Találatok a következő kifejezésre: 12-én kell fel (7 db)

Fel vagyok puffadva, kemény a hasam, sokat eszem. A mensimnek csak 12-én kell megjönnie. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Van rá esély, bár sokan a mensi elõtt is puffadnak.Én azt mondanám, ne éld bele magad, 15.-e után tesztelj, ha nem jönne meg.Ha szeretnéd a babát, szorítok!De tudod még korai bármit is mondani.

Van rá esély, bár sokan a mensi elõtt is puffadnak.Én azt mondanám, ne éld bele magad, 15.-e után tesztelj, ha nem jönne meg.Ha szeretnéd a babát, szorítok!De tudod még korai bármit is mondani.
Szia! Én is ugyanígy vok, nekem is 12.-e körül kéne megjönnie! Dec. 10.-én volt a mensim elsõ napja, és amikor peteérésem volt, együtt voltam a párommal. Nekem van kisebb mellfeszülésem, és kicsit sûrûbben jûrok pisilni is! :) ) Sok sikert!
Ugyanezek voltak a tüneteim társítva egy ki fáradtsággal.Nagy az éóesély rá hogy baba van a dologban.Én most 6 hetes vagyok

12-én kell megjönnie, fel van puffadva a hasam, mellfeszülést még nem igazán érzek. Ezek lehetnek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Lehetnek igen. Várj még, és ha nem jön meg, akkor kb 15.-e körül csinálj egy tesztet majd szerintem! Sok sikert! :))

Lehetnek igen. Várj még, és ha nem jön meg, akkor kb 15.-e körül csinálj egy tesztet majd szerintem! Sok sikert! :) )
fel puffadt has lehet a menstruáció jele is de ha te babára vársz akkor az elõtem lévõhõ csatlakoznék várj még a tesztel egy kis idõt aztán majd meglátod ha össze jöt gratula
Lehetsz terhes, én 6.-ra vártam, de nem jött meg.Viszont két tesztem is nega, az egyiket egy nap kimaradás után csináltam, a másikat ma, én azt javaslom várj a teszttel!!!Én is várok.Tüneteim nekem mind megvan.Mellfeszülés nincs mindenkinél rögtön, nekem csak mensi kimaradás után 2-3 héttel jött elõ az elsõnél, most feszül és nagyobbodik.Csajszija válogatja.Sztem ne figyeld magad ennyire, mert a szervezetet nagyon könnyen be lehet csapni, sajna, és álterhességet is kiválthat bizonyos esetekben a nagy akarás.Ez nem azt jelenti, hogy álterhes vagy, csak ne akard görcsösen.Észreveszed ha jön a baba, nyugi!!!De azért szorítok!Hajrá!!!
nem! a gyuruk feltétele után még várni kell vele elég sokat. Ez egy lassú, hosszadalma folyamat.. nem sietnek el semmit

PLAYSTATION 3. Szeretnék venni egy Playstation 3 super slim 12 gb-ot. Jól értesültem hogy ps3 mon fel kell telepíteni a játékot? Ha igen akkor az kb hány gb? Én kb évente vennék 2 játékot fifát és call of dutyt. Ez a kettő ráférne + néhány DLC?

Válaszokat előre is köszi.

