Találatok a következő kifejezésre: 13 éves és (1518 db)

Lehetek terhes, ha 13 éves vagyok és az a fiu is 13 éves és 5ször volt de ritkán, 3 hete 1 aztán megint 3 hete ujra. és a menstruáciom rendes épp ma fog megjöni vagy a héten. Akkor nem lehet ugye terhes?

Legjobb válasz: Reméljük, hogy nem vagy az! 13 évesen miért kell szexelni? Egyszerûen nem értem. Még gyerek vagy, nem ezzel kéne foglalkoznod!!

nem feltétel a hányás, meg a hízás, ha ott van a baba, van aki csak 5kg-ot szed fel egész terhesség alatt...szóval irány a doki.Hogy lehet ennyi eszed, hogy ilyen korban szexelsz, 13éves vagy, neked még a tanulással kéne foglalkoznod, és most alapozod meg a jövödet, hogy hova is akarsz tovább menni, az anyaságot választanád, vagy az hogy inkább legyen egy biztos állásod...
Reméljük, hogy nem vagy az! 13 évesen miért kell szexelni? Egyszerûen nem értem. Még gyerek vagy, nem ezzel kéne foglalkoznod!!
te úristen. 13 éves :O hová süllyednek manapság az emberek?! "volt de ritkán" ezt h érted?! rendesen szexeltetek? gumi nélkül? beléd élvezett? ( ha megjön a menzeszed akkor nem vagy terhes..) te tudsz egyáltalán vmit a fogamzásgátlásról?! felvilágosított téged bárki is?! úristen. így nem csodálom h egyre több a fiatal abortuszos... -_-"
13 évesen szexelni....pfff
végülis nem számít ha megjön a mensid, ha a baba már a pocakban van...tudok egy két példát mondani, hogy megjött neki, és már 3hetes terhes volt...szóval kezdjél parázni....jobban jársz ha dokihoz mész...
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem a kérdést. Légyszi nyugodj meg, és próbáld meg megfogalmazni úgy, hogy legalább azt értsük, hogy mi volt 3 hete, meg 5-ször, meg fiú vagy lány vagy.
Elõször is egy kis hülye vagy, mert ilyen korban szexelsz. Másodszor azért is egy kis hülye vagy, mert ennyi idõsen nem tudsz helyesen írni. Harmadszor pedig ha megjön, és nem hánysz, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. Ha meg igen, akkor megérdemled!
Nagyon el akarod hitetni magaddal, hogy nem vagy terhes. Pedig lehetsz.
Lehetsz terhes és hülye - az biztos vagy. Meg liba.
A kérdező hozzászólása: akkor nem vagyok az huuuuuu
Szerintem is kamu :) )))))
Apám, én 13 évesen azt sem nem tudtam, hogy mit reklámoz a libresse. Ráérsz még a szexszel, a fiúk önzõek, most akarnak mindent, nekik nem fontos, hogy mi lehet veled, nem õk mennének abortuszra (ami egy mûtét!) ne hagyd magad!
Sokszor kell d.gni, hogy gyerek legyen??? Ez hülyeség!egyszer is elég! Ennél már csak az a jobb, amikor azzal hülyítik a fiúk a lányokat, hogy aki szûz, az nyugodtan szexelhet, mert még nem eshet teherbe :D És hányan elhiszik! KOmolyan, itt az internet az orrod elõtt, használd! Olvass utána a dolgoknak, de ne akkor, amikor lehet hogy baj van már, hanem már elõtte!
Szerintem ez egy kamu topik..
Kicsi lány! Ha jól értettem, az ESEMÉNY 4-5 hónapja volt, és azóta 17-20 naponta menstruálsz. Ha így van, akkor valószínûleg nem vagy terhes. És nem, nem lehet konkrétan érezni azt, ha beléd élveznek, de utána elég feltûnõ, ami kifolyik, mert KIFOLYIK, sok, krémes és fehér. Szóval, ha nem tapasztaltál ilyet, akkor nem élvezett beléd, viszont ettõl még sajnos lehetsz terhes, mert az ELÕVÁLADÉK IS TARTALMAZHAT SPERMÁT, az elõváladék meg csak 1-2 csepp, azt nem veszed észre. Attól, hogy 13 évesek vagytok, még csinálhattok gyereket, szóval húzzon gumit a srác, ha már ennyire felnõttnek érzitek magatokat, viselkedjetek is úgy!
Te jó ég!!!!Ilyen hülye hogy lehet valaki!!Elmondanám nem kell hogy beléd élvezzen ahhoz, hogy terhes legyél, az elõváladék is tartalmaz spermát, de inkább olvass a sex-rõl mielõtt mûveled.
A kérdező hozzászólása: de nem vagyok az orvos is megmondta meg a barátaim
