszélni róla. És ha fizikailag megérett rá és tájékozódott nem lesz tõle semmi baja, max annyi, hogy késõbb megbánja. Volt egy ismerõsöm, lány aki 14 évesen akarta elveszíteni, de az apja nem engedte, hogy a fiúja nála aludjon, hát inkább megszökött és egy buliba vesztette el.
"És ha fizikailag megérett rá és tájékozódott nem lesz tõle semmi baja, max annyi, hogy késõbb megbánja. " Nálam a tájékozottság ott kezdõdik, hogy valaki tisztában van az alapvetõ dolgokkal, mint nõi-férfi test mûködése, menstruáció, terhesség és természetesen a felelõsségteljesség! Szerinted ezekbõl mennyi teljesül a kérdezõnél? Mert azok alapján, amiket ír, nem sok. És igazad van, majd késõbb megbánja. Lehet hogy pont egy nem kívánt terhesség által. De végül is, az már nem a mi gondunk...
"Nem te fogod ismeretlenül megmondani neki mit csináljon, nem tudom mit képzelsz magadról, hogy te vagy itt az úristen és megmondod ki meddig mit ne csináljon. " Nem vagyok az úritsen és gondolkodj el, hogy te mi vagy, ha egy kiskorúnak tanácsolsz mindenféle szexuális dolgot! Egyébként feltett egy kérdést valaki, amire válaszoltam. Megkérdezte, hogy korai-e ennyi idõsen lefeküdnie a barátjával. És igen, az! Természetesen ettõl még meg fogja tenni, de én attól még válaszolhatok egy kérdésre, nem? Ha már errõl szól ez az oldal.
"Szerinted ezekbõl mennyi teljesül a kérdezõnél? " Pont ez a lényeg... Hogy ha már eldöntötte, mi legalább világosítsuk fel egy-két dologról. Azzal nem érsz el semmit, hogy szidod.
A kérdező hozzászólása: Mennyi az esélye annak hogy kiszakad a gumi? akkor jobb minõségût kell venni!!
Velem még sosem történt ilyen.
Szinte semmi. Én mindig a legvékonyabbat húzom és sokáig is tart a szex, mégse szakadt még ki egyszer se.
Nálatok mennyi az esélye? 13 évesen ennyi tapasztalat mellett? Legalább 2-3X nagyobb, mint az átlagembernél! Fiatal vagy még a szexhez, ne erõltessétek!
Lenne kedvem csak az a baj hogy szerintem elég szûk vagyok és mi van ha nem fér be ? meg a leszoptam, tehát ügyes vagyok kijelentések miatt nagyon korai még nagyon nagyon
És mi köze van az ügyességnek a szexuális érettséghez??? Kicsi lány, elárulom, hogy semmi!!! Mellesleg 13 évesen, ha orálisan kényeztettem volna bárkit, úgy szájba vágtak volna a szüleim, hogy kiköptem volna a fogaimat, nem mellesleg teljesen jogosan! A másik, mit csinálsz, ha szexeltek, elmegy a barátod és kiszakad a gumi??? Elmész a nõgyógyászhoz és kiíratsz esemény utánit. Ja, hoppá, még csak 13 éves vagy, el se mehetsz egyedül orvoshoz, csak valamelyik szülõddel! És azt hogy magyarázod el anyucinak, hogy szexeltünk és lehet terhes leszek? Gondolkodj már! Gyerek vagy még, nem szexre érett felelõsségtudatos nõ!
Szeritnem még ne tegyétek meg.
Nagyon korai!
Nem jó ötlet. TE mit érzel? Akarod? Várod hogy megtörténjen? Nem izgulsz tõle, nem félsz? Nincsenek kérdéseid? Ha csak együtt vagytok és beszél hozzád, vagy kicsit megsimogat pl a karodon, elázik a puncid? Mert akkor lehet, hogy készen vagy már rá. De ha bármelyik kérdésre bizonytalanul tudsz választ adni, akkor ez még messze nem jó ötlet. Legyen elég a petting. Azzal is lehet elég változatosan. Van két kéz, egy száj... ötleteljetek. :)
