Találatok a következő kifejezésre: 12-én kellett megjönnie (14 db)

Lehetek terhes? 12-én kellett volna megjönnie, de megjött már tegnap. Bár nem rendesen, csak olyan barnás, és ma is olyan maradt, még betét sem kellett, csak tisztasági. Egyébként mindig pontosan 28 napra szokott megjönni.

Nem is volt semmi, ami menstruáció elõtt szokott lenni, mellfeszülés, nagyobb étvágy, nagyobb has. És menstruációs görcseim sincsenek.

Legjobb válasz: megjött, vagyis nem vagy terhes...

megjött, vagyis nem vagy terhes...
Ha más a vérzés mint a megszokott jó esély van rá!:) tesztelj
Azért tünetek szoktak lenni terhesség esetén is, olyanok, mint menstruáció elõtt.
Akár az is lehetsz, de nem feltétlenül.Nekem is volt már olyan, h a menzi barnázással indult, aztán két nap múlva jött rendesen.Szóval bármi lehet...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még mindig semmi, csak kis barna :S
lehetsz terhes! a terhesség egyik elöjele a barnázás is lehet! tesztelj nyugodtan, mostmár mutatni fogja ha terhes vagy, sok szerencsét :)

25-26 napos ciklusom szokott lenni, így a mlegutóbbi menzihez képest (nov.16) dec 11-12-én kellett volna megjönnie. Hányinger, fáradtság, 12-én reggel Lilyvel - teszt.13-án reggel megjött. Szerintetek?

Ma már szinte semmi. tegnap órákon át szédelegtem, fáj a fejem. egyébként inszem el?tt állunk, 28-án kell mennem hüvelyi uh-ra. jó lenne, ha összejönne természetes úton.

Mekkora értelme van a tesztnek? 12. -én kellett volna megjönnie, de még semmi, csak barna folyás.

Legjobb válasz: A barna folyás után ált. menstruáció jön. Teszttel várj még 1-2 napot.

A barna folyás után ált. menstruáció jön. Teszttel várj még 1-2 napot.
Már 4 napot késik! Holnap reggelj tesztelj nyugodtan! Drukkolok, majd írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, a teszt pozi lett

12-en kellett volna megjonnie. Ketszer is teszteltem azota es negativ. Enyhe gorcsoket erzek es mostmar a melleim is erzekenyek. Leheseges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: sztem azóta ki kéne h mutassa a teszt, ha baba van... Lehet h meg fog jönni és azért görcsöl a hasad.

sztem azóta ki kéne h mutassa a teszt, ha baba van... Lehet h meg fog jönni és azért görcsöl a hasad.
Szerintem csinálj pár nap múlva megint egy tesztet.Ha az is negatív lesz, akkor lehet belõle sajna mensi. De tudok olyanról akinek csak a 6-ik héten mutatta ki a teszt. Kívánom, hogy legyen az amit szeretnél.
Nekem decemberben 10-e helyett 21-én jött meg és semmi jelét nem éreztem, azt hittem kisbabám lesz és nagyot csalódtam karácsony elõtt, de remélem azért neked sikerül.

Lehetek még terhes? Múlt hét pénteken (12-én) kellett volna megjönnie.

Már két tesztet csináltam(egyiket vasárnap, a másikat szerdán) és mind a kett? negatív lett :-(( Igaz mind a kett?t délután csináltam. Tünetem nem igazán van, viszont menszi el?tti tünetem sincs, tegnap fájdogált egy kicsit a hasam. Lehetek még terhes? Vélemények?

Legjobb válasz: Szerintem sajnos nem vagy terhes. Nekem mindkét terhességem elején az elmaradt mensi után 2 nappal egy délutáni pisibõl is pozitívat teszteltem.

