Találatok a következő kifejezésre: 13 éves és a szüleim nem (10 db)

Elõször menjetek csak el közösen. Menj vele kirándulni, vagy szervezz meg egy nyári tábort.
Hát ha az én lányom lennél én sem engedném hogy pasizzál!Hidd el fiatal vagy még ehhez, persze ez most úgy hangzik mintha mi valami régimódi fazonok lennénk.Én 31 éves vagyok és 16 éves koromban kezdtem el járni az elsõ fiúmmal, hidd el nem maradtam le semmirõl! Sõt! A szüleid féltenek és jogosan.Biztos hallottál már te is sok olyan dolgot a médiában, ami bizony megdöbbentõ! Pl.11-13 éves lányok teherbe esnek, nem mernek szólni a szülõknek, és ott a baj.Ne siettesd a dolgokat , a szüleid látni fogják amikor megértél a pasizáshoz.
Ennyi idõs koromban engem sem engedtek el a szüleim "pasizni". Nem is maradtam le semmirõl...Te sem fogsz. Különben is, mi az, hogy pasim? És mitõl lesz azzá? Hidd el ráérsz még. Amikor majd másként fogod hívni. Akkor talán a szüleid is elnézõbbek lesznek veled.
Próbáld meg elérni, hogy ilyen téren (mármint pasizás) is megbízhassanak benned. Ha komolyan gondolod ezt az egészet, szerintem a legegyszerûbb, ha bemutatod õt a szüleidnek, így õk is látni fogják, hogy kivel szeretne a lányuk találkozni. Adj nekik idõt, hogy megismerjék a srácot! Nem szabad siettetni semmit. Az meg, hogy a barádnõd is ott van mellettetek, illetve vele engednek csak el, csupán annyit jelent, hogy a szüleid féltenek. És teljesen igazuk van.
Nem értem, hogy 13 évesen miért létfontosságú dolog a pasizás... A következõ lényeges kérdés, hogy hány éves a fiú. Ha tényleg annyira találkozgatni akarsz vele, elöször is meg kellene tudnod, hogy a szüleid miért nem akarják, hogy összefuss vele, biztos hogy van valami oka. Szerintem üllj le beszélgetni a szüleiddel errõl az egész témáról, nem megfûzni kell õket, meg kijátszani, hanem meggyõzni. Ennyi.
Az elsõ 12 évesnek.Jogos volt a lepontozás.Elõször is tanulj meg helyesen írni.Tudod ezt az iskolában tanítják.A másik, látom káromkodni már tudsz.Én is szobafogságra ítélnélek.
Hat basszatok meg!Azert pontoztatok le mert az igazat mondtam!az elso 12 eves csajszi vagyok amugy!
Én is abban a korban kezdtem pasizni és ugyanígy eltiltottak, de persze akkor is találkoztunk titokban, késõbb pedig elhívtam a barátom hozzánk hogy megismerje a szüleimet, és rájöttek hogy tõle nem kell félteniük, pedig 18 volt én pedig csak 13. Azután legtöbbször nálunk voltunk, hogy lássák a szülõk mit csinálunk, próbáld ki te is ezt, hátha beválik. Találkozzatok nálatok, késõbb el fognak engedni vele ha látják hogy rendes srác, nekem is bevált.
Szerintem is igaza van az elöttem levõ lányka.Énis 12 vagyok és az én pasim is 15...nyugodtan találkozhatunk átjöhet a fiú meg minden...Szerintem abszólut de nem divatból szerelmesek sem a lányok, sem pedig a fiúk.Ha õ elég érett egy fiúhoz akkor miért ne járhatna vele?Én drukkolok...remélem sikerülni fog!:D
Szia!12 eves vagyok es 15 a pasim:) .Barmikor talalkozhatunk.Anyuek ismerik a fiut, szokott nalunk jonni stb stb.A legjobb otlet ha bemutatod a pasid a szuledinek es akkor szerintem el fognak vele enegedni!En szurkolok neked!Ird meg hogy mi lett a folytatas! Hogy eggyesek milyen bunkok!Az volt a kerdes hogy hogy tudja megfuzni a szuleit enm az hogy Ki ert eggyet a szuleimmel?Vagy ki mit csinalna a szuleim helyeben velem?Aki nem ir normalis valaszt ami a KERDESRE FELEL az inkabb halgasson!Nyugottan le lehet pontozni, igazam van!!
Sehogy, ne zsarold a szüleidet. Túl fiatal vagy még a pasizáshoz. Csak azért ne pasizz, mert a korodbeli lányok többsége hülye és divatozni akar, hogy így fogalmazzak. Ráérsz még pasizni, nem kell aggodni, nem maradsz le semmirõl. Ha az én gyerekem lennél, én már régen szobafogságot adtam volna neked!
Szerintem fiatal vagy még, és ezért megértem a szüleidet, hogy nem engednek el egy fiúval, hiszn akármit csinálhat veled. Idõ kell, hogy megismerjék, és persze alkalmat is kell ehhez teremteni. Szervezz közös kirándulásokat, kerti sütögetés, vagy bármilyen közös programot, ahol megismerhetik. Ha már megbíznak benne, akkor el is fognak engedni vele.
igazuk van 13 évesen még gyerek vagy. a kérdés mennyi diös a "pasid" ha ö a te korosztájod 13-14 max 15 akkor meg kell érteniük hogy bizalom, és te nem fogsz olyat tenni ami miatt félteniük kellene. ha viszont idösebb én is félteném a gyerekem. ad meg nekik a bizalom alapot. mutadsd be nekik a barátod, mond meg nekik hogy mi lenne ha nálatok lennétek együtt, ahol a szülök uggymond kontrolálni tudnak. vagy ha jártok kirándulni a szüleiddel, mi lenne ha a barátod is menne veletek.
Nagyon korai még egy 13 éves lánynak pasizni. Mondjuk szerintem tisztázni kellene, hogy mit is jelent ez a kapcsolat, meddig mennétek el. Ma már megszokott, hogy ilyen korú lányok járnak srácokkal, de ezek amolyan tiniszerelmek nemi élet nélkül, maximum egy-egy suta csókkal, ami nem baj. Ha te ilyen szárnypróbálgatásokra vágysz, akkor beszélj az anyukáddal és gyõzd meg, hogy nem arról van szó, hogy ágyba akarsz vele bújni. Ha megbízik benned, akkor biztos elenged téged randikra, ami mondjuk lehet mozi, séta, ilyesmi, de semmiképpen sem szex, mert valószínûleg erre még nem vagy felkészülve lelkileg.

13 éves fiú vagyok van egy baratnõm aki egy évvel idõsebb és a szülei nem engedik hogy eljöjjönéknhogy eljöjjön velem randira mellesleg a szülei nem is engedik el õt sehova. (többi lent) Mit tegyek?

Azért van mert nem rég járt egy srácval aki csak arra ment hogy elkapja (meghúzza) ezért nagyon fél töle és a szülei ezértcazt hiszik hogy mindenbtizenéves fiú dugni akar. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Mondd azt a szüleinek hogy most tessék átengedni a Julit mert együtt kell lapoznotok a hetedikes (nyolcadikos) nyelvtankönyvet, és akkor biztosvam eljöjjönéknhogy.

