Találatok a következő kifejezésre: 12. -én peteérésem akkor (9 db)

Ha 1 ovu kalkulátor szerint, meg amúgy is jún.12-én van a peteérésem, akkor miért csak jún.10-11-ig írja a termékeny napokat?

nem értem szerintem 10-14-ig leszek termékeny. de ahány ovu kalkulátort csináltam,szinte mind mást írt. miért? az adatok pedig mindig ugyanazok

Legjobb válasz: Ha mondjuk 12-én van ovud, semmiképp sem leszel termékeny 14-én. Ennek nagyon egyszerû oka van, a pete a kilökõdéstõl számítva max 12-24 órán át él, addig termékenyítheti meg a sperma. Azért "termékenyebbek" az elõzõ napok, mert a sperma tovább él, akár 2-4 napig is, ez is nyilván változó. Szóval a sperma ott várja akár több napon keresztül is a petét, viszont a pete nem fogja ott várni a spermát, mert korán elhal.

Ha mondjuk 12-én van ovud, semmiképp sem leszel termékeny 14-én. Ennek nagyon egyszerû oka van, a pete a kilökõdéstõl számítva max 12-24 órán át él, addig termékenyítheti meg a sperma. Azért "termékenyebbek" az elõzõ napok, mert a sperma tovább él, akár 2-4 napig is, ez is nyilván változó. Szóval a sperma ott várja akár több napon keresztül is a petét, viszont a pete nem fogja ott várni a spermát, mert korán elhal.
A kérdező hozzászólása: Értem...köszönöm a választ!

Ha 12-én volt nyúlós a folyásom, akkor aznap volt peteérésem, vagy utána?

Ez a nap volt a ciklusom 19. napja és együtt is voltunk. De nem tudom, mikor nem kellene megjönnie?

Legjobb válasz: Szia.Háát elvileg peteérés elött 2 napig van nyúlós folyás.De ez emberfüggö.Nem mindenkinél van így.

Szia.Háát elvileg peteérés elött 2 napig van nyúlós folyás.De ez emberfüggö.Nem mindenkinél van így.

Ha 14-én volt peteérés és mi 12-én és 15-én voltunk együtt akkor ebből lehet baba? 14-től bő tojásfehérje folyás.

Legjobb válasz: Persze hogy lehet baba,pont jokor voltatok egyutt,remeljuk osszetalalkoztak,es megtortenik a beagyazodas . Ugy veszem ki hogy szeretnetek. Szurkolok.:)

Persze hogy lehet baba, pont jokor voltatok egyutt, remeljuk osszetalalkoztak, es megtortenik a beagyazodas . Ugy veszem ki hogy szeretnetek. Szurkolok.:)
A kérdező hozzászólása: igen szeretnénk és remélem hogy sikerült köszönöm
Minden feltétel nélkül leketsz. És pont peteéréskor. Gratulálok szerintem egy szép pozitiv lesz. Majd írd meg a teszt eredményép.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tesztig még várni kell jövöhétig de megirom

12. -én volt peteérésem akkor is és elötte is együtt voltunk a párommal minden nap. Mennyi idő mulva érezhetek valamit ha sikerült a baba? Most iszom a palástfű teát is.

Legjobb válasz: Ez szerintem egyén függõ! A testvérem pl. nem érzett semmit, csak amikor kimaradt neki, akkor tudta, hogy terhes, és neki csak a 9. héten kezdõdtek a hányás és társai! Úgy érzed, hogy baba van a dologban?

Ez szerintem egyén függõ! A testvérem pl. nem érzett semmit, csak amikor kimaradt neki, akkor tudta, hogy terhes, és neki csak a 9. héten kezdõdtek a hányás és társai! Úgy érzed, hogy baba van a dologban?
A 7. napon történik a beágyazódás, akkor kezd el termelõdni a HCG, ami a hormonokért is felelõs, szóval érezhetsz tüneteket onnantól kezdve. De egyénenként változó.

Ha febr.12-én volt peteérésem (éreztem), akkor mikor lehetnek először tüneteim? Mikor teszteljek először 10-es érzékenységűvel?

Eddig szúrkált a hasam, de már nem!

