Találatok a következő kifejezésre: 13 éves és a szüleim (19 db)

Elõször menjetek csak el közösen. Menj vele kirándulni, vagy szervezz meg egy nyári tábort.
Hát ha az én lányom lennél én sem engedném hogy pasizzál!Hidd el fiatal vagy még ehhez, persze ez most úgy hangzik mintha mi valami régimódi fazonok lennénk.Én 31 éves vagyok és 16 éves koromban kezdtem el járni az elsõ fiúmmal, hidd el nem maradtam le semmirõl! Sõt! A szüleid féltenek és jogosan.Biztos hallottál már te is sok olyan dolgot a médiában, ami bizony megdöbbentõ! Pl.11-13 éves lányok teherbe esnek, nem mernek szólni a szülõknek, és ott a baj.Ne siettesd a dolgokat , a szüleid látni fogják amikor megértél a pasizáshoz.
Ennyi idõs koromban engem sem engedtek el a szüleim "pasizni". Nem is maradtam le semmirõl...Te sem fogsz. Különben is, mi az, hogy pasim? És mitõl lesz azzá? Hidd el ráérsz még. Amikor majd másként fogod hívni. Akkor talán a szüleid is elnézõbbek lesznek veled.
Próbáld meg elérni, hogy ilyen téren (mármint pasizás) is megbízhassanak benned. Ha komolyan gondolod ezt az egészet, szerintem a legegyszerûbb, ha bemutatod õt a szüleidnek, így õk is látni fogják, hogy kivel szeretne a lányuk találkozni. Adj nekik idõt, hogy megismerjék a srácot! Nem szabad siettetni semmit. Az meg, hogy a barádnõd is ott van mellettetek, illetve vele engednek csak el, csupán annyit jelent, hogy a szüleid féltenek. És teljesen igazuk van.
Nem értem, hogy 13 évesen miért létfontosságú dolog a pasizás... A következõ lényeges kérdés, hogy hány éves a fiú. Ha tényleg annyira találkozgatni akarsz vele, elöször is meg kellene tudnod, hogy a szüleid miért nem akarják, hogy összefuss vele, biztos hogy van valami oka. Szerintem üllj le beszélgetni a szüleiddel errõl az egész témáról, nem megfûzni kell õket, meg kijátszani, hanem meggyõzni. Ennyi.
Az elsõ 12 évesnek.Jogos volt a lepontozás.Elõször is tanulj meg helyesen írni.Tudod ezt az iskolában tanítják.A másik, látom káromkodni már tudsz.Én is szobafogságra ítélnélek.
Hat basszatok meg!Azert pontoztatok le mert az igazat mondtam!az elso 12 eves csajszi vagyok amugy!
Én is abban a korban kezdtem pasizni és ugyanígy eltiltottak, de persze akkor is találkoztunk titokban, késõbb pedig elhívtam a barátom hozzánk hogy megismerje a szüleimet, és rájöttek hogy tõle nem kell félteniük, pedig 18 volt én pedig csak 13. Azután legtöbbször nálunk voltunk, hogy lássák a szülõk mit csinálunk, próbáld ki te is ezt, hátha beválik. Találkozzatok nálatok, késõbb el fognak engedni vele ha látják hogy rendes srác, nekem is bevált.
Szerintem is igaza van az elöttem levõ lányka.Énis 12 vagyok és az én pasim is 15...nyugodtan találkozhatunk átjöhet a fiú meg minden...Szerintem abszólut de nem divatból szerelmesek sem a lányok, sem pedig a fiúk.Ha õ elég érett egy fiúhoz akkor miért ne járhatna vele?Én drukkolok...remélem sikerülni fog!:D
Szia!12 eves vagyok es 15 a pasim:) .Barmikor talalkozhatunk.Anyuek ismerik a fiut, szokott nalunk jonni stb stb.A legjobb otlet ha bemutatod a pasid a szuledinek es akkor szerintem el fognak vele enegedni!En szurkolok neked!Ird meg hogy mi lett a folytatas! Hogy eggyesek milyen bunkok!Az volt a kerdes hogy hogy tudja megfuzni a szuleit enm az hogy Ki ert eggyet a szuleimmel?Vagy ki mit csinalna a szuleim helyeben velem?Aki nem ir normalis valaszt ami a KERDESRE FELEL az inkabb halgasson!Nyugottan le lehet pontozni, igazam van!!
Sehogy, ne zsarold a szüleidet. Túl fiatal vagy még a pasizáshoz. Csak azért ne pasizz, mert a korodbeli lányok többsége hülye és divatozni akar, hogy így fogalmazzak. Ráérsz még pasizni, nem kell aggodni, nem maradsz le semmirõl. Ha az én gyerekem lennél, én már régen szobafogságot adtam volna neked!
Szerintem fiatal vagy még, és ezért megértem a szüleidet, hogy nem engednek el egy fiúval, hiszn akármit csinálhat veled. Idõ kell, hogy megismerjék, és persze alkalmat is kell ehhez teremteni. Szervezz közös kirándulásokat, kerti sütögetés, vagy bármilyen közös programot, ahol megismerhetik. Ha már megbíznak benne, akkor el is fognak engedni vele.
igazuk van 13 évesen még gyerek vagy. a kérdés mennyi diös a "pasid" ha ö a te korosztájod 13-14 max 15 akkor meg kell érteniük hogy bizalom, és te nem fogsz olyat tenni ami miatt félteniük kellene. ha viszont idösebb én is félteném a gyerekem. ad meg nekik a bizalom alapot. mutadsd be nekik a barátod, mond meg nekik hogy mi lenne ha nálatok lennétek együtt, ahol a szülök uggymond kontrolálni tudnak. vagy ha jártok kirándulni a szüleiddel, mi lenne ha a barátod is menne veletek.
Nagyon korai még egy 13 éves lánynak pasizni. Mondjuk szerintem tisztázni kellene, hogy mit is jelent ez a kapcsolat, meddig mennétek el. Ma már megszokott, hogy ilyen korú lányok járnak srácokkal, de ezek amolyan tiniszerelmek nemi élet nélkül, maximum egy-egy suta csókkal, ami nem baj. Ha te ilyen szárnypróbálgatásokra vágysz, akkor beszélj az anyukáddal és gyõzd meg, hogy nem arról van szó, hogy ágyba akarsz vele bújni. Ha megbízik benned, akkor biztos elenged téged randikra, ami mondjuk lehet mozi, séta, ilyesmi, de semmiképpen sem szex, mert valószínûleg erre még nem vagy felkészülve lelkileg.

13 éves fiú vagyok van egy baratnõm aki egy évvel idõsebb és a szülei nem engedik hogy eljöjjönéknhogy eljöjjön velem randira mellesleg a szülei nem is engedik el õt sehova. (többi lent) Mit tegyek?

Azért van mert nem rég járt egy srácval aki csak arra ment hogy elkapja (meghúzza) ezért nagyon fél töle és a szülei ezértcazt hiszik hogy mindenbtizenéves fiú dugni akar. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Mondd azt a szüleinek hogy most tessék átengedni a Julit mert együtt kell lapoznotok a hetedikes (nyolcadikos) nyelvtankönyvet, és akkor biztosvam eljöjjönéknhogy.

Mondd azt a szüleinek hogy most tessék átengedni a Julit mert együtt kell lapoznotok a hetedikes (nyolcadikos) nyelvtankönyvet, és akkor biztosvam eljöjjönéknhogy.
tanuljatok meg írni!!
Mutatkoz br s szüleinél, nyerd el a bizalmukat.
A kérdező hozzászólása: 1 csak az a baj hogy kb 20km re lakik
jó hogy féltik...mert majd bedugod a punciba a kukid-azt nagyszülõk lesznek izibe:D

13 éves fiú vagyok és 153 cm magas és a szüleim apa:166cm anya:165cm és mekkora leszel felnöt koromra?

Legjobb válasz: "Mindenki nagyobbra nõ mint a szülei." Ez a hónap leghülyébb válasza nálam. (Eddig.)

"Mindenki nagyobbra nõ mint a szülei." Ez a hónap leghülyébb válasza nálam. (Eddig.)
Sokat segít ha jól táplálkozol, sokat alszol és rengeteget sportolsz. Mindenki nagyobbra nõ mint a szülei.
165 cm körül leszel te is. max 170
Szerintem 170 cm körül.
Arra készülj, hogy kicsi maradsz. 160-165, max 170, ha szerencséd van.
A kérdező hozzászólása: anya felöl: anyja :160 apja:174 apafelöl anyja:162 apja:165
Becsapós kérdés, vagy elírás? Én felnõtt korodra már össze felé fogok menni. Te, felnõtt korodra kb 170-175 cm leszel.
Mximum 170, de inkább alatta. Ha nincsen legalább egy közeli felmenõd, aki nagyon magas volt 180 cm fölött), akkor nem sok esélyed van arra, hogy magas legyél. Ne keseredj el: a tesi nagyságot ezerszer pótolhatja a szellemi és lelki nagyság. És nem mindenki lesz nagyobb, mit a szülei - legalábbis centiben mérve.
max 160-165 cm leszel
nagyszüleid milyen magasak?

