Találatok a következő kifejezésre: 12. hetes és volt már (13 db)

Miben kételkedik??? Egyébként szerintem az Ultrahang nem árt!
Szerintem szerencsés helyzetben vagy amiért többször vizsgálnak.Az ultrahang nem árt és ha kételkedik bármiben az orvos az nem véletlen de elmehetsz máshoz is, a 4D szerintem felesleges.Élménynek jó de teljes diagnozisra a hagyományos is szuper.
menj el, én13 hetesen voltam elõször 4d-n, még elég csöppnyi lesz, de rengeteg betegséget kiszûrnek már, a doki szerint a leglényegesebb uh.

Ha 4 hetesen már 12 mm-es volt a petezsák, akkor mikor lesz hallható a szívhang?

Legjobb válasz: Szia!nekem 6 hetesen látszott a petezsák,rá 1 hétre már jó szivhangja volt.a 7.-8. hétre már hallható.

Szia!nekem 6 hetesen látszott a petezsák, rá 1 hétre már jó szivhangja volt.a 7.-8. hétre már hallható.
Szia! Kb. a 7.-8. héten!Sok boldogságot!

A kutyám férges, 12 hetes és már 5x volt féreghajtózva mégis még mindig van benne, egyáltalán kilehet végleh irtani a férgeit? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Tartsd be pontosan az adagolást és az idõkorlátot, különben hatástalan a féregtelenítés: Drontal vagy Cestal tabletta 10 kg-ként 1 db és PONTOSAN 2 hetente.

Tartsd be pontosan az adagolást és az idõkorlátot, különben hatástalan a féregtelenítés: Drontal vagy Cestal tabletta 10 kg-ként 1 db és PONTOSAN 2 hetente.
Másfajta féreghajtóval próbálkozzatok.
A kérdező hozzászólása: A biztonság kedvéért adhatom féléves- éves koráig is neki a tablettát? Eddig az állatorvos adta neki, de mostantól átveszem én ezt a kezelést. A mult héten 5-10 centis férgek jöttek ki belõlle, most viszon jóval kissebbek és vékonyabbak. A kutyim is eléggé soványka annak ellenére, hogy rengeteget eszik. Remélem kiirtódnak azok az élõsködõk:) Köszönöm a segitséget:)
A kérdező hozzászólása: http://vetpluspatika.unas.hu/spd/vetplus734232/Drontal_Plus_.. ez jó lesz mit gondolsz Akiteki?
A kérdező hozzászólása: vagy inkább ez? http://www.equus.hu/shop/?p=productsMore&iProduct=71&sName=C..
Szerintem egyik héten ezt, a másik héten meg azt add. Az állatorvosnál meg tudod venni a szükséges mennyiséget, úgyis kell oltásra is vinni, felesleges egy egész dobozzal megvenni. Egyébként is úgy tudom, hogy vényköteles. (Legalábbis tõlem kértek receptet a gyógyszertárban, nem adtak anélkül.) Ne az oltással együtt add be neki, hanem egyik héten oltás, másik héten meg féreghajtás.
A kérdező hozzászólása: ok köszönöm!
Igen, tökéletesen lehet õket féregteleníteni. Amennyiben 10 cm-es férgek is voltak benne ráadásul már 5x volt féreg hajtózva, akkor nem igazán csinált valamit jól a dokid! Fontos, hogy mérd meg a kutyád súlyát és annak megfelelõ adagot adj neki. Száj kinyit, a tablettát a nyelvtõre teszed majd összefogod a pofáját ekkor beindul a nyelési reflex. Biztonság kedvéért még belenézhetsz a szájába, hogy valóban lenyelte e. Általában 12 órán belül hatni kezd és látod a végeredmény az ürülékben. Drontal Plus és a Cestal Plus a két legjobb és elég 2 hetente alkalmazni.