Legjobb válasz: Február 26.-án érdemes tesztelned!De nézd meg Naptár-portálon,az ovulációs naptárt! Ha terhes vagy,tünetek még késõbb jelentkeznek!Kb, az ötödik,hatodik héten!

Február 26.-án érdemes tesztelned!De nézd meg Naptár-portálon, az ovulációs naptárt! Ha terhes vagy, tünetek még késõbb jelentkeznek!Kb, az ötödik, hatodik héten!
A kérdező hozzászólása: Nem várt napján 10-es teszttel NEGATÍV :(
Sziasztok!5-ös vagyok sajnos a teszt negatív most meg az nyugtalanít hogy akkor mitõl volt az 5 nap helyett 2 nap a mensim!Na majd jövõhéten úgyis megyek éves kontrollra majd kiderül de remélem nincsen gond!Mindenkinek pozitív teszteket!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor a jelekbõl nem csak nekem van elegem?! :) ) Az én tüneteim: fejfájás, migrénszerû naponta egyszer pár percre, de iszonyatos szúr, lüktet..alig lehet kibírni!!! Megduzzadt mellek! Elnehezülõ alhas, ami, ha beszélek vagy bármit csinálok amitõl befeszül, rosszabb!Ma sokat feküdtem, attól jobb volt, úgyhogy ezért is lenne furcsa, hogy mensi elõjele lenne, mert ha az lenne, nem múlna el egy kis pihitõl! Vagy......nem tudom......ezek a tünetek lehetnek tényleg mensitõl, fronttól! megõrjít! :( :) ) Pozitív teszteket!
A 2. válaszoló vagyok. A hõm mára leesett, de még mindig csak pecsételek. Reggel csináltam egy tesztet (20-as), sajnos negatív lett..... Azért remélem, ti szerencsésebben jártok majd! Drukkolok! :)
Sziasztok 5-ös vagyok!Hát egy kicsit vérzek de furcsa mert fele mint szokott lehet azért majd csinálok egy tesztet hátha!Tesóm is sokáig vérzett havi idõpontba mégis egészséges babója lett!Mindenkinek drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Itt itt vannak a HCG szintek, hogy hányadik napon kb. mennyi van a vizeletben! :) Sok sikert Nektek! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg
2. válaszoló vagyok. Azt hiszem, én se pozitívan zárom ezt a ciklust (sem), ma reggel "piroskázni" kezdtem... Majd látom, hogy hogyan alakul a nap folyamán a dolog, ennek függvénye lesz a holnapi teszt.
Szia! 6-os vagyok! Látod én pont emiatt nem tesztelek. Csak elkeserítene az eredmény. Inkább várok, és addig is reménykedem. Nem értek annyira a tesztekhez, mert még eddig egyet sem csináltam, de szerintem ha még nem kellett volna megjönnie, akkor még van remény! Ne add fel! Szorítok! Majd írj! :)
A kérdező hozzászólása: Szia 6.! :) Nekem ma reggel a 10-es érzékenységû tesztem negatív lett, aminek hiszek is!!! :( nem hinném, hogy ilyen magas érzékenységû teszt mensi elõtt pár nappal csalna! peteérés utáni 9. napon már 17 egységnyi hcg van elvileg a vizeletben, szóval akkor most a 12. napon...... neked sok sikert!!!! :) majd írj!
