Találatok a következő kifejezésre: 13 éves és a szüleim (22 db)

Elõször menjetek csak el közösen. Menj vele kirándulni, vagy szervezz meg egy nyári tábort.
Hát ha az én lányom lennél én sem engedném hogy pasizzál!Hidd el fiatal vagy még ehhez, persze ez most úgy hangzik mintha mi valami régimódi fazonok lennénk.Én 31 éves vagyok és 16 éves koromban kezdtem el járni az elsõ fiúmmal, hidd el nem maradtam le semmirõl! Sõt! A szüleid féltenek és jogosan.Biztos hallottál már te is sok olyan dolgot a médiában, ami bizony megdöbbentõ! Pl.11-13 éves lányok teherbe esnek, nem mernek szólni a szülõknek, és ott a baj.Ne siettesd a dolgokat , a szüleid látni fogják amikor megértél a pasizáshoz.
Ennyi idõs koromban engem sem engedtek el a szüleim "pasizni". Nem is maradtam le semmirõl...Te sem fogsz. Különben is, mi az, hogy pasim? És mitõl lesz azzá? Hidd el ráérsz még. Amikor majd másként fogod hívni. Akkor talán a szüleid is elnézõbbek lesznek veled.
Próbáld meg elérni, hogy ilyen téren (mármint pasizás) is megbízhassanak benned. Ha komolyan gondolod ezt az egészet, szerintem a legegyszerûbb, ha bemutatod õt a szüleidnek, így õk is látni fogják, hogy kivel szeretne a lányuk találkozni. Adj nekik idõt, hogy megismerjék a srácot! Nem szabad siettetni semmit. Az meg, hogy a barádnõd is ott van mellettetek, illetve vele engednek csak el, csupán annyit jelent, hogy a szüleid féltenek. És teljesen igazuk van.
Nem értem, hogy 13 évesen miért létfontosságú dolog a pasizás... A következõ lényeges kérdés, hogy hány éves a fiú. Ha tényleg annyira találkozgatni akarsz vele, elöször is meg kellene tudnod, hogy a szüleid miért nem akarják, hogy összefuss vele, biztos hogy van valami oka. Szerintem üllj le beszélgetni a szüleiddel errõl az egész témáról, nem megfûzni kell õket, meg kijátszani, hanem meggyõzni. Ennyi.
Az elsõ 12 évesnek.Jogos volt a lepontozás.Elõször is tanulj meg helyesen írni.Tudod ezt az iskolában tanítják.A másik, látom káromkodni már tudsz.Én is szobafogságra ítélnélek.
Hat basszatok meg!Azert pontoztatok le mert az igazat mondtam!az elso 12 eves csajszi vagyok amugy!
Én is abban a korban kezdtem pasizni és ugyanígy eltiltottak, de persze akkor is találkoztunk titokban, késõbb pedig elhívtam a barátom hozzánk hogy megismerje a szüleimet, és rájöttek hogy tõle nem kell félteniük, pedig 18 volt én pedig csak 13. Azután legtöbbször nálunk voltunk, hogy lássák a szülõk mit csinálunk, próbáld ki te is ezt, hátha beválik. Találkozzatok nálatok, késõbb el fognak engedni vele ha látják hogy rendes srác, nekem is bevált.
Szerintem is igaza van az elöttem levõ lányka.Énis 12 vagyok és az én pasim is 15...nyugodtan találkozhatunk átjöhet a fiú meg minden...Szerintem abszólut de nem divatból szerelmesek sem a lányok, sem pedig a fiúk.Ha õ elég érett egy fiúhoz akkor miért ne járhatna vele?Én drukkolok...remélem sikerülni fog!:D
Szia!12 eves vagyok es 15 a pasim:) .Barmikor talalkozhatunk.Anyuek ismerik a fiut, szokott nalunk jonni stb stb.A legjobb otlet ha bemutatod a pasid a szuledinek es akkor szerintem el fognak vele enegedni!En szurkolok neked!Ird meg hogy mi lett a folytatas! Hogy eggyesek milyen bunkok!Az volt a kerdes hogy hogy tudja megfuzni a szuleit enm az hogy Ki ert eggyet a szuleimmel?Vagy ki mit csinalna a szuleim helyeben velem?Aki nem ir normalis valaszt ami a KERDESRE FELEL az inkabb halgasson!Nyugottan le lehet pontozni, igazam van!!
Sehogy, ne zsarold a szüleidet. Túl fiatal vagy még a pasizáshoz. Csak azért ne pasizz, mert a korodbeli lányok többsége hülye és divatozni akar, hogy így fogalmazzak. Ráérsz még pasizni, nem kell aggodni, nem maradsz le semmirõl. Ha az én gyerekem lennél, én már régen szobafogságot adtam volna neked!
Szerintem fiatal vagy még, és ezért megértem a szüleidet, hogy nem engednek el egy fiúval, hiszn akármit csinálhat veled. Idõ kell, hogy megismerjék, és persze alkalmat is kell ehhez teremteni. Szervezz közös kirándulásokat, kerti sütögetés, vagy bármilyen közös programot, ahol megismerhetik. Ha már megbíznak benne, akkor el is fognak engedni vele.
igazuk van 13 évesen még gyerek vagy. a kérdés mennyi diös a "pasid" ha ö a te korosztájod 13-14 max 15 akkor meg kell érteniük hogy bizalom, és te nem fogsz olyat tenni ami miatt félteniük kellene. ha viszont idösebb én is félteném a gyerekem. ad meg nekik a bizalom alapot. mutadsd be nekik a barátod, mond meg nekik hogy mi lenne ha nálatok lennétek együtt, ahol a szülök uggymond kontrolálni tudnak. vagy ha jártok kirándulni a szüleiddel, mi lenne ha a barátod is menne veletek.
Nagyon korai még egy 13 éves lánynak pasizni. Mondjuk szerintem tisztázni kellene, hogy mit is jelent ez a kapcsolat, meddig mennétek el. Ma már megszokott, hogy ilyen korú lányok járnak srácokkal, de ezek amolyan tiniszerelmek nemi élet nélkül, maximum egy-egy suta csókkal, ami nem baj. Ha te ilyen szárnypróbálgatásokra vágysz, akkor beszélj az anyukáddal és gyõzd meg, hogy nem arról van szó, hogy ágyba akarsz vele bújni. Ha megbízik benned, akkor biztos elenged téged randikra, ami mondjuk lehet mozi, séta, ilyesmi, de semmiképpen sem szex, mert valószínûleg erre még nem vagy felkészülve lelkileg.

13 éves fiú vagyok van egy baratnõm aki egy évvel idõsebb és a szülei nem engedik hogy eljöjjönéknhogy eljöjjön velem randira mellesleg a szülei nem is engedik el õt sehova. (többi lent) Mit tegyek?

Azért van mert nem rég járt egy srácval aki csak arra ment hogy elkapja (meghúzza) ezért nagyon fél töle és a szülei ezértcazt hiszik hogy mindenbtizenéves fiú dugni akar. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Mondd azt a szüleinek hogy most tessék átengedni a Julit mert együtt kell lapoznotok a hetedikes (nyolcadikos) nyelvtankönyvet, és akkor biztosvam eljöjjönéknhogy.

Mondd azt a szüleinek hogy most tessék átengedni a Julit mert együtt kell lapoznotok a hetedikes (nyolcadikos) nyelvtankönyvet, és akkor biztosvam eljöjjönéknhogy.
tanuljatok meg írni!!
Mutatkoz br s szüleinél, nyerd el a bizalmukat.
A kérdező hozzászólása: 1 csak az a baj hogy kb 20km re lakik
jó hogy féltik...mert majd bedugod a punciba a kukid-azt nagyszülõk lesznek izibe:D

13 éves fiú vagyok és 153 cm magas és a szüleim apa:166cm anya:165cm és mekkora leszel felnöt koromra?