13, 5 éves vagyok és a szüleim megengedték hogy lehessen "M" kategóriás jogsim segédmotorra . Én úgy hallotam hogy 2013-tól már csak 16 évesen mehetnék?

Legjobb válasz: Pedig nem. 2013 január 19.-tõl megszûnik az M kategória (is), ezt váltja a nemzetközi AM kategória, aminek az alsó korhatára 16év. Mivel dec. 1.-tõl március 1.-ig szünetel a motoros oktatás és még nem töltötted a 14-et még az sem játszik hogy lenyomsz egy exraintenzív tanfolyamot, sajnos megszívattak ezzel a változtatással.

Pedig nem. 2013 január 19.-tõl megszûnik az M kategória (is), ezt váltja a nemzetközi AM kategória, aminek az alsó korhatára 16év. Mivel dec. 1.-tõl március 1.-ig szünetel a motoros oktatás és még nem töltötted a 14-et még az sem játszik hogy lenyomsz egy exraintenzív tanfolyamot, sajnos megszívattak ezzel a változtatással.
Jövõre is mehetsz 14 évesen...
"Várj vele az új szabájok hivatalossá tételéig" Gondoltam szólok, hogy a jogszabály ami elrendeli a változáspkat 2012 január 1-én lépett hatályba!
Ez teljesen lényegtelen kérdés most, mert ha a kérdezõ januárban kezdi el a kesz tanfojamot akkor is ott fog márciusban tartani, mint ha november közepén kezdené, ugyanis télen nincs motoros oktatás. Várj vele az új szabájok hivatalossá tételéig és onnan fogsz tudni biztosat. Ha marad a 14 év a korhatá, akkor is lesz kresz vizsgád akkorra, mire megindul a gyakorlati oktatás, ha meg 16 év lesz, nem bukod a kresz tanfolyam és vizsga árát, ugyanis hiába kezdted el, nem felyezheted be.
"Nagybratyó nem szokott átverni" Persze, hogy nem, de õ is csak a Blikket olvasta! :D
Nagybratyó nem szokott átverni, ha egy idegen mondaná persze hogy körberöhögném. Viszont annyit változtatok hogy az a B verzió amit leírtam, de nem biztos.
Oktatóknak ne higgy ilyen dolgokban. Sok oktató azt terjesztette/terjeszti hogy m-es jogsi határa 16 év lesz, és sokan nem is tudnak az új kategóriákról... Szóval ez csak találgatás, mint az is hogy az Ak megszûnik. De annak legalább van alapja míg az M megszûnésének nincs. Jövõre úgyis kiderül minden. Addig meg tényleg csak találgatni tudunk sajnos...
Sok helytõl hallottam hogy megszûnik, megbízható forrásból (unokabratyó okató, pl tõle is), a közlönyben pedig az sincs benne hogy az Ak-t váltja az A2, pedig az biztosan így van.
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=326%2F2011%20magyar%20.. 320. oldal körül tessék nézelõdni... A korhatára marad 14 év. Arról meg még nem hallottam hogy megszûnne-e, és kételkedem is benne, mivel nincs semmi ami kiváltaná. Ak, na az valószínû megszûnik, mivel jön az A2 aminek a korhatára ugyanannyi de nagyobb a teljesítménykorlát.
Rosseb tudja mi értelme van, de ne keress logikát, ez nem az az ország. Ugyanez vonatkozik a C és a C+E korhatáremelésére, értelmetlen. Én is gyorsított ütemben nyomom meló mellett a C+E-t hogy még be tudjam fejezni, nagyon örülök neki.
Igen, én is ez hallottam, de akkor mi értelme lenne ennek a kategóriának? egyik ok hogy ne csinálja meg az ember, hogy 1 év múlva kaphat B jogsit amiben benne van, a másik, hogy 16 évesen lehet menni 125 ccm-re is. Na m1, a fõnökök csupa okos emberek és mindent biztos jól tudnak hogy miért csinálják.
Hát én már nem tudom követni, inkább várd meg január 13.-át. Ha akkor kiderülnek a végleges szabályok és marad a 14 év a korhatár akkor kezd el. Március, vagy Április (nem tudom pontosan) 1.-je elõtt úgysincs motoros oktatás, feleslegesen kezdenéd el január elõtt.
A kérdező hozzászólása: kössz a választ
2013 januárjában is jönnek új jogszabályok pl az A2 kat. új lesz és valam AM kategóriáól beszélnek az M helyett, aminek 16 év lenne a korhatára és nemzetközi lenne, ezért van hogy biztosat senki nem tud. De ha januárban kezdi a kreszt, akkor se lesz elkésve. Máciusra meglesz a vizsgája.

13 éves vagyok és nagyon félek még nappal is a lakásban de amikor az este eljön mégjobban félek és a szüleim szobájában alszom de már úgyis félek folyton fölriadok az éjjel és fölkapcsolom a lámpát. Miért van ez hogy folyton félek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát annyit megpróbálhatsz hogy sötétbe kimész, teszel egy kört a konyhától szobáig, és fogod látni hogy senki nem ugrik rád Egyébként majd 2-3év múlva már nem fogsz félni 20/F

Hát annyit megpróbálhatsz hogy sötétbe kimész, teszel egy kört a konyhától szobáig, és fogod látni hogy senki nem ugrik rád Egyébként majd 2-3év múlva már nem fogsz félni 20/F
Majd ha idõsebb leszel és komolyabb gondjaid lesznek, elmúlik.
Ne nézz tévét este, kerüld a horrorfilmeket és mindent, ami gyilkolós. Olvass vidám könyveket. Nekem ezek segítenek. Korábban ért vmi trauma esetleg?
A kérdező hozzászólása: Úgytudom nem ért trauma és köszi a válaszokat
" a szüleim szobájában alszom" És a szüleid is otthon vannak?
Szerintem azért lehet ( bár nem biztos) hogy túl nagy a fantáziád, próbáld meg valahogy lekötni, bár nekem régen az is bejött hogy kitaláltam sztorikat és azokon gondolkodtam, ez eléggé leköti a figyelmemet. Remélem tudtam segíteni :D

Miért van az, hogy sok kamasz már 13-14 évesen is sexel, és még sokaknak a szuleik is engedik?

Lehet hulye kérdés,de én ezt egyáltalán nem értem,hiszen még gyerekek még a testuk sem elég fejlett na meg agyilag is csak gyerekek,lehet tudnak védekezni,de az még nem azt jelenti,hogy csinálni kell.én amikor megmondtamhogy szeretném a férjemmel elveszíteni a szuzességem kinevettek és azt mondtá szégyen.meg amugy is ide is jonnek az olyan kérdések és válaszok,amiben az van,hogy gyereke sexelnek,mert azt hiszik ok már milyen szerelmesek enyi évesen.én mindig úgy gondoltam a sex a felnottek dolga,mert ok már érttek erre.

Legjobb válasz: Magyarul szexnek írjuk. (A kis hang a fejemben S-sel olvassa és elég hülyén hangzik úgy) Nem feltétlenül tudnak a szülõk ebbe beleavatkozni. Ha nagyon akarják, akkor megoldják, a szülõ nem tudja a hátára kötözni az ennyi idõs gyerekeket. Hány éves vagy?