Mi van? Fél háromkor még levelet küldtél, amiben leírtad, hogy mi a helyzet, majd 4 perc múlva írtál, hogy írják vissza. Azóta voltál orvosnál? Nekem nagyon zavaros ez az egész. Egy jó tanács: NE SZEXELJ!!!!!! Fiatal vagy és szörnyen felelõtlen. 13 évesen még eszembe sem jutott, hogy lefeküdjek valakivel, és ezt nem egy 70 éves begyöpösödött nagymama mondja, hanem egy 19 éves fiatal, aki megérti, hogy a mai fiatalok korábban érnek, de nem ennyivel. Könyörgök ne feküdjél le többet a barátoddal legalább 2 évig, vagy amíg nem tanulsz meg legalább védekezni. Óvszer!!!!!
attól, hogy még menstruûlsz, lehetsz terhes.a sulinkban volt egy csaj, aki akkor tudta meg, hogy terhes, mikor elindultak a szülési fájdalmai!még a terhesség alatt is megjött neki, és, mivel nem annyira vékony, még a hasán se látott semmi különöset!nem rémisztésbõl mondom, de vegyél tesztet...
Pff. Ennyi vagy(Y)! Már bocsi. Énis 13 éves vagyok, de meg se fordult a fejemben h valakivel lefekszem. Sztem a "pasiddal" való hempergés helyett elemehettél volna a magyar tanárodhoz , aki egy kicsit gatyába rázott volna a helyesírással kapcsolatban. Amúgymeg ha terhes is vagy számíthatsz rá valószínûleg hogy a te 13 éves nagy barátod nem fogja veled nevelni a "közös alkotmányotokat" Nem értem hogy miért nem tudják felfogni a mai tinédzserek hogy a sex nem a gyereket játéka. Ennek következménye lehet. 13/L
oupps...ezt sokszor elküldte:S
én is 13 éves vagyok/lány/.....és ilyen meg se fordul az eszembe, hogy szeretkezzek valakivel!!!!szerintem tanulnod kellene , mert látom nem vagy valami észlény/már bocsi/ mindketten nagyon hülyék vagytok, hogy ilyenkor csináljátok...nekem is van barátom, de mi csak a csókig jutottunk és a kézfogás--->és nem is fogunk tovább jutni , mert attól nem vagy te nagylány, hogy hülye fejjel lefeküdtél egy sráccal!!!!szégyent hozol a korodbeliekre....és anyukád legalább tud róla?!?! De ha netán terhes vagy akkor majd mehettek ketten szégyenkezve abortuszra!!ha terhes vagy úgy kellet ....ha nem akkor szerintem gondold át azt amit írtam...és ne tégy több rossz fát a tûzre!!és tanulj tanulj tanulj mert a mai világban sose lehet tudni h mi vár rád!!!és ha még eszed sincs nem fogod megállni a helyed a világon!!!---->ja és ezt a leghülyébb is tudja ha megjön a menstruációd...akkor nem lehetsz terhes!!!!!! By:Debóra
Én is 13 éves vok/lány/ de ilyen még az eszembe se jut, hogy szexszeljek!!!! nem értem, hogy hogy lehetsz ilyen hülye/már megbocsáss/ ilyenkor kellene tanulnod mert ha felnõlsz akk már nem tudsz tanulni és a mai világban még jó ésszel se nagyon tud majd az ember elhelyezkedni!!tiszta szégyen elmész a nõgyógyászhoz aztán látja, hogy 13 évessen nincs szûzhártyád...nekem is van barátom és csak annyit csinálunk h egy puszi a szájra és kézfogás/ez bõven elég/ és ezt anyukád tudja? nem is tom .....ha meg terhes vagy akk úgy kellet mert neked ilyenkor játszani kell az eszed, h lefekszel egy ugyan olyan hülye gyerekkel!!!szégyent hoztok a korotokbeliekre!és szerintem kicsit jó lenne megtanulni helyessen írni ...és nem kufircolni!!!!!sztem ezen gondolkodj el!!ráértél volna bõven 16 évessen !!!!!!és ezt a leghülyébb is tudja, hogy ha megjött a menstruációd akkor nem lehetsz terhes!!!!és szerintem lehetsz terhes ha nem jött meg!és akk majd menj anyukáddal szégyenkezni abortuszra!!!!!!
Drága Istenem!Csak olvasom a sorokat és nem hiszem el, hogy ilyen tényleg van:( 13 évesen a Barbie reklámot néztem a tv.-ben és abban bíztam, hogy Karácsonyra megkapom. Remélem, csak úgy gondolod, jó poén ilyen sztorit kitalálni és nem vagy ennyire butus valójában! Inkább a tanulással foglalkozz és talán biológia órán is részt vehetnél néha-néha!Pár válaszolóval egyetértve a nyelvtan gyakorlása sem fog ártani!
Most csak nekem furcsa, vagy a kiscsaj tényleg (bocsánat a kifejezésért) lesz*rja amit mondanak neki????? Nem látod h mennyien írták, h eléggé nevetséges vagy stb... és mégsem veszed észre magad???? Persze a válaszaidból látom, h nem sok eszed van, szal ezen már meg sem lepõdök...
ha volt annyi eszetek, hogy szexeljetek, akkor azt is felérhettétek volna ésszel, hogy VÉDEKEZZETEK!!! az eszem megáll, más az életét adná egy babáért, Ti pedig felelõtlen KISGYEREKEK abortuszra jártok! vannak szüleid?? azonnal menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