Legjobb válasz: "Mindenki nagyobbra nõ mint a szülei." Ez a hónap leghülyébb válasza nálam. (Eddig.)

"Mindenki nagyobbra nõ mint a szülei." Ez a hónap leghülyébb válasza nálam. (Eddig.)
Sokat segít ha jól táplálkozol, sokat alszol és rengeteget sportolsz. Mindenki nagyobbra nõ mint a szülei.
165 cm körül leszel te is. max 170
Szerintem 170 cm körül.
Arra készülj, hogy kicsi maradsz. 160-165, max 170, ha szerencséd van.
A kérdező hozzászólása: anya felöl: anyja :160 apja:174 apafelöl anyja:162 apja:165
Becsapós kérdés, vagy elírás? Én felnõtt korodra már össze felé fogok menni. Te, felnõtt korodra kb 170-175 cm leszel.
Mximum 170, de inkább alatta. Ha nincsen legalább egy közeli felmenõd, aki nagyon magas volt 180 cm fölött), akkor nem sok esélyed van arra, hogy magas legyél. Ne keseredj el: a tesi nagyságot ezerszer pótolhatja a szellemi és lelki nagyság. És nem mindenki lesz nagyobb, mit a szülei - legalábbis centiben mérve.
max 160-165 cm leszel
nagyszüleid milyen magasak?

13, 5 éves vagyok és a szüleim megengedték hogy lehessen "M" kategóriás jogsim segédmotorra . Én úgy hallotam hogy 2013-tól már csak 16 évesen mehetnék?

Legjobb válasz: Pedig nem. 2013 január 19.-tõl megszûnik az M kategória (is), ezt váltja a nemzetközi AM kategória, aminek az alsó korhatára 16év. Mivel dec. 1.-tõl március 1.-ig szünetel a motoros oktatás és még nem töltötted a 14-et még az sem játszik hogy lenyomsz egy exraintenzív tanfolyamot, sajnos megszívattak ezzel a változtatással.

Pedig nem. 2013 január 19.-tõl megszûnik az M kategória (is), ezt váltja a nemzetközi AM kategória, aminek az alsó korhatára 16év. Mivel dec. 1.-tõl március 1.-ig szünetel a motoros oktatás és még nem töltötted a 14-et még az sem játszik hogy lenyomsz egy exraintenzív tanfolyamot, sajnos megszívattak ezzel a változtatással.
Jövõre is mehetsz 14 évesen...
"Várj vele az új szabájok hivatalossá tételéig" Gondoltam szólok, hogy a jogszabály ami elrendeli a változáspkat 2012 január 1-én lépett hatályba!
Ez teljesen lényegtelen kérdés most, mert ha a kérdezõ januárban kezdi el a kesz tanfojamot akkor is ott fog márciusban tartani, mint ha november közepén kezdené, ugyanis télen nincs motoros oktatás. Várj vele az új szabájok hivatalossá tételéig és onnan fogsz tudni biztosat. Ha marad a 14 év a korhatá, akkor is lesz kresz vizsgád akkorra, mire megindul a gyakorlati oktatás, ha meg 16 év lesz, nem bukod a kresz tanfolyam és vizsga árát, ugyanis hiába kezdted el, nem felyezheted be.
"Nagybratyó nem szokott átverni" Persze, hogy nem, de õ is csak a Blikket olvasta! :D
Nagybratyó nem szokott átverni, ha egy idegen mondaná persze hogy körberöhögném. Viszont annyit változtatok hogy az a B verzió amit leírtam, de nem biztos.
Oktatóknak ne higgy ilyen dolgokban. Sok oktató azt terjesztette/terjeszti hogy m-es jogsi határa 16 év lesz, és sokan nem is tudnak az új kategóriákról... Szóval ez csak találgatás, mint az is hogy az Ak megszûnik. De annak legalább van alapja míg az M megszûnésének nincs. Jövõre úgyis kiderül minden. Addig meg tényleg csak találgatni tudunk sajnos...
Sok helytõl hallottam hogy megszûnik, megbízható forrásból (unokabratyó okató, pl tõle is), a közlönyben pedig az sincs benne hogy az Ak-t váltja az A2, pedig az biztosan így van.
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=326%2F2011%20magyar%20.. 320. oldal körül tessék nézelõdni... A korhatára marad 14 év. Arról meg még nem hallottam hogy megszûnne-e, és kételkedem is benne, mivel nincs semmi ami kiváltaná. Ak, na az valószínû megszûnik, mivel jön az A2 aminek a korhatára ugyanannyi de nagyobb a teljesítménykorlát.
Rosseb tudja mi értelme van, de ne keress logikát, ez nem az az ország. Ugyanez vonatkozik a C és a C+E korhatáremelésére, értelmetlen. Én is gyorsított ütemben nyomom meló mellett a C+E-t hogy még be tudjam fejezni, nagyon örülök neki.
Igen, én is ez hallottam, de akkor mi értelme lenne ennek a kategóriának? egyik ok hogy ne csinálja meg az ember, hogy 1 év múlva kaphat B jogsit amiben benne van, a másik, hogy 16 évesen lehet menni 125 ccm-re is. Na m1, a fõnökök csupa okos emberek és mindent biztos jól tudnak hogy miért csinálják.
Hát én már nem tudom követni, inkább várd meg január 13.-át. Ha akkor kiderülnek a végleges szabályok és marad a 14 év a korhatár akkor kezd el. Március, vagy Április (nem tudom pontosan) 1.-je elõtt úgysincs motoros oktatás, feleslegesen kezdenéd el január elõtt.
A kérdező hozzászólása: kössz a választ
2013 januárjában is jönnek új jogszabályok pl az A2 kat. új lesz és valam AM kategóriáól beszélnek az M helyett, aminek 16 év lenne a korhatára és nemzetközi lenne, ezért van hogy biztosat senki nem tud. De ha januárban kezdi a kreszt, akkor se lesz elkésve. Máciusra meglesz a vizsgája.

Kiben van a hiba, ha egy 13 éves lány teherbe esik? A szülôben (anyában) vagy a lányában?

Tegyük fel, van egy 13 éves lány, aki nem jár discozni, tanul rendesen, otthon is besegít, mert az anyjának szüksége van a segítségére, egy óvodáskorú gyermeket felügyel reggeltôl estig, mert az anya 'lepasszolja' neki... Aztán megismer egy nála jóval idôsebb férfit, akitôl 'szeretet' kap, figyelmet... De ennek kõkemény ára van: a férfi elvárja a szexuális együtt létet. A lány teherbe esik, nem mer/nem akar szólni az anyjának... És 9 hónap múlva születik egy gyermeke... Tehát gyermekként gyermeke születik... Kiben van a hiba ebben az esetben?

Legjobb válasz: Ez egy szép költõi kérdés. Anya és a férfi.

