Találatok a következő kifejezésre: 12. hetes vagyok (567 db)

Kalkulátor szerint 12 hetes vagyok. Nem vettem észre, h terhes vagyok mert megjött a havim. Érezhetem a kicsit, hogy ott van? Tudom, h buta kérdés de ez van. Nem a magzat mozgásra gondolok. Vagy tapintásból érezhettem h ott van?

Ne ítéljetek el a buta kérdésért! Dokihoz van idõ pontom de az sokára lesz :(

Legjobb válasz: Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor mirõl beszélünk???? A kalkulátorok az utolsó menzesz elsõ alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes??? Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el! Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e! Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sõt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.

Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor mirõl beszélünk???? A kalkulátorok az utolsó menzesz elsõ alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes??? Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el! Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e! Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sõt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.
Ha már 12 hetes terhes vagy, akkor baromira sürgõsen orvoshoz kéne menni!!!!!! Lemaradsz az egyik legfontosabb genetikai ultrahangról. Meg 3 pozitív tesztem van! Anyám......Akkor megint mirõl beszélünk? Terhesség alatt is megjöhet a vérzése ritka esetben a kismamának. És az nem olyan erõsségû és mértékû, mint a normális vérzés. Éppen ezért kell feltûnõnek lennie, ha nem olyan, mint amilyen szokott lenni.
Én 10 hetesen ilyen bugyborékoló érzést éreztem, mintha éhes lennék és elõtte így kavarogna a pocakom.. De sokszor.. És az már tuti a picikém volt..
Tehát utoljára augusztus végén voltál ultrahangon. És ha augusztus végén, vagy szeptember elején lettél terhes, azt orvos még nem is láthatta, viszont akkor 12 hetes terhes sem lehetsz. Viszont ha most elmész orvoshoz, akkor azért kb. a magzati méret alapján, nagyjából megmondja, hogy hol tartasz a terhességben. Kórházba kértél amúgy idõpontot? Mert ha igen, lehet hogy jobban jársz, ha magándokihoz kéred, ott valószínûleg elõbb sorra kerülsz.
A kérdező hozzászólása: Tesztet 4 napja csináltam. 2013.08.16. Akkor elküldtek egy másik ultrahangra ott meg 2013.08.30.
Nem terhességet néztek, hanem cisztát? És szeme nem volt az orvosnak, vagy hol voltál ultrahangon? Az orvos tán észrevesz egy terhességet még akkor is, ha nem azt nézi, nem? Elvégre nem szívultrahangon voltál, hanem kismedencein. Vagy mikor voltál orvosnál? Amúgy az sem biztos, hogy 12 hetes vagy. Ha szeptemberben volt több vérzésed is, akkor ezt nem lehet pontosan megítélni, hogy mikor estél teherbe. Mikor voltál utoljára orvosnál? Mikor voltak a pozitív tesztek?
Nekem haspuffadás, fájó mellek, szédülés, hányás v hányinger.Nekem ezek volak.de én most vagyok 4 hetes terhes!
A kérdező hozzászólása: Voltam és akkor dokinál de nem terhességet néztek hanem cisztát. Magándokit kerestem de senki nem fogadott mert, h itt az ünnep vagy volt. Még fura is volt.
Már bocs de én nem kötelezõ terhesség tudomása vétele után saját orvoshoz menni!!12 hetes ultra hangra kéne már menned, én a helyedben mennék ahoz az orvoshoz aki van ugyanis bejelentkezés nélkül is lehet menni!
A babát még nem étezheted, de nekem 12 hetesen már alul volt egy pici pocakom. Szerintem ne várj a dokival, fõleg ha 12 hetes vagy. Keress egy magándokit, aki fogad hamarabb is!
Menj el orvoshoz, õ megnézi, hogy egyáltalán élõ terhesség-e, a méretek alapján pedig megerõsíti a terhesség korát.
A kérdező hozzászólása: Meg azt ütöttembe a kalkulátorba amikor csak 1 napig volt meg! Szeptemberbe 3 szor volt meg de nem úgy ahogy kellet most meg egy hónapig nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: Hát nem a hasamra csaptam és kitaláltam a terhességet. 3 erõs pózitív tesztem van!!!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom, h orvos. Csak azt nem értem még ha "12" hetes vagyok akkor a dokinak 2013.08.30 látnia kellet volna terhességre utaló jelet. Mert ultrahangon voltam más probléma miatt.
orvos!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h nem tudom kiszámolni hány hetes lehet mert mondom meg jött.
Holnap elmehetsz SZTK-ba is. Sürgõsségi alapon kötelezõ fogadniuk!