Ne bántsd, okítsd! Bajban van, és segítségre számít tõlünk. Nagyban más felelõs ezért!
Elég egyszer "megdungi" egy nõt és lehet terhes te hülye. Legalább írni tanulnál meg.
A kérdező hozzászólása: de nem élvezte belém meg nem jött a sperma!!
Szia igen akkor is ott lehet , 50%az esélye, hogy ott a baba benned, ha megjön ha nem, ha normális ha nem a ciklusod, fõleg ha nem védekeztek, mert látom nem írtad, hogy védekeztetek volna...
A kérdező hozzászólása: február 27 és nekem 17 naponta jönmeg vagy 20 nem tudom pontosan február 27 volt az utolso nap..akkor mult el.
Akkor izgulj, ha nem jön meg jó pár napig! Addig nem tudunk biztosat! Mikor volt meg utoljára?
A kérdező hozzászólása: hm????
A kérdező hozzászólása: hm?
A kérdező hozzászólása: de a mensztruáciom normális rendes akkor is?
A kérdező hozzászólása: valaki visza irna máég kérlek..:S
A kérdező hozzászólása: am azt lehet érezni hogy belém jöna sperma?
Kislány.Az hogy terhes vagy-e azt nem lehet így eldönteni.Vannak akik addig menstruálnak amíg meg nem mozdul a baba.Ami 1 18-22 hét között szokott lenni.Az tudod mit jelent? Azt hogy annyi idõsen, már nem lehet elvetetni a babát!A hányinger meg hányás se jelentkezik feltétlenül.Én amikor terhes voltam nem voltak reggeli rosszulétek, se hányás, és a hasam is csak a 20 hét körül kezdett el nõni.Ja és én amikor szültem a kisfiam már felnõtt voltam, volt férjem, saját lakásunk, biztos egzisztenciánk!Végig gondoltad te azt hogy 13 évesen anya lehetsz?Hisz még te is gyerek vagy.Lehet hogy nem úgy érzed, de ha ennyire nem tudsz semmit a sex-rõl, védekezésrõ, teherbeesésrõl, akkor minek csinálod?Az elsõ az hogy ma keress 1 orvost az interneten, és holnap irány hozzá!Vagy kérd meg az édesanyádat, hogy holnap vigyen el orvoshoz.Ha nincs is baj, legalább felvilágosítanak, és felírnak fogamzásgátlót. Azt ajánlom, még várj 2-3 évet a szexel.
A kérdező hozzászólása: segitsetek remélem nem vagyopk az sött mondták egy csomoan hogy tuti hogy nem vagyok az 13 évesen nem lehet az ...
Én úgy gondolom, hogy a saját megnyugvásodért vegyél egy terhestesztet (400ft a patikába). És olvass felvilágosító honlapokat
A kérdező hozzászólása: nem lehet mert ahhoz sokszor kell az embert megdungi vagy micsoda:Dnem vagyok az és engemet ugycsinálták...hogy nem jött belém sperma szval nem élvezte belém...
biztos az a "tapasztalt "barátnõd is már átessett egy két abortuszon, istenem hogy lehetettek ilyen hülyék, persze hogy lehetsz terhes te nagyon marha.
megérdemelnéd tényleg, hogy ilyen felelõtlen vagy, de a babát nagyon sajnálnám, téged meg jó intézetbe kéne rakni ....
Persze, hogy lehetsz terhes. És véleményem szerint meg is érdemelnéd, hogy tanulj, csak tudod, a baba inná meg a levét hogy ilyen kis hülye tyúk anyja van. Én 13 évesen még babáztam, nem szexeltem. Viszont már akkor tudtam helyesen írni...
milyen anya aki engedi a lányát, hogy ott aldujon a pasijánál, és még csak 13évesek mind a ketten...bocsi fiúnál nem pasi, inkább ugy mondom még mind a ketten gyerekek vagytok, és felelõtlenek.
Pfff... melyik "tapasztalt" barátnõd etetett meg azzal, hogy 13 évesen nem lehetsz terhes? Attól a perctõl kezdve, hogy van menstruációd, igenis LEHETSZ terhes!!! Nem attól függ, hogy hány éves vagy! Viszont ha saját bevallásod szerint az együttlét óta több hónap is eltelt, mindig idõben megjött, és semmilyen terhestüneted nincs, akkor meg mitõl félsz? Nyomás tanulni, holnap iskola! Inkább azzal foglalkoznál... :-/
A kérdező hozzászólása: de szerintem nem vagyok az mert már azota 4 5 honap is eltel és semmi nem történt nem nö a hasam semmi renddees menstruácio de NEM ÉLVEZTE BELÉM ÉS LEHET ÉREZNI HA A SPERMA BELÉM JÖN?
A kérdező hozzászólása: nem hánytam és remélem msot megjöna menszesem de nem is hizok..reméljük bármikor megjöhet most a menszeszem