Ezt a kérdést most találtam, a legfõbb hibás anyukád és a pasas. Valahol te is, de te a legkevésbé, ilyen gyerekkorral. A hülye pasasnak mi3rt gyerek kellett? Õ mennyi idõs volt akkor?
Értem. Sajnálom h. ilyen gyerekkorod volt!De tisztellek amiért mindent meg teszel és arra törekszel h. a te gyereked ne élhesse át amit te! Sok sikert az életben! Remélem hejre jönnek a dolgaid. (24-es)
"Hibás pedig abban vagyok, leírom mégegyszer, hogy a saját anyám életét így elrontottam... " Nem. Õ rontotta el a tiedet. Õ felelõs érted és nem fordítva. Az, hogy õ ezzel nincs tisztában, más tészta.
Egy gyerek sose kéri, hogy megszülethessen, azt a szülõk akarják! Miért lennél azért rossz, mert arra vágysz, amire minden ember? Szeretetre? Minden tettünknek az a mozgatórugója. Egész életünket, tetteinket, látásmódunkat, gondolkodásunkat az anyához való viszony határozza meg. Ebbõl tovább lehet fejlõdni, de ez az alapja mindennek. Te csak egyszerûen szeretetre vágytál, mint mindannyian, de sajnos nem kaptad meg. Az, hogy anyád azokat vágta a fejedhez, amiket, NEM a te hibád. Próbáld ezt elfogadni és a kislányoddal szemben ugyanezt a hibát ne kövesd el. Kívánom, hogy találd meg azt a férfit, aki igazi párod lehet és rengeteg szeretetet kaphatsz tõle.
Nincs annak semmi értelme, hogy valaki beolvasson neked. Eleget hallgattad már azt. Attól semmi se lesz jobb. Attól lesz jobb, ha elõre nézel és vigyázol a gyerekedre és szereted és normálissá neveled õt. Mindent megtanulhatsz még, túllépni a múlton, kapcsolatokat építeni, mindent.
A kérdező hozzászólása: Anyám volt a gyámja 18 éves koromig. 4 Éven át. Ô vigyázott rá, amíg suliban voltam... Bâr közben a lány késsel játszott, forró kávéval arcon öntötte magát, volt, hogy leesett az ágyról, ráesett a szétszerelt kiságy egyik része, az asztal sarkába beverte a fejét, ahogy leesett az ágyról... mindezt anyám mellett... ez az ô 'nevelése', vigyázása volt... sôt... a kezét is megégette, meg társai... sorolhatnám... de a gyámügyesek nem akartak minket elválasztani, ezért nála maradhattunk... mert egy 14-16 éves és egy 2 éves gyerek nem kell ugyan oda...
A kérdező hozzászólása: Én tényleg nem azt várom, hogy bárki is jókat mondjon nekem... Én egy fillért sem kértem és nem kaptam... Még innivalót sem fogadtam el, még ha szomjas is voltam... Sôt...Egyszer kaptam egy csokit, nem tôle..., másnap vettem egy ugyan olyant én is annak, akitôl kaptam. ... Engem sosem motivált a pénz vagy hogy kapom valamit... A szeret igen, de az más... Az az a dolog, amit nem kaptam meg, pedig igyekeztem otthon elérni... És nem tudta anyám, kivel barátkozom. Ô elvolt az alkohollal, apámmal meg közben az új párjával is... Nem a legpéldamutatóbb... De én nem akarok olyan lenni, mint ô. Nincs senkim... Sosem sikerült egy normális emberi kapcsolatot kialakítanom... Barátit sem... Igyekszem bízni, de nem igazán megy... Hibás pedig abban vagyok, leírom mégegyszer, hogy a saját anyám életét így elrontottam... Megmondta... Tönkretettem az életét... Ezzel, hogy ilyen elfuserált vagyok... Tehát csak erre van szükségem... Hogy valaki jól beolvasson talán... vagy nem is tudom... megerôsítésre, milyen ... rossz vagyok. mert tudom, de nem elég, ha csak én szidom magam, amiért így elbántam anyámmal.
Az elejétõl fogva te neveled a gyereket? Egyedül? Szerintem elsõsorban a szülõ jobban oda kellet volna figyeljen rád de ne rágd magad ezen bele fogsz õrûlni!
Legfokeppen az anyukad es a pasi ( nem neveznem amugy embernek az ilyet) hibaja.. 1. anyukade azert mert nem figyelt rad kellokeppen.. 2. a pasije ha allt a himbilimbije akkor elegitse ki magat ne egy 13 eves lany eletet tegye tonkre... 3. valamilyen szinten a te hibad is de a tied legkevesbe.. hogy miert? nagyon befojasolhato egy 13 eves lany, es nem mondtad neki eleg hatarozottan hogy NEM...... amugy ki ez a csavo?... es fejet hajtok elotted azert mert nevelsz egy gyermeket egyedul szinte minden segitseg nelkul
Azért van szükséged arra, hogy valaki beolvasson neked, mert ezt kaptad egész gyerekkorodban! Mindenért hibáztatva voltál, ahogy anyukád mondta, az õ életéért is. Gyerekként ezt megszoktad, és most is szükséged van rá... de ezen felül kell majd kerekedned!! Anyaként szerintem tudhatod, hogy nem a gyerek felelõs azért, hogy tönkreteszi, vagy épp boldoggá teszi az anyja életét! Ez a te hozzáállásodon múlik. Sajnos vannak ilyen szülõk, akik a gyereket hibáztatják azért, amit õk maguk nem tudtak megoldani, anyud is ilyen. Ez az õ hibája, és az õ baja. Egyáltalán nem volt jó anya. A saját hibáit nem látja be, ezért rávetíti másra. Esetleg keress rá hasonló pszichológiai témájú írásokra, van ahol kérdést is lehet ingyen feltenni pszichológusnak. Megértheted, hogy anyukád miért viselkedett veled így, és megoldhatod azokat a problémákat, amikkel te küzdesz: önostorozás, önhibáztatás, és a magány. Hidd el, senki sem tökéletes, biztos volt, amit te is rosszul csináltál, de más gyerek sem tökéletes, anyud viszont a legrosszabb szülõk közé tartozik! Próbálj meg ismerkedni, barátkozni! Ezekre, amiket írtál, hogy rosszul érzed magad miattuk, próbálj úgy gondolni, hogy fel tudod dolgozni, és amit tanulsz belõle a hasznodra fog válni, jobb ember leszel tõle, és fõként jó anya lehetsz!!! Hogy a te kislányodnak ne úgy kelljen felnõnie, mint neked! Egyébként nagyon ügyes vagy, nagyon jól csinálod a dolgaid! Ne add fel soha, gondolj arra, hogy csak a lányod a cél, az õ boldogsága, és persze a sajátod is!! Úgy érzi majd õ is jól magát, ha te is jól érzed magad!
Nagyon sajnálom Kérdezõ, hogy magadat hibáztatod anyád elrontott élete miatt. Nem nagyon tudom mit mondjak, mert annyira nyilvánvaló, hogy nem a te hibád, hogy anyád élete olyan, amilyen. Ha õ sosem szeretett téged, akkor mit várt tõled? Te tudnál olyan lenni a saját gyerekeddel, amilyen õ volt veled? Vagy feltételeznéd, hogy a gyereked majd bármi olyat tesz, amiért azt gondolod, hogy elrontotta az életed? Ha jól sejtem a leírásod alapján, a válaszod nem. Aztán gondold végig a saját életed, és úgy tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban te tetted-e tönkre anyád életét, és nem õ saját magának?
Kedves Kerdezo, foglaljuk ossze mit tudunk: anyad alkoholista volt, apadat csalta, es annyira sem torodott a lanyaval hogy eszrevegye: terhes lett 13 evesen. Most oszinten: ebbol az kovetkezik hogy te tetted tonkre az eleted? Hat a nagy lofuttyot, kedves. Anyad tette tonkre a sajatjat, es gozerovel dolgozott azon hogy a tiedet, sot a gyerekedet is tonkretegye. Ha valaki szemrehanyast tehet ebben a viszonylatban, akkor az te vagy. Remelem azert a fickot a gyamugy hivatalbol megrangatta, es birosag ele kerult az ugy.
A kérdező hozzászólása: Miért? Ott teljesen más a történet!!! A kedvenc sorozatom amúgy. :D Abban 16 évesem, egy vele egykorútól esik teherbe Lorelai, aztán tény, hogy egyedül megy szülni, megromlik az anyja kapcsolata a lányával, de mégsem olyan ez, mint az enyém! És Lorelai igazán jó anya, annyi, .hogy nem.tud fôzni :D :D húh, .de imádom ôket! :D
csak engem kezd egyre jobban a szívek szállodájára emlékesztetni a sztori
Én tisztellek azért, hogy egyedül segítség nélkül képes vagy nevelni a lányodat! Itt a pasi volt a legjobban a hibás!!!! Hogy lehet ilyet csinálni egy fiatalkorú lánnyal??? Nem semmi mik vannak! Ne törõdj anyukáddal sem! Eddig is meg voltál nélküle ezentúl se kérj tõle semmit! Nem anya az ilyen!!! Remélem jórafordul az életed, találsz egy olyan férfit, aki nagyon fog benneteket szeretni!!!!
A kérdező hozzászólása: Tavaly elköltöztünk már. ... Azóta nekem esett az utcán, és ütött ahol ért... meg ilyenek...
Anyád egy proli r*banc, kérdezõ. Undorító, aki egy pali kedvéért tojik a gyereke fejére, és még le is passzolja neki a saját gyerekét! Amint lehetõséged lesz, lépj le otthonról és többet anyád felé se nézz! Lecsuknám, de úgy, hogy rárohadjon a lakat, azt a pasit meg, aki téged teherbe ejtett, kasztrálnám.
A kérdező hozzászólása: Tanulni természetesen muszáj, mert 8 általánossal mit tudnék kezdeni? Azzal manapság takarítani sem kellenék, pedig a takarítók nem valami nagy becsben tartott emberek... Közmunkán is voltam... ott is volt pár friss érettségis meg ilyenek... Tehát az érettségink sem ér sokat... A közmunka meg... életcél? Nem! Abból megélni sem lehet normálisan... Tehát tanulnom kell, aníg lehet. 30-40 Évesen késô lesz.