6. válaszoló vagyok! Jó, hogy nem adod fel a reményt, nem is szabad! :) Én (ugye már írtam, hogy) 26-ra nem várom, de még mindig nem vettem tesztet, mert elcsábulnék, és félek, hogy - lenne. Egyébként még mindig nem érzek semmit, semmi jelet. Ennek örülök is meg nem is. De nem idegesítem magam, már csak pár nap. Ha nem jön meg vasárnap, akkor szerintem Hétfõn tesztelek. Ha gondolod majd megírom, hogy mizu. Várom a holnapi teszted eredményét! :D Üdv!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na ma csináltam egy 10- es érzékenységû tesztet hajnalban, amikor felébredtem, hogy pisilnem kell! 5 perc után még negatív volt, de mikor ténylegesen felkeltem reggel 7-kor, volt vmi..nagyon halvány... csíknyom!NAGYON HALVÁNY! Úgyhogy még bízok! :) Holnap reggel is csinálok egyet! ma is sokat fáj a derekam, nagyon elnehezül a hasam..ma pl. le is kellett ülnöm, annyira kiment a lábaimból is minden erõ!Melleim duzzadnak!Szóval, most hogy hétfõre nem várom, újra tele vagyok jelekkel..aztán lehet, meg is jön!
A kérdező hozzászólása: Pozitív tesztet mindenkinek!!! :) Tessék megosztani majd a hírt :) ) Én holnap reggel, elsõ vizeletbõl "ellövök" egyet!Férjem is nagyon kíváncsi már! 11. dpo-n már 10-es érzékenységûnek ki kell(ene) mutatnia sztem!Mindenhol úgy olvasom, hogy 9. naptól már min. 17 egységnyi hcg van a vizeletben.. ;) Sok sikert mindenkinek!Amúgy különösebb jeleim nincsenek! Éjjelente is pisilni járok, de lehet mástól is.. majd leszakad a derekam, hasam alja..tiszta reumás!De nálam ez front idején alap, szóval semmi igazi jel!
Sziasztok! Nekem is 12-én volt peteérésem, :D 26-ra nem várom. Én sem vettem még tesztet, nehogy elcsábuljak és idõ elõtt ellõjem. :) Nem érzek semmi jelét, hogy baba lenne, bár annak sem, hogy megjönne. Bár én csak menstruáció elõtt 1-2 nappal szoktam görcsölni. Drukkolok! Pozitív tesztet kívánok mindenkinek! :)
Szia!Én is drukkolok!Nekem holnap lesz a nemvárt elsõ napja!De majd csak hétfõn tesztelek ha kell!Sok sikert nektek is!!!
A második válaszoló vagyok, megvárom a szombatot. Bár nem tudom, mennyi reményt fûzhetek hozzá, a mai hõmben egy kicsit csalódtam, azt hittem, ma még magasabb lesz.... De majd írok. És várom a te híreidet is! ;) Megy a drukk!!! :)
A kérdező hozzászólása: Mivel 30 naposak a ciklusaim, a kalkulátor 24-re írja az elsõ tesztet! A 10-es csak ki fogja mutatni! ;-) Második komment: akkor pénteken tesztelsz is vagy megvárod a szombati reggeli vizeletet? :) Majd írj, mi volt!!! Drukkolok!
Jé, nekem is 12-én volt. :) 10-essel már a "nem várt" elõtt is lehet tesztelni, de azért jobb, ha kivárod a napját, hogy biztosat mutasson. Nekem még nincs is itthon tesztem, majd csak pénteken veszek, hogy nehogy ellõjem hamarabb. :)
6-os, 9-es, 11-es válaszoló vagyok. Ma reggelre megjött. Mindenkinek szorítok! :)