Legjobb válasz:
Nem minden játékot kell feltelepíteni, ezt a játékkészítõk döntik el. És a telepítés méretét is, tehát teljesen változó, pár száz megától 10 gigáig is mehet. CoD: Ghost esetén 25 megát kell csak telepíteni, szóval az semmi, FIFA 14-rõl nem találtam adatot, de azt írták FIFA 13 is majdnem 10 giga volt, szóval a 14 is valószínûleg lesz annyi. És gondolhatnád, hogy akkor ez pont elég, de: 1) PS3 szoftverfrissítéseknek is kell hely 2) a játék patch-eknek is kell hely 3) DLC-nek is kell hely 4) Nem árt pár gigát üresen hagyni a PS3 gyorsabb mûködése miatt (bár ebbe nem vagyok biztos, PC-n kell üres hely a normál mûködéshez, de a PS3 más). Szóval a 12 giga nagyon szûkös, 30 giga minimum kéne. Így vagy érdemes lenne 500 gigás super slimet venni, vagy a PS3-ba venni majd egy másik vinyót, de nem tudom az mennyire érné meg. Ez meg már nem a kérdésedre válasz, csak a véleményem, hogy ez a két játék miatt felesleges konzolt venni. Azon kívül, hogy egyik sem nagy szám játék (de ízlések és pofonok, szóval elõfordulhat, hogy neked pont tetszik), még kevés játék is. 2 játék miatt egy ~50 ezres konzolt venni elég nagy pénzkidobásnak néz ki. Ha úgy nézzük olyan, mintha 30 ezerért vennéd meg a FIFA-t, és 30 ezerért a CoD-ot, miközben már 10 is sok értük.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem minden játékot kell feltelepíteni, ezt a játékkészítõk döntik el. És a telepítés méretét is, tehát teljesen változó, pár száz megától 10 gigáig is mehet. CoD: Ghost esetén 25 megát kell csak telepíteni, szóval az semmi, FIFA 14-rõl nem találtam adatot, de azt írták FIFA 13 is majdnem 10 giga volt, szóval a 14 is valószínûleg lesz annyi. És gondolhatnád, hogy akkor ez pont elég, de: 1) PS3 szoftverfrissítéseknek is kell hely 2) a játék patch-eknek is kell hely 3) DLC-nek is kell hely 4) Nem árt pár gigát üresen hagyni a PS3 gyorsabb mûködése miatt (bár ebbe nem vagyok biztos, PC-n kell üres hely a normál mûködéshez, de a PS3 más). Szóval a 12 giga nagyon szûkös, 30 giga minimum kéne. Így vagy érdemes lenne 500 gigás super slimet venni, vagy a PS3-ba venni majd egy másik vinyót, de nem tudom az mennyire érné meg. Ez meg már nem a kérdésedre válasz, csak a véleményem, hogy ez a két játék miatt felesleges konzolt venni. Azon kívül, hogy egyik sem nagy szám játék (de ízlések és pofonok, szóval elõfordulhat, hogy neked pont tetszik), még kevés játék is. 2 játék miatt egy ~50 ezres konzolt venni elég nagy pénzkidobásnak néz ki. Ha úgy nézzük olyan, mintha 30 ezerért vennéd meg a FIFA-t, és 30 ezerért a CoD-ot, miközben már 10 is sok értük.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Xbox 360 elite emet cserélném be rá, mivel online szeretnék játszani. Az xbox om pedig flashelve volt. Te hol találtál infókat hogy melyik játék mennyi?
Google-t használtam. Midnenféle kulcsszót beírok, amíg találok valamit. Ja és természetesen angolul kerestem, mert magyarul semmi komolyra nem használható a google sem.
12gb minden kép kevés vegyél legalább 500-ast
Egy 160GB-os PS3-ra már ráfér pár dolog, de a 12GB-os semmire sem elég, ahogy már írták is.
Ne cseréld be a PS3-at jövõre egy csomó szervert leállítanak, és azokat már nem játszhatod multiban, és még ki tudja milyen játékok szervereit nullázzák még le. "Akárhogy is, érdemes felkészülni, hogy január 28-án a MAG, a SOCOM: Special Forces és a SOCOM: Confrontation, március 28-án a Resistance-trilógia egyes részeinek, május 20-án pedig a Gran Turismo 5 (!) szervereit kapcsolják majd le. Ez azt jelenti, hogy a játékok online multiplayere játszhatatlanná válik, illetve a MAG és a SOCOM: Confrontation lemezeit eltehetjük poháralátétnek, mivel ezek a címek nem rendelkeznek offline üzemmóddal."

A 12 hetes vizsgálatnál mi látszik már? Mire kell ilyenkor oda figyelni? Hogyan alusztok? Én fél oldalt és az egyik lábam felhúzom. Félig a hasamon vagyok. Ártok a kicsinek? Próbálom magam leszoktatni, de mikor alszom úgyis felhúzom.

Legjobb válasz: Óó, akkor már minden látszik. A kis buksija, a talpacskái, lábujjai, az én kislányom az ujját szopizta és a szemeit dörgölte, mintha akkor ébredt volna fel! :) A neme még nem mindenkinél mondható biztosra (nálunk pl csak a 20. héten mutatta meg magát). Az orvos megméri a testrészek méreteit, megnézi, mûködik-e a gyomor, mekkora a vese, hogy ver a szíve, azt meg is lehet hallgatni. :) Utána van egy vérvétel a kombinált teszthez.