12 hetes vagyok, és ez idáig Utrogestant szedtem. A dokim azt mondta, hogy ha elérem a 12 hetes kort, akkor abbahagyhatom. A doki azt mondta, hogy teljesen mindegy hogy hirtelen hagyom abba, vagy fokozatosan. Nem lesz baj, ha hirtelen abbahagyom?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kellett használnom az Utrogestant a 12.-ik hét végéig. Nem kellett fokozatosan leállnom vele, csak egyszerûen abba kellett hagynom. Nekem 3x2 volt a napi adagom. Az utolsó napon már csak reggel a 2 szemet vettem be és ezzel véget ért a kezelés. Azért kell abbahagyni szigorúan, mert a 12. héttõl a magas hormon tartalma miatt már nagyon károsítja a májat.A 12. hétig tulajdonképpen teljesíti is a szerepét, mert innentõl a méhlepény veszi át a gyógyszer helyét. Lényegében ez a 12. hét a határ ennél a gyógyszernél. Jó baba várást! 31 hetes kismama

Szia! Nekem is kellett használnom az Utrogestant a 12.-ik hét végéig. Nem kellett fokozatosan leállnom vele, csak egyszerûen abba kellett hagynom. Nekem 3x2 volt a napi adagom. Az utolsó napon már csak reggel a 2 szemet vettem be és ezzel véget ért a kezelés. Azért kell abbahagyni szigorúan, mert a 12. héttõl a magas hormon tartalma miatt már nagyon károsítja a májat.A 12. hétig tulajdonképpen teljesíti is a szerepét, mert innentõl a méhlepény veszi át a gyógyszer helyét. Lényegében ez a 12. hét a határ ennél a gyógyszernél. Jó baba várást! 31 hetes kismama
Én a 16. hétig szedtem, biztos ami biztos alapon (orvosi javaslatra), a 12. héttõl fokozatosan csökkentve az adagot. Ártani nem ártasz vele ha tovább szeded, de ha véletlenül elõbb hagyod abba az a baj, szóval az orvosom nálam így döntött. Minden jót! 30 hetes
Én is Utrogestant szedek. Napi 2X1 szemet. Nekem a doki azt mondta, hogy 13 hetes koromig szedjem. Szerdán töltöm a 12 hetet. Nekem azt javasolta, hogy fokozatosan hagyjam abba. A védõnõ is ezt javasolta. Úgyhogy 3-4 napig majd napi 1 szemet veszek be, aztán pedig elhagyom. Boldog babavárást!
Én nekem is fokozatosan kellett abbahagynom, egy hétig napi egy hüvelygolyót, elõtte napi kettõt használtam. A 14. hétig.

12 hetes vagyok, nagyon nagy a hasam, már most úgy érzem magam, mint egy bálna, 1 hónap alatt 3 kg ot híztam. Nektek mekkora (volt) a pocitok?

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemnél 12 hetesen 1 kg plussz volt, 16 hetesen 3 kg és pocak semmi. Most pocak van, de még egy dekát sem híztam, pedig 16 hetes vagyok.