Szerintem sajnos nem vagy terhes. Nekem mindkét terhességem elején az elmaradt mensi után 2 nappal egy délutáni pisibõl is pozitívat teszteltem.
szia én amikor terhes lettem és meg kellet volna jönnie rá 3 napra vettem tesztett negativ volt, így vártam még és a 7-8.dik késéses napon vettem még egyett ami már mutatta , hogy pozítiv. nem kell ilyen hamar ki mutatni most már kéne egyett csinálnod mert már az 8 nap ha jól számolok... 28 hetes km
Szerintem van még rá esélyed.:) Nekem is az elsõ tesztem negatív volt, rá 2 hét múlva meg már pozitív. Drukkolok!
Hát nekem a nem várt elõtti nap délután is kimutatta a babát. De van akinek 1 hét késéssel lesz pozitív a tesztje. Hétfõn csinálj még egy tesztet, ha az is nega akkor menj dokihoz. Azért ne éld bele magad. Szurkolok.
Szia! Persze, hogy lehetsz, ezek a tesztek nem tökéletesek, van akinek csak 1-1, 5 hét múlva mutatnak valós eredményt. Ha van rá lehetõséged, akkor holnap reggeli elsõ vizeletbõl egy 10-es érzékenységû teszttel tesztelj. Szurkolok neked :) :)
Nekem a ciklusom 42-dik napjan lett pozitiv a tesztem a 39-dik napon meg negativ volt pedig mar ekkor is kesett 9 napja. nekem a babom a ciklusom 28-dik napjan fogant igy utanna szamolva. Nem lehet nallad is mondjuk egy spontan pe kesobb es emiatt nem mutatja meg a teszt? Persze ne eld bele magad csak leirtam, hogy ilyen is van. Pozitiv tesztet kivanok neked!
Szia, kérdezõ ugyanilyen cipõben járok 12 re nem vártam és azóta semmi remélem sikerült nekünk a tesztekrõl annyit h a kolléganõmnek a 12 ik héten is negatívat mutatott nem vagyunk egyformák biztosat sztem csak az orvos tud mondani azért a jövõhéten csináljunk tesztet!!Sok sikert

12-én kellett volna megjönnie. 5 nap után teszteltem Lillyvel negatívat, ma reggel pedig Corax-szal halvány két csíkosat. Ez azt jelenti, hogy sikerült?

Tudom hogy halvány csík is csik

Legjobb válasz: Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.
Nekem is június 12-én volt meg utoljára. Július 6-án pozitívat teszteltem. Te miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Július 12-én teszteltem és negatív. De én azt nem értem, hogy miért van 12-óta pecsételõ vérzésem a mai napig is. Terhességi tüneteim nincsenek.

Az utalhat terhességre, ha az alhasamat enyhén megnyomom, akkor furi a keménysége? Hason is kellemetlen aludnom. Már 12 napja késik.4-én kellett volna nem megjönnie, 8-án és 14-én csináltam tesztet, negatív. (Corax, Clear Blue).

Legjobb válasz: Szerintem igen.Nekem is igy kezdodott.De igazábol nem is én vettem észre hanem barátnom, hogy nõtt a hasam és kemény volt.Aztán 1 hét mulva lett pozitív a teszt.

Szerintem igen.Nekem is igy kezdodott.De igazábol nem is én vettem észre hanem barátnom, hogy nõtt a hasam és kemény volt.Aztán 1 hét mulva lett pozitív a teszt.
Ha nem volt rendes vérzésed csak az a kicsi amit írtál akkor vegyél egy tesztet!Lehet babó.
A kérdező hozzászólása: 12-én megjött rendesen, három napig tartott.Ezért nem értem mi lehet ez a barnás vérzés.
Lehet, hogy kicsit hevesebben szexeltetek, és megsérült/horzsolódott a méhszájad, vagy a hüvelyed. Az okoz ilyet.
Lehetett most hamarabb peteérésed, én azt olvastam valahol a neten, hogy a kevés vérezgetés ciklus közben lehet az ovuláció jele. Elõtte volt tojásfehérje szerû folyásod?

7. -én kellett volna megjönnie, ezért 12. -én csináltam tesztet, negatív lett. Mikor csináljak másik tesztet?

Mivel még nem voltam várandós, nem tudom hogy mikortol kellene éreznem bármit is, ha babám lesz...

Legjobb válasz: Semmi tüneted nincs?

Semmi tüneted nincs?
várj még pár napot és csinálj még egy tesztet!Lehet késõbb estél tehebe és ezért nem mutatja ki még!!De a biztos egy orvos lenne!
A kérdező hozzászólása: Még egyenlõre semmi tünetem sincs, azon kívül, hogy elsírom magam minden hülyeségen..
Az is tünet!:)
Orvoshoz nem szeretnél elmenni!Õbiztosat tudna neked mondani!és nem idegeskednél mindennap hogy mi lehet!
A kérdező hozzászólása: De mindenféleképpen el szeretnék menni az orvoshoz, csak várni szeretnék még néhány hetet, nehogy csak késésrõl legyen szó.. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!