Magyarul szexnek írjuk. (A kis hang a fejemben S-sel olvassa és elég hülyén hangzik úgy) Nem feltétlenül tudnak a szülõk ebbe beleavatkozni. Ha nagyon akarják, akkor megoldják, a szülõ nem tudja a hátára kötözni az ennyi idõs gyerekeket. Hány éves vagy?
Akinek ilyen korban nem jön össze és kicsit késõbb sem addigra talán-talán benõ a feje lágya :-) Én ilyen korban még r.hadtul nem akartam szexelni, nem tudom, hogy változott meg ennyi idõ alatt a "világ", de akkor még nem nagyon volt ilyen. Komolyan... És csak 19 vagyok. Én már úgy vagyok vele, hogy csak azzal fekszem majd le aki viszont szeret... pedig fiú vagyok ám, nem lány :-)
Elég nagy baj, még ráérnének vele... Bár ez nevelés kérdése. Gondolom jó mintát látnak otthon, vagy egyszerûen a szülõ [email protected] rá mit csinál a gyereke...
Mert menõk akarnak lenni. Mi is ezt csináltuk, csak kicsit késõbb, én 16 voltam, és bizony már sok osztálytársam túl volt rajta. Visszanézve elég nagy hülye voltam, h elkapkodtam, és kicsit vicesnek tûnik már nekem, h áradoztam, h milyen jó volt... Most harminc évesen már tudom, h mi a jó nekem, akkor fogalmam sem volt, de mindenki mondta, h jaj, milyen orgazmusom volt, természetesen én is vagánykodtam vele. Sajnos sok mindent nem lehet tenni, engem pl keményen fogtak, mégis volt alkalmam szexelni, a kamaszok nagyon találékonyak, ha akarnak valamit.
és mi van, ha már 40 leszel mire elõször férjhez mész? =)
Elõzõ vagyok. Sajnos sokan cikinek tartják a szüzességet és szerelem nélkül is képesek elveszteni. Nem becsülik magukat és szinte tálcán kínálják fel a testüket a fiúknak, akik ezt ki is használják sajnos.
Az a baj, hogy 14 éves kortól már a törvény is engedi a szexet, ha kölcsönös beleegyezéssel történik, és sokan azt úgy értelmezik, hogy ha betöltötték a 14. évüket, akkor már kötelezõ szexelni. Sajnos egyre több olyan lányról lehet olvasni, aki még a 14. évét sem várja meg.
Mert a mai világban ilyen engedékenyek a szülõk és azért, mert sok gyerek átverné amúgy meg a szülõket, amitõl a szülõ fél.Nem vertem át anyámat sosem ilyen ügybe..de nem is mondtam el neki, hogy biszex vagyok és szexeltem már lánnyal.Majd ha fiúval leszek, azt elmondom neki. 16/L
"én amikor megmondtamhogy szeretném a férjemmel elveszíteni a szuzességem kinevettek" és 14 éves vagy?? :O az azért igeeen.. Amúgy én se nagyon vágom.. mért jó. 14/l
A kérdező hozzászólása: nem kérdeztem, hogy mikor veszítetted el
Lehet szemét gonosz leszek most, de kérem szépen ez azért van, mert erre a korra már mind a két nem képviselõi megérnek a szexualitásra. Nem hiába van a jogban is 14. életév a szexuális tevékenységere vonatkozóan. A lányok ilyenkor már aktívan menstruálnak, a fiúknak is van spermájuk, a testszõrzet is megjelent. Lehet hogy mivel a társadalom szerint amiben jelenleg mi élünk még gyerekeknek számítanak, ezért ez egyeseknek nem elfogadható, de magát a természetet (aminek nincs köze az aktuális normákhoz, és a joghoz) nem lehet átverni. Érzik azt, hogy erre van szükségük. Hajtja õket a szaporodás utáni vágy, ami egy nagyon mély, elemi ösztön. Hát egyszerûen ezért van az hogy szexelnek... Az meg, hogy nem elég érettek, nyilván nem eléggé érettek egy gyerek felneveléséhez, de amint írtad szerencsére tudnak védekezni, viszont azt is megjegyzem, a természetben nincs olyan hogy anyagi háttér -ami ugyebár egy gyerek felneveléséhez szükséges-, amikor szaporodásról van szó.... tehát ez az érett vagyok nem vagyok dolog, csak is az általunk létrehozott értékrendekben létezik, nem a természetben. 20F
utolsó csak testileg érettek, de sokan még úgysem, érdekes módon számtalan 14-15 éves sõt sok 16-17 éves is kibírta hogy nem szexelt/szexel, ez nem magyarázat, lelkileg, agyilag és érzelmileg még nem érettek hozzá
A természetben a testi érettség a mérvadó, nem a szellemi. A szellemi érettség az általunk generált mai világban való életben maradáshoz szükséges. A természetben erre nincs szükség. Szerintem egy kicsit túl sokat látsz bele a szexbe. Ez egy teljesen természetes vágy, ösztön, és ha a körülmények adottak, aki tud, él is vele. az már egy más kérdés hogy a kultúra amiben élünk mit követel....
szerintem meg túl sokat okoskodsz a szex, több mint puszta ösztönös párzás, egy ember képes felülkerekedni az ösztönein, de manapság inkább arra biztatják õket hogy keféljenek nyugodtan már általános iskolában nézzék a tvben az idióta mûsorokat amitõl elhülyülnek, ne fontos semmi nem csak hogy a gyerekek bagzanak mint a nyulak, mert, hogy a természetben így meg úgy sok 14 éves még nem is menstruál és sok egy gyereket sem lenne képes kihordani, te inkább ne adj tanácsot a gyerekeknek, azért tart itt a társadalom, és süllyed lefelé , mert manapság mindenkinek hirtelen rengeteg joga van, meg hirtelen már minden természetesnek számít, lassan természetes lesz nyílt utcán szexelni, megölni a másikat
Kedves kérdés író szülõ! Én, mint 15éves fiú kérdezem, hogy az ha anyám azt mondja nem mész el ide-oda, ezzel-azzal, akkor az szerinted engem komolyan érdekel? Engedt meg, hogy az egyik tanárom soraival búcsúzzak: "ezek a mai fiatalok? Pont olyanok: amienre neveltétek!"
A kérdező hozzászólása: drágaságom 14 vagyok
Nem kortól függ és általában a 14 éves lányoknak már meg van a menstruációja és szerintem ez az õk és a szüleik dolga...és az anyuka nem tud már mit tenni ha egyszer a lánya/fia lefeküdt valakivel akkor már megtörtént ha fejre áll sem tud rajta változtatni...!
A kérdező hozzászólása: nekem már 11 évesen volt menzeszem akkor már az is normális, ha egy lány annyi évesen szexel vagy mi?
Nem, de mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja nem? Te meg éld úgy a sajátod ahogy akarod és szerintem ne szólj bele másokéba. Ha õk ezt elrontják neked fáj? Nem. Hát akkor meg?!
Szerintem te vagy tiszta szégyen, kérdezõ. Jó lenne, ha visszavennél kicsit az arcodból. Mellesleg én 15 éves voltam, szerettem a páromat, õ is szeretett engem, élveztem, jól megvoltunk utána is, bár már nem vagyunk együtt pár hónapja. Nem hinném, hogy ezzel olyan nagy bûnt követtem el. Te meg hogy jössz ahhoz, hogy másokon ítélkezz? Kinek képzeled te magad? Semmi közöd ahhoz, hogy más mit csinál.. Mellesleg jó nagy baromságnak tartom, hogy házasságig várni akarsz. És mi van, ha utána derül ki, hogy rossz a szex? Akkor elváltok, és oda a nagy romantika.. Ha meg mégis jó, mindig ott lesz benned, hogy nem voltál még mással, nem tudod, milyen mással, és az sem egy kellemes érzés.
Én 14 évesen veszítettem el. Nagyon figyeltem a barátnõmre. Õ is nagyon élvezte. 14/F
kortol függ mert nem ajánlanék egy 14-18cas L/F párosítást például és emiatt nem is szerelem kérdése javaslom érd el minimum a 17-18cat legalább nem fogod hamar megunni tiniként mert már úgyis próbáltad.