Ma voltam 12. hetes uh-n, és a babaám szívverése nagyon szapora volt.188/min.2 hét múlva vissza kell mennem. Volt már így valaki? Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: nekem detto ugyanez volt a 12 hetesen, 180 körüli pulzus, azt mondták nézzünk rá késõbb, mert lehetett egy fronttól, csokitól, kávétól, ill én leéõtte nap vettem be panadolt stb. a 18. hetin már rednben volt minden. nyugi, Nálatok is így lesz, most ment el épp a hidegfront, lehet, hogy ettõl ugrott meg, (sokaknak lustább ilyenkor a babája, de nekem is most volt a legaktívabb a front alatt)

nekem detto ugyanez volt a 12 hetesen, 180 körüli pulzus, azt mondták nézzünk rá késõbb, mert lehetett egy fronttól, csokitól, kávétól, ill én leéõtte nap vettem be panadolt stb. a 18. hetin már rednben volt minden. nyugi, Nálatok is így lesz, most ment el épp a hidegfront, lehet, hogy ettõl ugrott meg, (sokaknak lustább ilyenkor a babája, de nekem is most volt a legaktívabb a front alatt)

Már a hasam nő? 12 hetes 3 napos kismama vagyok és ha be is húzom a hasam a köldöktől lefele dudorodik. Nektek is volt így? Fáj a derekam is egy kicsit és enyhén néha a hasam. Ez normális ilyenkor?

Nem korai a derékfájás? Vagy csak alakul a szervezet, tágul a medence?

Legjobb válasz: en 11 hetes vagyok ugy erzem nekem is a poci kezd dudorodni,en lattam sok kepet 11-12 hetes kismamakrol nekik mar siman latszott hogy az nem hizas jele.szerintem lehetseges.a derekfajas nekem is van,nekem az elejetöl van,es a hasam is gyakran fajdogal azt mondjak ez termeszetes,alakul a mehed. hiaba faj nekem olyan jo erzes:)

en 11 hetes vagyok ugy erzem nekem is a poci kezd dudorodni, en lattam sok kepet 11-12 hetes kismamakrol nekik mar siman latszott hogy az nem hizas jele.szerintem lehetseges.a derekfajas nekem is van, nekem az elejetöl van, es a hasam is gyakran fajdogal azt mondjak ez termeszetes, alakul a mehed. hiaba faj nekem olyan jo erzes:)
Az már a pocak!Én 13 hetes vagyok és szép pocim van, nem bírom már behúzni!Nem is értem ezért, hogy akik titkolni akarják a babát, hogy tudják...
A kérdező hozzászólása: De jó! Jaj már úgy várom hogy szép nagy pocim legyen! :) Csak ez a derékfájás és enyhe alhasi fájdalom idegesít kicsit. Mintha az egész medencém szét akarna szakadni (csak enyhébben).
Én is 12 hetes vagyok. Ha hanyatt fekszem, akkor érzem a legjobban a hasam. Érzem ott a dudort, ami egyre jobban kiemelkedik:) Ez már tuti az, nõ a hasunk:)
szia! én még pontosan nem tudom mennyi idõs vagyok majd hétfõn derül ki de nekem is nagyon látszik és elvileg 6 hetes vagyok.az elsõ terhességemnél még 16 hetesen sem volt ekkora :) nem értem pedig vékony vagyok.

12 hetes kismama vagyok és pár napja néha fáj, feszül jobb oldalon a köldököm mellett. Kibírható csak kellemetlen. És ma sokat lüktetett a hasam, feküdtem is sokat, az már kellemetlenebb volt. Mitől lehet? Normális? Eléggé megijedtem.

Legjobb válasz: Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban,mert ott helyezkedik a baba,reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban,12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj,mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban, mert ott helyezkedik a baba, reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban, 12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj, mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

12 hetes terhes vagyok! És ma érztem a hasamba olyan érzés mit még soha sem! Olyan volt mintha bugy borékolna valami a hasamba! Ez lehet már a babocám? és meg tudja már mondani az orvos a kisbaba nemét?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem a babád mozdult meg.Azt hiszem a 12hetes vagy a 16 hetes u.h már megtudják mondani.bár én már 7 hónapos voltam mikor hajlandó volt megmutatni magát a kislányom.

