Találatok a következő kifejezésre: 13 éves és 173 (4 db)

13 éves vagyok, 173-175 cm és 70 kg. Hány kg-ra kéne lefogynom?

Legjobb válasz: Szerintem 13 évesen ne akarj fogyókúrázni! Sportolj, mozogj sokat, itt a nyári szünet, van rá idõd! Még rengeteget fogsz fejlõdni, ne avatkozz bele mesterséges fogyókúrákkal.

Hello .Énis 13 vagyok . 165 cm 55kg
Hát, én 10cm-rel kevesebb vagyoúk, és 69 kiló. Tök normálisan nézek ki...
Szerintem ne fogyókúrázz 13 évesen. A súlyod ígyis normális. De ha fogyni szeretnél max. pár kilót.Ennyi idõsen nagyon megviseli a szervezetedet a drasztikus fogyókúra, úgyhogy én azt mondom inkább sportolj , nem kell agyonhajtani magad, elég egy nap fél, max egy óra mozgás. És egyél normálisan, csak arra figyelj oda, hogy ne igyál cukros üditõket, egyél kevesebb édességet, chipset stb. Egyél egy nap 5-ször kevesebbet, inkább mint, hogy 1-szer, 2-szer sokat. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, salátákat, fehér húst, és ami nagyon fontos, igyál sok vizet. Ehetsz természetesen szénhidrátot is, de azt inkább délelõtt. Hidd el sikerülni fog ha tényleg akarod.:) 15/L
Tessék: http://digiscience.rufftech.hu/bmi2/ itt nézd meg, hogy mennyire ideális. Sajnos ideális testsúly-kalkulátorból csak felnõttet találtam, de azért itt van: http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/idealis-testsuly-felnott/
Egyél normálisan mindenbõl, ennyi idõsen ne nagyon fogyózz! Helyette sportolj, de azt is óvatosan, vigyázz az izületeidre (kocogás/szobabicikli ajánlott).
Szerintem 65 kg-ra, viszont ne vidd túlzásba, inkább sportolj sokat, hiszen a szervezeted még fejlõdésben van, 13 évesen nem kell fogyókúráznod.
Szerintem 13 évesen ne akarj fogyókúrázni! Sportolj, mozogj sokat, itt a nyári szünet, van rá idõd! Még rengeteget fogsz fejlõdni, ne avatkozz bele mesterséges fogyókúrákkal.
13 évesen 175 cm??? Uramatyám.... Szerintem 5 kg fogyás elég lesz.
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és fehérjét, szénhidrátot csak reggelire (ennyi idõsen kell a CH!!) Nem kell fogyókúra. Amúgy ha kiszámolod a magasságod és súlyod aránya normális. Biztos nem vagy kövér
mit hazudtok neki dagadt és kész nem kéne annyit zabálni aztán akkor jó lenne...fussál a házkörül:D
Hali én is 13 vagyok, de csak 160cm és 60 kiló én rubint rékázok.

Hogyan érhetem el hogy ne nőjjek tovább? (mert 13 éves vagyok és 173 cm)

Legjobb válasz: fiú/lány? :) szerintem ha már most ekkora vagy, akkor elõbb megállsz a növésbe, mint a többiek.

fiú/lány? :) szerintem ha már most ekkora vagy, akkor elõbb megállsz a növésbe, mint a többiek.
A kérdező hozzászólása: Lány és köszi:)

13 évesen 173 cm és 42-es láb, normális ez?

Legjobb válasz: hát persze nyugi!!! csak gyorsan nõsz, ennyi az egész!!! majd hamarabb megállsz a növekedésben és kész!

