Találatok a következő kifejezésre: 13 éves és szeretnék (153 db)

13 évesen el szeretnék kezdeni robogóhoz és hozzá a vizsgához pénzt szerezni, ez hogy lehetséges ha nagyjából 100 000ft kellene? A válaszokat előre köszönöm.

Legjobb válasz: apu ,anyu, nagyi ,papi lassan itt a (szülinapom,névnapom ,karácsony ,húsvétés,év végéig jól tanulok )de most nagyon szeretnék egy AM jogosítványt meg valami kis robogót ;)

apu , anyu, nagyi , papi lassan itt a (szülinapom, névnapom , karácsony , húsvétés, év végéig jól tanulok )de most nagyon szeretnék egy AM jogosítványt meg valami kis robogót ;)

December óta tökéletességmániám van és nagyon hamar megundorodom egy fiútól. Nameg.11 éves vagyok és ápr.24 én 12 leszek, utána van 1 évem, mert 12-13 éves koromra szeretnék 1ső csókot. Ez nagy baj? Milyen érzés csókolózni azonkívül h jó?

Legjobb válasz: nincs ezzel semmi baj,de nem értem,hogy te rendszerezed a fiúkat???Az elsõ csók jó,de nem úgy menj bele hogy üvegeztek meg hasonlók... Nem úgy az igazi.. Azzal akivel tényleg szeretnéd...