Mondd azt a szüleinek hogy most tessék átengedni a Julit mert együtt kell lapoznotok a hetedikes (nyolcadikos) nyelvtankönyvet, és akkor biztosvam eljöjjönéknhogy.
tanuljatok meg írni!!
Mutatkoz br s szüleinél, nyerd el a bizalmukat.
A kérdező hozzászólása: 1 csak az a baj hogy kb 20km re lakik
jó hogy féltik...mert majd bedugod a punciba a kukid-azt nagyszülõk lesznek izibe:D

Kettős mérce? A szülők nem helyeslik a 12-13 évesek szexuális életét (és erre mindenki bólogat), de egyébként helyes, nem lehet nekik megtiltani? Hogy van ez? Attól függ, hogy a póráz melyik végén állunk?

Legjobb válasz: Megtilani nincs értelme, mert a szülõk dolgoznak és nincsenek otthon, és nem nagyon tudják mit csinál a gyerek egész nap "egyedül".

Megtilani nincs értelme, mert a szülõk dolgoznak és nincsenek otthon, és nem nagyon tudják mit csinál a gyerek egész nap "egyedül".
Persze, hogy nem helyes, jól gondolják a szülõk. A gyerekek még fiatalok ilyen korban.. minimum 15.
kedves kérdezõ, hol van itt kettõs mérce? ha eltérnek a vélemények, az nem kettõs mérce. az lenne kettõs mérce, ha vki a saját gyermekének engedné, de másnak nem. vagy fordítva.
Amúgy meg nem a kérdésre írtam ezt hanem a minimum 15-ösnek. 14 év alatt amúgy is tilos, de utána szabad és a szülõk se nagyon tudnak mit tenni, vagy elfogadják vagy nem.
A szülõk hogy helyeselnék könyörgöm??? Melyik szülõnek lenne ínyére, hogy a KIS!!!!!!lányát [email protected]ák egész éjjel??? Helyes, hogy a szülõk tiltják, de sajnos nem lehetnek ott mindig... Aztán a kis [email protected] 14 évesen már többet tud a szexrõl, mint õk, 16-17 évesen meg itt írja, hogy a barátjával nem jó, meg hogy miért nincs orgazmusa! Kár, hogy nem lehet megtiltani, így születik az új generáció. Szégyen ez a társadalom. Nem tiltani kellene, hanem a kis p.csöknek, p.náknak kellene felfogniuk, hogy még nem szabadna! Az meg, hogy "érett"... Ez a legynagyobb ökörség!!! Ma már melyik kis [email protected] nem képzeli magát érettnek?? Azt se tudjátok mit jelent érettnek lenni, [email protected] hangoztatjátok?! -ReapeR-23/F
Amúgy én igenis érett vok meg voltam is 14 évesen képzeld, és az hogy többet tudok nálad 14 évesen, mint te 23 évesen fiú létedre, az lehet, hogy inkább neked szégyen, nem nekem. Meg hát honnan veszed, hogy egy 14 éves nem lehet érett szexre? Beszéljük meg kérlek, mert dühítenek engem azok az emberek, akik azt hiszik, hogy õk mindent mindenkiné jobban tudnak és mindenki hülye csak õ nem.
Hát képzeld el, hogy megengedte anyu, és elõször a mamámnak mondtam, és rábszélte anyut, meg mondtam, hogy szeretnék tabit is és az is lett iratva. Apámat meg nem különösebben érdekli a dolog mert 160 km-rõl nem tud mit csinálni, amúgy õ is megengedi, most is lementünk hozzá a hétvégén a barátommal és nálunk ez természetes dolog. A barátom bármikor nálam alhat, meg minden, és a tabim felét anyu fizeti. 16/L
Miért mi a baj azzal ha valaki 14 évesen kezdi? Amúgy én írtam az 1-t. Csak ez a minimumok zavarnak. Jó 14 elõtt ne, de ha már valaki érett, meg szerelmes meg felelõsségteljes, meg védekezik és komoly kapcsija van akkor se? Mert én 14, 5 voltam és most 16 vok. És még mindig azzal vagyok együtt akivel elvesztettük a szüzességünket.
Kérdésem az lenne 23/F, hogy te szûz vagy ?
OFF A 16 évesnek Önálló nem attól vagy, hogy sokat vagy egyedül, meg együtt alszol a barátoddal. Önálló akkor leszel, ha már független is vagy, nem más tart el, nem más fõz mos rád stb. Ezekre képes vagy szülõi segítség nélkül? Te fizeted a gyógyszered felét? És a pénzt nem a szülõktõl kapod? És, hogy a kérdésre is válaszoljak. Szülõ vagyok, még csak 9 éves múlt a lányom, de sajnos számolnom kell azzal, hogy lehet, hogy 2-3 év múlva a barátjával állít be. Amivel nincs is gond, de azt korainak taratnám még, hogy szexuális életet éljen, persze megtiltani nem tudnám neki. Szerintem minimum az általános iskolából illene elballagni és csak utána foglalkozni "komolyabban" a fiúkkal. Nem tartom maradinak magam, de azt biztos, hogy nem engedném meg a gyerekemnek, hogy bármikor ott aludjon a barátja (persze mondjuk hétvégente lehetne róla szó), nem kell elkapkodni ezeket a dolgokat. Sokan csodálkoznak, hogy 2-3 évnél tovább egy kapcsolatuk sem tart. Én így nem is csodálkozom rajta, egyszerûen elveszíti a "varázsát" az egész dolog, nincs meg az az érzés, hogy várom pl a péntek estét, hogy jöjjön a barátom, vagy csak felhívjon minden délután stb. Miért kell ezeket a dolgokat is elkapkodni, miért kell szinte rögtön összeköltözni (mert, ha már heti 7 napból 4-5 napot ott alszik valaki majdnem összecuccolás)? Sokan ettõl felnõttnek hiszik magukat, ettõl komolynak tartják a kapcsolatukat, de arról megfeledkeznek, hogy az igazi együtt éléssel az is együtt jár, hogy délután megfõzök, takarítok, fizetem a számláim stb és nem csak együtt ülünk és tv-t nézünk, vagy beszélgetünk stb. Ezen kívül a szülõknek is jár a nyugalom, nem biztos, hogy minden alkalommal kerülgetni akarnak egy idegent a saját lakásukban. Én vagyok a 16 éves lány. Szinte sose vagyok egyedül, mert én az egész napomat a barátommal töltöm. Pasim szokott fõzni, mivel szakács, anyám nem, mivel nem tud. A gyógyzerem másik felét amúgy a barátommal közösen vesszük, mivel közös a kassza, nincs olyan, hogy enyém tiéd, ezt én vettem ezt meg te. És képes lennék szülõi segítség nélkül is boldogulni. És amúgy ha már az érettségrõl beszélünk, apám most is az anyjával él, és van aki fõz és mos rá. Tehát õ se érett 37 évesen? Tehát csak az kezdjen bele a szexbe akinek van 200ezres fizetése és eltudja tartani magát? Tehát az kb 10 évvel kitolja a 14-es korhatárt, mivel diploma nélkül ez senkinek sem adatik meg, és 23-24 éves korban tudod csak elvégezni a fõiskolát/egyetemet. Szerintem, ez hülyeség. Most miért írsz ilyneket, hogy el tom e tartani magam? Amúgy én megvártam míg elballagok az általánosból, rá 10 napra vesztettem el xd.