hát persze nyugi!!! csak gyorsan nõsz, ennyi az egész!!! majd hamarabb megállsz a növekedésben és kész!
Normális.Ismerek ilyet.
én 13 vagyok 153 cm és 37-es láb :-s:(( szeríntem én vagyok nagyon alacsony te meg jó:D
Teljesen ok. Egyél sok gyümölcsöt, salátát , csirkét, libát :-) Növeszd meg a hajad ha kisebbnek szeretnél tûnni.
ja, utolsó vagyok... 17/L voltam:)
persze, hogy normális:) énis 13éves koromra nõttem ki magam, 173 centi lettem és azóta is annyi vagyok, a lábam pedig 39es. 13 éves koromban zavart, mert a velem egyidõs lányok alacsonyak voltak, afféle "törpék" mellettem és a fiúk többsége is alacsonyabb volt nálam, de aztán jó volt figyelni, ahogy nõnek:) ) nyugi, van aki gyorsabban nõ:)
Tök normális, ekkora magassághoz ez az ideális.
Az sem mellékes, hogy a szüleid, nagyszüleid stb. milyen magasak. Azt olvastam, hogy a két szülõ együttes magassága osztva kettõvel plusz 3 cm, erre lehet számítani. Persze, ez csak átlag. A magassághoz meg kell is akkora "talp", különben felborulnál. Ez nem vicc, a lányomnak volt olyan iskolatársa, akinek azért volt problémája a járással, mert túl kicsi volt a lába.
Igen normális! 13 évesen én is ekkora voltam kb :) 19 évesen is maradtam :D és a lábam 40-41 :)
Én 14/L vagyok és 178cm és 41-es lábom van. Szerintem nem god.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
ha fiú vagy akkor kiválló, ha lány, még az is normális
nyugi a gyerekek ilyen korban jobban hasonlítanak egy majomra mint egy emberre :) hosszú karuk és lábuk lesz és hatalmas lábaik és tenyerük ill. újjaik elkezdenek szõrösödni
ismerek én is ilyet.már 12 évesen 40-es lába volt és lány volt! most 14 lesz és 41-es. sok ilyen van és szerintem a magasságodhoz még megy is:)
Szia! 13 évesen én is 173 cm voltam, igaz a lábam csak 40-es. Most 24 évesen is ugyanezek a paramétereim. Unokahúgom viszont kb 13 lehetett, amikor egy fejjel már magasabb volt mint én, kb 185 cm. Szerintem azóta õ sem nõtt tovább, most már õ is 18 éves.
normálisnak normális, csak esztétikailag kifogásolható. nekem 37-es lábamm van :) 173 cm, 14/L


13 éves vagyok, és 173 cm. Mit tehetek?

Annyira rossz,mert mindig ilyen 18 év körüli csajnak néznek, de mikor megkérdezik, hogy hány éves vagyok tátva marad a szájuk. Néha annyira cikin érzem magam. Nem vagyok kövér, inkább vékony, de akkor is zavar.

Legjobb válasz: Atlétikázz, sportolj. A magasugrás tuti bejön majd és ott van egypár jó pasi, ha jól érzed magad, nem fog zavarni.