A barátod mennyi idõs, mióta vagytok együtt?
Nagyon korai! Attól, hogy szeretsz valakit és együtt vagy vele egy ideje, attól nem biztos, hogy mind testileg, mind pedig lelkileg készen állsz a szexhez. A felelõsségrõl, illetve alapvetõ dolgokról nem is beszélve. Mint teherbeesés, védekezés, esetleges terhesség, stb. Nem hiszem, hogy mindennel tisztában lennél ahhoz, hogy felelõsségteljesen 13 évesen szexelj!
mióta vagytok együtt? õ hány éves? mondjuk mindettõl függetlenül is: de. Korai
Kislány vagy még. Bõven várhatsz még a szexel.
A kérdező hozzászólása: Lenne kedvem csak az a baj hogy szerintem elég szûk vagyok és mi van ha nem fér be ? a pettinget már próbáltuk és elég sokszor benedvesedem ha éppen egymás közelében vagyunk!
Errõl van szó! Ha már ilyennel nem vagy tisztában, hogy jaj istenem, szûk vagyok, mi van, ha nem megy be, akkor ezzel elmondtál mindent! Tudatlan vagy még te a szexhez! A nõi hüvely izgalom hatására kitágul, így képes a kicsi mérettõl kezdve, a közepes méreten át, egészen a nagy méretig befogadni. Nincs olyan, hogy nem fér be! A hüvely képes kitágulni akkorára, hogy beférjen. Majd pedig vissza is megy az eredeti állapotára.
kérdezõ Nagyobb probléma, hogy valszeg õ sem tudja ezeket, és inkább lesz karóba húzás mint szex. Ezt most még jegeljétek. És amig az ujjával a csiklódat nem tudja addig izgatni hogy elélvezz, és a nyelvével ugyanezt addig majdnem biztos, hogy nem lesz jó neked, sõt fájni fog
Van olyan, hogy nem fér be. A hüvely mérete a genetikától, a korábbi használatától és a felizgultságtól függ. Tévhit, hogy csak utóbbi számít. A hüvely izmai sem képesek a végtelenségig fenntartani az adott méretüket, egy nagyobb partnerrel jobban kitágulnak és késõbb kevésbé húzódnak vissza. A szülésnél ez fokozottan igaz, ott szinte minden nõ kitágul. De ma már több gyakorlat van, ami segíti szûkebbé tenni a hüvelyt.
A kérdező hozzászólása: Milyenek ezek a gyakorlatok mert kipróbálnám! A barátom 17 éves és szerintem nem vagyok éretlen mert már egyszer leszoptam és azt mondta hogy ügyes vagyok!!
Kérdezõ Olvass utána a kegel gyakorlatoknak, kezdésnek megteszi. És amig kézzel nyelvvel nem tud elélveztetni addig tényleg keresnivalója a hüvelyedben
röviden: [link] hosszan: [link]
nem szidom. elsõre sem tettem igazából az történik, mint oly sok más kérdezõ esetében: feltesz egy kérdést, amivel kb senki nem ért egyet, õ meg bizonygatja h de de de azért csak úgy van az... És hát mint az összes többi esetben; õ is egyre hülyébb érveket hoz fel pro. Ami egy troll hülye gyerek esetében nem gond, legyen megkeseredett magányos senki, pont nem érdekel. de itt, jelen esetben egy kislány kérdezi h érett e a szexre. És hát minden mondatából süt, h agyilag még nagyon nem. Persze meg fog történni, ez a kérdés már régen nem az igen/nem-rõl szól. De a véleményemhez nekem is ugyanúgy jogom van, mint neki a kérdéséhez. És ahhoz is h ne értsek egyet és ennek hangot is adjak.