Szia!Szerintem a babád mozdult meg.Azt hiszem a 12hetes vagy a 16 hetes u.h már megtudják mondani.bár én már 7 hónapos voltam mikor hajlandó volt megmutatni magát a kislányom.
Szia! Én még nem hiszem, hogy a babát érezted. Még korai kicsit! Nekem a 12. heti UH-on már azt mondta a doki, hogy lehet sejteni a nemét, aztán késõbb be is igazolódott, igaza lett! Kisfiam lesz! :) Egyébként, ilyenkor még tévedhetnek, sok doki nem is mondja meg, hogy mit lát, mert hátha hülyeséget mond.
Szia! Elsõ babánál szerintem ilyen korán még nem lehet érezni. Nekem közvetlenül a 18.heti uh vizsgálat elõtt mozdult meg. Akkor mondta azt a doki, hogy fius jellegû. Aztán a következõn már biztosra mondták hogy fütyink van. :)
2. gyermekem is ekkor mozdult meg, a 13 hetes uh-on megsaccolta a nemét, és beigazolódott.Elsõnél 14 hetesen mozdult meg, de ott nem tudták megmondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat boldog babavárást!
én 10 hetes és 6 napos vagyok, és én is éreztem!!! a babócám kb 3 centi korul jarhat, azt gondoltam, hogy nem lehet, akkor se, ha hasaltam, de ha más is érzi, most beleultetted a bogarat a fejembe!
Én is elsõ babámat várom, és a 12. héten én is bugyborékolást éreztem a méhemnél, többször is egy nap. Szerintem csakis a baba lehetett, mert ilyet még sose éreztem azelõtt! Most 13+3 vagyok, de azóta nem éreztem ilyen intenzíven, csak akkor 1 napig. Néha érzek gyengén hasonlót, de arra nem mernék megesküdni, hogy a baba.

Most megyek majd 12 hetes vizsgálatra és egyik barátnőm azt mondta, hogy neki ilyenkor már meg tudták mondani a babó nemét! Volt már így közületek más is?

Már nagyon kíváncsiak vagyunk,hogy mi a neme, már jó volna a nevén nevezni a kis pocaklakót!Gondolom számít az is,hogy hogy mutatja vagát!

Legjobb válasz: lehet hogy már valakinél ilyenkor is lehet látni,de szerintem az mázlista.én 26 hetes voltam amikor megmondták.de egyébként nem az a lényeg,már mai eszemmel nem kérdezném meg,sokkal jobb a meglepetés.ruhácskákból meg minden másból lehet olyat vásárolni ami unisex.

lehet hogy már valakinél ilyenkor is lehet látni, de szerintem az mázlista.én 26 hetes voltam amikor megmondták.de egyébként nem az a lényeg, már mai eszemmel nem kérdezném meg, sokkal jobb a meglepetés.ruhácskákból meg minden másból lehet olyat vásárolni ami unisex.
A nemi szervek kezdetben egyformán fejlõdnek, csak a 12-15. hét környékén kezdenek el különbözni. Szerencsés esetben kiderülhet már ilyen korán a neme, de ez még nem az a vizsgálat amikor erre biztosan lehet számítani, hogy meg tudják mondani.
Nekem is megmondták. És tényleg az lett (kislány). Viszont egy ismerõsömnek akinek szintén megmondták (de nem ugyanaz nézte aki nekem) idõvel a kisfiúból kislány lett.
Ehhez szerintem "mázli" kell, meg hogy a baba megmutassa magát. Nekem sajna még a 18 hetesen sem mutatta magát. Talán majd a 24 hetesen.
Szia! Az én dokim azt mondta, hogy 12.hetesen csak megtippelni lehet a baba nemét, aztán vagy bejön vagy nem. Én 12+6 naposan voltam, tökéletesen látszott, hogy mi van a lába között, de mégsem volt megállapítható, hogy fiú vagy lány. A doki azt mondta, semmi értelme tippelgetni. Nem tudom, hogy más doki mibõl tudja ennyi idõsen megállapítani, mert az enyém is gyakorlott. Lehet, hogy te a szerencsésebbek közé tartozol és adnak tippet a nemére vonatkozóan. De ezt azért még ne vedd teljesen komolyan! Boldog babavárást! 14+2 km
Szia! Nekem 13 hetsen megmondták, hogy szinte teljesen biztos, hogy kisfiú, azóta is az, sõt már azt is mondták hogy ebbõl már nem lesz lány. Ez 4D volt, mint ahogy barátnõmnek is mind a két gyereknél megmondták 4D-n, hogy fiú lesz. A dokim viszont 2D-n 18 hetesen mondta, hogy talán fiú.
Szia. Nekem 12 hetesen is kislányt mondtak és 18 hetesen is, mind kettõ 4D volt de a 2D-s részén jobban látszott. Szerencsére beterpesztett a babánk. Így 99% hogy marad kiscsaj :) Kíváncsi leszek marad-e. Végül is 50-50% hogy eltalálják. Fontos hogy milyen géppel néznek, és milyen az orvos. Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!Én nem is reménykedem, hogy megmondják a nemét, csak a barátnõm biztatott fel!De ahogy azt írtátok is mázli kell hozzá!
14.hét elismert ultrahangos.
Nekem 12 hetesen megmondták, hogy kisfiú.Egyértelmû, mondta a doki, sima 2D-s uh-n.Majd a 18 héten mentünk 4D-re.ott is fiú volt, több képet is kaptunk a fütyijérõl. 22hetes pocis