16 évesnek. Lehet nagyon érettnek hiszed magad, de korántsem vagy az. Egyszerûen a leírtakat sem tudod értelmezni. Leírtam, hogy nekem azzal van a fõ problémám mikor valaki anniyra felnõttnek hiszi magát, hogy szinte rögtön össze is akar költözni. Hol írtam olyat, hogy addig ne éljen valaki szexuális életet, amíg nincs önálló keresete vagy diplomája? Azt hiszed nagyon sokat tudsz az életrõl, de majd megtapasztalod, hogy milyen tényleg együtt élni valakivel. Mikor nem arról szól a dolog, hogy na akkor közösen fõzöcskézünk, jópofizunk, hétvégente bulizunk, amikor majd neked kell a saját lakásod fentartani, rendben tartani, eltartani magadat akkor térjünk vissza erre a beszélgetésre. Szerinted 10 év múlva is ilyen tökéletes lesz az összhang a barátoddal? Vagy mikor már kezd megszokottá válni a kapcsolat szépen külön mentek, mert egy kapcsolat csak addig szép és jó, míg óriási a szerelem? Aztán 25 évesen majd elmondhatod, hogy már volt vagy 8 élettársad, akiket a szüleid nyakára vittél, és te ugyan mindenkivel komolyan tervezted a dolgot, de hát elmúlt a szerelem. Ez a közös kassza is viccesen hangzik, mivel kétlem, hogy neked állandó jövedelmed van. Így ezt nem közös kasszána nevezik, hanem élõsködésnek.
Xd. Egyikünknek sincs saját keresete. Mind a ketten tanulunk még. Én most leszek 10-es a barátom 13-os. Nem élõsködök senkin. Mind a ketten jól el vagyunk látva anyagilag. Én inkább nagyszülõk által. És mindennap találkozunk, nem megyünk hétvégén bulizni, sokszor megyünk moziba, éttermekbe, egyéb helyekre. És van közös kassza. És így érezzük jól magunkat. Amúgy ezta 10 éveses doldot nem értem. Miért múlna el a szerelem vagy mi? Miért ne lenne ilyen az összhang? Mamámék 42-43éveházasok és elõtte jártak 3 évig és nagyon jól megvannak? Miért lenne 8 élettársam? Nagyon hülyeség. Ezeket amúgy nem tom mire alapozod. Nem tervezek mindenkivel komoly kapcsolatot, csak vele. Mind2-õnknek ez az 1. komoly kapcsolata. És mikor lefeküdtem vele akkor már a mennyasszonya voltam. És mindketten tudjuk és érezzük, hogy megtaláltuk az igazit. De ha akarod akkor 10 év múlva újra beszélünk, hogy együtt vagyunk e, és hogy hogy vagyunk stb. és akkor majd elmesélheted, hogy a kislányoddal mivolt 14-15-16 éves korában mert addigra 19 lesz. Puszi
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:21 Te még mindig nem érted, hogy a válaszoló anyuka mire akar rávilágítani??? Kezdjük ezzel az "xD" baromsággal... Ez mi??? Már az elején röhögsz, a végén meg pusziszkodsz? Érettség a tetõfokon! Másik: Van közös kassza, de honnan a ***-ból, ha egyikõtök sem dolgozik??? El is árulom, a szülõktõl/nagyszülõktõl, és biza ezt hívjuk élõsködésnek! Azért fog elmúlni a szerelem, mert még közel sem vagy abban a korban, hogy átérezd, mi lesz 10 év múlva! Addig rengeteget változol, remélem a fejed lágya is benõ végre! A kislányával? Remélem, nem ez, mint veled! Te már 14 után menyasszony voltál? Te jesszusom...:S Tényleg noob vagy, ennek már a fele sem tréfa, és annyi benned az érettség, mint egy kristálypohárban! 18 évesen meg gyerekeket szülsz, aztán jó lesz minden? Az élet nem így megy! Neked szerencséd van hozzám képest, hisz nekem nincs anyám, mert itthagyott minket, a családom sem gazdag, amim van, azt magamnak szereztem meg! Neked vannak még a hátad mögött, könnyen erõsködsz! És bizony, az érettségbe beletartozik, hogy külön háztartást tartasz fenn, nem anyu, meg apu takarít... Hogy spórolsz azzal a rohadt pénzzel, hogy hó végén még legyen mit tömnöd az érett fejedbe, hogy nem moziba, meg vacsizni mentek, hanem megtanulsz fõzni... -ReapeR-23/F
Tudod az emberek ritkán szokták az egész életüket az elsõ barátjukkal/barátnõjükkel leélni, elég korainak érzem azt a kijelentést, hogy Te megtaláltad az igazit. És amirõl a nagyszüleidnél beszélsz az nem a szerelem, hanem a szeretet már. Ne legyél már ennyire naív, hogy tényleg azt hiszed, hogy még ugyan azt érzik mint 40 évvel ezelõtt. Házas vagyok, gyerekem van, de nem merném 100%-ra mondani, hogy én megtaláltam az igazit, csak bízok benne, de nem tudhatom mit hoz a jövõ. 16 évesen másról sem szól a kapcsolatotok minthogy együtt ültök kettesben, szerinted nem fogtok egymásra unni, ha mindenkit kizártok az életetekbõl (tudom most jön majd az, hogy de mi járunk a haverokkal is), szerinted akkor is ekkora lesz az összhang, ha nem más pénzel, hanem keményen dolgozol érte, utána nem étteremben kajálsz, hanem fõzöl, szülsz x gyereket, akik elveszik az idõd nagy részét és még sorolhatnám. Semmire nincs gondod, csak arra, hogy a barátodnak megfelelj, csak nehogy majd 2 gyerek után ne tudd ezt nyújtani neki és õ máshol keresse a megértést és a romantikát. Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy te nem ennek a fiúnak fogsz gyereket szülni. De ne legyen igazam és élj vele boldogan tényleg.
A baj csak az, kedves utolsó, hogy az emberek úgy állnak hozzá ehhez a dologhoz, hogy ez törvényszerû és azért van, mert ilyen az ember, hormonok, tapasztalatszerzés, gének stb. Pedig nem. Mindezért a társadalom a felelõs, vagyis MI emberek, saját magunk.
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:21 Te még mindig nem érted, hogy a válaszoló anyuka mire akar rávilágítani??? Kezdjük ezzel az "xD" baromsággal... Ez mi??? Már az elején röhögsz, a végén meg pusziszkodsz? Érettség a tetõfokon! Másik: Van közös kassza, de honnan a ***-ból, ha egyikõtök sem dolgozik??? El is árulom, a szülõktõl/nagyszülõktõl, és biza ezt hívjuk élõsködésnek! Azért fog elmúlni a szerelem, mert még közel sem vagy abban a korban, hogy átérezd, mi lesz 10 év múlva! Addig rengeteget változol, remélem a fejed lágya is benõ végre! A kislányával? Remélem, nem ez, mint veled! Te már 14 után menyasszony voltál? Te jesszusom...:S Tényleg noob vagy, ennek már a fele sem tréfa, és annyi benned az érettség, mint egy kristálypohárban! 18 évesen meg gyerekeket szülsz, aztán jó lesz minden? Az élet nem így megy! Neked szerencséd van hozzám képest, hisz nekem nincs anyám, mert itthagyott minket, a családom sem gazdag, amim van, azt magamnak szereztem meg! Neked vannak még a hátad mögött, könnyen erõsködsz! És bizony, az érettségbe beletartozik, hogy külön háztartást tartasz fenn, nem anyu, meg apu takarít... Hogy spórolsz azzal a rohadt pénzzel, hogy hó végén még legyen mit tömnöd az érett fejedbe, hogy nem moziba, meg vacsizni mentek, hanem megtanulsz fõzni... -ReapeR-23/F 1. Sztem az az élõsködés, ha elvárom, meg rátapadok, hogy na most adjál pénzt meg ilyenek. Ez nálunk nem így van. Én sose mentem úgy oda senkihez, hogy pénz kéne. Adnak maguktól. Pl. tegnap mentem papimhoz és csak a kezembe nyomta a 10-est. Csak nekem ad pénzt, pedig 4 unokája van, engem szeret a legjobban és én is viszonzom legjobban. Anyámtól nem kapok zsebpénzt, csak ha kispórólom az alapvetõ dolgokra adott pénzbõl ( pl: kaja, ruha, bérlet, gyógyszerek, stb.) A barátomnál ugyanez, de õ az apjától kapja. 