Az egyik barátnőm 13 éves és masztizik, hogyan lehetne leállítani?

Szval masztizik,én nem és le akarok szoktatni mert az rossz dolog és nem kicsiknek való,mit csináljak?

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy te rossz dolognak tartod, de ez nem feltétlen az. Egyrészt örömet okoz magának ilyenkor a barátnõd, másrészt pedig segít neki alaposabban megismernie a testét, ami segítségére lehet majd a jövõbeli szexuális kapcsolatai során is. Nem tudnám megmondani, hogy 13 évesen korai-e ez, de olyan embert, aki már csinálja, és megtapasztalta milyen örömök forrása lehet ez, lebeszélni errõl, bármit is próbálsz meg, nem fogod tudni, abban biztos lehetsz.

Az egy dolog, hogy te rossz dolognak tartod, de ez nem feltétlen az. Egyrészt örömet okoz magának ilyenkor a barátnõd, másrészt pedig segít neki alaposabban megismernie a testét, ami segítségére lehet majd a jövõbeli szexuális kapcsolatai során is. Nem tudnám megmondani, hogy 13 évesen korai-e ez, de olyan embert, aki már csinálja, és megtapasztalta milyen örömök forrása lehet ez, lebeszélni errõl, bármit is próbálsz meg, nem fogod tudni, abban biztos lehetsz.
a vilag legtermeszetesebb dolga, hazudik aki aztmondja hogy soha nem tette.es ami jo benne:mindig elevezel, es semmilyen betegseget nem szedsz ossze magadtol, na meg terhes se maradsz magadtol
Kiváncsi lennék te hány éves vagy? Te masztiztál már? Volt már orgazmusod?Mert ha nem, akkor hagyd õt békén, és gondolkodj el te is komolyan a masztizáson!H a felnõtt vagy, akkor sokat felejtettél!!!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne tegyen olyat a barátnõd, amit SZERET CSINÁLNI!!!!!! SENKIT NE ÁLLITS LE , mert jó dolog amit csinál, igy fejlódik rendesen, nkább neked kéne az õ példáját követned, mert te nem csinálod......
Ez egyáltalán nem rossz dolog!!!!!! Eszedbe ne jusson már leszoktatni.. Fogadjunk neked még ne volt orgazmusod, mert ha lett volna biztos nem kérdezel ilyet
A maszturbálás gyakorlás a felnõttkori sexuális életre, ha valaki kihagyja nehézségekkel teli, soxor teljesen sikertelen lesz sexuális téren! A helyzet az, hogy nagyon félretájékoztattak és ha továbbra is így gondolsz a dologra saját életedet teszed sokkal nehezebbé. Mellékesen az emberek 95%-a már korai gyerekkorban felfedezi a testét és játszik is vele. És ez így helyes! Plussz nem lehet "rossz dolog" SEMMI ami sexuális örömszerzéssel kapcsolatos addig amíg minden félnek jó érzést okoz. Az élet rövid így jól gondold át mirõl akarsz lemondani és mielõtt valamirõl véleményt alkotsz nézz jól körül a világban! Üdv Crea
Úgy lehetne leállítani ha levágod egy STILL fûrésszel a kezét!
ha jó neki csinálja !
13 éves csaj? Nem nagy ügy, ha kipróbálnád, akkor te is csinálnád. Nekem van egy 18 éves lány ismerõsöm, aki még csak nem is masztizott soha életében. Így azt sem tudja, hogy milyen érzés.
Mért akarod leszoktatni, áruld már el????!!!!Inkább te is szokj rá és megtudod milyen nagyszerû dolog....Egyébként is....Ez az Õ magánügye hogy mikor mit csinál.Sztem neked ebbe nem kéne bele avatkoznod...ennyi....Most nézem hogy egy kicsit durván adtam elõ :D de nem akartam az lenni.XD
Leszoktatni ? hülyeség....Én azt bírtam egy ídõben hogy 2 csaj elöttem elégitette kimagátXD meg lezbiztek hogy elnyerjék a kegyeimet tehát nem kell le álitani jódolog az sexhez sokat segit inkább kezzd te is el nagyon fogod élvezi!
Figyu, szerintem ez a barátnõd dolga. Leszoktatni? Soha nem tudod és nem is kell. Ez egy egészséges dolog mindenki megpróbálja és ha tetszik neki, hátt akkor egészségére váljék. Csak tudd, hogy ez nem bûn, nem rossz dolog. Nem tudom miért vannak benned ezek a negativ gondolatok, de töröld ki a fejedbõl. Teljesen normális és egészséges dolog.
Leszoktatni?? MINEK?? Azért mert te nem csinálod? Az nem ok arra, hogy valakit leszoktass az örömökrõl. Inkább te is próbáld ki, nem tudod, hogy minrõl maradsz le. És 13 évesen mit csináljon? Hajták õt a suliban, és valahogy le kell vezetnie ezt, és ezt a LEGJOBB MÓDSZERREL TESZI!!! Inkább örülnél neki, hogyhaa kezeit vagdosná, vagy ütné magát a falba, vagy drogozna? Lehet, hogy nem nehezedik rá semmi, de örülj neki, hogy semmi rosszat nem csinál, mert a maszturbálás a világ egyik legtermészetesebb dolga, FÕLEG EBBEN A KORBAN!!! Igy leltérképezhetitek a saját testeteket, és megtudhatjátok mijó, és mi rossz nektek, és utánna he lesz majd barátotok, akkor azt tudjátok, majd hasznosítani... a maszturbálás JÓ DOLOD!!!! és senkit nem kell leszoktatni...
Miért akarod leszoktatni? Hiszen a maszturbálással felfedezi, hogy mi jó neki, és mi nem. Ez nem kor függõ dolog. Mindenki érzi, hogy mikor érett már erre a dologra. Például én is 13 évesen kezdtem el. Amúgyis hiába akarod leszoktatni, nem fog menni, mert ha neki jó érzés amit csinál, minek álljon le vele?
Miért kellene leszoktatni?????
soha budos kurv eletbe ne ted meg
13 évesen párkapcsolata van nem semmi:D
Utolsó kommoló: ezen énis meglepõdtem, csak ezért léptem erre a kérdésre, hogy lássam valaki megemlíti-e, hogy csak 13 éves :) ) képzelem hogy nézhet ki a csaj..hat réteg alapozó stbstb...ja és hogy ne offoljak szerintem jó ötlet a kép :)
a fiú 13 mennyi lehet a kérdezõ?
korbácsot
A közös kép nem rossz ötlet! Valami ízléses keretben, és persze magad csomagold, úgy személyesebb! :)
miért ne lehetne 13 évesen párkapcsolata?:) nem azt írta, hogy a férjének... de úristen, muszáj mindenbe belekötni... szerintem a közös kép aranyos, vegyél valami szép képkeretet hozzá, biztos örülni fog neki:D