A kérdező hozzászólása: 14 és lány
Mert egyre több szülõ nem foglalkozik a gyerekkel, vagy annyit dolgozik, hogy nincs ideje sem rá, vagy csak azt az elvet követik, hogy "haladjunk a korral" meg hogy "minek a gyereket nevelni, majd megnevelõdik", meg ha a gyerek kap egy pofont, vagy kiskorában ritkán a fenekére, kezére, ha nem használ a szép szó akkor szerintük lelki beteg lesz.Na és ezek ide vezetnek, egyre több a buta, felelõtlen, neveletlen, tiszteletlen, mocskos szájú, beképzelt kis tini, akik szexelnek, isznak buliznak, pasiznak, sminkelnek ribinek öltöznek és már 12-13-14-15 évesen ilyenek, szomorú.Ennyi idõsen nem hogy lelkileg, agyilag és testileg is éretlenek hozzá, a komoly párkapcsolathoz is nem hogy a szexhez.Az meg hogy elengedi õket este éjjel bulizni inni, az felháborító és nagy felelõtlenség, tulajdonképpen kislányok, kisfiuk, még nagyon gyerekek akik ráadásul kamaszodnak ilyenkor kéne hogy a tapasztaltabb, okosabb szülõ jó irányba terelje, megbüntesse ha kell.Ilyenkor nevelni már nem igazán lehet azt kb 11-12 éves korig kell utána, már csak terelgetni, és ha jól nevelték a gyereket eszébe sem jut, és van normális értékrendje, tartása.
Azért ez nem csak manapság van így. Mikor én voltam 14 éves, már nekem is több osztálytársam elvesztette a szüzességét. Engem mondjuk sosem érdekel, mások mit gondolnak.B ár nem határoztam el, hogy a férjemnek tartogatom magam, azt viszont igen, hogy olyas valakinek, akit majd szeretek. 18 évesen vesztettem el, a sráccal azóta nem vagyok együtt, de azóta is a legjobb barátom. Örülök, hogy vártam vele. Szerintem sokszor a szülõ nem tehet semmit, hiszen ha valaki akarja, akkor a szülõ tudta nélkül is szexel. Sok szülõ, aki "engedi", bizonyára úgy van ezzel, hogy ha már csinálja a gyerek, legalább "felügyelet" mellett, ne pedig titokban. Szerintem ettõl nem lesz valaki rossz szülõ, inkább a kamaszok fejében kéne rendet rakni. Érdekes, nekem miért nem jutott eszembe ennyi idõsen ágyba bújni valakivel? Pedig neke is lett volna rá lehetõségem, voltak "kapcsolataim" (bár azokat annyira nem nevezném annak :) ), de csók, kézenfogva megyünk ide-oda dolgok.Szerintem ebben a korban ez lenne a normális, dehát... L/25
A kérdező hozzászólása: hát én pl a szulokben azt sem értem, ha a gyerekuk pofázik veluk, meg részegen megy haza meg hasonlók akkor a szulok csak ide írnak ki, hogy mit tegyenek, de egy pofot amit megérdemel nem ad neki, mert nem merné megutni a gyerekét, meg ha valaki ad pofot a gyerekének az már rosz szulo, meg utálni fogja a gyereke.szerintem ez nem így van, mert engem kiskoromtól ha valami rosszat tettem, kényeskedtem megvertek, persze nem ugy, hogy belilultam, mert nyoma nem maradt, de egy gyereknek az is elég.és nem is mindig magyaráztak szép szóval mert kiabáltak, megvertek, de szeretem a szuleimet és nem bánom, hogy így nevetek, hisz semmi bajom nem lett tole.és most már engem sem kell így nevelni, hisz tudom már nagyjábol, hogy mi a helyes és mi nem, csak kisebb koromban voltak ilyenek a szuleim, persze ha rosszat tennék pl részeg lennék az biztos, hogy anyám felpofozna, de meg is érdemelném.
Mert ma ez a trend, hogy is mondjam.Én 18-20 éves koromban szeretném elveszíteni, de nem drogosan és piásan a diszkó wc-jében, hanem a párommal, aki szeret.Hova fajul ez a világ?? Jajj, és az egyik osztálytársamnak volt harmadik osztályban egy pasija, és kiránduláskor itt sustorgott, hogy "A Roli nõvérével, a Zsanival majd rokonok leszünk, de jó lesz." Negyedikben, nõnapon szakított vele.Aztán a többi lánynál játszotta a fejét.Velem fagyizni akart, persze az ex barátnõje elõtt, pedig én nem vagyok egy szépség.Bocsánat, hogy eltértem a témától, de muszáj volt leírnom, hogy mekkora agyi szintjük van ezeknek.Agyilag, úgy gondolom sok társamnál fejlettebb vagyok.Na, visszatérve a témára....Egyetértek veled kedves Kérdezõ, szex ne legyen 16 éves kor elõtt.Igen, a szex a felnõttek dolga, ilyen korban a csók és az ölelés a normális."Anyukám nem engedi hogy lefeküdjek a barátommal, pedig én olyan szerelmes vagyok belé, együtt fogunk élni.Mit tegyek? Nem érdekel, megcsinálom titokban.Kit érdekel a véleménye? Nem fogok kilógni a sorból, jézusom, valaki 18-20 évesen veszíti el? Hát az nagyon nagyon nagy szégyen, ultra ciki." Kb. igy gondolkodik egy 14 éves lány, tisztelet a kivételnek.Egyébként akkor veszítsd el, ha tényleg szereted és komolyabb kapcsolatott akarsz, nem csak 1-2 hónapot.
Szia! Én 14 évesen vesztettem el, én már írtam ide az elõzõ oldalon, hosszú elõjáték kell, meg a legfontosabb mindent megbeszélni, figyelni a másikra. A barátnõmnek gyönyörû szõkés barna haja van, az osztály legszebb lánya sokan , nagyon irigyek ránk. Nagyon okos a barátnõm.Nem sminkeljük magunkat , csak ritkán sminkeljük magunkat , a természetes szépségben hiszünk. Nagyon oda kell figyelni a másikra, mi nem divatból veszítettük el, az osztályból mi vagyunk az elsõk. Már 1 éve járunk. Tombol köztünk a szerelem. És a legfontosabb nem a pornó filmekbõl tanulni, mert a valóéletben teljesen más , hogy megy. A szüzesség elvesztése elõtt , már megismertük egymás testét. Végig csókolgattam minden testrészét, nagyon élvezte. A barátnõm is nagyon élvezte. Sok sikert! Nem a kortól függ, hanem a szerelemtõl. 14/F
kicsikém 14 évesen még baromira fogalmad sincs a szerelemrõl, mondhatsz akármit, attól, hogy több kérdéshez is leírod milyen érett vagy és milyen szerelmes, attól még ugyanolyan éretlen 14 éves gyerek vagy, magadnak bizonygatod, hogy jól tetted, gratulálok a szüleiteknek, hogy engedik...
A kérdező hozzászólása: az utolsoval egyett értek 14 évesen még honnan tudnád mi az igaz szerelem? én a i heyetekben szégyelném magam
Ja meg szex helyett gyakorolj helyesírást. :) Az is hasznos képesség.
Én 29 vagyok. Nekem is volt olyan oszt. társam, aki 8.-ban már nem volt szûz. Ez nem feltétlen csak az utóbbi évek borzalma. Mondjuk én se vártam túl sokáig, 16 voltam, és ez az elsõ barátom egy igazi idióta volt, de mivel nem voltam szép és menõ kislány, kb megragadtam az alkalmat. Vele kb egy évig voltunk együtt, jól megszívatott. Megérte? Nem... A szüleimet meg inkább hagyjuk is, mert nekik annyi volt a felvilágosítás, hogy a kezembe nyomtak egy könyvet. Persze azt már titokban rég elolvastam :) . Szóval a bizalmas kapcsolat csak az õ képzeletükben élt. Szerintem nagyon sok szülõ ebbe a hibába esik bele, hogy õk azt hiszik, hogy mennyire f.sza minden a gyerekkel, pedig egy fenéket. Bocs, ha kicsit off lett, de több oldala is lehet ennek a kérdésnek.