2. Sztem senki nem tudja mi lesz 10 év múlva vagy hogy még élni fog e akkor. 3. Amúgy meg azért vagyok mennyasszony( már 14 éves korom óta ), mert a barátom gyûrût vett a ballagásomra, és mivel nagyon szeret, ezért gondolta, hogy akkor már meg is kéri a kezem. És így a papám is jobban elfogadta a kapcsolatunkat. Mivel ugye õk szüzen házasodtak össze a mamával. A barátom azóta is sokszor mondogatja, hogy én leszek a felesége, meg hogy benne megtaláta az igazit, és jó lennék anyának is. És nem 18 évesen fogok gyereket szülni. 25 éves korom elõtt nem szülök. 4. Az én szüleim elváltak és anyám gondoskodik rólam, apám csak a gyerektartást fizeti és kb. évente max egyszer látom. A barátom anyukája meghalt, amikor 3 éves volt. Az apja egydül neveli õket. Egyikünk családja sem gazdag. Olyan középkategóriába sorolnám. Mindenünk megvan ami kell. De egyikünik sem villában lakik. 5. Én takarítok itthon, vagyis nagyrészt. Pl. én porszívozok, port törlök, mosok, teregetek, vasalok magamra. 6. Most még nem kell spórolnom. Hetente legalább 3-szor moziba megyünk, szinte mindennap mekibe kajálunk, de van hogy elegáns étterembe megyünk. Amúgy meg nem kell megtanulnom fõzni mivel a pasim szakács. 16/L
Tudod az emberek ritkán szokták az egész életüket az elsõ barátjukkal/barátnõjükkel leélni, elég korainak érzem azt a kijelentést, hogy Te megtaláltad az igazit. És amirõl a nagyszüleidnél beszélsz az nem a szerelem, hanem a szeretet már. Ne legyél már ennyire naív, hogy tényleg azt hiszed, hogy még ugyan azt érzik mint 40 évvel ezelõtt. Házas vagyok, gyerekem van, de nem merném 100%-ra mondani, hogy én megtaláltam az igazit, csak bízok benne, de nem tudhatom mit hoz a jövõ. 16 évesen másról sem szól a kapcsolatotok minthogy együtt ültök kettesben, szerinted nem fogtok egymásra unni, ha mindenkit kizártok az életetekbõl (tudom most jön majd az, hogy de mi járunk a haverokkal is), szerinted akkor is ekkora lesz az összhang, ha nem más pénzel, hanem keményen dolgozol érte, utána nem étteremben kajálsz, hanem fõzöl, szülsz x gyereket, akik elveszik az idõd nagy részét és még sorolhatnám. Semmire nincs gondod, csak arra, hogy a barátodnak megfelelj, csak nehogy majd 2 gyerek után ne tudd ezt nyújtani neki és õ máshol keresse a megértést és a romantikát. Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy te nem ennek a fiúnak fogsz gyereket szülni. De ne legyen igazam és élj vele boldogan tényleg. 16/L Ott van, hogy "ritkán" !!! Tehát vn olyan. Pl. mamámék is. És én érzem hogy õ az igazi. Nem mondom 100%-ra hogy így lesz, mert ugye semmi sem 100%. És tudom, hogy a mamáméknál már csak szeretet van. Jó, egy idõ után átalakul a szerelem szeretetté. Ez normális. Most nem fogom 60 éves koromban elhagyni, mert már nem érzek szerelmet. A szeretet akkor is ott van és õk is belebetegednének vagy meghalnának ha a másikkal történne valami. Nem tudnak egymás nélkül élni. Nem jövök a haverokkal, mivel azt külön lerendezzük, a suliban, vagy amikor a másiknak pont nem felel meg akkor jöhetnek a haverok. A barátom sztem sose csalna meg, még 2 gyerek után se, mivel nem fogom elhanyagolni õt a gyerekek miatt. Tudom hogy vannak szükségletei és nekem is és mivel önzõ vagyok elõbb azokkal foglalkozom. Mondták már sokan, hogy ha gyerekem lesz akkor elmúlik az önzõségem, de ez sztem nem így lesz. Sajnos. Én bízok abban, hogy nem lesz igazad és ezért most ne sértõdj meg. 16/L
A kérdező hozzászólása: Kedves 16 éves lány, eddig nem szólaltam meg, de most úgy éreztem, hogy erre írok. Bevallottan önzõ vagy? A gyerekeidet háttérbe szorítanád? Fogalomzavar a köbön. A pároddal való foglalkozás nem önzõség, de ha már most így nyilatkozol a leendõ gyerekeidrõl, akkor igazi anyatípus lehetsz. Gratulálok.
Legyen igazad, éljetek együtt életetek végéig boldogan! Hidd azt, hogy a szerelem majd 60 évesen múlik el (és nem pár év után alakul át szeretetté), legyél büszke arra, hogy te önzõ vagy és mindenkit a háttérbe szorítanál (még a saját gyerekeidet is), és hidd el a barátodnak is így lesz teljes az élete, hisz õ se vágyhat másra, neki minden pont úgy jó mint neked. Végülis mindenkinek az az álma, hogy 14-16 éves korától sülve-fõve együtt legyen valakivel, egy fiatal fiúnak tök természetes, hogy minden szabad idejét a barátnõjével tölti (ja, bocsánat menyasszonyával), a haverok nem számítanak, bõven elég az, hogy a suliban találkozik velük. Miért is vágyna egy ember arra, hogy néha összejöjjön a barátaival és hülyüljön egy jót, az annyira éretlen. Még szerencse, hogy a mai világban vannak ilyen érett, felnõttként gondolkozó fiatalok, akik nagykorú (szándékosan nem írok felnõttet) családos embereknek, akik már némi tapasztalattal is rendelkeznek megtudják mondani a tutit (az mellékes, hogy egyik mondatoddal ütöd agyon a másikat, annyira logikátlan), csak gratulálni tudok az érettségedhez.
Én egy 13 éves srác vagyok. Eddig nyugodtan éltem a világom, soha nem követtem a nagy divatot, hogy ezt a zenét, mert menõ, nem voltam divatmajom. És nem is ezért, de beleszerettem egy lányba, akivel csak neten ismerkedtem, és megbeszéltünk egy találkát, és megismertük egymást. 2.ik találkára szeretném megcsókolni (nem csókolóztam még...) és nagyon felizgat ez a lány. És õ 14. Szóval. Szerintem egy 14 éves korban még oké a szüzesség elvesztése, úgy-ahogy (törvény szerint is), mivel most gondoljunk csak bele. Régen, középkorban nagyon idõsen, és nem "csak úgy" szexeltek. Azután egyre fiatalabban és egyre többször. Ma is csak fejlõdik a világ, és az emberei szervezet is. Sajnos van aki csak a divat kedvéért teszi ezeket... Hát, õk meg ilyen "emo görlök" meg stb, ezeket le kell szrni, majd 16 évesen tologatják a babakocsit, a szüleik baja lesz. Ennyi a véleményem.
A válasz megírásának idõpontja: ma 10:07 Ember, én nem mondtam olyat, hogy érett vagyok... Sõt! Eszem ágában sem volt! -ReapeR-23/F
a gyereket eccerûen csak JÓL kell nevelni, nem fegyelmezni, és tiltani, hanem NEVELNI! ésakkor nemkell attól félnünk h 14 évesen, amíg mi dolgozunk, a fél kerülettel megkuratja magát.