Én 12 hetes vagyok semmit nem híztam még de már volt aki észrevette hogy baba lesz.
Szia! Én is 12 hetes vagyok, eddig nemhogy hiztam volna, hanem 2, 5 kilót fogytam, mert állandó hányingerrel küszködök, néha hányok is. Rajtam sem igazán látszik még, de már alig várom, hogy gömbölyödjek :) Boldog babavárást kivánok, és baratkozz meg mihamarabb azzal, hogy egyre nagyobb es gömbölyübb leszel.
Szia sajnos az elején én is sokat felszedtem, nem hánytam émelyegtem most vagyok 25 hetes 12 kiló már rám jött persze figyelek, de ez alkati kérdés.Volt olyan hét, hogy két kiló simán feljött. Eddig csak az látszott, hogy híztam, most már van pocak is. Én is bálnának érzem magam nem könnyû....
Nekem nagyon nagy hasam volt 12 hetesen. Valahogy olyan furán nõtt a hasam. Az elején hirtelen nõtt nagyot, aztán sokáig semmit. Gondolom csinált magának helyet a bébi, aztán belenõtt. :-)
Az elsõ terhességemnél 12 hetesen 1 kg plussz volt, 16 hetesen 3 kg és pocak semmi. Most pocak van, de még egy dekát sem híztam, pedig 16 hetes vagyok.
2 hónapos vagyok majdnem 8 kg a plusz, már most nem jönnek rám a régi ruháim.Kitartás ez ezzel jár.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Amit még tudni kell, h.terveztük a babát, és 3hónapig szedtem elõtte a gravidát, amitõl 4kg-t híztam, és még akkor nem is voltam terhes.Most az is rajtam van+ez a+3 is.
20 hetesen kezdett el látszani. attól is függ, milyen alkat vagy, de a 3 kg kicsit sok szerintem
Én 48 kg-val kezdtem a terhességet, szal elég vékony voltam, mégsem mertem volna azt mondani 12 hetesen, hogy bálna vagyok, pedig nekem is hamar látszott. Messze van még a vége, jobb lesz, ha megbarátkozol ezzel a bálnával.:-) 38 h
én tegnap töltöttem a 13. hetet, de egyelõre még én is fogyok, pedig eszek rendesen. Viszont hasam már nekem is van, már elég régóta, kb. 2 hete. És nem hiszem, hogy puffadás, mert kemény, babás pocinak néz ki. Ja, és féloldalas, ezen jót szoktunk szórakozni a párommal:) a bal oldalon jobban kidudorodik, mint jobboldalt. Semmi bajunk sincs.
Szia!Nekem semekkora.Most 20 hetes vagyok, most már az idegenek számára is észrevehetõ a pocim.Mondjuk még nem vagyok annyi kiló, mint mikor elkezdtem a terhességet, köszönhetõen a sok hányásnak.

Normális dolog az ha még csak 12 hetes vagyok, de 1 hónapja már nagyon fáj a derekam alatti rész, talán a medencetágulás miatt? Végig fájni fog, kezeljem valamivel? Éles és tompa fájdalmaim is vannak és alhasi fájdalmam is van néha.

Legjobb válasz: 12 hetesen nem a tágulástól fáj ez a terület,hiszen nincs akkora az embrió ami feszítené a medencét.Inkább a szalagok és méhtartó izmok nyúlására gondolok. Elkezdted már szedni a MagneB6-ot?Mert ha nem itt az ideje és terhesség 36 hetéig szedjed.Napi 3X2 simán mehet ha erõsebb görcsök és fájdalom törne rád,amúgy elég a napi 2x1. Eseteleg még felfázva nem vagy? Másra nem tudok hirtelen gondolni. Ha nem javulna magnéziumra sem,beszélj dokival.Még pici a terhességed,jobb félni,mint megijedni. 34 hetes kismami.

12 hetesen nem a tágulástól fáj ez a terület, hiszen nincs akkora az embrió ami feszítené a medencét.Inkább a szalagok és méhtartó izmok nyúlására gondolok. Elkezdted már szedni a MagneB6-ot?Mert ha nem itt az ideje és terhesség 36 hetéig szedjed.Napi 3X2 simán mehet ha erõsebb görcsök és fájdalom törne rád, amúgy elég a napi 2x1. Eseteleg még felfázva nem vagy? Másra nem tudok hirtelen gondolni. Ha nem javulna magnéziumra sem, beszélj dokival.Még pici a terhességed, jobb félni, mint megijedni. 34 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm hogy írtál, már a dokimmal is beszéltem és õ is a magne b6-ot ajánlotta! Remélem segíteni fog, és elmúlnak a fájdalmaim végre. További jó egészséget kívánok nektek, és könnyû szülést :)

12 hetes vagyok, de a hasam laposabb mint valaha. Amúgy vékony vagyok. Mikor fog látszódni a pocakom?

Legjobb válasz: Szia! Én még 16 hetesen is csak úgy néztem ki, mint aki egy kicsit jól lakott, majd a 19 hétben beindult, és mostanra már nagyon szép formás. A 12-ik héten még semmi nem látszott. De szerintem ez mindenkinél más. Szép babavárást, 23 hetes pocakos.

