Találatok a következő kifejezésre: 12. heti meg is vizsgál (3 db)

12. heti uh-on meg is vizsgál a doki, vagy csak uh. lesz?

Legjobb válasz: Szia. Nekem akkor volt hüvelyi uh, meg utána a doki is megvizsgált és akkor volt a rákszûrés is.

Szia. Nekem akkor volt hüvelyi uh, meg utána a doki is megvizsgált és akkor volt a rákszûrés is.
Szia! Nekem csak UH-t csinált, és elküldött vérvételre. Néhány nap múlva kell mennem hozzá vizsgálatra (csak azért, mert már 6 hete nem voltam).
Nekem hüvelyi ultrahangot csinált
Hüvelyi UH-t csinálnak, mert úgy jobban látják, hogy milye hogy fejlõdik. Leméricskélik, hogy mindene rendben van-e a babádnak.
Nekem hasi UH volt, attól is függ, mennyire fejlett a berendezés a dokinál. Lemérte a tarkóredõt, megnéztük, hogy minden rendben van-e, aztán a 16. héten kell menni az AFP miatt a vérvételre, majd a 18. héten a genetikai UH-ot csinálják!

12 hetes leszek pár nap múlva, de a dokim még nem vizsgált meg "alulról", csak hasi UH volt. Ez normális? Igaz novemberben voltam rákszűrésen, és mondta hogy majd a 12 heti UH után lesz rákszűrés, de akkor is. Nem kellett volna megvizsgálnia?

Legjobb válasz: Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami

Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami
En havonta jarok magandokihoz, 24 hetes vagyok eddig meg nem vizsgalt meg alulrol..
Mit jelent az alulról való vizsgálat? Azt sem tudod, hogy a CG-d mennyi? Pedig ezt a papírodra vagy a kiskönyvedben folyamatosan vezetnie kellene, hisz honnan tudod akkor, hogy hány cm a méhnyakad és a méhszáj? Ezek fontos dolgok. Rákszûrésen én sem voltam, mert tavaly novemberben csináltak nekem. Amúgy engem eddig mindig alkalommal megvizsgált alulról is, szóval megnézte, hogy a méhszáj mekkora, méhnyak nem nyílt-e ki. 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem nem voltak ilyenek. Hüvelyi vizsgálatra gondoltam. Eddig egy darab hasi UH volt, meg terhesgondozáson voltam, de ennyi. A kiskönyvet még csak múlt héten kaptam meg.
ha ez vigasztal, én a 35. hetet töltöttem be, és a terhességem alatt egyetlen egyszer sem vizsgált az orvosom hüvelyi úton. Amíg nincsen panaszod, görcsöd, semmid, addig nem túrkál, mert sok kismamát zavar a dolog. Nekem ezt mondta. A szervezet jelezni fog mindent, és ha odafigyelek és megbeszélek mindent az orvossal, õ pontosan fogja tudni, hogy mi mekkora és mennyire nyitott. Persze biztosan vannak más gondolkodású orvosok, de õszintén szólva engem kicsit sem zavar, hogy nem "túrkál" bennem havonta. minden probléma nélkül túlvagyok a 35 héten így is!

A 12. heti uh. , nyaki redő mérés hüvelyi uh-al lesz? Ezt az orvosom csinálja, vagy a szonográfus? Lesz még itt más vizsgálat is?

Legjobb válasz: Nekem szonográfus csinálta,hüvelyi UH-val,de ez változó. Sok boldogságot! 30 hetes kismami

Nekem szonográfus csinálta, hüvelyi UH-val, de ez változó. Sok boldogságot! 30 hetes kismami
Nekem hasi uh volt, de itt olvastam, hogy van akinek hüvelyit csináltak, úgy látszik kórházfüggõ.
Nekem az orovosom csinálta, hüvelyi UH-n. más itt nem volt.
Nekem a dokim csinálta, mindkettõ volt, de már hasin is nagyon jól ki lehetett venni a bébit. 19. hetes kismami.
Ez teljesen orvosfüggõ. Hogyha van fogadott dokid, akkor õ fogja megcsinálni az ultrahangot. Nálam úgy volt hogy a dokim megmondta melyik nap csinálja õ az ultrahangot és akkor mentem.Hogyha késett akkor elõszõr azokat hívták be akiknek nem volt fogadott dokijuk és nekik a szonográfus csinálta. Csak ultrahangot csinálnak.
Szia. nekem szonográfus csinálta és elõször hasi utána meg hüvelyi uh is volt.
nekem a fogadott orvosom csinálta és hasi UH volt. Mondjuk nekem még egyszer sem volt hüvelyi. 34 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!