OFF A 16 évesnek Önálló nem attól vagy, hogy sokat vagy egyedül, meg együtt alszol a barátoddal. Önálló akkor leszel, ha már független is vagy, nem más tart el, nem más fõz mos rád stb. Ezekre képes vagy szülõi segítség nélkül? Te fizeted a gyógyszered felét? És a pénzt nem a szülõktõl kapod? És, hogy a kérdésre is válaszoljak. Szülõ vagyok, még csak 9 éves múlt a lányom, de sajnos számolnom kell azzal, hogy lehet, hogy 2-3 év múlva a barátjával állít be. Amivel nincs is gond, de azt korainak taratnám még, hogy szexuális életet éljen, persze megtiltani nem tudnám neki. Szerintem minimum az általános iskolából illene elballagni és csak utána foglalkozni "komolyabban" a fiúkkal. Nem tartom maradinak magam, de azt biztos, hogy nem engedném meg a gyerekemnek, hogy bármikor ott aludjon a barátja (persze mondjuk hétvégente lehetne róla szó), nem kell elkapkodni ezeket a dolgokat. Sokan csodálkoznak, hogy 2-3 évnél tovább egy kapcsolatuk sem tart. Én így nem is csodálkozom rajta, egyszerûen elveszíti a "varázsát" az egész dolog, nincs meg az az érzés, hogy várom pl a péntek estét, hogy jöjjön a barátom, vagy csak felhívjon minden délután stb. Miért kell ezeket a dolgokat is elkapkodni, miért kell szinte rögtön összeköltözni (mert, ha már heti 7 napból 4-5 napot ott alszik valaki majdnem összecuccolás)? Sokan ettõl felnõttnek hiszik magukat, ettõl komolynak tartják a kapcsolatukat, de arról megfeledkeznek, hogy az igazi együtt éléssel az is együtt jár, hogy délután megfõzök, takarítok, fizetem a számláim stb és nem csak együtt ülünk és tv-t nézünk, vagy beszélgetünk stb. Ezen kívül a szülõknek is jár a nyugalom, nem biztos, hogy minden alkalommal kerülgetni akarnak egy idegent a saját lakásukban.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, és ha a szüleid ezt nem helyeslik, akkor mi igazat adunk nekik. Viszont a te szemszögödbõl meg ez az állítás a helyes. Nos, errõl beszéltem. Itt a kettõs mérce.
A válasz megírásának idõpontja: ma 02:00 Nem, nem vagyok szûz, már régóta, és sajnálom a képzelgéseidet, hogy te már többet tudsz... És akkor még nem számoltam az egyéljszakás kalandokat... Bár nem szoktam vitatkozni így anonimban, megteszem! Az "érett vok" tényleg erre utal... Ha annyira érett vagy, akkor minek a gyerekes "vok"??? Nem tudod kiírni, hogy "vagyok"? Vagy csak túl fárasztó... Am én nem "fiú" vagyok, ebben a korban már inkább, mint férfi szeretnék érvényesülni! Nem hiszem, hogy mindenkinél mindent jobban tudok, evidens, hogy hülyeség, amit írtál! Amúgy meg képzelheted magad piszok, mocsok, igennagyonistenkirályzsír érettnek is, akkor is egy gyerek marad a 14 éves... Adódik a kérdés, hogy miért? Az érettség nem ott kezdõdik, hogy szex, meg védekezés! Az érettség fogalma magában hordozza a, sorolom: -Családfenntartás -Felelõsségtudás -Nehéz (sorsdöntõ) kérdésekre adott helyes, mérlegelt válasz adását is, ergo az ÖNÁLLÓSÁGRA VALÓ KÉPESSÉGET! Ez egy 14 évesben még nincs meg, mondhat akárki akármit! -ReapeR-23/F
húúúú XD te hülye vagy Családfenntartás? Fogamzásgátlót szedek. amúgy ez nem tom miért tartozik ide, mert tudtommal, aki szûz annak nem kell családot fenntartania, tehát ez így nyilvn nem függ össze a 2. Felelõsségtudás? inkább felelõsségtudat, hamár a vokomat kicikizted h vagyok. VAN képzeld Amúgy elég önálló vagyok (vok!), sokszor vagyok egyedül, ki tudom törölni meg stb. amúgy ezt viccnek írtam. És hoztam már nehéz döntéseket helyesen. És te érett vagy az 1éjszakás szarjaiddal, képzelem mi játszódik le benned ilynekor a felelõsségtud"ás"oddal meg, a helyes döntéseiddel együtt? szija 23/tata
Ja bocsánatot kérek uram, nem szija, hanem kezit csókolom.
Meg még azt szeretném hozzátenni hogy 16 vagyok és nem 14.
Egy lázadó kis pisis... Ez tetszik...:D Elmesélnéd, hogy mi az agyhalálért vered magad? Azt hiszed, ezzel most nagyon jól leosztottál, és hogy ihaj-csuhaj de menõ lettél??? Azon kívül, hogy egy jót röhögtem, különösebb dolog nem történt... 16 vagy, tudom, de te írtad azt is, hogy 14 évesen vesztetted el, nemdebár? Én erre próbáltam utalni, kedves 16 éves galacsin... Megteszel valamit a kedvemért? Tudom, hogy igen... Lõdd fejbe magad az érett gondolkodásoddal együtt, köszi! Jah, bocsánat, még valami! Ne válaszolj, az óvodában sem veszek össze senkivel, veled sincs hangulatom, te hyperérett "nõszemély"...
Elnézését kérem, az aláírásom lemaradt a nagy igyekezetben. Szóval utólagos engedelmével ezt most pótolnám. -ReapeR-23/F u.i.:Nem érdekel a véleménye, úgyhogy ha mondanivalója van még a témához, ne nekem címezze, és semmilyen utalást ne is tegyen az én válaszomra. Nem szeretném, ha a hülye nézetem egy ilyen nagyon érett "lánykától" megváltozna... Hódolatom!:)
Amarha itt mindenki gyalázkodik?Azér mer valaki 23 éves õ már kijelenteti h õ érett? Hát a szövege alapján egyáltalán nem úgy néz ki mintha érett lenne...Amúgy meg mindenki azt fogja helyeselni ami az õ véleménye mert õ azt tartja a legjobbnak.Ezeken a kérdéseken mindig csak a gyalázkodás megy...
Hülyeség ez a kettõs mérce dolog. Ez minden csak nem az. Ez olyan mintha a szülõ nem engedi a gyereknek, hogy minden nap csokival tömje magát, pedig hát a gyerek szemszögébõl meg jó, mert finom, édes, szereti, maga is el tudja dönteni, hogy mit kíván, mit szeret enni és mit nem. Na de aztán ha 10 év múlva cukorbeteg meg 100 kilós lesz a gyerek, akkor beigazolódik, hogy mégse volt igaza. De majd csak akkor fogja belátni.
Az orvosok azt mondják erre, hogy egy 14 éves gyerek ne éljen szexuális életet még. Mivel a hormonok akkor dolgoznak a legjobban. És hiába feljlett valaki kívülrõl, attól még belül akkor fejlõdnek rendesen. A szervezetet nagyon megbojgatja az egész. Nem kell ész nélkül menni a többi idióta után! 16 éves kortól mág inkább. De az alatt még nagyon nem kéne.
én 15 éves vagyok, 16 leszek decemberben és most vesztettem el júniusban és egyáltalán nem bántam meg és szerintem elég érett vagyok a szexre. Anyám ugyanilyen idõsen veztette el és ezért nem is zavarja csak azt hangsúlyozza folyamatosan hogy védekezzünk és figyeljük oda, de mióta elvitt a nõgyógyászhoz és szedem a gyógyszert semmi baja azzal hogy szexuális életet élek :)
Elõzõ vagyok. És akkor is, nem diszkókba meg bulikba csinálják... Hanem egy elsõ alkalom egy barátnõvel 13-14 évesen, én ebbe belemennék, már csak a kíváncsi természetem miatt is.