Szia! Én még 16 hetesen is csak úgy néztem ki, mint aki egy kicsit jól lakott, majd a 19 hétben beindult, és mostanra már nagyon szép formás. A 12-ik héten még semmi nem látszott. De szerintem ez mindenkinél más. Szép babavárást, 23 hetes pocakos.
szia.én most vagyok 24 hetes és nagyon pici a pocim.ha úgy öltözök, nem is nagyon látszik.de én nem bánom, ha nem lesz olyan óriási.amúgy én is vékony vagyok, 56 kg vagyok most.sok boldogságot.
Szia! Én most vagyok 11 hetes , nagyon lapos hasam volt, de alul már egyértelmûen látszik vmi :)
Szia! Ez teljesen egyénfüggõ, milyen az alkatod. Nekem 12 hetesen olyan volt, mintha jó alaposan belaktam volna:) . Aztán 18 hetesen már teljesen egyértelmû volt a helyzet, most pedig, 27 héten olyan, mintha kisebb fajta görögdinnyét cipelnék a pólóm alá rejtve.
Nekem kb. a 18.héttõl látszódott hogy Pocaklakóm van, elõtte aki nem tudta, azt hitte csak híztam.
24 hetes vagyok és símán tudok úgy öltözni, hogy ne is látszon annyira pici. Nem azon múlik, hogy vékony vagy vagy kerekebb, hanem a csípõdön. Nekem is széles csípõm van, babóca kényelmesen elfér benne. Attól, hogy vékony vagy még lehet széles csípõd.
10+1hetes vagyok, és nekem a felfújódástól nagyon látszik már, pedig 63 kg vagyok, nem kövér, csak sportos, erõs csontozattal.Szerintem is egyén függõ, mindenkinél más. Talán függ az emésztéstõl is, mert én epés vagyok, talán ezért fújodok mindentõl erõsebben. Ilyenkor lelassul az anyagcsere, lehet, hogy nálad ez kevésbé történik meg, vagy nem esszel olyan ételt. Én szerencsésnek mondanálak, mert én már most ruhatárat kell, hogy cseréljek:) Boldog bababvárást.
Miben kételkedik??? Egyébként szerintem az Ultrahang nem árt!
Szerintem szerencsés helyzetben vagy amiért többször vizsgálnak.Az ultrahang nem árt és ha kételkedik bármiben az orvos az nem véletlen de elmehetsz máshoz is, a 4D szerintem felesleges.Élménynek jó de teljes diagnozisra a hagyományos is szuper.
menj el, én13 hetesen voltam elõször 4d-n, még elég csöppnyi lesz, de rengeteg betegséget kiszûrnek már, a doki szerint a leglényegesebb uh.

12 hetes vagyok és hajfestést szeretnék lehet?

Legjobb válasz: Tök jó, hogy 12 hetesen már tudsz írni :) Gratula! Én csak 5 évesen tudtam, ami akkor korainak számított, de ugy tûnik Te egy fejlettebb gyerek vagy :) Jah, szerintem még ne fesd be a hajad, ilyen idõs korban akármennyire is fejlett vagy, nem ajánlatos még mérgezni magad ilyenekkel :)