Én most 7.osztályos vagyok és az egyik osztálytársamról kiderült, hogy nem szûz. Nagyon meglepõdtem, nem értettem egy kis fiúnak miért kell ezzel törõdnie! Szerintem ez szánalmas és bõven ráérne mindenki 17 évesen ezzel foglalkozni :)
Utolsó szerintem meg igaza van a kérdezõnek taknyos 13-15 éves gyerekek szexelnek az nagyon szomorú és szánalmas, most sem lehetsz értelmesebb ha szerinted az szerelem volt amit akkor éreztél, ennyi idõsen még nem is képesek a gyerekek a mély érzelmekre, gyerekszerelemben pedig nincs helye szexnek, persze nem kell házasság utánig várni ugyanis a szex fontos része egy kapcsolatnak, de egy felnõtt felelõsségteljes kapcsolatnak nem két kis serdülõ tini nagy " szerelmének" a része, aki elég érett és értelmes nem fog kölyökként szexelni, csak mert már havonta vérzik és van melle.
Szolj szüleidnek :/ muszáj lesz.hidd el segiteni fognak neked
A kérdező hozzászólása: A szüleim elváltak apám reggel elmegy este hazajön. Jó ha találkozunk hetente..... És valami házi praktika?? / kérdezõ vok/
igen gondoltam :)
Jajjj ne légy hülye is kérdezõ! Menj el a háziorvosodhoz ennyire egyszerû az meg megmondja mit tegyél. hogy mi a legjobb.
A kérdező hozzászólása: De én falun lakok mégse állithatok be a varosba h csa doki adj gyógyszert..... El se tudjatok kepzelni milyen ezzzz :'(
A gyógyszertárban lehet kapni tetûirtókat, azt hiszem a Nixhez jár kis fésû, azzal lehet a serkéket kifésülni. Amúgy tényleg jobb lenne, ha megmutatnád otthon, látnia kéne valakinek, hogy 1. eltûntek-e, 2. jó lenne ha a többiek tudnának róla, nehogy elkapják.
Különféle termékek, pl.: samponok, amik segíthetnek.
Hogyhogy nem vették még észre rajtad anyukádék, vagy a többiek? Ennyi idõ alatt szétspricceltek a hajadban, iszonyatosan csíphetnek... Senkinek sem tûnt fel, hogy sokat vakaródzol? Na mindegy, mindenképp mondd el anyukádnak, mert vannak olyan vény nélküli szerek, amit csak 14éves kor fölött adnak ki. És anyukád megveheti egy másik városban is, ha elmondod neki, hogy mennyire cikinek éreznéd ezt a közeli patikában kérni.
Menj el nõdokihoz hamis névvel és kérdezd meg hogy mi a teendõ...
hol vagy tetves? mert az sem mind1. megmagyarázná, h miért ebbe a kategóriába írtad a kérdést.....
Inkabb a szuleidnek mondd el mint barki masnak. Kulonben 8.ba van am ilyen orvosi vizsgalat meg az utolso oltas ott nem uszod meg. Azt akarod h az osztalytarsaid jojjenek inkabb ra?
miért szerinted mi lesz ha elmondod nekik? megesznek a tetveiddel együtt?
Legjobb ha kopaszra borotválod magad az legyen az elsõ. Aztán menj el a háziorvosodhoz aki felír majd neked valamit.
Istenem, azt olvastam, hogy "terhes"...túl sok ilyen kérdést láttam már :D
Patikába lehet venni ellene szert. De utána a döglött sörtéket el kell távolítani amit magadnak nem hiszem , hogy megtudsz csinálni.
Nullasgeppel le tudod tolni a szorzetet, akkor nem lesz tetu sem Eleg szegyen, hogy ott tartunk, hogy anyadek egyreszt egy honapja eszre se vettek, masreszt meg hogy ilyen bajjal nem fordulsz azonnal szuleidhez, segitseghez... semmi szegyelnivalo nincs benne, viszont majd ha az egesz osztalyod latni fogja (mert latszik ahogy ugralnak, nem kell tul kozel menni hozza) Szolj anyadeknak, ANTSZben ingyen lehet kapni tetuirto sampont, 3 nap alatt kiirtja oket!
Menj a gyógyszertárba lehet kapni asszem valami "Nix" nevü sampont amivel hajatmosol és egy két használat után eltünnek a tetvek. Csak kövesd a használati utasítást. És nyugodtan szülj a szüleidnek mert gondolom tudni fogják, hogy a suliban kaptad el mert most ugyis elindul a tetüjárvány megint. és nehogy te fertözz át másokat a suliban mert az meg még cikibb...
a saját szüleid elõtt miért kell szégyenkezni?! errõl nem tehetsz! ezzel a buta felelõtlen viselkedéssel csak mást tudsz megfertõzni! patikába van tetûellenes sampon.
Ces! Ha a kérdezõ egy hosszú hajú lány, nem biztos, hogy értékelni fogja az ötleted.:) Kérdezõ! Gyógyszertárban is kérhetsz segítséget.
amúgy mi történt a dologgal Kérdezõ? most hogy új válasz érkezett rá és észrevettem:D
Szerintem szólj.Esetleg hamarabbi vagy késõbbi vonattal nem tudsz iskolába menni?
ennyit a cigányokról! de nem vagy egyedül a problémáddal :) http://www.youtube.com/watch?v=vsLLvzKJ69c&feature=share&lis..
Szia Semmiképpen ne mindig ugyan ott ülj! A telefonodat se nagyon vedd elõ elõttük. De én szólnék a szüleimnek!
mindenhogy szólj a szüleidnek, nehogy aztán bajod essen, és nem tudják h mi is állhat a hátterében.de ezektõl a nem hiába született népségtõl nem szabad besz(a)rni, mert aki fél tõlük azokat annál jobban piszkálják.esetleg ha nem vesznek észre, talán nem fognak keresni, de ha mégis akkor keress társaságot magadnak, ne utazz egyedül, mert akkor nincs nagy pofájuk ha már legalább veled van egy haverod, ha meg egál akkor fõleg nem.csak annak mennek neki, akiben biztosak h betojik tõlük.
Próbálj úgy helyezkedni, hogy valaki mellé ülj. Ha nem akarja, hogy leülj, mondd el ezt neki, biztosan meg fogja érteni. Legelsõbe és legutolsóba ne ülj, mert oda szoktak felszállni. Középre menj, és a telefonodat SOHA ne vedd elõ, és zenét se hallgass.
Azt ajánlom, hogy szólj a szüleidnek. :)
Ezért nem ülök soha c-sek közelébe. Ha nincs hely máshol inkább állok.
Mert agyilag nem vagy 13.
Mert még túl fiatal hozzád
mert a pedofília büntetendõ. õk meg nem akarnak bûnpártolni
kölcsön adjam apádnak a pisztolyom, hogy megoldja az ügyet?
Figyu, nõvéremnek megvannak még a Barbie-ai a padláson, csak adj egy címet és elküldöm. :D
Mert nem normális dolog, hogy egy 13 éves kislány, egy 19 éves felnõtt férfival "barátkozzon"!
egyszer még hálás leszel nekik ezért... egy 19 éves fiúnak komoly igénye van a sexre, viszont elég sokat ülhet érte, ha veled megteszi (és a börtönben nem biztos hogy, lesz rá igénye, de megkapja, elég csúnyán). Ne gondold, hogy tényleg meg tudjátok találni a közös hangot. Tök normális, hogy féltik a lányukat, én is félteném az enyémet...
Ne legyél ilyen! Csak kihasználná a naivságodat! Velem is pont ugyanez volt 13 évesen! 17L
Még ha csak naiv lenne a kérdezõ...
Felfogják, jobban mint te, pont ezért tiltanak el. Amúgy hiába vannak lazább törvények erre vonatkozóan, a pasid így is mehet a sittre, örülj hogy nem jelentették fel.
Kaptál már tõlük egy-egy egészséges fülest? Mert ha nem akkor szólok nekik, hogy adjanak.
Neeeeee :D.
Mert nem is kicsit cinkes?
ez ugye vicc?:DDDDDD
Mert gyerek vagy, O meg felnõtt férfi
Túl öreg vagy neki.
az én szülaim is ilyenek.. pedig én 14 vagyok a barátom meg 18 és amikor megtudták anyámék hogy járunk, kicsapták a patáriát hogy elvisznek megvizsgálni hogy szûz vagyok-e. szomorú, hoggy ennyire nem bízik bennem és nem vesz annyira hogy tudja, én ilyenekkel aki ilyen korba lévõ lánnyal dugni akarnak szóba sem állok.