13 éves vagyok és barnahajam van de nagyon be szeretném festeni vörösre de a szüleim nem engedik . Hogyan vegyem rá őket?

Legjobb válasz: Tönkreteszi a hajad. Figyelj, most lehet hogy így gondolod hogy jó lenne, de késõbb lehet megbánod..no meg a barátnõd hány éves hogy festi a haját?o.O 12L

Tönkreteszi a hajad. Figyelj, most lehet hogy így gondolod hogy jó lenne, de késõbb lehet megbánod..no meg a barátnõd hány éves hogy festi a haját?o.O 12L
Sehogy. A festés tönkre teszi a hajadat.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos . Barátnõmnek sem tette tönkre.
Gyanítom barátnõd sem festi a haját 5 éve. xD Majd akkor beszélj ilyeneket. :P Meg még csak a festés hagyján, de a barnát valószínûleg elõbb le kéne szívatni, aztán festeni. Ennek az árára valót se te keresnéd meg, pedig az havonta több ezer forint, az otthoni festegetés meg olyan is gyakran, fõleg vörösnél. Sehogy nem tudod õket meggyõzni szerintem, talán azért nem engedik, mert õk tisztában vannak azzal, amivel te nem: hogy idiótán néz ki egy gyerek, aki nagynak próbál látszani. Jegeld a témát 2-3 évre, akkor majd talán már megengedik, és nem kell napokat nyafogni, hogy anyaaaaaa léccikeeeeee. xD
Szerintem sehogy. Anno én sem tudtam õket rávenni. 16 évesen születésnapomkor festhettem be elõször a hajam. Én is barna hajú vagyok és feketére festettem. Várj türelmesen. Csak ennyit tudok javasolni. Vagy pedig festés helyett színezõvel fest be. Az 24 hajmosás után kijön. Ezt tudom még mondani. Ha elmondod nekik hogy csak 24 hajmosásig tart akkor lehet belemennek.
anno még nekem se engedték.. de nem bánom mert régen sokkal másabb ízlésem volt :D várj még a hajfestéssel, ha öregebb leszel és õszülsz majd úgyis állandóan festeni kell majd... jó addig sokan nem várnak mint ahogy én se, elõször inkább a színezést próbáld ki
Szolj szüleidnek :/ muszáj lesz.hidd el segiteni fognak neked
A kérdező hozzászólása: A szüleim elváltak apám reggel elmegy este hazajön. Jó ha találkozunk hetente..... És valami házi praktika?? / kérdezõ vok/
igen gondoltam :)
Jajjj ne légy hülye is kérdezõ! Menj el a háziorvosodhoz ennyire egyszerû az meg megmondja mit tegyél. hogy mi a legjobb.
A kérdező hozzászólása: De én falun lakok mégse állithatok be a varosba h csa doki adj gyógyszert..... El se tudjatok kepzelni milyen ezzzz :'(
A gyógyszertárban lehet kapni tetûirtókat, azt hiszem a Nixhez jár kis fésû, azzal lehet a serkéket kifésülni. Amúgy tényleg jobb lenne, ha megmutatnád otthon, látnia kéne valakinek, hogy 1. eltûntek-e, 2. jó lenne ha a többiek tudnának róla, nehogy elkapják.
Különféle termékek, pl.: samponok, amik segíthetnek.
Hogyhogy nem vették még észre rajtad anyukádék, vagy a többiek? Ennyi idõ alatt szétspricceltek a hajadban, iszonyatosan csíphetnek... Senkinek sem tûnt fel, hogy sokat vakaródzol? Na mindegy, mindenképp mondd el anyukádnak, mert vannak olyan vény nélküli szerek, amit csak 14éves kor fölött adnak ki. És anyukád megveheti egy másik városban is, ha elmondod neki, hogy mennyire cikinek éreznéd ezt a közeli patikában kérni.
Menj el nõdokihoz hamis névvel és kérdezd meg hogy mi a teendõ...
hol vagy tetves? mert az sem mind1. megmagyarázná, h miért ebbe a kategóriába írtad a kérdést.....
Inkabb a szuleidnek mondd el mint barki masnak. Kulonben 8.ba van am ilyen orvosi vizsgalat meg az utolso oltas ott nem uszod meg. Azt akarod h az osztalytarsaid jojjenek inkabb ra?
miért szerinted mi lesz ha elmondod nekik? megesznek a tetveiddel együtt?
Legjobb ha kopaszra borotválod magad az legyen az elsõ. Aztán menj el a háziorvosodhoz aki felír majd neked valamit.
Istenem, azt olvastam, hogy "terhes"...túl sok ilyen kérdést láttam már :D
Patikába lehet venni ellene szert. De utána a döglött sörtéket el kell távolítani amit magadnak nem hiszem , hogy megtudsz csinálni.
Nullasgeppel le tudod tolni a szorzetet, akkor nem lesz tetu sem Eleg szegyen, hogy ott tartunk, hogy anyadek egyreszt egy honapja eszre se vettek, masreszt meg hogy ilyen bajjal nem fordulsz azonnal szuleidhez, segitseghez... semmi szegyelnivalo nincs benne, viszont majd ha az egesz osztalyod latni fogja (mert latszik ahogy ugralnak, nem kell tul kozel menni hozza) Szolj anyadeknak, ANTSZben ingyen lehet kapni tetuirto sampont, 3 nap alatt kiirtja oket!
Menj a gyógyszertárba lehet kapni asszem valami "Nix" nevü sampont amivel hajatmosol és egy két használat után eltünnek a tetvek. Csak kövesd a használati utasítást. És nyugodtan szülj a szüleidnek mert gondolom tudni fogják, hogy a suliban kaptad el mert most ugyis elindul a tetüjárvány megint. és nehogy te fertözz át másokat a suliban mert az meg még cikibb...
a saját szüleid elõtt miért kell szégyenkezni?! errõl nem tehetsz! ezzel a buta felelõtlen viselkedéssel csak mást tudsz megfertõzni! patikába van tetûellenes sampon.
Ces! Ha a kérdezõ egy hosszú hajú lány, nem biztos, hogy értékelni fogja az ötleted.:) Kérdezõ! Gyógyszertárban is kérhetsz segítséget.
amúgy mi történt a dologgal Kérdezõ? most hogy új válasz érkezett rá és észrevettem:D
Mert agyilag nem vagy 13.
Mert még túl fiatal hozzád
mert a pedofília büntetendõ. õk meg nem akarnak bûnpártolni
kölcsön adjam apádnak a pisztolyom, hogy megoldja az ügyet?
Figyu, nõvéremnek megvannak még a Barbie-ai a padláson, csak adj egy címet és elküldöm. :D
Mert nem normális dolog, hogy egy 13 éves kislány, egy 19 éves felnõtt férfival "barátkozzon"!
egyszer még hálás leszel nekik ezért... egy 19 éves fiúnak komoly igénye van a sexre, viszont elég sokat ülhet érte, ha veled megteszi (és a börtönben nem biztos hogy, lesz rá igénye, de megkapja, elég csúnyán). Ne gondold, hogy tényleg meg tudjátok találni a közös hangot. Tök normális, hogy féltik a lányukat, én is félteném az enyémet...
Ne legyél ilyen! Csak kihasználná a naivságodat! Velem is pont ugyanez volt 13 évesen! 17L
Még ha csak naiv lenne a kérdezõ...
Felfogják, jobban mint te, pont ezért tiltanak el. Amúgy hiába vannak lazább törvények erre vonatkozóan, a pasid így is mehet a sittre, örülj hogy nem jelentették fel.
Kaptál már tõlük egy-egy egészséges fülest? Mert ha nem akkor szólok nekik, hogy adjanak.
Neeeeee :D.
Mert nem is kicsit cinkes?
ez ugye vicc?:DDDDDD
Mert gyerek vagy, O meg felnõtt férfi
Túl öreg vagy neki.
az én szülaim is ilyenek.. pedig én 14 vagyok a barátom meg 18 és amikor megtudták anyámék hogy járunk, kicsapták a patáriát hogy elvisznek megvizsgálni hogy szûz vagyok-e. szomorú, hoggy ennyire nem bízik bennem és nem vesz annyira hogy tudja, én ilyenekkel aki ilyen korba lévõ lánnyal dugni akarnak szóba sem állok.