Örömmel olvasom, hogy próbálsz tanulni, hogy mindkettõtöknek jobb legyen. Most abban a helyzetben vagy, hogy nem szabad sokat töprengeni, a gyermekeddel kell törõdni, ami elég nehéz lehet, hogy nincs, aki támogasson. De gondolj arra, hogy inkább férj nélkül, mint egy rossz férjjel, aki a saját gyerekével sem törõdik. A jövõ hozhat bármilyen meglepetést, ha pozitívan állsz hozzá. A múltat már nem lehet helyrehozni, de a jelenben tenni kell, hogy szebb legyen a jövõ. Boldog lehetsz egy jó párkapcsolatban, vagy találsz jó állást, igaz barátnõt/barátnõket. Ha bármi sikerül ezek közül, akkor el is felejted mi történt. Nézz elõre a szebb jövõbe! :) Hiszen, ha elégedett vagy, vagy éppen boldog, akkor a gyermeked is az lesz. Add meg neki azt a szeretetet, törõdést, ami sajnos neked nem járt. Viszont megfogja hálálni a gyermeked :) Most ott vagytok ketten egymásnak!
Kedves Kérdezõ, te semmiben nem vagy hibás. A szüleid és a gyermeked apja annál inkább.
"pénzért fekszik össze pót apucival hanem pénzért" ???
nem bántásból kérdezõ de nekem van ilyen ismerõsöm és nem pénzért fekszik össze pót apucival hanem pénzért
Naív voltál és buta . De ha így alakult, minek rágod magad ezen ennyi év után is? Anyukáddal nem tudsz kibékülni?
Ti nem emlékeztek, milyen volt 13 évesen? Én emlékszem, nem voltam olyan buta, hogy lefeküdtem volna bárkivel, védekezés nélkül pláne nem. Addigra hatmilliószor az ember szájába rágják, hogy milyen a biztonságos szex, még mielõtt elkezdené a nemi életet. De akkor is a felelõsség a férfié, mert nem igaz, hogy egy 13 éves kislánnyal kelljen kezdenie. Az édesanya elhanyagolta gyermekét, aki másnál keresett szeretetet, de ugyanúgy összejöhetett volna a lány korabeli fiúval, és ugyanúgy teherbeeshetett volna tõle.
A kérdező hozzászólása: Akár mennyit gondolkodom ezen, én a mai napig magamat érzem hibásnak. Pedig ma már 19 éves vagyok... Olyan egy... :/ De persze itt vagyok neki, egyedül élek és mindenki segítsége nélkül nevelem... De ... Azért ma még, ha eszembe jut, úgy érzem én tehetek az egészrôl... Hisz minek nekem szeretet bárkitôl? Fôleg egy idegentôl? És miért nem voltam képes határozottabban azt mondani, hogy nem?! Én tettem tönkre az anyám életét? mindig ezt mondta! Már nem is beszélünk...
Nem felétlenül a szülõben, a gyerekek is teljesen mások. Nekem 3 gyerekem van, ebbõl egy egy földreszállt angyal volt mindig is, egyszerûen nem lázadt, mehetett volna, de elvolt itthon, mindig jól tanult stb a másik kettõ kamaszkorában megõrült, bár nagy hülyeségeket nem csináltak. Vagy csak nem tudok róla, gyereket mondjuk biztosan nem. Szóval szerintem a szülõk és a gyerek felelõssége is. 13 évesen már kicsit több esze lehetne . Az már a szülõ sara, hogy engedi megszülni egy 13 éves általános iskolásnak . A jóval idõsebb férfit meg fel kell jelenteni. Mivelhogy pedofil.
Ficko megy a sittre, ugyhogy a kerdes el is van dontve. Anyuci meg kap egy felfuggesztettet, ha nem volt eleg gondos.
Ja és a pasit ezért akár le is lehetne csukatni.
Egy 13 éves gyerek még annyira nincs tudatában annak, amit csinál, így nyilván nem õt lehet hibáztatni, hanem az anyját, aki nem foglalkozott vele és a férfit, aki gátlástalanul visszaélt ezzel a helyzettel. Amúgy egy ilyen idõs gyerek még bele is halhat a szülésbe. 13 évesen még nincs felkészülve erre a szervezete. Nagyon gáz.
Mindháromban. Az anyában, mert nem nevelte megfelelõen a gyereket, nem törõdött vele eleget és nem világosította kellõképpen fel nem csak szexuális téren. A lányban, mert 13 évesen nem ezzel kell menõzni, hogy megfektetnek, inkább szégyen. És nem utolsó sorban a fickóban, hogy ennyire pedofil.
A kérdező hozzászólása: Nem 'esti kamukérdés'... komolyan itt alszik tôlem pár méterre egy majdnem 5 éves kislány, aki az enyém... De kihordtam egy kisbabát úgy, hogy észre sem vette az anyám... Aztán meg lehordtak a párjával mindennek...
Az anya és a pasi. A gyerek nem feltétlenül tudja felmérni, hol a határ és mik lehetnek a következmények. Erre az anyának kellett volna õt felkészíteni. A pasi meg undorító.
8 Azért ez nem ilyen egyszerû...elõször is, nem mindenkit világosítanak fel ilyen precízen, a másik meg az, hogy lehet, a korabeli fiúk között nem talált olyat, aki meg tudta volna adni azt, amire vágyik: a szeretet. A fiúk még olyan éretlenek és nem mindenkinek van akkora szerencséje, hogy olyasvalaki akadjon az útjába, aki nem él vissza ezzel a helyzettel.
Kedves Kérdezõ! Dehogyis Te vagy a hibás!!! Tiszteletet érdemelsz, amiért neveled a gyermekedet és tanulsz; mindezt úgy, hogy az anyád nem támogat. Õ viszont hibás, hogy lehet, hogy észre se vette? Ha észrevette, segítenie kellett volna mindenben, nem szidni, szégyellheti magát! Remélem, nem erõszakból fogant a gyermek, "elvárja a szexuális együttlétet" ez bûncselekmény volt. Ne hibáztasd magad, sokan kerülnek nehéz helyzetbe, Te helytállsz , és ez óriási dolog! Sok erõt, szép életet Neked!
Elõre nézz, ne hátra, ezt soha ne felejtsd el! Ha kell írd ki minden fordulóban az otthonodban, hogy a szemed elõtt legyen és ne tudd kikerülni a látványát. Tudatosítsd magadban! Kár bárkit is hibáztatni, hiszen nem változtat semmit. A gyereked ott van, te ott vagy, a sorsod így alakult. Attól, hogy hibást keresel, minden ugyanúgy fog maradni. Hülyeség lenne azt mondani, hogy te nem vagy érte felelõs, hiszen de... Mondhattál volna nemet és igen. Mi az a korosztály vagyunk, ahol 13-4 évesen az ember már mindent tud (pedig én idõsebb vagyok nálad), túl van számtalan felvilágosító órán. Az ember lelke máshogy mûködik, ezt megértem. A férfi hibázott, mert felelõtlen köcsög volt, aki tudta hogy szerezze meg azt, amire vágyik. Te hibás voltál, mert nem tudtál nemet mondani és anyukád is hibás volt, mert nem figyelt rád, talán észre sem vette, hogy mit mûvel veled ez a férfi. Egy anyának ne legyen természetes, hogy idõsebb férfi flangál a lánya körül és egy anyának igenis tûnjön fel, hogy a gyerekével valami gond van, pláne hogy terhes. Ezért mondom azt, hogy ne nézz hátra. Igyekezz úgy nevelni a gyerekedet, hogy vele ez ne történhessen meg és elõre nézz!
Csak így tovább! Ne add fel!
Kerdezo, ne magad ostorozd, nem a te hibad. Egy 13 eves lany nem veletlenul "vedett" a torveny altal, pontosan azert mert nem kepes arra hogy maradektalanul felmerje a cselekedeteinek a kovetkezmenyeit. Gyerek voltal, ami tortent azert semmifele felelosseggel nem tartozol. Sot inkabb legy magadra buszke, hogy a tortentek ellenere gondoskodsz a gyermekedrol. Probalj arra figyelni, hogy a gyerekednek teljes es boldog elete legyen, mert ez innentol kezdve csak rajtad mulik. Ehhez pedig csak az kell, hogy szeresd es figyelj ra.
A kérdező hozzászólása: Egyedül nevelem ôt... Az apja felé sem nézett soha... Tanultam, tavaly érettségiztem... Aztán azon vagyok közben, hogy legyen szakmám...
Miért kéne azt hallgatnod, hogy rossz ember vagy? Én rokonoknál kaptam "esti altatás", bár az nem fajult odáig, de épp elég volt ahhoz, hogy késõbb problémáim legyenek a szexualitással... Nem tudtam azt sem, mi ez, mert nem készítettek rá föl.
Igazán nem tehetsz róla, több figyelmet, törõdést, szeretetet igényeltél volna. Aztán így alakult. Megértem, mert én sem kaptam. Anyám ritkán volt otthon, sokat dolgozott, Apám gyakran kiabált velünk, segíteni kellett folyton otthon... Be is sokalltam sokszor. Én sem tudtam jó döntéseket hozni, azt éreztem nem értenek meg és csak arra vagyok jó, hogy állandóan segítsek, mint egy szolga. Megtudlak érteni! Bár a férfit nem értem, miért nem foglalkozott azzal, hogy még csak 13 voltál? Ez büntetendõ lett volna. Remélem azért a kapcsolatotok mûködik. Anyud nem valószínû, hogy valaha belátja, hogy mire vágytál volna gyerekként és szeretethiányból egy férfi karjába rohantál. Remélem tudtál tanulni a gyereked mellett valamit, hogy normális munkahelyed legyen, mert az sem utolsó egy gyerek mellett. Sajnos túl korán menekültél az otthoni gondok elõl, de már nem tudod megváltoztatni. Nézz elõre, légy gondos családanya és egyéb. Az évek elteltével, talán változnak a dolgok, ne foglalkozz a múlttal. Próbálj meg így is boldog lenni, ha egyébként az vagy a kapcsolatban! Kitartást kívánok hozzá! :)
A kérdező hozzászólása: Nem az, hogy nem tudtam...Nem kérdezte, hogy 'jajj, drága Bözsikém, akarod? ' vagy 'húzzak gumit?' ... hanem csak... csak úgy... értitek... vagy nem... áhh, .mindegy is... egy gyenge pillanatomban vágytam arra, hogy valaki belelovaljon abba, milyen rossz ember is vagyok... vagy nem tudom...
Ez egy szép költõi kérdés. Anya és a férfi.