nincs ezzel semmi baj, de nem értem, hogy te rendszerezed a fiúkat???Az elsõ csók jó, de nem úgy menj bele hogy üvegeztek meg hasonlók... Nem úgy az igazi.. Azzal akivel tényleg szeretnéd...
11 Évesen még kislány vagy. Játszál, barátkozz... ezeket késöbb nagyon fogod bánni ha elszalasztod. Életed végéig pasizhatsz, de csak egy gyerekkorod van. És ne foglalkozz vele ha a többiek azt mondják le vagy maradva. Ök már nem tudják visszacsinálni ami megtörtént, de te majd büszkén állhatsz a barátod elé 15-6 évesen, míg ök életük végéig bánhatják, hogy gyerekként bénáztak végig valamit egy olyan fiúval, akit nem is szerettek, míg te, meg remélhetöleg még sok másik fiatal lány szerelemböl teszi meg és pozitív élmény marad. A legtöbb barátnöm elkapkodta, most meg mind bánja. Kiégtek, már nem öröm nekik semmi. A fiúk lenézik öket. Az elsö csók pedig náluk fogadásból történt a suli biciklitárolójában vagy egy kocsi mögé elbújva, míg engem hazakisért a fiú akit szerettem és a kapuban csókolt meg, miközben egy bonbont szorongattam amit a randira hozott. Ja és nem vagyok öskövület, 25 éves vagyok.
én nemsokára 14 leszek, de közel sem kerültem a csók élményéhez, de egyáltalán nem bánkódom, eddig nagyon görcsöltem, hogy úristen, mi lesz velem, ha nem csókolózom 13 évesen?!!! De most már rájöttem, hogy nem kell siettetni semmit, majd eljön a nagy pillanat, talán csak a gimiben, de egyáltalán nem bánom, hogy nem estem túl ezen 11-12 évesen :)
KISLÁNY VAGY MÉG nagyon! Az írásodból, a mondataidból nagyon ez jön le. 2 évet még várj vele, nem maradsz le semmirõl.
Bakker, ez tudod, h milyen nevetségesen "hangzik"??? -.-
Hogy micsoda? Ne máár, ez komoly? 11 évesen te PASIZOL? És egy héten eddig 3 pasid volt? LOL... Még kislány vagy, mit akarsz? Még talán azt se tudod mi az a szerelem... Hogy a késõbbiekbe mennyire megfogod ezt bánni! 15/L
Hello 13 éves lány vagyok.Nem volt se pasim , meg nem is csókolóztam ......A kortársaim már igen , de nem szégyellem , mert tudom , hogy volt meg van is gyermekkorom :-D.Bevallom még menstruációm se volt de nem bánom , mert anyum szerint csak gond, rá ér az még, régebben nem értettem de már igen, mivel az osztálytársam most szült.(komoly)......
Szija! 13 vagyok, nem csókolztam, és nem dõlt össze a világ! Figyi ne utánozd ilyen téren a barátnõidet! Az eddigieknek igazuk van! Ne 11 évesen pasizz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszicsajook^^ jóötlet ez az ugrálókötelezõs-hülyülõs gyerekkor...ésmégnekemse jött meg :) barátnõmnek is éppen 12 évesen jött meg nagyonszaar..:D
13 éves vagyok és még nem volt pasim. Nem csókolóztam. De nem bánom! Még gyerek vagyok, basszus te 11 évesen pedig itt pasizgatsz. Ez nagyon durva!
Ez a baj a mai lányokkal. Nincs gyerekkorotok, mert azt látjátok a másiktól, hogy 11 évesen már pasizni kell, smárolni kell. Pedig nem, nem kell. Inkább tanulj, keress egy valamire való hobbit, hidd el, több értelme van, mint annak, hogy a pasikon töröd a fejed. Majd pár év múlva érettebb leszel, észre se fogod venni, minden jön magától. Hidd el, ebben a korban ne ezzel foglalkozz, mert késõbb bánni fogod, hogy nem volt gyerekkorod és csak "menõzésbõl" csókolóztál ezzel-azzal. Semmirõl sem maradsz le hidd el:)
Én is 12 vagyok na de ez már nekem is sok..
A kérdező hozzászólása: bocsii, régebbi a kérdés, már 12 vagyok =)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 20:04 nem 3 pasim volt egy hét alatt.. egy volt 2 hónapja és 1 hónapja teccett egy, a 3. meg most teccik... amúgy csak azért szerettem volna hamarabbra hozni, mert hallom sok 11-12 éves barátnõmrõl hogy már volt ölelés kézfogás szájrapuszi kétszer meg ilyesmii...aztán meg szoktam kérdezni hogy akar-e csókot a válasz meg rögtön az h persze h igen xD de engem nem más lányok zavarnak hogy onnan maradok le...hanem hogy a barátnõim közül!
Neked nem tökéletességmániád van, hanem be akarsz vágódni a "menõ csajoknál". Megsúgom, jó eséllyel csak szájhõsök. Nálunk a nagy menõ csajról, aki már mindenen túl volt és olyanokat mesélt... két év után kiderült, hogy még kanyarba szûz... errõl ennyit. xD Nem fogsz lemaradni semmirõl, 16évesen volt meg az elsõ csókom, teljesen profi vagyok benne és élvezni is tudom. :P (kemény 5év alatt rég eljutottam erre a szintre. :D) Most komolyan, ettõl éreznéd magad nagylánynak? Attól, hogy páran 13éves korukra már szüzek se lesznek (amivel lényegében bûncselekmény szereplõi), te meg még sehol se tartanál... nem te veszítenél többet, hidd el. Ráérsz, majd ha már szellemileg, testileg is érett leszel egy kapcsolatba, akkor menj bele bármibe is, sokkal jobb lesz visszagondolni rá, ha nincs miért szégyenkezned. Amúgy meg ezek a gyerekszerelmek... tényleg vicces. Ezzel csak rossz hírt szerzel magadnak, és egy életre.
A kérdező hozzászólása: ezt szépen megfogalmaztad..jó megfogadom a tanácsokat...mondjuk tényleg jobban néz ki úgy, ha már formás egy lány és mondjuk 14-15 évesen csinálja elõször...csak az a nyamvadt tökéletességmániám ne lenne :(
A kérdező hozzászólása: okéé köszönöm a válaszokat csak én is a mai világban élek...az osztályomból is megvan egypár embernek de..az se túl normális szerintem hogy valaki 10 évesen csinálja...
Fiatalság bolondság... 11 évesen még ne is vágy komoly kapcsolatra vagy valami. Meg nem értem ezt a "van egy éven" mintha kötelezõ lenne, hogy már pedig egy év mulva ezen és ezen a napon nekem csókolóznom kell. Ez nem így megy. Vagy ha igen az már rég rossz... Ha meg magától jön és olyannal lesz meg az elsõ csók akit szeretsz vagy tetszik, akkor mindenféle képpen kellemes érzés lesz:)
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy rendszerezem? egyébként nem, az egyikkel 2 napot jártam, utána undorodtam és dobtam ( mondhatom nagyon sok volt ) utána megteccett egy másik, a cél elõtt kiábrándultam és most van 1 harmadik de õ mást szeret :( az a baj hogy mindig olyat fogok ki aki már jár vkivel :) köszi a választ :D és télleg nemjó üvegezésnél.
ne pasizzál már ilyen fiatalon!-.- ez már szánalmas bocsi... én a helyedben kiélném a gyerekkoromat és örülnék hogy még van, mert hamar elillan.3pasi 11 évesen?! nem vagytok ti normálisak..

Le szeretnék fogyni 5kg 1 hét alatt.166cm vagyok és 66kg és 13 éves és legalább 5 kg la akarok fogyni és nem tudom hogy kezdjem el. A mozgás megvan mindennap megyek anyával esténként futni. Valami tippeket tudnátok?