Atlétikázz, sportolj. A magasugrás tuti bejön majd és ott van egypár jó pasi, ha jól érzed magad, nem fog zavarni.
16:26 lehet h. most még elõnyöd lesz belõle h. idõsebbnek nézel ki, de majd 40 évesen nem fog ennyire tetszeni : D Amugy meg nem a kor számít..(jobban) hanem a stílus és a viselkedés. ;)
én is majdnem 170 vagyok 13 évesen de lesz*rom xD szerintem te se törõdj vele. örülj hogy szép magas vagy:)
Látom sokan vannak itt 13 évesek és én is 13 vagyok és 180cm! Mondjuk engem egyáltalán nem zavar, mert egyrészt kosárlabdázok :) , másrészt addig nem szabad ezt szégyellni, amig senki sem szól meg miatta. Mondjuk én fiú vagyok...de ne zavarjon, mert sztem többet fog neked használni, mint ártani. Egy ideig én is cikinek gondoltam, de hát ha egyszer ilyen vagyok, akkor azt kell elfogadnom...
Szia!MIért ciki ha magas vagy?Én 172 cm voltam 12 éves koromban, és soha nem zavart, hogy az osztályban a fiúk is kissebbek voltak nálam, sõt!Igaz, az elején furcsa volt, hogy a kisebbek csókolommal köszöntek, de felvilágosítottam õket...Most 16 évesen annak örülnék ha még 5-6 centivel nõnék, de megálltam 173-nál. :)
Tudod, mindig a szomszéd nõje.....stb.Nyugodtan VISELD magad, lehetsz büszke , csak bátran!Nem a magasságtól függ, hány évesnek néznek!Légy természetes, ne törõdj azokkal, akikkel ciki ilyen magasnak lenni!Nekik nem ciki alacsonynak lenni? Nem a magasság teszi az embert.Pár év múlva(2-3év)biztosan nem cserélnél már másokkal!
13 évesen én 180cm voltam, azóta is annyi vok(20évesen). Engem is mindig idõsebbnek néztek, én örültem neki. Fogadd el, sajnos ez van. Engem is idegesített egy kis ideig, aztán már örültem neki. Akinek nem tetszel így, vagy visszautasít a korod miatt, azt szard le, már bocsánat.
Az emmi én 17 éves lány vagyok és egyszer egy 19 éves pasi 14-nek nézett engemet. :S Nah ez már tényleg ciki volt.Alig akarta elhinni hogy 17 vagyok.
Inkább örülj hogy ilyen magas vagy ...én is 13 éves vagyok és csak 150 cm
én is 13 éves vagyok lány... één 160cm vagyok..és nekem ez igy nem valami jo mert sokszor fiatalabbnak néznek...nagyon idegesito , meg ciki...de ha belegondolok hogy még noni fogok, akkor máris jobban vagyok...te is gondolj bele hogy mindne osztálytársad is lessz ilyen magas..sot még buszke is lehet rá hogy tesin te vagy az elso stb....érezd magad jol, és fogadd el ugy magad amilyen vagy..nem az afo hogy hoygna nézel ki, hanem hogy milyen vagy legbelul...és ha lessz egy barátod akit szeretni fogsz és te is ot., és kicsit alacsonyabb is lessz nálad, nem fog neki számitani.... :-)))))) sok sikert..! udv Bettyna
oo mit nem adnék, hogy idõsebbnek nézzek ki a koromnál... szerintem inkább örülj neki, ne érezd cikinek!
26 evesen megkert egy ismerosom, vegyek neki egy doboz cigit kozben meg kinn rohogott a bolt elott, mert tudta nemhogy 21-nek de meg 18-nak sem nezek ki.... Nehez ez. Kulonosen ez a 13 ev olyan erzekeny. Probald elfogadni magad es tudom, hogy ez nem konnyu... Igy a 34-hez kozel mar rendesen elvezem, hogy nem vagyok tobb mint 24 optikailag..... Az egyik legjobb baratnom 183 cm magas....tudod milyen jo no lett belole? O is vezna volt, meg bena es ket szot nem mert szolni soha. Mostanra azonban ...wow... Probalj ne stresszelni ezen. Tudom, hogy 13 evesen a napok nem telnek olyan gyorsan...de eljon a te idod is amikor ez mar nem jelent majd szamodra problemat.
a te korodbeli lányok inkább azt akarják elérni hogy idõsebbnek tûnjenek. Sok embert meg az zavar hogy alacsony, de próbálják magukat így elfogadni. Valószínûleg már nem fogsz többet nõni, énis 13 évesen álltam meg a növésben, azóta is 164 cm vagyok. De ha nõnél is, kit zavar? off: máshol éheznek, háborúznak, sorra halnak meg az emberek, itt meg pár centin múlik a világvége? Próbáld meg elfogadni önmagad mert soha nem leszel teljesen boldog másképp!!
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszadónak:nem az, hogy fiatalabbnak akarok tûnni, hanem, pl., hogy mit tehetek az ellen, hogy v.mikor ne legyen ennyire ciki, stb.
ismerõs a probléma, énis 170 cm voltam 13 évesen.bár gondolom ez rajtad nem segít..:) de tök jó mert 1 csomó helyre beengednek ahol ha tudnák a korod nem is mehetnél:pnem amúgy a viccet félretéve sajnos nem tudsz mit tenni, maximum ruhákkal meg egyéb öltözködési praktikákkaL csíphetsz le a magasságodból...de hidd el nem érdemes, te ilyen vagy, és hát úgyis megállsz majd a növésben, addig meg legyél büszke h.ilyen szép magas csaj vagy:) híres modell is lehetsz még:Pja és én már 17 vagyok, és lépzeld 176 cm és már nem nagyon növök..:)
Mármint hogy érted a kérdésed? Hogy tûnhetnél fiatalabbnak? Szerintem ne akarj fiatalabbnak látszani, fogadd el amilyen vagy. ELképzelhetõ hogy már nem is fogsz nõni többet, akkor meg bõven jó az a 173cm. :) Ne érezd magad cikin, semmi rossz nincsen ebbe. Én 18 vagyok és 14nek néznek, de nem érdekel. Szerintem téged se érdekeljen. :) Mondjuk, ha nagyon zavar akkor öltözz kislányosan, illetve egy frizura váltás is segíthet. akkor szerintem nem néznek majd annyinak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, kicsit megnyugodtam, hogy lehet, hogy már nem növök tovább.Csak ez az osztályba is annyira ciki nekem, mert csak 1 fiú van, aki akkora mint én, és a többi mind olyan pici, tudom, hogy õk majd késõbb nõnek, de gyakran gondolkozom azon, hogy milyen lehet ilyen korban kisebbnek lenni, de tényleg megkell próbálni elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok.
én is 13 éves vagyok, és 165 centi... engem is 18-nak néznek sokszor, de én örülök neki! gondolj bele, mennyi elõnyöd is származhat akár ebbõl. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!