Hány éves kortól kellene egy gyereknek önállóan tanulni? Unokahúgom 13 éves és eddig egyszer sem tanult egyedül, mindig csak anyámmal. Képes lesz így helyt állni az életben?

Legjobb válasz: Szia én 14 éves vagyok. Én sem tanulok teljesen egyedul. Én így csinálom: Kivesyem a táskából és a szekrénybola konyveket, elosztom oket két felé: kell holnapra, nem kell holnapra. Ami nem kell, azt elteszem a szekrénybe ami kell, azt pedig megint elosztom kétfelé: van tanulni belole, nincs tanulni belole. Azután sorrendbe állítom oket és megyek sorba. Amit nem tudok egyedul megcsinálni azt félreteszem késobbre. Amit tudok megcsinálok és megtanulok. Amit megtanultam azt az anyukám kikérdezi és amit nem tudtam megcsinálni azt elmagyarázza és egyutt megcsináljuk. Nagyon jó tanuló vagyok és nekem jó ez a módszer!

Szia én 14 éves vagyok. Én sem tanulok teljesen egyedul. Én így csinálom: Kivesyem a táskából és a szekrénybola konyveket, elosztom oket két felé: kell holnapra, nem kell holnapra. Ami nem kell, azt elteszem a szekrénybe ami kell, azt pedig megint elosztom kétfelé: van tanulni belole, nincs tanulni belole. Azután sorrendbe állítom oket és megyek sorba. Amit nem tudok egyedul megcsinálni azt félreteszem késobbre. Amit tudok megcsinálok és megtanulok. Amit megtanultam azt az anyukám kikérdezi és amit nem tudtam megcsinálni azt elmagyarázza és egyutt megcsináljuk. Nagyon jó tanuló vagyok és nekem jó ez a módszer!
Persze ez természetes én most februárba lettem 12 és engem idén már nem kérdezetek ki, ez természetes helyt tud majd állni ez egyéniségtõl füügg.
elso válaszoló vagyok. Nálunk a barátnoim kozul nem mindenki úgy csinálja, mint én. Valaki este megtanul, aztán reggel átrakodik, szóval csak azt veszi elo, amirol tudja, hogy van tanulnu belole. Egyik barátnom, pedig néhah, ha már nincs kedve reggelente tanul, de én nem is tudnék elaludni, ha nem tudnám, hogy készen álok. És persze engem sem kérdeznek ki mindenbol, csak akkor ha valami nehéz dologról van szó. Tegnap is egyedul tanultam, a szuleim otthon sem voltak...
A kérdező hozzászólása: b*aszki én nem használtaam én még szûz vook
te is 13 vagy?
Rajság van! Am meg csak húsvér fasszal lehet szüzességet veszteni, azzal h most neki sikerült átszakítani, hát...
Ezek szerint azóta nem szûz.
honnan tudtad?xD am ja.:D de anyucitol csorta a vibrit? mert az kicsit gáz ha anyja után használta...:S
na ezt meg végig nézted?
hát elvesztette a szüzességét..:D de am 13 évesen honnan talált vibrátort?:o
persze uncsidnak :D
hát, akkor az már nem szûz..
mi a franc? miért ne használhatna a 13 éves vibrit? mért lenne attól rib*nc? talán nem kellett volna vibrit de egy gyerek már 9 évesen is maszturbál...mit vártatok?
A kérdező hozzászólása: ahha...érteem
Õ is szûz attól függetlenül, hogy bedugta a vibrátort. :) Akkortól nem számít szûznek, ha egy fiú "himbilimbije" benne járt. Direkt így neveztem, 13-14 éveseknek így kéne még érteni..
Sürgõsen kellene valami hobbi nektek...akár több is...
Lucfalva*
ly
Úúrissteeen lefogadom, mindketten akkora ribancok vagytok/leszteek.. mint idee luvfalcaa :D 13 évesen vibrátort hazsnálnii ?? hát mi van veletek ?? ez már röhejes:D
A kérdező hozzászólása: hát...jah...eléggé durva
hát õõ oks..de am az a piros izé "ott" az vér és átszakította a szûzhártyáját. amugy sztem tök durva h 13 éveseknek is kiadnak vibrátort..:D
A kérdező hozzászólása: nem annyától csórta hanem vette...
A kérdező hozzászólása: nem, én 14
A kérdező hozzászólása: nem nem néztem végig hanem õ monta
technikailag nem, de amúgy igen, ki az az idiota aki nem világositja fel a gyerekeit az elsõ mentruáció után

A bánatos fenének akar minden hülye gyúrni, pláne 13 évesen és teszi fel ezeket a hülye kérdéseket?

