Találatok a következő kifejezésre: 13 éves és a (792 db)

Szerintetek nem szánalmas az hogy egy pasi ir hogy 13 éves és a végén elmondja hogy 27?

szerintem ez szánalmas alig 14 éves lányt egy hamis adattal megakar dugni egy 27 éves pasi

Legjobb válasz: De, az.

De, az.
Az ilyeneknek nincsen élete.
és pedofil géza a neve
Brumm, brumm. Erre most mit mondjak?
-.- Ne beszélgess neten.
Veszítenivalód nincs. :-)
A kérdező hozzászólása: ez itt történt pont velem.. Mistertique ez a neve
Ez itt történt? Hogy hívják?
Ó ez nem igaz, az ilyen nagy szívás, hogy egy ártatlan félreértés miatt ennyire lejáratnak. A következõ történt: kiírt egy kérdést ez a lány hogy ki hány évesen maszturbált elõször. Én prvátba írtam neki hogy én 13 évesen csináltam elõször, és ezt nézhette félre hogy akkor 13 éves vagyok. Aztán megírtam a korom hogy 27 vagyok, õ meg egybõl kiírta ezt. Ha nem velem történne, még nevetnék is ezen. Na mindegy.
és, miért privátba kell válaszolni? :DDD
Hogy ismerkedjek :) A korát meg nem tudtam elõre.
De, szánalmas szerencsétlen kispöts! Biztos akkora neki, mint egy 13 évesnek :D.
Az. Csak ne csodálkozzunk, hogy aki neten mond valamit, annak 99%-a kamu, és nem csak a férfiakra, nõkre ugyan- úgy vonatkozik... Ezért is nem beszélgetek privátban, illetve csak 1-2 emberrel, és a nõket se befûzni akarom, csak néha jól esik 1-2 normális mondatot váltani a "nem vagyok troll" kategóriába tartozó egyénekkel :)
Jó, ha tudod, ami neten van fenn, v ami tv-ben van (ezé nm is tv-zem), nem kell mindent elhinni! Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, hogy melyik felét hidd el. :) )

Szóval keresek fiúkat akikkel találkoztam egy táborban.10-13 évesek és a Bükkábrányi focicsapatba játszanak. Tagok nevei? Kép alapján felismerem őket?

üzibe küldhetek facebook linket vagy akármit

Legjobb válasz: http://adatbank.mlsz.hu/foprog.asp?menu=p01_0001

http://adatbank.mlsz.hu/foprog.asp?menu=p01_0001 itt megkeresed a 2012-2013 szezont, borsodmegyét, u13 észak csoportot és az utolsó meccsük jegyzõkönyvére kattintva itt van képekkel hogy kik vannak a csapatba
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi megtaláltam.!!akit kerestem, ,

Lehetek terhes, ha 13 éves vagyok és az a fiu is 13 éves és 5ször volt de ritkán, 3 hete 1 aztán megint 3 hete ujra. és a menstruáciom rendes épp ma fog megjöni vagy a héten. Akkor nem lehet ugye terhes?

Legjobb válasz: Reméljük, hogy nem vagy az! 13 évesen miért kell szexelni? Egyszerûen nem értem. Még gyerek vagy, nem ezzel kéne foglalkoznod!!