Legjobb válasz: 1 hét alatt 5kg lehetetlen max. 1-2kg. Étrend: reggeli: egy szendó, tízórai: 1 banán, ebéd: fõtt kaja, uzsi 1 alma, vacsi saláta

1 hét alatt 5kg lehetetlen max. 1-2kg. Étrend: reggeli: egy szendó, tízórai: 1 banán, ebéd: fõtt kaja, uzsi 1 alma, vacsi saláta
Elég a sok sport és egészséges, mérsékelt táplálkozás. Van itt egy pár jó tipp hogy mit kerülj és mibõl egyél többet! Egy hét alatt egy kilót egészséges maximum leadni. Ha 2 hónap múlva lemegy ez az 5-6 kiló, az pont jó! Késõbb sem szabad újra átállni a régi rossz szokásokra, rendszeresen sportolj és egyél mértékkel, jócskán csökkentsd le a cukros löttyöket, édességeket, zsíros tésztás kajákat. Anyukád is tud neked egészségesen fõzni! Fõleg, ha õ is ad az egészségére!

A 13 éves öcsémnek szeretnék egy bmx-et összerakni csak nem tudom milyen alkatrészek kellenek hozzá egy jó bmx-es megtudná nekem mondani?

Legjobb válasz: ha jót akarsz neki akkor nem béemixet raksz össze hanem egy outit vagy egy rendes montit

ha jót akarsz neki akkor nem béemixet raksz össze hanem egy outit vagy egy rendes montit
A kérdező hozzászólása: De bmx-ezni szeretne..
Attól függ milyet akarsz szerintem amatõrt vegyél neki elõször meg attól függ mennyit akar/akarsz/akartok adni érte!

Fiú vagyok 13 éves és le szeretnék fogyni a nyárra. Hogy kezdjem el?

Hallottam arról hogy a koplalás nem hasznos és hogy gyerekeknek nem túl jó a fogyózás tehát ha diétázni akarok akkor hogy kezdjek neki ? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.. :)

Legjobb válasz: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=529

Ki kell iktatni a : cukros üdíttõket, helyette ásványvíz édességeket, csipszeket, helyette zöldség vagy gyümölcs próbálj kevés szénhidrátot enni (sok van a kenyérbe, péksütikbe, ilyen lisztes dolgokban) a termékek "csomagoló papírján" ch-val van jelölve persze ezekmellett jó volna sportolni is egy kicsit, pl. haverokkal focizni vagy valami ilyesmiket. Jó volna heti 3x. Ezzel leadtam 3 kilót. Sok sikert! 13/l

Milyen könyvet ajánlotok egy 13 éves lánynak? Szeretem a varázslatot, az anime-t, a boszis dolgokat és eléggé érdekelnek a japán dolgok. Még nem tudom h mit irjak.

Legjobb válasz: A vízisten mennyasszonya (manga) az teljesen neked való, vagy olvasd ki Meg Cabot mediátor sorozatát :)