13 éves vagyok és nagyon félek még nappal is a lakásban de amikor az este eljön mégjobban félek és a szüleim szobájában alszom de már úgyis félek folyton fölriadok az éjjel és fölkapcsolom a lámpát. Miért van ez hogy folyton félek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát annyit megpróbálhatsz hogy sötétbe kimész, teszel egy kört a konyhától szobáig, és fogod látni hogy senki nem ugrik rád Egyébként majd 2-3év múlva már nem fogsz félni 20/F

Hát annyit megpróbálhatsz hogy sötétbe kimész, teszel egy kört a konyhától szobáig, és fogod látni hogy senki nem ugrik rád Egyébként majd 2-3év múlva már nem fogsz félni 20/F
Majd ha idõsebb leszel és komolyabb gondjaid lesznek, elmúlik.
Ne nézz tévét este, kerüld a horrorfilmeket és mindent, ami gyilkolós. Olvass vidám könyveket. Nekem ezek segítenek. Korábban ért vmi trauma esetleg?
A kérdező hozzászólása: Úgytudom nem ért trauma és köszi a válaszokat
" a szüleim szobájában alszom" És a szüleid is otthon vannak?
Szerintem azért lehet ( bár nem biztos) hogy túl nagy a fantáziád, próbáld meg valahogy lekötni, bár nekem régen az is bejött hogy kitaláltam sztorikat és azokon gondolkodtam, ez eléggé leköti a figyelmemet. Remélem tudtam segíteni :D

Miért van az, hogy sok kamasz már 13-14 évesen is sexel, és még sokaknak a szuleik is engedik?

Lehet hulye kérdés,de én ezt egyáltalán nem értem,hiszen még gyerekek még a testuk sem elég fejlett na meg agyilag is csak gyerekek,lehet tudnak védekezni,de az még nem azt jelenti,hogy csinálni kell.én amikor megmondtamhogy szeretném a férjemmel elveszíteni a szuzességem kinevettek és azt mondtá szégyen.meg amugy is ide is jonnek az olyan kérdések és válaszok,amiben az van,hogy gyereke sexelnek,mert azt hiszik ok már milyen szerelmesek enyi évesen.én mindig úgy gondoltam a sex a felnottek dolga,mert ok már érttek erre.

Legjobb válasz: Magyarul szexnek írjuk. (A kis hang a fejemben S-sel olvassa és elég hülyén hangzik úgy) Nem feltétlenül tudnak a szülõk ebbe beleavatkozni. Ha nagyon akarják, akkor megoldják, a szülõ nem tudja a hátára kötözni az ennyi idõs gyerekeket. Hány éves vagy?