nem feltétel a hányás, meg a hízás, ha ott van a baba, van aki csak 5kg-ot szed fel egész terhesség alatt...szóval irány a doki.Hogy lehet ennyi eszed, hogy ilyen korban szexelsz, 13éves vagy, neked még a tanulással kéne foglalkoznod, és most alapozod meg a jövödet, hogy hova is akarsz tovább menni, az anyaságot választanád, vagy az hogy inkább legyen egy biztos állásod...
Reméljük, hogy nem vagy az! 13 évesen miért kell szexelni? Egyszerûen nem értem. Még gyerek vagy, nem ezzel kéne foglalkoznod!!
te úristen. 13 éves :O hová süllyednek manapság az emberek?! "volt de ritkán" ezt h érted?! rendesen szexeltetek? gumi nélkül? beléd élvezett? ( ha megjön a menzeszed akkor nem vagy terhes..) te tudsz egyáltalán vmit a fogamzásgátlásról?! felvilágosított téged bárki is?! úristen. így nem csodálom h egyre több a fiatal abortuszos... -_-"
13 évesen szexelni....pfff
végülis nem számít ha megjön a mensid, ha a baba már a pocakban van...tudok egy két példát mondani, hogy megjött neki, és már 3hetes terhes volt...szóval kezdjél parázni....jobban jársz ha dokihoz mész...
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem a kérdést. Légyszi nyugodj meg, és próbáld meg megfogalmazni úgy, hogy legalább azt értsük, hogy mi volt 3 hete, meg 5-ször, meg fiú vagy lány vagy.
Elõször is egy kis hülye vagy, mert ilyen korban szexelsz. Másodszor azért is egy kis hülye vagy, mert ennyi idõsen nem tudsz helyesen írni. Harmadszor pedig ha megjön, és nem hánysz, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. Ha meg igen, akkor megérdemled!
Nagyon el akarod hitetni magaddal, hogy nem vagy terhes. Pedig lehetsz.
Lehetsz terhes és hülye - az biztos vagy. Meg liba.
A kérdező hozzászólása: akkor nem vagyok az huuuuuu
Szerintem is kamu :) )))))
Apám, én 13 évesen azt sem nem tudtam, hogy mit reklámoz a libresse. Ráérsz még a szexszel, a fiúk önzõek, most akarnak mindent, nekik nem fontos, hogy mi lehet veled, nem õk mennének abortuszra (ami egy mûtét!) ne hagyd magad!
Sokszor kell d.gni, hogy gyerek legyen??? Ez hülyeség!egyszer is elég! Ennél már csak az a jobb, amikor azzal hülyítik a fiúk a lányokat, hogy aki szûz, az nyugodtan szexelhet, mert még nem eshet teherbe :D És hányan elhiszik! KOmolyan, itt az internet az orrod elõtt, használd! Olvass utána a dolgoknak, de ne akkor, amikor lehet hogy baj van már, hanem már elõtte!
Szerintem ez egy kamu topik..
Kicsi lány! Ha jól értettem, az ESEMÉNY 4-5 hónapja volt, és azóta 17-20 naponta menstruálsz. Ha így van, akkor valószínûleg nem vagy terhes. És nem, nem lehet konkrétan érezni azt, ha beléd élveznek, de utána elég feltûnõ, ami kifolyik, mert KIFOLYIK, sok, krémes és fehér. Szóval, ha nem tapasztaltál ilyet, akkor nem élvezett beléd, viszont ettõl még sajnos lehetsz terhes, mert az ELÕVÁLADÉK IS TARTALMAZHAT SPERMÁT, az elõváladék meg csak 1-2 csepp, azt nem veszed észre. Attól, hogy 13 évesek vagytok, még csinálhattok gyereket, szóval húzzon gumit a srác, ha már ennyire felnõttnek érzitek magatokat, viselkedjetek is úgy!
Te jó ég!!!!Ilyen hülye hogy lehet valaki!!Elmondanám nem kell hogy beléd élvezzen ahhoz, hogy terhes legyél, az elõváladék is tartalmaz spermát, de inkább olvass a sex-rõl mielõtt mûveled.
A kérdező hozzászólása: de nem vagyok az orvos is megmondta meg a barátaim
Mi van? Fél háromkor még levelet küldtél, amiben leírtad, hogy mi a helyzet, majd 4 perc múlva írtál, hogy írják vissza. Azóta voltál orvosnál? Nekem nagyon zavaros ez az egész. Egy jó tanács: NE SZEXELJ!!!!!! Fiatal vagy és szörnyen felelõtlen. 13 évesen még eszembe sem jutott, hogy lefeküdjek valakivel, és ezt nem egy 70 éves begyöpösödött nagymama mondja, hanem egy 19 éves fiatal, aki megérti, hogy a mai fiatalok korábban érnek, de nem ennyivel. Könyörgök ne feküdjél le többet a barátoddal legalább 2 évig, vagy amíg nem tanulsz meg legalább védekezni. Óvszer!!!!!