Kettős mérce? A szülők nem helyeslik a 12-13 évesek szexuális életét (és erre mindenki bólogat), de egyébként helyes, nem lehet nekik megtiltani? Hogy van ez? Attól függ, hogy a póráz melyik végén állunk?

Legjobb válasz: Megtilani nincs értelme, mert a szülõk dolgoznak és nincsenek otthon, és nem nagyon tudják mit csinál a gyerek egész nap "egyedül".

Megtilani nincs értelme, mert a szülõk dolgoznak és nincsenek otthon, és nem nagyon tudják mit csinál a gyerek egész nap "egyedül".
Persze, hogy nem helyes, jól gondolják a szülõk. A gyerekek még fiatalok ilyen korban.. minimum 15.
kedves kérdezõ, hol van itt kettõs mérce? ha eltérnek a vélemények, az nem kettõs mérce. az lenne kettõs mérce, ha vki a saját gyermekének engedné, de másnak nem. vagy fordítva.
Amúgy meg nem a kérdésre írtam ezt hanem a minimum 15-ösnek. 14 év alatt amúgy is tilos, de utána szabad és a szülõk se nagyon tudnak mit tenni, vagy elfogadják vagy nem.
A szülõk hogy helyeselnék könyörgöm??? Melyik szülõnek lenne ínyére, hogy a KIS!!!!!!lányát [email protected]ák egész éjjel??? Helyes, hogy a szülõk tiltják, de sajnos nem lehetnek ott mindig... Aztán a kis [email protected] 14 évesen már többet tud a szexrõl, mint õk, 16-17 évesen meg itt írja, hogy a barátjával nem jó, meg hogy miért nincs orgazmusa! Kár, hogy nem lehet megtiltani, így születik az új generáció. Szégyen ez a társadalom. Nem tiltani kellene, hanem a kis p.csöknek, p.náknak kellene felfogniuk, hogy még nem szabadna! Az meg, hogy "érett"... Ez a legynagyobb ökörség!!! Ma már melyik kis [email protected] nem képzeli magát érettnek?? Azt se tudjátok mit jelent érettnek lenni, [email protected] hangoztatjátok?! -ReapeR-23/F
Amúgy én igenis érett vok meg voltam is 14 évesen képzeld, és az hogy többet tudok nálad 14 évesen, mint te 23 évesen fiú létedre, az lehet, hogy inkább neked szégyen, nem nekem. Meg hát honnan veszed, hogy egy 14 éves nem lehet érett szexre? Beszéljük meg kérlek, mert dühítenek engem azok az emberek, akik azt hiszik, hogy õk mindent mindenkiné jobban tudnak és mindenki hülye csak õ nem.
Hát képzeld el, hogy megengedte anyu, és elõször a mamámnak mondtam, és rábszélte anyut, meg mondtam, hogy szeretnék tabit is és az is lett iratva. Apámat meg nem különösebben érdekli a dolog mert 160 km-rõl nem tud mit csinálni, amúgy õ is megengedi, most is lementünk hozzá a hétvégén a barátommal és nálunk ez természetes dolog. A barátom bármikor nálam alhat, meg minden, és a tabim felét anyu fizeti. 16/L
Miért mi a baj azzal ha valaki 14 évesen kezdi? Amúgy én írtam az 1-t. Csak ez a minimumok zavarnak. Jó 14 elõtt ne, de ha már valaki érett, meg szerelmes meg felelõsségteljes, meg védekezik és komoly kapcsija van akkor se? Mert én 14, 5 voltam és most 16 vok. És még mindig azzal vagyok együtt akivel elvesztettük a szüzességünket.
Kérdésem az lenne 23/F, hogy te szûz vagy ?
OFF A 16 évesnek Önálló nem attól vagy, hogy sokat vagy egyedül, meg együtt alszol a barátoddal. Önálló akkor leszel, ha már független is vagy, nem más tart el, nem más fõz mos rád stb. Ezekre képes vagy szülõi segítség nélkül? Te fizeted a gyógyszered felét? És a pénzt nem a szülõktõl kapod? És, hogy a kérdésre is válaszoljak. Szülõ vagyok, még csak 9 éves múlt a lányom, de sajnos számolnom kell azzal, hogy lehet, hogy 2-3 év múlva a barátjával állít be. Amivel nincs is gond, de azt korainak taratnám még, hogy szexuális életet éljen, persze megtiltani nem tudnám neki. Szerintem minimum az általános iskolából illene elballagni és csak utána foglalkozni "komolyabban" a fiúkkal. Nem tartom maradinak magam, de azt biztos, hogy nem engedném meg a gyerekemnek, hogy bármikor ott aludjon a barátja (persze mondjuk hétvégente lehetne róla szó), nem kell elkapkodni ezeket a dolgokat. Sokan csodálkoznak, hogy 2-3 évnél tovább egy kapcsolatuk sem tart. Én így nem is csodálkozom rajta, egyszerûen elveszíti a "varázsát" az egész dolog, nincs meg az az érzés, hogy várom pl a péntek estét, hogy jöjjön a barátom, vagy csak felhívjon minden délután stb. Miért kell ezeket a dolgokat is elkapkodni, miért kell szinte rögtön összeköltözni (mert, ha már heti 7 napból 4-5 napot ott alszik valaki majdnem összecuccolás)? Sokan ettõl felnõttnek hiszik magukat, ettõl komolynak tartják a kapcsolatukat, de arról megfeledkeznek, hogy az igazi együtt éléssel az is együtt jár, hogy délután megfõzök, takarítok, fizetem a számláim stb és nem csak együtt ülünk és tv-t nézünk, vagy beszélgetünk stb. Ezen kívül a szülõknek is jár a nyugalom, nem biztos, hogy minden alkalommal kerülgetni akarnak egy idegent a saját lakásukban. Én vagyok a 16 éves lány. Szinte sose vagyok egyedül, mert én az egész napomat a barátommal töltöm. Pasim szokott fõzni, mivel szakács, anyám nem, mivel nem tud. A gyógyzerem másik felét amúgy a barátommal közösen vesszük, mivel közös a kassza, nincs olyan, hogy enyém tiéd, ezt én vettem ezt meg te. És képes lennék szülõi segítség nélkül is boldogulni. És amúgy ha már az érettségrõl beszélünk, apám most is az anyjával él, és van aki fõz és mos rá. Tehát õ se érett 37 évesen? Tehát csak az kezdjen bele a szexbe akinek van 200ezres fizetése és eltudja tartani magát? Tehát az kb 10 évvel kitolja a 14-es korhatárt, mivel diploma nélkül ez senkinek sem adatik meg, és 23-24 éves korban tudod csak elvégezni a fõiskolát/egyetemet. Szerintem, ez hülyeség. Most miért írsz ilyneket, hogy el tom e tartani magam? Amúgy én megvártam míg elballagok az általánosból, rá 10 napra vesztettem el xd.
16 évesnek. Lehet nagyon érettnek hiszed magad, de korántsem vagy az. Egyszerûen a leírtakat sem tudod értelmezni. Leírtam, hogy nekem azzal van a fõ problémám mikor valaki anniyra felnõttnek hiszi magát, hogy szinte rögtön össze is akar költözni. Hol írtam olyat, hogy addig ne éljen valaki szexuális életet, amíg nincs önálló keresete vagy diplomája? Azt hiszed nagyon sokat tudsz az életrõl, de majd megtapasztalod, hogy milyen tényleg együtt élni valakivel. Mikor nem arról szól a dolog, hogy na akkor közösen fõzöcskézünk, jópofizunk, hétvégente bulizunk, amikor majd neked kell a saját lakásod fentartani, rendben tartani, eltartani magadat akkor térjünk vissza erre a beszélgetésre. Szerinted 10 év múlva is ilyen tökéletes lesz az összhang a barátoddal? Vagy mikor már kezd megszokottá válni a kapcsolat szépen külön mentek, mert egy kapcsolat csak addig szép és jó, míg óriási a szerelem? Aztán 25 évesen majd elmondhatod, hogy már volt vagy 8 élettársad, akiket a szüleid nyakára vittél, és te ugyan mindenkivel komolyan tervezted a dolgot, de hát elmúlt a szerelem. Ez a közös kassza is viccesen hangzik, mivel kétlem, hogy neked állandó jövedelmed van. Így ezt nem közös kasszána nevezik, hanem élõsködésnek.
Xd. Egyikünknek sincs saját keresete. Mind a ketten tanulunk még. Én most leszek 10-es a barátom 13-os. Nem élõsködök senkin. Mind a ketten jól el vagyunk látva anyagilag. Én inkább nagyszülõk által. És mindennap találkozunk, nem megyünk hétvégén bulizni, sokszor megyünk moziba, éttermekbe, egyéb helyekre. És van közös kassza. És így érezzük jól magunkat. Amúgy ezta 10 éveses doldot nem értem. Miért múlna el a szerelem vagy mi? Miért ne lenne ilyen az összhang? Mamámék 42-43éveházasok és elõtte jártak 3 évig és nagyon jól megvannak? Miért lenne 8 élettársam? Nagyon hülyeség. Ezeket amúgy nem tom mire alapozod. Nem tervezek mindenkivel komoly kapcsolatot, csak vele. Mind2-õnknek ez az 1. komoly kapcsolata. És mikor lefeküdtem vele akkor már a mennyasszonya voltam. És mindketten tudjuk és érezzük, hogy megtaláltuk az igazit. De ha akarod akkor 10 év múlva újra beszélünk, hogy együtt vagyunk e, és hogy hogy vagyunk stb. és akkor majd elmesélheted, hogy a kislányoddal mivolt 14-15-16 éves korában mert addigra 19 lesz. Puszi
