Találatok a következő kifejezésre: 12. heti már van (41 db)

Ma töltöttem a 12. hetet. Már egy hete fáj a méhem, esténként húzódik és érzem hogy van ott valaki. A derekam és a hátam is fájdogál napok óta. Normális hogy ilyen hamar? MIért?

Azt hogy érzem hogy van bent valaki,olyan érzés mintha befeszülne,vagy hasonló.

Legjobb válasz: A fájdogálás, feszülés attól van, hogy nõ, tágul a méhed, nyúlnak a szalagok.A méhednek most fel kell készülnie a terhesség kihordására, és nagy változásokon megy majd keresztül.Ez teljesen normális, sõt!szerintem minden kismama érzi.Nekem olyan alhasi szurkálódások voltak, hasonlók, mintha meg akarna jönni.Jó, hogy már elmúlt, mert ijesztõ volt.Azt, hogy van bennt valaki, szerintem csak pszichésen érzed.És hát tudod is!

A fájdogálás, feszülés attól van, hogy nõ, tágul a méhed, nyúlnak a szalagok.A méhednek most fel kell készülnie a terhesség kihordására, és nagy változásokon megy majd keresztül.Ez teljesen normális, sõt!szerintem minden kismama érzi.Nekem olyan alhasi szurkálódások voltak, hasonlók, mintha meg akarna jönni.Jó, hogy már elmúlt, mert ijesztõ volt.Azt, hogy van bennt valaki, szerintem csak pszichésen érzed.És hát tudod is!
en 10 hetes vagyok, es mar most erzem neha hogy van odabent valaki pedig meg nagyon pici, megis lyan erzesem van. szerintem is tok fura. a tobbi tunettel kapcsolatban nemtudok mit mondani, de nekem is szokott fajni a mehem, a doki szerint normalis, mert no, es nyulnak a szalagok.
Én 13. hetes vagyok, de nem tudok nomrálisan aludni már kb. két hete a derekam miatt és olyan mintha egy tégla lenne a méhem helyén.. a doki azt mondta , hogy ez normális.

Normális hogy a 12 hétben már kevésbé van hányinger, és hasonló kismamás tünetek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Én is missed ab után várom a babámat. Nekem a 11. héten elmúlt a hányingerem, és egyéb kellemetlen tüneteim. Már 37 hetes vagyok! Kitartás, minden jót szerdára! :-)

Szia! Én is missed ab után várom a babámat. Nekem a 11. héten elmúlt a hányingerem, és egyéb kellemetlen tüneteim. Már 37 hetes vagyok! Kitartás, minden jót szerdára! :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi szépen. Igen próbálok megnyugdoni. Megegyeztünk a férjemmel, hogy nagyon kafa kiskölyök és nem lesz semmi baja. De akkor néha eszembe jut a nyári "élmény". De talán ez így normális. Sziasztok és nektek is szép babvárást
Örülj neki, hogy nem sokáig tartott ez az idõszak.Én sajnos amíg meg nem mozdult 4hónapig mindig hánytam mindentõl, fõleg az étel szagtól.Kritikus volt.Üdv36hetes kismama.
Szia! A legfontosabb hogy megnyugodj! A babádnak egész biztos nincs semmi baja! Teljesen normális, hogy csökkennek a várandóság kellemetlen tünetei a 12. héten. Én ekkor már újra tudtam kávét fõzni a férjemnek reggel:) Egy kis türelem és újra mindennaposak lesznek a várandósággal együttjáró dolgok, mint például a babád mocorgása! Szép várandóságot kívánok Neked! Üdv: egy 37 hetes kismama
Szia! Ez teljesen normális, de aggódj. Ezek a panaszok igazából a HCG termelõdésével vannak összefüggésben, aminek szintje csak a 12. hétig emelkedik.
Minden terhességnél máshogy jönnek a tünetek nekem 1 hétig tartott a hányás, azóta semmi bajon, a babám meg makk egézséges az rúg kapál :) 20hetes kismama
Szia! Nem kell mindig mindent elhinni, amit mások írnak. Mármint elhinni el lehet, de nem abból kell kiindulni. Van akinek egész terhessége alatt vannak tünetei, van akinek csak a 12. hétig, van akinek egyáltalán nincs. Nekem például szinte semmi bajom nem volt (eddig), néha egy-egy nagyon enyhe hányinger. Pedig három babám van, és azt mondják, minél többen vannak, annál erõsebbek a tünetek. Hármasikres kismama
Szia! Ne aggódj, biztosan nincsen semmi baja a kis pocilakónak. Én összesen 2 hétig(10-12. hétig) hánytam, émelyegtem, mondjuk azt egyfolytában:) Boldog babavárást!