attól, hogy még menstruûlsz, lehetsz terhes.a sulinkban volt egy csaj, aki akkor tudta meg, hogy terhes, mikor elindultak a szülési fájdalmai!még a terhesség alatt is megjött neki, és, mivel nem annyira vékony, még a hasán se látott semmi különöset!nem rémisztésbõl mondom, de vegyél tesztet...
Pff. Ennyi vagy(Y)! Már bocsi. Énis 13 éves vagyok, de meg se fordult a fejemben h valakivel lefekszem. Sztem a "pasiddal" való hempergés helyett elemehettél volna a magyar tanárodhoz , aki egy kicsit gatyába rázott volna a helyesírással kapcsolatban. Amúgymeg ha terhes is vagy számíthatsz rá valószínûleg hogy a te 13 éves nagy barátod nem fogja veled nevelni a "közös alkotmányotokat" Nem értem hogy miért nem tudják felfogni a mai tinédzserek hogy a sex nem a gyereket játéka. Ennek következménye lehet. 13/L
oupps...ezt sokszor elküldte:S
én is 13 éves vagyok/lány/.....és ilyen meg se fordul az eszembe, hogy szeretkezzek valakivel!!!!szerintem tanulnod kellene , mert látom nem vagy valami észlény/már bocsi/ mindketten nagyon hülyék vagytok, hogy ilyenkor csináljátok...nekem is van barátom, de mi csak a csókig jutottunk és a kézfogás--->és nem is fogunk tovább jutni , mert attól nem vagy te nagylány, hogy hülye fejjel lefeküdtél egy sráccal!!!!szégyent hozol a korodbeliekre....és anyukád legalább tud róla?!?! De ha netán terhes vagy akkor majd mehettek ketten szégyenkezve abortuszra!!ha terhes vagy úgy kellet ....ha nem akkor szerintem gondold át azt amit írtam...és ne tégy több rossz fát a tûzre!!és tanulj tanulj tanulj mert a mai világban sose lehet tudni h mi vár rád!!!és ha még eszed sincs nem fogod megállni a helyed a világon!!!---->ja és ezt a leghülyébb is tudja ha megjön a menstruációd...akkor nem lehetsz terhes!!!!!! By:Debóra
Én is 13 éves vok/lány/ de ilyen még az eszembe se jut, hogy szexszeljek!!!! nem értem, hogy hogy lehetsz ilyen hülye/már megbocsáss/ ilyenkor kellene tanulnod mert ha felnõlsz akk már nem tudsz tanulni és a mai világban még jó ésszel se nagyon tud majd az ember elhelyezkedni!!tiszta szégyen elmész a nõgyógyászhoz aztán látja, hogy 13 évessen nincs szûzhártyád...nekem is van barátom és csak annyit csinálunk h egy puszi a szájra és kézfogás/ez bõven elég/ és ezt anyukád tudja? nem is tom .....ha meg terhes vagy akk úgy kellet mert neked ilyenkor játszani kell az eszed, h lefekszel egy ugyan olyan hülye gyerekkel!!!szégyent hoztok a korotokbeliekre!és szerintem kicsit jó lenne megtanulni helyessen írni ...és nem kufircolni!!!!!sztem ezen gondolkodj el!!ráértél volna bõven 16 évessen !!!!!!és ezt a leghülyébb is tudja, hogy ha megjött a menstruációd akkor nem lehetsz terhes!!!!és szerintem lehetsz terhes ha nem jött meg!és akk majd menj anyukáddal szégyenkezni abortuszra!!!!!!
Drága Istenem!Csak olvasom a sorokat és nem hiszem el, hogy ilyen tényleg van:( 13 évesen a Barbie reklámot néztem a tv.-ben és abban bíztam, hogy Karácsonyra megkapom. Remélem, csak úgy gondolod, jó poén ilyen sztorit kitalálni és nem vagy ennyire butus valójában! Inkább a tanulással foglalkozz és talán biológia órán is részt vehetnél néha-néha!Pár válaszolóval egyetértve a nyelvtan gyakorlása sem fog ártani!
Most csak nekem furcsa, vagy a kiscsaj tényleg (bocsánat a kifejezésért) lesz*rja amit mondanak neki????? Nem látod h mennyien írták, h eléggé nevetséges vagy stb... és mégsem veszed észre magad???? Persze a válaszaidból látom, h nem sok eszed van, szal ezen már meg sem lepõdök...
ha volt annyi eszetek, hogy szexeljetek, akkor azt is felérhettétek volna ésszel, hogy VÉDEKEZZETEK!!! az eszem megáll, más az életét adná egy babáért, Ti pedig felelõtlen KISGYEREKEK abortuszra jártok! vannak szüleid?? azonnal menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