Többet akar? 13 éves vagyok és van egy bátyám (16).

Sokat jönnek hozzánk a haverjai és van egy fiú aki nagyon jófej meg aranyos és egyik nap bejött a szobámba éjszaka és megcsókolt. Nagyon meglep?dtem aztán megfogta a cicim. Nem mertem szólni anyunak. De még nincs vége beledugta az egyik ujját a. hát oda. Csak tudnám ez mit jelent.

Legjobb válasz: Kedves elsõ mi a természetes?Az hogy egy 16 éves egy 13 évessel?Fõleg így? Igen drága meg akar dugni,szerintem beszélj anyuddal!13 évesen még nem kell pasizni,arra rá érsz késõbb is!

Hát azért szerintem nem ez a normális módja annak ha akar vmit.Szóval ha hozzám csak így bejött volna és elkezdte volna csinálni a dolgait biztos, h pofán vágom.Azért akár h is nézzük te még csak egy 13 éves kis lány vagy és nem ez a normális! 21/L
Utasítsd el, ha tudod beszéld meg szüleiddel. Nem attól lesztek "jóban", ha mindent megengedsz! Add meg az adatait a fiúnak, majd a Btk. elintézi! Az IP. címeddel elõbb csak Téged találnak meg..., becsengetnek, ha egyedül vagy otthon, ha nem!
tudod, ennek nem így kéne mûködnie, hogy bemegy, lekap, meg letapiz, meg megujjaz... ezek nagyon nem normális körülmények. valszeg fogadott a haverjaival, hogy meg meri e tenni ezt, ezért tette meg. nem kell szólni senkinek szerintem most még, de ha még egyszer elõfordulna, akkor nem árt. és de, még szûz vagy. majd akkor nem leszel szûz, ha a péniszét dugja be oda. na azt ne engedd.
Kedves elsõ mi a természetes?Az hogy egy 16 éves egy 13 évessel?Fõleg így? Igen drága meg akar dugni, szerintem beszélj anyuddal!13 évesen még nem kell pasizni, arra rá érsz késõbb is!
Ha legközelebb is akar vmit, akkor mond neki, hogy csak akkor lehet róla szó ha megkérdezi anyukádat, mert te MINDENT el kell mondjál neki és ezt is.
Teljesen normális dolog..
Semmi extra, ez teljesen természetes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális segítséget:) de szerinted meg fog utálni a srác mert nekem õ tetszik
A kérdező hozzászólása: de ugye nem vicceltek?
A kérdező hozzászólása: igen? mert én most nem tudom hogy beszélgessek majd vele.. ebédnél vagy ha tvzünk.. de most én már nem vagyok szûz?
A TEK majd levadássza!!! XD
Szex az normális meg hogy megakarbaszni. DE NEM IGY a ha tetszik a srác meny bele de ha nem akarod akor határozotan utasitsad ell mond neki ha mégegyszer be megy a szobádbe szolsz a szüleidnek meg mindenki nek ha nem akarsz baszni vele.
FAKE! Ébren vagy, ne álmodj.
Mondd meg a bátyádnak, hogy mit csinált a kedves haverja. Ez nem normális dolog, a ti korotokban 3 év iszonyú nagy különbség, fõleg úgy, hogy te azt se tudod, hogy a szexet eszik-e vagy isszák. Tudod ezt hívják molesztálásnak, fõleg még kiskorú is vagy. Amúgy is az a srác csak meg akar dugni, nem te kellesz neki, hanem a puncid, hiába tetszik neked õ ezzel csak visszaélne. Sõt én még a szüleimnek is szólnék a helyedben.
Hát ha ez az én húgommal történne meg, akkorát lekevernék a gyereknek, hogy utána 1 kezén számolhatná a fogait. Én szerintem mondd el a bátyádnak, mert ez rohadtul nem normális, ez szexuális zaklatás. És ha eddig bejött neked az a p*cs, akkor szerintem felejtsd el, mert nem szeret, csak dugni akar.

Én egy 19 éves srác vagyok és egy 13 éves barátnöm van és baj hogy ilyen sok a korkülöbség és baj hogy ilyen fiatal a barátnöm?