Tök jó, hogy 12 hetesen már tudsz írni :) Gratula! Én csak 5 évesen tudtam, ami akkor korainak számított, de ugy tûnik Te egy fejlettebb gyerek vagy :) Jah, szerintem még ne fesd be a hajad, ilyen idõs korban akármennyire is fejlett vagy, nem ajánlatos még mérgezni magad ilyenekkel :)
Igen, manapság már jó hajfestékek vannak, gondolj arra, hogy ezzel az erõvel egy fodrásznak se lenne egészséges gyereke.Én festettem végig és semmi gond nem volt.
a színtõl függ... feketére semmikép... sokkal több benne a mérgezõ anyag, mint a többiben
szia. Én is 12hetes terhesen festettem be a hajam. Nyugodtan! A lányommal vörös voltam végig; kb havonta festettem, most fekete vagyok, most is már kétszer festettem. 19 hkm
12 hetesen én sem tudtam, hogy mit szeretnék...
Igen, nekem is eszembe jutott a poén, a válasz egyébként: igen. Én végig festettem terhesség alatt is. Mindenki azt gondolja, hogy az eredeti színem :)
persze, hogy lehet...21. szazadban elunk mar. a lenyeg, hogy ammoniamentes legyen a festek, mint ahogy az egyik elottem szolo mar irta...lorealnak nagyon jo az ammonia mentes termekcsaladja..:)
Nekem nem engedi a dokim:( Hennat választottam.Nem olyan szép, de kibírom.
10 hetesen befestettem. Évek óta festem a hajam, de a szervezetem sokkal érzékenyebben reagált rá :( Eleinte csak viszketett a fejbõröm, aztán a fülem, majd a szemem is :(
Ammóniamanetesben is van már tartós festék, tehát nem kopik a hajmosások számával. Én ilyet használok. Tökéletesen fedi az õsz hajszálakat is. Sajnos van egy pár :-( Kellemes az illata és jól fed.
Persze! Én ammónia menteset használok, mert a szagát nem bírtam elviselni! :) de, ha sima hajfestékkel festi a fodrász az sem árt!
Ammónia menteset válasz
persze h lehet, én is festettem az eslõ gyerekemmel is és most a másodikkal is. igaz ritkábban mint elõtte, kb 3 szor a terhesség alatt. van aki azt mondja inkább "csak" melíroztassunk mert akkor a tövét ugye nem festik
Úgy tûnik, hogy 12 hetes TERHESEN már nehéz ezt a szót leírni... Mindenesetre az enyémet nem fogta meg, szoptatás alatt sem.

Első babások hanyadik héten kezdtétek érezni hogy mozog? Mert én 12 hetes vagyok és belül mintha éreznék vmit de kivülről nem lehet

Legjobb válasz: én elsõ babás vagyok és 14+5 hetesen éreztem elõször. szinte biztos vagyok benne, hogy õ volt. néha kimarad pár nap, de azóta is érzem. izomrángáshoz tudnám hasonlítani. 12 hét elég korainak tûnik, de ki tudja? te érzed. pár hét múlva mikor egyértelmûvé válik, majd össze tudod hasonlítani, hogy valóban az volt-e.

én elsõ babás vagyok és 14+5 hetesen éreztem elõször. szinte biztos vagyok benne, hogy õ volt. néha kimarad pár nap, de azóta is érzem. izomrángáshoz tudnám hasonlítani. 12 hét elég korainak tûnik, de ki tudja? te érzed. pár hét múlva mikor egyértelmûvé válik, majd össze tudod hasonlítani, hogy valóban az volt-e.
A kérdező hozzászólása: Én is mondtam a páromnak de õ is csak annyit mondott hogy biztos nem az...mert úgye õ kivülrõl nem érzi...köszönöm neked is a választ és kellemes babavárást mindkettõtöknek
A kérdező hozzászólása: Nekem is olyan mint mikor a nyakamon az ütõér gyorsan ver...de igazad van majd pár hét múlva kiderül köszönöm a választ
Sziasztok! Valószínüleg jól érzitek, én is ezt éreztem már a 10. hét környékén, amit Ti, de nem is mondtam senkinek, úgyis csak legyintettek volna, hogy az nem lehet ilyen korán még, de most már tudom a 21. héten, hogy tényleg az volt- most is ugyanazt érzem, csak sûrûbben, és intenzívebben.
hát a párod kívülröl nem is fogja még érezni egy jó darabig min.22 hét környékén érzi majd ö is. 29 hetes km
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy csak akkor fogja érezni
Kivulrol ne is vard h erez, majd csak a 20.het korul.Allitolag elso babasok a 18.het korul ahogy jomagam is pontosan a 18.heten ereztem konkretan, de mar elotte is ereztem olyan kis buborekolas szeru vmit lefekveskor.Ezt a 16-17.hettol kezdtem el erezni.Allitolag a 2.terhessegnel mar joval elobb is erzik, mar a 12.hetben...

Betöltött 12 hetes vagyok, csütörtökön kell mennem a genetikai ultrahangra, ha ott rendben lesz minden akkor ugye már kicsit fel lehet lélegezni?

Eddig jók a leleteim,a babám a múlt héten jól volt az uhn ,szépen fejl?dik.Ez az els? terhességem,és aggódom,jó lenne már megnyugodni.Tudom hogy bármi történhet bármikor,de általánosságban már ilyenkor bele élhetem magam a terhességbe?Sokat pihenek,nem dolgozom,cipekedek.