Május 12-én volt peteérésem elötte is és akkor is és utána is voltam a párommal. Most iszom a palástfűteát is. Jövöhétre nem várom a menzit de most olyan érzéssem van hogy szurkál a bal oldalam. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott,de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta,és összejön.So sikert.Egy öreg róka

Szia! Nekem is szokott, de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta, és összejön.So sikert.Egy öreg róka
Szia!Nekem 15-én volt peteérésem és 29-re nem várom a menzim. Szerintem a szurkálás lehet a beágyazódástól is, úgyhogy nyugodj meg!

Elméletileg ha 12-én lesz a peteérésem akkor elötte 1 nappal kell szeretkezni hogy jo legyen?

Legjobb válasz: ellõte és utána is.sok sikert.ne gõrcsõlj rá

ellõte és utána is.sok sikert.ne gõrcsõlj rá

Ha az utlsó menzi 12.27-én kezdődött és 5. -ik naptól szedtem clostyt akkor kb mikor lesz tőle peteérésem?

Legjobb válasz: hát én ugyanebben a cipõben járok csak 12.29.-én volt mensi szerintem sexeljetek ti is sokat és majd meglátjuk.nekem a ciklus.hu már 6.-tól írta hogy lehetséges a teherbeesés......clostyval meg remélem pláne!!!!!!sok sikert!amúgy mennyit szedsz a clostyból?és ha most nem jön össze mit mondott a dokid?én 1 szedek és ha most nem akkor a következõre 2.

hát én ugyanebben a cipõben járok csak 12.29.-én volt mensi szerintem sexeljetek ti is sokat és majd meglátjuk.nekem a ciklus.hu már 6.-tól írta hogy lehetséges a teherbeesés......clostyval meg remélem pláne!!!!!!sok sikert!amúgy mennyit szedsz a clostyból?és ha most nem jön össze mit mondott a dokid?én 1 szedek és ha most nem akkor a következõre 2.
A kérdező hozzászólása: Nekem már ez a harmadik hónap, úgyhogy ha nem sikerül akkor három hónap szünet lesz. Egyébként 2x1-et kellett szedni.

Jól húzta be a gép a peteérésemet? Én a 12. napon éreztem erőteljesen, és akkor volt tojásfehérjés.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e9cb3108231d4c9e71438..

Legjobb válasz: Mikor tesztelhetek nagyon érzékeny teszttel? Jó lenne minél hamarabb tudnom, mert munkaváltás elõtt állok.

A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelhetek nagyon érzékeny teszttel? Jó lenne minél hamarabb tudnom, mert munkaváltás elõtt állok.
Szia! Szerintem a 12. napon lehetett a péd. Hasonló volt az én görbém is, viszont én használtam ovu tesztet. Ime: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6bbf5d6d3326f8c2900c8d..
15.51 :-))eske sok puszi és sok sikert mielõbbi babót kivánok neked és mindenkinek aki nagyon szeretne!:-))
Szia. Szerintem jókor húzta be. Csak a nem várt napján vagy elõtte lévõ nap tesztelj leghamarabb, mert ha túl korán tesztelsz lehet hamisan nega és hamisan pozitív is egy túl érzékeny teszt. Sok sikert!
16:34-eske nagyon aranyos vagy! köszike
A kérdező hozzászólása: Köszi. én is ugyan ezeket kivánom!!!!!
Válaszolt neked is az a kedves emberke aki nekem irt...:-))Hát remélem most összejött nektek a babó...:-))
A kérdező hozzászólása: nincs semmi bajunk, nem értem miért nem jön össze:(
A nem volt pém még ugye? cimû az enyém. Nagyon kedves emberke irogat velem. 13?Nekünk ez a második de már azon is ki voltam akadva hogy elsõre nem sikerült. Valami baj van hogy nem jön össze?
sziasztok! én vagyok a morgós és a kedves válaszoló is! Válaszolok neked is: szerintem akkor lehetett peteérésed amikor behúzta a ciklus. hu, mert akkor van ugye az ovu amikor tartósan fentmarad a hõd! Szép, egyértelmû görbéd van! szerintem neked minden rendben van a peteéréseddel! Lehetett ugyan a 12. napon is, ha úgy érezted hogy ovus fájdalmad van akkor vagy már az ovuláció volt, vagy pedig még csak készült rá a szervezeted, de az a pár nap nem sokat számít! Jó sokat vagytok együtt és ez a lényeg! Mihamarabbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Melyik kérdés a tiéd?
A kérdező hozzászólása: 13 HÓNAPJA:( TI?
Ó már válaszoltak nekem köszike...egyik kicsit morgos volt a másik emberke kedves volt.De lehet egy és ugyanaz volt a kettõ csak kedveseb lett...:-))Neked is bizti irnak akkor..:-))Régóta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: SZERINTEM AZ A BAJ, HOGY ILYENKOR KEVESEN VANNAK MÉG ITT. ESTE JOBBAN PÖRÖGNEK AZ ESEMÉNYEK:)
Szia sztem nem fognak válaszolni.Én is feltettem egy diagrammot az elõbb hogy segitsen valaki megfejteni de senki nem vagyis valaki elküldte a sajátját nem segitett.Lehet neked fognak.De én igy Jártam.Én azt hittem azért van ez az oldal hogy segitsenek.Én sajna nem tudok segiteni mert kezdõ vagyok pedig segitenék ha tudnék.De drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: A 19. napomon elég erõsen szúrkált a méhem.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Köszönöm a görbédet! Sajnos csökken:( 100%-ban tudom, h nekem a 12. napon volt pém, ahogy végre te is látod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!