Legjobb válasz: nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem

mit akarsz te ettõl a 13 éves lánytól...? úgy értem pl ha lefekszetek, az még bûncselekmény. tök más világ vagytok
nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem
nem normális
Na, ezért van ilyen korú barátnõd! Mert sötét vagy, mint az éjszaka! A nagykorúságnak (18 év) semmi köze a szexuális beleegyezési korhatárhoz, ami 14 év. Teljesen mindegy, hány éves vagy, míg nincs 14 a barátnõd, addig az nemi erõszaknak minõsül, akkor is, ha nem egyezett bele.
Borzalom. Tényleg. Hagyd békén a kislányt! Te vagy az idõsebb, neked legyen legalább eszed!
Te most vagy akkora lúzer vagy, hogy nem találtál korodbeli lányt, vagy csak simán nem normális. Egy kapcsolat alapja, hogy megértsétek egymást, tudjatok beszélgetni, legyen közös témátok, kedvenc helyetek, ahova eljártok és persze a szex. Egy 19 és egy 13 éves között ezek közül egyikre sincs lehetõség. Nehogy már azt mondd, hogy olyan sok közös témátok van. Neki haza kell érnie mondjuk 9re, te viszont felnõtt ember vagy, akkor hol van az a hely, ahol kettesben tudtok lenni. A szórakozóhelyekre be sem engedik, de jó, ha egyáltalán a szülei elengedik veled (vagyis inkább rossz). Remélem nem próbáltál hozzá szexuálisan közelíteni, mert akkor eléggé beteg vagy, ja és még bûncselekménynek is számít. Egyszerûen nem fér a fejembe, hogy (párkapcsolati szinten)hol van meg a közös hang egy 13 és egy 19 éves között. Összegezve: nagyon gáz vagy!
Na igen.. ha lefekszel vele vagy másik, olyan lánnyal aki nem töltötte be a 14. életévét az bizony büntetendõ. És senkit nem érdekel, hogy a lány akarta vagy nem. A nagykorúságnak semmi köze hozzá. Olyan sötét vagy mint az éjszaka! Ja és igen, szerintem gáz egy olyannal járni aki még az általánost sem járta ki...
Hát mivel nekem is van egy kis pedo hajlam és én is megd*gnék egy 13 éves kis csajt ezért nem ítélem el szal adjad neki keményenXD
Elég fiatal hozzád a csaj, addig nem baj, amíg nem akarsz túl sokat tõle.
Nekem nem baj.
Ja 14 a korhatár.
*akkor is, ha beleegyezett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki irt és átt fogom gondolni. Na egy büncselekmény akkor lenne ha meg eröszakolnám ;) Kettö még meg se fordult a fejembe hogy le fekszem vele. Három volt már olyan barátnöm is aki velem koru volt vagy 2-3 éve volt fiatalabb. :) ) Négy ha egy másik 19 éves srác le fekszik egy 16 vagy egy 17 éves lányal akor az is az lenne...-.- mert 18 évestöl nagykoru valaki erröl lehetne vitatkozni :DDDDD
Szóval az a gond ezzel, hogy neked, még ha nincs is jelenleg igényed rá, akkor is elõbb utóbb szexet akarnál, de õ még csak egy gyerek, és nem lenne jó, ha már ilyen korán kezdené. Mi lesz vele 20 éves korára? Simán megutálja a szexet, kiég. Kb. 16 fölött ideális a hozzád illõ lány.
Ha jó vele a szex, akkor nem baj.
Szerintem nem baj, amíg tudod, hogy hol a határ. Pl. amíg nem akarsz vele szexelni, nem hívod meg olyan helyekre ahova a szülei nem engednék el, jó hatással vagy rá stb. Egy 19 éves fiúnak mások az igényei mint egy 13 éves lánynak. Szerintem most gondold át mielõtt még komolyabbá válik a dolog, ne okozz nagy csalódást a lánynak. 18/L