Legjobb válasz: Szia, ez a genetikai UH már nagyon sokat elárul, h mi újság a picivel. Ha nagyon parás vagy (én az voltam) akkor esetleg menj el egy kombinált v. integrált down szûrésre (én az istenhegyi géndiagnosziktán voltam) de igaziból semmi újat nem mondtak mint amit a saját orvosom, de jó volt mástól is hallani h minden OK.Én még voltam 18. hetesen egy második genetikai UH-on is...Az biztos h semhol senki nem fogja Neked azt mondani h a baba 100%-ig egészséges, mert ilyet nem mondhat, de ha most rendben találnak mindent, akkor nagy a valószínûsége, h minden OK. És igen beleélheted magad. Én is a 12.heti UH után mondtam el a családnak és a munkahelynek.Ne hajtsd túl magad! Legyen nyugodt , örömteli a várandóságod! Nincs ennél szebb érzés:-) irigyellek:-)

Szia, ez a genetikai UH már nagyon sokat elárul, h mi újság a picivel. Ha nagyon parás vagy (én az voltam) akkor esetleg menj el egy kombinált v. integrált down szûrésre (én az istenhegyi géndiagnosziktán voltam) de igaziból semmi újat nem mondtak mint amit a saját orvosom, de jó volt mástól is hallani h minden OK.Én még voltam 18. hetesen egy második genetikai UH-on is...Az biztos h semhol senki nem fogja Neked azt mondani h a baba 100%-ig egészséges, mert ilyet nem mondhat, de ha most rendben találnak mindent, akkor nagy a valószínûsége, h minden OK. És igen beleélheted magad. Én is a 12.heti UH után mondtam el a családnak és a munkahelynek.Ne hajtsd túl magad! Legyen nyugodt , örömteli a várandóságod! Nincs ennél szebb érzés:-) irigyellek:-)
Szia! Nem ijesztgetés. 26 hétig nem teljesen életképesek bármi történhetne de nem fog mert vigyázol magadra :) Most addig stresszelhetnél de azzal ártasz. 12-14 hetet szokták mondani hogy azzal már minimálizálódik a vetélés lehetõsége. Fellélegezhetsz én is mikor 12 hetes lettem megnyugodtam. Azóta semmi bajom a leleteink nekünk is jók. Most genetikán mérnek tarkóredõt és ha megtudják nézni akkor orrcsontot (is ha megmutatja, ) meg szívhangot mutatnak amin én már majdnem sírtam :) Nagyon jó lesz! Én 15 hetesen elmentem még egy 4d-re is ott mindent láttunk belõle csak a lábaközét nem meg kis vékonyka volt még. Így nyugodtam meg teljesen. Üdv 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon aranyosak vagytok!Remélem minden rendben lesz:-)))

Fáj a derekam.12 hetes vagyok. Másnál is volt ilyen?

Legjobb válasz: Nekem 12 és 18 hetesen volt 2-3 nap, amikor azt hittem, szétszakad a derekam, nagyon szenvedtem. Azért van, mert a szervezet már ilyenkor készíti elõ a szülésre az ízületeket, azok lazulnak, és ez fáj. Én akkor alig bírtam mozogni.

Nekem 12 és 18 hetesen volt 2-3 nap, amikor azt hittem, szétszakad a derekam, nagyon szenvedtem. Azért van, mert a szervezet már ilyenkor készíti elõ a szülésre az ízületeket, azok lazulnak, és ez fáj. Én akkor alig bírtam mozogni.
bizony volt, sõt van is. nem tudom mitõl lehet, de ennél már csak rosszabb lesz, mikor nagy lesz a pocak :)
én is 12 hetes vagyok..nekem meg nyilall a fájdalom a méhemnél..sztem ezek mind normális jelenségek..míg nincs vérzés
Szia! Én még csak 7-8 hetes vagyok, de már most leszakad a derekam :(((
13. héten vagyok, de már a 7. héttõl kezdve iszonyatosan fáj. Sajnos ezt el kell viselni... Illetve a férjem szokta simogatni, kicsit nyomkodni, hogy enyhüljön, de mélyebb masszírozást nem nagyon szabad terhesség alatt, mert vérbõséget okoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!