Van valaki aki már a betöltött 12. hét előtt volt a 12. heti genetikai ultrahangon? Eddig mindenhol csak olyanokat olvasok akik 12-13 héten voltak.

Kedden kell mennem, akkor leszek 11+4 napos. Nem korai még? Fog látszani rendesen minden, aminek látszania kell?

Legjobb válasz: 11-tõl-13.hétig végzik a vizsgálatot. Én 11+6 naposan voltam, minden rendben volt.

11+5 hetesen voltam :)
Hivatalosan a betöltött 11+0 és 13+6 között csinálják. De ez mensi szerint. Ha a baba az uh-n láthatóan késõbb fogant akkor rendelnek vissza. Ezért ajánlják a 12. hetet, mert ott +/- 1 hét belefér. Nekem az elsõ fiamnál 11+3 naposan csinálták, minden oké volt, második fiamnál 11+5 naposan, most a lányommal 13+0-nál.
11-tõl-13.hétig végzik a vizsgálatot. Én 11+6 naposan voltam, minden rendben volt.
UI: ha fiatalabb a baba visszarendelnek egy hétre rá nekem is ez volt 11 hetsen menetem és az nem volt jo
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, bár nem igazán nyugtatott meg. Egy hete voltam az orvosomnál, akkor voltam 10+5 napos, a CRL 46 mm volt és õ mondta, hogy akkor jövõ héten kedden, azaz holnap megcsinálja a genetikai ultrahangot, a vérvétel pedig (kombinált teszt) csütörtökön lesz...Most akkor végképp nem értem...
szio én 13 hét 2 naposan voltam trakoredö mérésen minden oké volt elöbbre nem kaptam idöpontot
Nálunk (Békés megye) nem lehet hamarabb menni. Elõttem épp egy lány kesergett, mert hazaküldték, hogy jöjjön egy hét múlva. Szerintem azért, hogy pontos adatokat adjon a vizsgálat, érdemes a betöltött 12. héten menni.
Igen 11-13 hetesen csinálják! Elsõ terhességemnél 11+3 voltam most 12+3 voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor csak nem lesz korai a holnap. Ezek után "csak" az eredmények miatt izgulhatok...
Én is elõtte voltam, minden ok volt. Ettõl ne aggódj!

A 12. heti ultrahang után tényleg csak a 18. héten van Uh? Azt már a fogadott orvos csinálja?

Legjobb válasz: Igen, 4 kötelezõ uh van. 12 hét 18-20 hét 30-32 hét 36 hét

Igen, 4 kötelezõ uh van. 12 hét 18-20 hét 30-32 hét 36 hét
igen, de nekem már a 12. hetit is õ csinálta, sõt a legelsõt is.
ez orvosfüggõ, én már 2-szer láttam az enyémet :-) pedig még csak 10 hetes, természetesen magánrendelésen
4 kötelezõ van, ahogy az elsõ írta. Az én orvosom szerencsére, már csak a pénztárcám kímélése okán is, tartotta magát a protokollhoz. Ja és 12 hetit is õ csinálta. Én egyébként nem is vagyok híve az ultrahangozásnak. Plusz egy !D-s volt. Aztán kész.
De jo nektek! Angliaban csak 2 kotelezo UH van, egy a 12. heten, a masik meg a 20.heten. :(
Nekem egyiket sem a fogadott dokim csinálta, több szem többet lát alapon(persze õ is csinált UH vizsgálatokat)2 gyerekes anyuka
Nálunk (Gyöngyösön) nem a doki csinálja, hanem a szonográfus. Nagyon jól képzett szakemberek. Én most vagyok 15 hetes, voltam a 12 hetes genetikain és kaptam idõpontot a 18 hetes genetikaira. A héten megyek a dokimhoz, meg fogom tõle kérdezni, hogy akkor a 16 hetes kimarad-e, vagy attól ugyanúgy menjek-e.
16 hetesen nincs ultrahang