Óó, akkor már minden látszik. A kis buksija, a talpacskái, lábujjai, az én kislányom az ujját szopizta és a szemeit dörgölte, mintha akkor ébredt volna fel! :) A neme még nem mindenkinél mondható biztosra (nálunk pl csak a 20. héten mutatta meg magát). Az orvos megméri a testrészek méreteit, megnézi, mûködik-e a gyomor, mekkora a vese, hogy ver a szíve, azt meg is lehet hallgatni. :) Utána van egy vérvétel a kombinált teszthez.
12 hetesen még bõven tudtam hason aludni! Nem árt, ne félj! Most oldalt alszom többnyire, bár néha félig így is hason vagyok, fõleg, ha párnát teszek alá. Mondjuk ha nyomom a pocaklakót, elég erélyesen tiltakozik ahhoz, hogy felébredjek és testhelyzetet változtassak. A 12 hetes uh-on már minden szépen látszik, doki bácsi megszámolta akkor már az ujjait (nem tudom, hogy csinálta, 2d-ben, azért én annyira nem láttam jól :) ) Az arcát, orrát, kezeit, lábait én is jól láttam. Nagyon kis akrobata volt. :) A tarkóredõt fontos ilyenkor lemérni, illetve megítélni, hogy látszik-e az orrcsont. Kombinált teszt nincs mindenhol, néhány kórházban ingyenes, van, ahol felajánlják, de fizetni kell érte. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: És a kombinált tesztel mit néznek?
a kombinalt teszttel down kórt és más fejlõdési rendellenességeket néznek, vért is vesznek hozzá, és nagyon alaposan megnézik uh-al a babát, tarkóredõt mérnek, orrcsontot néznek meg ilyenek
9 evesen en sem kezdemenyeznek :) ))
Sírni?? Komolyan nem értem, mi a franc jó neked ebben a "kapcsolatban".
Vesd rá magad!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Én kommunikálnék vele, sõt én lennék a legboldogabb ha megtudnám vele beszélni, nem pedig a méásik szobába vagy vaahova elbújva sírni..
Nálunk mûködött pedig 20. év volt köztünk. Nem kellett könyörögni egyikünknek sem.
Esetleg citáld el orvoshoz. Vagy etess vele tökmagot és e-vitamint. Hosszú távon kanos lesz. De ha szervi baja van... Amúgy ok, hogy szeret. Persze, hogy szeret. De a két fél közötti kommunikáció olyan alapvetõ, mint a levegõvétel. Egy szekeret el lehet tolni 3 kerékkel is, de sosem fog olyan hatékonyan mûködni, mint aminek megvan mind a 4. Ha érted a hasonlatot.
R. Alfonzinának egyértelmûen igaza van. Egy olyan kapcsolatban, ahol nem mûködik a kommunikáció, ott minden más mellékes. A fiatalok azok, akik általában nincsenek tisztában a kommukáció értékével. Ilyenkor még fiatalság van, pörgés van, gyorsaság van és nem számítanak annyira a szavak egyik napról a másikra, mert úgyis olyan ösztönösen és szélsebesen váltakozik minden. Minél tapasztaltabbá válik azonban valaki, annál inkább rájön arra, hogy a kommunikáció A Minden. Kommunikáció nélkül egy kapcsolatot nem lehet sem fejleszteni, sem mélyíteni, sem fenntartani. Ha egy kapcsolat kommunikáció nélkül mûködik, akkor az egy merõ véletlen és csak épp addig tart, amíg a szerencse el nem fogy. Homokvár a szélben egy ilyen kapcsolat. Te nagyot fogsz koppanni, amikor erre ráfogsz jönni, ha most teljesen elutasítod ezt a szempontot.
akit nem kivannak, azt nem kivanjak ... szeret? ... ja!
Nehogy feladd. Van még vagy 50 éved a kínlódásra.
szeretem, és szeret! Gondoltam, hogy ezzel fogsz könni. Nagy szavak, de ha nincs megfelelõ kommunikáció, akkor a problémák csak gyûlnek és gyûlnek és a végén bumm, robban.
A kérdező hozzászólása: csinálhatok én bármit...jó ha elkezdek ott matatni akkor mûködik a rendszer.. :) ...csak...
A kérdező hozzászólása: szeretem, és szeret!...csak...vannak akadályok. de amennyi mögöttünk van, azok után már nem adom fel.
Ha egy szál semmiben sétálgatsz elõtte és az se hozza meg a kedvét, akkor ott valami komoly baj lehet.
"meg beszélni meg nem lehet vele semmit" Akkor erre a kapcsolatra keresztet lehet vetni. Itt súlyosabbak gondok annál, mint hogy nem mászik rád.
Ha megbeszélni nem lehet vele semmit, minek vagy vele?
Ha ennyire buta vagy... mert nem vagy más.. akkor edd csak meg szépen amit fõztél. Megérdemlitek egymást!
Ha duplázol nem kell. De azért szerintem nem árt...
Persze, hogy fel kell tölteni. Nincs ilyen, hogy "azt szeretném beszámíttatni". Felvételi pontok számolásánál zt nézik, amelyik neked a legelõnyösebb - ha az érettségi pontok duplázása, akkor azt. Ettõl függetlenül mindent be kell nyújtani, amit kérnek.
Nem kell, ugyanis az egyetlen kötelezõ dolog a felvételihez a végzettséget igazoló dokumentum (érettségi bizonyítvány) beküldése/feltöltése. Sehol nem írják, hogy kötelezõ lenne az év végi bizonyítvány feltöltése. Amit az elõzõ válaszoló írt, az is igaz, mindig a legelõnyösebbet számolják. Csak ha nem küldesz be bizonyítványt, akkor nyilván a duplázás lesz a legelõnyösebb, mivel mással nem is tudnak számolni. (Ez olyasmi, mint hogy a nyelvvizsga másolatát sem vagy köteles beküldeni. Max. abból nem számolnak pontot.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!