13 éves vagyok és van egy hosszú ideje tartó kapcsolatom, egy suliba járunk. Úgy gondoltuk, hogy szexelünk, ez a hely éppen a suli wc-jében volt. Rgyik osztálytársunk észrevett minket, és mostmár az egész suli tudja. El kéne mennünk a suliból?

kellemetlen helyzet nekem és barátn?mnek is. mit tehetnék, hogy ne mindíg minket cseszegessenek? El kéne mennünk a süliból? És attól is félünk, hogy valaki beköp egy tanárnak!

Legjobb válasz: Nevetnék, ha nem azt olvasnám, hogy 13 évesek vagytok.Na mindegy minden csoda 3 napig tart... Ne vedd fel a dolgot, akkor abbahagyják, de ezt a dolgot azért át kellett volna gondolnotok.Pl. VÁRNI MÉG!!!

Nevetnék, ha nem azt olvasnám, hogy 13 évesek vagytok.Na mindegy minden csoda 3 napig tart... Ne vedd fel a dolgot, akkor abbahagyják, de ezt a dolgot azért át kellett volna gondolnotok.Pl. VÁRNI MÉG!!!
Már ne haragudj, de hogy gondoltátok ti azt, hogy a suli vécéjében kettyintetek? Ha 13 vagy, akkor gondolom általános iskolás. Nem zavar, hogy ott kicsi gyerekek is vannak? Mondjuk ti se vagytok nagyobbak. Na és elsõ alkalommal pont egy klozettban?? Amúgy tuti, hogy mindenki tudni fogja, és mellesleg, ha nagyon kekeckedni akarnak, akkor ez közszeméremsértés, mivel egy közintézményben történt. Persze mákotok van, hogy még mind a ketten 14 éve alattiak vagytok, de a szüleiteknek már kínosabb lehet a dolog. Ne várd, hogy megdícsérnek érte.
Szerintem egy iskola mosdoja nem a legmegfelelöbb hely az elsöre föleg nem 13 évesen.Szerintem várhattatok volna még vele ha meg mégis igy láttátok jonak, ezekszerint igen akkor is egy olyan helyen kéne történnie ahol eltudod magad engedni.Nem akarlak elszomorítani de ha lebuktatok biztos hogy rajtatok fognak csámcsogni mert a pletyka gyorsan terjed.Tanárok is megtudhatják...sok sikert!hozd ki a legjobbat ebböl!
Én 14 éves lettem volna 4 héttel azelött hogy megtörtént volna velem az elsõ együttlét.Tehát szintúgy 13 éves voltam.Szerelmes filmet néztünk, és úgy döntöttünk a barátommal, hogy ma megtesszük.Szép volt, jó volt egy ágyban, mindenki nélkül, lágy zenével stb. De hogy pont egy wc-ben ilyen fiatalon??? A suliból ne menjetek el, vállaljátok sztem a következményeket... De ezért simán ki is csaphatnak!!! Náûlunk egyszer pár éve egy fiú leszoptatott egy lányt a fiú wcbe...haladéktalanul kirúgták õket...
Jesszusom! Hova romlik tovább ez a világ! Lassan majd olyanokat írnak, hogy az ovisok a játszóházban franciáztak! Normálisak vagytok! Meg is érdemelnétek, ha valamelyik tanár fülébe jutna és kirugatna titeket! Szarosok, minek szexeltek még?????
már bocsi...de szerintem jo hulyék vagytok..mit akartok ti 13 évesen?? ja és én is cseszegetnélek ezzel ha ismernélek az tuty...!!!! inkább mennyetek orvoshoz, ne a sulibol el..
de iert pont a suliba?? meg aWC-be? miert nem lehet otthon 1 kényelmes ágyon?? ha már annyira nagynak érzitek magatokat...vagy valami csendes helyen ahol nemjár senki..ha annyira lenne eszetek akkor ez az egész nem történik meg...
Szerintem hamarosan eljut a dolog híre valamelyik tanárotok fülébe is (mert olyan buli beköpni valaki(ke)t). Szóval szerintem inkább arra készülj, hogy a tanároknak mit fogtok mondani! Ja és ha a tanárok megtudják, akkor a szüleitek is! Gratulálok, szép és emlékezetes volt, az biztos!
Szerintem nem kell elmennetek a suliból, van erre egy elég súnyi megoldás...azt mondod, annak aki csesztet, hogy "és akkor mi van?" ha a tanárok fülébe jut akkor meg simán letagadod és ful-ra felháborodsz, hogy hogy képesek pont rólad ilyet kitalálni...a szülõk gondolom jobban hisznek nektek mint az osztálytársaitoknak...innnetõl kezdve meg lehet, hogy azt mondják majd rátok egy ideig, ohgy nem mertétek bevallani, de legalább nyugiban hagynak a tanárok, a szülõk és mindenki... Remélem tudtam valamit segíteni nektek, és szurkolok, hogy ne legyen belõle nagyobb bajotok és remélem hogy élveztétek az elsõt (és jelzem nem olyan szokatlan, hogy egy iskola wcjében kerüljön az elsõre sor) és ne foglalkozz azokkal akik basztatnak, biztos irigyek, hogy szerelmes vagy és hogy van egy bomba jó csajod (gondolom;)) na hajrá!!