Az első terhességed missed ab volt. Összejött még egyszer. Elmentél dokihoz aki mindent rendbe talált. Már beleélted magad, hogy ezzel semmi gond nem lesz, de a 12 heti uh-n már nem élt. Van itt köztetek olyan akivel pontosan ez történt?

Éreztetek mégis valami gyanús jelet mi erre utal de csak utólag jöttetek rá? Pl. Tünetek elmúlása, néha-néha sötétebb folyás? (nem barnázás)

Legjobb válasz: Szerintem aki egyszer már elvetélt, az nem fogja magát beleélni annyira mégegyszer. Pláne nem a 12.hét elõtt. Nekem volt missed ab-m, most újra 7hetes terhes vagyok, és bár pozitívan állok hozzá, bízom benne, hogy minden rendben, de beleélni nem élem bele magam. Úgy érzem, már nem törnék meg annyira mint 1.babámmal, mert felkészültem már arra, hogy semmi sem biztos.

Szerintem aki egyszer már elvetélt, az nem fogja magát beleélni annyira mégegyszer. Pláne nem a 12.hét elõtt. Nekem volt missed ab-m, most újra 7hetes terhes vagyok, és bár pozitívan állok hozzá, bízom benne, hogy minden rendben, de beleélni nem élem bele magam. Úgy érzem, már nem törnék meg annyira mint 1.babámmal, mert felkészültem már arra, hogy semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: na jó teljesen én sem éltem bele magam de idáig még nem jutottam el, hogy halhassam a szívét és ez megnyugtatott.de ahogy közeledik a 12.uh egyre nyugtalanabb vagyok.én szurkolok neked is és magamnak is!
Én is szurkolok! És tényleg bízzunk benne, hogy minden rendben lesz a 12. Uh-n is. Bár szerintem én azután is minden uh-ra izgatottan, de egyben rettegve fogok menni. Te hanyadik hétben vagy?
A kérdező hozzászólása: 10 hetes vagyok.De az utolsó kérdést nem a semmiért kérdeztem mert tényleg tapasztalok néha-néha sötétebb folyást és a melleim sem olyan érzékenyek már.holnap felhívom a magán dokim mit mond errõl a folyásról (holnap rendel) talán fogadni is tud!
Nekem 3 missedem volt 1. 5 év alatt. a 3. után dokit váltottam, aki megállapította, hogy kissé szív alakú a méhem és talán ezért haltak el a babáim. Most 8 hónap szünet után újra terhes vagyok/ kb. 4- 5 hetes/ és rettegek, de már elfogadóbb vagyok. Lesz, ahogy lesz. Tovább nem fogok próbálkozni.
gondolom kaptatok gyógyszert a terhesség megtartása miatt. Ha igen, akkor ott genetikai-fejlõdési rendellenesség van, sokkal jobb akkor korai terhességben vetélni, mint késõbb (tapasztalat). ...és tessék bízni a babátokban!

12. heti ultrahangon már van rá esély, hogy fogjuk látni a kis kukacát? Vagy ez mikor észrevehető?