Yorkshire Terrier 13 éves lány vagyok. Imádom a kutyákat és decemberben (2014) elvileg kapok egy Yorkit. De szüleim nem szánnak akutyusra 65ezer forintokat, max. Olyan 10. 000forintot. Sajnos nagyon fiatal kutyust szeretnénk, ?

és nem találok senkit aki decemberre (mert akkor utazunk magyarországra) nekem kutyát elajándékozni/eladni tud, max 10ezerért odaadná. Esetleg ismertek valakit? Németországba vinnénk ki, fiúcskát keresnénk, és valószínüleg fajtisztát. Ha nem fajtiszta se gond, oltást és chipeltetést végülis megoldanánk mi.?

Legjobb válasz: Ennyiért nem fogsz kapni.Esetleg menhelynél, fajtamentésnél próbálkozni?

Ennyiért nem fogsz kapni.Esetleg menhelynél, fajtamentésnél próbálkozni?
Szerintem nézz ki valakit a menhelyrõl :)
Oltások és chip nélkül nem is viheted ki az országból. Egyébként meg inkább nézegesd majd az örökbe fogadható kutyákat, mindenki jobban jár, ha nem egy szaporító zsebét tömöd.
5-ös vagyok! Belinkeltem neked a Magyar Yorkie tenyésztõket, írj nekik, érdeklõdj!
A kérdező hozzászólása: & csak a kutyus árára nem szánnak annyit, mert egyébként oltás stb.-re kiadnak szivesen :)
A kérdező hozzászólása: igen, de ha összegyüjtöm a pénzt is.. nem tudom honnan/kitöl vegyem a kutyust.. egyszer már volt kutyusunk és gondoztam is rendesen csak öreeg volt és meghalt : ( a felelöség érzetem meg van..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez nagyon nehéz ügy. Egyrészt, mert a szüleid nem szánnak rá annyi pénzt, amennyit KELL! Egy fajtatiszta - nem fajtiszta, mert a kettõ még mindig nem ugyanazt jelenti! - yorkie kutya ára 80-100 ezernél kezdõdik, mivel meg kell kapnia az oltásokat, chipet, stb. Azt meg nem tudhatod, hogy decemberben nem lesz-e olyan alom, ahol addigra lesz megvehetõ két hónapos kutyus.Én a helyedben a szüleiddel leülnék, átbeszélném, mert egy kutya nagy felelõsség. Majdnem olyan, mintha gyereket nevelnél. Etetni kell, itatni, sétálni vinni, foglalkozni kell vele, és SZERETNI kell. A tenyésztõk listáját a Kutyatáron megtalálod, ide kattintva: [link] Semmi esetre se a netrõl vásároljatok, gondolok itt a jófogás.hu, az apród.hu, az express.hu és társai oldalra, ahol a szaporítók elõszeretettel hirdetnek, és idegbajos, beteges, agyonszaporított egyedeket árulnak, amik jó esetben elélnek pár évig, de nem azt fogod kapni, amire Te vágysz. Gondolom, nem szeretnél úgy járni, mint az a pár, akik a neten vettek kutyát, és pár órával késõbb meghalt a kutyus. Érdeklõdj a kenneleknél, hogy mennyibe kerülne a kutyus, mikor lesz alom, mire lesz szüksége, biztosan segítenek.
December még soká lesz. Félreteszel minden hónapban és gyûjtögeted a pénzt. Akár ilyen kisebb munkákat is elvállalhatsz (fûnyírás, kutyasétáltatás, takarítás stb) rokonoknál, ismerõsöknél. Idõvel összegyûlik a pénz.
Ennyėrt egy leselejtezett beteg kutyát lehet kapni.A chip, útlevél többe kerül.Menhelyeken nézzetek körül, mindig akadnak cuki mixek, de egyáltalán nem biztos, hogy ilyen olcsó hozzáállãssal kiadnának a szüleidnek.Mellesleg 65 ért is csak szaporítótõl kapsz.
A kérdező hozzászólása: nincs ott yorki, és ha van is csak öregebbek : /
Sajnos fajtiszta, törzskönyvezett yorkiet tenyésztõtõl 100.000 ezer FT körül kapsz...
ne írj dupla w-vel. Utolsó.
Ja bocsi kiment a fejembõl mire fégig olvastam amúgy lehetséges , hogy adnak neked diákmunkát!Amúgy meg bocsi h megkérdem , de hol lehet új kérdést kitenni?!
Hány éves vagy? Ha 14-nél több akkor felvesznek diákmunkára! :)
Mennyibe kerül?
Hol laksz? kifizettem neked.
És azt nem mondta miért nem fizeti ki?:$$ de ha gondolod a házatokban kérdezd meg az idõseket hogy kell-e walamiben segíteni wagy walami ilyesmi wagy sétáltass kutyát pénzért.wagy még esetleg:beszééld meg anyukáddal hogy megcsinálsz otthon mindent de wegye meg a cipöt:$$ és akkor wiszont nagyon becsüld meg anyukád meg amugy is becsüld mert anya csak egy wan:) )
A kérdező hozzászólása: A kérdésben leírtam hogy 13 :)
A kérdező hozzászólása: 3350 FT de mivel anyukám ott dolgozik ahol kinéztem, leveszik neki a 20 százalékát és így: 2680 FT lesz, ha jól számoltam ki.
A kérdező hozzászólása: Ha be vagy jelentkezve, akkor: oldalt ahol a kategóriák vannak alul van egy olyan hogy , , új kérdés " arra, utána add meg a kategóriát, és írd be a kérdésed. :)
hol lakol kedves kérdezõ?

