Találatok a következő kifejezésre: 12. hetes négy (3 db)

12 hetes uh-n az előző terhességemnél az volt írva, hogy négy intact (ép) végtag látható, a mostanin pedig csak az, hogy négy végtag. Miért? Akkor most nem látta épnek őket?

Legjobb válasz: az én orvosom nem volt túl szószártyár....megírta a papírt az csókolom (sztk)....örültem a fotónak, de egyre többet nézve én bizony nem láttam a gyerek kezeit.....annyira belelovaltam magam, h biztos nincsenek neki, h teljesen kész voltam és már utáltam azt az uh felvételt....ezt csak azért mondom, h néha az ember olyan dolgon aggódik ami korán sem reális....egy kézzel rendelkezõ kétéves anyukája

az én orvosom nem volt túl szószártyár....megírta a papírt az csókolom (sztk)....örültem a fotónak, de egyre többet nézve én bizony nem láttam a gyerek kezeit.....annyira belelovaltam magam, h biztos nincsenek neki, h teljesen kész voltam és már utáltam azt az uh felvételt....ezt csak azért mondom, h néha az ember olyan dolgon aggódik ami korán sem reális....egy kézzel rendelkezõ kétéves anyukája
Ne, haragudj, tényleg nem bántani akarlak, de ez most komoly? Elhiszem, hogy aggódsz, de azért ne ess túlzásokba. Ha nem látta volna épnek õket, akkor szól. Az, hogy mit írnak a tucatjellemzésekbe ne aggasszon már! Csak nyugi a babának semmi baja. Jó babavárást!
Na, nekem meg épnek tûnõt írt! :) Ne izgulj!
Szia! Az enyémre is csak az van írva, hogy négy végtag (csütörtökön voltam). Én nem aggódom, mert a doki szerint szépen fejlõdik, 61 mm. SZTK ez is.

12. hetes és négy napos terhes vagyok. A babám 10. hetesen 43mm volt, most 56mm. Nem nőtt keveset 2. hét alatt? Ez normális méret ilyenkor?

Legjobb válasz: www.mamanet.hu oldalán megtalálod a kornak megfelelõ méreteket. Nekem 57 mm volt ebben a korban az orvos szerint is és a táblázat szerint is teljesen normális. Jó babavárást, ne aggódj minden rendben! :)

http://www.mamanet.hu oldalán megtalálod a kornak megfelelõ méreteket. Nekem 57 mm volt ebben a korban az orvos szerint is és a táblázat szerint is teljesen normális. Jó babavárást, ne aggódj minden rendben! :)
Szia! Nézd meg ezt az oldalt, és itt követni tudod majd a babád fejlõdését. http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=12 Gratulálok a bébihez!
Nekem 6, 4mm volt 13 hetesen és három naposan.
Szia! Ne aggódj jók a méretei. Nekem 12 hetesen 49mm volt. Gratula! 22 hetes kismama

12 hetes kismama vagyok és eddig rendszeresen táncoltam, mióta megtudtam, hogy babát várok azóta hetente 1x itthon táncolok egy negyed órácskát viszont félek ezzel ártok a babának?

Most olvasgattam utána, hogy ez mennyire ártalmas a babának és megijedtem ugyanis sok helyen olvastam, hogy kerülni kell az ún. "ugrálósabb" táncmozdulatokat de nálam el?fordult ilyesmi és gyakran eléggé kifulladtam már egy jó negyed óra után és abba is hagytam a táncot. Ezzel ártottam valamit a babának?? Segítsetek, nagyon megijedtem :(

Legjobb válasz: Dehogy ártasz ! Heti többször is táncolhatsz nyugodtan, kell a folyamatos testmozgás. Az ugrálós részek helyett iktass be valami mást.

Dehogy ártasz ! Heti többször is táncolhatsz nyugodtan, kell a folyamatos testmozgás. Az ugrálós részek helyett iktass be valami mást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!