Ne bántsd, okítsd! Bajban van, és segítségre számít tõlünk. Nagyban más felelõs ezért!
Elég egyszer "megdungi" egy nõt és lehet terhes te hülye. Legalább írni tanulnál meg.
A kérdező hozzászólása: de nem élvezte belém meg nem jött a sperma!!
Szia igen akkor is ott lehet , 50%az esélye, hogy ott a baba benned, ha megjön ha nem, ha normális ha nem a ciklusod, fõleg ha nem védekeztek, mert látom nem írtad, hogy védekeztetek volna...
A kérdező hozzászólása: február 27 és nekem 17 naponta jönmeg vagy 20 nem tudom pontosan február 27 volt az utolso nap..akkor mult el.
Akkor izgulj, ha nem jön meg jó pár napig! Addig nem tudunk biztosat! Mikor volt meg utoljára?
A kérdező hozzászólása: hm????
A kérdező hozzászólása: hm?
A kérdező hozzászólása: de a mensztruáciom normális rendes akkor is?
A kérdező hozzászólása: valaki visza irna máég kérlek..:S
A kérdező hozzászólása: am azt lehet érezni hogy belém jöna sperma?
Kislány.Az hogy terhes vagy-e azt nem lehet így eldönteni.Vannak akik addig menstruálnak amíg meg nem mozdul a baba.Ami 1 18-22 hét között szokott lenni.Az tudod mit jelent? Azt hogy annyi idõsen, már nem lehet elvetetni a babát!A hányinger meg hányás se jelentkezik feltétlenül.Én amikor terhes voltam nem voltak reggeli rosszulétek, se hányás, és a hasam is csak a 20 hét körül kezdett el nõni.Ja és én amikor szültem a kisfiam már felnõtt voltam, volt férjem, saját lakásunk, biztos egzisztenciánk!Végig gondoltad te azt hogy 13 évesen anya lehetsz?Hisz még te is gyerek vagy.Lehet hogy nem úgy érzed, de ha ennyire nem tudsz semmit a sex-rõl, védekezésrõ, teherbeesésrõl, akkor minek csinálod?Az elsõ az hogy ma keress 1 orvost az interneten, és holnap irány hozzá!Vagy kérd meg az édesanyádat, hogy holnap vigyen el orvoshoz.Ha nincs is baj, legalább felvilágosítanak, és felírnak fogamzásgátlót. Azt ajánlom, még várj 2-3 évet a szexel.
A kérdező hozzászólása: segitsetek remélem nem vagyopk az sött mondták egy csomoan hogy tuti hogy nem vagyok az 13 évesen nem lehet az ...
Én úgy gondolom, hogy a saját megnyugvásodért vegyél egy terhestesztet (400ft a patikába). És olvass felvilágosító honlapokat
A kérdező hozzászólása: nem lehet mert ahhoz sokszor kell az embert megdungi vagy micsoda:Dnem vagyok az és engemet ugycsinálták...hogy nem jött belém sperma szval nem élvezte belém...
biztos az a "tapasztalt "barátnõd is már átessett egy két abortuszon, istenem hogy lehetettek ilyen hülyék, persze hogy lehetsz terhes te nagyon marha.
megérdemelnéd tényleg, hogy ilyen felelõtlen vagy, de a babát nagyon sajnálnám, téged meg jó intézetbe kéne rakni ....
Persze, hogy lehetsz terhes. És véleményem szerint meg is érdemelnéd, hogy tanulj, csak tudod, a baba inná meg a levét hogy ilyen kis hülye tyúk anyja van. Én 13 évesen még babáztam, nem szexeltem. Viszont már akkor tudtam helyesen írni...
milyen anya aki engedi a lányát, hogy ott aldujon a pasijánál, és még csak 13évesek mind a ketten...bocsi fiúnál nem pasi, inkább ugy mondom még mind a ketten gyerekek vagytok, és felelõtlenek.
Pfff... melyik "tapasztalt" barátnõd etetett meg azzal, hogy 13 évesen nem lehetsz terhes? Attól a perctõl kezdve, hogy van menstruációd, igenis LEHETSZ terhes!!! Nem attól függ, hogy hány éves vagy! Viszont ha saját bevallásod szerint az együttlét óta több hónap is eltelt, mindig idõben megjött, és semmilyen terhestüneted nincs, akkor meg mitõl félsz? Nyomás tanulni, holnap iskola! Inkább azzal foglalkoznál... :-/
A kérdező hozzászólása: de szerintem nem vagyok az mert már azota 4 5 honap is eltel és semmi nem történt nem nö a hasam semmi renddees menstruácio de NEM ÉLVEZTE BELÉM ÉS LEHET ÉREZNI HA A SPERMA BELÉM JÖN?
A kérdező hozzászólása: nem hánytam és remélem msot megjöna menszesem de nem is hizok..reméljük bármikor megjöhet most a menszeszem