Magyarul szexnek írjuk. (A kis hang a fejemben S-sel olvassa és elég hülyén hangzik úgy) Nem feltétlenül tudnak a szülõk ebbe beleavatkozni. Ha nagyon akarják, akkor megoldják, a szülõ nem tudja a hátára kötözni az ennyi idõs gyerekeket. Hány éves vagy?
Akinek ilyen korban nem jön össze és kicsit késõbb sem addigra talán-talán benõ a feje lágya :-) Én ilyen korban még r.hadtul nem akartam szexelni, nem tudom, hogy változott meg ennyi idõ alatt a "világ", de akkor még nem nagyon volt ilyen. Komolyan... És csak 19 vagyok. Én már úgy vagyok vele, hogy csak azzal fekszem majd le aki viszont szeret... pedig fiú vagyok ám, nem lány :-)
Elég nagy baj, még ráérnének vele... Bár ez nevelés kérdése. Gondolom jó mintát látnak otthon, vagy egyszerûen a szülõ [email protected] rá mit csinál a gyereke...
Mert menõk akarnak lenni. Mi is ezt csináltuk, csak kicsit késõbb, én 16 voltam, és bizony már sok osztálytársam túl volt rajta. Visszanézve elég nagy hülye voltam, h elkapkodtam, és kicsit vicesnek tûnik már nekem, h áradoztam, h milyen jó volt... Most harminc évesen már tudom, h mi a jó nekem, akkor fogalmam sem volt, de mindenki mondta, h jaj, milyen orgazmusom volt, természetesen én is vagánykodtam vele. Sajnos sok mindent nem lehet tenni, engem pl keményen fogtak, mégis volt alkalmam szexelni, a kamaszok nagyon találékonyak, ha akarnak valamit.
és mi van, ha már 40 leszel mire elõször férjhez mész? =)
Elõzõ vagyok. Sajnos sokan cikinek tartják a szüzességet és szerelem nélkül is képesek elveszteni. Nem becsülik magukat és szinte tálcán kínálják fel a testüket a fiúknak, akik ezt ki is használják sajnos.
Az a baj, hogy 14 éves kortól már a törvény is engedi a szexet, ha kölcsönös beleegyezéssel történik, és sokan azt úgy értelmezik, hogy ha betöltötték a 14. évüket, akkor már kötelezõ szexelni. Sajnos egyre több olyan lányról lehet olvasni, aki még a 14. évét sem várja meg.
Mert a mai világban ilyen engedékenyek a szülõk és azért, mert sok gyerek átverné amúgy meg a szülõket, amitõl a szülõ fél.Nem vertem át anyámat sosem ilyen ügybe..de nem is mondtam el neki, hogy biszex vagyok és szexeltem már lánnyal.Majd ha fiúval leszek, azt elmondom neki. 16/L
"én amikor megmondtamhogy szeretném a férjemmel elveszíteni a szuzességem kinevettek" és 14 éves vagy?? :O az azért igeeen.. Amúgy én se nagyon vágom.. mért jó. 14/l
A kérdező hozzászólása: nem kérdeztem, hogy mikor veszítetted el
Lehet szemét gonosz leszek most, de kérem szépen ez azért van, mert erre a korra már mind a két nem képviselõi megérnek a szexualitásra. Nem hiába van a jogban is 14. életév a szexuális tevékenységere vonatkozóan. A lányok ilyenkor már aktívan menstruálnak, a fiúknak is van spermájuk, a testszõrzet is megjelent. Lehet hogy mivel a társadalom szerint amiben jelenleg mi élünk még gyerekeknek számítanak, ezért ez egyeseknek nem elfogadható, de magát a természetet (aminek nincs köze az aktuális normákhoz, és a joghoz) nem lehet átverni. Érzik azt, hogy erre van szükségük. Hajtja õket a szaporodás utáni vágy, ami egy nagyon mély, elemi ösztön. Hát egyszerûen ezért van az hogy szexelnek... Az meg, hogy nem elég érettek, nyilván nem eléggé érettek egy gyerek felneveléséhez, de amint írtad szerencsére tudnak védekezni, viszont azt is megjegyzem, a természetben nincs olyan hogy anyagi háttér -ami ugyebár egy gyerek felneveléséhez szükséges-, amikor szaporodásról van szó.... tehát ez az érett vagyok nem vagyok dolog, csak is az általunk létrehozott értékrendekben létezik, nem a természetben. 20F
utolsó csak testileg érettek, de sokan még úgysem, érdekes módon számtalan 14-15 éves sõt sok 16-17 éves is kibírta hogy nem szexelt/szexel, ez nem magyarázat, lelkileg, agyilag és érzelmileg még nem érettek hozzá
A természetben a testi érettség a mérvadó, nem a szellemi. A szellemi érettség az általunk generált mai világban való életben maradáshoz szükséges. A természetben erre nincs szükség. Szerintem egy kicsit túl sokat látsz bele a szexbe. Ez egy teljesen természetes vágy, ösztön, és ha a körülmények adottak, aki tud, él is vele. az már egy más kérdés hogy a kultúra amiben élünk mit követel....
szerintem meg túl sokat okoskodsz a szex, több mint puszta ösztönös párzás, egy ember képes felülkerekedni az ösztönein, de manapság inkább arra biztatják õket hogy keféljenek nyugodtan már általános iskolában nézzék a tvben az idióta mûsorokat amitõl elhülyülnek, ne fontos semmi nem csak hogy a gyerekek bagzanak mint a nyulak, mert, hogy a természetben így meg úgy sok 14 éves még nem is menstruál és sok egy gyereket sem lenne képes kihordani, te inkább ne adj tanácsot a gyerekeknek, azért tart itt a társadalom, és süllyed lefelé , mert manapság mindenkinek hirtelen rengeteg joga van, meg hirtelen már minden természetesnek számít, lassan természetes lesz nyílt utcán szexelni, megölni a másikat
Kedves kérdés író szülõ! Én, mint 15éves fiú kérdezem, hogy az ha anyám azt mondja nem mész el ide-oda, ezzel-azzal, akkor az szerinted engem komolyan érdekel? Engedt meg, hogy az egyik tanárom soraival búcsúzzak: "ezek a mai fiatalok? Pont olyanok: amienre neveltétek!"
A kérdező hozzászólása: drágaságom 14 vagyok
Nem kortól függ és általában a 14 éves lányoknak már meg van a menstruációja és szerintem ez az õk és a szüleik dolga...és az anyuka nem tud már mit tenni ha egyszer a lánya/fia lefeküdt valakivel akkor már megtörtént ha fejre áll sem tud rajta változtatni...!
A kérdező hozzászólása: nekem már 11 évesen volt menzeszem akkor már az is normális, ha egy lány annyi évesen szexel vagy mi?
Nem, de mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja nem? Te meg éld úgy a sajátod ahogy akarod és szerintem ne szólj bele másokéba. Ha õk ezt elrontják neked fáj? Nem. Hát akkor meg?!
Szerintem te vagy tiszta szégyen, kérdezõ. Jó lenne, ha visszavennél kicsit az arcodból. Mellesleg én 15 éves voltam, szerettem a páromat, õ is szeretett engem, élveztem, jól megvoltunk utána is, bár már nem vagyunk együtt pár hónapja. Nem hinném, hogy ezzel olyan nagy bûnt követtem el. Te meg hogy jössz ahhoz, hogy másokon ítélkezz? Kinek képzeled te magad? Semmi közöd ahhoz, hogy más mit csinál.. Mellesleg jó nagy baromságnak tartom, hogy házasságig várni akarsz. És mi van, ha utána derül ki, hogy rossz a szex? Akkor elváltok, és oda a nagy romantika.. Ha meg mégis jó, mindig ott lesz benned, hogy nem voltál még mással, nem tudod, milyen mással, és az sem egy kellemes érzés.
Én 14 évesen veszítettem el. Nagyon figyeltem a barátnõmre. Õ is nagyon élvezte. 14/F
kortol függ mert nem ajánlanék egy 14-18cas L/F párosítást például és emiatt nem is szerelem kérdése javaslom érd el minimum a 17-18cat legalább nem fogod hamar megunni tiniként mert már úgyis próbáltad.