Ma megyünk erre. Már nagyon kiváncsiak vagyunk (szerintem tuti fiú), de nem tudom, mikor van már rá esély, hogy legyen "bizonyíték" is a kilétére. :-)

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ilyenkor még egyforma a két nemiszerv, ezután kezd visszahúzódni, illetve kifejlõdni. Az uh 16 hét után tudja megmondani, ha úgy fekszik a baba. A 18 hetes uhon már sokan szerencsések. Bár hallottam olyat is, hogy 12 hetesen megmondták, de én ezt furcsállom. De ne keseredj el, ha nem, van aki csak azutolsó, 36 hetes uhon tudja meg... De legyen szerencsétek:-)

Én úgy tudom, ilyenkor még egyforma a két nemiszerv, ezután kezd visszahúzódni, illetve kifejlõdni. Az uh 16 hét után tudja megmondani, ha úgy fekszik a baba. A 18 hetes uhon már sokan szerencsések. Bár hallottam olyat is, hogy 12 hetesen megmondták, de én ezt furcsállom. De ne keseredj el, ha nem, van aki csak azutolsó, 36 hetes uhon tudja meg... De legyen szerencsétek:-)
A kérdező hozzászólása: Húúú, hát köszönöm a rengeteg választ! Tudom, hogy korai még a 12. heti, de igazából semmi infómnem volt, pontosan mire számítsak! Jó látni, milyen sokatokat megmozgatott a kérdésem! :-) Köszi mégegyszer!
Szerintem, ha tutira meg akarod tudni, akkor menjél el 4D ultrahangra!
Sima ultrahanggal szerintem is pontosabbat a 20 hetes ultrahangon tudnak már mondani.
Nekem 13 hetesen 4D-n mondták, hogy fiú. Vagyis nemcak mondták, én is láttam. Egyértelmû volt. (Ma más másfél éves :) )
nekem 12 uh-on kisfiút mondtak, azota kiderült h egy kislány a pocaklakóm:)
Szerintem olyan korán ritkán tudják megmondani, így ne készülj arra, hogy megmondják. Inkább késõbb. Nekem 16 hetesen mondták, hogy 80% a lány. Azóta még kétszer mondták, de már tutira. :) 32 hetes kismami.
szia! Nekem 12 hetes sima (genetikai UH)-n már mondta az orvos, hogy szerinte fiú. Azóta nem változott az álláspont, de a tutit a mostani 18 hetes UH-ra ígérte :)
Nekem 12 hetesen a 4D-s uh-n mondták, hogy 99% lány. Azóta párszor már megerõsítettek benne.
Nekem 15 hetesen, 4d-n látszott a kukija. Addig azt gondoltam, tuti lány:-)))
mi a 19.héten láttuk a kukacát :) az elsõ válaszadónak van igaza, én is úgy tudom, hogy ilyenkor még nem alakul ki a nemiség.ezzel ellentmondás, hogy van olyan ismerõsöm akinek ilyenkor már látták. boldog babavárást
Nekem a 19. hetin mondták meg, hogy fiú. A 12. heti szerintem is kicsit korai még a nem megállapításához, ha esetleg lát is valamit a doki nem szívesen mondja, mert elõfordulhat, hogy õ sem látja még jól.
Nálunk a 20.héten látszott már hogy kislány, de csak a 4d-sen látták. A korházi uh-on a 30.héten erõsitették meg hogy 100 kislány, mert szétdobta a lábát és a szemérem ajak teljesen egyértelmû volt.38 hetes kismama
Én 13 hetes ikerterhes vagyok. A 12. heti genetikai UH-n a doki mondta, hogy hááát az egyik babó nagyon fiúúúsnak néz ki! :) . persze pontosan nem tudta megállapítani, mert izegtek-mozogtak. Szóval majd kiderül!

A 6. héten már jól be van ágyazódva a baba, ahhoz hogy ott is maradjon, vagy a 12 hét alatt ágyazódik be teljesen, és onnantól kezdve nem veszélyes?

Legjobb válasz: Vetélés szempontjából az elsõ 12 hét veszélyes! Addig bármikor elmehet a baba. Szedjed a vitamint, folsavat, ne emelj nehezet, vigyázz magadra.

