Találatok a következő kifejezésre: 12. heti már van rá (3 db)

12. heti ultrahangon már van rá esély, hogy fogjuk látni a kis kukacát? Vagy ez mikor észrevehető?

Ma megyünk erre. Már nagyon kiváncsiak vagyunk (szerintem tuti fiú), de nem tudom, mikor van már rá esély, hogy legyen "bizonyíték" is a kilétére. :-)

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ilyenkor még egyforma a két nemiszerv, ezután kezd visszahúzódni, illetve kifejlõdni. Az uh 16 hét után tudja megmondani, ha úgy fekszik a baba. A 18 hetes uhon már sokan szerencsések. Bár hallottam olyat is, hogy 12 hetesen megmondták, de én ezt furcsállom. De ne keseredj el, ha nem, van aki csak azutolsó, 36 hetes uhon tudja meg... De legyen szerencsétek:-)

Én úgy tudom, ilyenkor még egyforma a két nemiszerv, ezután kezd visszahúzódni, illetve kifejlõdni. Az uh 16 hét után tudja megmondani, ha úgy fekszik a baba. A 18 hetes uhon már sokan szerencsések. Bár hallottam olyat is, hogy 12 hetesen megmondták, de én ezt furcsállom. De ne keseredj el, ha nem, van aki csak azutolsó, 36 hetes uhon tudja meg... De legyen szerencsétek:-)
A kérdező hozzászólása: Húúú, hát köszönöm a rengeteg választ! Tudom, hogy korai még a 12. heti, de igazából semmi infómnem volt, pontosan mire számítsak! Jó látni, milyen sokatokat megmozgatott a kérdésem! :-) Köszi mégegyszer!
Szerintem, ha tutira meg akarod tudni, akkor menjél el 4D ultrahangra!
Sima ultrahanggal szerintem is pontosabbat a 20 hetes ultrahangon tudnak már mondani.
Nekem 13 hetesen 4D-n mondták, hogy fiú. Vagyis nemcak mondták, én is láttam. Egyértelmû volt. (Ma más másfél éves :) )
nekem 12 uh-on kisfiút mondtak, azota kiderült h egy kislány a pocaklakóm:)
Szerintem olyan korán ritkán tudják megmondani, így ne készülj arra, hogy megmondják. Inkább késõbb. Nekem 16 hetesen mondták, hogy 80% a lány. Azóta még kétszer mondták, de már tutira. :) 32 hetes kismami.
szia! Nekem 12 hetes sima (genetikai UH)-n már mondta az orvos, hogy szerinte fiú. Azóta nem változott az álláspont, de a tutit a mostani 18 hetes UH-ra ígérte :)
Nekem 12 hetesen a 4D-s uh-n mondták, hogy 99% lány. Azóta párszor már megerõsítettek benne.
Nekem 15 hetesen, 4d-n látszott a kukija. Addig azt gondoltam, tuti lány:-)))
mi a 19.héten láttuk a kukacát :) az elsõ válaszadónak van igaza, én is úgy tudom, hogy ilyenkor még nem alakul ki a nemiség.ezzel ellentmondás, hogy van olyan ismerõsöm akinek ilyenkor már látták. boldog babavárást
Nekem a 19. hetin mondták meg, hogy fiú. A 12. heti szerintem is kicsit korai még a nem megállapításához, ha esetleg lát is valamit a doki nem szívesen mondja, mert elõfordulhat, hogy õ sem látja még jól.
Nálunk a 20.héten látszott már hogy kislány, de csak a 4d-sen látták. A korházi uh-on a 30.héten erõsitették meg hogy 100 kislány, mert szétdobta a lábát és a szemérem ajak teljesen egyértelmû volt.38 hetes kismama
Én 13 hetes ikerterhes vagyok. A 12. heti genetikai UH-n a doki mondta, hogy hááát az egyik babó nagyon fiúúúsnak néz ki! :) . persze pontosan nem tudta megállapítani, mert izegtek-mozogtak. Szóval majd kiderül!