A kérdező hozzászólása: 14 és lány
Mert egyre több szülõ nem foglalkozik a gyerekkel, vagy annyit dolgozik, hogy nincs ideje sem rá, vagy csak azt az elvet követik, hogy "haladjunk a korral" meg hogy "minek a gyereket nevelni, majd megnevelõdik", meg ha a gyerek kap egy pofont, vagy kiskorában ritkán a fenekére, kezére, ha nem használ a szép szó akkor szerintük lelki beteg lesz.Na és ezek ide vezetnek, egyre több a buta, felelõtlen, neveletlen, tiszteletlen, mocskos szájú, beképzelt kis tini, akik szexelnek, isznak buliznak, pasiznak, sminkelnek ribinek öltöznek és már 12-13-14-15 évesen ilyenek, szomorú.Ennyi idõsen nem hogy lelkileg, agyilag és testileg is éretlenek hozzá, a komoly párkapcsolathoz is nem hogy a szexhez.Az meg hogy elengedi õket este éjjel bulizni inni, az felháborító és nagy felelõtlenség, tulajdonképpen kislányok, kisfiuk, még nagyon gyerekek akik ráadásul kamaszodnak ilyenkor kéne hogy a tapasztaltabb, okosabb szülõ jó irányba terelje, megbüntesse ha kell.Ilyenkor nevelni már nem igazán lehet azt kb 11-12 éves korig kell utána, már csak terelgetni, és ha jól nevelték a gyereket eszébe sem jut, és van normális értékrendje, tartása.
Azért ez nem csak manapság van így. Mikor én voltam 14 éves, már nekem is több osztálytársam elvesztette a szüzességét. Engem mondjuk sosem érdekel, mások mit gondolnak.B ár nem határoztam el, hogy a férjemnek tartogatom magam, azt viszont igen, hogy olyas valakinek, akit majd szeretek. 18 évesen vesztettem el, a sráccal azóta nem vagyok együtt, de azóta is a legjobb barátom. Örülök, hogy vártam vele. Szerintem sokszor a szülõ nem tehet semmit, hiszen ha valaki akarja, akkor a szülõ tudta nélkül is szexel. Sok szülõ, aki "engedi", bizonyára úgy van ezzel, hogy ha már csinálja a gyerek, legalább "felügyelet" mellett, ne pedig titokban. Szerintem ettõl nem lesz valaki rossz szülõ, inkább a kamaszok fejében kéne rendet rakni. Érdekes, nekem miért nem jutott eszembe ennyi idõsen ágyba bújni valakivel? Pedig neke is lett volna rá lehetõségem, voltak "kapcsolataim" (bár azokat annyira nem nevezném annak :) ), de csók, kézenfogva megyünk ide-oda dolgok.Szerintem ebben a korban ez lenne a normális, dehát... L/25
A kérdező hozzászólása: hát én pl a szulokben azt sem értem, ha a gyerekuk pofázik veluk, meg részegen megy haza meg hasonlók akkor a szulok csak ide írnak ki, hogy mit tegyenek, de egy pofot amit megérdemel nem ad neki, mert nem merné megutni a gyerekét, meg ha valaki ad pofot a gyerekének az már rosz szulo, meg utálni fogja a gyereke.szerintem ez nem így van, mert engem kiskoromtól ha valami rosszat tettem, kényeskedtem megvertek, persze nem ugy, hogy belilultam, mert nyoma nem maradt, de egy gyereknek az is elég.és nem is mindig magyaráztak szép szóval mert kiabáltak, megvertek, de szeretem a szuleimet és nem bánom, hogy így nevetek, hisz semmi bajom nem lett tole.és most már engem sem kell így nevelni, hisz tudom már nagyjábol, hogy mi a helyes és mi nem, csak kisebb koromban voltak ilyenek a szuleim, persze ha rosszat tennék pl részeg lennék az biztos, hogy anyám felpofozna, de meg is érdemelném.
Mert ma ez a trend, hogy is mondjam.Én 18-20 éves koromban szeretném elveszíteni, de nem drogosan és piásan a diszkó wc-jében, hanem a párommal, aki szeret.Hova fajul ez a világ?? Jajj, és az egyik osztálytársamnak volt harmadik osztályban egy pasija, és kiránduláskor itt sustorgott, hogy "A Roli nõvérével, a Zsanival majd rokonok leszünk, de jó lesz." Negyedikben, nõnapon szakított vele.Aztán a többi lánynál játszotta a fejét.Velem fagyizni akart, persze az ex barátnõje elõtt, pedig én nem vagyok egy szépség.Bocsánat, hogy eltértem a témától, de muszáj volt leírnom, hogy mekkora agyi szintjük van ezeknek.Agyilag, úgy gondolom sok társamnál fejlettebb vagyok.Na, visszatérve a témára....Egyetértek veled kedves Kérdezõ, szex ne legyen 16 éves kor elõtt.Igen, a szex a felnõttek dolga, ilyen korban a csók és az ölelés a normális."Anyukám nem engedi hogy lefeküdjek a barátommal, pedig én olyan szerelmes vagyok belé, együtt fogunk élni.Mit tegyek? Nem érdekel, megcsinálom titokban.Kit érdekel a véleménye? Nem fogok kilógni a sorból, jézusom, valaki 18-20 évesen veszíti el? Hát az nagyon nagyon nagy szégyen, ultra ciki." Kb. igy gondolkodik egy 14 éves lány, tisztelet a kivételnek.Egyébként akkor veszítsd el, ha tényleg szereted és komolyabb kapcsolatott akarsz, nem csak 1-2 hónapot.
Szia! Én 14 évesen vesztettem el, én már írtam ide az elõzõ oldalon, hosszú elõjáték kell, meg a legfontosabb mindent megbeszélni, figyelni a másikra. A barátnõmnek gyönyörû szõkés barna haja van, az osztály legszebb lánya sokan , nagyon irigyek ránk. Nagyon okos a barátnõm.Nem sminkeljük magunkat , csak ritkán sminkeljük magunkat , a természetes szépségben hiszünk. Nagyon oda kell figyelni a másikra, mi nem divatból veszítettük el, az osztályból mi vagyunk az elsõk. Már 1 éve járunk. Tombol köztünk a szerelem. És a legfontosabb nem a pornó filmekbõl tanulni, mert a valóéletben teljesen más , hogy megy. A szüzesség elvesztése elõtt , már megismertük egymás testét. Végig csókolgattam minden testrészét, nagyon élvezte. A barátnõm is nagyon élvezte. Sok sikert! Nem a kortól függ, hanem a szerelemtõl. 14/F
kicsikém 14 évesen még baromira fogalmad sincs a szerelemrõl, mondhatsz akármit, attól, hogy több kérdéshez is leírod milyen érett vagy és milyen szerelmes, attól még ugyanolyan éretlen 14 éves gyerek vagy, magadnak bizonygatod, hogy jól tetted, gratulálok a szüleiteknek, hogy engedik...
A kérdező hozzászólása: az utolsoval egyett értek 14 évesen még honnan tudnád mi az igaz szerelem? én a i heyetekben szégyelném magam
Ja meg szex helyett gyakorolj helyesírást. :) Az is hasznos képesség.
Én 29 vagyok. Nekem is volt olyan oszt. társam, aki 8.-ban már nem volt szûz. Ez nem feltétlen csak az utóbbi évek borzalma. Mondjuk én se vártam túl sokáig, 16 voltam, és ez az elsõ barátom egy igazi idióta volt, de mivel nem voltam szép és menõ kislány, kb megragadtam az alkalmat. Vele kb egy évig voltunk együtt, jól megszívatott. Megérte? Nem... A szüleimet meg inkább hagyjuk is, mert nekik annyi volt a felvilágosítás, hogy a kezembe nyomtak egy könyvet. Persze azt már titokban rég elolvastam :) . Szóval a bizalmas kapcsolat csak az õ képzeletükben élt. Szerintem nagyon sok szülõ ebbe a hibába esik bele, hogy õk azt hiszik, hogy mennyire f.sza minden a gyerekkel, pedig egy fenéket. Bocs, ha kicsit off lett, de több oldala is lehet ennek a kérdésnek.
Én most 7.osztályos vagyok és az egyik osztálytársamról kiderült, hogy nem szûz. Nagyon meglepõdtem, nem értettem egy kis fiúnak miért kell ezzel törõdnie! Szerintem ez szánalmas és bõven ráérne mindenki 17 évesen ezzel foglalkozni :)
