Találatok a következő kifejezésre: 12-én kell fel van (2 db)

12-én kell megjönnie, fel van puffadva a hasam, mellfeszülést még nem igazán érzek. Ezek lehetnek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Lehetnek igen. Várj még, és ha nem jön meg, akkor kb 15.-e körül csinálj egy tesztet majd szerintem! Sok sikert! :))

Lehetnek igen. Várj még, és ha nem jön meg, akkor kb 15.-e körül csinálj egy tesztet majd szerintem! Sok sikert! :) )
fel puffadt has lehet a menstruáció jele is de ha te babára vársz akkor az elõtem lévõhõ csatlakoznék várj még a tesztel egy kis idõt aztán majd meglátod ha össze jöt gratula
Lehetsz terhes, én 6.-ra vártam, de nem jött meg.Viszont két tesztem is nega, az egyiket egy nap kimaradás után csináltam, a másikat ma, én azt javaslom várj a teszttel!!!Én is várok.Tüneteim nekem mind megvan.Mellfeszülés nincs mindenkinél rögtön, nekem csak mensi kimaradás után 2-3 héttel jött elõ az elsõnél, most feszül és nagyobbodik.Csajszija válogatja.Sztem ne figyeld magad ennyire, mert a szervezetet nagyon könnyen be lehet csapni, sajna, és álterhességet is kiválthat bizonyos esetekben a nagy akarás.Ez nem azt jelenti, hogy álterhes vagy, csak ne akard görcsösen.Észreveszed ha jön a baba, nyugi!!!De azért szorítok!Hajrá!!!
9 evesen en sem kezdemenyeznek :) ))
Sírni?? Komolyan nem értem, mi a franc jó neked ebben a "kapcsolatban".
Vesd rá magad!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Én kommunikálnék vele, sõt én lennék a legboldogabb ha megtudnám vele beszélni, nem pedig a méásik szobába vagy vaahova elbújva sírni..
Nálunk mûködött pedig 20. év volt köztünk. Nem kellett könyörögni egyikünknek sem.
Esetleg citáld el orvoshoz. Vagy etess vele tökmagot és e-vitamint. Hosszú távon kanos lesz. De ha szervi baja van... Amúgy ok, hogy szeret. Persze, hogy szeret. De a két fél közötti kommunikáció olyan alapvetõ, mint a levegõvétel. Egy szekeret el lehet tolni 3 kerékkel is, de sosem fog olyan hatékonyan mûködni, mint aminek megvan mind a 4. Ha érted a hasonlatot.
R. Alfonzinának egyértelmûen igaza van. Egy olyan kapcsolatban, ahol nem mûködik a kommunikáció, ott minden más mellékes. A fiatalok azok, akik általában nincsenek tisztában a kommukáció értékével. Ilyenkor még fiatalság van, pörgés van, gyorsaság van és nem számítanak annyira a szavak egyik napról a másikra, mert úgyis olyan ösztönösen és szélsebesen váltakozik minden. Minél tapasztaltabbá válik azonban valaki, annál inkább rájön arra, hogy a kommunikáció A Minden. Kommunikáció nélkül egy kapcsolatot nem lehet sem fejleszteni, sem mélyíteni, sem fenntartani. Ha egy kapcsolat kommunikáció nélkül mûködik, akkor az egy merõ véletlen és csak épp addig tart, amíg a szerencse el nem fogy. Homokvár a szélben egy ilyen kapcsolat. Te nagyot fogsz koppanni, amikor erre ráfogsz jönni, ha most teljesen elutasítod ezt a szempontot.
akit nem kivannak, azt nem kivanjak ... szeret? ... ja!
Nehogy feladd. Van még vagy 50 éved a kínlódásra.
szeretem, és szeret! Gondoltam, hogy ezzel fogsz könni. Nagy szavak, de ha nincs megfelelõ kommunikáció, akkor a problémák csak gyûlnek és gyûlnek és a végén bumm, robban.
A kérdező hozzászólása: csinálhatok én bármit...jó ha elkezdek ott matatni akkor mûködik a rendszer.. :) ...csak...
A kérdező hozzászólása: szeretem, és szeret!...csak...vannak akadályok. de amennyi mögöttünk van, azok után már nem adom fel.
Ha egy szál semmiben sétálgatsz elõtte és az se hozza meg a kedvét, akkor ott valami komoly baj lehet.
"meg beszélni meg nem lehet vele semmit" Akkor erre a kapcsolatra keresztet lehet vetni. Itt súlyosabbak gondok annál, mint hogy nem mászik rád.
Ha megbeszélni nem lehet vele semmit, minek vagy vele?
Ha ennyire buta vagy... mert nem vagy más.. akkor edd csak meg szépen amit fõztél. Megérdemlitek egymást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!