13 évesen egy 18 évessel. A mai világ...
Segitek! Ásd el magad!
Ittatok egy kicsit? 13 évesen? MI? Fúj.... Undorítóak a lányok manapság... 1. voltam amúgy...
jajj, igazad van, ez mindent megváltoztat, hiszen egy 13 éves lánynak más dolga sincs, csak leinni magát a sárga földig.
Legalább ne nyomnád meg a betûket a mondataid végén! "régiiii, élveztemmm" . Nagyon irritáló.
okádék vagy
A kérdező hozzászólása: Hattt....omm...izeee nem tudom mi lesz de legalabb elveztemmm<3<3..
Gratulálok a picihez :)
Szánalmas vagy fiam!
A kérdező hozzászólása: de van pasim o a regiiiiii...
A kérdező hozzászólása: jo de akkor is elveztem!!!<3
Csodalatos! Szoval van egy pasid es te kozben reszegen az exeddel kufircolsz? Miert csinaltad ezt?
A kérdező hozzászólása: Mert oda jott hozott piat ittunk beszelgettunk majd tudodd...stb<3
Ajj, mennyi gyík, aki ezt megeszi... Néhány tizenéves meg jót röhög rajtatok. :)
Majdnem teljesen biztos, h terhes vagy :)
Arccal névvel vállalnád ezt a kérdést?:D Mert szerintem nem:D Csúnya kis bányarém vagy, aki itt múlatja az idejét
Ha írsz válaszolok.
Na nem írsz?
Nem kellett volna, egyedül nehezebb lesz felnevelni a gyereket.
A kérdező hozzászólása: Haattt VOLT pasim mar DOBTAM!!!...
fake :)
"lehetek terhes" én tudjam? vagy szop.jam ki az ujjamból? védekeztetek? ha nem miért nem? am meg kamu szaga van
habig*ci vagy, ez meg kamu
A kérdező hozzászólása: Nem vedekeztünk mert nem voltunk jozanok...
A kérdező hozzászólása: De terhess lehetekkkk???
IGEN, LEHETSZ
Benned hagyta a szlottyot? Vagy az a rész kiesett..
A kérdező hozzászólása: De akoor mit csinaljakkk......??
Idd le magad
Adj a babának egy nevet. 13 évesen bebaszni és szexelni védekezés nélkül... és akkor még kérdezik a mai nõk, hogy miért tartják legtöbbjüket kurv*nak... hát ezért mert ilyeneket csinálnak.
A kérdező hozzászólása: jol birom piatt csak a volt pasim alaposan le itatott igy nem tudtam mit csinalniiiiii......
Kamu xD Csak nem vagy, egy ekkora retardált.. .vagy mégis?
16 vagyok. Most esik le 18 évesen, csak 14 felettiekkel lehet. Ha megtudják, (ha terhes leszel) lecsukják a palid valószínûleg. Hosszú boldog életet kívánok.
Biztos a fingód is jól kikormolta :D
terhes lehetsz. b+ 13 évesen vedelni meg 18 éves pasival széjjelkúratni magad.. gratulálok.. remélem terhes vagy
Persze én is 13 vagyok és hordok 12 éves korom óta
13 évesen már hordhatsz, ha szeretnél.:) Én is akkor kezdtem el, 8. elején, nem volt semmi különös, de pl. tesiórán sokkal kényelmesebb volt az ugrálás meg ilyesmik, mert jól tart, igaz nekem kicsi melleim vannak.:/
A kérdező hozzászólása: Koszi!
13 évesen hordtam elõször, nem volt semmi extra, mert nem merevítõs izé volt, csak egy sima háromszög. Na de nem lett a szívem csücske azóta sem, általában nem is hordok, csak ha olyan ruha van rajtam, ami átlátszó vagy ilyesmi. 21L
13 évesen volt, és sokkla jobb volt.
12 éves korom óta. Két hete... :D
Elõzõ vagyok. Mármint rendes, igazi melltartót. Mert elõtte is hordtam topot (sportmelltartó szerût) már 10 éves korom óta.
ez nem korfüggõ, ha nem mellfüggõ, vagyis, hogy mekkora a melled.
13 évesen párkapcsolata van nem semmi:D
Utolsó kommoló: ezen énis meglepõdtem, csak ezért léptem erre a kérdésre, hogy lássam valaki megemlíti-e, hogy csak 13 éves :) ) képzelem hogy nézhet ki a csaj..hat réteg alapozó stbstb...ja és hogy ne offoljak szerintem jó ötlet a kép :)
a fiú 13 mennyi lehet a kérdezõ?
korbácsot
A közös kép nem rossz ötlet! Valami ízléses keretben, és persze magad csomagold, úgy személyesebb! :)
miért ne lehetne 13 évesen párkapcsolata?:) nem azt írta, hogy a férjének... de úristen, muszáj mindenbe belekötni... szerintem a közös kép aranyos, vegyél valami szép képkeretet hozzá, biztos örülni fog neki:D