Vetélés szempontjából az elsõ 12 hét veszélyes! Addig bármikor elmehet a baba. Szedjed a vitamint, folsavat, ne emelj nehezet, vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Persze, szedem a vitamint, plusz MagneB6-ot ajánlott vele együtt az orvos.Azért kérdeztem, mert sokszor van olyan hogy érzem a hasamon a kismamás hasat, de ma úgy keltem fel, hogy nem érzem.Tegnap elég szörnyû napon volt, és megijedtem, hogy csak ne......!Tudom nem szabad erre gondolni, de hiába csak eszembe jut.Csütörtökön kell mennem, megint UH-ra, addig csak kibírom vhogy.Már most nem is megyek többet dolgozni, úgyhogy teljes mértékben tudok rá vigyázni.Miután megtudtam, hogy várandós vagyok 2 hetet dolgoztam hidegbe, cipekedve, de bízom benne hogy mindketten erõsek vagyunk és semmi baj nem történhet velünk.
Bocsánat hogy ide!de miért kell kerülni a forró fürdõt? amúgy én is így voltam ahogy Te, Ti!!állandóan kellet pisilnom és 2 este nem kellet kimennem, nagyon meg ijedtem hogy valami baj van!azóta ujra visszatért és elötörtek a rosszul létek a 11 héten!:) én is csüt megyek Uh ra!!akkor fogok mondjuk 100%-ban megnyugodni ha láthatom és hallhatom is! boldog baba várást!
Azért kell kerülni a forró fürdõt, mert vérbõséget okoz, az pedig vetélést. Persze, sokan mondják, ha a baba jól beágyazódott, akkor nem árt neki az sem, de jobb az elõvigyázatosság. Én egyszer kb. 15 percre beültem egy kád forró vízbe, kellett egy kis lazulás, de aztán kiugrottam.

Mi van ha először csak a 11-12. héten megyek ultrahangra? De akkor rögtön a geneteikaira mennék már.

Nem szeretnék hüvelyi ultrahangot, mert az előző babámnál nagyon kellemetlen volt,és véreztem utána, és addig úgysem néznek mást, csak szívhangot. SZóval először a 12 hetes "számít". Volt aki szintén csak arra ment? SZerintetek baj ez?

Legjobb válasz: Véreztél hüvelyi ultrahang után?? Szerintem válts dokit. Véleményem szerint jobb, ha elmész legalább a 8-ra, hogy halljatok szívhangot, de nem gondolnám, hogy baj lenne, ha csak a 11-12. hétben mennél elõször. Esetleg még az szól, hogy elõbb menj, hogy jó helyen van-e.

Véreztél hüvelyi ultrahang után?? Szerintem válts dokit. Véleményem szerint jobb, ha elmész legalább a 8-ra, hogy halljatok szívhangot, de nem gondolnám, hogy baj lenne, ha csak a 11-12. hétben mennél elõször. Esetleg még az szól, hogy elõbb menj, hogy jó helyen van-e.
Menj magánhoz, szupi géppel megnézik hasival is, ha méhen kívüli, az nem derül ki máshogy pl. Ja, és szívhang nélkül nem tudsz pl táppénzre menni ha szeretnél esetleg.
Én alig éreztem a hüvelyi UH-ot. Szerintem menj máshová. Engem azért 12.hétig érdekelne, hogy egyáltalán él-e a babám, van-e szívhangja.
Szia! Ha ekkor szeretnél, menj ekkor; a 12. heti az elsõ kötelezõ. De az elõttem szólóknak igaza van abban, hogy (nyilván nem kell a dolgokat túlaggódni), de ha ne adj' Isten méhen kívüli, akkor minél elõbb ki kell derülnie a Te érdekedben. Boldog babavárást :)
Szia, szerintem is orvost kéne válts, nekem sokszor csinált már hüvelyit, de az égegyadta világon semmi bajom és még fájdalmam sem volt tõle. De ha kibírod, hát menj arra, végülis régen semmilyen UH sem volt:-) Boldog babavárást!
Sokszor okoz vérzést a hüvelyi, fõleg méhszájban lévõ erek falgyengesége miatt. Viszont ha nem akarsz hüvelyit, bárhol kérhetsz hasit. Én azért ránézetnék korábban is. :)
Ha van szívhangos UH eredményed csak azzal tudsz a védõnõkhöz menni, kiskönyvért. Az meg kelleni fog, Illetve utána mennek ki családlátogatásra is, és akkor küldenek el, fogászatra és a belgyógyászatra is. De persze ez nem sürgõs, de a 12. hét után, ha megvan az UH azonnal menned kell. Sajnos ezek náha idegesítõ plusszkörök, amin sajna át kell esni. Sajnos, most tapasztaltam, hogy némelyik védõnõ, mennyire nincs képben, s csak a protokolt nyomja, s még gyereke sincs.
Kedves Utolsó! Nem jöhet ki minden védõnõ a fõiskoláról úgy, hogy már van gyereke. Bocs, az offért.

