Találatok a következő kifejezésre: 12. hétben Voltam már védőnőnél, (1 db)

12. hétben vagyok. Voltam már védőnőnél, de még a háziorvosnál nem. A háziorvost mikor kell felkeresnem, és ő mit fog majd nézni/vizsgálni?

Ide is írt beutalót a doki, hogy fogadjon, mert terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szia én 18 hetes vagyok 1 hete voltam a házi orvosnál vérnyomást mért és ekg-ra adott beutalót. Boldog babavárást.

Szia én 18 hetes vagyok 1 hete voltam a házi orvosnál vérnyomást mért és ekg-ra adott beutalót. Boldog babavárást.
Az elõzöekhez még annyit, hogy megvizsgálhat még, általánosságban, meg kérdezget, van-e visszered, dagad-e a lábad, stb.De semmi extra, a lényeg az Ekg.
Szia! Én nem voltam a háziorvosnál, miért kellene odamenni? Az EKG-t a belgyógyászaton csinálták, a vérnyomást és a többit a védõnõ nézi! Én azért nem mentem, hogy bejelentsem neki a terhességemet, egyébként nem is küldött hozzá senki! :) Boldog babavárást. (28. hetes kismama)
hello! AZ ELÕZÕVÁLASZOLÓNAK NEM KÖTELEZÕ A HÁZI ORVOSHOZ MENNI, DE A HÁZI ORVOS IS MEGCSINÁLHATJA AZ EKG-T ÉS AKKOR NEM KELL A KÓRHÁZBA BEMENNED ÉRTE!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Õssejtlevétel szerződéssel kapcsolatban most mi lesz?

A Krio őssejtbanknál jelentkeztünk hogy ott szeretnénk leveteni az őssejtet,sokat vaciláltunk a Cord Blood és a Krio között de végül az utobbi mellett döntöttünk.Ki is jött a levételi csomag és az aláirandó szerződés.
De mivan ha meggondoltuk magunkat?
Még nem irtunk semminek alá,csak a 37,400ft-os doboz jött meg amibe teszik a vért majd.
Van valakinek ilyennel tapasztalata?

2

Hogyan zajlik a magánrendelés, ha nem ismerem az orvost, soha nem voltam nála?

Lehet, hogy buta a kérdés, de nem tudom hogyan is megy ez. Kismama vagyok, van egy kiszemelt orvos akiről sok jót hallottam, szeretnék hozzá járni terhesgondozásra, szülni, illetve a későbbiekben is szeretném biztos pontnak tudni. Azt tudom, hogy nála sorszámos rendszer működik, nem telefonos egyeztetés. Veszek egy sorszámot, bemegyek és tovább? Elmondom panaszom, megvizsgál, elküld uh-ra vagy vizsgálatra, na de mondjam neki, hogy hozzá akarok járni? Nem fura ez úgy, hogy még sosem találkoztunk? Mármint láttam már, tudom ki az de én még nem voltam nála. Nagyon béna vagyok ebben, tudnátok nekem segíteni? Köszii :)

6

31 hetes vagyok és UH-n 2 fokú érett méhlepényt látott a doki, evvel meddig húzhatom még?

5

9-hetes vagyok, normális a fehér folyás?

3

A II. Női Klinikán milyenek a szülésznők?

7

Milyen olajjal kenitek a pocitokat hogy ne csíkosodjon?

Krémet nem szeretnék, mert az elsonél is olajat használtam és segitett,de nem emlékeszem milyet. Olyat keresek ami hamar beivodik a borbe, valami babaolajat. Valaki tanácsot?

2

Milyen lázcsillapítót lehet használni terhesség legelején?

Még nem igazolódott be a terhesség de lehetséges összejött, fáj a torkom náthás lettem. Ha esetleg belázasodnék mit vehetnék be?

7

5. héten derékfájá? Lehetséges, vagy pedig nem a baba miatt van?

5

Kérdésem jogi természetü. Lányom várandósan vállalt munkát, ikerterhességgel túl van a negyedik hónapon. Jelenleg még próbaidőn van. Ha már nem birja a munkát, kiirhatja e az orvosa, mire jogosult?

12

3 illetve 4D-s UH-n leghamarabb mikor látják a baba nemét?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!