Volt akinek nagyon hamar kezdett nőni a pocija és 12 hetesen már szépen kivolt gömbölyödve?

Legjobb válasz: Látszott már igen, de lehet csak nekem tûnt fel. Második baba.

Látszott már igen, de lehet csak nekem tûnt fel. Második baba.
Nagyon szívesen:-)) jó fotózást:P
A kérdező hozzászólása: igen a 12 hetes ami most van olyan mint a te képeden :) nagyon büszke vagyok rá :D mégegyszer köszi az ötletet!!
Akor nemmhiábavalóan linkeltem:P kár, hogy nem egy ruhában csináltam, vagy topban...de most már mindegy:) ) Szerintem látványosabb, ha egy ruhában vagy topban készíted végig:P neked is hasonló pocid van???:)
A kérdező hozzászólása: már annyira kedvet kaptam hozzá hogy az elsõ 12.hetes képem már kész is :D tényleg nagyon jó!
Hajaj gyûlnek a képek:-) majd 30. héten tovább megy:p Szerintem Te is készíts ilyet, annyira mulatságos és jó visszanézni:) )
A kérdező hozzászólása: de jó sorozat :D javítok akkor nekem is ilyen minipocim van még :)
12. héten nekem is vot minipocim:-) de ezt csak a párom, anyum és én vettük észre!:-) http://anyaleszek.postr.hu/pocakok 27+2hkm
A kérdező hozzászólása: nekem az elsõ terhességem során is így volt.mindenki kérdezte hogy két babám lesz? :) akkor a kisfiam 3780grammal 54cm-rel született :)
Én ducin kezdtem a terhességemet anno, elsõ baba volt és mégis 11 hetesen már le sem tudtam volna tagadni mások elõtt sem, hogy kismama vagyok. És nekem végig hatalmas pocakom volt a terhesség korához képest, a végén szabályosan úgy néztem ki, mintha egy hordót nyeltem volna le.:) Mondjuk szép nagy fiam is született.:)
A kérdező hozzászólása: nekem is második baba és szépen látszik már most 12 hetesen. vékony alkat vagyok egyébként! :)
A kérdező hozzászólása: meglesz :) :P

Megy valaki holnap 12 hetes uh-ra? én holnap megyek és nagyon ideges vagyok eddig minden redben volt de rettegek, hogy most valami baj van már van két szép egészséges kislányom velük nem rettegtem ennyire. Nagyon izgulok . és ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?

Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?
Nyugi!!Nem lesz semmi baj.Van 2 szép egészséges gyermeked, a harmadikkal sem lesz semmi gond :) Õ is egészséges!! Én is holnap megyek a 12 hetes Uh-ra, és én is félek egy kicsit, pedig tuti, hogy tök feleslegesen, mert eddig minden rendben volt a picimmel.Csak pozitívan gondolkodj, és meglátod, nem lesz semmi baj.Arra még csak gondolni sem szabad, hogy valami baja van.NINCS!!!Inkább ahelyett, hogy arra gondolsz hogy vajon beteg-e vagy sem inkább arra gondolj, hogy holnap újra láthatod és hallhatod õt :) A babád tudja, hogy szereted és hogy nagyon várod, és õ pedig meghálálja neked azzal, hogy egészségesen fejlõdik :) Csak nyugi. 12 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!