Februárban volt missed AB-m. Most újra babát várok. De szinte minden nap eszembe jut, hogy mi van, ha ismét megtörténik a baj? ! Aug.23-án megyek a 12. heti uh-ra, addig semmilyen vizsgálet nem lesz már.

Volt valaki hasonló helyzetben? Mi csinljak, hogy ne mindig ezen járjon az agyam?

Legjobb válasz: nekem méhen kívülim volt, és most újra terhes vagyok. Sokszor jár az agyam, hogy ne legyen baj, meg mi lesz a következõ uh-on. Nem tudom mivel lehet elterelni a gondolatokat, csak annyit teszek, hogy erre gondolok, akkor azonnal mondom magamban, hogy minden rendben lesz. De kikerülni nem tudom, hogy aggódjak.

nekem méhen kívülim volt, és most újra terhes vagyok. Sokszor jár az agyam, hogy ne legyen baj, meg mi lesz a következõ uh-on. Nem tudom mivel lehet elterelni a gondolatokat, csak annyit teszek, hogy erre gondolok, akkor azonnal mondom magamban, hogy minden rendben lesz. De kikerülni nem tudom, hogy aggódjak.
Nekem is volt missed ab.-om, 11 hónap múlva lettem terhes újra. Nekem is sokat járt a fejemben, hogy mi lesz ha újra megismétlõdik, egészen a 12. hétig féltem. Úgyhogy megértem az aggodalmad, de próbálj meg nem gondolni a rosszra. Nálam sem volt gond, a fiam azóta 3 éves:) Sok sikert!
Nekem 2009 márciusában volt missed-em, 20 hetesen. 2 menzesz után lettem újra kismama.Rettegve mentem a dokihoz, mi lesz most, hiszen 3 hónap sem telt el. De rendben ment minden, az elején sûrûbben kellett mennem.Édesanyámat szinte sokkolta az újabb terhesség híre, nagyon féltett, elõször nem is örült. Teltek a hetek és egyre jobban megnyugodtunk.Mikor már mocorgott, jobb lett.Elmúlt a 20 hét, és egyre ritkábban jutott eszembe, hogy baj lehet.A kisördög azért ott volt, de arra gondoltam, hogy MINDEN RENDBEN LESZ! Végül az én kis drágám ki sem akart bújni, szóval az utsó 2 hét megint nem volt fáklyás menet.40+2-re született, egészségesen. Idõvel jobb lesz, de csak ha megszületik, akkor nyugszol meg igazán. De élvezd ki a kismamaság minden percét, nagyon jó dolog! Jó egészséget kívánok!
Nem lesz baj, meglátod! (Ilyenkor nem bírom mondjuk felfogni, hogy embereke tízezer számra ezt szándékosan teszik...) A lényeg, hogy ne stesszelj!
Szia ... Bizony vagyunk itt páran , akik sajnos átmentünk ezen. Tavaly márciusban veszítettem el a babámat....és rá az 5.hónapban már megint sikerült teherbe esnem..addig nyugtatóval aludtam ...és nem sorolom mennyire megviselt. Szóval amikor 2 csíkos lett a tesztem:) boldog is voltam és féltem is, h mi van ha újra megtörténik. Orvost váltottam, kaptam a terhességet támogató gyógyszert..most a kiságyában szuszog a 4 hónapos kicsicsajom:) )) A mindennapokban nem aggódtam annyit, csak mikor az uh.-okra mentem...de ezzel te is igy leszel biztos, mert teljesen én sem tudtam kizárni a gondolataimból és nem is lehet! Bíznod kell, hogy minden jól alakul most és megtenni minden tõled telhetõt...és hidd el, hogy sikerülni fog! Próbáld lekötni magad.. én sokat voltam ezen az oldalon, beszélgettem kismamikkal stb.nagyon gyorsan repül az idõ:) Pihenj sokat, szedd a vitaminokat, tervezgess:) Én igy éltem meg...de a mai napig gondolok "RÁ". Neked is nagyon friss még ez az "élmény" nem csoda, hogy ott vab a gondolataidban..vigasztaljon, hogy valami oka volt annak, h nem születhetett meg....sajnos. Most ez a kicsi élet kell , hogy foglalkoztasson. Minden jót kivánok Neked, tiszta szívembõl! Majd írj néha, hogy vagytok!!!
bocsánat "vab" helyett "van"
Én is februárban veszitettem el egy 12 hetes babát ami nekem már az ötödik volt, most 9 hetes terhes vagyok és minden nap rettegek hogy mi van az én kis babámmal.Már elõre félek a holnapi naptól mert megyek uh-ra de a szivem mélyén azt érzem hogy most minden oké lesz.