Ezért most tisztáznám: ha nincs egy valag pénzed(bérletre,kajára,tápkiegre)akkor sose fogsz kigyúrtan kinézni! Ha hízni szertnél mert 50 kiló vagy akkor EGYÉL SOKAT,és ne a kokszon gondolkozz.ja és a tápkieg nem koksz gyökerek! Ha 13 évesen nekiállsz gyúni akkor nem fogsz tovább n?ni?nem hát,mert a súlyzó lenyomja az IQdat és megállsz a növésbe(te hülyegyerek)!

Legjobb válasz: Divat, mint az, hogy a 11 éves miniribanc panda szemmel szopja le egy csávó [email protected]át a legelsõ bokorban, ami szembe jön. De ezeknek a lelkesedése tart 2 hétig, és annyi. Hány új arcot látok mindig a teremben, és azokból mennyi tûnik el 2 hét alatt...

Divat, mint az, hogy a 11 éves miniribanc panda szemmel szopja le egy csávó [email protected]át a legelsõ bokorban, ami szembe jön. De ezeknek a lelkesedése tart 2 hétig, és annyi. Hány új arcot látok mindig a teremben, és azokból mennyi tûnik el 2 hét alatt...
mark86 olyankor b.szom csak fel magam, amikor tépem a pofám, bemásolok cikkeket, magyarázok, és a következõ kommentben leugat akár a kérdezõ akár valami gyökér "fegyenc."addig megelõlegezem a bizalmat és bízok benne, hogy nem szellemi fogyatékos vagy türelmetlen a kérdezõ csak tájékozatlan esetleg fiatal még ahhoz hogy használja az eszét. :)
mark86 elsõ! ki beszélt erõrõl? TOMAtm:én meg ettõl okádok b, zeg hogy tetves fegyencedzéssel, gettóhokizással mag cellulitiszf.szsággal hasonlítgatják a testépítést.miért nem atlétika vagy jégkorong esetleg vizilabda edzést linkeltél? átmegyek a g.cibe a labdajátékok rovatba és elkezdek a focis kérdésekhez csocsó videókat linkelgetni.
azért azt hozzátenném hogy nem mindegy hogy kigyúrt vagy erõs.. mert két külön dolog például egy kigyúrt izomagyú súly emelgetõ hülye gyerek ilyet soha nem fog tudni megcsinálni : http://www.youtube.com/watch?v=kpIq2Y2paFg&feature=BFa&list=..
Ha jó a genetikád vajas zsömlétõl is fejlõdsz kb., de mi azt mondjuk, amitõl tuti fejlõdsz hosszú távon is, ha nincs jó genetikád is. Ez pedig a rendes kaja.
Persze, de fehérjét gondolom azért mindenki fogyaszt :) Meg ez az étrend nélküli fejlõdés csak 1 ideig garantálható, gondolom sok függ genetikától is. Sokaknak más a célja, én jobban megbecsülöm azokat a fiatalokat, akik legalább tenni akarnak azért, hogy ne úgy nézzenek ki, mint egy lány. Nekem a 40 kilós kis félrenyalt hajú kötekedõs diszkókirályoktól áll fel a hátamon a szõr. Nekem amúgy sokkal nehezebb volt 15 évesen internet, meg bármiféle segítség nélkül nekikezdeni. Fingom nem volt mibõl lesz az izom.
mark86 elhisszük, legalábbis én, de azt ne várja senki hogy egy kezdõ srácnak azt mondjam hogy fõzeléket egyen, meg vajas kenyeret. 15 évesen még a [email protected]ól is izom lesz, de ez a tényen nem változtat. az izom fehérjébõl épül.
Én 15 évesen kezdtem még anno, rettenetesen vékony voltam, semmilyen étrend+tápkieg nélkül csináltam 1 évig és nagyon meglátszott rajtam, sokan dicsértek, hogy mennyire megváltoztam, tehát ne higgye senki, hogy egy 50 kilós fiatalember csak napi 100 gramm fehérje bevitellel fog fejlõdni. Szóval, ha valaki csak szimplán normálisan, férfiasan akar kinézni, nyugodtan járogasson le heti 3x normális táplálkozás mellett. Biztos nem fogtok igazat adni nekem, de én ezt a személyes tapasztalatom alapján írom, nem pedig bemásolok egy cikket és akkor már én s*artam a spanyol viaszt..
Mondjuk én meg azt nem értem / ha már itt tartunk / amikor bûzlik a terem a cigitõl. Mi a f*szért kell szívni azt a szart folyton? Aki évi 3-4x bebaszik azt megértem, /én is ilyen vagyok, de majd lecsökkentjük:D / Egy napra lenullázod magad, de biztos nem akkora szart kap a tested mint a folyamatos bagózástól. Az ilyenek mért nem tudják letenni a cigit? Nem elég nekik az edzés, vagy mi? Vagy csak elkezdték 15 évesen aztán már inkább nem hagyják abba...
Elsõ: Ezek a gettóniggerek miért vannak mindig hosszú gatyában? Jah hogy nincs lábuk, úgy könnyû dobálni magad a rúdon. Ha nem esett volna még le, a testépítés esztétikai sport, a kinézet a lényeg, mellesleg erõsebbek is mint a kis kedvenceid. És jöhetsz, hogy funkcionális izom számít, de akkor kapaszkodj a buszon a zászlóban és akkor valóban funkcionális lesz az.
Izomagyúzzál gyökér elsõ... Attól hogy esetleg mind az akárhány mozgásformától érdekes izmok nõnek az emberre, attól még nem kell egy kalap alá venni a testépítést meg a gettógyúrást... Az erõemelõk mért zsírosak!!! Jajj beszarok! Ennyi erõvel ezt is mondhatnánk, de nem mondjuk, mert õnekik mindegy, hogy néznek ki.
A kérdező hozzászólása: komolyan le a kalappal márk h te minden nap tudsz ugyanazokra a gyökér kérdésekre h milyen tömegnövelõt vegyek, hogy tudnék XY súlyt leadni(miközben magáról nem közöl semmit), hány kanál dextróz(hehe), stb válaszolni, higgadtan. ezek a témák 2 naponta megjelennek vagy fél éve már legalább, kiírja neki mielõtt beírná a kérdést h ezek a hasonlók, de megkérdezi.ugyanazt.
Média - agyszívás - trend - divat Attól tartok kielégítõ válaszok... Egyébként mindenféle szerek meg súlyzók nélkül is lehet erõsödni...
"15 évesen még a [email protected]ól is izom lesz" Ezek szerint rossz a genetikám, mert nem sokat (azért egy kicsit fejlõdtem) fejlõdtem 1 év alatt. (Pedig mindent jól csináltam)
Sehonnan. Nõj fel elõbb!
A kérdező hozzászólása: légyszi segítsetek, hogy mit lépjek
elõször is tanulj némi helyesírást... ("8. dik" OMG...) amúgy meg próbálj beszédbe elegyedni vele, ismerd meg, hátha kialakul valami. de megkérdezheted a bnõit is, hogy mit gondol rólad (ha gondol). lépj vele kapcsolatba, beszélgessetek, hívd meg valahova, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: De szerintem én tetszem neki, mert mindig olyan érzésemvan , hogy néz engem

