Találatok a következő kifejezésre: 12. -én peteérésem (27 db)

Ez most mi? Peteérésem a ciklus.hu szerint 14-én volt. Elötte is voltam a férjemmel 10-én, 12-én, és utána is 16-án.

17-t?l mindennap van mindjárt megjön érzésem ,a ciklus.hu szerint 28 án kéne megjönnie.Ez most akkor micsoda ?Megfog jönni?Menszi elött 1 héttel nem szokott fájni a hasam

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ, hogy most volt a peteérésed és nem 14-én. Nekem 15-én van peteérésem és elõtt nekem is megjövõsen fáj a hasam utána elmúlik. Ezt a hõmérsékleted jelzi is, az ovuláció kalkulátor pedig szerintem nem jó!

Szia! Elképzelhetõ, hogy most volt a peteérésed és nem 14-én. Nekem 15-én van peteérésem és elõtt nekem is megjövõsen fáj a hasam utána elmúlik. Ezt a hõmérsékleted jelzi is, az ovuláció kalkulátor pedig szerintem nem jó!

Ha 12. -én volt peteérésem mikkor tesztelhetek?

Legjobb válasz: szerintem nagyon korai.Legkorábban peteérés után 12.nappal tesztelnék,de sokaknak még akkor sem mutatja ki. Nekem nemvárt napján negatív lett,majd 3 nap késés után pozi.

szerintem nagyon korai.Legkorábban peteérés után 12.nappal tesztelnék, de sokaknak még akkor sem mutatja ki. Nekem nemvárt napján negatív lett, majd 3 nap késés után pozi.
Legkorábban 24-én, akkor is reggeli elsõ pisivel.
Legkorábban én 26-án javasolnám. Én két nappal a nemvárt elõtt még negatívat teszteltem, két nappal utána meg halvány pozitívat! Neked 26-án (nem) kellene megjönnie, szerintem hamarabb ne csinálj, hogy ne érjen csalódás! De ez csak javaslat! :) 18hkm

Ha 1 ovu kalkulátor szerint, meg amúgy is jún.12-én van a peteérésem, akkor miért csak jún.10-11-ig írja a termékeny napokat?

nem értem szerintem 10-14-ig leszek termékeny. de ahány ovu kalkulátort csináltam,szinte mind mást írt. miért? az adatok pedig mindig ugyanazok

Legjobb válasz: Ha mondjuk 12-én van ovud, semmiképp sem leszel termékeny 14-én. Ennek nagyon egyszerû oka van, a pete a kilökõdéstõl számítva max 12-24 órán át él, addig termékenyítheti meg a sperma. Azért "termékenyebbek" az elõzõ napok, mert a sperma tovább él, akár 2-4 napig is, ez is nyilván változó. Szóval a sperma ott várja akár több napon keresztül is a petét, viszont a pete nem fogja ott várni a spermát, mert korán elhal.

Ha mondjuk 12-én van ovud, semmiképp sem leszel termékeny 14-én. Ennek nagyon egyszerû oka van, a pete a kilökõdéstõl számítva max 12-24 órán át él, addig termékenyítheti meg a sperma. Azért "termékenyebbek" az elõzõ napok, mert a sperma tovább él, akár 2-4 napig is, ez is nyilván változó. Szóval a sperma ott várja akár több napon keresztül is a petét, viszont a pete nem fogja ott várni a spermát, mert korán elhal.
A kérdező hozzászólása: Értem...köszönöm a választ!


A párommal kislány szerenénk és a ciklus.hu naptár szerint 12. én volt peteérésem 6, 7, 8, 9 volt a lányos nap 7. én és 9. én voltunk együtt a párommal esély van rá hogy ha meg is fogant lány legyen?

nagyon szretnénk a fiunk mellé egy lányt tudtok vmi tippet?

Legjobb válasz: Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :). Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :). Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!

Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :) . Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :) . Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!
Én kislányt szerettem volna nagyon és én is vezetem a ciklus.hu-n a görbém és egy folytában fiú volt a fiú-lány názetben viszont a kínai naptár lányt jósolt.A kínainak lett igaza:) Itt van a gyönyörû 7 hónapos csajom:) Van egy 3 éves kisfiam is:)
megtudnad adni annak a honlapnak a cimet. mert nem talalom sehol a kinait. elore is koszi (a parom minden keppen lanyt szeretne) :)

Babát tervezünk a peteérésem 12-én lesz, de ma reggel voltunk együtt úgy. Ettől már terhes lehetek peteérés ide vagy oda? Hány napot kell várnom, hogy teszteljek?

Egy éve volt egy vetélésem,most próbálkozunk el?ször,ellenöriztettük is magunkat és minden rendben,nyugottan próbálkozhatunk.Szedek vitamint is!