A héten megyek a 12. uh-ra. Mennyi esély van arra hogy látják a nemét? Kérdezzem vagy mondják? Annyira szeretném már tudni.

Járt már így vki akinek megmondták?

Legjobb válasz: 12 hetesen nem hiszem, hogy látni fogják. estleg a 18. hetin.

12 hetesen nem hiszem, hogy látni fogják. estleg a 18. hetin.
Nagyon kicsi az esely.En 4D re jarok havonta, 13, 16, 21 hetesen voltam eddig nem latta hogy mi is van a laba kozott.Nagyon remelem jovoheten 26 hetesen mar csak kiderul..
Szia!Én is úgy olvastam, hogy egy avatottabb szem - egy gyakorlott orvos - már meg tudja állapítani a baba nemét ebben a korban is.Azért nem törvényszerû, hogy mindenki megtudja...irigylem õket. :) Nem ááám, nálunk például nem is esett szó ilyesmirõl, mert annál sokkal izgatottabbak voltunk :) Az elõttem szólók szerint is legjobb lenne rákérdezned, hátha... Üdv:17+3 mami
Én 16 hetesen rákérdeztem, és azt mondta az orvos, hogy még pici ahhoz, talán a 18. hetin meg tudja mondani!
Én is reménykedtem, hogy látni fogják, de nem így lett. Állítólag a 13. héttõl lehet megkülönböztetnie a nõi és a férfi nemiszerveket. Most, a 15. héten megyünk 4D-re, remélem azon már látni fogják.
Nekem viszont megmondták a 12. heti uh-on hogy fiam lesz és tényleg az lett. Igaz én nem kérdeztem rá, de a doki egybõl olyan határozottan állította, hogy még én is meglepõdtem. Kérdezz rá nyugodtan maximum nem fogják tudni megmondani.
A 12.héten már igaz, hogy kialakult a neme, de még nem látható ultrahangon. Majd a 19. hetin. Nekem sajnos akkor sem tudták megmondani.
A 12. héten még nagyon bizonytalan! Nekünk is azt mondták, h. fiúnak látszik, aztán utána folyamatosan lánynak nézték. Most a 34. héten még mindig lány!
A kérdező hozzászólása: A neten olvastam hogy kialakul a külsõ nemiszerv is, és megkülönböztethetõ:) http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.ehd.org/fla.. A 15. video. Vagy ez ritka?
szia. én 18 hetesen kérdeztem, de akkor nem mutatta magát a picurka, aztán 25 hetesen derült ki, hogy kisfiunk lesz. Szerintem 12 hetesen még annyira kicsike, hogy nem valószínû, hogy látják. Ettõl persze rákérdezhetsz.
Akkor még szerintem is kicsi az esély... Légy türelmes! Ha megmondják, még akkor sem tuti, pont most hallottam egy anyukáról, akinek végig lányt mondtak és született egy fia... Nekem a 21. héten volt 4D, ott mondták 98%-ra, hogy lány. Még nem élem bele magam, állítólag még elõkerülhet a fütyije... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!