Van köztetek olyan, akinek már a 12. heti UH-n meg tudták mondani a baba nemét?

Holnap megyek a 12. heti UH-ra, és kiváncsi lettem, vajon elõfordulhat-e, hogy esetleg lát valamit a doki az UH-n. Tudom, hogy ennek kicsi a valószínûsége, de hallottam már erre példát. Nektek mikor nyilatkoztak elõször a babátok nemérõl, hányadik héten? Van egy tündéri kisfiunk, és nagyon szeretnénk egy hugicát neki, de természetesen egy kisöcsinek is nagyon örülnénk, csak hát...borzasztó kiváncsiak vagyunk! Köszi! :)

Legjobb válasz: nekem a 12. heti uh-n megmondták, hogy kislány lesz. Azóta is mindig kislányt mondanak. 28hkm

nekem a 12. heti uh-n megmondták, hogy kislány lesz. Azóta is mindig kislányt mondanak. 28hkm
Nálunk már akkor fiúnak mondták, az is lett.
Nekem azt mondta a doki 12. héten, hogy kisfiú, azóta 3-szor voltam uh-on ugyanannál a dokinál és utána mindig kislányt mondott. Még nem mondom 100%-ra, mert még csak 33 hetes vagyok, de a 12. heti erõs gyanú még változhat :)
az egyik 12. hetes UH fotón szépen be van nyilazva a kukaca. Szerintem ha kisfiú, azt biztosabban meg tudják mondani.
Nálunk a 12. héten megmutatta 4dben, hogy fiú, 100%ra mondták több helyen is, most 18 hónapos, és eléggé kislány. :)
Szia! Mindkét terhességem alatt megmondta az orvos a 12. heti UH-n a nemüket! És valóban úgy is lett. Az elsõ kislány a második kisfiú! :)
Nekem is megmondták már a 12. hetin, hogy fiú lesz (és az is lett).
A kérdező hozzászólása: állítólag a kisfiút hamarabb kiszúrják, vagy legalábbis nagyobb biztonsággal meg tudják állapítani, mint a kislányt. Az én dokim az elsõ babánál csak a 18. héten mert nyilatkozni, de akkor is óvatosan, pedig szemmel láthatóan ott volt a kis kuki :) Kiváncsi leszek..
Szintén 12. Heti genetikai 4d-s ultrahangon voltunk.Láttak valamit.kérdezte az uh nõvér tudjuk e már..mondtuk nem.õ kisfiút mondott, de szólt hogy az lehet hogy csak a köldökzsinór egy része, bár kétséges. a 16. héten meg is mutatta a teljes zacsiját is ;-) ÚGyhogy bejött a nõvérke sejtése
Nekem szintén a 12 héten mondták, hogy kisfiú lesz. Sõt még én is láttam a lába között valamit. :) Az is lett nem hagyta el a kukacát.
A kérdező hozzászólása: de jó, akkor most olyan izgatott lettem...hátha meg tudja mondani a dokim :) ...és milyen géppel nézték az UH-t? Korszerûvel, vagy primitívebbel? :)
Nekem még a 18. héten sem tudták biztosan megmondani. Legutóbb tévedtek 18 hetesen, szóval még most sem hiszem el.
Nekem a 12. heti ultrahangon egyértelmûen kisfiút mondta, az is lett most 3 hónapos! :)
Két lányunk volt (õket a 18. hetin mondták meg 100%-ra, elõtte nem is volt tipp), a harmadik babával mentem a 12. heti UHra az SZTK-ba. A doki kérdezte hogy hányadik baba, és amikor mondtam, hogy 3., kérdezte hogy "mi van otthon már?", aztán hozzá tette, hogy õ itt nem lát "semmit", de még "kinõhet", és megkérdezte, hogy haza visszük-e akkor is, ha lány lesz. Mondtam hogy naná. :D 18. hetin 100% volt hogy lány lesz õ is.
Nekem az elsõ gyereknél mondták a 12. héten hogy fiú , az is lett:) Most két éves. A második babánknál pedig lányt tippeltek. Hát nem jött be:) Kisfiú lesz õ is, aki remélhetõleg 2 héten belül megszületik:)