Legjobb válasz: Köszi,akkor inkább várok türelemmel.Még annyi, hogy a ciklus.hu-n vezetek egy naptárat és pé elõtt vannak kritikus napjaim(9-13 ig)csak óvatosan napok(7,8,14,15)Ez azt jelenti,hogy itt több esélye van a teherbeesésnek?

A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor inkább várok türelemmel.Még annyi, hogy a ciklus.hu-n vezetek egy naptárat és pé elõtt vannak kritikus napjaim(9-13 ig)csak óvatosan napok(7, 8, 14, 15)Ez azt jelenti, hogy itt több esélye van a teherbeesésnek?
Ma akkor lehetsz terhes, ha ma, tegnap, holnap esedékes a peteérés (valami 'kóbor' pete, mármint spontán peteérés). Egyébként majd csak 12-e körüli együttlétbõl lehetsz az. Majd akkor tesztelhetsz, ha legközelebb meg kéne majd jönnie, de nem jön (tesztelhetsz elõtte is, de lehet hogy csalódsz).
PETEÉRÉS ELÖTT 3 NAPPAL MÁR VAN ESÉLY A TERHESSÉGRE AZT KÖVETÖ NAPOKBAN MÉGTÖBB, ELÖBB CSAK HA VALAMI FOLYTÁN SPONTÁN PETEÉRÉSVAN, AKKOR LEHET DE 2 NAPPONTA LEGYETEK EGYÜTT ÉS AKKOR BIZTOS A SIKER. SOKK DRUKK MIELÖBB SIKERÜLJÖN.

Ha 12-én volt nyúlós a folyásom, akkor aznap volt peteérésem, vagy utána?

Ez a nap volt a ciklusom 19. napja és együtt is voltunk. De nem tudom, mikor nem kellene megjönnie?

Legjobb válasz: Szia.Háát elvileg peteérés elött 2 napig van nyúlós folyás.De ez emberfüggö.Nem mindenkinél van így.

Szia.Háát elvileg peteérés elött 2 napig van nyúlós folyás.De ez emberfüggö.Nem mindenkinél van így.

A palástfűteát mikor kell inni? Peteérésem 12-én lesz. Most cickafarkot isziok.

Legjobb válasz: Beágyazódást segíti elõ, tehát a peteéréstõl kezdve azt idd. Sok sikert!

Beágyazódást segíti elõ, tehát a peteéréstõl kezdve azt idd. Sok sikert!

Lehet-e baba? márc28-ápr. 04-ig volt mensim. Április 11-12-én voltunk együtt, lehet-e baba. Mikor volt peteérés. Nagyon szeretném, ha babás lennék.

Legjobb válasz: Ha a peteéréskor együtt voltatok, minden esélyed megvan a babára! Várd meg a mensit és ha nem jön meg, tesztelj! Hajrá! Minden jót, és szorítok h babás legyél!

Ha a peteéréskor együtt voltatok, minden esélyed megvan a babára! Várd meg a mensit és ha nem jön meg, tesztelj! Hajrá! Minden jót, és szorítok h babás legyél!
Szia! Végülis minden esélyed meg van rá. De, hogy jó idõben voltatok-e együtt, az nagyban függ attól, hogy egyáltalán hány naposak a ciklusaid, mert ezt nem említetted. E nélkül senki nem tudja neked pontosan megmondani, hogy mikor volt körülbelül peteérésed. Olvasd el az alábbi cikket: http://www.babazo.hu/szakertok/20071120-a-termekeny-nap-pete.. vagy elektronikusan kiszámolhatod ezen az oldalon: http://www.babanet.hu/kalkulator.php Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elfelejtettem, hogy a ciklusaim 31 naposak voltak, csak februárban volt kicsit hosszabb, azt gondolom azért, mert akkoriban vizsgára készültem.

Ha 14-én volt peteérés és mi 12-én és 15-én voltunk együtt akkor ebből lehet baba? 14-től bő tojásfehérje folyás.

Legjobb válasz: Persze hogy lehet baba,pont jokor voltatok egyutt,remeljuk osszetalalkoztak,es megtortenik a beagyazodas . Ugy veszem ki hogy szeretnetek. Szurkolok.:)

Persze hogy lehet baba, pont jokor voltatok egyutt, remeljuk osszetalalkoztak, es megtortenik a beagyazodas . Ugy veszem ki hogy szeretnetek. Szurkolok.:)
A kérdező hozzászólása: igen szeretnénk és remélem hogy sikerült köszönöm
Minden feltétel nélkül leketsz. És pont peteéréskor. Gratulálok szerintem egy szép pozitiv lesz. Majd írd meg a teszt eredményép.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tesztig még várni kell jövöhétig de megirom

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!