Találatok a következő kifejezésre: 12. heti lehet a 14. héten megcsináltatni (2 db)

12. heti Uh-ot lehet a 14. héten megcsináltatni?

Sziasztok!Azt mondták h a 12.heti "genetikai" Uh-ot (nyaki red? mérés) a 13.héten kell megcsináltatni,mert h betöltött 12.hétnek kell lennie!!Szerintetek baj ha a 14.héten megyek el rá?

Legjobb válasz: Szerintem pontosan a 12. héten kellene, h. menj, mert ha valami baj van -ne legyen!!!- számít az idõ.

Szerintem pontosan a 12. héten kellene, h. menj, mert ha valami baj van -ne legyen!!!- számít az idõ.
Azt hiszem ezt most picit elszúrtad. Azért kell a betöltött 12. héten menni mert ha korábban mész vagy késõbb akkor már más eredményt lát a doki.Valószínû, hogy megcsinálják, de ne parázz be, ha elküld egy down kór tesztre a rossz eredmény miatt.Amúgy nem is baj sztem, hogy kivizsgáltatja magát vki, én is voltam.Istenhegyi magánkórházba 28000 ft volt és megtudod, milyen arányban lehet a babád beteg, kapsz cd-t a babóról meg minden. 17 hetes kismami
a szakirodalom szerint a 11. és a 13. hét között kell megcsináltatni! betöltött 11. hét után lehet menni!
A 10.tõl betöltött 13.hétig lehet.
A kérdező hozzászólása: Értem..Így egy kicsit más a helyzet.. :)
Szia! Nálunk Szerbiában a korházban végzik ingyen(aki akar az bejuthat oda is), magánrendelõben pedig 300 euroert végzik el.A rossz véreredmény alapján döntik e, hogy kell e magzatvíz, vagy sem, vagy ha esetleg volt beteg a családban akkor megcsinálják minden szó nélkül.
A kérdező hozzászólása: 300 euro az rengeteg pénz... De hogy nálunk miért nem tud ingyenes lenni ez a vizsgálat is...?
A http://www.gendiagnosztika.hu-n talaltam egy par arat!Nezdd meg hatha segit!Amugy itt Ausztriaban sem olcso 150 euroba kerül ez a vizsgalat!
A kérdező hozzászólása: köszi, mindjárt megnézem:)
Szia! Én ma bezséltem velük, és betöltött 13 hét után megyek az elsõ vérvételre. Nézd meg a http://www.downszures.hu oldalt, ott úgy is van hogy 14 hét alatt vagy felett.
Ha jól emlékszem, nekem 14-15.000 ft körül volt az integrált, de van olcsóbb vizsgálat is, bár ez a legjobb. Tudtommal a SOTE I. klinikán is csinálnak integráltat, és a Szent Istvánban, s ott ingyenes.
A genetikai cvs vizsgálat kockázata 1%. Nem tudom, hogy te mennyi idõs vagy , én a korom miatt voltam (35 évtõl ajánlott). Elõtte van egy beszélgetés, amikor a doki az eredmények tükrében elmondja, hogy egyáltalán szükség van-e szerinte a szúrásra. Amennyiben igen (és ti is úgy döntötök), akkor a vizsgálatot a 20. hét elõtt el kell végezni. Ezt a TB állja mindenkinek.
Igen en kesöbbre kaptam az idöpontot vervetellel es uktrahanggal vizsgalnak majd.Itt Ausztriaban ezek szerint maskepp van!Azonkivül az egesz megyeben csak 3 orvos csinalja es eleg nehez idöpontot kapni!:(
A kérdező hozzászólása: Még mielõtt felhívnám õket, tudna nekem valaki segíteni, hogy melyik vizsgálat mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De miért csak addíg lehet megcsináltatni? Utánna már nem olyan értékek lesznek, vagy miért? Késõbb már nem mutatja meg magát a kór??
Nagyon lényeges vizsgálat, ha nem szeretnél beteg babát. Nem csak Down-kórra szûrnek, hanem többféle súlyos genetikai betegségre. Az ultrahang ehhez sajnos nem elég.
Más eredményt ad a vizsgálat, amibõl téves következtetéseket lehet levonni.Sajnos a betegség késõbb is megmutatkozik...
Szia!En 10+4 napos vagyok es en a 17.hetemre kaptam meg az idöpontomat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem a link alapján, de nem kaptam még a kérdéseimre kielégítõ választ.
A kérdező hozzászólása: Most nem értem...Hogy kaphattál a 17.hétre idõpontot, ha csak a 13.hétig lehet megcsináltatni a vizsgálatot?
Az integrált tesztet a 12. és 16 .héten levett vérbõl nézik. Biztosan van olyan vizsgálat, amit a 16. hét környékén néznek meg. Sõt, konkrétan a magzatvízvizsgálatot még késõbb is elvégzik. Úgyhogy csak rajtad áll! Hívd fel pld. õket telefonon, és minden kérdésedre választ fogsz kapni. Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nõgyógyászati és Családtervezési Centrum 1125 Budapest, Istenhegyi út 29-31. Tel.: (+36 1) 224-5442, (+36 1) 224-5443
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a címet, és a telefonszámot! Még csak annyit, hogy a magzatvíz vizsgálatot nem csak indokolt esetben nézik? Mert szerintem én annó azt olvastam, hogy az elég veszélyes, és még vetéléshez is vezethet..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!