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:21 Te még mindig nem érted, hogy a válaszoló anyuka mire akar rávilágítani??? Kezdjük ezzel az "xD" baromsággal... Ez mi??? Már az elején röhögsz, a végén meg pusziszkodsz? Érettség a tetõfokon! Másik: Van közös kassza, de honnan a ***-ból, ha egyikõtök sem dolgozik??? El is árulom, a szülõktõl/nagyszülõktõl, és biza ezt hívjuk élõsködésnek! Azért fog elmúlni a szerelem, mert még közel sem vagy abban a korban, hogy átérezd, mi lesz 10 év múlva! Addig rengeteget változol, remélem a fejed lágya is benõ végre! A kislányával? Remélem, nem ez, mint veled! Te már 14 után menyasszony voltál? Te jesszusom...:S Tényleg noob vagy, ennek már a fele sem tréfa, és annyi benned az érettség, mint egy kristálypohárban! 18 évesen meg gyerekeket szülsz, aztán jó lesz minden? Az élet nem így megy! Neked szerencséd van hozzám képest, hisz nekem nincs anyám, mert itthagyott minket, a családom sem gazdag, amim van, azt magamnak szereztem meg! Neked vannak még a hátad mögött, könnyen erõsködsz! És bizony, az érettségbe beletartozik, hogy külön háztartást tartasz fenn, nem anyu, meg apu takarít... Hogy spórolsz azzal a rohadt pénzzel, hogy hó végén még legyen mit tömnöd az érett fejedbe, hogy nem moziba, meg vacsizni mentek, hanem megtanulsz fõzni... -ReapeR-23/F
Tudod az emberek ritkán szokták az egész életüket az elsõ barátjukkal/barátnõjükkel leélni, elég korainak érzem azt a kijelentést, hogy Te megtaláltad az igazit. És amirõl a nagyszüleidnél beszélsz az nem a szerelem, hanem a szeretet már. Ne legyél már ennyire naív, hogy tényleg azt hiszed, hogy még ugyan azt érzik mint 40 évvel ezelõtt. Házas vagyok, gyerekem van, de nem merném 100%-ra mondani, hogy én megtaláltam az igazit, csak bízok benne, de nem tudhatom mit hoz a jövõ. 16 évesen másról sem szól a kapcsolatotok minthogy együtt ültök kettesben, szerinted nem fogtok egymásra unni, ha mindenkit kizártok az életetekbõl (tudom most jön majd az, hogy de mi járunk a haverokkal is), szerinted akkor is ekkora lesz az összhang, ha nem más pénzel, hanem keményen dolgozol érte, utána nem étteremben kajálsz, hanem fõzöl, szülsz x gyereket, akik elveszik az idõd nagy részét és még sorolhatnám. Semmire nincs gondod, csak arra, hogy a barátodnak megfelelj, csak nehogy majd 2 gyerek után ne tudd ezt nyújtani neki és õ máshol keresse a megértést és a romantikát. Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy te nem ennek a fiúnak fogsz gyereket szülni. De ne legyen igazam és élj vele boldogan tényleg.
A baj csak az, kedves utolsó, hogy az emberek úgy állnak hozzá ehhez a dologhoz, hogy ez törvényszerû és azért van, mert ilyen az ember, hormonok, tapasztalatszerzés, gének stb. Pedig nem. Mindezért a társadalom a felelõs, vagyis MI emberek, saját magunk.
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:21 Te még mindig nem érted, hogy a válaszoló anyuka mire akar rávilágítani??? Kezdjük ezzel az "xD" baromsággal... Ez mi??? Már az elején röhögsz, a végén meg pusziszkodsz? Érettség a tetõfokon! Másik: Van közös kassza, de honnan a ***-ból, ha egyikõtök sem dolgozik??? El is árulom, a szülõktõl/nagyszülõktõl, és biza ezt hívjuk élõsködésnek! Azért fog elmúlni a szerelem, mert még közel sem vagy abban a korban, hogy átérezd, mi lesz 10 év múlva! Addig rengeteget változol, remélem a fejed lágya is benõ végre! A kislányával? Remélem, nem ez, mint veled! Te már 14 után menyasszony voltál? Te jesszusom...:S Tényleg noob vagy, ennek már a fele sem tréfa, és annyi benned az érettség, mint egy kristálypohárban! 18 évesen meg gyerekeket szülsz, aztán jó lesz minden? Az élet nem így megy! Neked szerencséd van hozzám képest, hisz nekem nincs anyám, mert itthagyott minket, a családom sem gazdag, amim van, azt magamnak szereztem meg! Neked vannak még a hátad mögött, könnyen erõsködsz! És bizony, az érettségbe beletartozik, hogy külön háztartást tartasz fenn, nem anyu, meg apu takarít... Hogy spórolsz azzal a rohadt pénzzel, hogy hó végén még legyen mit tömnöd az érett fejedbe, hogy nem moziba, meg vacsizni mentek, hanem megtanulsz fõzni... -ReapeR-23/F 1. Sztem az az élõsködés, ha elvárom, meg rátapadok, hogy na most adjál pénzt meg ilyenek. Ez nálunk nem így van. Én sose mentem úgy oda senkihez, hogy pénz kéne. Adnak maguktól. Pl. tegnap mentem papimhoz és csak a kezembe nyomta a 10-est. Csak nekem ad pénzt, pedig 4 unokája van, engem szeret a legjobban és én is viszonzom legjobban. Anyámtól nem kapok zsebpénzt, csak ha kispórólom az alapvetõ dolgokra adott pénzbõl ( pl: kaja, ruha, bérlet, gyógyszerek, stb.) A barátomnál ugyanez, de õ az apjától kapja. 2. Sztem senki nem tudja mi lesz 10 év múlva vagy hogy még élni fog e akkor. 3. Amúgy meg azért vagyok mennyasszony( már 14 éves korom óta ), mert a barátom gyûrût vett a ballagásomra, és mivel nagyon szeret, ezért gondolta, hogy akkor már meg is kéri a kezem. És így a papám is jobban elfogadta a kapcsolatunkat. Mivel ugye õk szüzen házasodtak össze a mamával. A barátom azóta is sokszor mondogatja, hogy én leszek a felesége, meg hogy benne megtaláta az igazit, és jó lennék anyának is. És nem 18 évesen fogok gyereket szülni. 25 éves korom elõtt nem szülök. 4. Az én szüleim elváltak és anyám gondoskodik rólam, apám csak a gyerektartást fizeti és kb. évente max egyszer látom. A barátom anyukája meghalt, amikor 3 éves volt. Az apja egydül neveli õket. Egyikünk családja sem gazdag. Olyan középkategóriába sorolnám. Mindenünk megvan ami kell. De egyikünik sem villában lakik. 5. Én takarítok itthon, vagyis nagyrészt. Pl. én porszívozok, port törlök, mosok, teregetek, vasalok magamra. 6. Most még nem kell spórolnom. Hetente legalább 3-szor moziba megyünk, szinte mindennap mekibe kajálunk, de van hogy elegáns étterembe megyünk. Amúgy meg nem kell megtanulnom fõzni mivel a pasim szakács. 16/L
Tudod az emberek ritkán szokták az egész életüket az elsõ barátjukkal/barátnõjükkel leélni, elég korainak érzem azt a kijelentést, hogy Te megtaláltad az igazit. És amirõl a nagyszüleidnél beszélsz az nem a szerelem, hanem a szeretet már. Ne legyél már ennyire naív, hogy tényleg azt hiszed, hogy még ugyan azt érzik mint 40 évvel ezelõtt. Házas vagyok, gyerekem van, de nem merném 100%-ra mondani, hogy én megtaláltam az igazit, csak bízok benne, de nem tudhatom mit hoz a jövõ. 16 évesen másról sem szól a kapcsolatotok minthogy együtt ültök kettesben, szerinted nem fogtok egymásra unni, ha mindenkit kizártok az életetekbõl (tudom most jön majd az, hogy de mi járunk a haverokkal is), szerinted akkor is ekkora lesz az összhang, ha nem más pénzel, hanem keményen dolgozol érte, utána nem étteremben kajálsz, hanem fõzöl, szülsz x gyereket, akik elveszik az idõd nagy részét és még sorolhatnám. Semmire nincs gondod, csak arra, hogy a barátodnak megfelelj, csak nehogy majd 2 gyerek után ne tudd ezt nyújtani neki és õ máshol keresse a megértést és a romantikát. Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy te nem ennek a fiúnak fogsz gyereket szülni. De ne legyen igazam és élj vele boldogan tényleg. 16/L Ott van, hogy "ritkán" !!! Tehát vn olyan. Pl. mamámék is. És én érzem hogy õ az igazi. Nem mondom 100%-ra hogy így lesz, mert ugye semmi sem 100%. És tudom, hogy a mamáméknál már csak szeretet van. Jó, egy idõ után átalakul a szerelem szeretetté. Ez normális. Most nem fogom 60 éves koromban elhagyni, mert már nem érzek szerelmet. A szeretet akkor is ott van és õk is belebetegednének vagy meghalnának ha a másikkal történne valami. Nem tudnak egymás nélkül élni. Nem jövök a haverokkal, mivel azt külön lerendezzük, a suliban, vagy amikor a másiknak pont nem felel meg akkor jöhetnek a haverok. A barátom sztem sose csalna meg, még 2 gyerek után se, mivel nem fogom elhanyagolni õt a gyerekek miatt. Tudom hogy vannak szükségletei és nekem is és mivel önzõ vagyok elõbb azokkal foglalkozom. Mondták már sokan, hogy ha gyerekem lesz akkor elmúlik az önzõségem, de ez sztem nem így lesz. Sajnos. Én bízok abban, hogy nem lesz igazad és ezért most ne sértõdj meg. 16/L
A kérdező hozzászólása: Kedves 16 éves lány, eddig nem szólaltam meg, de most úgy éreztem, hogy erre írok. Bevallottan önzõ vagy? A gyerekeidet háttérbe szorítanád? Fogalomzavar a köbön. A pároddal való foglalkozás nem önzõség, de ha már most így nyilatkozol a leendõ gyerekeidrõl, akkor igazi anyatípus lehetsz. Gratulálok.