A Lányom 13 éves és szeretné epilálni a lábát engedjem neki? és ha már itt tartunk akkor nekem mivel elég régi (15 éves) az epilátorom fáj a combomon ha csinálom. Ha ott borotválom akkor sokkal erössebb és dúsabb lesz a szőr? nem jó ötlet?

el?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: hát ha szõrös akkor nem árt ha epilál... különben mindenfelé kiröhögik majd, az sokkal rosszabb. és mi lenne ha vennél egy új epilátort? egész olcsón is vannak már. vagy patronos gyanta, azzal meg sokkal könnyebb/gyorsabb szõrteleníteni (szerintem). de ne borotváld semmiképp a combodon.

hát ha szõrös akkor nem árt ha epilál... különben mindenfelé kiröhögik majd, az sokkal rosszabb. és mi lenne ha vennél egy új epilátort? egész olcsón is vannak már. vagy patronos gyanta, azzal meg sokkal könnyebb/gyorsabb szõrteleníteni (szerintem). de ne borotváld semmiképp a combodon.
engedd meg neki, elõbb-utóbb úgy is el kell kezdenie, és jobb, mintha titokban borotválná, nem?
Én 13 éves vagyok, és nekem anyukám szokta legyantázni. 12 évesen már borotváltam, azt is megengedte. Szerintem engedd meg, mibaja lenne tõle?
Anyuka ennél nincs is jobb, mint megengedni neki... Vagy a barátnõi vagy az osztálytársai elõbb utóbb cikizni fogják... És jobb, ha már elkezdi... És az intim borotválásról ne is beszéljünk... Nekem azt nem engedték... Titokban csinálom... És jobb azt is lerendezni...
Mégis miért ne engednéd? Mi szól ellene?
engedd meg, magyarázd el neki, h kell szedni. feszítsd meg jobban a bõrt és talán kevésbé fáj.
en es az egyik osztalytarsam 12 evesen kezdtuk, nem nagyon birtuk mikor megneztek a labunkat az utcan, anyamnak nem volt ellenere:)
Nos, ami azt illeti meg tudom érteni a lányodat. Mikor én 12 voltam engem is kiröhögtek a faluban, mert micsoda igénytelenség, hogy gyerek létemre nem borotválkozom. Szerintem is hülyeség ennyi idõsen elkezdeni, de nem tehetünk semmit. Én azt ajánlom elõször borotváljon, aztán ha nõtt kicsit a szõrt, akkor epilátor (újakat lehet kapni 5-6 ezerért). (Nekem 14 évesen az elsõ szõrtelenítés epilátorral történt és iszonyúan fájt, mert nagyon hosszú volt a szõr.) 21/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Hát nekem anyám már 11 évesen megengedte a gyantát (!). Most 13 vagyok, kérdezés nélkül leszedem epilátorral... Nem szól ellene semmit, megdícséri hogy milyen szépen megcsináltam... Ennyi... Nem olyan, mint a borotva hogy megvághatja magát.
Enged neki! Amúgy kb 7 éve vettem ezt az epillátort http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://hu.i.cdn.nrholding.. és semmi baja akkor drága volt de most 5 ezer forint.
Szerintem engedd meg neki én 12 és fél évesen kezdtem a hónaljamat borotválni mert ott már kellet.. Amúgy nekem 2008-ban vettek anyuék egy epilátort a tescoban (Philips )és csak 5000 ft volt és még most is mûködik. 14/L
nekem tökéletesen megteszi az epilátor és én is ott körül kezdtem el, mmint annyi idõsen. és alapos is:D szerintem megkéne neki engedni, mert akk titkolózni fog:S és az nem túl jó. amúgy meg oké h a védõnõ azt mondja, de ha nem érzi jól magát úgy akk nem lesz jó a közérzete sem, az pedig nem hiszem h nagyon jó állapot lenne meghát nincs benne semmi rossz, inkább epilátor mint borotva. a másik kérdésre pedig: semmiképpen se borotvával, nagyon megerõsíti a szõrszálakat és szerintem sötétebb is lesz:S legalább is nekem úgy volt... 17/L