SZerintem tagadjátok le (ha még nem vallottátok be)pl.:azért mentetek be a budiba hogy tudjatok nyugottan beszélni.ha tanár nem tudja meg abba fogjákhagyni a piszkálást.ha megtudja a tanár akkor várjátok meg a következményeket és ha úgy érzitek akkor mennyetek el másik suliba.(és legközelebb ágyban csináljátok)
Basszátok meg, ennyi önkontrollotok nincs? Megérdemelnéd, hogy apád jól elverjen, hátha abból tanulnál.
Hova fajul a világ? Nem a jérdésre válaszolnak egyesek, meg mocskolódnak... Amúgy egy környékbeli suliban egy 9.es lányt 2 hónap haladékkal (tanév vége) tanárát pedig azonalli hatállyal elküldték, lehet tippelni mit csináltak, hol és mekkora mázlijuk volt hogy nem volt bizonyíték csak egy szintén 9.es szemtanú... Megjegyzem sehol sem látom hogy elõször nem ágyban, gyertyafényben, Mozartot hallgatva csinálták a kérdezõ és a barátnõje. A kérdésre válaszolva: Nem kéne elmennetek a suliból, ha pl. mindjárt ballagás. Nem is rúghatnak ki, mivel tankötelesek vagytok, szóval vagy biztosítják a magántanárt, vagy helyet egy másik suliban, ha ti is beleegyeztek. A probléma (erkölcsi meg érzéki meg szerelemi szempontokat hagyjuk már, azt nem kérdezte senki), hogy ezért mindenféle fegyelmit kaphattok, a tanárok lehúzhatják a jegyeiteket (joga van számonkérni minden órán, és az órai teljesítményedet osztályozni, így meg is buktathat elvileg). Még nagyobb próbléma, ha 13-14 éves fejjel gondolkodok, hogy anyuci-apuci bizonyára megtudják. Persze ki lehet játszani a "csak csókolózni mentünk be" kártyát, meg hogy "a Réka azért mondja hogy szexeltünk, mert csak annyit látott hogy ... és különbenis utálja blablabla"... Kérdés hogy mennyi értelme van. Az iskola elhagyását nem tartom kötelezõ de még csak ajánlott jellegûnek sem, de a "cseszegetés" ellen annyit tehettek, hogy bagóztok rá, ill. a tanárok részérõl hogy tanultok és példadiákok vagytok. Ha úgyis ballagtok, már nincs sok hátra. Ha nem, és nem akarjátok ezt az egy évet végigparázni és szenvedni, és sulit akartok váltani, meg kell magyaráznotok miért ("mindenki minket piszkál, pedig 3 éve járunk, ha átmegyünk másik suliba..." "anyu, dugtam a suliban és mennék mielõtt küldenek").
Szia! Háát tényleg felejthetetlen sikerült! De miért pont iskola wc-ben??? Szerintem is hamarosan elfelejtik, addig meg kitartás!!! Gondolom, azért tanultatok ebbõl!
Ha atanáro megtudják akkor õk vagy a suliorvos vagy a lány szülei TUTI, hogy elcipeli orvoshoz. remélem védekeztetek ha már megvan neki. 13 évesen egyáltalán nem azon kéne gondolkozni. 18 vagyok. 4 éve vagyok a palimmal. de csak egy éve feküdtünk le egymásaal. egy meghitt pillanatban, itthon. igyis volt egy kis kellemetlenség. ami IGAz, hogy egész életre kirart. (mármint a sex emléke)és az hogy ijen fiatalon suliban...mosdóban.egy lánynak közel sem ijennek kéne lennie. ha anyalennék akkor a fiú farkát és a lányom nyakát tekerném ki. Tudom, nem azt kérted, hogy oktassalak ki. de elgondolkztatok ezen? nem hiszem. ne menjetek el. szülõknek kell szólni. és nem sok van a suliból. utánna meg lecsillapodnak a körülmények.