13 évesen átlagos a 159 cm-es magasság? ( FIÚKNÁL)

Legjobb válasz: 13 évesen egy fiú 165-170, de vannak 170 felett is.

13 évesen egy fiú 165-170, de vannak 170 felett is.
A kérdező hozzászólása: Ja és boldog karácsonyt xD
Természetesen átlagos:) Én 155 cm vagyok és 13 éves:) szerintem átlagos:) persze lehetnénk magasabbak is de hát ez is jo:) nem?:)
152 vok és 12/f:(
én 13 évesn 170 cm voltam most 14 és 182 szóval szentem egy kicsit alacsony de még nõhetsz
Átlagos. Az osztálytársam 157
Én lány vagyok, 13 és 165 cm. És rám mondják azt, hogy átlagos magasságú vagyok... Az oszt-ban van pár nálam is magasabb lány.
én is 13 éves vagyok és 163cm...szerintem ez már túl magasnak számít:(
én 13 éves vagyok (lány) és 154 cm ×D amúgy szerintem normális
Osztálytársaim (fiúk)145-150 cm-ek. És vannak vagy 5-en. Szerintem az nem normális, ha egy fiú 13 évesen 175 cm magas! Vannak felnõtt férfiak, akik akkorák! És h a kérdéedre is válaszoljak: TELJESEN normális.
Én ismrek egy 13 évest aki 148 cm ugyhogyigen.
pár centivel vagyok nagyobb és 15 éves
13 évesen 173cm vtam azóta kicsit lelassultam hála most 185 vagyok. 17/f
13 éves az hat/hetedikes simán lehetsz még te is 180 fölött
Hát az egy dolog, hogy alacsonyan én már élni nem tudnék, de ha neked jó akkor nincs semmi probléma...
nálunk az osztályba is kb. ekkorák..most én is kb. ekkora vagyok.:D nem akarok nagyobb lenni:)
Egyik osztálytársam 7.-ben kb. 10 cm-rel volt kisebb tõlem.Pont akkora, mint te. 9.-esek vagyunk több, mint 180 centi.Nem tudhatod mikor fogsz még nõni.
Hát nem valami magas. Nem leszel túl magas átlag.
hát, nem lesz belõled egy magas fickó, de igen, átlagos Boldog Karácsonyt!
szia. én is 13 vok csk 20 centivel magasabb am átlagos magasságú vagy az osztály társaim közül vagy 15 ember ekkora
te vagy az a 12-13 éves csaj?
Nekem ennyi idõs koromban még eszembe sem volt ilyesmi... : O
Barátnõm 14, és a mai napig nem csinálta még...
Már az óvodás kislányok is izgatják a puncijukat, csak õk még nem tudják mit csinálnak!
A kérdező hozzászólása: igaza van a 18:01-esnek!
Értelmetlen ez a kérdés. Ez nem olyan mint a házi feladat, hogy rendszeresen meg kell csinálni. Én ha jól emlékszem 13 éves koromban kezdtem, akkor még ritkán.Mostanában megint ritkán (hetente-kéthetente) de elõtte volt egy idõszak amikor hetente többször is masztiztam.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Én akkor egy héten 7-szer és van hogy egy nap többször.Ujjaztam magam meg minden féle teknikák L/18
:D 13 évesen én sudden strike-oztam meg gta vice cityztem :D
most ez komoly?
szerintem azt tedd, hogy tanulj meg írni :)
Nem vágom mi van, szóval "szeretsz" egy 11 éves kislányt? jó, az egy pozitívum hogy nem 19 évesen írod ezt x'DDDDDD gyerekszerelem :) CoD-ozz még egy kicsit :D
Szerintem inkább wowozzál! az való neked! :D
Elõször járjátok ki az iskolát! Ehhez értetlenek vagytok gyerekek. Vagy ez "kultúrai sajátosság"?
Addig inkább ne foglalkozz ezzel amíg meg nem tanulsz helyesen írni.
Hmm...gta vice city, CoD... jó srácok vannak itt. :D Kérdésre: Ne, ne járj magaddal :D...csak, ha jobban odafigyelsz, hogyan és mit írsz. :) (tegyek*;tényleg*) Ha tényleg annyira tetszik, és "szereted", akkor ne érdekeljen, sõt, alap nem is érdekelne, hogy mit gondolnak veletek kapcsolatban a többiek. (a rokoni kapcsolat nem tiszta nekem) 18/l
félre értés ne essék, a CoD ratyi, csak az agyatlan bunkók mind azt nyomatják! (nem csak õk, de többnyire :D) Vice City powa ;)