A vízisten mennyasszonya (manga) az teljesen neked való, vagy olvasd ki Meg Cabot mediátor sorozatát :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
L.J.Smith : The Secret Circle
bocsi nem írtam oda hogy a Secret Circle az ilyen boszis meg van egyébént sorozat is belõle amit én nagyon szeretek :) )
A kérdező hozzászólása: köszi
Szerintem 13 évesen még csak növeszd a körmeidet és festegesd azt.
A kérdező hozzászólása: hát lehet... viszont a géllakk nem rossz ötlet
Szerintem nem kellene, testileg mindenképp kislány vagy még, belsõleg nem tudom, ez egyéni.
A kérdező hozzászólása: igen pontosan azt szeretnék mert féltem a körmöm hogy tönkremenne.köszönöm a tanácsokat
Csináltass francia géllakkot! Teljesen olyan hatása van, mint a mûkörömnek, de nem az :) És ettõl még a körmöd se megy tönkre..
A kérdező hozzászólása: igen ezzel szerintem mindenki úgy van hogy persze 13 éves kislány (ezt mondja egy kivülálló9 de valahogy te magadat mégis érettebbnek és idõsebbnek érzed. na de elfogadom xD
Akárki akármit mond, te kislány vagy és még nem való neked
A kérdező hozzászólása: sokaktól hallom ezt és igazából meg is tudom érteni . ha nem most késõbb 2 év múlva kb kipróbálom mindenképpen de ha nem jönne be akkor nem is csináltatok többet
Szerintem ne csináltass:) én ma ballagok, és nekem sincs..:) sokan csináltattak az osztályunkban, de nincs értelme, utána 2 hónap míg normálisan rendbe jön, meg fõleg még nyáron ha pl utazásra bepakolsz, meg csinálni akarsz valamit, megakadályoz benne..:) nincs értelme.
A kérdező hozzászólása: igen például megoldás lehet a sima zselés lakk a természetes körömre?
Bocsi, rosszul írtam, a körmük vékonyabb, mint a papír.
Igen, a mûköröm erõsíti, de nem ez az egyetlen megoldás. Nagyon sokféle körömápolószer létezik. Illetve, figyelj oda az étkezésedre is, sokan tévhitnek vélik, de sokszor a nem odafigyelt étkezés áll a töredezett, repedt körmök hátterében.
El kell, hyog keserítselek, a mûköröm nem megerõsíti, hanem még inkább elgyengíti a körmeidet. Sok ismerõsnek, családtagnak van és mind panaszkodik, hogy a papír vékonyabb, mint a körmük. Inkább vegyél egy körömerõsítõ lakkot, azzal kenegesd. Nekem a sima körömlakk is sokat segített, most már kevésbé töredezik a körmöm.
A kérdező hozzászólása: ezzel nem utánozni senkit max kicsit írigylem õket de a mûköröm és a szex nem ugyanaz. annak majd eljön az ideje hiszen azt nem lehet utánozni mivel kell hozzá egy másik ember is és az nem pottyan az öledbe. nem így van?
Másodikkal egyetértek, csak a haverjaidnak akarsz megfelelni, mert azt hiszed, kevesebb leszel azzal, ha neked nincs olyanod, ami nekik. Csak vigyázva ezzel a hozzáállással, mert az ilyenek szoktak bagózni, vedelni meg kefélni ennyi idõsen. Egyik barom elkezdi, aztán a magadfajták meg mennek utána. Miért nem akarsz különb lenni a sok mûmájernél? Miért nem akarsz te példa lenni? Örökké csak másokat akarsz utánozni, vagy azért valamikor le akarsz ezzel állni?
A kérdező hozzászólása: igen igazatok van csak az a baj hogy a körmöm alakja és minõsége nagyon jó addig amíg meg nem nõ. mert elkezd repedezni meg letörik.viszont olyat hallottam hogy a mûköröm erõsíti a körmöt. igaz ez?
Elsõsorban a barátaidnak, ismerõseidnek akarsz megfelelni, nyilván nekik is van, úgy érzed, kilógsz a sorból, másodsorban pedig magadnak. Én amondó vagyok, felesleges, de a késõbbiekben is, egy nõ a természeténél fogva szép, nem mû dolgokkal. Máskülönben, ha nagyon picit szeretnél, mi szükség mûkörömre? Megnöveszted a körmöd, és tetszés szerint kidekorálod, vagy egy hozzáértõ, az eredmény ugyan az.
Szerintem a mûkörömre is ugyan úgy ráérsz mint bármi másra....használj köröm ápolót...a dm-be lehet kapni és növeszd meg...sokkal jobban jársz vele.....:)

13 eves lany vagyok, kerek arcú, hosszu gondor haju es oldalt felnyirt rovid hajat szeretnek, mint rihannanak szerintetek megy a haj stilus a kerek archoz? Bemerjem vallalni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]. Blikk.hu/data/cikk/2/2/65/5/cikk_2026505/rihanna. Jpg

Legjobb válasz: Hát nem tudom elképzelni,hogy milyen lehet kerek arccal,de úgy gondolom jobban mehet a hosszúkás archoz...meg szerintem várj még vele pár évet,sztem 13 évesen ez egy kicsit túl extrém...Bár lehet,hogy csak én vagyok túl konzervatív. 13/l

Hát nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet kerek arccal, de úgy gondolom jobban mehet a hosszúkás archoz...meg szerintem várj még vele pár évet, sztem 13 évesen ez egy kicsit túl extrém...Bár lehet, hogy csak én vagyok túl konzervatív. 13/l
Szerintem ne csináld. 1. 13 évesen még túl fiatal vagy ilyen frizurához. 2. Kerek archoz szerintem nem passzol. 3. Göndör hajjal nagyon furcsán nézne ki. 4. Megbánnád, hogy olyan sokat lenyírattál a szép hosszú hajadból. 5. Nem éppen az a nõies, finom frizura, nekem egyáltalán nem tetszik, és szerintem nem vagyok egyedül. 6. Hülyén is néz ki, és furán is fogod érezni magad a felemás hajjal. NE csináld!
Szerintem ha a szüleid megengedik csináld nyugotton mert: 1.Az a lényeg hogy neled tetszen 2.a göndört kitudod vasalni a hakadból ha úgy jobban tetszene Ez tényleg nem csajos viselet, de ha re nem is vagy az az alkat akkor válald be nyugottan, elvégre elobb utobb vissza fog nöni a hajad...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!