3km-es futás egy 13 éves lánynak? De gyenge a tüdője a barátnői hívják a szülei el is engedik de fél a lány hogy nem bírja de szeretne menni most mit tegyek?

Legjobb válasz: 3 km az tényleg nem vészes. Nálunk annak idején általános iskolában a tesiórákat csak bemelegítésként két kör lefutásával kezdtük az iskola körül. Ez 1,2 km volt és tényleg pár perc alatt lefutottuk. Nem emlékszem pontosan de 5-10 percnél nem tartott tovább közepes tempóban. Ez már majdnem a fele a 3 km-nek. Ha nem vagy gyakorlott futó, szerintem akkor is le tudod futni ha nem kezdesz eszeveszett tempóval, hanem az elejétõl a végéig csak lekocogod.

3 km az tényleg nem vészes. Nálunk annak idején általános iskolában a tesiórákat csak bemelegítésként két kör lefutásával kezdtük az iskola körül. Ez 1, 2 km volt és tényleg pár perc alatt lefutottuk. Nem emlékszem pontosan de 5-10 percnél nem tartott tovább közepes tempóban. Ez már majdnem a fele a 3 km-nek. Ha nem vagy gyakorlott futó, szerintem akkor is le tudod futni ha nem kezdesz eszeveszett tempóval, hanem az elejétõl a végéig csak lekocogod.
Én utáltam futni úgyhogy nem mennék mert pár 100 méter után elfáradok, tesin is mindig lesétáltunk vmi minimálisat a futásból.
Google fordító
3 km semmi Mész, max ha nem megy mégse, akkor lesétálod.

13 éves lány vagyok. Elváltak a szüleim és nem találom a helyem. Mit csináljak?

Mióta elváltak a szüleim nem találom sehol a helyem az életben. Nem szeretek egyik helyen sem lenni se apukámnál se anyukámnál. Csak az emosokkal érzem jól magam nem tudok kibontakozni a régi barátaimmal már nem tudok elbeszélgetni. Fáj ha hozzájuk kell szólnom vagy ha ha egy mondatott vagy egy szót le kell nekik írnom msn-en még ha az utcán is találkozunk akkor is

Legjobb válasz: Egyetértek veled...csupán csak érzelmes lények..ugyan olyanok mint a többi ember....én azért szeretek velük lenni mert meghallgatnak..és már ez alapjában jól esik...õk nem mondják azt hogy bocsi,de nem érdekel...köszi..

A kérdező hozzászólása: Egyetértek veled...csupán csak érzelmes lények..ugyan olyanok mint a többi ember....én azért szeretek velük lenni mert meghallgatnak..és már ez alapjában jól esik...õk nem mondják azt hogy bocsi, de nem érdekel...köszi..
Az általad leírt helyzet tipikusan tini-viselkedés. El fog múlni három-négy év múlva... Az emósokkal inkább ne közösködj, rossz hatással lennének rád!
én is átéltem hasonló dolgokat, sõt, egyre többen élik ezt át.. szoval lépj túl rajta mihamarabb.
az én szüleim is elváltak és sajnos azt kell mondanom h sosem fogod TELJESEN túltenni magad rajta, nem megijeszteni akarlak ezzel és nem riogatni, ha szomorú vagy akkor sírj bármikor mert ha visszatartod az rosszab, szégyen de én is szoktam sírni pedig én fiú vagyok XD emosokat hanyagold légyszi és ilyenkor a legjobb az ha kiöntöd a szíved pl barátnak, testvérnek, mind1 csak elmondhasd h mit érzel :)
Hát.....nekem 1 éve váltak el a szüleim, haraggal, azóta édesanyámnak (akivel élek) lett egy pasija (élettársa). Kellemetlen, kellemetlen...., de én úgy érzem, hogy nem az ilyen esetek miatt érezné az ember azt, hogy nem találja a helyét. Amikor együtt voltak én akkor sem találtam és most sem. Ez van. Lehet közhely, vagy lehet pont azért fog viccesen hatni mert senki nem használja: A zene segít :) .http://www.youtube.com/watch?v=NfDktceKVSo 16 F
Nekem is elváltak a szüleim, szar ügy, ez van. Én nem lettem depis, de valami hülye emos. Ha nekik igy volt jobb akkor oké, már annyit veszekedtek hogy én dijjaztam h elváltak. Nem értem hogy ezért mért kell depresszióba esni stb...
*de valami hülye emos sem.
23:50 vagyok, csak így megjegyzésképp, én nem tudok sírni. Talán 8-9 éves lehettem amikor sírtam utoljára. De ha valami szomorút elkeserítõt álmodok, akkor vannak ilyen halvány emlékeim, hogy éjszaka sírok, de ezt nem tudom pontosan :D.
Az emósok csupán érzelmes lények..Ezalatt ne azt értsük hogy: vagdossák magukat, egésznap depiznek bõgnek satöbbi.ugyanolyanok mint a többi ember és tudjátok, aki olyan "emos" amit leírtam feljebb az a pózer.nem becsüli a rendes normális emokat csak leutánozza õket szétvágja magát hogy õ most mekkora menõ. én csak is emosokkal lógok mivel õk megértenek stb. egyáltalán nincsenek rossz hatással az emberekre, sõõt . igenis jó hatással vannak rájuk. de szerintem olvassatok utána az egész emo dolognak. amúgy nyugi, megfogod találni a helyed csak meg kell békélned az egész dologgal.:) helyre fog jönni ne izuglj. SZORÍTOK! egy lány .: )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!