Azért szerintem 14 évesen is elég gáz "osztani az észt" egy 13 évesnek...fõleg olyan dumával h "én sem voltam még annyi amkor..." Nem tudom mit képzeltek magatokról, 13 évesen azt hiszitek kinõttetek az Isten markából, pedig még messze nem...erre késõbb fogtok rájönni, amikor majd vehetitek a falba a fejeteket...nem azért, de ez a kapcsolat nem fog tartani mig a világ, majd a KOMOLY kapcsolatodban hogy fogod elmondani a párodnak, hol történt az elsõ, s mikor? (nekem meglenne a véleményem) nem beszélve arról hogy hogy tudsz majd a gyerekeid szemébe nézni?????? gondolkodj el...s várj a követjezõvel még legalább 3-4 évet (egy 17 éves lány akinek barátja van)
Hú bakker..ez marha nagy gáz. A helyedben megpróbálnám egbeszélni anyukámmal, inkább az én számból hallja mint 1 tanáréból. Valószínûleg nem úsznád meg egy enye-benyével de ha õszinte vagy kisebb lesz a dorgálás. Elõbb utóbb a tanárok is megfogják tudni és befogják hívatni a szüleiteket is. úgyhogy inkább magadtól mondd el!!! 13 évesen énis korainak tartom, nem biztos hogy a szervezeted kész volt már erre, és az sem biztos, hogy mindennel tisztában vagy akkor sem ha azt hiszed hogy igen. mindketten elég hülyék vagytok.. ami megtörtént megtörtént, de nem hiszem hogy az elsõnek így kellett volna történnie, hiszen igencsak befolyásolhatja a nemi életed további részeit.
Meg is lepõdtem hogy 7 éves voltál :D Igen az elsõnek szépnek érzékinek kell lennie, én felfogtam...pedig scak 14 voltam...nem scak bedugom kihúzom és kész...
elözö hozzászolo 17 éves voltam, nem 7!!!
En nem vetlek meg...én egyszerüen megmondom az igazat.'7 éves voltam, mikor azzal asráccal voltam akit szerettem...de az a baj, h a szex nálatok csak szex meg orgazmusbol áll, arra senki nem tanit meg h van benne valami mélz és érzéki dolog, amit sajnos ebben a fiatal korban nem tud az agy felfogni....remélem jol meggondoltad mit csinálsz mielött bementél a klotyoba, mert az akivel elöször voltunk..azt soha nem felejtjük el!! ezt kerdeztem kerdesbe is visszabb ott is mindenki azt irta h az elso fleeljthetetlen marad.UGyh legalabb a következöre vigyázz!
vótott a özebe koton-e???
Csak ennyire kevesen háborodunk fel azon, hogy a leányzó rutinos pasizó és hozzáértõ [email protected]ó 13 évesen? Szomorú...
Csodás... Erre csak olyan szavakat találnék, amit kimoderálnának. A véleményemért meg gondolom ki is tiltanának. Úgyhogy nem mondok semmit. De ha gondolod a lány szüleinek gratulálhatnál a nevemben!
Tehát nem csak kur.va, de iszik is... Azon már nem is csodálkozom, hogy a csajok hamarabb tanulnak meg szo.pni, mint tollal írni.
szopassad lefele.
Szerintem csak ezért ne dobd. Ha elõtted csinálta avval, akivel járt, õ dolga. Az a múlt. Nem kell rajta lovagolni. Csak melletted ne csináljon ilyet. 24/N
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszotokat nem dobom !! inkáb ki álok melte és ugy tudom hogy az 1-ik eset ugy történt hogy le itaták és rá vette a pasija
csak rá fogsz baszni vele
megis milyen lany aki 13 evesen leszpja a volt baratjat? es ki tudja mit csinalt 11 evesen???ez nem lany ez egy kejenc ribanc .te meg kiallsz mellette..gratulalok.
Szopassad lefele te is nem hogy örülnél hogy tud!!:D
Te is akarsz töle valamit. Nem? Akkor az elözö kapcsolatában miért itéled el amit csinált? Örülj, hogy rendesen bevallotta. Biztosan azért vallotta be mert fontos vagy neki.
Iszik, sz.op 13 éves kora elõtt?Szerintem keress valami normális csajt, ez elég ri.bancnak tûnik már ne haragudj. És mi az, hogy leitatták?Esetleg azt hitte, hogy amit itatnak vele, az az esti kakaó?Ugyan már.
azért neked sem ártana a helyesírásra jobban figyelni. szörnyû hogy szopatni akarsz de a ész meg nincs meg hozzá
A kérdező hozzászólása: Értem de hát kicsit meg lepödtem a dolgon mert már arrol is tudok hogy nem az elsõ eset neki még 11 évesen is volt 1 kalandja és most nem tudom hogy [email protected] vagy már meg változott ...
Ne dobd. Az egy nagyon gáz szitu volt, volt itt ezzel kapcsolatban egy kérdés is. Így is van elég baja szegénynek.
Ezért én nem dobnám...
Végül leszopott téged is?