Van itt olyan kismama, akinek már a 12. heti uh-n látszott a baba neme és tényleg az is "maradt" amit mondtak akkor?

Holnap megyek uh-ra. Mennyi esélyem van rá, hogy megtudom?

Legjobb válasz: Nekem megmondták a 12 hetesen, hogy kisfiú. Vagyis úgy mondta a doki, hogy úgy látja, de itt még nagy az esély, hogy tévedhet. De igaza volt. :) Amúgy szerintem nem sok az esély, ismeretségi körben nem hallottam senkitõl, hogy ilyen korán megmondták volna. Szerintem ha kisfiú, akkor nagyobb az esély rá, hogy láthatnak valamit.

Nekem megmondták a 12 hetesen, hogy kisfiú. Vagyis úgy mondta a doki, hogy úgy látja, de itt még nagy az esély, hogy tévedhet. De igaza volt. :) Amúgy szerintem nem sok az esély, ismeretségi körben nem hallottam senkitõl, hogy ilyen korán megmondták volna. Szerintem ha kisfiú, akkor nagyobb az esély rá, hogy láthatnak valamit.
Nekem a fiammal egyértelmûen látszott, hogy van vmi a lába között. Nem változott. Most 25 hetes vagyok a tesóval és a 12. heti Uh-n azt mondták, hogy 90%-ban lányra számítsak. Eddig minden uh-n lányt mondtak. Remélem az is marad. :-) Szóval esély van rá, hogy megtudják mondani, de a tapasztalat az, hogy ilyenkor inkább csak egy %-os esélyt mondanak, vagy sok esetben semmit, hanem azt mondják, hogy várj a 18 heti Uh-ig. Remélem egy rendes szonográfust fogsz ki és megmondja neked. Majd írd meg, hogy mi volt. Köszi.
Én nemrég voltam 12hetes uh-n, de nem mondta meg a szonográfus csaj, mert még nem látszik jól ilyenkor.
Nekem akkor mondta az orvos hogy szerinte lány lesz. Az is lett:)
Nekem azt mondta a dokim, hogy úgy látja, hogy kislegény, de ne vegyem készpénznek. Hát az is lett. 26hkm
Nekünk 10 hetesen már azt mondta a doki, hogy nem jellemzõ ez ilyenkor hogy ennyire látszódjon, de neki nagyon úgy tûnik hogy kisfiú. Aztán a 12 hetesen örültünk a férjemmel, hogy "jéééé, ott a kukija", mire ránk szólt a doki, hogy ne éljük még bele magunkat. Múlt héten 19 hetes volt, és az orvos állítása szerint 99% hogy tényleg kisfiú. :)
A kérdező hozzászólása: most végeztem az uh-n és nem látszik még, hogy mi lesz, de örülünk mert minden rendben van vele, szépen fejlõdik. Két hét múlva kell visszamennem genetikaira, mert azt még nem tudták lemérni, azt mondta a hölgy, hogy akkor már lehet hogy többet mutat magából :)
Nekem a 12. héten a genetikai uh-n mondták, hogy kislánynak tûnik, aznap a nõdoki is ezt mondta. Holnap megyek a 16 hetes uh-ra, ott remélem már biztosra mondják, hogy kiscsaj :)
tegnap 14:50-es vagyok (8/8). ma voltam uh-n, teljesen biztos, hogy kislány, úgyhogy nekem bejött az, amit a 12. heti uh-n két orvos is mondott!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!