Találatok a következő kifejezésre: 12. hét el lehet úgy vetélni, (2 db)

12. hét körül el lehet úgy vetélni, hogy ne érezz semmit belőle?

Legjobb válasz: Nem! Néhány napos terhességet elveszthetsz úgy,hogy semmi nem tûnik fel, mert azt hiszed csaka szokásos mentruáció, de 12 hetesen már kialakult a méhlepény, a köldökzsinór, magzatvíz, és a magzat is kb. 5-6 centi. Ebben az idõben a vetélés már esõ vérzésel, fájdalommal jár!

Nem! Néhány napos terhességet elveszthetsz úgy, hogy semmi nem tûnik fel, mert azt hiszed csaka szokásos mentruáció, de 12 hetesen már kialakult a méhlepény, a köldökzsinór, magzatvíz, és a magzat is kb. 5-6 centi. Ebben az idõben a vetélés már esõ vérzésel, fájdalommal jár!
Nekem 10 hetesen 3 cm.
nem lehet érzés nélkül!én 11 hetessen veszitettem el, erös vérzés, és falat kapartam a görcsöktöl!rendessen tolo fájásaim voltak!iszonyu!de ha aggodsz, menj orvoshoz!
az elõzõ válaszhoz én annyit fûznék hozzá, hogy 12 hetesen nem lehet még 5-6 cm, mert épppen csak kb 2, max 2, 5 cm. De biztos lehet érezni ha annyi idõsen vetélsz el.
az elõzõ babám 10ik héten ment el, és nem éreztem semmit csak, hogy minden folyt belõlem. a második terhességem nem ment el, de az szerintem alkati kérdés, hogy kinek fáj.
A 2. hozzászólónak üzenem, hogy én 12 hetesen és 3 naposan voltam UH-on és a CLR (ülõmagasság) 65 mm volt! 6, 5 cm. Egyébként volt vetélésem is 13 hetesen, iszonyú görcsökkel és vérzéssel.
Szia!Én12hetesen vetéltem el és azon kívül, hogy elmúlt ahányingerem semmi jele nem volt.Amikor elmentem az orvoshoz akkor derült ki.

A 12. hét körül el lehet úgy vetélni, hogy ne érezz semmit belőle?

Legjobb válasz: Sajnos azt bármikor lehet, ha a baba szive leáll. De iylenre még gondolni se gondolj, nem szabad ezen aggódni. Minden rendben lesz, és te is ezen gondolkodj csak!!

Sajnos azt bármikor lehet, ha a baba szive leáll. De iylenre még gondolni se gondolj, nem szabad ezen aggódni. Minden rendben lesz, és te is ezen gondolkodj csak!!
Van valami gond ami miatt ilyenekre gondolsz? El kellene terelned a figyelmedet, nem tesz jót ha ezen aggódsz!Ráadásul feleslegesen.Miért lenne bármi baj?Hidd el minden ok, és egészséges a kisbabád!
Szia Nekem is sokszor eszembe jut ez a kerdes, de aztan gyorsan elhesegetem, mert beleorulnek, ha ez jarna az eszembe mindig.Es ahogy olvasgattam a valaszokat el is keseredtem, h lehetseges ilyen, de nem beszeltem meg szemelyes senkivel akinek igy tortent volna. Tuti minden rendben van nalad is, es probalj a jo dolgokra gondolni. 10 hetes kismama
NEM! A 12 hetes magzat már akkora hogy lehetetlen nem észrevenni, ha kilökõdik! Persze az más ha elhal és nem távozik a méhbõl, sajnos ilyen is van, de nem is szabad ilyenre gondolni! Ha úgy érzed valami baj van keresd fel az orvosod! Biztos nem te vagy az egyetlen aki aggódik a babájáért! Nem fog kinevetni, Te pedig megnyugszol! Majorné Zsuzsa dúla
Nem nekem 12hetesen 57mmes volt a baba, hát ez akár hogy nézzük, mert kb a tied is ekkorka, ez a nagyság már nem tudna észrevétlenül távozni, jah és fájdalom mentesen, de az elõttem szólóknak mind igazuk van.Hazudik az aki nem ismeri el, hogy ilyen kérdések nem foglalkoztatják, vagy foglalkoztatták, de így, hogy megtudtad lépj túl rajta és tényleg ne ilyenen gondolkozz, hanem, hogy milyen ügyi és egészséges babád van.Sokat kell hozzá beszélgetned:) hidd el ez nagyon jó neki is, mert érzi, hogy fontos a számodra.Gratulálok a babádhoz, egy 17hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!