18vagyok és van egy 13 éves lány aki tetszik de nem nagyon ismerjük egymást. Mit tegyek? Hogy közeledjek felé?

amugy meg az anyját jobban ismerem mint ?t mert ? a f?nököm már jó pár éve a nyári munkahelyemen.meg az is hogy ? mit szólna hozzá ha megtudná??

Legjobb válasz: Hát hallod ez nagyon húzós... A fõnököd lánya! Aki ráadásul 13 éves! Ha össze is jöttök, ki kell majd bírnod pár évig dugás nélkül!

Hát hallod ez nagyon húzós... A fõnököd lánya! Aki ráadásul 13 éves! Ha össze is jöttök, ki kell majd bírnod pár évig dugás nélkül!
5év van koztettek gondolkodj ember mit akarsz ilyen kis lánytól bikicsunájt? Nem mondana semmit hívná a rendoroket te Pedobear
Pedobear
olyan f.szok vagytok kedves válaszolók. Megmondta, hogy nem a dugás a fõ szempont, most miért kell akkor ennyire leírni szerencsétlent. Mert a lélek a fontos, nem a test, ezt örökre jeegyezd meeeg! Na szal lényeg a lényeg, a KIScsajnál kezdj, az anyját hagyd ki, és ha megismered, és tetszel neki, és tényleg szereted meg minden klappol, és kordában tudod tartani a kígyót ajánlottan legalább 2 évig(amihez minimum papi akaraterõ kell) akkor isten áldja, legyetek boldogok. Ha meg nem vagy ennyire elszánt, akkor ne lelkesíts be egy 13 éves fruskát, mert az neki fog fájni.
Azért nem olyan rossz a helyzet, én 14 voltam amikor elõször járni kezdtünk a jelenlegi barátommal, és õ 23volt, s nem dõlt össze a világ, jól elvoltunk, aztán szünet, s 17voltam mikor újra járni kezdtünk és szex is csak akkor kezdõdött. Szóval fel a fejjel, nem olyan rossz a helyzet, sõt nem is egyedi, ha bejössz a kiscsajnak akkor hajrá ;)
22:46-nak ha Székelyland az csak jó, hallgatni ám rá, józan paraszti ész :) )
Haver együtt érzek veled én 17 ö 15 és a fönököm lánya.én se tudomm h mit csinaljak ez nem kor kulombseg de azert.... :) talizunk
Kis naivak pedomaci se , akart többet egy csóknál, aztán megkapta és ráérzett a ízére és töb kellett neki... Azóta gyerek nincs biztonságba, ahol õ megjelenik... XDD
Hát ez már csak azért is sz*r helyzet, mert még ha a csaj elég érett is lenne (ami ritka, de feltételezzük, hogy az) akkor itt láthatod milyen reakciókat várhatsz a környezettõl (legalábbis az emberek nagy részétõl). És valljuk be, nem õket kell okolni, mert a korosztályunk nagy része csak a dugásra utazik, a fiatalabb lányokat meg ugye könnyebb szédíteni... mindenki pedónak nézne. Gondold az anyja helyébe magad. Te mit gondolnál, ha egy 18 éves srác érdeklõdne a 13 éves lányod iránt?
Nem mondom hogy pedofil vagy, de azért te is érzed hogy ebben a korban mennyire számít 5 év. Ha mégis meg akarod ismerni, akkor beszélgess vele, meglátod hogy te tetszel-e neki. Viszont ha az anyja a fõnököd, lehet hogy ellenezni fogja és bajod lehet a munkahelyen. Minden esetre sok sikert. 24/L
mennyi beteg idióta..
Hú, Nálam ez pont fordítva van.:D Õ 18, én 13...Csak hát van egy kis akadály..:S
azt vágod hogy ezt bünteti a törvény és a faternak joga van ilyen esetben kiereszteni a beledet...
SEHOGY, TE NYOM.ORULT KÖTSÖG! hogy ütne el egy busz :@
késöbb még nem lenne sok az-az 5 év..de most.. =/ pedoxD de ha akarsz akk szolj a csajnak h mit reagál*-*
elõször is menj el orvoshoz ;)
még egy pedomaci
pedobear(Y) :D xDD
A kérdező hozzászólása: hát a dugás nem lenne fontos de a lány nagyon tetszik
Hát ha úgy gondolod, hogy neki is bejössz akkor mondd meg neki, az anyjának elõtte ne szólj... Aztán majd kiderül, hogy a kiscsaj mit reagál (:
fuss! fuss! vagy hajts rá a hugára, de csak ha még nem tud járni

Mit csináljak? Én egy 13 éves lány vagyok és van egy fiú aki nagyon tetszik amióta átjöttem a mostani sulimba ( akar egy éve).

Amikor átjöttem akkor volt barátnője de nyáron szakítottak ezután nagyon jóba lettünk és mindent elmondtunk egymásnak, de már több mint egy hónapja nem nagyon akar velem beszélgetni. Olyanokat mond rólam hogy megkúrna de közben olyanokat is hogy transzfesztita, undormány stb. mit csináljak hogy megint olyan jóba legyünk mint 1 hónapja?

Legjobb válasz: Még ezután is szóba akarsz állni vele,hogy azt mondja rád transzfesztita,undormány,és hogy megakar kúrni? Felejsd el sztem azt a hülyegyereket.De ha nagyon szereted,akkor menj oda hozzá,(de ha lehet ne egy sötét sikátorba találkozzatok)és mond el neki,hogy miért beszél így veled,mit tettél.Amúgy õ hány éves?

Még ezután is szóba akarsz állni vele, hogy azt mondja rád transzfesztita, undormány, és hogy megakar kúrni? Felejsd el sztem azt a hülyegyereket.De ha nagyon szereted, akkor menj oda hozzá, (de ha lehet ne egy sötét sikátorba találkozzatok)és mond el neki, hogy miért beszél így veled, mit tettél.Amúgy õ hány éves?
A kérdező hozzászólása: õ is 13....és nagyon megbántott de tegnap elött megvárt a suli elött és elkísért egy darabig de akkor is csak taperolni akart...beszéltem volna vele de ott volt velünk az egyik haverja....:/
Akkor szerintem hagyjad..Tudom, hogy fáj, de hidd el, nem érdemel meg téged.Jobbat fogsz találni.Tudod, a szerelem ilyen..sok pipacsot fogsz szeretn(amit nehehezen és fájdalmasa fogod elhagyni)de egyszer megtalálod a rózsát...:)
A kérdező hozzászólása: de nem megy...:( már egy éve oda vagyok érte...:'(
Menni fog hiddel..csak nehéz lesz.Meséld el egyik barátnõdnek, és síjr a vállán vagy valami, akkor biztos jobb lesz^^
A kérdező hozzászólása: túl vagyok rajta....:( mert egy hatalmas bunkó és olyanokat mondott, hogy fhuuu...:@ :(
Naa örülök :D jobbat fogsz találni^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!