Milyen 15-20 ezer forint? 5 ezerért olyan jó gépeket lehet venni hogy húha. De én inkább a gyantát ajánlom, hamarabb kész meg alaposabb is:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.csak azért hezitálok mert a védõnõk azt mondták 14 évnél elõbb semmikép. és nem szeretnék olyan epilátort venni amelyik 5 éven belül tönkremegy.és most nem igazán tudjuk magunknak megengedni hogy vegyünk egy 15-20 ezer ft-os gépet. akkor a combon ne borotváljam?
szerintem nyugodtan engedd meg Neki!

Van egy lány aki túl fiatal hozzám 13 éves és én vagyok 17 éves össze akarunk egymással jönni de engem zavar a kor külömbség, zavar hogy ha meg jelennék vele olyan helyeken lenéznének vagy leégetném magam és pedig nagyon szép lány szerintetek?

Legjobb válasz: Nem kell ahhoz a kis csaj ahhoz hogy leégesd magad. Megy ez neked önerõbõl is ha csak az gátol meg az összejövésben hogy nem lehet vele megjelenni sehol.

Nem kell ahhoz a kis csaj ahhoz hogy leégesd magad. Megy ez neked önerõbõl is ha csak az gátol meg az összejövésben hogy nem lehet vele megjelenni sehol.
Mondd azt, hogy a hugod! :)
homokozóhoz te vagy nagy, bulizáshoz õ a kicsi így marad a közös fagyizás, és hogy a húgod (és persze semmi szex, mert az apja vadászpuskával fog megkeresni)
Hát az még elég gyerek agyban... Ráadásul nem is szexelhetsz vele, mert még nincs 14.Én a helyedben keresnék öregebbet.
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint hanyagoljam.
Várd meg, hogy 14 legyen :) Amúgy alapból nem nagy a korkülönbség... Csak a törvény miatt
na masok velemenyet vedd figyelembe azt amit erzel es amilyen szemmel nezel te arra a lanyra ha tetszik es ugy gondolod hogy nem csak nemi dolgokat szeretnel vele csinalni akkorprobald meg ha 1-2hetet is tart akkor is legalabb tudod mi a helyzet de lehet sokat tartana ez a kapcsolat .. A te dontesed ne masok velemenye utan menj .. En nekem is vol 17eves pasim 13eves koromba es egyikonk sem jart rosszul :)
A kérdező hozzászólása: köszi így lessz meg probálom vele! :)

Apukám 168, anyukám pedig 160 cm magas, tesóm 13 éves és még 150 cm sincs. én 16 éves vagyok, 181 cm. Mi az oka hogy ennyivel magasabb vagyok tőlük?

Legjobb válasz: Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.

Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.
Lehet hogy a nagyszülõk vagy valamelyik más rokonod magas volt és tõle örökölted.Az én anyám 165 centi apám is 3 centivel alacsonyabb nálam én meg 174 centi lány vagyok. Azt mondják a nagyszüleim voltak nagynövésûek és tõlük örököltem a magasságot.Az unokatesóim is eléggé magasak.Mndaketten fiúk 17 és 19 évesek majdnem két méter magasak.
Valószínûleg öröklés, 6 generációra visszamenõleg örökölhetünk. Azonban lehet nõvekedési hormon túltermelése is, azt hiszem az agyalapi mirigy állítja elõ, ott is lehet bibi. De ennek baromi kevés esélye van, sokkal valószínûbb egy magas felmenõ a családban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!