Találatok a következő kifejezésre: 13,5 hetes Tegnap (3 db)

13, 5 hetes vagyok. Tegnap óta folyik az orromból a vér . Baj ez?

tegnap is 3 szor ma most el?ször, de nem sima orrvérzés, alig múlik el.tudom hogy van ilyen, de 90/50-es vérnyomással nem gondoltam.

Legjobb válasz: Nekem is elég gyakran vérzik az orrom. Egy kicsit gyengébbek az erek, és nagyobb a vérmennyiség is. Ha utánaolvasol, egy csomó helyen találod, hogy terhesség alatt gyakori lehet az orrvérzés. De ha megnyigtat, kérdezz rá a védõnõnél. 17 hetes kismama

Nekem is elég gyakran vérzik az orrom. Egy kicsit gyengébbek az erek, és nagyobb a vérmennyiség is. Ha utánaolvasol, egy csomó helyen találod, hogy terhesség alatt gyakori lehet az orrvérzés. De ha megnyigtat, kérdezz rá a védõnõnél. 17 hetes kismama
ja, és azt kifilejtettem, hogy az én vérnyomásom is 100/50 körül szokott lenni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod : Nyugodtabb vagyok, csak azért félek, ha éjjel elkezdene álmomban..hát nem szeretnék megfulladni, mert nagyon vérzik ám. Felhívom a védõnõt ha roszabbodik.
Szia! Addig is egyél c vitamint, az csökkenti a kapilláris vérzéseket. 36 hetes kismama
Szia!Nekem is viszonylag gyakran vérzett az orrom.Egyik pillanatról a másikra elkezdett ömleni a szó szoros értelmében.A vérnyomásom közben alacsony volt.Rendesen össze tudtam magam vérezni.:) Néha egymást követõ pár napon át vérzett, majd hetekig semmi.Nekem azt mondta a védõnõ, hogy ez természetes.

Tegnap elött kaptam egy szál házi füstölt kolbászt (puha) és nagyon rájárok. Nem lessz semmi bajunk töle? Picinek? 13.5 hetes mamika

Legjobb válasz: dehogy lesz....csak ne sokat ha túl fûszeres, mert már magzatvíz van ha lepény is, s magzatvíz ízén lehet baba érzi s annyit nem iszik belõle:)

dehogy lesz....csak ne sokat ha túl fûszeres, mert már magzatvíz van ha lepény is, s magzatvíz ízén lehet baba érzi s annyit nem iszik belõle:)
ha normál módon volt kezelve és füstölve nem lehet bajod. Ha gyanús helyrõl származik inkább ne csipegess belõle.
Igen, ha a füstölés szakszerû volt, akkor nem lehet gond.
Én is rájárok és semmi bajom tõle. Azt gondolom, hogy ami ilyen jól esik, az csak jó lehet mindkettõnknek.
én nem mertem ilyeneket enni a terhességem alatt, mert ez a hús majdnem nyers. én féltem a toxoplazmától.

Nem tudom mit tegyek? 13 hetes a babam es ma 5-ik napja, hogy nem kakilt, tegnap probaltam lazmerot de semmi!

!ivott kamilla teat,de csak nagyon picit bement a hasa-ez mind tegnap!!!lehet nincs mit kakilnia?nemerzem hogy kemeny lenne a pocija,es nem is sir,csak nagyon picit,de az lehet nem is a kaki miatt!azert ma mar megis az 5 -ik napja hogy semmi,hadjam vagy probalkozzak valamivel?

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj! Az anyatejes babéknál elõfordul, hogy 10 napig sincs kaki, mert a szervezte feldolgozza az anyatejben lévõ táplálékot és pisiként távozik a felesleg. Az én lánykámnál is ez volt a gond, de ne hõmérõzd, ne kúpozd, mert az most nem használ. Nyugalom, 1-2 nap és a háta közepéig, tiszta kakis lesz... Üdv. 8 hónapos lányka anyuja

Szia! Ne izgulj! Az anyatejes babéknál elõfordul, hogy 10 napig sincs kaki, mert a szervezte feldolgozza az anyatejben lévõ táplálékot és pisiként távozik a felesleg. Az én lánykámnál is ez volt a gond, de ne hõmérõzd, ne kúpozd, mert az most nem használ. Nyugalom, 1-2 nap és a háta közepéig, tiszta kakis lesz... Üdv. 8 hónapos lányka anyuja
én valahol olvastam, hogy az anyatejes babáknál nem ritkán 10 napig is elõfordúl, hogy nincs széklet. De szerintem is már az 5 nap is sok szegénykémnek. Van valamilyen kúp is ami segíthet, azt hiszem glicerines kúp. De kérdezd meg a védõnõt mit ajánl.
Szia én szoktam gloicerines kupot adni neki ilyenkor. Csak vigyázz sokszor ne használd mert rászokhat.Pár perc alatt meg van a hatása és én nem izgulok továnbb. Lehet szirupot is kapni a gyógyszertárban az csak tejcukor és az meghajtja ha nem akarod kúpozni, de nekem az nem vált be annyira.
Glicerines kúp mehet, szerintem egy felet adjál, az elég lesz, Laevolac szirup, patikában lehet kapni, az nagyon hatásos, rá van írva hogyan kell adni neki. ne izgulj, nem lesz mindig így, biztosan nagyon fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: megprob. egxy fel glicerines kupot es semmi??ilyenor mivan?
A glicerines kúppal játszani kell.Ki-be kell tologatni mint a lázmérõt, csak ezzel nem sérted fel neki a kis végbelét. Tornáztasd õt, jobb könyök a bal térdhez és fordítva. Ha semmi holnap azért hívd fel a dokitokat. Ja és a kamilla teába tegyél egy pici cukrot (1dl-1kávéskanál) arányban. Sok sikert. Ja még a gripe watert ajánlom, 2-3 nap használat után garantált a napi "nyakig-kaki" buli! Sok sikert mégegysuer!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!