Találatok a következő kifejezésre: 12. heti már van rá esély, (2 db)

12. heti ultrahangon már van rá esély, hogy fogjuk látni a kis kukacát? Vagy ez mikor észrevehető?

Ma megyünk erre. Már nagyon kiváncsiak vagyunk (szerintem tuti fiú), de nem tudom, mikor van már rá esély, hogy legyen "bizonyíték" is a kilétére. :-)

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ilyenkor még egyforma a két nemiszerv, ezután kezd visszahúzódni, illetve kifejlõdni. Az uh 16 hét után tudja megmondani, ha úgy fekszik a baba. A 18 hetes uhon már sokan szerencsések. Bár hallottam olyat is, hogy 12 hetesen megmondták, de én ezt furcsállom. De ne keseredj el, ha nem, van aki csak azutolsó, 36 hetes uhon tudja meg... De legyen szerencsétek:-)

Én úgy tudom, ilyenkor még egyforma a két nemiszerv, ezután kezd visszahúzódni, illetve kifejlõdni. Az uh 16 hét után tudja megmondani, ha úgy fekszik a baba. A 18 hetes uhon már sokan szerencsések. Bár hallottam olyat is, hogy 12 hetesen megmondták, de én ezt furcsállom. De ne keseredj el, ha nem, van aki csak azutolsó, 36 hetes uhon tudja meg... De legyen szerencsétek:-)
A kérdező hozzászólása: Húúú, hát köszönöm a rengeteg választ! Tudom, hogy korai még a 12. heti, de igazából semmi infómnem volt, pontosan mire számítsak! Jó látni, milyen sokatokat megmozgatott a kérdésem! :-) Köszi mégegyszer!
Szerintem, ha tutira meg akarod tudni, akkor menjél el 4D ultrahangra!
Sima ultrahanggal szerintem is pontosabbat a 20 hetes ultrahangon tudnak már mondani.
Nekem 13 hetesen 4D-n mondták, hogy fiú. Vagyis nemcak mondták, én is láttam. Egyértelmû volt. (Ma más másfél éves :) )
nekem 12 uh-on kisfiút mondtak, azota kiderült h egy kislány a pocaklakóm:)
Szerintem olyan korán ritkán tudják megmondani, így ne készülj arra, hogy megmondják. Inkább késõbb. Nekem 16 hetesen mondták, hogy 80% a lány. Azóta még kétszer mondták, de már tutira. :) 32 hetes kismami.
szia! Nekem 12 hetes sima (genetikai UH)-n már mondta az orvos, hogy szerinte fiú. Azóta nem változott az álláspont, de a tutit a mostani 18 hetes UH-ra ígérte :)
Nekem 12 hetesen a 4D-s uh-n mondták, hogy 99% lány. Azóta párszor már megerõsítettek benne.
Nekem 15 hetesen, 4d-n látszott a kukija. Addig azt gondoltam, tuti lány:-)))
mi a 19.héten láttuk a kukacát :) az elsõ válaszadónak van igaza, én is úgy tudom, hogy ilyenkor még nem alakul ki a nemiség.ezzel ellentmondás, hogy van olyan ismerõsöm akinek ilyenkor már látták. boldog babavárást
Nekem a 19. hetin mondták meg, hogy fiú. A 12. heti szerintem is kicsit korai még a nem megállapításához, ha esetleg lát is valamit a doki nem szívesen mondja, mert elõfordulhat, hogy õ sem látja még jól.
Nálunk a 20.héten látszott már hogy kislány, de csak a 4d-sen látták. A korházi uh-on a 30.héten erõsitették meg hogy 100 kislány, mert szétdobta a lábát és a szemérem ajak teljesen egyértelmû volt.38 hetes kismama
Én 13 hetes ikerterhes vagyok. A 12. heti genetikai UH-n a doki mondta, hogy hááát az egyik babó nagyon fiúúúsnak néz ki! :) . persze pontosan nem tudta megállapítani, mert izegtek-mozogtak. Szóval majd kiderül!

A héten megyek a 12. uh-ra. Mennyi esély van arra hogy látják a nemét? Kérdezzem vagy mondják? Annyira szeretném már tudni.

Járt már így vki akinek megmondták?

Legjobb válasz: 12 hetesen nem hiszem, hogy látni fogják. estleg a 18. hetin.

12 hetesen nem hiszem, hogy látni fogják. estleg a 18. hetin.
Nagyon kicsi az esely.En 4D re jarok havonta, 13, 16, 21 hetesen voltam eddig nem latta hogy mi is van a laba kozott.Nagyon remelem jovoheten 26 hetesen mar csak kiderul..
Szia!Én is úgy olvastam, hogy egy avatottabb szem - egy gyakorlott orvos - már meg tudja állapítani a baba nemét ebben a korban is.Azért nem törvényszerû, hogy mindenki megtudja...irigylem õket. :) Nem ááám, nálunk például nem is esett szó ilyesmirõl, mert annál sokkal izgatottabbak voltunk :) Az elõttem szólók szerint is legjobb lenne rákérdezned, hátha... Üdv:17+3 mami
Én 16 hetesen rákérdeztem, és azt mondta az orvos, hogy még pici ahhoz, talán a 18. hetin meg tudja mondani!
Én is reménykedtem, hogy látni fogják, de nem így lett. Állítólag a 13. héttõl lehet megkülönböztetnie a nõi és a férfi nemiszerveket. Most, a 15. héten megyünk 4D-re, remélem azon már látni fogják.
Nekem viszont megmondták a 12. heti uh-on hogy fiam lesz és tényleg az lett. Igaz én nem kérdeztem rá, de a doki egybõl olyan határozottan állította, hogy még én is meglepõdtem. Kérdezz rá nyugodtan maximum nem fogják tudni megmondani.
A 12.héten már igaz, hogy kialakult a neme, de még nem látható ultrahangon. Majd a 19. hetin. Nekem sajnos akkor sem tudták megmondani.
A 12. héten még nagyon bizonytalan! Nekünk is azt mondták, h. fiúnak látszik, aztán utána folyamatosan lánynak nézték. Most a 34. héten még mindig lány!
A kérdező hozzászólása: A neten olvastam hogy kialakul a külsõ nemiszerv is, és megkülönböztethetõ:) http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.ehd.org/fla.. A 15. video. Vagy ez ritka?
szia. én 18 hetesen kérdeztem, de akkor nem mutatta magát a picurka, aztán 25 hetesen derült ki, hogy kisfiunk lesz. Szerintem 12 hetesen még annyira kicsike, hogy nem valószínû, hogy látják. Ettõl persze rákérdezhetsz.
Akkor még szerintem is kicsi az esély... Légy türelmes! Ha megmondják, még akkor sem tuti, pont most hallottam egy anyukáról, akinek végig lányt mondtak és született egy fia... Nekem a 21. héten volt 4D, ott mondták 98%-ra, hogy lány. Még nem élem bele magam, állítólag még elõkerülhet a fütyije... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!