Utolsó szerintem meg igaza van a kérdezõnek taknyos 13-15 éves gyerekek szexelnek az nagyon szomorú és szánalmas, most sem lehetsz értelmesebb ha szerinted az szerelem volt amit akkor éreztél, ennyi idõsen még nem is képesek a gyerekek a mély érzelmekre, gyerekszerelemben pedig nincs helye szexnek, persze nem kell házasság utánig várni ugyanis a szex fontos része egy kapcsolatnak, de egy felnõtt felelõsségteljes kapcsolatnak nem két kis serdülõ tini nagy " szerelmének" a része, aki elég érett és értelmes nem fog kölyökként szexelni, csak mert már havonta vérzik és van melle.
Szolj szüleidnek :/ muszáj lesz.hidd el segiteni fognak neked
A kérdező hozzászólása: A szüleim elváltak apám reggel elmegy este hazajön. Jó ha találkozunk hetente..... És valami házi praktika?? / kérdezõ vok/
igen gondoltam :)
Jajjj ne légy hülye is kérdezõ! Menj el a háziorvosodhoz ennyire egyszerû az meg megmondja mit tegyél. hogy mi a legjobb.
A kérdező hozzászólása: De én falun lakok mégse állithatok be a varosba h csa doki adj gyógyszert..... El se tudjatok kepzelni milyen ezzzz :'(
A gyógyszertárban lehet kapni tetûirtókat, azt hiszem a Nixhez jár kis fésû, azzal lehet a serkéket kifésülni. Amúgy tényleg jobb lenne, ha megmutatnád otthon, látnia kéne valakinek, hogy 1. eltûntek-e, 2. jó lenne ha a többiek tudnának róla, nehogy elkapják.
Különféle termékek, pl.: samponok, amik segíthetnek.
Hogyhogy nem vették még észre rajtad anyukádék, vagy a többiek? Ennyi idõ alatt szétspricceltek a hajadban, iszonyatosan csíphetnek... Senkinek sem tûnt fel, hogy sokat vakaródzol? Na mindegy, mindenképp mondd el anyukádnak, mert vannak olyan vény nélküli szerek, amit csak 14éves kor fölött adnak ki. És anyukád megveheti egy másik városban is, ha elmondod neki, hogy mennyire cikinek éreznéd ezt a közeli patikában kérni.
Menj el nõdokihoz hamis névvel és kérdezd meg hogy mi a teendõ...
hol vagy tetves? mert az sem mind1. megmagyarázná, h miért ebbe a kategóriába írtad a kérdést.....
Inkabb a szuleidnek mondd el mint barki masnak. Kulonben 8.ba van am ilyen orvosi vizsgalat meg az utolso oltas ott nem uszod meg. Azt akarod h az osztalytarsaid jojjenek inkabb ra?
miért szerinted mi lesz ha elmondod nekik? megesznek a tetveiddel együtt?
Legjobb ha kopaszra borotválod magad az legyen az elsõ. Aztán menj el a háziorvosodhoz aki felír majd neked valamit.
Istenem, azt olvastam, hogy "terhes"...túl sok ilyen kérdést láttam már :D
Patikába lehet venni ellene szert. De utána a döglött sörtéket el kell távolítani amit magadnak nem hiszem , hogy megtudsz csinálni.
Nullasgeppel le tudod tolni a szorzetet, akkor nem lesz tetu sem Eleg szegyen, hogy ott tartunk, hogy anyadek egyreszt egy honapja eszre se vettek, masreszt meg hogy ilyen bajjal nem fordulsz azonnal szuleidhez, segitseghez... semmi szegyelnivalo nincs benne, viszont majd ha az egesz osztalyod latni fogja (mert latszik ahogy ugralnak, nem kell tul kozel menni hozza) Szolj anyadeknak, ANTSZben ingyen lehet kapni tetuirto sampont, 3 nap alatt kiirtja oket!
Menj a gyógyszertárba lehet kapni asszem valami "Nix" nevü sampont amivel hajatmosol és egy két használat után eltünnek a tetvek. Csak kövesd a használati utasítást. És nyugodtan szülj a szüleidnek mert gondolom tudni fogják, hogy a suliban kaptad el mert most ugyis elindul a tetüjárvány megint. és nehogy te fertözz át másokat a suliban mert az meg még cikibb...
a saját szüleid elõtt miért kell szégyenkezni?! errõl nem tehetsz! ezzel a buta felelõtlen viselkedéssel csak mást tudsz megfertõzni! patikába van tetûellenes sampon.
Ces! Ha a kérdezõ egy hosszú hajú lány, nem biztos, hogy értékelni fogja az ötleted.:) Kérdezõ! Gyógyszertárban is kérhetsz segítséget.
amúgy mi történt a dologgal Kérdezõ? most hogy új válasz érkezett rá és észrevettem:D
KÖNYÖRÖGJ A SZÜLEIDnek
azt mondták hogy túl fiatal vagy? miért, a borotválkozás korhatáros? ha szõrösödsz akkor már eleve nem vagy túl fiatal. próbáld ezt megértetni velük.
Majd 17 éves korodban is ezt mondják? Hagyjuk már... Az meg hülyeség, hogy gyorsabban fog nõni... 12 éves korom óta borotválkozok, itt vagyok 20 éves, azt még mindig foltokban nõ csak a szõr... Most már kezd zavarni, hogy mi a tökömért nem tud normálisan kinõni... :D
A kérdező hozzászólása: de csak észreveszik h egy fekete bajusz egyik naprol a másikra eltûnik
veszel egy borotvát és leborotfálod. éjjel, amikor mindenki alszik, vagy kora reggel, a fürdõszobában. a szüleidnek fel sem fog tünni! az apró változásokat nehezen veszik észre az emberek egymáson. tedd meg, mivel téged ez zavar. :)
A kérdező hozzászólása: azt mondták h még túl fiatal vagyok pedig az osztálytársaim is azt mondják h õk is már borotválkoznak és nekem is kéne
Megborotválkozol és kész. Mit fognak csinálni? Elfenekelnek? vagy legalább valamivel megindokolták hogy miért tiltják?!
Én 15 évesen kezdtem, így szerintem korai.Ha majd megtörténik az elsõ borotválásra ösztönzõ tanács valamelyik osztálytárs részélrõl, akkor majd mesélj errõl a szüleidnek és megfogják érteni, hogy akár még cikizhetnek is miatta, s ezt õk sem szeretnék.De amíg csak neked nem tetszik, addig nem ajánlom, mert gyorsabban fog nõni. 17 F
Beszélj a szüleiddel. Mond meg nekik õszintén, hogy téged ez zavar, és kérdezd meg, miért nem akarják, hogy borotválkozz.
epiláld
Borotváld le a g*cibe! En is 13vok felvilágosítás órán is mondták h akit zavar az nyugottan borotválkozzon mer a bajusz szõrzetünk ilyenkor még nem tud erõsödni. Nekem is megtiltották. Leborotváltam és nem lett semmi itthon (SZERENCSÉRE) tabu téma.
Szerintem szólj.Esetleg hamarabbi vagy késõbbi vonattal nem tudsz iskolába menni?
ennyit a cigányokról! de nem vagy egyedül a problémáddal :) http://www.youtube.com/watch?v=vsLLvzKJ69c&feature=share&lis..
Szia Semmiképpen ne mindig ugyan ott ülj! A telefonodat se nagyon vedd elõ elõttük. De én szólnék a szüleimnek!
mindenhogy szólj a szüleidnek, nehogy aztán bajod essen, és nem tudják h mi is állhat a hátterében.de ezektõl a nem hiába született népségtõl nem szabad besz(a)rni, mert aki fél tõlük azokat annál jobban piszkálják.esetleg ha nem vesznek észre, talán nem fognak keresni, de ha mégis akkor keress társaságot magadnak, ne utazz egyedül, mert akkor nincs nagy pofájuk ha már legalább veled van egy haverod, ha meg egál akkor fõleg nem.csak annak mennek neki, akiben biztosak h betojik tõlük.
Próbálj úgy helyezkedni, hogy valaki mellé ülj. Ha nem akarja, hogy leülj, mondd el ezt neki, biztosan meg fogja érteni. Legelsõbe és legutolsóba ne ülj, mert oda szoktak felszállni. Középre menj, és a telefonodat SOHA ne vedd elõ, és zenét se hallgass.
Azt ajánlom, hogy szólj a szüleidnek. :)
Ezért nem ülök soha c-sek közelébe. Ha nincs hely máshol inkább állok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!