Lányok! Szerintetek 13 évesen gáz a 13 cm-es pénisz?

Legjobb válasz: Nyugi, még te is növésben vagy:)

Nyugi, még te is növésben vagy:)
Egyáltalán nem gáz :) Szóval nyugi :D 16L
Minden évben egy centit nõ, ezért lehet, hogy 13 évesen 13 centi:D, 99 évesen pedig 99 centi lesz, de akkorra már le fog törni (szó szerint) és a most 13 centis himbilimbidet fogod botként használni öreg korodban. Szóval növeszdd egészséggel!
Az a gáz, hogy 13 évesen ide jössz ilyen kérdéseket feltenni.
én a te helyedben levágnám és elásnám magam. :S
Szépen néznénk ki ha a tiédnek csak a fele lenne meg nekem! 19/L
A kérdező hozzászólása: azokat leszarom akik csak ugatnak! de abba az a gáz h csak az magyarászkodik aki tudja h neki se nagyobb.....szánalmas...szerintem nekik fele sincs, nem mármint ha ez lenne a lényeg de nagyon szánalmasak vagytok(akik csak ugatnak
Én 23 vagyok és 13 centi. gáz? Szerintem nem, eddig minden nõt kielégítettem vele. Ne aggódj öcsém neked is menni fog, sõt egy 3-4 centit még simán nõhet.
13 évesen nekem is annyi volt, de most 18. Fog az még nõni.
hát mit csinál? :D ez nem a pénisz mérettõl függ. :D én nem a méretet nézem :D *-* de ez vagyok én. (:
mármint ha valaki azt mondja, hogy nem elég.*
én is az voltam, de sztem ez abszurd. Ha azt mondja valaki h nem, mit csinál? bele sem merek gondolni.:D (elsõ voltam)
szerintem csak kíváncsi. érthetõ. 13 évesen én is az voltam :D
elsõ vagyok. Ez az oldal tényleg azért van hogy segítsünk, viszont én nem fogom azzal növelni az egóját, hogy azt mondom 'még nagyobb is a kelleténél'. 13 évesen nem tudom mit vár..lehet többet képzel magáról, mint ami (?) Nem ítélkezem, de nekem abszolút ez jött le.
Egyébként meg szerintem ez az oldal azért van, hogy segítsünk másokon :)
Túl nagy, vágni kell belõle =O

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!