Legyen igazad, éljetek együtt életetek végéig boldogan! Hidd azt, hogy a szerelem majd 60 évesen múlik el (és nem pár év után alakul át szeretetté), legyél büszke arra, hogy te önzõ vagy és mindenkit a háttérbe szorítanál (még a saját gyerekeidet is), és hidd el a barátodnak is így lesz teljes az élete, hisz õ se vágyhat másra, neki minden pont úgy jó mint neked. Végülis mindenkinek az az álma, hogy 14-16 éves korától sülve-fõve együtt legyen valakivel, egy fiatal fiúnak tök természetes, hogy minden szabad idejét a barátnõjével tölti (ja, bocsánat menyasszonyával), a haverok nem számítanak, bõven elég az, hogy a suliban találkozik velük. Miért is vágyna egy ember arra, hogy néha összejöjjön a barátaival és hülyüljön egy jót, az annyira éretlen. Még szerencse, hogy a mai világban vannak ilyen érett, felnõttként gondolkozó fiatalok, akik nagykorú (szándékosan nem írok felnõttet) családos embereknek, akik már némi tapasztalattal is rendelkeznek megtudják mondani a tutit (az mellékes, hogy egyik mondatoddal ütöd agyon a másikat, annyira logikátlan), csak gratulálni tudok az érettségedhez.
Én egy 13 éves srác vagyok. Eddig nyugodtan éltem a világom, soha nem követtem a nagy divatot, hogy ezt a zenét, mert menõ, nem voltam divatmajom. És nem is ezért, de beleszerettem egy lányba, akivel csak neten ismerkedtem, és megbeszéltünk egy találkát, és megismertük egymást. 2.ik találkára szeretném megcsókolni (nem csókolóztam még...) és nagyon felizgat ez a lány. És õ 14. Szóval. Szerintem egy 14 éves korban még oké a szüzesség elvesztése, úgy-ahogy (törvény szerint is), mivel most gondoljunk csak bele. Régen, középkorban nagyon idõsen, és nem "csak úgy" szexeltek. Azután egyre fiatalabban és egyre többször. Ma is csak fejlõdik a világ, és az emberei szervezet is. Sajnos van aki csak a divat kedvéért teszi ezeket... Hát, õk meg ilyen "emo görlök" meg stb, ezeket le kell szrni, majd 16 évesen tologatják a babakocsit, a szüleik baja lesz. Ennyi a véleményem.
A válasz megírásának idõpontja: ma 10:07 Ember, én nem mondtam olyat, hogy érett vagyok... Sõt! Eszem ágában sem volt! -ReapeR-23/F
a gyereket eccerûen csak JÓL kell nevelni, nem fegyelmezni, és tiltani, hanem NEVELNI! ésakkor nemkell attól félnünk h 14 évesen, amíg mi dolgozunk, a fél kerülettel megkuratja magát.
OFF A 16 évesnek Önálló nem attól vagy, hogy sokat vagy egyedül, meg együtt alszol a barátoddal. Önálló akkor leszel, ha már független is vagy, nem más tart el, nem más fõz mos rád stb. Ezekre képes vagy szülõi segítség nélkül? Te fizeted a gyógyszered felét? És a pénzt nem a szülõktõl kapod? És, hogy a kérdésre is válaszoljak. Szülõ vagyok, még csak 9 éves múlt a lányom, de sajnos számolnom kell azzal, hogy lehet, hogy 2-3 év múlva a barátjával állít be. Amivel nincs is gond, de azt korainak taratnám még, hogy szexuális életet éljen, persze megtiltani nem tudnám neki. Szerintem minimum az általános iskolából illene elballagni és csak utána foglalkozni "komolyabban" a fiúkkal. Nem tartom maradinak magam, de azt biztos, hogy nem engedném meg a gyerekemnek, hogy bármikor ott aludjon a barátja (persze mondjuk hétvégente lehetne róla szó), nem kell elkapkodni ezeket a dolgokat. Sokan csodálkoznak, hogy 2-3 évnél tovább egy kapcsolatuk sem tart. Én így nem is csodálkozom rajta, egyszerûen elveszíti a "varázsát" az egész dolog, nincs meg az az érzés, hogy várom pl a péntek estét, hogy jöjjön a barátom, vagy csak felhívjon minden délután stb. Miért kell ezeket a dolgokat is elkapkodni, miért kell szinte rögtön összeköltözni (mert, ha már heti 7 napból 4-5 napot ott alszik valaki majdnem összecuccolás)? Sokan ettõl felnõttnek hiszik magukat, ettõl komolynak tartják a kapcsolatukat, de arról megfeledkeznek, hogy az igazi együtt éléssel az is együtt jár, hogy délután megfõzök, takarítok, fizetem a számláim stb és nem csak együtt ülünk és tv-t nézünk, vagy beszélgetünk stb. Ezen kívül a szülõknek is jár a nyugalom, nem biztos, hogy minden alkalommal kerülgetni akarnak egy idegent a saját lakásukban.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, és ha a szüleid ezt nem helyeslik, akkor mi igazat adunk nekik. Viszont a te szemszögödbõl meg ez az állítás a helyes. Nos, errõl beszéltem. Itt a kettõs mérce.
A válasz megírásának idõpontja: ma 02:00 Nem, nem vagyok szûz, már régóta, és sajnálom a képzelgéseidet, hogy te már többet tudsz... És akkor még nem számoltam az egyéljszakás kalandokat... Bár nem szoktam vitatkozni így anonimban, megteszem! Az "érett vok" tényleg erre utal... Ha annyira érett vagy, akkor minek a gyerekes "vok"??? Nem tudod kiírni, hogy "vagyok"? Vagy csak túl fárasztó... Am én nem "fiú" vagyok, ebben a korban már inkább, mint férfi szeretnék érvényesülni! Nem hiszem, hogy mindenkinél mindent jobban tudok, evidens, hogy hülyeség, amit írtál! Amúgy meg képzelheted magad piszok, mocsok, igennagyonistenkirályzsír érettnek is, akkor is egy gyerek marad a 14 éves... Adódik a kérdés, hogy miért? Az érettség nem ott kezdõdik, hogy szex, meg védekezés! Az érettség fogalma magában hordozza a, sorolom: -Családfenntartás -Felelõsségtudás -Nehéz (sorsdöntõ) kérdésekre adott helyes, mérlegelt válasz adását is, ergo az ÖNÁLLÓSÁGRA VALÓ KÉPESSÉGET! Ez egy 14 évesben még nincs meg, mondhat akárki akármit! -ReapeR-23/F
húúúú XD te hülye vagy Családfenntartás? Fogamzásgátlót szedek. amúgy ez nem tom miért tartozik ide, mert tudtommal, aki szûz annak nem kell családot fenntartania, tehát ez így nyilvn nem függ össze a 2. Felelõsségtudás? inkább felelõsségtudat, hamár a vokomat kicikizted h vagyok. VAN képzeld Amúgy elég önálló vagyok (vok!), sokszor vagyok egyedül, ki tudom törölni meg stb. amúgy ezt viccnek írtam. És hoztam már nehéz döntéseket helyesen. És te érett vagy az 1éjszakás szarjaiddal, képzelem mi játszódik le benned ilynekor a felelõsségtud"ás"oddal meg, a helyes döntéseiddel együtt? szija 23/tata
Ja bocsánatot kérek uram, nem szija, hanem kezit csókolom.
Meg még azt szeretném hozzátenni hogy 16 vagyok és nem 14.
Egy lázadó kis pisis... Ez tetszik...:D Elmesélnéd, hogy mi az agyhalálért vered magad? Azt hiszed, ezzel most nagyon jól leosztottál, és hogy ihaj-csuhaj de menõ lettél??? Azon kívül, hogy egy jót röhögtem, különösebb dolog nem történt... 16 vagy, tudom, de te írtad azt is, hogy 14 évesen vesztetted el, nemdebár? Én erre próbáltam utalni, kedves 16 éves galacsin... Megteszel valamit a kedvemért? Tudom, hogy igen... Lõdd fejbe magad az érett gondolkodásoddal együtt, köszi! Jah, bocsánat, még valami! Ne válaszolj, az óvodában sem veszek össze senkivel, veled sincs hangulatom, te hyperérett "nõszemély"...
Elnézését kérem, az aláírásom lemaradt a nagy igyekezetben. Szóval utólagos engedelmével ezt most pótolnám. -ReapeR-23/F u.i.:Nem érdekel a véleménye, úgyhogy ha mondanivalója van még a témához, ne nekem címezze, és semmilyen utalást ne is tegyen az én válaszomra. Nem szeretném, ha a hülye nézetem egy ilyen nagyon érett "lánykától" megváltozna... Hódolatom!:)
Amarha itt mindenki gyalázkodik?Azér mer valaki 23 éves õ már kijelenteti h õ érett? Hát a szövege alapján egyáltalán nem úgy néz ki mintha érett lenne...Amúgy meg mindenki azt fogja helyeselni ami az õ véleménye mert õ azt tartja a legjobbnak.Ezeken a kérdéseken mindig csak a gyalázkodás megy...
Hülyeség ez a kettõs mérce dolog. Ez minden csak nem az. Ez olyan mintha a szülõ nem engedi a gyereknek, hogy minden nap csokival tömje magát, pedig hát a gyerek szemszögébõl meg jó, mert finom, édes, szereti, maga is el tudja dönteni, hogy mit kíván, mit szeret enni és mit nem. Na de aztán ha 10 év múlva cukorbeteg meg 100 kilós lesz a gyerek, akkor beigazolódik, hogy mégse volt igaza. De majd csak akkor fogja belátni.
Az orvosok azt mondják erre, hogy egy 14 éves gyerek ne éljen szexuális életet még. Mivel a hormonok akkor dolgoznak a legjobban. És hiába feljlett valaki kívülrõl, attól még belül akkor fejlõdnek rendesen. A szervezetet nagyon megbojgatja az egész. Nem kell ész nélkül menni a többi idióta után! 16 éves kortól mág inkább. De az alatt még nagyon nem kéne.
én 15 éves vagyok, 16 leszek decemberben és most vesztettem el júniusban és egyáltalán nem bántam meg és szerintem elég érett vagyok a szexre. Anyám ugyanilyen idõsen veztette el és ezért nem is zavarja csak azt hangsúlyozza folyamatosan hogy védekezzünk és figyeljük oda, de mióta elvitt a nõgyógyászhoz és szedem a gyógyszert semmi baja azzal hogy szexuális életet élek :)
Elõzõ vagyok. És akkor is, nem diszkókba meg bulikba csinálják... Hanem egy elsõ alkalom egy barátnõvel 13-14 évesen, én ebbe belemennék, már csak a kíváncsi természetem miatt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!